Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών & 5 χλμ 23/6/19

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
runDoliana Δημοσιευτηκε - 15/05/2019 : 11:49:39
Καλημέρα σας!

Πιστοί στο ραντεβού μας και φέτος! Σας περιμένουμε!



Ο ΓΣΜ «Λύκαια», ο Κ.Π.Σ. Δολιανά Κυνουρίας, ο Δήμος βόρειας Κυνουρίας, ο Α.Σ. Δολιανών «Νικηταράς», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δολιανών και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δολιανών, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περίφ. Πελοποννήσου προκηρύσσουν τον αγώνα ορεινού τρεξίματος «5ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών».


1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 23/06/2019

2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Άνω Δολιανά Κυνουρίας

3. Δρόμος 21 χλμ. ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 9:00 πμ. Γήπεδο Άνω Δολιανών.
I. Η διαδρομή του Ορεινού Ημιμαραθωνίου είναι 21.100 μέτρα κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής αποτελείται από χωμάτινο δρόμο, ενώ περιλαμβάνει και μονοπάτι. Σήμανση και χιλιομετρικοί δείκτες θα υπάρχουν ανά χιλιόμετρο κατά μήκος της διαδρομής, ενώ στο χωμάτινο τμήμα της διαδρομής δείκτες από άσπρο χρώμα θα δείχνουν την πορεία. Σε συγκεκριμένα σημεία θα υπάρχουν κόκκινες κορδέλες σήμανσης. Χάρτης της διαδρομής, υψομετρικές διαφορές καθώς και λεπτομέρειες της διαδρομής στο www.rundoliana.gr .

II. Κατηγορίες αθλητών: Άνδρες: Γενική, 18 – 39, 40 – 59, 60 ετών και άνω. Γυναίκες: Γενική, 18 – 39, 40 και άνω.

III. Έπαθλα: Στον αγώνα των 21,1χλμ θα λάβουν κύπελλο και τιμητικό μετάλλιο οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες στην γενική κατηγορία και τιμητικό κύπελλο σε όλες τις κατηγορίες

IV. Δικαίωμα συμμετοχής: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που τους επιτρέπουν την συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες δρόμου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση πριν τον αγώνα, ότι είναι καλά στην υγεία τους και συμμετέχουν στον αγώνα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με δική τους ευθύνη.

V. Υδροδοσία: Θα υπάρχουν 5 σημεία υδροδοσίας πάνω στην διαδρομή, το τελευταίο σημείο είναι κοινό για τον αγώνα 21,1 χλμ και αυτόν των 5 χλμ. Στα σημεία υδροδοσίας θα υπάρχει νερό ενώ στον 2ο σταθμό υδροδοσίας θα διατίθεται επιπλέον του νερού, ισοτονικά ποτά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι σταθμοί υδροδοσίας είναι και ταυτόχρονα σημεία ελέγχου. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να καταγράφονται.

VI. Χρονικό όριο: O αγώνας έχει χρονικό όριο καταγραφής επίδοσης τις 4,5 ώρες (μέχρι τις 13.30 μμ).

VII. Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων: Οι αθλητές θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στα αποδυτήρια του γηπέδου (σημείο εκκίνησης – τερματισμού). Τα προσωπικά αντικείμενα θα πρέπει να βρίσκονται σε καλά κλεισμένες τσάντες και δεν πρέπει να περιέχουν χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμιά ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας. Οι συμμετέχοντες δρομείς κατά τον τερματισμό θα μπορούν να κάνουν χρήση και των ντους. Στα αποδυτήρια θα υπάρχει αφρόλουτρο και σαμπουάν.

4. Δρόμος 5 χλμ. ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 9:30 πμ. Γήπεδο Άνω Δολιανών.

Πιστοποιημένη διαδρομή σύμφωνα με τα πρότυπα της IAAF- AIMS.

I. Η διαδρομή σε όλο της το μήκος είναι άσφαλτος. Σήμανση και χιλιομετρικοί δείκτες θα υπάρχουν ανά χιλιόμετρο κατά το μήκος όλης της διαδρομής, ενώ στην διαδρομή δείκτες από κόκκινο χρώμα θα δείχνουν την πορεία. Σε συγκεκριμένα σημεία θα υπάρχουν κόκκινες κορδέλες σήμανσης. Χάρτης της διαδρομής, υψομετρικές διαφορές καθώς και λεπτομέρειες στο www.rundoliana.gr .

II. Έπαθλα: Στον αγώνα των 5 χλμ θα λάβουν κύπελλο και τιμητικό μετάλλιο οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες χωρίς κατηγορίες.

III. Δικαίωμα συμμετοχής: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες που έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους. Προτείνουμε να μην συμμετάσχουν δρομείς που δεν έχουν πείρα σε αγώνες. Όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση πριν τον αγώνα, ότι είναι καλά στην υγεία τους και συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
Στους συμμετέχοντες δρομείς που είναι ανήλικοι υπογράφουν την υπεύθυνη δήλωση οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους προκειμένου να τους επιτραπεί η συμμετοχή τους στον αγώνα.

IV. Υδροδοσία: Θα υπάρχει ένα σημείο υδροδοσίας 2,5 χλμ. μετά την εκκίνηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι σταθμοί υδροδοσίας είναι και ταυτόχρονα σημεία ελέγχου. Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό τους, ώστε να καταγράφονται.

V. Χρονικό όριο: O αγώνας έχει χρονικό όριο καταγραφής επίδοσης τη 1,5 ώρα από την ώρα εκκίνησης (μέχρι τις 11.00 μμ).

VI. Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων: Οι αθλητές θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στα αποδυτήρια του γηπέδου. Τα προσωπικά αντικείμενα θα πρέπει να βρίσκονται σε καλά κλεισμένες τσάντες και δεν πρέπει να περιέχουν χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμιά ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας. Οι συμμετέχοντες δρομείς κατά τον τερματισμό θα μπορούν να κάνουν χρήση και των ντους. Στα αποδυτήρια θα υπάρχει αφρόλουτρο και σαμπουάν.



5. Δρόμος 1.000 μ. ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 8:30 πμ. Γήπεδο Άνω Δολιανών.
I. Δικαίωμα συμμετοχής: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι μαθητές Δημοτικού Σχολείου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι μαθητές – τριες θα πρέπει να εξεταστούν με ευθύνη των γονέων τους, για να διαπιστωθεί η καλή τους υγεία, για ακίνδυνη συμμετοχή τους στον αγώνα. Επίσης, θα πρέπει να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι το παιδί τους ότι είναι υγιές ώστε να συμμετάσχει στους αγώνες. Τέλος, για να συμμετέχουν οι μαθητές στον αγώνα δρόμου θα πρέπει οι γονείς να υπογράψουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι συναινούν στην συμμετοχή τους.

II. Δήλωση συμμετοχής: Οι δηλώσεις των αθλητών των μικρών ηλικιών που θα συμμετάσχουν στα 1.000 μέτρα, θα γίνουν την ημέρα των αγώνων μία (1) ώρα πριν την τέλεση του αγωνίσματος τους.

III. Έπαθλα: Στον αγώνα των 1.000 μέτρων θα είναι μία κατηγορία για τα αγόρια και μία για τα κορίτσια και όλοι οι αθλητές – τριες θα πάρουν το μετάλλιο του αγώνα.Το πρώτο αγόρι και το πρώτο κορίτσι θα λάβουν κύπελλο ενώ οι τρεις πρώτοι θα λάβουν τιμητικό μετάλλιο.


6. Γραμματεία: Η γραμματεία των αγώνων θα λειτουργήσει για την παραλαβή των αριθμών του αγώνα το Σάββατο 22/06/2019 από τις 18:00 έως 20:00 στην πλατεία του χωριού ενώ την Κυριακή 23/06/2019 στο γήπεδο του «Α.Σ. Νικηταρά» (σημείο εκκίνησης και τερματισμού) από τις 7:45 π.μ. έως 8:30 π.μ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κατά την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα δεν θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για τον Ημιαμαραθώνιο και για τον Δρόμο των 5 χλμ.

7. Κόστος συμμετοχής:
I. Ημιμαραθώνιος: 10 ευρώ για ομαδικές εγγραφές και 12 ευρώ για μεμονωμένες εγγραφές.
II. Δρόμος 5 χλμ: 5 ευρώ
III. Παιδικός Δρόμος: Δωρεάν


8. Δηλώσεις Συμμετοχής (ατομικές): Συμμετοχές για τον αγώνα θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 18/06/2019 ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: www.rundoliana.gr

9. Κατάθεση ποσού συμμετοχής: Τράπεζα Πειραιώς IBAN:GR98 0171 7370 0067 3713 6375 771 δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όσοι έχουν καταθέσει το ποσό συμμετοχής, μέχρι και την Τετάρτη 20/06/2019.

10. Δηλώσεις Συμμετοχής (ομαδικές): Ομαδικές εγγραφές θεωρούνται οι συμμετοχές άνω των 5 ατόμων ανεξαρτήτως επιλογής διαδρομής, δηλαδή μπορεί κάποιοι δρομείς να συμμετέχουν στην διαδρομή του Ημιμαραθωνίου και κάποιοι στην διαδρομή των 5 χλμ.
Για τις ομαδικές εγγραφές συμπληρώνετε τη φόρμα ( http://www.rundoliana.gr/images/groupRegistration.xls ) και την αποστέλλετε επισυναπτόμενη στο info at kentrikosdoliana τελεία gr.

11. Ασφάλεια δρομέων: Οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνηση τους στα δύσκολα σημεία της διαδρομής και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλοεμποδίζονται στην προσπάθεια τους, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπεράσουν ώστε να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.Σε περίπτωση τραυματισμού αθλητή, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα το προσωπικό της διοργάνωσης καθώς και οι Εθελοντές – Διασώστες που καλύπτουν την διαδρομή, από τους αθλητές που θα αντιληφθούν τέτοιο περιστατικό.Στον χώρο του τερματισμού η διοργάνωση θα καλύπτεται από φυσιοθεραπευτή για τις ανάγκες αποκατάστασης των δρομέων.


12. Έπαθλα και δώρα: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί μετάλλιο. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες (ανά κατηγορία). Στο τέλος του αγώνα θα δοθεί στον κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί αναμνηστικό δώρο και τσάντα με τοπικά προϊόντα. Ενώ πλούσιος μπουφές με τοπικά προϊόντα θα υπάρξει στον χώρο του τερματισμού.

13. Φωτογράφηση: Η διοργάνωση διαθέτει φωτογράφο στην αφετηρία – τερματισμό καθώς και σε σημείο της διαδρομής.

14. Αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα των αγώνων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του αγώνα ( www.rundoliana.gr ) όπως και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τον αγώνα και την τοποθεσία που θα τελεστεί αυτός.

15. Τεχνικός Υπεύθυνος: Τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων ορίζεται ο Τριανταφυλλόπουλος Σπύρος Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

16. Γενικές διατάξεις:
 Οι αγωνιζόμενοι θα φέρουν τον αριθμό στο στήθος και όχι στην πλάτη, για να διευκολυνθεί το έργο των κριτών.
 Οι δρομείς που δεν θα περάσουν μέσα από τη αψίδα τερματισμού, δεν θα συμπεριλαμβάνονται στα αποτελέσματα.
 Εκπρόσωποι, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες παρακαλούνται να μη συγκεντρώνονται στο χώρο της γραμματείας κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων για να αποφευχθούν τυχόν λάθη.
 Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 2019.
 Στους αγώνες, ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τους Τεχνικούς Υπεύθυνους και τον Αλυτάρχη των αγώνων, σύμφωνα με τους κανονισμούς 2019.
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
runDoliana Posted - 09/08/2019 : 17:53:17
Οι φωτογραφίες του αγώνα μας!

https://www.flickr.com/photos/165400027@N06/sets/72157710198254811
runDoliana Posted - 24/06/2019 : 01:04:38
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Μας δίνουνε δύναμη να συνεχίσουμε και τη χρειαζόμαστε!
Summer Posted - 23/06/2019 : 17:20:50
Φοβερή οργάνωση, πανέμορφη διαδρομή, ευχαριστούμε! Άμα δεν μετράω τις εκατό φορές που ήθελα να πεθάνω στην ανηφόρα, ήταν μεγάλη διασκέδαση 🙂 Και του χρόνου!
runDoliana Posted - 22/06/2019 : 12:01:24
Αύριο διαθέσιμες συμμετοχές και για τους φίλους δρομείς της τελευταίας στιγμής! Ελάτε μέχρι τις 08:30 για την εγγραφή σας!

Οι δρομείς θα λάβουν δώρο και μία τσάντα με το λογότυπο του αγώνα, γεμισμένη με τοπικά προϊόντα!
runDoliana Posted - 22/06/2019 : 11:54:45
Στη ΔΡΤ μίλησε η Ιωάννα Σάγκα για τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών
https://www.drt915.gr/sti-drt-milise-i-ioanna-sagka-gia-ton-orino-imimarathonio-dolianon-ichos/

runDoliana Posted - 20/06/2019 : 00:44:35
Σήμερα Πέμπτη 20/7 η τελευταία ημέρα των εγγραφών!
runDoliana Posted - 18/06/2019 : 11:56:06
5 ημέρες ακόμα για τον αγώνα!

Για τους δρομείς του Ημιμαραθωνίου η συμμετοχή περιλαμβάνει δώρο μία θήκη μπράτσου για το κινητό τους.

runDoliana Posted - 17/06/2019 : 11:20:30
Και ο Σύλλογος Σπηλαιολόγων Ορειβατών Κυνουρίας στη διοργάνωσή μας.

https://sokynourias.blogspot.com/2019/06/5.html

"Πάρτε θέση στην Εκκίνηση του «5ου Ορεινού Ημιμαραθώνιου Δολιανών» και ανακαλύψτε τις παράλληλες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια!

Σε μία προσπάθεια ανάδειξης του αθλήματος της αναρρίχησης, οι Σπηλαιολόγοι Ορειβάτες Κυνουρίας (Σ.Ο.Κ) θα βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό γήπεδο των Άνω Δολιανών από το πρωί της Κυριακής 23 Ιουνίου 2019 για να στηρίξουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα θελήσουν να σκαρφαλώσουν «Top rope» στον εκπαιδευτικό τοίχο αναρρίχησης.
Δωρεάν συμμετοχή 💕"
runDoliana Posted - 15/06/2019 : 10:29:15
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον περσινό αγώνα μας για να πάρετε μια ιδέα των διαδρομών:
https://www.flickr.com/photos/165400027@N06/sets/72157668433364147/
runDoliana Posted - 13/06/2019 : 19:55:19
5 ημέρες εγγραφών ακόμα!

Μια γεύση του τοπίου!

Στα χαμηλότερα της διαδρομής, γύρω στα 875 μέτρα:


Στα υψηλότερα της διαδρομής, 1300+ μέτρα:


runDoliana Posted - 10/06/2019 : 13:53:08
Μέχρι την άλλη Τρίτη οι εγγραφές!

Να τονίσουμε ότι για όσους δεν τρέχουν σε αγώνες βουνού, υπάρχει ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων, ο οποίος είναι δρόμου και όχι trail και πραγματοποιείται σε άσφαλτο, με τη διαδρομή να παραμένει εξίσου όμορφη σε φυσικό κάλλος.
runDoliana Posted - 01/06/2019 : 14:18:39
Εκλογές, εκλογές, εκλογές, αλλά... ενδιάμεσα την Κυριακή 23 Ιουνίου, ψηφίζουμε Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών!
runDoliana Posted - 25/05/2019 : 13:12:42
Οι εγγραφές άνοιξαν!

Σας περιμένουμε να τρέξετε και να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά της διαδρομής, μέσα στις καστανιές, τις κερασιές, τα έλατα και τα πλατάνια!
gandrian Posted - 21/05/2019 : 12:21:21
Την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Την κάνω τα τελευταία 2 χρόνια.
Πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση.
Εύκολα αλλά και ζόρικα περάσματα (για τους πιο απαιτητικούς/προπονημένους).
Εκπληκτική φιλοξενία από τους ντόπιους (κεράσματα, δώρα, φαγητά κλπ).
Κοντά στην Αττική (1:30 max).
geopa Posted - 17/05/2019 : 20:46:26
Ενδιαφέρον και τρεξιματικη διαδρομη φαινεται

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000