Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Lamia Night Run 14-4-2018

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
Italian Δημοσιευτηκε - 11/04/2018 : 15:59:41
Το Σάββατο θα βρίσκομαι στην περιοχή, οπότε λέω να τρέξω το εν λόγω δεκάρι. Υπάρχει κάποιος που να το έχει τρέξει ή ξέρει και μπορεί να δώσει πληροφορίες για την διαδρομή ή/και για την διοργάνωση;

Ευχαριστώ, προκαταβολικά.
5   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Italian Posted - 18/04/2018 : 11:51:03
Αυτά είναι κατανοητά. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για κάποιο ελαττωματικό bib που δεν καταγράφηκε, το οποίο επίσης θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί - ας δεχτούμε ότι μπορεί να συμβεί, ούτε για ορθογραφικά λάθη, αλλά για εσφαλμένη αντιστοίχηση, σαν να λέμε πήραν bib number άλλου και το έδωσαν σε μένα.

Το θέμα όμως πιστεύω ξεκινά αλλού. Από την στιγμή που αναλαμβάνεις διοργάνωση με πληθώρα συμμετοχών και φυσικά επί πληρωμή, πρέπει να έχεις αντίστοιχο αυτόματο σύστημα επιβεβαίωσης εγγραφών και ολοκλήρωσης πληρωμών. Δεν είναι πυρηνική φυσική, το κάνουν ήδη αρκετοί μεγάλοι διοργανωτές (Καλλιθέα, Λεωφόρος Δρομέων κ.α ), πόσο μάλλον όταν το κάνεις για 5η φορά.
Deorum Posted - 18/04/2018 : 11:10:44
Συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Μια συμμετοχή με 1000δες συμμετοχές, την επόμενη μέρα δέχεται αμέτρητα email με ότι θες να φανταστείς μέσα. Από κάποιον που δεν φαίνεται στα αποτελέσματα (και αυτό είναι πιο σημαντικό) και πρέπει να ψαχτεί σε backup συστήματα χρονομέτρησης με το χέρι, ως... παρακαλώ διορθώστε το ΜΙΧΑΗΛ σε ΜΙΧΑΛΗΣ (#truestory). Επίσης σε πολλά από τα παράπονα, τελικά το λάθος το είχε κάνει αρχικά... ο Χρήστς/Δρομέας κατά την εγγραφή. Άσχετα αν το παραδέχεται ή όχι (πχ ημερομηνία γέννησης, ή ορθογραφικό λάθος στο όνομα κτλ πράγματα που έτσι κ αλλιώς τραβιούνται αυτόματα και δεν τα ξαναγράφει κανείς με το χέρι ένα ένα). Το θέμα είναι πόσο μαζικά αυτά τα λάθη για να ξέρουμε αν η διοργάνωση τα έκανε μαντάρα ή... απλά έτυχε.

Δώστε λίγο χρόνο, λογικά θα στο διορθώσουν.

Italian Posted - 18/04/2018 : 09:39:26
Δυστυχώς, μετά από πληθώρα αγώνων στους οποίους έχω συμμετάσχει, στον εν λόγω αγώνα συνέβη το εξής απίστευτο. Στα αποτελέσματα, δίπλα από το bib number μου, αναφέρεται άλλο όνομα !!! Το δικό μου όνομα πουθενά, παρότι έκανα εγγραφή κανονικά και πλήρωσα εμπρόθεσμα.

Σε e-mails δεν απαντούν, στο fb σχολίασαν ότι τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και ότι οφείλεται στα χρονόμετρα, κοινώς άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...

Μάλλον οι διοργανωτές προσπαθούν να εισπράξουν όσες περισσότερες συμμετοχές μπορούν, αδιαφορόντας για την αξιοπιστία εγγραφών & αποτελεσμάτων. Κρίμα, γιατί έτσι ακυρώνουν και τα θετικά της διοργάνωσης.

Άλλη φορά, μακρυά.
Italian Posted - 15/04/2018 : 19:02:38
Δεν πρόλαβα να διαβάσω το μήνυμα σου και να ακυρώσω την συμμετοχή...όντως πολύ δύσκολο δεκάρι με ανηφόρες αλλά, κυρίως, θανατηφόρες κατηφόρες με απότομες στροφές !
Nasos777 Posted - 13/04/2018 : 23:05:14
Ετοιμασου για πολυ ανηφορα γενικα ειναι δυσκολο δεκαρι η μαλλον 2Χ5000 μιας και κανουμε δυο φορες την ιδια διαδρομη

Run Forrest Run

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000