Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Ευρύτερος Αθλητισμός
 Το φόρουμ του Στίβου
 22ο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα στίβου- Ζυρίχη

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
runner1979 Δημοσιευτηκε - 12/08/2014 : 18:22:05
Έναρξη σήμερα για το πανευρωπαικό με τους υπεραθλητές του δεκάθλου να κλέβουν την παράσταση στο ξεκίνημα των αγώνων,

μπορεί να λείπουν οι δύο σπουδαίοι Γερμανοί, ο αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής πέρσι Michael Schrader και ο προηγούμενος πρωταθλητής Ευρώπης Pascal Behrenbruch όπως και ο 4ος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου βετεράνος Βέλγος Hans Van Alphen αλλά συμμετέχουν σταθερές αξίες στο παγκόσμιο στερέωμα όπως ο Ουκρανός Oleksiy Kasyanov, ενώ και οι Γερμανοί Rico Freimuth που συνεχίζει την πορεία του πατέρα του στο δέκαθλο και ο Kazmirek που φαίνεται να είναι αυτή την στιγμή ο πιο φορμαρισμένος στην Ευρώπη αναπληρώνουν επάξια το κενό της Γερμανίας.
Επίσης συμμετέχουν ο αργυρός στο Πεκίνο το 2008 Λευκορώσος Andrei Krauchanka και ο σπουδαίος Ολλανδός Sintnicolaas αλλά και οι νέες μεγάλες ελπίδες της Ευρώπης στο αγώνισμα, ο 4ος πέρσι στο παγκόσμιο μόλις 22χρονος Γάλλος Μάγερ και οι δύο συνομίλικοί του Ρώσοι, ο 8ος πέρσι στο παγκόσμιο Σκουρένιοφ και ο 6ος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου Σβίριντοβ. Ο Ούγγρος Ατίλα Ζίβοτσκι παρά τα 38 του είναι ακόμη εδώ! Περίεργος είμαι να δω τι μπορεί να κάνει ο 19χρονος Γίρι Ζίκορα που έστειλαν οι Τσέχοι που ψάχνουν τους νέους Σμέλικ, Ντβόρακ και Σέρμπλε...
Η προσπάθεια του Σουηδού Νίλσον που έκανε ότι μπορούσε να αποφύγει το άκυρο αλλά δεν τα κατάφερε ήταν όλα τα λεφτά!!! Στην βαθμολογία, μετά τα 3 πρώτα αγωνίσματα οι Γερμανοί μπορεί να εντυπωσιάζουν έχοντας 1η , 2η και 6η θέση αλλά οι 4ος Μάγερ, ο 5ος Σιντνίκολας και ο 7ος Κραουσάνκα έχουν επιβεβαιώσει τις επιδόσεις τους. Αναμένεται μεγάλη μάχη

Στον προκριματικό της σφαίρας δεν σημειώθηκε κάποια έκπληξη. Το απόγευμα ο κορυφαίος στον κόσμο Στορλ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επικρατήσει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η μονομαχία για τα άλλα δύο μετάλλια μεταξύ του βετεράνου διςο λυμπιονίκη Μαγέφσκι, του Ρώσου Λεσνόι, του διαδόχου του Εμάνουελ Μαρτίνεζ Ισπανού Βίβας, του Σέρβου Κολάσινατς αλλά και του Ιβάνοβ με τον Πορτογάλο Φορτες με το ωραίο στιλ.

Στο 1500άρι των γυναικών στον τελικό πέρασαν οι κορυφαίες του κόσμου αφού συμμετέχει αυτή η νεαρή Ολλανδή Χασάν που κερδίζει την Αρεγκάουι! Για το χάλκινο, αφού στα προκριματικά πλην της MUIR δεν είχαμε άλλες απώλειες λογικά θα μονομαχήσουν οι άλλες δύο Βρετανίδες WEIGHTMAN και ENGLAND. Βέβαια στο συγκεκριμένο αγώνισμα δεν χωράνε πολλές προβλέψεις μιας και αποτελεί την επιτομή της τακτικής!

Στο επί κοντό γυναικών που δεν διανύει και την καλύτερή περίοδό του στην Ευρώπη μετά και την απόσυρση της Ισινμπάγιεβα μιας και οι κορυφαίες βρίσκονται απέναντι από τον Ατλαντικό. Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ελληνίδες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση να διεκδικήσουν κάτι καλό στον τελικό.

Στον ακοντισμό γυναικών που το Ευρωπαικό ισοδυναμεί με παγκόσμιο πρωτάθλημα δυστυχώς δεν συμμετέχουν η Αμπακούμοβα που γέννησε φέτος και η Όμπεργκφολ οπότε η Σποτάκοβα δεν απειλείται. Στο βάθρο των νικητών λογικά θα βρεθούν και η Γερμανίδα Σταλ με την Σλοβένα Ράτεζ ενώ η πολύ βελτιωμένη φέτος Ουκρανή Χάτσκο-Φεντούσοβα τα θαλάσσωσε το πρωί…

Στα 400εμπ Ανδρών η απουσία του Ιακωβάκη είναι “τέλος εποχής” για την Ελλάδα μιας και την τελευταία 15ετία παρακολουθούσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πορεία του. Πάντως και γενικότερα μάλλον έχουμε αλλαγή σκυτάλης αφού το αγώνισμα φαίνεται να περνάει κρίση στην Ευρώπη και πέραν του Μπέκριτς (που και αυτός μοιάζει ντεφορμέ και φάνηκε πολύ χωλομένος που τον προσπέρασε ο νεαρός Φλάνερυ στο τέλος) δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να κατέβει τα 48.50 αυτή την στιγμή

στα 100γυναικών πέρασαν τα φαβορί στον ημιτελικό και λογικά όλα θα κριθούν στον τελικό μεταξύ Σάιλερ, Σίπερς, Λάλοβα και της Γαλλίδας Σουμαρέ.

Στα στιπλ ανδρών, ο Γάλλος MEKHISSI-BENABBAD είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά με Ισπανούς που έχασαν με πτώση τον Γκαρσία, Γερμανούς και Πολωνούς να κάνουν παιχνίδια με την τακτική και τον τούρκο AKDAG να παραμονεύει, επίσης στον τελικό προκρίθηκε ο πολλά υποσχόμενος 20χρονος Βούλγαρος TSENOV

τα 400ανδρών είναι υπόθεση Μπορλέδων άντε και του Βρετανού Ρούνι αφού απέχουν κατά πολύ των αντιπάλων τους εκτός και αν ο 20χρονος Βρετανός HUDSON-SMITH έχει άλλη γνώμη.

Στο τριπλούν ανδρών πέρασε στον τελικό ο 38χρονος Ιταλός DONATO που πραγματικά θυμίζει παλιό καλό κρασί και δεν το βάζει κάτω!!! Το αγώνισμα είναι εντελώς ανοικτό αφού δεν υπάρχουν μεγάλα ονόματα και ο Εβόρα δεν είναι ο παλιός Εβόρα. Άρα ίσως είναι μοναδική ευκαιρία για τον Τσιάμη να διακριθεί.

τα 100εμπ. φαίνεται να είναι υπόθεση της Πόρτερ και της Μπιλό ενώ αξιοπρόσεκτες είναι οι παρουσίες των 2 20χρονων, της Γερμανίδας HOFMANN και της Ελβετίδας Ζμπάρεν.

Σε σχετικά με τα δικά μας (τις αποστάσεις δηλαδή) το βράδυ συμμετέχει η Καρακατσάνη στον τελικό των 10000μ χωρίς βέβαια ελπίδες διάκρισης αφού έχει τον αργότερο χρόνο από τις 25 συμμετέχουσες αλλά είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για ατομικό ρεκόρ αφού είναι μόλις 22 ετών και σίγουρα έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Τραγική η κάλυψη σε μεγάλο μέρος της μετάδοσης από τους Ελβετούς… χωρίς στατιστικά και χρονόμετρα οι δρόμοι!!! (τύφλα τα ρολόγια) και κάμερα από το πέταλο!!! (ξανά τύφλα οι 80 κάμερες κάλυψης –οι 30 για τους δρόμους- που έλεγαν οι σχολιαστές)
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Fidelio Posted - 22/08/2014 : 16:37:33
Τελικός 10.000 m , παρατηρήσεις ~

εκτός του οτι ο Mo Farah είναι o γενικός star, δύο ακόμα πράγματα μου έκαναν εντύπωση.

1ον , οι "διαστάσεις" και η μαχητικότητα του δεύτερου νικητή Andy Vernon ! είναι τουλάχιστον 10 κιλά πιο βαρύς, από τους υπόλοιπους δρομείς με έντονα ανεπτυγμένο το πάνω μέρος του σώματος !Σπάει τον κανόνα του σωματοτυπου...(δεν θέλω να ξανακουσω για σωματοτυπο ξανά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν βλέπεις έναν "υπερ-βαρό" αθλητή αντοχής να κάνει καριέρα στις μεγάλες αποστάσεις τρεχοντας τα 10αρια και τα 5αρια λες και ειναι 50 κιλά σαμιαμίδι...Είναι πάνω από 70 κιλά!:



Αυτός ο άνθρωπος μοιάζει με 100αρι, και όχι αθλητή αντοχής.... !!! Απίστευτος



Ο τελικός που έκανε επίσης ήταν εντυπωσιακός , αφού με ξεπέταγμα στο τέλος της κουρσας από 5η θέση στα τελευταία μέτρα πέρασε μπροστά απο τους τουρκους αθλητές:

http://youtu.be/OYupuoloja0?t=9m42s

και εδώ άλλος ένας αγώνας του ίδιου ...

https://www.youtube.com/watch?v=_05WhQ3lrgU&feature=youtube_gdata_player


Το δεύτερο που μου έκανε εντύπωση είνως η συμετοχή του Πρώτου νικητή του μαραθωνίου δρόμου Meucci Daniele, μόλις 3ς μέρες πριν τον αγώνα που τον ανέδειξε πρωταθλητή ευρώπης !! ...και η 6 θέση δεν είναι καθόλου άσχημη ενω στον τερματισμο σφίγγει δόντια!!!



People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
runner1979 Posted - 21/08/2014 : 20:37:16
quote:
Originally posted by Fidelio

Ελα έυκολο ! Για να σπάσουμε όμως λίγο την μονοτνία να τον δούμε λίγο πιο κινηματογραφικά ! :D :D

http://vimeo.com/1808430

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff


!!!
Fidelio Posted - 21/08/2014 : 18:06:10
Ελα έυκολο ! Για να σπάσουμε όμως λίγο την μονοτνία να τον δούμε λίγο πιο κινηματογραφικά ! :D :D

http://vimeo.com/1808430

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
runner1979 Posted - 21/08/2014 : 17:04:14
quote:
Originally posted by Fidelio

Ενα πολύ ωραίο βίντεο σε slow motion από το τριπλούν των Ολυμπιακών στο Λονδίνο το 2012 !!

https://www.youtube.com/watch?v=xS6NTz3qXNw

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff


υπόκλιση στον Ντονάτο!!

πολύ θα θελα να δω ένα τέτοιο slow motion του Βραζιλιάνου Gregorio

Fidelio Posted - 21/08/2014 : 14:46:43
Ενα πολύ ωραίο βίντεο σε slow motion από το τριπλούν των Ολυμπιακών στο Λονδίνο το 2012 !!

https://www.youtube.com/watch?v=xS6NTz3qXNw

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Fidelio Posted - 19/08/2014 : 21:36:15
Στα άλματα κατα το πάτημα απογείωσης η δύναμη που δέχεται η ποδοκνημική αντιστοιχεί έως και 10 φορές το βάρος του σώματος! Πάντως ο ιστός μπορεί και δέχεται συμπιεστικά φορτιά πολύ μεγαλύτερα. Νομίζω οτι σε εργαστήρια έχουν καταφέρει να φέρουν σε ρίξη μόνο με την συμβολή τεχνικών μέσων (κάτι σαν μέγγενη που πιεζει κάθετα κνήμες και περόνες..μπιλαχ). Επισης το πιο επιπονο φορτίο πρέπει να είναι αυτό του δευτερου πατήματος στο τριπλούν καθώς ο άλτης απογειώνεται και προσγειώνεται στο ίδιο πόδι !! πάνω στο ταρτάν !! κανά 6αρι μέτρα πιο μακρυά!! .... φορτίο 600-700ων κιλών !!... (στην τραυματολογία αλμάτων φαίνεται πως οι περισσότεροι άλτες έχουν θέματα με μαλακότερους ιστους στο γόνατο,μινήσκους, συνδέσμους κτλ.)

Olha Saladuha. Τρίτο πανευρωπαικό στην σειρά...




Στην ζυρίχη στο άλμα σε ύψος είχε ενδιαφερον γιατί η βροχή και το ΚΡΥΟ δημιουργησε αμφιβολίες , κυρίως στον ίδιο τον Bondarenko:



Τελικα επικράτησε με 2,35. Αλλά είχε όμως πολύ κρύο για άλματα και το περασε μάλιστα με ΒΡΟΧΗ!!

Αυτό που γινεται φέτος με το άλμα σε ύψος δεν έχει προηγουμενο στην ιστορια του κλασικου αθλητισμου. Εχουμε γύρω στους 4-5 αθλητές που έχουν περάσει φέτος τα ...2,40 μ. . Μεγάλη μορφή που ΣΙΓΟΥΡΑ θα καταρίψει το παγκόσμιο ρεκορ είναι ο Barshim (εδώ και εικοσι χρόνο ο πυχης έχει μείνει στα 2,45μ. από τον Sotomayor ):



Μην τον χάσετε στα επόμενα meeting του Diamond League !!! Φυσικά θα παιχτεί μεγάλη μάχη ανάμεσα σε αυτόν και τον Bondarenko....





People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
rowergr Posted - 19/08/2014 : 17:02:21
Έβγαλε τη μπλούζα πριν τελειώσει ο αγώνας γτ ήθελε να πει "εγώ είμαι ο κόκορας κι εσείς οι κότες μου και θα μας μ@μήσω" .
Δεν το έκανε απλά για να πανηγυρίσει.Καλά να πάθει..Έχουμε γεμίσει υπεροπτικά κωλόπαιδα στον πρωταθλητισμό.
Για την ένσταση συμφωνώ με το Δημήτρη

ΥΓ: Ή απλά είναι χαζός..

ΘέσηΑντίθεσηΣύνθεση

Πάνος
runner1979 Posted - 19/08/2014 : 16:56:34
εμένα αυτό που με έχει εντυπωσιάσει ως τεχνική είναι η κίνηση του ποδιού των αλτών του ύψους την τελική φάση πρόσκρουσης στο έδαφος πριν την απογείωση
έβλεπα σε αργή κίνηση το πόδι ενός άλτη και πίστεψα ότι έδειχνε μία στιγμή συντριπτικού κατάγματος της ποδοκνημικής άρθρωσης αλλά βέβαια δεν συνέβαινε αυτό αφού ακολούθησαν και άλλα βίντεο αλτών εστιασμένα στην συγκεκριμένη τεχνική...

για τα του ΣΚ ευελπιστώ σε μία επανάληψη από την ΝΕΡΙΤ καθώς εξαιτίας υποχρεώσεων έχασα τα καλύτερα
Fidelio Posted - 19/08/2014 : 16:26:17
Τι μπορεί να πιάσει ο φακός που δεν μπορεί το μάτι.... :



και αυτό ειναι μια κλασική στιγμή στην τελική φάση της τεχνικής!..

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Fidelio Posted - 19/08/2014 : 11:19:52
Πάντως είναι αλήθεια, εκτός από τον εντυπωσιακό πολωνό για το τολμημά του να περνάει με προσωπικό ρεκορ τον ημι ~ και το σασπενς που μας δημιουργησε "άραγε ξέρει τι κάνει , δεν ξέρει για να δουμε..." ~ την προσοχή μου τράβηξε η απιστευτη Ζυρίχη !! Την ώρα που έτρεχαν οι δρομείς εύκολα διέκρινε κανείς τα πάρκα της, την δομησή της, την λιμνη με τα λογής ιστιοπλοικά σε αρόδου και τον κόσμο της, άνθρωποι με ένα απλό Pack στην πλάτη, και αθλητικό casual όπως μεμβράνες αντιανεμικές/αδιαβροχες , trekking life style κτλ. (το τίμημα να έχεις εργαστεί ως πωλητής αθλητικών accessories χαχα). Απίστευτες εικόνες... αααααχχ....

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Savvas Posted - 19/08/2014 : 08:45:41
quote:
Originally posted by big-blue

Επιστρέφω εγώ στο Μαραθώνιο.
Εξαιρετικός γνώστης του στίβου ο χαρωπός καλλιτέχνης! Τοσο πολύ που 2-3 φορες είπε ποσο τυχεροί ειναι σημερα οι αθλητές που θα τρέξουν σε τοσο όμορφες συνθήκες, με ήλιο, χωρίς βροχη κτλ. Οχι σαν κ τις προηγούμενες μερες στο βάδην (παγκόσμιο ρεκόρ) κ στο μαραθώνιο γυναικών (δε θυμάμαι αν κ εκεί εγινε ρεκόρ) που έκανε κρύο κ έβρεχε κτλ...
Λίγο κρασι λιγη λίμνη κ τ αγόρι μας...
Το δε αστροπελέκι ο "δημοσιογράφος" έφτασε στο 38´ περιπου να πει πως οι συνθήκες δε βοηθάνε, πως εχει ζέστη κτλ. Οποίος έπινε οτιδήποτε, αυτό βαφτιζονταν ηλεκτρολυτης...
Έμαθε πολλα ο κοσμος από αυτή τη μετάδοση και σίγουρα πολλοί θα θέλουν να γνωρίσουν και αυτό το άθλημα!$*#<<
Μπραβο λοιπόν στη Νέριτ που κοιτάει μπροστα και αξιοκρατικά συντηρεί το τρεντολαιφστάιλ και καλεί τέτοιους γνώστες για σχολιασμό...




Συμφωνω, επισης ενας απο τους δυο ειπε οτι η διαδρομη ειναι κυκλικη θα την κανουν οι αθλητες 3-4 φορες και ειναι περιπου 42,5χλμ.Στο περιπου μωρε με παπακι την μετρησανε....
big-blue Posted - 19/08/2014 : 02:06:42
Επιστρέφω εγώ στο Μαραθώνιο.
Εξαιρετικός γνώστης του στίβου ο χαρωπός καλλιτέχνης! Τοσο πολύ που 2-3 φορες είπε ποσο τυχεροί ειναι σημερα οι αθλητές που θα τρέξουν σε τοσο όμορφες συνθήκες, με ήλιο, χωρίς βροχη κτλ. Οχι σαν κ τις προηγούμενες μερες στο βάδην (παγκόσμιο ρεκόρ) κ στο μαραθώνιο γυναικών (δε θυμάμαι αν κ εκεί εγινε ρεκόρ) που έκανε κρύο κ έβρεχε κτλ...
Λίγο κρασι λιγη λίμνη κ τ αγόρι μας...
Το δε αστροπελέκι ο "δημοσιογράφος" έφτασε στο 38´ περιπου να πει πως οι συνθήκες δε βοηθάνε, πως εχει ζέστη κτλ. Οποίος έπινε οτιδήποτε, αυτό βαφτιζονταν ηλεκτρολυτης...
Έμαθε πολλα ο κοσμος από αυτή τη μετάδοση και σίγουρα πολλοί θα θέλουν να γνωρίσουν και αυτό το άθλημα!$*#<<
Μπραβο λοιπόν στη Νέριτ που κοιτάει μπροστα και αξιοκρατικά συντηρεί το τρεντολαιφστάιλ και καλεί τέτοιους γνώστες για σχολιασμό...
Gypaetos Posted - 19/08/2014 : 00:00:20
Το τι έκανε ο Γάλλος μια άλλη φορά, με μια μασκώτ, σε κάποιους άλλους αγώνες θα έπρεπε να είναι, κατά τη γνώμη μου, αδιάφορο. Σημασία έχει η συγκεκριμένη συμπεριφορά και η ποινή που προβλέπεται (απειλείται) για αυτή την συμπεριφορά. Έτσι σκέφτονται οι δικηγόροι, όχι πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι... Ότι έπρεπε να τιμωρηθεί με βρίσκει σύμφωνο, αλλά όχι κι έτσι. Τέλος πάντων, απόψεις είναι αυτές. Και στο κάτω κάτω ψάχνουμε τον πιο γρήγορο, αλλιώς να τους περνάμε και συνέντευξη με ερωτήσεις για την παγκόσμια ειρήνη, όπως κάνουν στα καλλιστεία! Οι αντιδράσεις πάλι του κοινού (ΑΝ ήταν αυτές) δεν είναι καθόλου ασφαλές κριτήριο, βλέπε τις αντιδράσεις του κοινού το 2004 στον τελικό των 200 μέτρων...
dpkouk Posted - 18/08/2014 : 23:52:52
παιζει αυτο γιαννη...αλλα μην παρεις το μεταλλιο...δεν ειναι ευγενες την ωρα που κανεις ενσταση για απρεπη συμπεριφορα..λεω εγω τωρα..

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Ivorman Posted - 18/08/2014 : 23:47:48
quote:
Originally posted by dpkouk

κοουτς οντως κακο παιδι στο παρελθον, μαζι σου...αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση μου θυμιζει τον ακαλυπτο -πού μου ρθε- απο το σιριαλ που ολο ελεγες να τον κερατωσει η λουιζιδου για τις κουτσουκελες του αλλα κατα βαθος δεν ηθελες να το φαει το κερατο μαμω τους παραλληλισμους

απο την αλλη οι τιμητες της ευγενους αμιλλας κ του ευ αγωνιζεσθαι ισπανοι πανε κ στα χαρτια παιρνουν μεταλλιο..μονο αυτεπαγγελτα θα πρεπε να επιβληθει ποινη κι οχι με το συστημα της ρουφιανιας...προσωπικη αποψη παντα

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...



Δημήτρη μου, είναι πολύ πιθανό η ένσταση να έγινε μόνο και μόνο λόγω της προϊστορίας του τύπου και ακόμα πιθανότερο, να έγινε δεκτή για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Λέω εγώ τώρα...

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000