Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 3ος αγώνας δρόμου "Σπύρος Λούης"

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
lenin67 Δημοσιευτηκε - 05/02/2016 : 14:16:39
Ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοινώνει τη διοργάνωση των 3ων Αγώνων Δρόμου Αμαρουσίου “Σπύρος Λούης" την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δώσει τη δυνατότητα στους δημότες του Αμαρουσίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου, να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα δρόμου μαζικής συμμετοχής, τιμώντας τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου, Σπύρο Λούη, να παρακινήσει τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο γνωρίζοντας την ιστορία μας και να υποστηρίξει το Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς μέρος των εσόδων του αγώνα θα διατεθούν για αυτόν τον σκοπό.
Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του αγώνα έχει αναλάβει από την πρώτη διεξαγωγή του, η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.
Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου απόστασης 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά και το σημείο εκκίνησης - τερματισμού θα είναι στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας) - Άγαλμα Σπύρου Λούη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Σημείο εκκίνησης - τερματισμού: Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας) - Άγαλμα Σπύρου Λούη

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες σε κάθε αγώνα.

Χρονομέτρηση – αποτελέσματα: Σε όλους τους αγώνες θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Όριο Συμμετεχόντων: Στου αγώνες θα υπάρξει ανώτατο όριο συμμετοχών που θα είναι από 600 άτομα για τα 5 και 10 χλμ. και 200 για τον παιδικό αγώνα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εγγραφής και πληρωμής.

​Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1:40 . Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

​Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.

Ώρα εκκίνησης: 11:20 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 12 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 50 λεπτά . Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Αγώνας 1 χλμ. για παιδιά

Ώρα εκκίνησης: 10:10 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας έως 12 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με την ευθύνη των γονέων τους και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές δείτε στην σελίδα της διοργάνωσης spiroslouisrun.gr
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Kostasxalarosxiastos Posted - 23/01/2018 : 10:11:05
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΕΧΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ FUN RUN ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΠΥΡΟ ΛΟΥΗ! ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ! ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΛΟΥΗ.ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ FUN RUN ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΛΟΥΗ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ? ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΛΟΥΗ ΑΠΟ ΕΝΑ FUN RUN. ΛΥΠΑΜΑΙ!

AVE, SALVE,XAΙΡΕ, ΣΠΟΛΛΑΤΗ, ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ!
Aroulio Posted - 23/01/2018 : 08:46:27
Έγιναν Λούης...
Italian Posted - 22/01/2018 : 23:05:04
(Από το: http://www.spiroslouisrun.gr/)

Η Οργανωτική επιτροπή, ανακοινώνει την αναβολή του 5ου Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης»
​ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου.
​Θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.
Italian Posted - 21/01/2018 : 22:28:24
Κι'εγώ τα ίδια βρήκα, να'σαι καλά φίλε !
papako Posted - 21/01/2018 : 09:49:34
όσο και να έψαξα δεν βρήκα τον αγώνα σε κανένα καλενταρι. Μονο στο site του αγώνα υπάρχει η πληροφορία οτι θα γίνει αγώνας.
http://www.spiroslouisrun.gr/alphagamma974nuepsilonsigmaf.html

Στο site του διοργανωτή δεν υπάρχει η πρόβλεψη για εγράφη στον αγώνα
http://www.myrace.gr/registrations.html

Μάλλον έχει πάει για βρούβες ο αγώνας αυτός. Ίσως γιατί υπάρχει άλλος αγώνας στις 28/1, πάλι σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αμαρουσίου, απο άλλο διοργανωτή όμως.
http://www.runningnews.gr/item.php?id=34107

________
Στέφανος
Italian Posted - 20/01/2018 : 18:46:53
Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν θα γίνει φέτος ο αγώνας στις 11/2;

Ρωτάω γιατί ακόμα δεν έχουν ανοίξει οι εγγραφές...
lenin67 Posted - 21/02/2016 : 17:08:55
γράψτε λάθος το προηγούμενο ποστ...
με κλικ πάνω στο όνομα βγάζει και καθαρό χρόνο και κατάταξη...
lenin67 Posted - 21/02/2016 : 17:05:58
αποτελέσματα εδώ
http://www.runnermagazine.gr/apotelesmata-agonon/3oi-agones-dromou-amarousiou-spiros-louis
μόνο με μικτούς χρόνους (φαντάζομαι) - ελπίζω αργότερα να βγούν και οι καθαροί...
Runninger Posted - 21/02/2016 : 16:07:24
Θα συμφωνήσω lenin67. Χρησιμοποιώντας το Garmin Forerunner 620, έδειξε 9.82Km. Δεδομένου ότι μετράει και διασκελισμό αν δεν βρίσκει GPS και επίσης σε αγώνες πιστοποιημένους από ΣΕΓΑΣ το ρολόι μου έγραφε περίπου 150μ παραπάνω στα 10Κ.

Όπως και να έχει νομίζω ήταν μια ωραία διοργάνωση δεδομένου ότι το κόστος ήταν 6 ευρώ και δώσανε μπλουζάκι (εντάξει μπορεί να μην ήταν και πολύ τεχνικό, αλλά το προσφέρανε) και είχε σε δύο σημείο νερά (για τα 10Κ). Στο δημαργείο υπήρχε χώρος για να αφήσουμε τα πράγματά μας και τουαλέτες και στο τελευταίο χιλιόμετρο υπήρχαν εθελοντές που ενθάρυναν. Η εκκίνηση έγινε με πολύ μικρή καθυστέρηση που δεν είναι άξιο λόγου καν να το αναφέρουμε.

Θα ήθελα να υπάρχουν οι κάδοι ανακύκλωσης από τη δεξιά πλευρά ώστε να μπορούσαμε να πετάμε το μπουκαλάκι με το νερό χωρίς να χρειάζεται να περνάμε στο αντίθετο ρεύμα και το μπλουζάκι να ήταν τεχνικό, κατάλληλο για τρέξιμο, μου έκανε πιο πολύ σαν t-shirt.

Ένα μπράβο στους διοργανωτές και ένα ευχαριστώ στους εθελοντές!!!
lenin67 Posted - 21/02/2016 : 15:42:38
πιθανότατα ήταν κατά λίγο μικρότερη από 10 κμ η απόσταση, αν και οι σημάνσεις ανά χιλιόμετρο ήταν αρκετά ακριβείς....
η διαδρομή ήταν ίδια με την περυσινή και για την ιστορία το timex την έβγαλε 9,84 κμ και το πιο γενναιόδωρο endomondo ακριβώς 10 κμ...
μικροαποκλίσεις, που ίσως οφείλονται και στα 2 σημεία που περάσαμε κάτω από γέφυρες και φαντάζομαι ότι δεν είχε καλό σήμα δορυφόρου...
Deorum Posted - 21/02/2016 : 15:19:08
quote:
Originally posted by costasz

Διπλώματα δεν είδα πάλι πάντως...Μάλλον και οι "επαγγελματίες του χώρου" έχουν προβλήματα με τις εκτυπώσεις!!!! (και κάποια στιγμή μιας και έχει μετατραπεί σε μπίζνα η διοργάνωση αγώνων πρέπει κάποιος να τους βάλει χέρι. είναι αδιανόητο να πληρώνεσαι , να βγάζεις κέρδος και να μην παρέχεις ουτε καν αυτά που γραπτώς υπόσχεσαι).



Αν είναι στις παροχές που έχουν ανακοινωθεί, θα έπρεπε να υπάρχουν.
Από εκεί και πέρα διαφωνώ στο τρόπο που είναι το γενικότερο πνεύμα της διατύπωσης σου , "έχει γίνει μπιζνα" ή "από την στιγμή που πληρώνεσαι και βγαζεις κέρδος" λες και αυτά ας πούμε είναι κάτι το προαιρετικό, κάτι σαν μπουρμπουάρ (σου αφήσαμε και μπουρμπουάρ και δεν μας έκανες ούτε τα βασικά)
Από εκεί και πέρα ξαναλέω αν το είχαν ανακοινώσει, θα έπρεπε να το έχουν, όμως τα άλλα είναι περιττά.
costasz Posted - 21/02/2016 : 14:08:23
Διπλώματα δεν είδα πάλι πάντως...Μάλλον και οι "επαγγελματίες του χώρου" έχουν προβλήματα με τις εκτυπώσεις!!!! (και κάποια στιγμή μιας και έχει μετατραπεί σε μπίζνα η διοργάνωση αγώνων πρέπει κάποιος να τους βάλει χέρι. είναι αδιανόητο να πληρώνεσαι , να βγάζεις κέρδος και να μην παρέχεις ουτε καν αυτά που γραπτώς υπόσχεσαι).
denvas Posted - 21/02/2016 : 13:19:24
Γεια σας και από μένα. Τρίτη φορά στον αγώνα. Καλός καιρός αν και στο τέλος ο ήλιος μάλλον με προβλημάτισε. Γενικά μία μάλλον τίμια εκδήλωση. Στο μαγαζί για τα νούμερα μου έκανε εντύπωση που δεν εδωσαν μια απλή σακούλα να βάλουμε μέσα το bib και τη μπλούζα (οπότε έκανα βόλτα στο GH με τα πράγματα ανά χείρας). Επίσης κάνω λάθος ή στο τέλος του αγώνα έδιναν καπελάκι και τσάντα ??? Πάντως η διαδρομή δεν είναι τελικά και τόσο εύκολη (στο 10 άρι).
SIT Posted - 21/02/2016 : 12:45:15
Καλός καιρός και καλή διαδρομή. Η οργάνωση μέτρια. Αρνητική εντύπωση μου προκάλεσε η "παρέλαση" διάφορων (δρομείς των 5 χλμ που πήγαιναν στην αφετηρία, γυναίκες με παιδικά καροτσάκια, κ.ά) στο κομμάτι των 50 μέτρων πριν τον τερματισμό, όταν τερμάτιζαν οι (αρκετοί) τελευταίοι δρομείς των 10 χλμ και μερικοί έκαναν ζικ-ζακ για να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού. Οι διοργανωτές απόντες και ούτε πρόβλεψη για παρουσία εθελοντών, ώστε να απομακρύνουν τον κόσμο. Η απόσταση σύμφωνα με το δικό μου ρολόϊ αλλά και πολλών άλλων 9,8 χλμ. Κατ' άλλα καλά.
lenin67 Posted - 21/02/2016 : 12:37:56
Με καλή μέρα, μεγάλη συμμετοχή και χωρίς απρόοπτα έγινε και φέτος ο αγώνας. Στα 10 κμ, αρκετός κόσμος, επαρκής τροφοδοσία με 2 νερά, καλύτερος χρόνος από πέρυσι, μια και ήμουν πιο υποψιασμένος για την ύπουλη διαδρομή με τις ανηφόρες μετά το 5ο κμ. Γενικά, μια όμορφη μέρα με τα απολύτως απαραίτητα για έναν ωραίο αγώνα, αλλά με τη δυσάρεστη αίσθηση ότι η όλη διοργάνωση ήταν πιο "φτωχή" από πέρυσι... (χωρίς καπελάκι, τσαντάκι και με ευτελές μετάλιο - πάντα σε σχέση με πέρυσι)...

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000