Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Επικαιρότητα
 κλασικος μαραθωνιος

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
polinikis23 Δημοσιευτηκε - 25/10/2017 : 01:17:46
Θα θελα να πληροφορηθω εαν μπορω να συμμετέχω στα 5 ή 10 χιλιομετρα του μαραθωνιου της Αθήνας χωρίς να έχω κανει εγγραφή αφου ως γνωστον αυτες εχουν κλεισει προ πολλου! ευχαριστώ!
13   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
VTRunner Posted - 06/11/2017 : 12:09:33
Τελικά ο φίλος δεν θα τρέξει οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει μειλ στο giorgos885@gmail.com . Το πακέτο είναι των 45 ευρω με μπλουζάκι αλλά το μέγεθος είναι XL κι αν κάποιος δεν θέλει το μπλουζάκι μπορεί να πάρει μόνο τη συμμετοχή.

Μιχάλης-VTRunner
VTRunner Posted - 05/11/2017 : 18:19:20
Περιμένω απο φίλο ο οποίος μάλλον δεν θα τρέξει τελικά να μου πει σίγουρα. Αν υπάρχει διαθέσιμη συμμετοχή θα ενημερώσω.

Μιχάλης-VTRunner
sak14 Posted - 04/11/2017 : 16:32:18
Και γω παιδιά ψάχνω συμμετοχή αλλιώς θα πάω χωρίς ξέρει κανείς αν με βγάλουν έξω από την διαδρομή?η έχω κάποιες κυρώσεις?
peros1971 Posted - 04/11/2017 : 12:37:34
ΕΙΧΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ(42ΧΛΜ) ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΖΗΤΩ ΝΟΥΜΕΡΟ mail lefterispat1971@yahoo.gr ευχαριστω

PATSIATZIS1971
Hermes Posted - 02/11/2017 : 12:19:24
φίλε polinikis 23 καλό είναι να εγγραφόμαστε, ειδικά σε αγώνες με τόσο μεγάλη συμμετοχή και με τόσο μεγάλη επιβάρυνση διαδρομής (είναι 42 χλμ, ούτε καν 21χλμ μπρος - πίσω) με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς την πρόβλεψη που πρέπει να κάνουν οι διοργανωτές για τροφοδοσίες, μπλοκς εκκίνησης, ενδεχομένως ακόμα και συννενοήσεις με την τροχαία, εθελοντές κλπ.
Μπορείς να απευθύνεσαι είτε στο ΣΔΥ Αθηνών, είτε στο ΣΔΥ Δυτικής Αττικής (λέω δύο ενδεικτικά) για να εξασφαλίζεις συμμετοχή από εδώ και πέρα.

Αν μη τι άλλο, είναι πρακτικό το ζήτημα
unforgiven Posted - 02/11/2017 : 11:55:32
Ακόμα και αν δεν σε σταματήσουν στην είσοδο στο Στάδιο, χωρίς Bib δεν θα πάρεις μετάλλιο. Μπορεί να τη γλιτώσεις και μέσα στον χαμό να πάρεις ή να φας καμία μπανάνα, αλλά δεν αξίζει τον κόπο.
Όσο για το πρέπον... Είναι όσο πρέπον να θελήσεις να μπεις σε μια παράσταση ή σε μια συναυλία δωρεάν, επειδή δεν πρόλαβες εισιτήριο.
Οι εγγραφές για τα απογευματινά 5χμ έκλεισαν τέλη Οκτώβρη. Οι ΜΚΟ κτλ είχαν συμμετοχές μέχρι τέλος καλοκαιριού. Κάποιοι εδώ και μέρες πουλάνε συμμετοχές. Είχες πολλές ευκαιρίες. Εμείς δηλαδή που κοιτούσαμε το ρολόι για να προλάβουμε πέρυσι την άνοιξη ήμασταν κορόιδα;
stratos_al Posted - 02/11/2017 : 11:44:42
quote:
Originally posted by polinikis23

το ποιο ειναι πρεπον ειναι σχετικο!οταν για το μεγαλυτερο αγωνα δρομου της χωρας οι συμμετοχες κλεινουν τοσο νωρις τι θα πρεπει να κανεις!το να αναζητας απο ακυρωσεις δεν ειναι ευκολο.εγω για να τρεξω τη διαδρομη θα πρεπει οδικως να κανω 300 χιλιομετρα συν τη διανυκτερευση, δεν το ρισκαρω γι αυτο ρωταω αυτους που εχουν ξανασυμμετασχουν!





Το "πρέπον"¨δεν είναι υπό αμφισβήτηση σχετικό. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες ηθικοί, που νομίζω επιβάλλονται. Η γνώμη μου είναι πάντα κι ίσως των περισσοτέρων. Έγραψα ξεκάθαρα ότι αν σε αφήσουν να μπεις στη διαδρομή δεν θα σε αφήσουν να μπεις στο Στάδιο. Τότε ποιος ο λόγος να μπούμε εμείς σε αντιπαράθεση για το αν εγώ ή εσύ κρίνεις το "πρέπον" με τον δικό του τρόπο ο καθένας αφού ουσιαστικά ΔΕΝ θα σε αφήσουν να κάνεις τη διαδρομή ολοκληρωμένη. Στάδιο δεν θα χαρείς και γενικά νομίζω θα μπεις σε μια διαδικασία εξόδων να έρθεις τόσο δρόμο στην Αθήνα, να μπεις με το έτσι θέλω στην διοργάνωση και να μην την απολαύσεις. Επίσης σου έγραψα ότι αν και ακόμη δεν ενδιαφέρεσαι να είσαι στην αφετηρία αλλά να μπεις στο πλήθος πιο κάτω ή αν δεν σε ενδιαφέρει να μπεις ακόμη και στο Στάδιο αλλά να τρέξεις πάνω κάτω 9 χλμ, τουλάχιστον ΜΗΝ κάνεις χρήση των παροχών του αγώνα. Είναι κάτι που οι άλλοι που πρόλαβαν και τακτοποίησαν την εγγραφή τους ΠΡΕΠΕΙ να απολαύσουν κι όχι όποιος θεωρεί ότι με το έτσι θέλω πρέπει να το κάνει.

Συγγνώμη αν σε στεναχωρώ με όσα γράφω αλλά κάπου πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι μερικά πράγματα δεν τα "επιβάλλει" ούτε η νομοθεσία, ούτε οι κανόνες αλλά η κοινή λογική. Αν μαζευτούν έτσι ξεκάρφωτα όλοι όσοι θέλουν και δεν πρόλαβαν να γραφτούν, οι διοργανωτές θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα, η διοργάνωση θα εκτεθεί και θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα. Σε ένα γεγονός σαν τον Μαραθώνιο, τον μοναδικό ΓΝΗΣΙΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ, ΚΛΑΣΣΙΚΟ που προβάλλεται διεθνώς και όλοι μας προσπαθούμε να τον ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο, τόσο για την ιστορικότητα αλλά και για την μοναδικότητά του. Μην βγάλουμε οι ίδιοι τα μάτια μας. Ας φερθούμε επιτέλους με τρόπο που δεν απαξιώνει ούτε το γεγονός, ούτε το άτομο που φρόντισε να είναι συνεπής, ούτε προβάλοντας το προσωπικό ΕΓΩ ο καθένας μας. Είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει χρόνια τώρα και έχει αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας. Συμμετέχουν άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη. Ας μην τους δείξουμε την κακή μας πλευρά ως Έλληνες. Και να τιμήσουμε αυτούς όλους που φρόντισαν να γίνει ο Μαραθώνιος της Αθήνας αυτό που έχει γίνει, όταν εκείνοι πάλευαν να αναδείξουν τα αυτονόητα κι εμείς όλοι μας ακόμη δεν είχαμε βγει με τα αθλητικά μας στους δρόμους, να λεγόμαστε δρομείς.

Ας σεβαστούμε αν όχι τους όσους πλήρωσαν, την αξία του αγώνα.

Και μερικά πράγματα είναι στην κατηγορία "πρέπον" ...

Και πάλι θέλω να τονίσω ότι δεν έχω κάτι απέναντί σου. Αν και δεν κρύβω ότι δεν συμμερίζομαι τέτοιες λογικές. Θέλοντας και μη όλοι μας χρειαζόμαστε κάποιους ηθικούς κανόνες για να ζούμε αρμονικά. Ακόμη κι αν δεν μας αρέσουν. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να μην αρέσουν στους χιλιάδες συναθλητές που θα έρθουν όχι από απόσταση 300χλμ αλλά από απόσταση 3000χλμ για να "πατήσουν" έστω και λίγο στα βήματα του Φειδιπίδη.

Σε ευχαριστώ.

Κωπηλασία...μπες στον ρυθμό.
ANASTASIOS Posted - 02/11/2017 : 10:23:26
Τήν ημερομηνία κλεισίματος εγγραφών την ξέρουμε πολύυυυ νωρίς,οπότε ο καθένας κάνει το κουμάντο του.Το εάν μου τύχει(πιθανόν) κάποια δουλειά εκείνη την μέρα ή κάποια στραβή, έ σε αυτό δέν φταίει κανείς.Σε όλους μας έχει τύχει άλλωστε.Αρα κοιτάμε μήπως κάτι τύχει στον χ,ψ,ω και θέλει να δώσει την συμμετοχή του(θα υπάρξουν σίγουρα αρκετές την τελευταία βδομάδα)

Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
Ανθρωπος που γελά δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένος,δυνατός είναι.
nrun Posted - 28/10/2017 : 00:58:28
Το τι είναι πρέπον δεν είναι καθόλου σχετικό, είναι απόλυτο μάλιστα.
Δηλαδή αν ήθελαν να τρέξουν 30.000 άτομα στην διαδρομή, θα έπρεπε να το κάνουν αψηφώντας το όριο συμμετοχών, τις διαδικασίες εγγραφής και τους κανονισμούς επειδή τους πρόλαβαν άλλοι, οι οποίοι επίσης ήθελαν, φρόντισαν να προλάβουν και πλήρωσαν!
Μια χαρά στα είπε πριν ο στρατος αλ αλλά εσύ επιμένεις.
Κοίτα λοιπόν μήπως βρεις συμμετοχή από διάφορους χορηγούς αλλιώς του χρόνου, φροντίζοντας νωρίτερα.

quote:
Originally posted by polinikis23

το ποιο ειναι πρεπον ειναι σχετικο!οταν για το μεγαλυτερο αγωνα δρομου της χωρας οι συμμετοχες κλεινουν τοσο νωρις τι θα πρεπει να κανεις!το να αναζητας απο ακυρωσεις δεν ειναι ευκολο.εγω για να τρεξω τη διαδρομη θα πρεπει οδικως να κανω 300 χιλιομετρα συν τη διανυκτερευση, δεν το ρισκαρω γι αυτο ρωταω αυτους που εχουν ξανασυμμετασχουν!


polinikis23 Posted - 28/10/2017 : 00:16:27
ενδιαφερομαι παντως να αγορασω συμμετοχη για τα 10 χιλιομετρα αν εχει καποιος
polinikis23 Posted - 27/10/2017 : 23:34:04
το ποιο ειναι πρεπον ειναι σχετικο!οταν για το μεγαλυτερο αγωνα δρομου της χωρας οι συμμετοχες κλεινουν τοσο νωρις τι θα πρεπει να κανεις!το να αναζητας απο ακυρωσεις δεν ειναι ευκολο.εγω για να τρεξω τη διαδρομη θα πρεπει οδικως να κανω 300 χιλιομετρα συν τη διανυκτερευση, δεν το ρισκαρω γι αυτο ρωταω αυτους που εχουν ξανασυμμετασχουν!
stratos_al Posted - 25/10/2017 : 08:48:53
Καταλαβαίνω τη θέλησή σου να κάνεις τη διαδρομή έστω και τη μικρή. Από την άλλη δεν θεωρείται "πρέπον" να μπαίνουμε σε κάποιον αγώνα χωρίς να έχουμε δηλώσει συμμετοχή.
Σε αυτή τη διοργάνωση, χωρίς νούμερο πιθανόν να μην μπορέσεις να μπεις καν στα μπλοκ εκκίνησης. Κι αν ακόμη μπεις είναι βέβαιο ότι δεν θα σε αφήσουν να τερματίσεις στο Στάδιο. Οπότε είναι και λίγο άσκοπο το όλο θέμα. Μπορείς να κάνεις μια άλλη στιγμή την απόσταση που θες και όχι κατ' ανάγκη εκείνη την ημέρα.

Γνώμη μου, για να μην παρεξηγηθώ, αν καταφέρεις και μπεις, μην κάνεις χρήση των παροχών που έχουν όσοι έχουν πληρώσει, νερά, μετάλλιο, μπανάνες κτλ... είναι άδικο γιατί έτσι όλοι θα κοίταζαν να μπουν χωρίς πληρωμή. Και ειδικά σε μια τέτοια διοργάνωση, στολίδι για τη χώρα καλό είναι να μην έχουμε τα παρατράγουδα που συναντάμε σε άλλους αγώνες.

Προσπάθησε να βρεις νούμερο, είτε από ακυρώσεις, είτε από χορηγό, είτε δεν ξέρω από που αλλού, αλλά όχι χωρίς.



Κωπηλασία...μπες στον ρυθμό.
denvas Posted - 25/10/2017 : 07:36:27
Μπορείς πάντως να ψάξεις να βρεις κάποιον φίλο που δεν θα τρέξει και θα δίνει το πακέτο του.

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000