Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Συναντήσεις - Προπονήσεις
 Τρέξιμο Θεσσαλονίκη

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
Diamond3 Δημοσιευτηκε - 12/10/2018 : 10:40:21
Καλημέρα σας,

Είμαι καινούρια στην ομάδα. Τρέχω εδώ και λίγο καιρό και τα χιλιόμετρα που κάνω είναι μέχρι δέκα χιλιόμετρα. Σκέφτηκα ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να μπορώ να τρέξω ημιμαραθώνιο.

Επειδή η ίδια δεν έχω εμπειρία ως προς την προετοιμασία και αν χρειάζεται να προσέξω συγκεκριμένα πράγματα θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας για το πώς είναι σωστότερο να οργανώσω τις προπονήσεις. Ιδανικά θα ήθελα μέχρι τον Μάρτιο να μπορώ να βγάλω τη διαδρομή. Είναι εφικτό λέτε; Επίσης, θα χαιρόμουν αν και άλλοι έχουν τον ίδιο στόχο και θέλουν να τρέξουμε μαζί.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Αφήνω και το e-mail μου για ενδεχόμενο επικοινωνίας: mimoulast3@gmail.com
4   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Diamond3 Posted - 15/10/2018 : 10:39:41
RiffRaff,

Ευχαριστώ πολύ για τις σαφείς πληροφορίες! Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή που θα είμαι ελεύθερη να περάσω από τον σύλλογο και να ξεκινήσω με προπόνηση στο στάδιο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
RiffRaff Posted - 12/10/2018 : 14:41:45
Καλησπέρα και από εμένα και καλώς όρισες στη δρομική κοινότητα! Η εγγραφή σου στο ΣΔΥΘ θα ήταν ένα καλό πρώτο βήμα, απλά επειδή έχω συμμετάσχει σε πολλές από τις ομαδικές προπονήσεις, θα έλεγα αν το επιχειρήσεις να αποφύγεις το Σέιχ Σου (ακόμη και με την ομάδα Β', που θεωρητικά κάνει πιο εύκολη διαδρομή), όπως και αυτήν της Α. Πόλης. Είναι αρκετά απαιτητικές διαδρομές, με αρκετές κλίσεις, και ακόμη και αν οι ρυθμοί είναι ήπιοι, δε θα τις συνιστούσα. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με τις ομαδικές στο Καυταντζόγλειο κάθε Τετάρτη στις 6, όπου υπάρχει και ο κόουτς Μπαλιώτης, τον οποίο θα μπορούσες να συμβουλευτείς για αρκετά από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Νομίζω γενικά πως όλα τα παιδιά έχουν αρκετή όρεξη να βοηθήσουν, οπότε θα είναι ένα καλό βήμα.

--------------------------
Run-time Error
Diamond3 Posted - 12/10/2018 : 11:02:23
Agamemnon,

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση! Όντως είναι καλή ιδέα να πάω να πληροφορηθώ στον σύλλογο για προπονήσεις. Σκέφτομαι βέβαια ότι ίσως να προτιμούσα να τρέχω με ένα ή δύο άτομα για αρχή, γιατί δεν έχω συνηθίσει σε μεγάλη παρέα το τρέξιμο!

Χαίρομαι που θεωρείται εφικτό. Υπομονή και πείσμα έχω, οπότε αυτό δεν με ανησυχεί! Απλά δεν έχω εμπειρία από τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο τον χειμώνα κι ελπίζω να μην αρρωστήσω :D.
Agamemnon Posted - 12/10/2018 : 10:52:46
Καταρχήν καλώς ήρθες!

Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει ο ΣΔΥΘ (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης) που κάνει σχεδόν καθημερινά προπονήσεις σε όλη την Θεσσαλονίκη (παραλία Σέιχ Σου Καυτανζόγλειο κάστρα κτλ) τα γραφεία βρίσκονται στο Καυτανζόγλειο και είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη απόγευμα.τα παιδιά μπορούν να σε βοηθήσουν για τα πάντα γύρω από το τρέξιμο.

Τώρα όσον αφορά τον σκοπό σου για ημιμαραθώνιο την άνοιξη ακόμα και τώρα να ξεκινούσε προπόνηση θα προλαβαίνεις να τρέξεις.ΑΛΛΑ θέλει πειθαρχία υπομονή πείσμα αλλά επίσης και κάποιον έμπειρο δίπλα σου για να σε βοηθήσει κυρίως για να μην τραυματιστεις ή απογοητευθεις!

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000