Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 gentiki trail 2 στο Καλοχώρι Λάρισας

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
jimmy motley Δημοσιευτηκε - 02/02/2018 : 12:47:05
Έκανα πρόσφατα τη διαδρομή του αγώνα και μου φάνηκε πολύ δύσκολη αλλά και εντυπωσιακή.Πολύ πετρώδες έδαφος,κουραστικές ανηφόρες,μεγάλη προσοχή στις κατηφόρες.Αν δεν έχει υγρασία η θέα είναι φοβερή.Νομίζω αξίζει σαν αγώνας,έχει καλές παροχές και γίνεται με πολύ μεράκι από τους εμπλεκόμενους φορείς
9   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
jimmy motley Posted - 21/02/2018 : 17:41:59
Έτρεξα(ή μάλλον περπάτησα)και εγώ τον αγώνα και 3 μέρες μετά δεν έχουν ξεπιαστεί ακόμα τα πόδια μου.Δϋσκολη και τεχνική η διαδρομή αλλά εκεί που τα είδα όλα ήταν στο πέρασμα του Γολγοθά.Δεν ξέρω σε ποιο σταθμό ήσουν αλλά οι εθελοντές βοήθησαν τα μέγιστα για τη διεξαγωγή του αγώνα και εγω προσωπικά πήρα μεγάλη στήριξη.Του χρόνου να είμαστε καλά και περισσότερο προπονημένοι και θα το ξανατολμήσουμε.
Gourou Posted - 20/02/2018 : 12:43:57
Τη Κυριακη είχαμε εδώ στη Λαρισα το 2ο Gentiki Trail ! Λαρισα και βουνο;;; θα αναρωτηθεί ευλογα ο αναγνωστης.... Και όμως σε μολις 8χλμ από τη πολη πηγαίνοντας προς Κισσαβο (ακομα ένα βουνο καταμεσής του καμπου ) συναντάμε το ξακουστο κατά τα παλιοτερα χρονια Γεντικιο Ορος.. Ξακουστο γιατι κατά τη παραδοση τα μαρμαρα για την Αγια Σοφια της Κων/πολης εξορυθηκαν από αυτό εδώ ακριβως το μερος..
Για μενα ο συγκεκριμενος αγωνας ηταν με εθελοντικη μορφη αποφασίζοντας με το φιλο μου τον Θαναση Καρελα να κανουμε τη "σκουπα"
Εξαλλου η επιτυχια ενός αγωνα ξεκιναει παντα από το εθελοντικο κομματι και μετα από το αγωνιστικο του
Και οσο για το αγωνιστικο ; Σκληρο... Πολύ σκληρο για τον αμυητο δρομεα που εφιστουσε σιγουρα τη προσοχή σε πολλα τεχνικα κομματια ! Στα 17.700 της απόστασης συγκεντρωνει 1230μ υψομετρικα που όμως επειδή γινονται με τη διαδρομή πηγαινε-ελα δεν αφηνει περιθωρια για πολλες ανασες ! Η διοργανωση σταθηκε πραγματικα στο υψος της με πολλους σταθμούς τροφοδοσίας με συμβολή ομαδων διασωσης (ευτυχως αχροιαστοι) συν ένα οργανωμενο δικτυο ραδιοερασιτεχνών σε καιρια σημεια για οτιδήποτε χρειαζοταν !
Ενας αγωνας πραγματικα που σε οσους και αν εχω τρεξει είναι εφάμιλλος η και πολύ καλυτερος για την αποσταση του!
Κωστας Κουτσουκης ο νικητης για φετος παιρνοντας το αιμα του πισω για τη περσινη του κουρσα ενω οι υπολοιποι πεντε ηταν ο Λευτερης Καβαρατζης απο τη Καρυα Ολυμπου ο Ηλιας Γιακιμης του Σ.Δ Τρικαλων ο Κωστας Τσιαντος απο το ULTRATRAILPELION ο Ηλιας Νατσιας του Σ.Δ. Ιωαννινων και την εξαδα συμπληρωσε ο Νικος Κασιαρας απο την Ελασσονα
Συγχαρητηρια σε ολους και ελπιζω του χρονου να γιγαντωθει ακομα πιο πολυ αριθμος των συμμετεχοντων που φετος αγγιξε τους 200 !
jimmy motley Posted - 11/02/2018 : 22:05:07
Καλά έκανες και δήλωσες το μικρό αγώνα,είναι και εκείνος ωραίος και αν νομίζω καλά περνάει από τα παλιά λατομεία της χασάμπαλης και το εξωκλήσι της αναλήψεως και θα δεις και ένα μεγάλο κομμάτι μάρμαρο(αν κατάλαβα καλά,είμαι και άσχετος από γεωλογία).Άντε και του χρόνου στον μεγάλο αγώνα.
polinikis23 Posted - 11/02/2018 : 14:24:06
Έκανα εγγραφή στα 5 χλμ και του χρόνου στη μεγαλη καλα να μαστε!!
soron80 Posted - 10/02/2018 : 21:17:13
κι εγώ δε θα σε συμβούλευα να είναι ο πρώτος αγώνας σου σε βουνό...
Η διαδρομή για τους μυημένους πολύ δελεαστική...
Να παρακαλάμε να μη βρέχει..
Πέρσι ήταν πολύ δύσκολα!
jimmy motley Posted - 09/02/2018 : 18:37:04
Σκέψου οτι οι μαραθωνοδρόμοι Λάρισας ονόμασαν το μονοπάτι που ξεκινάει σε εκείνο το σημείο "Γολγοθά"!!(για να μας τρολάρουν;)Πάντως είναι πολύ ωραία διαδρομή αρκεί να μην έχει ήλιο
jimmy motley Posted - 09/02/2018 : 18:34:04
Δεν έχουν σχέση τα χλμ.Είναι σαν να κάνεις σχεδόν τα διπλάσια στην άσφαλτο.Για να καταλάβεις διασχίζεις όλο το βουνό,κατεβαίνεις σε ένα ασφάλτινο τμήμα περίπου 2χλμ και μετά ξαναδιασχίζεις όλο το βουνό μέχρι το τερματισμό.
dim_giot_ Posted - 09/02/2018 : 17:23:39
εχει και μικροτερο αγωνα, δοκιμασε το
polinikis23 Posted - 09/02/2018 : 13:04:30
Θέλω να συμμετέχω αλλά μέχρι τωρα εχω τρεξει μονο σε δρόμο τα 17 χλμ και το σκέφτομαι.

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000