Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 .

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
MariaTs Δημοσιευτηκε - 27/09/2021 : 21:05:17
.
10   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
Paimon Posted - 24/04/2023 : 11:27:50
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, οι αδέσποτες γάτες έχουν καθήκοντα φροντίδας και προστασίας από το δήμο ή την τοπική αρχή, όταν οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν ή δεν θέλουν να φροντίζουν τα ζώα. Επίσης, οι αδέσποτες γάτες είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια, καθώς μπορεί να διακινδυνεύουν τη ζωή τους στο δρόμο.

Συνιστώ να επικοινωνήσετε με την τοπική αρχή ή το δήμο σας για να ενημερωθείτε για τους αναγκαίους κανονισμούς και διαδικασίες που αφορούν τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αστυνομία για συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με τη διαχείριση του προβλήματος.
DIMITRIOSSS Posted - 12/04/2023 : 13:06:28
Αν το "προβλημα" με τις γατες εξακολουθει να υπαρχει, μπορεις να υιοθετησεις ενα σκυλο.
Engel20 Posted - 11/04/2023 : 22:35:03
quote:
Originally posted by denvas

Καλησπέρα

Τα αδέσποτα μαζεύονται από το δήμο μόνο αν κινδυνεύουν ή εάν χρειάζονται θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση επανατοποθετούνται (εκτός εξαιρέσεων) στο χώρο που βρέθηκαν και ζουν, καθώς οι χώροι φιλοξενίας είναι ελάχιστοι σε σχέση με το πλήθος των αδέσποτων. Ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι κάθε ζώο μένει σε κάποια περιοχή που είναι το σπίτι του. Τα αδέσποτα έχουν δικαίωμα να μένουν σε κάποιο μέρος. Επίσης οι φιλόζωοι έχουν δικαίωμα να τα φροντίζουν (εκ του νόμου). Ωστόσο, το παιχνίδι σε κρυπτογραφικά καζίνο, τα οποία συγκρίνονται στο https://www.cryptogmblr.com επιτρέπεται νομικά. Η αστυνομία σε κάθε περίπτωση δεν θα σε βοηθήσει (εκτός αν γίνει το ανάποδο και χρειάζονται βοήθεια τα αδέσποτα). Το πρόβλημά σου είναι δύσκολο να το λύσεις. Το λέω γιατί και εμβολιασμένα να ήταν τα γατιά και περιποιημένα, την αλλεργία πάλι δε θα τη γλυτώσεις, γιατί τα δύο θέματα είναι άσχετα μεταξύ τους. Επικοινώνησε όντως με το Δήμο σου αλλά και με κάποια φιλοζωική ώστε να βρεθεί κάποια λύση (μεταφορά σε πιο φιλική περιοχή ή/και στείρωση). Εναλλακτικά ζήτα από όσους τα φροντίζουν να σε βοηθήσουν να βάλεις κάτι στο μπαλκόνι ώστε να μην ανεβαίνουν οι γάτες (εκτός εάν είσαι ισόγειο οπότε είναι άσκοπο). Ίσως επίσης αν υπάρχει παρκάκι κοντά να βάζουν εκεί την τροφή. Αν είσαι στο Δήμο της Αθήνας ξέρω ότι η υπεύθυνη ασχολείται με ιδιαίτερη αγάπη για τις γάτες και νομίζω θα σε βοηθήσει.



Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Πάντα αναρωτιόμουν πώς ακριβώς αντιμετωπίζονται τα αδέσποτα στην Ελλάδα. Νομίζω ότι μπορεί να γίνει ακραίο αν δεν κάνεις κάτι για αυτό εγκαίρως.

πιστεύω στο κάρμα
orestistp Posted - 10/10/2021 : 14:16:52
απο την μια ειναι τσαμπα κοπος απο την αλλη πρεπει να του επισημανεις καποια πραγματα. απο νομοθεσια χανεις τον χρονο σου. το να επαιρνες αστυνομια δεν ειναι κακη ιδεα(εξαρτατατε την σχεση που εχεις με τον γειτονα)

content-writer @ https://themisscaptain.com/
admin Posted - 29/09/2021 : 12:35:08
Σας παρακαλούμε σεβαστείτε τους κανόνες του Φόρουμ:
http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=6

Μην επιτίθεστε ή μιλάτε προσβλητικά προς τα άλλα μέλη του φόρουμ.
Επίμαχα ποστ διαγράφηκαν.
Δεν θα υπάρξει άλλη ανοχή σε συνέχεια τέτοιων φαινομένων και τα μέλη που θα υποπέσουν ξανά στο ίδιο παράπτωμα θα μπλοκάρονται χωρίς νέα προειδοποίηση
andrem Posted - 28/09/2021 : 21:49:01
Οχι,δεν ειναι φυσιολογικο αυτο που κανουν οι απο κατω σου.

https://www.mycat.gr/to-sundromo-tou-sullekti-zwwn/
MariaTs Posted - 28/09/2021 : 19:50:26
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Θα απευθυνθώ στο Δήμο.
Όσο για εσάς με την επιθετική θα έλεγα συμπεριφορά που δεν την καταλαβαίνω:
1.τα συμπαθώ τα ζώα..
2.δεν είπα ποτέ κάτι κακό απλά ζήτησα να τα ταιζουν στην πλατεία λίγο πιο πέρα και όχι μες στο σπίτι μας..
3. Εάν πιστεύετε ότι η αλλεργία ισούται με αντιπαθεια δε μπορώ καν να συζητήσω μαζί σας.
4.αναφερθηκα στην περιποίηση των ζώων πέραν της τροφής για να δείξω ότι δεν ενδιαφέρονται αρκετά για αυτά στην τελική και επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται δικαιωμα του κάθενος να τριγυρνάει στην πόλη και να φέρνει ολα τα γατάκια σπίτι του...ακόμα και αν φεύγουν τα φέρνει πάλι...δε μιλάμε γ νορμαλ ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα ζώα...αλλά για τρελούς που έχουν μανία να φτιάξουν κοπάδια γατιών σε μια αυλή. Και αυτό όχι εγώ τουλάχιστον δε το θεωρώ φυσιολογικό.
costasz Posted - 28/09/2021 : 11:31:10
Η νομοθεσία επιτρέπει την σιτιση των αδεσποτων εφοσον τηρουνται οι κανονες υγιεινης. Το μονο που μπορεις να κάνεις ειναι να περιφραξεις το μπαλκονι σου και να φορας μασκα (που ειναι και της μοδος) για την αλλεργια σου. Αν μετά απο αυτά εξακολουθεις να μην μπορεις να ελεγξεις τα συναισθηματα σου απεναντι στα ζωα , ενας ψυχολογος ισως θα μπορουσε να σε βοηθησει.
denvas Posted - 27/09/2021 : 23:43:09
Καλησπέρα

Τα αδέσποτα μαζεύονται από το δήμο μόνο αν κινδυνεύουν ή εάν χρειάζονται θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση επανατοποθετούνται (εκτός εξαιρέσεων) στο χώρο που βρέθηκαν και ζουν, καθώς οι χώροι φιλοξενίας είναι ελάχιστοι σε σχέση με το πλήθος των αδέσποτων. Ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι κάθε ζώο μένει σε κάποια περιοχή που είναι το σπίτι του. Τα αδέσποτα έχουν δικαίωμα να μένουν σε κάποιο μέρος. Επίσης οι φιλόζωοι έχουν δικαίωμα να τα φροντίζουν (εκ του νόμου). Η αστυνομία σε κάθε περίπτωση δεν θα σε βοηθήσει (εκτός αν γίνει το ανάποδο και χρειάζονται βοήθεια τα αδέσποτα). Το πρόβλημά σου είναι δύσκολο να το λύσεις. Το λέω γιατί και εμβολιασμένα να ήταν τα γατιά και περιποιημένα, την αλλεργία πάλι δε θα τη γλυτώσεις, γιατί τα δύο θέματα είναι άσχετα μεταξύ τους. Επικοινώνησε όντως με το Δήμο σου αλλά και με κάποια φιλοζωική ώστε να βρεθεί κάποια λύση (μεταφορά σε πιο φιλική περιοχή ή/και στείρωση). Εναλλακτικά ζήτα από όσους τα φροντίζουν να σε βοηθήσουν να βάλεις κάτι στο μπαλκόνι ώστε να μην ανεβαίνουν οι γάτες (εκτός εάν είσαι ισόγειο οπότε είναι άσκοπο). Ίσως επίσης αν υπάρχει παρκάκι κοντά να βάζουν εκεί την τροφή. Αν είσαι στο Δήμο της Αθήνας ξέρω ότι η υπεύθυνη ασχολείται με ιδιαίτερη αγάπη για τις γάτες και νομίζω θα σε βοηθήσει.
G. ASIMAS Posted - 27/09/2021 : 22:56:22
Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο κάθε Δήμος είναι υπεύθυνος ώστε να μην υπάρχουν αδέσποτα ζώα στην περιοχή του και για το λόγο αυτό χρηματοδοτούνται ώστε να καταρτίζουν κατάλληλο προσωπικό για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων και κατάλληλες εγκαταστάσεις για την φιλοξενία τους.
Απευθύνσου εκεί.....

BAD WORKOUT IS NO WORKOUT

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000