Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Ερωτήματα & Προβληματισμοί
 Γιατί άρχισα να τρέχω?

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
messinezos Δημοσιευτηκε - 12/01/2006 : 21:20:42
Pisteuw oti alloi mas tha exoume anarwtithei(ektos apo tous upoloipous pou mas blepoun kathimerina me aporia) giati arxisame na trexoume...einai loipon mia kali eukairia na to suzitisoume parea loipon...
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
runner1979 Posted - 03/05/2020 : 15:56:46
Πάντα από πολύ μικρός ασχολούμουν με τον αθλητισμό ως χομπίστας βέβαια γιατί από ταλέντο άστα να πάνε και ποτέ δεν σταμάτησα παρά μόνο κάποια διαστήματα που έμπαινα για επισκευή σε διάφορα χειρουργεία . Πριν 20 χρόνια μαζί με όλα τα υπόλοιπα ξεκίνησα συστηματικά και τρέξιμο και δεν το σταμάτησα ποτέ απλά γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος να γυμνάζεσαι και να απολαμβάνεις παράλληλα χωρίς να εξαρτάσαι από άλλους παράγοντες όπως πχ παρέα, καιρός, διαθεσιμότητα αθλητικών χώρων... καλά να είμαστε να συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε μέχρι τα βαθιά γεράματά μας
IPLGR Posted - 02/05/2020 : 16:44:28
2 λόγοι.

1. Έμενα στα 30μ από τον τερματισμό του Σπαρτάθλου και η παιδική μου ηλικία είναι χαραγμένη με τις εικόνες του τερματισμού των δρομέων. Πάντα είχα ένα δέος για τον Γιάννη Κούρο αν και δεν θυμάμαι να τον είχα δει να τερματίζει, πάντα τερμάτιζε νύχτα!

2. Μικρός μεγάλωσα απέναντι από τον τερματισμό του Σπαρτάθλου που είναι φυσικά η είσοδος του τοπικού γηπέδου. Το γήπεδο μέσα ήταν και η γειτονιά μου.

3. Στα late 20s όταν έμενα εκτός Ευρώπης είχα σχέση για 2 χρόνια με μια κοπέλα από την Δανία που έτρεχε. Αυτή με έκανε να κολλήσω. Ξεκινήσαμε να τρέχουμε μαζί και φυσικά αυτό ήταν.
Charlie_Brown Posted - 15/05/2019 : 12:45:49
quote:
Originally posted by Hermes

@ Charlie-Brown: τι σώμα? εγώ ήμουν αεροπορία στο αεροδρόμιο από Νοέμβριο 2002 έως Μάιο 2003



Μάρτιος- Σεπτέμβριος 2003 88 ΤΥΠ (Σειρά 282)

"The body loses water when you jog, so you have none left for tears."
Hermes Posted - 14/05/2019 : 20:14:29
@ Trexantiris: απίστευτο μου φαίνεται αυτό που γράφεις...

@ Charlie-Brown: τι σώμα? εγώ ήμουν αεροπορία στο αεροδρόμιο από Νοέμβριο 2002 έως Μάιο 2003
Charlie_Brown Posted - 13/05/2019 : 15:41:43
@Hermes

2003 ήμουν και εγώ Λήμνο φαντάρος
trexantiris Posted - 13/05/2019 : 14:58:30
quote:
Originally posted by chris79

Μετά από 20 χρόνια ερασιτεχνικής ενασχόλησης ενασχόλησης με το μπάσκετ και τα τελευταία 3 χρόνια εντατικά με τα βάρη.. Μετά από κάποιες εξετάσεις διαπίστωσα ότι το καρδιαγγειακο μου θέλει δουλειά και αποφάσισα να αρχίσω το τρέξιμο.. Προς το παρόν η έννοια μου είναι να είμαι γερός χωρίς τραυματισμους και να συνεχίσω γιατί πραγματικά είναι πολύ ωραία η αίσθηση.. Ξεκίνησα ήδη προετοιμασία για τον ημιμαραθωνιο.. Εύχομαι σε όλους καλά τρεξίματα με υγεία!!



Ο σύντομος διάλογος με τον εταιρικό μας γιατρό πριν 10 χρόνια που αύξησε σημαντικά την επιθυμία μου να (ξανα)ρχίσω την άθληση:
- Γιατρός: «Γυμναζόσουνα στο παρελθόν;»
- Εγώ: «Ναι!»
- Γ: «Τώρα κάνεις κάτι;»
- Ε: «Όχι, τίποτα ιδιαίτερο!»
- Γ: «Καιρός να ξαναρχίσεις…είσαι ακόμα πολύ νέος για να ασχολείσαι με τους αιματολογικούς σου δείκτες!» (αναλύοντας τις πρόσφατες εξετάσεις του ετήσιου ιατρικού check-up)

Ήμουν και 30 κιλά βαρύτερος από ότι στην πρώιμη ενήλικη ζωή μου (34+ κιλά από ότι στην εφηβεία μου, στο ίδιο ύψος κάνοντας αγωνιστική ποδηλασία), οπότε δεν χρειάστηκαν και πολλά άλλα επιχειρήματα για να ξεκινήσω το…τρέξιμο!

Free your feet...free your senses!
denvas Posted - 11/05/2019 : 10:21:59
Εγώ πήρα σκύλο. Ο σκύλος (κουτάβι) τα έκανε που... στο σπίτι. Αεικίνητος. Μετά από μελέτη και τη βοήθεια εκπαιδευτή, έμαθα ότι το βασικό για να είναι ήσυχος αλλά και ευτυχισμένος ο σκύλος, είναι να κουράζεται μέσω άσκησης. Οπότε άρχισα να τον τρέχω! Αρχικά στους δρόμους Πολυγώνου, Κυψέλης (44 άρης και να τρέχει με σκύλο στο δρόμο, ήμουν μια γραφικότητα). Κατόπιν στο Αττικό Άλσος (Τουρκοβούνια). Έτσι κατάλαβα και πόσο ράκος ήμουν. Πλέον στα 50 μου, είμαι 6 χρόνια δρομέας (νομίζω τουλάχιστον ότι είμαι), προπονούμενος κανονικά ακόμα και άνευ σκύλου. Το μικρόβιο πλέον το έχει κολλήσει και η σύζυγος. Θα έλεγα ότι ένας σκύλος μας άλλαξε, εκτός πολλών άλλων, και τον τρόπο ζωής μας (προς το πιο fit).
chris79 Posted - 10/05/2019 : 20:54:01
Μετά από 20 χρόνια ερασιτεχνικής ενασχόλησης ενασχόλησης με το μπάσκετ και τα τελευταία 3 χρόνια εντατικά με τα βάρη.. Μετά από κάποιες εξετάσεις διαπίστωσα ότι το καρδιαγγειακο μου θέλει δουλειά και αποφάσισα να αρχίσω το τρέξιμο.. Προς το παρόν η έννοια μου είναι να είμαι γερός χωρίς τραυματισμους και να συνεχίσω γιατί πραγματικά είναι πολύ ωραία η αίσθηση.. Ξεκίνησα ήδη προετοιμασία για τον ημιμαραθωνιο.. Εύχομαι σε όλους καλά τρεξίματα με υγεία!!
konkarien Posted - 17/01/2019 : 23:15:53
quote:
Originally posted by Hermes

εγώ θυμάμαι πάντοτε μου άρεσε να περπατώ, από παιδί, έφηβος, νέος...
Έμενα τότε Πατήσια και πήγαινα σχολείο στην Αγ.Παρασκευή. Είχα φίλους από κέντρο και από Μαρούσι, Αγ.πΑρασκευή, Χαλάνδρι. Πολλές φορές - εκεί στα 15, 16, πήγαινα ποδαράτο Πατήσια - Εξάρχεια ή Κολωνάκι, όπου δίναμε ραντεβού για καφέ!
Πήγαινα φροντιστήριο Ηράκλειτο για πανελλαδικές και μια μέρα μου τη βίδωσε και ανέβηκα Λυκαβητττό να δω πως είναι!
Γύρω στα 19-23 (1994 μετά τις πανελλαδικές μέχρι 1998/99) την είχα δει fitονι αλλά με γυμναστήριο και αεροβικές τάξεις / δυναμικό στατικό ποδήλατο. Τότε κάπνιζα, από το '92/93 ήδη και από '95 "με το νόμο", με δικό μου πακέτο και "δηλωμένος" κανονικά
Κάποια στιγμή πήγα Αγγλία για μεταπτυχιακό εκεί πλακώθηκα μπύρες και κραιπάλες - όχι ότι δεν έκανα και στην Αθήνα, αλλά στην Αθηνα περιορίζονταν σε Παρασκευές και Σάββατα, ενώ Lincoln ξέφυγα αρκετά για κάποιο καιρό! Φαντάρος 5-6 πακέτα Gaulloises ημερησίως, ειδικά στη Λημνο! Εκείνη τη χρονιά (2003), πήγα από το στρατόπεδο στο αεροδρόμιο (μπορεί και 4-5 χλμ) ζαλωμένος το μπόγο μου και με το χιόνι να φτάνει μην πω γάμπα, να πω αστράγαλο. Φυσικά δεν πέταξε η πτήση οπότε είχα και να γυρίσω...
Τρέξιμο ξεκίνησα συστηματικότερα το 2004, όντας σχεδόν 90 κιλά! Με "εισήγαγε" ένας φίλος που έμενε κέντρο. Τότε τρέχαμε Κήπο, ή Φιλοπάππου ή μια στις τόσες ερχόταν και κάναμε λίγο από ρεματιά. Για 4-5 χλμ μιλάμε, και μας έβγαινε η γλώσσα!
Μια φορά κάναμε καπου 12 και μετά θυμάμαι πήγαμε για φαϊ και έγινε η σφαγή των Κούρδων στο μαγαζί
Έκτοτε, για αρκετά χρόνια έτρεχα συχνά αλλά όχι πυκνά και είχα και κάποια διαστήματα με κενά για εβδομάδες ή μήνες. Ο μαραθώνιος τότε ήταν ανείπωτο όνειρο και ευσεβής πόθος! Πόσο φοβόμουν να δοκιμάσω να τρέξω τα 42 και με τι λαχτάρα "οραματιζόμουν" ηρωΐκούς τερματισμούς...
Έκοψα το κάπνισμα το 2008 και για κάποιο λόγο σταμάτησα και να τρέχω παραδόξως! Ξαναφόρεσα τα παπουτσια μου από καλοκαίρι 2011... Τότε, μέσα σε λίγους μήνες έτρεξα ρεματιά Χαλαδνδρίου - ο 1ος αγώνας - σε 47' και κάτι και εκτίμησα ότι ήταν πολύ καλός ο χρόνος μου για κάποιον με το δικό μου - τότε - υπόβαθρο.
2012 άνοιξη κατεβαίνω Μεσσήνη, τερματίζω αλλά με το ζόρι. Έκτοτε μου μπήκε το μικρόβιο!!!
Από 2015/16 έδωσα έμφαση στη διατροφή μου και έκοψα να πίνω υπερβολικά. έχασα αρκετό βάρος και έγινα "άλλος" δρομέας!
Πλέον, το έχω γυρίσει δεκάρια και προπονήσεις με πολλές διαλειμματικ'ές και εντάσεις / ταχύτητες. Φαίνεται ευκολότερο από μαραθώνιο, μπορεί κ να είναι ίσως, αλλά έχει και αυτό τις δικές του δυσκολίες, το να τρέξει κανείς στα 40+ ένα δεκάρι στα κόκκινα του εννοώ... για μένα, μου είναι ευκολότερο να τρέξω 40 χλμ σε ότι ρυθμό μου κάνει κέφι παρά να τρέξω 10άρι στα κόκκινα.

Ελπίζω να ικανοποιήσω μια φιλοδοξία που έχω βάλει για χρόνο δεκαριού μέσα στο 2019 και ίσως, να είμαστε καλά, να δοκιμάσω και ένα γερό μαραθώνιο του χρόνου.

Αν τα κάνω αυτά, και με τις επιδόσεις που θα ήθελα και έχω κατά νου, ίσως να μου φύγει αυτή η σφοδρή επιθυμία που έχω να χτυπιέμαι στα γήπεδα στους 180+ παλμούς κάθε πρωΐ και να γίνω αυθεντικός "χομπίστας" χωρίς τους ψυχαναγκασμούς που έχω διαμορφώσει.
Σε κάθε περίπτωση, βλέπω την αρχή της ψυχολογικής κούρασης, αλλά ακόμα είμαι ακμαίος οπότε θεωρώ ότι αν δεν κάνω αυτό που θελω θα πάρω (από τη σημαία, anyway) παράταση και θα αναβάλλω τουριστικά τρεξίματα! Φοβάμαι όμως ότι, αν χάσω το κίνητρο του ανταγωνισμού (με τον εαυτό μου), θα παύσω να θέλω να τρέχω γενικά για ένα διάστημα οπότε με βλέπω με 10-15 κιλά πάνω, μέχρι να μου την ξαναβιδώσει!!!

Τώρα, τι αποκομίζω... δύσκολο ερώτημα! Τρυπάκι είναι, εκτόνωση. Είναι ομορφο να αισθάνομαι ότι είμαι ακμαιότερος από όλους σχεδόν τους συνομίληκους μου αλλά και από πολλούς πολλούς νέους! Φοβάμαι ότι δεν είναι απόλυτα ευγενές το συναίσθημα αυτό αλλά κρύβει δόση υπεροψίας... τώρα τελευταία κάνουν κάποιες εργασίες στις κυλιόμενες του σταθμού Συντάγματος, βλέπω με συγκατάβαση τον κόσμο να ανεβαίνει τις σκάλες ασθμαίνοντας κ με ρυθμούς χελώνας...
Είμαι μοναχοπαίδι και τα παιδικά μου χρόνια ήταν μάλλον μοναχικά, πάντοτε μου άρεσε να περπατάω. Εξελίχθηκε σε τρέξιμο...
Έχω κάνει τις περισσότερες βαθειές μου σκέψεις, ενδεχομένως έχω πάρει και πολλές αποφάσεις, περπατώντας επί ώρες χωρίς συγκεκριμένο προορισμό ή στα lrs μου (τα αργά όμως).
Εϊναι τρόπος ζωής.

Σας έφτιαξα ένα ωραίο σεντόνι για το βράδι!





Πολύ ωραία ιστορία!!!!



ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟΣ,στηρίζει την κίνησή σου
ΚΑΡΔΙΑ,στέλνει αίμα στο σώμα σου
ΑΝΑΣΑ,οξυγονώνει τα κυτταρά σου
αυτό όμως που σε κινεί ως το τέρμα είναι ένα.
Η ΨΥΧΗ
Hermes Posted - 17/01/2019 : 21:40:37
εγώ θυμάμαι πάντοτε μου άρεσε να περπατώ, από παιδί, έφηβος, νέος...
Έμενα τότε Πατήσια και πήγαινα σχολείο στην Αγ.Παρασκευή. Είχα φίλους από κέντρο και από Μαρούσι, Αγ.πΑρασκευή, Χαλάνδρι. Πολλές φορές - εκεί στα 15, 16, πήγαινα ποδαράτο Πατήσια - Εξάρχεια ή Κολωνάκι, όπου δίναμε ραντεβού για καφέ!
Πήγαινα φροντιστήριο Ηράκλειτο για πανελλαδικές και μια μέρα μου τη βίδωσε και ανέβηκα Λυκαβητττό να δω πως είναι!
Γύρω στα 19-23 (1994 μετά τις πανελλαδικές μέχρι 1998/99) την είχα δει fitονι αλλά με γυμναστήριο και αεροβικές τάξεις / δυναμικό στατικό ποδήλατο. Τότε κάπνιζα, από το '92/93 ήδη και από '95 "με το νόμο", με δικό μου πακέτο και "δηλωμένος" κανονικά
Κάποια στιγμή πήγα Αγγλία για μεταπτυχιακό εκεί πλακώθηκα μπύρες και κραιπάλες - όχι ότι δεν έκανα και στην Αθήνα, αλλά στην Αθηνα περιορίζονταν σε Παρασκευές και Σάββατα, ενώ Lincoln ξέφυγα αρκετά για κάποιο καιρό! Φαντάρος 5-6 πακέτα Gaulloises ημερησίως, ειδικά στη Λημνο! Εκείνη τη χρονιά (2003), πήγα από το στρατόπεδο στο αεροδρόμιο (μπορεί και 4-5 χλμ) ζαλωμένος το μπόγο μου και με το χιόνι να φτάνει μην πω γάμπα, να πω αστράγαλο. Φυσικά δεν πέταξε η πτήση οπότε είχα και να γυρίσω...
Τρέξιμο ξεκίνησα συστηματικότερα το 2004, όντας σχεδόν 90 κιλά! Με "εισήγαγε" ένας φίλος που έμενε κέντρο. Τότε τρέχαμε Κήπο, ή Φιλοπάππου ή μια στις τόσες ερχόταν και κάναμε λίγο από ρεματιά. Για 4-5 χλμ μιλάμε, και μας έβγαινε η γλώσσα!
Μια φορά κάναμε καπου 12 και μετά θυμάμαι πήγαμε για φαϊ και έγινε η σφαγή των Κούρδων στο μαγαζί
Έκτοτε, για αρκετά χρόνια έτρεχα συχνά αλλά όχι πυκνά και είχα και κάποια διαστήματα με κενά για εβδομάδες ή μήνες. Ο μαραθώνιος τότε ήταν ανείπωτο όνειρο και ευσεβής πόθος! Πόσο φοβόμουν να δοκιμάσω να τρέξω τα 42 και με τι λαχτάρα "οραματιζόμουν" ηρωΐκούς τερματισμούς...
Έκοψα το κάπνισμα το 2008 και για κάποιο λόγο σταμάτησα και να τρέχω παραδόξως! Ξαναφόρεσα τα παπουτσια μου από καλοκαίρι 2011... Τότε, μέσα σε λίγους μήνες έτρεξα ρεματιά Χαλαδνδρίου - ο 1ος αγώνας - σε 47' και κάτι και εκτίμησα ότι ήταν πολύ καλός ο χρόνος μου για κάποιον με το δικό μου - τότε - υπόβαθρο.
2012 άνοιξη κατεβαίνω Μεσσήνη, τερματίζω αλλά με το ζόρι. Έκτοτε μου μπήκε το μικρόβιο!!!
Από 2015/16 έδωσα έμφαση στη διατροφή μου και έκοψα να πίνω υπερβολικά. έχασα αρκετό βάρος και έγινα "άλλος" δρομέας!
Πλέον, το έχω γυρίσει δεκάρια και προπονήσεις με πολλές διαλειμματικ'ές και εντάσεις / ταχύτητες. Φαίνεται ευκολότερο από μαραθώνιο, μπορεί κ να είναι ίσως, αλλά έχει και αυτό τις δικές του δυσκολίες, το να τρέξει κανείς στα 40+ ένα δεκάρι στα κόκκινα του εννοώ... για μένα, μου είναι ευκολότερο να τρέξω 40 χλμ σε ότι ρυθμό μου κάνει κέφι παρά να τρέξω 10άρι στα κόκκινα.

Ελπίζω να ικανοποιήσω μια φιλοδοξία που έχω βάλει για χρόνο δεκαριού μέσα στο 2019 και ίσως, να είμαστε καλά, να δοκιμάσω και ένα γερό μαραθώνιο του χρόνου.

Αν τα κάνω αυτά, και με τις επιδόσεις που θα ήθελα και έχω κατά νου, ίσως να μου φύγει αυτή η σφοδρή επιθυμία που έχω να χτυπιέμαι στα γήπεδα στους 180+ παλμούς κάθε πρωΐ και να γίνω αυθεντικός "χομπίστας" χωρίς τους ψυχαναγκασμούς που έχω διαμορφώσει.
Σε κάθε περίπτωση, βλέπω την αρχή της ψυχολογικής κούρασης, αλλά ακόμα είμαι ακμαίος οπότε θεωρώ ότι αν δεν κάνω αυτό που θελω θα πάρω (από τη σημαία, anyway) παράταση και θα αναβάλλω τουριστικά τρεξίματα! Φοβάμαι όμως ότι, αν χάσω το κίνητρο του ανταγωνισμού (με τον εαυτό μου), θα παύσω να θέλω να τρέχω γενικά για ένα διάστημα οπότε με βλέπω με 10-15 κιλά πάνω, μέχρι να μου την ξαναβιδώσει!!!

Τώρα, τι αποκομίζω... δύσκολο ερώτημα! Τρυπάκι είναι, εκτόνωση. Είναι ομορφο να αισθάνομαι ότι είμαι ακμαιότερος από όλους σχεδόν τους συνομίληκους μου αλλά και από πολλούς πολλούς νέους! Φοβάμαι ότι δεν είναι απόλυτα ευγενές το συναίσθημα αυτό αλλά κρύβει δόση υπεροψίας... τώρα τελευταία κάνουν κάποιες εργασίες στις κυλιόμενες του σταθμού Συντάγματος, βλέπω με συγκατάβαση τον κόσμο να ανεβαίνει τις σκάλες ασθμαίνοντας κ με ρυθμούς χελώνας...
Είμαι μοναχοπαίδι και τα παιδικά μου χρόνια ήταν μάλλον μοναχικά, πάντοτε μου άρεσε να περπατάω. Εξελίχθηκε σε τρέξιμο...
Έχω κάνει τις περισσότερες βαθειές μου σκέψεις, ενδεχομένως έχω πάρει και πολλές αποφάσεις, περπατώντας επί ώρες χωρίς συγκεκριμένο προορισμό ή στα lrs μου (τα αργά όμως).
Εϊναι τρόπος ζωής.

Σας έφτιαξα ένα ωραίο σεντόνι για το βράδι!

trexantiris Posted - 17/01/2019 : 19:03:14
quote:
Originally posted by Mikekan

Γιατί είναι μια βαλβίδα αποσυμπίεσης στο άγχος της καθημερινότητας.



Από τη μία βαλβίδα αποσυμπίεσης σε πιθανά άγχη καθημερινότητας και από την άλλη βαλβίδα εισόδου όμορφων εικόνων και συναισθημάτων...

Free your feet...free your senses!
Mikekan Posted - 17/01/2019 : 17:00:42
Γιατί είναι μια βαλβίδα αποσυμπίεσης στο άγχος της καθημερινότητας.
Kimonas Posted - 17/01/2019 : 11:42:13
Καλημέρα

Παιδί της νύχτας ( 45 χρονών ) και καπνιστής φανατικός 25 χρόνια 3 πακέτα Prince, πριν 2 χρόνια το έναυσμα το έδωσε ένας φίλος που έφυγε με καρκίνο στο πνεύμονα και μετάσταση στον εγκέφαλο και άφησε πίσω του την γυναίκα του έγκυο σε δίδυμα. Ξεκίνησα δειλά δειλά 30 λεπτά τρεξιμόπερπατημα στον Φλοίσβο 6 η ώρα το πρωί και μετά ...έφθασα να τρέχω 10 χλμ σε τοπικούς αγώνες...
Ξεκίνησε να τρέχει και η γυναίκα μου και οικογενειακώς τρέξαμε όλοι μαζί το race for cure ( με την κόρη 7 χρονών )
Όνειρο ο μαραθώνιος, αλλά προβλήματα μέσης με έχουν οδηγήσει σρτο κολυμβητήριο προσ στιγμήν....
Αλλά δεν το βάζω κάτι....
daxon1 Posted - 14/01/2019 : 23:24:07
Εγώ πάλι χωρίς να κουράζω άρχισα το τρεξιμο όχι από υπερβολικό βάρος, ποτέ δεν ήμουν άρχισα από
Ένα κακό που μαστίζει την κοινωνία μας το τσιγάρο το σηχτηρι το δικό μου από αυτό το βραχνά
Ήταν στην ανακοίνωση του θείου μου που είχε την πάλιο αρρώστια και είχε πολύ λίγους μήνες στους καπνιστές
Προτείνω πάντα μια επίσκεψη στο σωτηρία και περνώντας από τους θαλάμους θα καταλάβει πολλά
Δυστυχώς θα πρέπει να ταρακουνηθείς για τα καλά για να κόψεις μια Κακιά συνήθεια , έτσι άρχισα να τρέχω
Να συνηθίζω , να μου αρέσει και να έχω παθιαστει με αυτό , εκτός από το έξω έχω πάρει και διάδρομο στο σπίτι
4 χρόνια αγαπώ την καινούργια μου ζωή. Συγνώμη αν κούρασα τελικά χεχε ..

Ι
hercules Posted - 28/12/2017 : 10:55:34
Αν και ασχολιόμουν με τον αθλητισμό απο πιτσιρίκι (μπάλα, μπάσκετ, βόλει κλπ) με ενεργή συμμετοχή σε ομάδες, για κάποιο περίεργο λόγο ήμουν καλός στο τρέξιμο και δη στα sprint. Κατάφερα χωρίς μεγάλη δυσκολία να μπώ στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα γυμνασίων το 97 στα 80 μέτρα αλλα μέχρι εκεί, απο επιδόσεις τίποτα άξιο αναφοράς.
Τα χρόνια περνούσαν (και τα κιλά αυξάνονταν), η μόνη επαφή με τον αθλητισμό ήταν το ποδόσφαιρο (σε ομάδα τοπικού αλλά και 5Χ5), αυτά μέχρι που μια κλωτσιά στο γόνατο με έκανε να αναθεωρήσω και να παρατήσω το τόπι απο την μεριά του ποδοσφαιριστή....έτσι έγινα διαιτητής ποδοσφαίρου .... τα χρόνια παιρνούσαν...ανέβαινα κατηγορίες αλλα σε ένα παιχνίδι έδωσα ένα πέναλτι (που μόνο εγώ το είδα...) αποτέλεσμα ?? 1 βδομάδα ξεκούραση απο το γρασίδι (τιμωρία), μόνο που είχα μάθει τα Σαββατοκύριακα μου να τα γεμίζω με κάτι. Ε το συγγεκριμένο Σ/Κ που ήμουν τιμωριμένος ανακάληψα έναν αγώνα στην Ξάνθη αν θυμάμαι καλά 14 km. Ο άνθρωπος που τερμάτισε τον αγώνα δεν ήταν αυτός που τον ξεκίνησε, πλέον ήξερα πολύ καλά τι θέλω να κάνω. Περνώντας ο χρόνος ξεκίνησα να προπονούμαι με προπονητή και είδα τις επιδόσεις μου να εξφενδονίζονται (ημι απο 1.50 σε 1.34 σε μερικούς μήνες προπόνηση). Τον Νοέμβρη του 2017 έτρεξα τον πρώτο μου μαραθώνιο και να φανταστεί κανείς οτι συστιματικά τρέχω τα τελευταία τρία χρόνια...
Αυτή ήταν λοιπον η ιστορία μου σχετικά με το πως άρχισα να τρέχω...
πολλοί φίλοι και γνωστοί με ρωτούν γιατί τρέχω...
Τρέχω λοιπόν γιατί το τρέξιμο με γεμίζει ζωή,
Τρέχω γιατί τελικά το τρέξιμο είναι ζωή

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, συγγνώμη εάν σας κούρασα

Υ.Γ. Καλό υπόλοιπο εορ΄τών να έχουμε και καλή χρονιά με υγεία και πολλά χιλόμετρα

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000