Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 2ος Γύρος Ευηνολίμνης 37 χιλ.

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
kanivallos Δημοσιευτηκε - 10/03/2017 : 14:49:28
Την Κυριακή (08:00) 23 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας γύρου Ευηνολίμνης, ασφάλτινου δρόμου μήκους 37 χιλιομέτρων.
Αφετηρία και τερματισμός θα είναι η πλατεία Αγ. Δημητρίου ορεινής Ναυπακτίας.
Παράλληλα θα διεξαχθεί και μικρότερος αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων.
Ο αγώνας θα είναι δωρεάν, παρέχεται στέγη (στο δημοτικό σχολείο του χωριού) και τροφή (πάστα πάρτυ την παραμονή και γεύμα μετά τον τερματισμό) και θα χαρούμε να σας δούμε κοντά μας.
Επισπεύσατε τις εγγραφές σας διότι υπάρχει περιορισμός στους 100 συμμετέχοντες.
Περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη του αγώνα και στο φ/β
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
kanivallos Posted - 21/05/2018 : 22:35:37
Γιώργο αξίζει να κάνετε τη διαδρομή από φράγμα Ευηνολίμνης προς Καρπενήσι, δλδ Αγ. Δημήτριο, Αράχοβα, Δομνίστα, Κρίκελο.
Ενδιάμεσα θα συναντήσετε και αριστερή διασταύρωση για το φαράγγι Πάντα Βρέχει που αξίζει να επισκεφτείτε.
sonik Posted - 18/05/2018 : 15:54:20
Ευχαριστώ για την απάντηση Χρήστο. Τον σκεφτόμασταν με 2 φίλους τον αγώνα, δεν πειράζει. Τώρα θα πάμε απλώς βόλτα στα μέρη σου. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναγίνει

..
kanivallos Posted - 16/05/2018 : 17:25:33
Δυστυχώς, για λόγους που δε θέλω να αναπτύξω εδώ, δε θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ούτε και φέτος.
Τα χιλιόμετρα δεν είναι πολλά για το μικροκλίμα της περιοχής, που ομοιάζει με τις μετεωρολογικές συνθήκες του Αγ. Πέτρου Αρκαδίας, που διοργανώνει άψογο αγώνα την ίδια περίοδο 35 και 70 χιλιομέτρων.
Απλά ας πούμε πως για λόγους που αγνοώ (και δεν επιζητώ διακαώς να γνωρίσω) δεν υποστηρίχθηκε από αθλητές που διαμένουν στο νομό!!!
Μακάρι στο άμεσο μέλλον κάποιος ικανότερος από μένα να μπορέσει να τον υλοποιήσει.
nikkapen Posted - 16/05/2018 : 15:37:54
ειχα τρεξει τ 16.Πολλα χιχλιομετρα για καλοκαιρι,απο την αλλη ομως να πηγαινει χαμενο τετοιο πανεμορφο περιβαλλον...


Τρεχω αρα υπαρχω.
sonik Posted - 16/05/2018 : 11:37:41
Χρήστο υπάρχει περίπτωση να γίνει ο αγώνς φέτος;

..
kanivallos Posted - 06/07/2017 : 20:01:50
Ευχαριστώ για την κατάθεση της άποψης σας. Πράγματι, σκεφτόμαστε για του χρόνου τη ναύλωση πούλμαν για την εξυπηρέτηση των αθλητών.
Σκεφτόμαστε ακόμη 2 αγώνες (έναν μαραθώνιο-μπορεί και υπερμαραθώνιο και ένα 25άρι) ίσως και λίγο νωρίτερα χρονικά (3ήμερο Αγίου Πνεύματος)
Είδομεν!
weatherman Posted - 06/07/2017 : 17:57:41
Προσωπικά κατάγομαι από το Νεοχώρι, μεγάλωσα στο Αγρίνιο, αλλά κατοικώ στη Χαλκίδα. Είχα σκεφτεί να έρθω και πέρυσι και φέτος. Μέχρι το 2009 περίπου πήγαινα σε πολλούς αγώνες, είχα πιο καλό μισθό, δούλευε και η σύζυγος. Τώρα πια είναι δύσκολα, υπολογίζουμε τα πάντα. Λυπάμαι που δεν θα γίνει ο αγώνας. Η άποψή μου είναι ότι θα βοηθούσε πάρα πολύ να υπάρχει ένα πακέτο συμμετοχής-μετακίνησης-διαμονής από την Αθήνα. Οι μεμονομένες μετακινήσεις κοστίζουν. Ο αγώνας των Σπετσών καθιερώθηκε έτσι, υπήρχε ένα πακέτο σε λογικό για την εποχή(2011) κόστος. Αν η διοργάνωση έκλεινε ένα πακέτο με προπληρωμένο κόστος 60-70 ευρώ, θα είχε πιστεύω 40-50 συμμετοχές από την Αθήνα και άλλες τόσες από Αγρίνιο-Θέρμο. Ειδικά για το Αγρίνιο και το Θέρμο δεν απαιτείται διανυκτέρευση. Εύχομαι του χρόνου να γίνει ο αγώνας και να είμαστε εκεί.
kanivallos Posted - 05/07/2017 : 14:17:38
Μετά λύπης σας ανακοινώνουμε ότι ματαιώνεται ο συγκεκριμένος αγώνας, λόγω μειωμένων συμμετοχών. Ευχαριστούμε τους αθλητές και αθλήτριες που εγράφησαν για τον αγώνα και τους ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για την αναστάτωση που τους προκαλούμε. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν να καθιερώσουμε τον αγώνα, αλλά η συμμετοχή των αθλητών δεν εξαρτάται από εμάς.
Θα παρακαλούσαμε όμως τον αθλητή και την αθλήτρια, που διάβασε την προκήρυξη του αγώνα και δεν τον προτίμησε στις δρομικές του επιλογές, αν θέλει να μας κοινοποιήσει το λόγο που τον απέρριψε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουμε τη γνώμη των αθλητών για τον αγώνα, έτσι ώστε στο μέλλον κάτω ίσως από καλύτερες συνθήκες, να καταφέρουμε να κάνουμε θεσμό έναν αγώνα στο πανέμορφο περιβάλλον της Ευηνολίμνης.

kanivallos Posted - 26/06/2017 : 21:37:03
Παρατείνονται οι εγγραφές του αγώνα μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 3 Ιουλίου. Όσοι ενδιαφέρονται ας σπεύσουν να στείλουν μέιλ συμμετοχής στο xristaraspap@hotmail.com.
Μετά τις 3 Ιουλίου καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
kanivallos Posted - 21/06/2017 : 15:20:54
Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για εκκίνηση 6 το πρωί. Υποχρεώνεις όλους τους συμμετέχοντες να διανυκτερεύσουν στο χωριό, προκειμένου να προλάβουν την εκκίνηση. Άτομα από Ναύπακτο, Πάτρα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Θέρμο μπορούν να διανυκτερεύσουν στην οικία τους και πρωί πρωί να αναχωρήσουν για τον αγώνα. Δεδομένου ότι από Ναύπακτο η διαδρομή απαιτεί χρόνο μετάβασης 1 ώρα και 40 λεπτά από πλευράς μας θα ήταν εγκληματικό να παροτρύνουμε άτομα που δεν ξέρουν τις ιδιαιτερότητες και τις στροφές της διαδρομής, να ξεκινήσουν αχαράματα στο σκοτάδι να τη διανύσουν.
Πέρισυ η εκκίνηση ήταν 9 το πρωί και αποφασίσαμε φέτος να την κάνουμε 8. Πέρισυ πράγματι υπήρχε ζέστη (αν και σε αρκετά σημεία είχε ίσκιο) υπάρχει περίπτωση όμως φέτος να έχει ακόμη και 15 βαθμούς (πριν μερικά χρόνια μάλιστα καλοκαιριάτικα είχε χιονίσει). Το μικροκλίμα της περιοχής της ορεινής Ναυπακτίας έχει ιδιαιτερότητες και ειδικά η περιοχή του Αγίου Δημητρίου λόγω συγκέντρωσης μεγάλης ποσότητας ύδατος (φράγμα) σε εκπλήσσει με τις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας.
skiritis Posted - 21/06/2017 : 14:29:48
Με δεδομένο ότι ο αγώνας γίνεται κατακαλόκαιρο και είναι μεγάλης απόστασης, γιατί δεν δίνεται η εκκίνηση είτε πιο νωρίς το πρωί-π.χ. 06:00- είτε το απόγευμα-π.χ. 16:00; Αφού το χρονικό όριο είναι οι 5:30 ώρες, και στις δύο περιπτώσεις θα αποφευχθεί η έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες...
kanivallos Posted - 21/06/2017 : 13:38:53
Προτάσεις Διαμονής

Για τους αθλητές/τριες που έρχονται από μακριά και επιθυμούν διανυκτέρευση στην περιοχή, υπάρχουν οι εξής επιλογές:

1. Διανυκτέρευση στο σχολείο του χωριού. Παρέχονται στρώματα σε μεγάλη ενιαία αίθουσα με εσωτερικές τουαλέτες και δυνατότητα ντους.
Παρέχεται πρωινό που το παρασκευάζετε μόνοι σας (βραστήρας, καφές, τσάι, μπισκότα, ψωμί, μέλι, κρουασάν, κέικ, χωριάτικη πίτα) που βρίσκεται σε τραπέζι εντός του χώρου διαμονής.
Εσείς θα φέρετε μόνο κλινοσκεπάσματα ή υπνόσακο.

2. Ξύλινα σπιτάκια «Κέδρος» στον Άγιο Δημήτριο, δίπλα στην Ευηνολίμνη.
https://www.facebook.com/KedrosChalet/?fref=nf

Κανονίσαμε ειδικές τιμές για τον αγώνα που κυμαίνονται σε:
1 άτομο 25€
2 άτομα 40€
3 άτομα 55€
4 άτομα 70€
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το πρωινό.

3. Τα σπιτάκια της Ιφιγένειας (Πλάτανος 17 χιλ. από Άγ. Δημήτριο) 26340-61500
http://www.ifigeneia.com/

Μονόκλινο & πρωινό 30 ευρώ
Δίκλινο & πρωινό 40 ευρώ


4. Ξενοδοχείο Αλωνάκι (Πλάτανος 17 χιλ. από Άγ. Δημήτριο) 26340-61315
http://alonaki.gr/

Μονόκλινο & πρωινό 30 ευρώ
Δίκλινο & πρωινό 40 ευρώ
Etien Posted - 19/06/2017 : 21:39:24

Οντως,το γευμα μετα ,κατω απο τον πλατανο ηταν ολα τα λεφτα !!!!!

Ευχαριστω.

https://panosmaltezos.wordpress.com
nikkapen Posted - 19/06/2017 : 20:33:36
Ετρεξα περυσι στον αγωνα αυτο.Προκειται για μια καταπληκτικη διαδρομη,μεσα σε ενα πανεμορφο περιβαλλον.Η θεα της Ευηνολιμνης ειναι φοβερη.Οι παροχες του αγωνα ειναι εξαιρετικες,με καλυτερο φυσικα το γευμα στο τελος του αγωνα κατω απο τα πλατανια.Οι ανθρωποι του αγωνα ενδιαφερονται πολυ να προσφερουν το καλυτερο στους αθλητες και τους συνοδους τους.Η μικρη δυσκολια της διαδρομης ισοφαριζεται και με το παραπανω απο οσα ανεφερα πιο πριν.

Τρεχω αρα υπαρχω.
kanivallos Posted - 19/06/2017 : 19:32:58
Φώτη η διαδρομή της λίμνης είναι κυκλική και δεν υπάρχουν ενδιάμεσοι δρόμοι για συντόμευση της διαδρομής.
Αυτή τη στιγμή στο χωριό δεν υπάρχουν πάνω από 25 άτομα και όλοι μαζεύονται (από εξωτερικό και Αθήνες) από αρχές Ιουλίου και μετά. Για να γίνει νωρίτερα ο αγώνας χρειάζονται άτομα που δεν υπάρχουν.
Τώρα για τη δυσκολία του αγώνα σε συνδυασμό με τη ζέστη δε θα πω κάτι παραπάνω από το γεγονός, ότι την ίδια ημέρα γίνεται το 80άρι του Ζαγορίου με έντονότατο ορεινό υψομετρικό.
Αν πάλι σε έναν ΔΩΡΕΑΝ αγώνα, σχεδόν μαραθώνιο, με εκπληκτικό περιβάλλον και παροχές σίτισης για δρομείς και συνοδούς, έρθουν μόνο 30 άτομα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, εμείς θέσαμε όριο συμμετοχών 100 άτομα όπου αυτά μπορούμε να εξυπηρετήσουμε αξιοπρεπώς και εσείς οι δρομείς αποφασίζετε.

Να θυμίσω πάντως ότι μετά την εκκίνηση του κυρίως αγώνα θα διεξαχθεί και μικρότερος αγώνας 5 χιλιομέτρων, από την αφετηρία στον 1ο σταθμό και πίσω.


RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000