Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 4ος Ημιμαραθωνιος Τυρναβου - Λαρισας

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
stavros Δημοσιευτηκε - 14/11/2006 : 15:48:53
ο σδυα θα ναυλωσει πουλμαν για το συγκεκριμενο αγωνα την κυριακη 3 δεκεμβριου 2006 μονοημερη με προβλεπομενη ωρα αναχωρησης 05:45 το πρωι απο την πλατεια καραισκακη για πληροροριες στο 2105245403
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Speedy Posted - 13/12/2006 : 18:55:53
Δειτε στα σχολια της ειδησεογραφιας τις δυο (επισημες?) τοποθετησεις ( 12 Δεκ 2006, cfagridas SD TRIKALON: , 13 Δεκ 2006, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: ) σχετικά με το επιμαχο θεμα, που ισως εξηγούν και τι ακριβως εγινε:

http://www.runningnews.gr/show_news.asp?id=759&parent=home&type=news

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
sotiris Posted - 10/12/2006 : 21:58:32
ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ RUNNINGNEWS.GR

Το θεμα μπαζει απο χιλιες μπαντες κι οπως ολα δειχνουν (πινακιο, φωτογραφιες, μαρτυριες) οι διοργανωτες εχουν υποπεσει σε μεγα ολισθημα. Ο θιγομενος ζητησε μια απλη συγγνωμη αλλα οι διοργανωτες οχι μονο δεν κανουν την διορθωση την οποια οφειλουν αλλα απεναντιας υποπυπτουν και σε δευτερο σφαλμα. Λυπαμαι πολυ αλλα με αυτα τα δεδομενα θεωρω οτι ο Stamatis εχει απολυτο δικαιο στα λεγομενα του.

Θα ηθελα πολυ εαν ηταν δυνατο καποιος να μας μεταφερει και την αποψη του Α. Σκουρα για το θεμα.
TRYPOKARYDOS Posted - 10/12/2006 : 21:45:42
quote:
Originally posted by Speedy

Εγώ παλι τωρα το παρατηρησα που το σημείωσε ο Σωτηρης. Ο χρόνος σιγουρα ειναι λαθος. Και οι δυο έκαναν 1 13΄23΄΄.
Τώρα γιατι καταγραφηκε στα επισημα αυτος ο χρονος ειναι απορια, όμως ο ανταποκριτης μας φροντισε να φωτογραφησει το επισημο πινακιο των αποτελεσματων (σε grayscale):

http://www.runningnews.gr/files/Varius_Hosted_Files/pinakio-larisa.jpg

Πώς ειπατε, δεν βγαζετε άκρη, αν αυτο ειναι 0 ή 3?
Νομίζω πλέον πρεπει να μας απασχολει εαν αυτο το μαγειρεμα έγινε πριν ή μετα τη "φασαρια" με την καταταξη...

Για τους υπολοιπους μκαι εαν εχει γινει ολισθηση όλων των χρονων κατα μία θεση, πραγματικα δεν ξερω.

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy




Εντυπωσιακό.

Ο Έρωτας ειν' ο ύστατος παράνομος.
olympios Posted - 10/12/2006 : 18:55:24
Επειδή άλλοι έπιαναν τους χρόνους τερματισμού και άλλοι τους αριθμούς με την σειρά κατάταξης στο τέλος όντως είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ενώ ήμουν παρών με ασυμφωνία μεταξύ των δύο. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν αβλεψία που προκάλεσε και την μετακύλιση σε όλα τα αποτελέσματα.

Ο αθλητισμός δεν δίνει μόνο χρόνια στην ζωή, αλλά και ζωή στα χρόνια!
Speedy Posted - 10/12/2006 : 18:10:36
Εγώ παλι τωρα το παρατηρησα που το σημείωσε ο Σωτηρης. Ο χρόνος σιγουρα ειναι λαθος. Και οι δυο έκαναν 1 13΄23΄΄.
Τώρα γιατι καταγραφηκε στα επισημα αυτος ο χρονος ειναι απορια, όμως ο ανταποκριτης μας φροντισε να φωτογραφησει το επισημο πινακιο των αποτελεσματων (σε grayscale):

http://www.runningnews.gr/files/Varius_Hosted_Files/pinakio-larisa.jpg

Πώς ειπατε, δεν βγαζετε άκρη, αν αυτο ειναι 0 ή 3?
Νομίζω πλέον πρεπει να μας απασχολει εαν αυτο το μαγειρεμα έγινε πριν ή μετα τη "φασαρια" με την καταταξη...

Για τους υπολοιπους μκαι εαν εχει γινει ολισθηση όλων των χρονων κατα μία θεση, πραγματικα δεν ξερω.

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
olympios Posted - 10/12/2006 : 16:47:29
Έχω την εντύπωση ότι δόθηκαν όλοι οι χρόνοι συν μια θέση. Εγώ για παράδειγμα ενώ έχω κατάταξη στην γενική 90 μου δόθηκε ο χρόνος του 89ου αθλητή ενώ ο δικός μου δόθηκε στον 91ο. Αν έχει παρατηρήσει κι άλλος το ίδιο καλό είναι να το αναφέρει.

Ο αθλητισμός δεν δίνει μόνο χρόνια στην ζωή, αλλά και ζωή στα χρόνια!
stamatis Posted - 09/12/2006 : 20:11:18
Το πρόσεξα κι εγώ Σωτήρη πριν από λίγο. Απ' ό,τι ακούω, το ότι τερμάτισαν χέρι-χέρι οι δύο είναι αναμφισβήτητο. Η διαφορά χρόνου που εμφανίζεται είναι άλλο ένα λάθος (;;) ή έτσι σιγά-σιγά θα μείνει γραμμένο στην ιστορία το αποτέλεσμα της διαφοράς των 3 λεπτών και μετά θα λένε κάποιοι "ποιά αμφισβήτηση βρε παιδιά; 3 λεπτά διαφορά είχαν οι άνθρωποι".
Εγώ επιμένω, δεν ήμουν εκεί, αλλά από την πολύ λίγη μου εμπειρία σε αγώνες λαϊκούς ερασιτεχνικούς εξελίσσεται στην πιο καραμπινάτη χοντράδα και ανηθικότητα.
Ελπίζω να κάνουμε όλοι λάθος και να υπάρχουν ήδη συγγνώμες και λήξεις παρεξήγησης που εμείς απλά δεν ξέρουμε. Αλλιώς επιμένω. Ο αγώνας είναι για φούντο οριστικό στη δικιά μου συνείδηση (κρίμα και δεν πρόλαβα να τον τρέξω ούτε μία φορά, κι έχασα και τα τσίπουρα στον Τύρναβο).
Συγγνώμη που γκρινιάζω τόσο για κάτι που φαινομενικά δε με αφορά, αλλά αν είναι τα πράγματα όπως τα έχω καταλάβει νομίζω το οφείλουμε όλοι οι δρομείς στον Παναγιώτη Μελαχρινό και στον όποιον μπορεί να βρεθεί στο μέλλον στη θέση του. Δεν είναι ατομικό το πρόβλημά του, εγώ που σε αυτούς τους αγώνες τερματίζω 80ός - 100ός πάλι δε θα ήθελα να μου συμβεί, και αυτοί οι αγώνες μου φαίνονται συλλογικό ζήτημα όλων μας. Αν οι διοργανωτές δε μπορούν να προστατέψουν τον αγώνα, να προστατέψουμε εμείς τους δρομείς.
TRYPOKARYDOS Posted - 09/12/2006 : 20:03:37
Λετε να φταει το τσιπουρο Τυρναβου για ολα αυτα;

Ο Έρωτας ειν' ο ύστατος παράνομος.
sotiris Posted - 09/12/2006 : 19:32:35
Α/Α ΑΘΛΗΤΗΣ ΕΤΟΣ ΓΕΝ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ Νο ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΣΗ ΚΑΤ. ΓΕΝΙΚΗ
1 ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 1971 Σ.Δ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ 335 1 10΄23΄΄ 1 3ος
1 ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1972 ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ 247 1 13΄23΄΄ 1 4ος

Στα αποτελεσματα βλεπω οτι ειχαν 3 ολοκληρα λεπτα διαφορα ο 3ος με τον 4ο
RunningNews.gr Posted - 09/12/2006 : 16:04:20
Ανακοινωθηκαν αναλυτικα αποτελεσματα (ανα κατηογορίες):

http://www.runningnews.gr/show_apotelesma.asp?id=127&parent=home&type=apotelesma

και επισης μερικες φωτογραφίες:

http://www.runningnews.gr/show_gallery.asp?id=66&parent=home
Evita Posted - 09/12/2006 : 12:09:20
θα συμφωνησω απολυτα με τον Σταματη,
Ειναι η αποκορυφηση της ανηθικοτητας αυτο που εκαναν οι διοργανωτες (θυμιζει την περιπτωση της Φιονα Μεϊ), λογω εντοπιοτητας να βγαλουν τριτο τον αθλητη που τερματισε (συμφωνα με ολα τα στοιχεια) τεταρτος.

Αμα ειναι ετσι στους αγωνες του ΣΔΥΑ να εχουν προτεραιοτητα οι Αθηναιοι στους ΣΔΥΠ οι Πειραιωτες και στα "χναρια του παυσαυνια" οι αθλητες του Απολλωνα αντιστοιχα .

Γιατι να συζηταμε βρε NBLACKS για τα νερακια και την αποσταση οταν οι διοργανωτες δεν σεβονται τον ιδρωτα των αθλητων και καταστρατηγουν καθε εννοια του "ΕΥ ΑΓΩΝΙΔΕΣΘΕ" οταν εσκεμενα αλλαζουν τη σειρα τερματισμου των αθλητων.
Αμα ειναι ετσι να μας το πουν να μην κουραζομασθαι, ας βγαζουν πρωτους αυτους που θελουν (τους ημετερους) και μετα ολους εμας τους υπολοιπους.
NBLACKS Posted - 09/12/2006 : 01:22:54
Θα πρότεινα να μη συνεχίσουμε άλλο το θέμα.
Προς τιμή του ίδιου του αγωνίσματος ας μη βγάζουμε συμπεράσματα και κάνουμε το παιχνίδι των MME.
Είναι ένα από τα λίγα γεγονότα σίγουρα που μας θλίβουν όταν συμβαίνουν και δεν είναι και το μόνο που θα μπορούσαμε να σταθούμε και να αναλύσουμε.
Ότι έγινε έγινε.
Ας κοιτάξουμε μπροστά. Ας βαδίσουμε και ας τρέξουμε από αυτό το Σαββατοκύριακο ελεύθεροι και χωρίς άγχος για το τι θα βρούμε την επόμενη μέρα. Ας μην επιτρέψουμε τέτοιες ατυχείς στιγμές να αμαυρώσουν αυτό που αγαπάμε και αγωνιζόμαστε να κάνουμε τρόπο ζωής!

Οι δοκιμασίες μπορεί να είναι πιο σκληρές απ΄ όσο φανταζόμαστε. Αλλά είναι απαραίτητες για να μάθουμε. Και κάθε δοκιμασία μας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων μας.
stamatis Posted - 08/12/2006 : 23:08:14
Με συγχωρείτε βρε παιδιά, αλλά διαβάζω για αυτό το περιστατικό για το ποιός βγήκε τρίτος στον αγώνα και μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Αν δεν πρόκειται περί λάθους (που το ακούω δύσκολο), είναι τουλάχιστον ανήθικο. Αυτός είναι όντως λόγος να μην ξαναπατήσει κανένας στον αγώνα ποτέ. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος. Ξέρει κάποιος πιο πολλά απ' όσα γράφτηκαν κάτω από το θέμα στις ειδήσεις στην αρχική σελίδα;
olympios Posted - 05/12/2006 : 19:56:46
Με μια ποιό προσεχτική και αναλυτική μέτρηση στο Google earth στο τμήμα της διαδρομής που έχει καλή ανάλυση το πρώτο τμήμα της είναι 17.400μ. περίπου και όχι 17.300 που έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα. Άρα σύνολο 20.500μ. με απόκλιση 30-40μέτρα.
Canellis Yannis Posted - 04/12/2006 : 15:29:05
Η κούρσα στη Λάρισα
λοιπόν, 11 η ώρα το πρωί η θερμοκρασία ήταν 10 βαθμοί κρρρρύο.
στην εκκίνηση στον Τύρναβο συναντούσες κάθε καρυδιάς καρύδι ότι μπορεί να φανταστείς από ΣΕΒΑΣ μέχρι μαραθώνομάχους του 2,45.
φυσικά επειδήο καιρός ήταν πολύ καλός, όλοι ξεκίνησαν πύραυλοι και συνέχισαν πύραυλοι μέχρι της πτώσεως έβλεπες άνθρωπους να ξεκινάμε μέ 3,40 και μετά να πηγαίνουν με 4.50.
το αρνητικό. Ήταν ότι οι δείκτες των χιλιομέτρων ήταν λανθασμένοι, δηλαδή μεταξύ πέμπτου 5 και 8ο χιλιομέτρου ήταν μικρότερα τα χιλιόμετρα, και έβγαζε το χρονόμετρο κάτι τρέλα δηλαδή 3.38 και 4.01ρεε λες ναταν μικρότερη η διαδρομή, λες νάταν μικρότερη, έχει γούστο?????
τα νερά αναψυκτήρια και η περιφρούρηση ήταν όλα άψογα έχουν αποκτήσει τεράστια εμπειρία διοργανωτές μαζί με τους εθελοντές και τους μοτοσικλετιστές club vespa και Moto εθελοντές ο Αθλ Οργαν Λαρ..
καλή κούρσα δεν είχε πολλά τρωτά, και τσάντες δώσανε στο τερματισμό oi άνθρωποικαι μέσα δώρα και είχε h τσάντα και σάντουιτς και σοκολάτα και δωρεάν αναψυκτικά red bull, μπλουζάκι δίπλωμα μετάλλιο και τσάντα κρεμάστή.
τα αθηναϊκά πούλμαν ήταν δύο το ένα ήταν του Απόλλωνα του οποίου οι επιβαίνοντες δεν πλήρωσαν μισή, εμείς στο πούλμαν του ΣΔΥΑ ρίξαμε από ευγένεια ένα 10-ρικο ευρώ έκαστος,nevermind.
το μόνο ποιοτικό κομμάτι του αγώνα ήταν 20 πρώτοι που πήγαιναν με ρυθμός κάτω από τέσσερα λεπτά 3,25/ 3.15.
καλύτερες συνθήκες για αγώνα δεν θα ξαναβρεθούν, flat και ηλιοφάνεια χωρίς αέρα ας ελπίσουμε ότι θα είναι έτσι ο καιρός και στους εαρινούς μαραθώνιους.
βέβαια κατά τη διάρκεια της διαδρομής έγιναν Οι ανομολόγητες κόντρες μεταξύ των φίλων εχθρών και υπήρχε και το σχετικό θέαμα.
Είχε ένα περίπτερο με παπούτσια στον τερματισμό φοβερό

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000