Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Διαδρομές
 Νέα Μάκρη - Άγιος Ανδρέας

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
onera Δημοσιευτηκε - 16/07/2018 : 11:36:37
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ασφαλείς διαδρομές για τρέξιμο στην περιοχή των ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα στην Νέα Μάκρη. Θα είμαι για περίπου δυο βδομάδες και πρέπει κάπου να γίνονται οι προπονήσεις.
5   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Kostasxalarosxiastos Posted - 17/07/2018 : 13:10:14
ΕΓΩ ΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΙΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΡΑΘΟΝΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. ΕΧΩ ΟΡΓΩΣΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 80 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ.ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΚΑΑΥ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΤΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΤΑ ΕΧΩ ΔΙΑΤΡΕΞΕΙ, ΔΙΟΝΥΣΟ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΑΦΟΡΙΣΜΟ, ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΑΡΑΓΓΙ ΟΙΝΟΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΤΗΣΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ Η ΚΑΤΩ ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΚΑΑΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣ ΜΑΤΙ, Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣ ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, Η ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΒΟΥΤΖΑ , Η ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΑΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΣΤΟ MAIL:KOSTADBOTO@GMAIL.COM ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ, ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΤΟΝ ΤΕΜΟΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 20ΑΡΑΚΙ ΠΑΡΕΑ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ!

AVE, SALVE,XAΙΡΕ, ΣΠΟΛΛΑΤΗ, ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ!
onera Posted - 17/07/2018 : 11:29:53
Σε ευχαριστώ πολύ θα δω που θα με βολεύει περισσότερο γιατί δεν οδηγώ οπότε κάθε τρέξιμο θα ξεκινά και θα τελειώνει εκεί που θα μένω αναγκαστικά. Το τρέξιμο στην παραλία μου αρέσει αρκετά αν και αρκετά πιο κουραστικό!
RiffRaff Posted - 17/07/2018 : 10:11:29
Επειδή όλα μου τα καλοκαίρια τα έχω περάσει στο σπίτι του παππού μου στην παραλία του Μαραθώνα (βασικά, από το Σάββατο θαμαι και εκεί για ένα 20μερο), να σου δώσω και γω δυο-τρία τιπς.

Ωραία σημεία (και με αρκετές κλίσεις) έχει και στο δασάκι με τα πεύκα πάνω από τη Μαραθώνος, στον οικισμό της Αγ. Μαρίνας. Επίσης, υπάρχει και το στάδιο της Ν. Μάκρης, το οποίο από τις 7 το απόγευμα περίπου και μετά σκιάζεται ακόμη και το καλοκαίρι, γιατί βρίσκεται στους πρόποδες της Πεντέλης από την ανατολική πλευρά.

Το παραλιακό μέτωπο, επίσης, μεταξύ Μάκρης (λιμανάκι) και Μαραθώνα (Αγ. Παντελεήμονα) είναι όμορφο και περίπου 2,5 χιλιόμετρα. Έτσι, με δύο πάνε-έλα, μπορεί κανείς να βγάλει ένα δεκαράκι. Και παίζοντας και σε διάφορα τερέν, αφού υπάρχει άσφαλτος, άμμος και γρασίδι κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Α, και επειδή (τουλάχιστον προς την πλευρά του Μαραθώνα) η θάλασσα είναι αρκετά ρηχή στην είσοδό της και με αμμώδη πυθμένα, μπορεί κανείς να τρέχει και μέσα στο νερό!

--------------------------
Run-time Error
onera Posted - 16/07/2018 : 23:48:26
Πολύ ωραία σε ευχαριστώ, για πρωί το σκέφτομαι όσο πιο νωρίς γίνεται και μετά κατευθείαν παραλία!
AngelDiam Posted - 16/07/2018 : 18:28:49
Καλησπέρες!! Όσες φορές έχω τρέξει εκεί είναι safe!!...από Άγ.Ανδρέα παραλιακά μέχρι κ Μαραθώνα..Ειδικά νωρίς το πρωι είναι τέλεια...και για Long πας μέχρι Σχοινιά!! Ή στο κωπηλατοδρόμιο...5Κ μια στροφή!

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000