Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Ερωτήματα & Προβληματισμοί
 Επίθεση σκύλων και τραυματισμός

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
dimk Δημοσιευτηκε - 11/07/2020 : 17:37:07
Καλησπέρα, σήμερα το πρωί στον Υμηττό δέχτηκα επίθεση από 2 σκυλιά που μου προκάλεσαν τραυματισμούς και στα 2 πόδια, σχετικά σοβαρούς. Είχαν συνοδό ο οποίος προσπαθούσε να τα σταματήσει αλλά μέχρι να τα καταφέρει πρόλαβαν και έκαναν ζημιά. Το μεγαλύτερο είχε λουρί αλλά πρόλαβε και με έπιασε. Εννοείται ότι δεν τα προκάλεσα, ούτε πέρασα πολύ κοντά τους. Μόλις με είδαν να βγαίνω από ένα μονοπάτι μάλλον τρόμαξαν και έτρεξαν ξαφνικά πάνω μου. Επειδή πάω αρκετά συχνά έχω πετύχει και άλλες φορές σκυλιά με συνοδούς και μου έμοιασε σαν να ήθελαν να παίξουν στην αρχή.
Έχει κανείς εμπειρία από ανάλογα περιστατικά; Τι μπορεί να δικαιούται κάποιος που έπεσε θύμα τέτοιας επίθεσης;
Ευχαριστώ.
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
oldspikes Posted - 20/06/2021 : 18:46:35
quote:
Originally posted by akira

Σαν δρομεις τι μετρα μπορουμε να παρυμε για να προστατευτουμε απο επιθεση σκυλου, ξερω οτι καποτε ειχε αναφερθει αλλα μια υπενθυμιση θα ηταν καλη

Τα λεμε στο τερματισμο



Καλησπέρα (μετά από χρόνια απουσίας).

Δεχτήκαμε επίθεση πριν καιρό στο δάσος με τον σκυλάκο μου (μεσαίου μεγέθους 12 κιλά κυνηγετικός) από ένα τερατάκι Γερμανικό ποιμενικό - ήταν με την κυρά του αλλά τα είχαμε και οι δύο λυτά εν ώρα περιπάτου από αντίθετες κατευθύνσεις.

Η εμπλοκή κράτησε περί τα 7 με 8 λεπτά αλλά όλα κρίθηκαν στα πρώτα 2 , 3 δευτερόλεπτα όταν το τέρας άρπαξε τον δικό μου από το σβέρκο και τον κρατούσε πλέον με τα δόντια του χωρίς να χαλαρώνει.

Το τι έζησα εκείνα τα λεπτά δεν θα το περιγράψω αλλά σίγουρα έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το μαχαίρι ή το ορειβατικό μπαστούνι που είχα μαζί μου.

Τίποτε δεν ήταν εφικτό διότι αποδεικνύεται πως άμα αγαπάς τα ζώα δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο.

Μέχρι αυτή την επίθεση νόμιζα πως με αυτά τα δύο είμαστε προστατευμένοι έναντι οποιασδήποτε επίθεσης.

Η κυρά του είχε κουτρουβαλιαστεί μαζί και με τα δύο σε μια κατηφόρα δίπλα στο δρόμο και κρατούσε μεν σφιχτά από τα λουριά το δικό της αλλά χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Τελικά από το σοκ (νόμιζα πως σε λίγο θα πέθαινε) δεν ξέρω πως βρέθηκε ο δικός μου έξω από τα δόντια του.

Για τις επόμενες έξι ημέρες δεν μπορούσε να κατέβει τα σκαλιά και τον κατέβαζα αγκαλιά από τον 2ο όροφο στο δρόμο.

Τον φορούσα ένα γιλέκο για ψυχρούλα και ίσως αυτό τον έσωσε. Στην ταραχή μου να βρω αίματα και πληγές το έσκισα με το μαχαίρι. Δεν έτρεχαν αίματα. Πήρα μαζί μου όμως το γιλέκο για να έχω το dna του ποιμενικού αν τελικά κατέληγε ο σκυλάκος μου.

Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί ξανά άσχετα τι λένε οι νόμοι και οι αμπελοφιλοσοφίες των διαφόρων συζητητών.

Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να γράψω διότι πριν λίγες ημέρες ξαναδεχτήκαμε επίθεση έξω από ιππικό όμιλο από σκύλο τύπου ντόμπερμαν που δεν φορούσε απολύτως τίποτε και ήταν φυσικά λυτός. Μας πλησίασε τρέχοντας κι όταν έφτασε περί το ένα μέτρο κοντά τον άκουσα να γρυλλίζει. Κατάλαβα ακαριαία πως βρίσκομαι στην ώρα μηδέν ίσως και για μένα αυτή τη φορά.

Αυτή τη φορά όμως ο νόμος ήμουν εγώ.

Από την προηγούμενη επίθεση διάβασα πολλά άρθρα και κατέληξα να επισκεφτώ κατάστημα με είδη κάμπινγκ εξοχής προσκοπικά κλπ

Προμηθεύτηκα σπρέυ πιπεριού γνωστή γερμανική μάρκα σε δύο διαφορετικές εκδοχές :
JET και FOG

Θα έλεγα πως όχι απλά είναι φτηνά αλλά είναι δωρεάν μπροστά σε αυτό που προσφέρουν. Είναι μικρού μεγέθους , ελαφριά και κουβαλιούνται παντού χωρίς να δίνουν στόχο.

όλο αυτό το διάστημα ξόδεψα στο δάσος τέσσερα μπουκαλάκια 2 JET και δύο FOG σε δοκιμές ώστε να έχω απόλυτη επίγνωση του τι μπορώ να κάνω όταν έρθει εκείνη η στιγμή (και θα έρθει - το ξέρουμε ή το υποψιαζόμαστε όλοι)

Και τα δύο εκτοξεύουν συμπιεσμένο αέρα με πιπέρι σε μορφή νέφους αλλά ενώ το FOG βγάζει έναν κώνο αρκετά ευρύ , το JET είναι σαν μια λωρίδα λέηζερ πολλών μέτρων. Θα έλεγα πως το JET είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και ταυτόχρονα έχει πιθανότητες να μην κάνει την δουλειά ...

Το Fog όμως δημιουργεί έναν πραγματικό αεροφράκτη εντός του οποίου με την πρώτη αναπνοή του επιτιθέμενου σκύλου σταματάνε όλα.
Μία φορά κόντρα αέρα στις δοκιμές κατά λάθος το ανέπνευσα και έχασα την ανάσα μου.

Αυτό κατέληξα πλέον και είχα μαζί μου και με δύο απανωτούς ψεκασμούς ο σκύλος έκανε μεταβολή αμέσως και έφυγε όχι απλά, αλλά τρέχοντας έφυγε πίσω. Φυσικά χρειάζεται ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στο σκεύασμα και στην εκτέλεση τη σωστή στιγμή ούτε πολύ αργά ούτε πολύ νωρίς.
Αυτό προυποθέτει μια στοιχειώδη εξάσκηση. Αυτό που είχα μαζί μου ήταν το τρίτο μπουκαλάκι FOG αχρησιμοποίητο. Τα προηγούμενα δύο ξοδεύτηκαν πάνω σε δέντρα διαφόρων αποστάσεων.

Επίσης το αχρησιμοποίητο έχει ένα πλεονέκτημα ότι δεν θα έχει απωλέσει συμπίεση (όπως το χρησιμοποιημένο μετά από μήνες) αλλά έχει μία ανεπαίσθητη πλαστική ασφάλεια η οποία σπάει με το πρώτο πάτημα.
Στο πρώτο σπάει η ασφάλεια και στο δεύτερο εκτοξεύει.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Safety first φίλοι.
Χαιρετισμούς στους νόμους (τους σχετικούς νόμους εννοώ, αυτούς που μου συμπαραστάθηκαν στην πρώτη επίθεση)

__________________________________________________
"Αυτό που περιφρονείτε, αυτό με κάνει να ελπίζω" Νίτσε
gargadua Posted - 09/09/2020 : 07:52:47
https://www.wefit.gr/el/news/fitness/ways-to-fend-off-angry-dogs/
https://www.dogpark.gr/ways-to-handle-a-dog-attack/
https://www.flash.gr/environment/1362410/epithesi-skyloy-ti-kanw-ligo-prin-to-dagkwma

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
gargadua Posted - 08/09/2020 : 22:06:27
Καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σας, όμως, όταν έρχεται ένας άγνωστος προς εμάς ξέρουμε τις προθέσεις του; Όχι βέβαια. Όταν οδηγάτε στο δρόμο ξέρετε αν ο απέναντι πέσει πάνω σας ή όχι; Προφανώς όχι. Συνήθως ή χαμογελάμε ή κρατάμε το σοβαρό ύφος, δεν κλωτσάμε δεν πετάμε πέτρες και δεν βρίζουμε. Ναι αλλά ο σκύλος(τουλάχιστον εκδηλώνεται δεν στη φέρνει από πίσω) γαυγίζει! Σωστά, αλλά δεν έχει άλλο τρόπο να δείξει ότι φοβάται ή ότι παραβιάσαμε την περιοχή του! Υποτίθεται ότι εμείς είμαστε νοητικά ανώτεροι για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Ο σκύλος ξέρει να γαβγίζει και να δαγκώνει, εμείς όμως πολλά περισσότερα, γιατί δεν τα χρησιμοποιούμε; Μα είναι σε αγέλη(πόσα περιστατικά με νεαρούς που κατα δεκάδες σαπίσαν κάποιον στο ξύλο!). Ναι είναι επικίνδυνα όμως αν τραπούμε σε φυγή το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν και θα μας ξεσκίσουν. Αν παραμείνετε ακίνητοι, δείξετε ότι δεν φοβάστε και αρχίσετε να τους φωνάζετε δυνατά έχετε καλές πιθανότητες να αντιστρέψετε το αποτέλεσμα. Αν διακρίνετε μέσα στην αγέλη αυτό που είναι λιγότερο επιθετικό και το προσελκύσετε νομίζω κερδίσατε αρκετά.
Όλα τα παραπάνω τα δοκίμασα όταν έτρεχα σε βουνά και λαγκάδια κοντά σε στάνες όπου τα σκυλιά είναι αρκετά. Δόξα το Θεό δεν είχα απώλειες μέχρι σήμερα. Ούτε γητευτής ούτε εκπαιδευτής σκύλων είμαι.
Το σίγουρο είναι ότι ο σκύλος έχει πιο αγαθές προθέσεις από τον άνθρωπο.
Άραγε ένας άνθρωπος που τον κακομεταχειρίζονται ή μετά από χρόνια έκθεση σε κινδύνους, πως θα ήταν;

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
G. ASIMAS Posted - 08/09/2020 : 18:29:10
quote:
Originally posted by MARIOS2020

quote:
Originally posted by gargadua

Καλά θα ήταν η δημοσιογραφία πέραν της "δραματικής" παρουσίασης των γεγονότων να κάνουν και μια πιο βαθιά έρευνα μήπως και ανακαλύψουν τον λόγο επίθεσης όλων αυτών των ζωντανών στον άνθρωπο καθότι η συμπεριφορά και σκέψη τους δεν διαφέρει πολύ από την αντίστοιχη ανθρώπινη.
Όσο ο άνθρωπος αρνείται να συμπορευτεί με την κοινωνία της φύσης τα περιστατικά είναι λογικό να αυξάνονται,.......όχι υπαιτιότητα του σκύλου-ων!
Πριν 2 μέρες βγήκα για τρέξιμο σε γνωστό δρομολόγιο όπου συγκεκριμένος μεγαλόσωμος σκύλος σε περιφραγμένη ιδιοκτησία πάντα με γαβγίζει. Αυτή τη φορά όμως ήταν έξω από την ιδιοκτησία μαζί με τον φίλο της! Άρχισε να γρυλίζει με τεντωμένη ουρά μόλις με είδε, σταμάτησα, γονάτισα και του γλυκομίλησα. Τους κέρασα μπισκοτάκι, τα χάιδεψα και το γρύλισμα σταμάτησε. Κέρδισα λιγότερο γάβγισμα στο επόμενο πέρασμά μου και έχασα λίγα δευτερόλεπτα του χρόνου προπόνησης. Όμως, άξιζε τον κόπο.
Είναι εύκολο να φανταστεί κάποιος αν στο παρελθόν της φώναζα ή την απειλούσα τι θα γινόταν στη συνάντησή μας.
Στο παρελθόν με άλλο αδέσποτο αν και έδειχνε ότι ηρέμησε τελικά με άρπαξε κάτω στο πόδι αλλά όχι δυνατά. Δεν άρχισα να ουρλιάζω, συνέχισα να του γλυκομιλώ και βέβαια με άφησε. Και αυτός κεράστηκε μπισκοτάκι.
Και αυτά φοβούνται όσο εμείς, αν όμως δείξετε τον φόβο σας αυτόματα αποκτούν το πλεονέκτημα(λογική δυνατού-αδύναμου). Ακόμα και σε αγέλη.
Ο σκύλος μας φέρνει αντιμέτωπους με την φύση και εκεί φαίνεται πόσο πολύ έχουμε απομακρυνθεί.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.




Συμφωνώ ότι ο άνθρωπος φταίει σε τελική ανάλυση γιατί κακομεταχειρίζεται τα ζώα. Από εκεί και πέρα ελάχιστοι θα έχουν την δικιά σου ψυχραιμία και γνώση αντιμετώπισης. Πολύ περισσότερο η κοπελίτσα της είδησης που της επιτέθηκαν 15 σκυλιά. Δεν νομίζω ότι είναι δρματικός ο τόνος εφόσον η είδηση δεν είναι ψευδής. Και δεν έχει διαψευστεί.



Θα σεβαστω απόλυτα την άποψη σου και θα πω ότι σε κάποια σημεία έχεις και δίκιο.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε ο σκύλος που θα έρθεις απέναντι του τι βιωματα έχει αποκτήσει από κακομεταχειρηση του αφεντικού του ή αν είναι αδέσποτο από τη χρονια έκθεση του σε άλλους κινδυνους.
Πίστεψε με στην επίθεση ενός σκύλου το αποτέλεσμα μπορεί να είναι από ένα απλό τράβηγμα και γρατζουνιές μέχρι δυνατό δάγκωμα στη μοιριαια αρτηρία που σημαίνει ότι έχεις 3-5 λεπτά μέχρι να ξεματωσεις και να καταλήξεις.
MARIOS2020 Posted - 08/09/2020 : 18:02:50
quote:
Originally posted by gargadua

Καλά θα ήταν η δημοσιογραφία πέραν της "δραματικής" παρουσίασης των γεγονότων να κάνουν και μια πιο βαθιά έρευνα μήπως και ανακαλύψουν τον λόγο επίθεσης όλων αυτών των ζωντανών στον άνθρωπο καθότι η συμπεριφορά και σκέψη τους δεν διαφέρει πολύ από την αντίστοιχη ανθρώπινη.
Όσο ο άνθρωπος αρνείται να συμπορευτεί με την κοινωνία της φύσης τα περιστατικά είναι λογικό να αυξάνονται,.......όχι υπαιτιότητα του σκύλου-ων!
Πριν 2 μέρες βγήκα για τρέξιμο σε γνωστό δρομολόγιο όπου συγκεκριμένος μεγαλόσωμος σκύλος σε περιφραγμένη ιδιοκτησία πάντα με γαβγίζει. Αυτή τη φορά όμως ήταν έξω από την ιδιοκτησία μαζί με τον φίλο της! Άρχισε να γρυλίζει με τεντωμένη ουρά μόλις με είδε, σταμάτησα, γονάτισα και του γλυκομίλησα. Τους κέρασα μπισκοτάκι, τα χάιδεψα και το γρύλισμα σταμάτησε. Κέρδισα λιγότερο γάβγισμα στο επόμενο πέρασμά μου και έχασα λίγα δευτερόλεπτα του χρόνου προπόνησης. Όμως, άξιζε τον κόπο.
Είναι εύκολο να φανταστεί κάποιος αν στο παρελθόν της φώναζα ή την απειλούσα τι θα γινόταν στη συνάντησή μας.
Στο παρελθόν με άλλο αδέσποτο αν και έδειχνε ότι ηρέμησε τελικά με άρπαξε κάτω στο πόδι αλλά όχι δυνατά. Δεν άρχισα να ουρλιάζω, συνέχισα να του γλυκομιλώ και βέβαια με άφησε. Και αυτός κεράστηκε μπισκοτάκι.
Και αυτά φοβούνται όσο εμείς, αν όμως δείξετε τον φόβο σας αυτόματα αποκτούν το πλεονέκτημα(λογική δυνατού-αδύναμου). Ακόμα και σε αγέλη.
Ο σκύλος μας φέρνει αντιμέτωπους με την φύση και εκεί φαίνεται πόσο πολύ έχουμε απομακρυνθεί.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.




Συμφωνώ ότι ο άνθρωπος φταίει σε τελική ανάλυση γιατί κακομεταχειρίζεται τα ζώα. Από εκεί και πέρα ελάχιστοι θα έχουν την δικιά σου ψυχραιμία και γνώση αντιμετώπισης. Πολύ περισσότερο η κοπελίτσα της είδησης που της επιτέθηκαν 15 σκυλιά. Δεν νομίζω ότι είναι δρματικός ο τόνος εφόσον η είδηση δεν είναι ψευδής. Και δεν έχει διαψευστεί.
gargadua Posted - 08/09/2020 : 14:22:31
Καλά θα ήταν η δημοσιογραφία πέραν της "δραματικής" παρουσίασης των γεγονότων να κάνουν και μια πιο βαθιά έρευνα μήπως και ανακαλύψουν τον λόγο επίθεσης όλων αυτών των ζωντανών στον άνθρωπο καθότι η συμπεριφορά και σκέψη τους δεν διαφέρει πολύ από την αντίστοιχη ανθρώπινη.
Όσο ο άνθρωπος αρνείται να συμπορευτεί με την κοινωνία της φύσης τα περιστατικά είναι λογικό να αυξάνονται,.......όχι υπαιτιότητα του σκύλου-ων!
Πριν 2 μέρες βγήκα για τρέξιμο σε γνωστό δρομολόγιο όπου συγκεκριμένος μεγαλόσωμος σκύλος σε περιφραγμένη ιδιοκτησία πάντα με γαβγίζει. Αυτή τη φορά όμως ήταν έξω από την ιδιοκτησία μαζί με τον φίλο της! Άρχισε να γρυλίζει με τεντωμένη ουρά μόλις με είδε, σταμάτησα, γονάτισα και του γλυκομίλησα. Τους κέρασα μπισκοτάκι, τα χάιδεψα και το γρύλισμα σταμάτησε. Κέρδισα λιγότερο γάβγισμα στο επόμενο πέρασμά μου και έχασα λίγα δευτερόλεπτα του χρόνου προπόνησης. Όμως, άξιζε τον κόπο.
Είναι εύκολο να φανταστεί κάποιος αν στο παρελθόν της φώναζα ή την απειλούσα τι θα γινόταν στη συνάντησή μας.
Στο παρελθόν με άλλο αδέσποτο αν και έδειχνε ότι ηρέμησε τελικά με άρπαξε κάτω στο πόδι αλλά όχι δυνατά. Δεν άρχισα να ουρλιάζω, συνέχισα να του γλυκομιλώ και βέβαια με άφησε. Και αυτός κεράστηκε μπισκοτάκι.
Και αυτά φοβούνται όσο εμείς, αν όμως δείξετε τον φόβο σας αυτόματα αποκτούν το πλεονέκτημα(λογική δυνατού-αδύναμου). Ακόμα και σε αγέλη.
Ο σκύλος μας φέρνει αντιμέτωπους με την φύση και εκεί φαίνεται πόσο πολύ έχουμε απομακρυνθεί.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
G. ASIMAS Posted - 08/09/2020 : 00:25:44
Τα περιστατικά από επιθέσεις σκυλων αυξάνονται τελευταία. Σήμερα διάβασα για μια 17χρονη στη Θεσσαλονίκη που της επιτέθηκε αγέλη σκυλων και της κατάφεραν 58 δαγκώματα.Ευτυχως βρέθηκε εκεί κοντά κάποιος και τη βοήθησε αλλιώς μπορεί να είχε άλλη κατάληξη αντί για τραυματισμό.

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1511058/ageli-skylon-epitethike-se-17hroni-sti-thessaloniki-tin-dagkosan-58-fores-vid

BAD WORKOUT IS NO WORKOUT
george5 Posted - 07/09/2020 : 22:49:27
quote:
Originally posted by gargadua

...
Μαζί μου έχω πάντα κανένα μπισκοτάκι και τους το δίνω αν δω τα σκούρα, κάτι σαν διόδια.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.




Πολύ καλή-έξυπνη ιδέα...

http://anekdota-george.blogspot.com/
gargadua Posted - 05/09/2020 : 22:07:54
Το σπρέι πιπεριού πριν το αγοράσετε και το χρησιμοποιήσετε ψάξτε το λίγο γιατί θεωρείται όπλο ως "μέσο εκτόξευσης χημικών ουσιών".

Εγώ πάλι έχοντας σκύλο(6κιλο και όχι κάποιον "φονιά"), θα έπαιρνα το μέρος των σκύλων και πολύ σωστά γράφτηκε η ΚΥΡΙΑ ευθύνη είναι (του συνήθους αδιάφορου) ιδιοκτήτη. Ειδικά των "γνωστών άγνωστων" που νομίζουν ότι εκπαιδεύοντας με λάθος τρόπο έναν σκύλο-φονιά θα προσθέσει κάτι στον ανύπαρκτο ανδρισμό τους.
Η εμπειρία μου λέει ότι είναι καλύτερα να καλοπιάσεις έναν σκύλο(όχι ιδιαίτερα αγριεμένο) παρά να τον κλωτσήσεις, ειδικά όταν περνάς συχνά από το ίδιο μέρος. Αν τον κλωτσήσεις να θυμάσαι ότι και αυτός θυμάται και ακόμα χειρότερα θα είναι επίσης άγριος και στον επόμενο από σένα. Η κλωτσιά ή μια πέτρα δεν είναι πάντα η λύση.
Μαζί μου έχω πάντα κανένα μπισκοτάκι και τους το δίνω αν δω τα σκούρα, κάτι σαν διόδια.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
nikkapen Posted - 05/09/2020 : 21:39:27
Πολλες φορες μου επιτεθηκαν και με φοβερισαν σε διαφορα μερη,περυσι τον Αυγουστο με δαγκωσαν στην Ιτεα Φωκιδας.Ετρεχα νυχτιατικα στην Αμφισσα στο νοσοκομειο...Ειναι θεμα ευθυνης του ιδιοκτητη,αν δεν καταλαβαινει τι να του πεις;

Τρεχω αρα υπαρχω.
iara Posted - 05/09/2020 : 16:29:17
σαφαρι την αθηνα..
G. ASIMAS Posted - 25/07/2020 : 23:43:43
Πολλές φορές έχω ακούσει για επιθέσεις σε δρομείς (όχι σε μένα) και στην Πανεπιστημιουπολη Ζωγραφου όπου μιλάμε τα σκυλιά χωρίς υπερβολή είναι εκατοντάδες και οι ηλιθιοι ιδιοκτήτες που αφηνουν λυτά σκυλιά 50 και 60 κιλών είναι πάρα πολλοι.
ANASTASIOS Posted - 13/07/2020 : 16:43:30
quote:
Originally posted by akira

Σαν δρομεις τι μετρα μπορουμε να παρυμε για να προστατευτουμε απο επιθεση σκυλου, ξερω οτι καποτε ειχε αναφερθει αλλα μια υπενθυμιση θα ηταν καλη

Τα λεμε στο τερματισμο





Σπρέυ πιπεριού.Το έχει σε καταστήματα με όπλα σίγουρα,μπορεί και αλλού όμως.

Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
Ανθρωπος που γελά δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένος,δυνατός είναι.
dimk Posted - 13/07/2020 : 11:57:23
dimk.scrap παπάκι gmail.com
thimari Posted - 12/07/2020 : 23:01:28
dimk καλησπέρα γράψε εδώ ένα email , και επικοινωνούμε .

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000