Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Ευρύτερος Αθλητισμός
 Υπόλοιπα Αθλήματα
 Μουντιάλ 2018

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
Peter L Δημοσιευτηκε - 01/07/2018 : 23:25:30
Η διοργάνωση των εκπλήξεων ή το τέλος εποχής για ομάδες που τα σάρωσε η όλα.
Χωρίς Ιταλία και Ολλανδία είδαμε τους πρωταθλητές γερμανούς σε κρίση και με παίχτες κορεσμενους και άδειους να κακοποιούν την μπάλα. Προς τιμήν τους δεν κρύφτηκαν και δεν έψαξαν δικαιολογίες.
Δεν έχω λυπηθεί ομάδα όσο η Αργεντινή.
Ασυνδετοι,κακοι χωρίς σχέδιο χειρότεροι και από την εικόνα του Μαραντόνα στην εξέδρα.
Ισπανία επίσης κακοι χωρίς φρεσκάδα χωρίς νέους παίχτες να μπουν στα παπούτσια του τσάβι του ινιεστα του πουγιολ.
Πορτογαλία λίγα πράγματα ο Ροναλντο μέσα και ο σαντος στον πάγκο όλοι η ομάδα.
Βραζιλία δυσκολεύεται αλλά έχει μέλλον.
Βέλγιο και Αγγλία και Κροατία οι ευχάριστες εκπλήξεις.
Το χειροκρότημα στην Νότια Κορέα που παιξαν για την νίκη και έκλεψαν Σαν να πήγαν στους 4.
Ιραν Μαρόκο και Περου οι άτυχοι για το ποδόσφαιρο που έπαιξαν.
Γεμάτα γήπεδα σε καλές θερμοκρασίες και βολικές ώρες για μας τους ευρωπαίους.
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
geopa Posted - 15/07/2018 : 19:05:25
Θα συμφωνήσω αλλά και η Κροατία δεν θα έπρεπε να υπήρχε σαν κράτος μην το ξεχνάει αυτό ο κύριος. Για να είμαστε και δικαιοι(κατά την δική μου άποψη)
Rigelian Posted - 15/07/2018 : 11:51:18
Αλιευμένο από τοίχο φίλου, συνφωνώ απόλυτα:

Before you decide who to support tomorrow, consider this tweet posted today by Igor Stimac, Croatia's coach.

As a matter of fact, only 2 of France's squad are foreign born - and naturalized French citizens. The rest are born in France, of parents from across the French-speaking world.

Of course, Hernandez and Lloris are of Spanish descent and Griezmann's parents emigrated to France from Portugal.

But, those three are white...

France is a nation of immigrants.

And Igor Stimac is a racist piece of shit, in tune with the times.

Allez les Bleus!
zoro Posted - 13/07/2018 : 18:28:32
Κάποτε ενας αργεντίνος είχε πει ότι το χειρότερο γι'αυτούς είναι ότι βλέπουν τους ευρωπαίους σε κάθε μουντιάλ να είναι έξω χαλαροί με την μπύρα στο χέρι και αυτοί να είναι στο τζάκι!
zoro Posted - 13/07/2018 : 18:22:31
Και μάλλον το επόμενο θα είναι το...χειρότερο!
Ρε σεις μονο με την σκέψη ότι θα βλέπω μουντιάλ χειμώνα, κλεισμένος μέσα ξενέρωσα...
RiffRaff Posted - 13/07/2018 : 17:17:28
Θα συμφωνήσω και εγώ με τη σειρά μου με τον Ζορό, με εξαίρεση τη στήριξη στην Κροατία στον τελικό. Αν είναι να πρέπει σώνει και καλά να παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι στον τελικό ή στα ημιτελικά, ας κάνουμε και το Μουντιάλ μια μικρή Ευρωλίγκα με κλειστά συμβόλαια, Πατρίκιους και Πληβείους, μόνιμα ευνοημένους και εσαεί απόκληρους και να παίζουν μονίμως οι 7-8-9 ομάδες που προαναφέρθηκαν μεταξύ τους.

Βέβαια, εδώ υπάρχει μια μικρή τρύπα σε όλο αυτό το σκηνικό. Βάσει αυτής της (συλ)λογι(στι)κής, μέχρι το 1954, δεν υπήρχε Γερμανία. Μέχρι το 1958 δεν υπήρχε Βραζιλία, μέχρι το 1966 Αγγλία, μέχρι τα 70ς δεν υπήρχαν Ολλανδία (τιμής ένεκεν) και Αργεντινή και μέχρι το 1998 Γαλλία. Υπήρχε, βέβαια, η (προπολεμική) Ιταλία με το όλο παρασκήνιο εκείνων των Μουντιάλ. Γιατί, λοιπόν, δε θα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία σε νέους "παίκτες" να μπουν στο κλαμπ;

Και τι γίνεται με την Τσεχία, τη βασική συνέχεια της Τσεχοσλοβακίας των δύο τελικών (και του ενός Γιούρο); Ή ακόμη χειρότερα, με την τεράστια Ουγγαρία των, επίσης, δύο τελικών που χάθηκαν ελέω Μουσολίνι και του "θαύματος" της Βέρνης;

Δε βγαίνει άκρη, έτσι, ρε παιδιά. ΟΚ, ένα Γερμανία-Ιταλία, ένα Γαλλία-Αγγλία ή ένα Βραζιλία-Αργεντινή θα έχουν πάντοτε μεγαλύτερη αίγλη λόγω και των μη ποδοσφαιρικών τους προεκτάσεων πολλές φορές, αλλά στο τέλος της διαδρομής καλό θα είναι να φτάνουν οι καλύτεροι του συγκεκριμένου τουρνουά, καθώς εδώ δεν είναι σαν τα βίντεογκέιμς που μεταφέρεις κανονάκια από προηγούμενες πίστες. Το παραπάνω, βέβαια, μπορεί να έχει πολλές προεκτάσεις. Καλύτερος μπορεί να είναι ο πιο ταλαντούχος ή ο πιο πεισματάρης. Αυτός που έχει καλύτερη μενταλιτέ (μέταλλο) ή αυτός που δουλεύει σωστότερα ως σύνολο. Ο πιο διορατικός (που φρόντισε να ξεκουράσει παίκτες όταν έπρεπε ή που "ξεφόρτωσε" κάρτες σε ματς με χαμηλότερο κόστος) ή αυτός που φρόντιζε να κερδίζει και το πιο "αδιάφορο" ματς για να προετοιμάσει καλύτερα το σημαντικό επόμενο. You never know σε τέτοιες κυπελλικού τύπου διοργανώσεις what will bring the day.

Και σίγουρα εδώ μπορεί να παίξει αρκετά σημαντικό ρόλο και η τύχη. Αυτό που απαγορεύεται να συμβεί είναι τα θλιβερά γεγονότα του 2002. Αυτά τα πράγματα είναι απλά unacceptable, out of the question, απαράδεκτα. Όπως και το να δίνονται διοργανώσεις σε καθεστώτα, όπως έγινε τότε στην Αργεντινή και οδήγησαν στη μη συμμετοχή του μεγαλύτερου παίκτη (τουλάχιστον) εκείνης της δεκαετίας στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και τον τραγέλαφο στο Αργεντινή-Περού. Αλλά άλλο 1978 και άλλο 2002. Ή, τέλος πάντων, θα έπρεπε να είναι άλλο...

--------------------------
Run-time Error
Peter L Posted - 13/07/2018 : 16:27:15
@zoro συμφωνώ σε όλα απλά δεν θα με χαλούσε αν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο η Γαλλία να τι πάρει.
Επιπλέον ανθρώπινες ώρες για μας και σε φυσιολογικές θερμοκρασίες για τους παίχτες.
Καποιοι δημοσιογράφοι έχουν το σύνδρομο του Διακογιαννη που είδε την ομάδα του Πελέ και απαξιώνει τα πάντα από κει και επειτα
zoro Posted - 13/07/2018 : 15:12:23
Οσοι δημοσιογράφοι είναι "κάποιας" ηλικίας έχουν μία τάση να νομίζουνε ότι στον τελικό η στην τετράδα μπορεί να φτάσουνε μόνο οι χώρες που συνήθως πηγαίνανε τα προηγούμενα χρόνια. Ελα ομως που φαινότανε απο πριν λόγω αποκλεισμού Ιταλίας κ Ολλανδίας ότι αυτό θα είχε και συνέχεια. Κροατία στον τελικό λοιπόν κ στο τσακ δεν ειναι κ το Βέλγιο.
Ολοι οι "επιστήμονες" λεγανε για Γερμανία, Βραζιλία, Αργεντινή, Ισπανία axaxaxaxa
Αυτό το μουντιάλ είναι για μένα το πιο καλό εδώ κ 20 χρόνια: εγινε σε μία χώρα μεγάλη που έχει ποδοσφαιρόφιλους - το var τελικά βοήθησε - η ατμόσφαιρα στα γήπεδα ηταν πολύ καλή με μηδέν επεισόδια.
Και για να "δέσει το γλυκό"....ΚΡΟΑΤΙΑ με χίλιαααααααααα!!!!!!
Rigelian Posted - 13/07/2018 : 10:07:59
Γράφει ο Βαλντάνο για τον Μόντριτς: https://www.theguardian.com/football/2018/jul/11/luka-modric-croatia-world-cup-england-miracle-worker
Rigelian Posted - 13/07/2018 : 09:43:16
"το γκολ του Μαραντόνα το θυμόμαστε γιατί ήταν γκολάρα και όχι γιατί μπήκε απέναντι στην Αγγλία."
Διαφωνώ εν μέρει. Έχει βάλει στο Ισπανικό πρωτάθλημα ο Μέσι ένα αντίστοιχο, υπάρχει στο youtube, το θυμάται κανένας;
Όχι! Είναι ένας συνδυασμός ποδοσφαιρικής ομορφιάς αλλά και σημασίας και αγώνα στον οποίο επιτεύχθηκε!
Rigelian Posted - 13/07/2018 : 09:41:20
quote:
Originally posted by dimitrissss

Επίσης όποιος δεν θα ήθελε να δει τελικός μεταξύ Αγγλίας και Γαλλίας με ότι αυτό συνεπάγεται και το όλο στόρι ας παρακολουθήσει άλλο άθλημα. Θα έβγαιναν ανέκδοτα θα τρολάρανε απίστευτα από τις 2 μεριές του καναλιού. Ναι οι Κροάτες ήταν καλύτεροι όπως και οι Βέλγοι. Αλλά οι αναμνήσεις φτιάχνονται από μεγάλα ζευγαρώματα. Το γκολ του Μαραντόνα το θυμάσαι επειδή το έβαλε στην Αγγλία. Έβαλε γκολάρα και εναντίον του Βελγίου στον ημιτελικό πέρασε πάλι τη μισή ομάδα αλλά δε το μνημονεύει κανείς γιατί αντίπαλος ήταν το Βέλγιο. Θυμάσαι το 82 γιατί στον τελικό η Ιταλία νίκησε τη Γερμανία όχι τη Γιουγκοσλαβία ή την Πολωνία. Ο τελικός πρέπει να είναι κάτι μεταξύ Βραζιλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Αργεντινής, Αγγλίας, Γαλλίας, Ολλανδίας άντε και Ουρουγουάης τιμής ένεκεν. Όπως λέει και ο Καρπετόπουλος λατρεύουμε τις εκπλήξεις αλλά όχι να μας χαλάνε και τον τελικό. Ποιος περιμένει 4 χρόνια τώρα!

No pain, no gain!



Όπως θα έλεγε ο Γεωργίου:
Δεν συμφωνώ!
ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ!
Peter L Posted - 13/07/2018 : 08:50:17
quote:
Originally posted by dimitrissss

Επίσης όποιος δεν θα ήθελε να δει τελικός μεταξύ Αγγλίας και Γαλλίας με ότι αυτό συνεπάγεται και το όλο στόρι ας παρακολουθήσει άλλο άθλημα. Θα έβγαιναν ανέκδοτα θα τρολάρανε απίστευτα από τις 2 μεριές του καναλιού. Ναι οι Κροάτες ήταν καλύτεροι όπως και οι Βέλγοι. Αλλά οι αναμνήσεις φτιάχνονται από μεγάλα ζευγαρώματα. Το γκολ του Μαραντόνα το θυμάσαι επειδή το έβαλε στην Αγγλία. Έβαλε γκολάρα και εναντίον του Βελγίου στον ημιτελικό πέρασε πάλι τη μισή ομάδα αλλά δε το μνημονεύει κανείς γιατί αντίπαλος ήταν το Βέλγιο. Θυμάσαι το 82 γιατί στον τελικό η Ιταλία νίκησε τη Γερμανία όχι τη Γιουγκοσλαβία ή την Πολωνία. Ο τελικός πρέπει να είναι κάτι μεταξύ Βραζιλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Αργεντινής, Αγγλίας, Γαλλίας, Ολλανδίας άντε και Ουρουγουάης τιμής ένεκεν. Όπως λέει και ο Καρπετόπουλος λατρεύουμε τις εκπλήξεις αλλά όχι να μας χαλάνε και τον τελικό. Ποιος περιμένει 4 χρόνια τώρα!

No pain, no gain!


Στο τελικό καλό είναι να πηγαίνει η καλύτερη ομάδα και όλα τα άλλα είναι λίγο για εντυπωσιασμό.
Κάπου διαφωνώ με την λογική Καρπετόπουλου ,το γκολ του Μαραντόνα το θυμόμαστε γιατί ήταν γκολάρα και όχι γιατί μπήκε απέναντι στην Αγγλία.
Ποιος θα θυμάται τον τελικό Γερμανία - Αργεντινή 2014 και το γκολ του Γκετσε? Ολοι θα θυμούνται τα 7 γκολ απέναντι στην Βραζιλία.
Αν πηγαίναν τελικό το φάντασμα της Αργεντινής και της Γερμανίας νομίζω ότι πολύς κόσμος δεν θα χαλούσε το μπάνιο του.
KostasPVol Posted - 13/07/2018 : 01:54:53
https://youtu.be/MriXZM37OHE
dimitrissss Posted - 12/07/2018 : 19:57:42
Επίσης όποιος δεν θα ήθελε να δει τελικός μεταξύ Αγγλίας και Γαλλίας με ότι αυτό συνεπάγεται και το όλο στόρι ας παρακολουθήσει άλλο άθλημα. Θα έβγαιναν ανέκδοτα θα τρολάρανε απίστευτα από τις 2 μεριές του καναλιού. Ναι οι Κροάτες ήταν καλύτεροι όπως και οι Βέλγοι. Αλλά οι αναμνήσεις φτιάχνονται από μεγάλα ζευγαρώματα. Το γκολ του Μαραντόνα το θυμάσαι επειδή το έβαλε στην Αγγλία. Έβαλε γκολάρα και εναντίον του Βελγίου στον ημιτελικό πέρασε πάλι τη μισή ομάδα αλλά δε το μνημονεύει κανείς γιατί αντίπαλος ήταν το Βέλγιο. Θυμάσαι το 82 γιατί στον τελικό η Ιταλία νίκησε τη Γερμανία όχι τη Γιουγκοσλαβία ή την Πολωνία. Ο τελικός πρέπει να είναι κάτι μεταξύ Βραζιλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Αργεντινής, Αγγλίας, Γαλλίας, Ολλανδίας άντε και Ουρουγουάης τιμής ένεκεν. Όπως λέει και ο Καρπετόπουλος λατρεύουμε τις εκπλήξεις αλλά όχι να μας χαλάνε και τον τελικό. Ποιος περιμένει 4 χρόνια τώρα!

No pain, no gain!
dimitrissss Posted - 12/07/2018 : 19:48:56
Επίσης από το 1982 σε κάθε τελικό υπάρχουν παίχτες της Bayern και της Inter! Φέτος θα έχουμε Tolisso, Perisic και Brosovic. To σηκώνει ο Lloris έχουμε παγκόσμιο πρωταθλητή από τους Spurs! To παίρνουν οι Κροάτες Forza Nereazzuri!!! Καλυμμένος από παντού είμαι

No pain, no gain!
Rigelian Posted - 12/07/2018 : 19:23:51
http://www.in.gr/2018/07/12/plus/perierga/oi-aggloi-pigan-na-skoraroun-tin-ora-pou-oi-kroates-panigyrizan-vinteo/

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000