Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 Πόνος στη μηροβουβωνική περιοχή

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
andrianak Δημοσιευτηκε - 29/10/2018 : 10:48:20
Επαναφέρω το θέμα που έχω γράψει πιο παλιά διότι μετά απο δυο χρόνια με λανθασμένες προφανώς διαγνώσεις παραμένει άλυτο. Θα προσπαθήσω να το περιγράψω με συντομία συνεχόμενος πόνος δεξιά στη μηροβουβωνική περιοχή και τώρα το δεύτερο χρόνο ο πόνος επεκτάθηκε και στους γλουτούς. Κάποιες φορές γίνεται δυνατότερος χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη κίνηση το σημείο είναι μουδιασμένο όλο αυτό το καιρό. Επίσης βιώνω στα ξαφνηκά κάτι σαν κράμπα στην περιοχή εκεί. Οι διαγνώσεις πολλές όπως σύνδρ. κοιλ προσαγωγών, θλάση, κήλη, όμως με τις εξετάσεις απόλυτα καθαρές χωρίς να επιβεβαιώνουν τίποτα απο όλα αυτά. Το μόνο που εντοπίστηκε είναι μια κεντρική κήλη στη θωρακική μοίρα χωρίς να πιέζει νευρικές ρίζες. Κανένα παυσίπονο δεν έχει βοηθήσει και καμιά φυσιοθεραπεία η αποχή απο δραστηριότητες. Σας ρωτώ αν είσασταν στη θέση μου τι θα κάνατε αν αυτό επηρέαζε την καθημερινότητα σας. Σε τελική δυστυχώς έμαθα να ζω με αυτό χωρίς να έχω βρει κατάλληλη θεραπεία για να γίνει πιο ομαλή η κατάσταση απλά ακόμα ελπίζω!
6   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
andrianak Posted - 09/01/2019 : 08:32:46
Φίλε tiger το email μου είναι notestouparadisou@gmail.com χρόνια πολλά καλό νέο έτος να έχεις
tiger Posted - 27/12/2018 : 21:27:35
Επειδή δε μου έστειλες, σου γράφω εδώ. Το Νοέμβριο έγινε μια επιστημονική διημερίδα στο Νιάρχο με θέμα την αντοχή, και εκεί άκουσα κάτι που ίσως σε αφορά. Μπορεί να το έχεις ήδη αποκλείσει, αλλά δεν ξέρω καθόλου λεπτομέρειες για όσα έχεις κάνει. Μια γιατρός λοιπόν είπε πως μπορεί στην περιοχή που πονάς να υπάρχει κάταγμα κόπωσης, που ίσως δε φαίνεται στην ακτινογραφία και χρειάζεται σπινθηρογράφημα.
Deorum Posted - 11/12/2018 : 00:07:09
quote:
Originally posted by tiger

Όποιο mail έχω στείλει μέσω του φόρουμ ο παραλήπτης δε μπορεί να το διαβάσει. Οπότε αν σου έχει εμφανιστεί η διεύθυνσή μου, στείλε μου εσύ. Αν σου ξαναστείλω, λογικά πάλι δε θα μπορείς να το διαβάσεις.



Τα μέιλ μέσω της πλατφόρμας του forum έχουν θέμα, ειδικά αν έχουν ελληνικούς χαρακτήρες. Ανταλλάξτε τα μέιλ σας εδώ, και επικοινωνήστε έτσι. Μετά ... σβήστε τα... :P
tiger Posted - 10/12/2018 : 23:06:25
Όποιο mail έχω στείλει μέσω του φόρουμ ο παραλήπτης δε μπορεί να το διαβάσει. Οπότε αν σου έχει εμφανιστεί η διεύθυνσή μου, στείλε μου εσύ. Αν σου ξαναστείλω, λογικά πάλι δε θα μπορείς να το διαβάσεις.
andrianak Posted - 10/12/2018 : 13:18:41
Φίλε tiger έχω πάρει το email σου και σε ευχαριστώ, μόνο που δεν μου το ανοίγει. Θα σε παρακαλούσα να το στείλες ακόμα μια φορά.
tiger Posted - 07/12/2018 : 15:19:23
Σου έχω στείλει μέιλ. Take a look.

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000