Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Προσωπικές Διαδρομές
 Οι προσωπικές διαδρομές μας μέσα από τον ΚΜΑ

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
chamav Δημοσιευτηκε - 12/11/2013 : 23:43:49
ΚΜΑ 2006, 2007, 10χλμ
Αν και είχα μόνο τα 5χλμ (με το ζόρι έβγαζα την 2άρα πέρα δώθε στον Υμηττό), έκανα εγγραφές στα 10. Ο λόγος... το σπίτι μου είναι στο πεντάγωνο δίπλα στην αναστροφή, οπότε στο 5άρι πήγαινα κατευθείαν σπίτι. Ούτε μετρό επιστροφής, ούτε παραλαβή ρούχων. Δεν έχω τερματισμούς!


ΚΜΑ 2008, 10χλμ, 1:13:36
Η πρώτη φορά που είπα στην αναστροφή, "δεν κάνω μια υπεράνθρωπη προσπάθεια στην κατηφόρα να βρεθώ Καλλιμάρμαρο;" Ωραία ήταν!



ΚΜΑ 2010, 10χλμ, 1:06:42
Την είχα πια την κατηφόρα. Ο χοντρούλης εξελίσσεται σε λεπτούλης. Προσέξτε τις λεπτομέρειες, τρέχω με τα ίδια παπούτσια από το 2006!



ΚΜΑ 2012, 10χλμ, 50:14
Η ανεργία και ο ελεύθερος χρόνος σου δίνουν φτερά. Δυστυχώς δεν έχω φωτό γιατί έτρεξα με το όνομα της συζύγου.


ΚΜΑ 2013, Μαραθώνιος
Περισσότερη ανεργία, περισσότερος ελεύθερος χρόνος, μεγαλύτερες αποστάσεις. Έχω αλλάξει 4 ζευγάρια παπούτσια μέσα στη χρονιά.



Αναμένω τα δικά σας!
2   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
dpkouk Posted - 13/11/2013 : 13:14:08


Κατι απο Ελλάδα...

Ολα ηταν διαφορετικα φετος..τιποτα ιδιο ή σχεδον τιποτα...Δυο μηνες μακρια απο την πατριδα εφταναν για να μετατρεψουν μια 8χρονη...κλασική συνηθεια που εγινε λατρεια σε ξεφρενο γλεντι...

Πεμπτη απογευμα κι η TAROM σαν ναχει διαβασει την αναγκη μου να μυρισω ελληνικη αυρα γκαζωνει και 20 λεπτα νωριτερα απο το συνηθισμενο περναει το FIR Aθηνων, και μια-μια οι δαντελωτες ακτες του Αιγαιου φωτιζονται καθως η νυχτα ξεκιναει. Athens by night με τα πρωτοκολλα μαραθωνιου να πηγαινουν περιπατο, καθως η ζωη δεν μπορει να περιμενει τα κελευσματα του χρονομετρου.

Παρασκευη. Τα γουρια ξεκινουν με το που φτανω στην εκθεση, με τη ζεστη καλησπερα του Δασκαλου και το ανταμωμα με φιλους παλιους και καλους. Καλυτερη οργανωση, αληθεια υπαρχει κατι που δεν μου αρεσει αυτη τη φορα; Καθοτι φετος εχομεν οικογενειακη συμμετοχη, παίρνουμε με το κυκνακι τα νουμερα μας κι υστερα παραλιακη για καφε πινοντας ηλιο και φραπε...Το βραδυ το παραδοσιακο ξαδελφοανταμωμα, κουβεντουλα, ξενυχτι, αυτη ειναι προετοιμασια μαραθωνιου...

Σαββατο...Ζητημα τιμης η παρουσια στο νεκροταφειο Βυρωνα, φετος τρεχουμε μαζι με τον Νικολα και για τον Νικολα...Κι υστερα στο αγαπημενο μου στεκι, στην αγκαλια του Υμηττου, εκει που ξεκινησαν (κι) ολα τα δρομικα...

Κυριακη...ξημερωσε ημερα χαρας...βρισκομαστε με τα ξ-αδελφια, καλαμπουρια, πινω κι ενα τσαι, 4 φορες κατουρησα καθ'οδον, ε ρε δασκαλε που διδασκες κι αλλαξες το πρωτοκολλο τροφοδοσιας, αλλα και τι εγινε;;; Στο ιδιο μπλοκ και με τη Δεσποινα, συμμαθητρια που ειχα να τη δω 20 χρονια, πρωταρα αλλα σιφουνας.

Και φυγαμεεεεεε...δεν παει ναχει ζεστη και να μην εχω τρεξει ανηφορα 2 μηνες (πολυ επιπεδο το Βουκουρεστι μαμωτη μου!!!!), προχωραμε...Ο Μανος ανεμος, αλλαξαμε ρολους σε σχεση με περσι, ειδικα μετα το 25ο που η κουραση απο τις συνεχομενες παλαβομαρες μου τσιτωσε το μουλαρι (3ος μαραθωνιος σε 40 μερες). ΕΡΤ και τα δεοντα προς τους μαχομενους εργαζομενους, φτανουμε στο 34ο, πααααρτι οικογενειακο, πιανουμε και τον 2ο ξ-αδελφο, ο Μανος ειναι ωρα να πεταξει μπροστα και του το φωναζω, στο Ντυναν ερχεται κι ο συντρεχτης μου ο Ριγκο, παμε για το ΡΒ του, τελευταια ανηφορα στη Φειδιππιδου κι υστερα η αποθεωση. Ενα πρωτο δακρυ για τον ξ-αδελφο που τον βλεπω να φευγει μπροστα, ακομα θυμαμαι εκεινη την πρωτη κουβεντα πριν απο χρονια που θελε να τρεξει για να τον βρει ο τίγρης του fit, ενω ο Ριγκο διπλα δακρυζει για το...his way και τον 6ο που ερχεται.

Ρηγιλλης, τα δεοντα για τους πεσοντες των Ιμιων κι υστερα ολο το dailymile παραταγμενο, μεγαλη αγκαλια και πλεον τα δακρυα δεν συγκρατιουνται. Μπαινουμε στο Σταδιο, Καλλιμαρμαρο σε ολο του το μεγαλειο, και ενας ακομα τερματισμος με τον συντρεχτη μου...αξια ανεκτιμητη, αποτυπωμενη σε μια φωτο, stop καρε μιας δρομικης ζωης με τοσες ομορφες εικονες...φτανω στα μεταλλια κι ο μαθητης περιμενει τον δασκαλο, που μου κρεμαει το μεταλλιο, απιστευτη περηφανια για εναν ανθρωπο που διδασκει τσαμπουκα, προς τι οι συγγνωμες;;;

Ναμαστε καλα και του χρονου...

ΥΓ Με τη Φλογα στην καρδια, αλλα με τη σκεψη στον Νικολα, ενα χρονο μετα...

ΥΓ2 Στο συμμαθητη μου, τον Πλατωνα, που στην εκκινηση εμαθα για το 'αντιο' του...

ΥΓ3 Ελλαδα χωρις εσενα δεν ειναι το ιδιο κυκνακι, ειδικα στα ξενα...σε ευχαριστω (και) γι' αυτο...

http://www.youtube.com/watch?v=KHmkC_5Z3DY


http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Nek2000 Posted - 13/11/2013 : 00:40:34
ΚΜΑ 2012, 10χλμ, 50:31
Πρώτος μου αγώνας. Έτρεχα για αρκετά χρόνια αλλά όχι συστηματικά και συνήθως μέχρι 4 χιλιόμετρα. Γράφτηκα και ξεκίνησα προετοιμασία 50 μέρες πριν τον αγώνα.


ΚΜΑ 2013, Μαραθώνιος, 4:04:34
Πρώτος μου μαραθώνιος, βγήκε καλά

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000