Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Via Egnatia Run 29/4/18 Αλεξανδρούπολη

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
gargadua Δημοσιευτηκε - 03/03/2018 : 22:16:15
www.viaegnatiarun.gr/

Ένας ημιμαραθώνιος που γίνεται για 2η φορά στην Αλεξανδρούπολη. Πέρυσι έγινε Σεπτέμβριο φέτος τέλος Απριλίου. Ο καιρός δεν θα είναι ακόμα ζεστός.
Είναι δωρεάν και από αυτά που μου είπαν δίνεται μπλουζάκι και μετάλλιο στους συμμετέχοντες. Μεταφορά με λεωφορεία στο χ. Λουτρός που δίνεται η εκκίνηση(10:30) και παραλαβή των πραγμάτων στον φάρο της Αλεξανδρούπολης όπου και ο τερματισμός.
Η ώρα εκκίνησης είναι καλή για όσους έρχονται από τα πέριξ.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
3   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
gargadua Posted - 09/03/2018 : 20:47:42
Πρώτη φορά θα το τρέξω φέτος. Γενικά πάντως οι διοργανωτές θέλουν να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο να πετύχει ο αγώνας και αυτό είναι θετικό για τους συμμετέχοντες. Τα υψομετρικά(δε νομίζω να βγαίνει πάνω από 60-70μ) δεν είναι ιδιαίτερα ψηλά γιατί η περιοχή είναι γενικότερα επίπεδη.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Peter L Posted - 06/03/2018 : 10:56:18
Ειχα την χαρα πέρσι να ειμαι με την κορη μου και τον φιλο δρομεα Pedro_G απο Κομοτηνή στον σταθμο στο 10χιλ. και να δινουμε νερα και να βγαζουμε Φώτο σε φιλους δρομεις.Μια απο τις ομορφοτερες στιγμες που έζησα σε αγωνα μια που το θεωρουσα χρεος να ειμαι μια φορα εθελοντής σε αγωνα.
Στα οργανωτικα επειδη γννωριζω πολλα απο μεσα οι φιλοι του Εθνικού και οι ανθρωποι της Νομαρχιας εκαναν τεράστια προσπαθεια για να κυλησουν ολα ομαλα σε ένα εγχείρημα δύσκολο που θεωρω επιτυχημένο.
Η εποχη έπρεπε να αλλάξει γγια πολους λόγους.
Η ζεστη ειναι το πρωτο και σημαντικότερο και επιλπεον υπηρχαν δρομεις αργοι που δεν προλαβαιναν την δυση του ηλιου να ειναι στον ιστο της πολης .Αυτο ειχε ειχε σαν αποτελεσμα να δωθει άτυπη εκκίνηση για αργους δρομεις.
Η κουραση της ημερας αναγκασε πολλούς δρομείς να φυγουν για την πόλη τους .
Η διαδρομή εχει μια ιστορική βαση και σαν αγωνας θέλει να περασει καποιο ιστορικο μυνημα διαφορερικα απο την αλλη πλευρα της πόλης μπουρουσε να γίνει η απολυτη πιστα για ρεκορ.
Ο αγωνας ειναι δωρτου.και πρέπει να το τονίσουμε.
Δεν εχω μιλήσει με τους διοργανωτες φετος αλλα νομιζω οτι στο 10 χρειάζεται ισοτονικο το τζελ ειναι ευκολο ο δρομεας να το εχει επανω του.
4 εβδομάδες μετα τον μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης ειναι μια χαρά, εδω οι δρομεις της Μακεδονίας και θρακης τρεχουν κλασσική και σε 2 βδομάδες τρεχουν ημι στην Ξάνθη.
Το κυριότερο για μενα ειναι οτι μπαίνει σε μια σειρα και το καλενταρι της περιοχης.Περσι στον μικρό αγωνα που κανουμε εμεις στο Τυχερό ειχαμε 100 ατομα που γραφτηκαν και δεν ηρθαν και οι μισοι μου ειπαν οτι προτιμησαν να τρεξουν σε μια βδομαδα στον ημι που ειναι ποιο εμπορικός και η πολη προσφέρεται για βολτα.
Ο αγωνας ειναι η αφορμη για μια τέλεια κυριακη σε μια απο τις ομορφότερες πολεις της βορείου Ελλάδος
hercules Posted - 05/03/2018 : 16:25:52
Θετικό που γίνεται πιο νωρίς φέτος γιατί πέρυσι είχε γίνει αν θυμάμαι καλά αρχές Σεπτέμβρη, η εκκίνηση είχε δοθεί στις 6 το απογευμα κυριολεκτικά ο ήλιος μας έψησε. Στα αρνητικά (αν μπορούμε να πούμε) είναι η δύσκολη διαδρομή (αρκετά υψομετρικά) που δυσκολεύει τους αρχάριους δρομείς, στα επίσης αρνητικά είναι οτι ο αγώνας φέτος γίνεται περίπου 1 μήνα μετά τον Μέγα Αλέξανδρο και ακριβώς 1 μήνα πριν τον ημιμαραθώνιο Κομοτηνής Κομοrun.... οπότε πρέπει να επιλεγεί ο αγώνας που θα "χτυπήσουμε"......

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000