Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 τενοντιτιδα στο χερι

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
eleni Δημοσιευτηκε - 18/10/2007 : 07:48:20
...εχω τενοντιτιδα στα χερια και παροτι εχω κανει 20 φυσιοθεραπειες ο πονος παραμενει. Στο 20ο χλμ. οταν τρεχω με πεθαινει στον πονο... Εχετε ιδεα τι να κανω? Τωρα πια ποναω και στα δυο χερια και ο πονος απο τον ομο εχει φτασει ως και τις χουφτες και τα δακτυλα των χεριων. ΣΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ... οι γιατροι κανουν οτι λενε τα βιβλια... βολταρεν και φυσιοθεραπειες.
7   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
orthospy Posted - 29/10/2007 : 16:03:13
ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.
ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ Ε-ΜΑΙL. ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.
eleni Posted - 19/10/2007 : 15:11:45
Ellton γεια σου. Θα εκτιμησω ιδιαιτερα αν επικοινωνησουμε καλυτερα. Το μειλ μου ειναι eleni_a_h@yahoo.gr. Σας και σε ευχαριστω ιδιαιτερα για την καθε δημοσιευση σας- βοηθημα μου.
eleni Posted - 19/10/2007 : 07:29:20
..σας ευχαριστω πολυ. Οι βλακειες στην δουλεια πληρωνονται...
Ελενη
BunnyDragon Posted - 19/10/2007 : 01:32:27
Νομίζω οτι σου κάνει υπερήχους Ελένη ο φυσιοθεραπευτής σου ετσι δεν ειναι?

Παιδιά εδω πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί η πρόληψη είναι η θεραπεία.Δεν πρέπει να κουράζουμε συνεχώς συγκεκριμένα σημεία του σώματός μας... Πρέπει να ξεκουραζόμαστε αρκετά κλπ κλπ.
Βέβαια από ένα σημείο και μετά (λόγω ηλικίας) λόγω των αλλαγών στα αιμοφόρα αγγεία που τροφοδοτούν τους τένοντες (με συνέπεια απώλεια της ελαστικότητάς τους) είναι αναπόφευκτη η τενοντίτιδα σε αεικίνητους...
¨
Εγώ είχα πάθει τενοντίτιδα αλλά ευτυχώς την πρόλαβα.Είχα πάθει στους τένοντες στα δάχτυλα και στους καρπούς εξαιτίας του πιάνο που έπαιζα μικρή...


A bunny in heart
A dragon in mind...


If you have no legs... RUN
If you have no voice
SCREAM
If you have no hope
INVENT
saligkari Posted - 19/10/2007 : 00:41:09
Απ' όσο ξέρω, χωρίς όμως να είμαι ειδικός, για τενοντίτιδα χρειάζεται πάγος κ ξεκούραση καταρχήν. Τα αντιφλεγμονώδη μπορεί να κάνουν δουλειά, αλλά είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τον οργανισμό κ δ μπορείς να τα παίρνεις για πολύ. Επομένως να επιλέξεις ξεκούραση. Κ μην ξεχνάς ότι ένα πολύ κλασικό λάθος των αθλητών είναι ότι όταν τραυματίζονται αρνούνται να χάσουν προπονήσεις για να μη χάσουν τη φυσική τους κατάσταση. Στην πραγματικότητα επιδεινώνεται ο τραυματισμός κ τελικά οι απώλειες (σε φυσική κατάσταση κ όχι μόνο) θα είναι πολύ μεγαλύτερες αργότερα. Συνεπώς δ πρέπει να κοιτάμε βραχυπρόθεσμα, αλλά μακροπρόθεσμα.

Παρεπιπτόντως βρε Carol, κολλητό τον έχεις κάνει το Στάμο; Τι έχεις πάθει πάλι κ ξαναπήγες; Πωπω... τώρα θυμήθηκα κ πάλι εκείνα τα ξυλάκια...!!!

Ο πιο όμορφος αγώνας είναι αυτός της ζωής...
Carol Posted - 18/10/2007 : 16:59:01
Agapiti Eleni sou exo pei oti gia sovari tenontitida i lysi einai mia: Vagelis Stamos Vasilissis Sofias 54, 2os orofos, aristero asanser, 7220888. Mono pou dexetai mono proi eos mesimeri kai tha prepei na pareis adeia apo ti douleia sou liges ores.

PS An endiaferesai, par'ton ti Deftera giati afti ti vdomada tha eleipe.
PS2 Isos apagorevetai tetoiou eidous provoli. An to svisete, de tha pareksigitho. :)
PS3 Gia parigoria pantos sou leo oti kapote eixa k ego toso sovaro provlima sta xeria mou pou episis de borousa oute na trekso! Kati pou akougetai ligo eksopragmatiko se asxetous me ton athlitismo.
elton Posted - 18/10/2007 : 08:48:32
Νομιζω πως ειμαι ο πιο καταλληλος να σου πει δυο κουβεντουλες.Και αυτο γιατι εχω χρονιες τενοντιτιδες και στα δυο χερια απο τα παρα πολλα βαρη που εχω κανει στη ζωη μου.Πρεπει να ξερεις πως το συγκεκριμενο θεμα δεν λυνεται απο τη στιγμη που εχει γινει χρονιο.Απλα μαθαινεις να ζεις με τον πονο,οταν υποτροπιαζει.Ακου σιγα σιγα το σωμα σου και θα καταλαβεις ποιες κινησεις πρεπει να αποφευγεις.Αν σε ποναει τασο πολυ με το τρεξιμο,βρισκεσαι σε οξεια φαση.Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να παιρνεις με τη χουφτα τα αντιφλεγμονωδη,τα οποια βιαζουν τον οργανισμο σου. Οι περισσοτεροι γιατροι θα σου προτεινουν 10 μερες τουλαχιστον να τα παιρνεις και αν δεν εχεις βελτιωση,αλλες 10.Τα ιδια αποτελεσματα θα εχεις αν ξεκουραστεις απο τις κινησεις που τα ζοριζουν.Παιρνει ομως χρονο και κοστιζει ψυχολογικα.Σκεψου και το βελονισμο.Εμενα μα εχει βοηθησει πολυ και δεν βιαζει τον οργανισμο σου. Σε καθε περιπτωση αν θες επικοινωνησε μαζι μου και το κυριοτερο,κανε υπομονη.
ΒΑΝ ΕΛΤΟΝ...

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000