Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Ερωτήματα & Προβληματισμοί
 Αρχισαμε να ζηταμε το δικιο μας για τα σκυλια ..

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
TRYPOKARYDOS Δημοσιευτηκε - 12/02/2009 : 22:28:08
Το προβλημα των σκυλιων ειναι θεμα που συζητιεται σε ολα τα δρομικα φορουμς παγκοσμιως, οπως εχουμε κανει και αλλες φορες εδω...

Σημερα το απογευμα παω στο πεδιο του Αρεως να κανω το τρεξιμο μου, οπως καθε απογευμα συναντησα παλι εκει φιλους δρομεις που τρεξαμε λιγα χιλιομετρα μαζι, μετα καποιοι εφυγαν , επεσε και το σκοταδι, μειναμε να τρεχουμε μονοι μας εγω και ο glou-glou απο εδω μεσα.

Στο πεζοδρομιο λοιπον επι της Αλεξανδρας (αφου μεσα στο παρκο δεν μπορουμε να τρεξουμε, τρεχουμε γυρω απο αυτο), κοντα στο αγαλμα της Αθηνας ερχεται ενας σκυλος μεγαλοσωμος και πεφτει πανω μας.Γαυγισε μεν , δεν μας δαγκωσε δε, μετα πηγε σε εναν γερο που ηταν το αφεντικο του. Σε παλαιοτερες διαφωνιες με δρομεις ο γερος υποστηριζε οτι δεν ηταν δικος του ο σκυλος.

Του λεω λοιπον , δικος σου ειναι ο σκυλος; Λεει ναι γιατι;
Δεν ξερεις οτι πρεπει να τον εχεις με λουρι;

Συνεχιζει αυτος , μπα; ποιος το λεει;

Μην τα πολυλεω αναλυτικα και κουραζω στην αναγνωση, παντως οι διαλογοι ανετα μπορουσαν να βγαινουν απο εργο του Ψαθα.


Εμαθα λοιπον οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να φερει λουρι ο σκυλος του, οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να τον εχει εμβολιασει και να εχει μαζι του το βιβλιαριο του σκυλου, οτι εγω ειμαι παρανομος που τρεχω στο πεζοδρομιο, αφου δεν ειναι αθλητικος χωρος. Οτι εγω τον ενοχλω που τρεχω γιατι τον χτυπαει ο....αερας μου.Οτι αν με δαγκωσει ο σκυλος και πεθανω μονο τοτε ειναι υπευθυνος και ενα ακομα καλο οτι φταιει η μανα μου που δε με εμαθε να μη φοβαμαι τα σκυλια.Και στον γλου γλου τα ιδια ελεγε



Επεμενε εντονα οτι δεν υπαρχουν νομοι τετοιοι και αφηνε να εννοηθει οτι η μονη υποχρεωση προς τον σκυλο ηταν να τον ταιζει.. Προτεινα λοιπον να καλεσω την αστυνομια οπου και εκει το επαιζε τρελος. Παω στο περιπτερο , εξηγω στον περιπτερα οτι δεν εχω μαζι μου χρηματα αλλα θελω να κανω μια κληση στην αστυνομια για να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο, οκ


Με εντονο αλλα οχι προσβλητικο υφος του τονισα οτι σεβομαι την ηλικια του που μου το παιζει τρελος , αλλα αν ξαναμιλουσε για τη μανα μου θα τον κατεβαζαν οι μπατσοι απο το αγαλμα του Κωνσταντινου.

Ετσι χαλασαμε το τρεξιμο μας , περιμεναμε με διαπληκτισμους το περιπολικο κανα μισαωρο, εκανε δυο φορες αυτος προσπαθεια να φυγει( ο σκυλος μια ηρεμος μια στην τρελα του)..

Ηρθε το περιπολικο, κατεβαινει ο συνοδηγος μου λεει τι εγινε; Του λεω εγω πηρα τηλεφωνο, με ρωταει τι εγινε; Του λεω κοιτα να δεις , ο κυριος απο εδω εχει αυτο το σκυλι, το οποιο επεσε πανω μου και επιμενει οτι δεν υπαρχει νομος σχετικος με λουρι και φιμωτρο και οτι εγω ειμαι ο παρανομος που τρεχω στο πεζοδρομιο. Σε δαγκωσε; μου λεει. Οχι , αλλα δεν γινεται να συνεχιστει αυτο. Μου λεει ενταξει ασε τους νομους θα του τους πω εγω με εχει δαγκωσει και μενα σκυλος και εχεις δικιο. Δωσε μου τα στοιχεια σου. Του λεω θα στα δωσω αν και οπως με βλεπεις δεν εχω επανω μου κατι να στα επαληθευσει. Δεν πειραζει λεει και εγραψε τα στοιχεια μου οπως του τα ειπα. Ο οδηγος με ρωτησε τι θελω να του κανουν. Λεω απλα μια επιπληξη ρε παιδια απλα να καταλαβει οτι δεν ειναι οπως μας τα λεει.

Τον καλει αυτος που ειχε βγει εξω απο το περιπολικο και εκει ο γερος πουλαγε πνευμα
οτι τα ζωα μονο στο μετρο πρεπει να ειναι δεμενα, οτι αυτοι λενε οτι τους κατεβει κτλ.

Με τα πολλα ο οδηγος με καλεσε απο τη δικη του μερια, μου ειπε οτι θα φαει μηνυση επειδη κανει τον χαζο και προκαλει και απλα αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να καλουμε την αστυνομια καθε φορα που θα γινεται κατι τετοιο .

Ειναι απιστευτες οι κουβεντες που ανταλαξαμε σε ολη τη φαση. με τιποτα δεν μπορω να το μεταφερω εδω μεσα στην αληθινη του μορφη.

Παντως με αυτον τον τροπο καναμε μια αρχη στο παρκο διεκδικοντας το δικιο μας με πιο "επισημο" τροπο.


Να το δοκιμασουμε και σε αλλες περιοχες;



Ο Έρωτας ειν' ο ύστατος παράνομος.
15   ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ    (Πρώτα η πιο πρόσφατη)
yiannos Posted - 21/01/2019 : 11:56:13
ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ

https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-0/p280x280/50900034_2746533755572289_5677031838493704192_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=66a7174516d163af87d0a41ab6611ac9&oe=5CBF500E
petaloudas Posted - 18/01/2019 : 11:25:28
φιλε μου περαστικα ,το τρεξιμο στον τοπο μας δυστυχως τεινει σε σαφαρι στη μομπασα ...
Bloom Posted - 18/01/2019 : 11:07:27
quote:
Originally posted by yiannos

Τελος χαιρετισματα στους καφεδοκινητοκρατουντες facebookεραδες τατουαζιασμενους μαυροτζαμαδες φιλοσκυλους Ελληναραδες.Εχετε δικαιωμα στα χαλια του εαυτου σας εχω δικαιωμα να μην γουσταρω τα χαλια σας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.



Φίλε συντρέχτη περαστικά. Σε δύο φράσεις συνοψίζεις όλο το πρόβλημα.
yiannos Posted - 16/01/2019 : 20:53:32
Χαιρεστε και αγαλλιαστε.Επιτρεψτε μου να σας εκθεσω εν συντονιμια που ελεγε και ο Ζηκος την χθεσινοαπογευματινη δυσαρεστον και τραυματικην εμπειρια μου προς ενημερωσην προβληματισμον και εξαγωγην συμπερασματων .Εβρισκομενος πεζος με βημα ταχυ εντος του χωρου αναψυχης και περιπατου Δραπετσωνας-λιπασματων προς την δωθε μερια στου Κρακαρη ντε για τους αυτοχθονες και ωραν 8:30 εσπερινην εδεχθην ολος αιφνιδιως σφοδρην αγριοτατην ανευ προκλισεως επιθεσην απο 4μελη αγελην συμπαθεστατων γλυκουλιδων και εχοντων αναγκην αγαπης και τρυφεροτητας σκυλακων.Αποτελεσμα της επιθεσεως ητο η αποτυπωσης της οδοντοστοιχιας ενος εξ αυτων -το γλυκουλινι μου-εις το αριστερον μου σκελος.Καθοτι τυγχανω χρονιος τρεχαλατζης η αντιδραση μου ητο η πρεπουσα για οσους γνωριζουν.Γλυτωσα την κατασπαραγη απο τα γλυκουλινια λογω ψυχραιμιας και εμπειριας δηλαδη φτηνα την σκαπουλαρισα.Ευχαριστω την ομορφην και προθυμη φυλακα για την παροχην των πρωτων βοηθειων και τον φαρμακοποιον της γειτονιας μου για τα υπολοιπα -μου εχωσε μια βελονα να!!!μετασυγχωρησεως-.Τελος χαιρετισματα στους καφεδοκινητοκρατουντες facebookεραδες τατουαζιασμενους μαυροτζαμαδες φιλοσκυλους Ελληναραδες.Εχετε δικαιωμα στα χαλια του εαυτου σας εχω δικαιωμα να μην γουσταρω τα χαλια σας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
skull Posted - 04/01/2017 : 00:21:58
quote:
Originally posted by rockonskin

Τα σκυλια δε φταινε ποτε σε τιποτα...

Τα μεγαλα αδεσποτα των πολεων ειναι τελειως ακακα και εντελως φοβισμενα σκυλια. Οσοι εχουν σκυλια μπορουν να καταλαβουν αυτο που λεω. Απλα θελει να ξερεις πως να 'συμπεριφερθεις'.

Τα μικρα 'ιδιοκτητα' σκυλακια για μενα ειναι τα πιο επικινδυνα για να σου επιτεθουν!!! Εννοειτε οτι και αυτο ισχυει και για τα 'μεγαλα'!

καπου ειχαμε ξαναγραψει για το θεμα των σκυλιων νομιζω...

αυτά πες τα σε αυτούς που έπεσαν θύματα αδέσποτων σκυλιών στα καλά των καθ υμένων (ένας εκ των οποίων και εγώ).
μην φιλοσοφείτε άδικα για τα δικαιώματα των σκύλων. υπάρχουν νόμοι που προβλέπουν τα πάντα. φτάνει μια απλή αναζήτηση στο intεrnet.

στη φράση του ιδιοκτήτη σκύλου: <<Μην φοβάσαι, δεν δαγκώνει>>, απαντάω: <<μέχρι τώρα.....>>






ALEXANDROSG Posted - 09/10/2009 : 16:36:38
Rigelian, απόψε θα είμαι στη Λίμνη Ευβοίας και από Δευτέρα θα έχω νεότερα για το παροπλισμένο αριστούργημα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Joanna Posted - 09/10/2009 : 11:18:58
@Thanos: εντάξει αφεντικό...την κοπανήσαμε...

"The task must be difficult, for only the difficult inspires the noble-hearted."
Rigelian Posted - 09/10/2009 : 10:50:45
Ναι, άνοιξα ήδη άλλο θρεντ στις Γενικές Συζητήσεις!
THANOS_KTM Posted - 09/10/2009 : 10:41:43
quote:
Originally posted by Joanna

@Rigelian: Δεν κατάλαβες καλά φίλε μου...δεν είχα Υ10...είχα το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Υ, χρώματος Avorio (στο χρώμα του ελεφαντόδοντου για τους γνωρίζοντες τον όρο avorio) 1400cc, 95hp...και πούλησα την κούκλα μου όταν πήρα εταιρικό...(ακόμα κλαίω...)

@Elton: Forza Tifosi!!! Θεωρώ ότι το Bravo είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Fiat μετά το Punto...τι θα ήθελα εγώ τώρα από τη Fiat?... Ενα 500άκι...Abarth με την κόκκινη ρίγα...!

Θα μας κράξουν οι δρομείς και με το δίκιο τους...πρέπει να βγούμε από εδώ μέσα...ζητώ συγνώμη για το άσχετο του θέματος από τους υπολοίπους!

"The task must be difficult, for only the difficult inspires the noble-hearted."



Nα φύγετε...να πάτε αλλού.
Rigelian Posted - 09/10/2009 : 10:39:25
Α, τώρα κατάλαβα μαμά! Μα γιατί την πούλησες;

Εγώ πάλι θέλω έναν (τον μοναδικό; ) βάτραχο κάμπριο που υπάρχει στην Ελλάδα (ένας άσπρος, πριν πολλά χρόνια νομίζω τον είχα δει στην Πάτρα, ρώτησα αλλά δεν τον πουλούσε ο ιδιοκτήτης του) και για την πόλη μια BMW Isetta (είχα βρει μια παροπλισμένη στη Λίμνη Ευβοίας, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη).

Το θέμα είναι το αυτοκίνητο που οδηγείς να έχει γράψει ιστορία και να είναι πιο μεγάλο (σε ηλικία) από σένα!
Joanna Posted - 09/10/2009 : 10:28:49
@Rigelian: Δεν κατάλαβες καλά φίλε μου...δεν είχα Υ10...είχα το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Υ, χρώματος Avorio (στο χρώμα του ελεφαντόδοντου για τους γνωρίζοντες τον όρο avorio) 1400cc, 95hp...και πούλησα την κούκλα μου όταν πήρα εταιρικό...(ακόμα κλαίω...)

@Elton: Forza Tifosi!!! Θεωρώ ότι το Bravo είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Fiat μετά το Punto...τι θα ήθελα εγώ τώρα από τη Fiat?... Ενα 500άκι...Abarth με την κόκκινη ρίγα...!

Θα μας κράξουν οι δρομείς και με το δίκιο τους...πρέπει να βγούμε από εδώ μέσα...ζητώ συγνώμη για το άσχετο του θέματος από τους υπολοίπους!

"The task must be difficult, for only the difficult inspires the noble-hearted."
Kostasxalarosxiastos Posted - 09/10/2009 : 10:24:24
δεν ξέρω τι λέτε παιδιά αλλά εγώ θα γίνω φανατικός των Κορεατόπαιδων περιμένω σαν τρελλός το HYundai IXONIC με τα 1,6cc και 175hp, τζιποειδές διαστημικό και θα γίνει χαμός!

AVE, SALVE,XAΙΡΕ, ΣΠΟΛΛΑΤΗ, ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ!
elton Posted - 09/10/2009 : 09:39:20
Μη μου πειραζεις τον Κ.Κ!Μετα το εγκεφαλικο εχει γινει λιγο πιο ευαισθητος.Παντως για να μη μας πουν οτι ειμαστε εκτος θεματος(φοβερη η παρεμβαση της Αμαλιας...)ας ανοιξουμε ενα αλλο ποστ.Παντως και εγω ανηκω στους Τιφοζι,σχεδον φανατικα.Το Bravo T-jet που εχω και ενω του πινω το αιμα δεν εχει καψει εδω και 12500χλμ ουτε μια σταγονα λαδι και δεν κανει ουτε τσικ.Γαβ γαβ γαβ.
Rigelian Posted - 09/10/2009 : 09:08:57
Πάντα διάβαζα Καββαθά, σε πολλά πράγματα ήταν σωστός, τώρα έχει αρχίσει να γίνεται γραφικός.

Ποτέ (και από την οικογένειά μου) δεν είχαμε/είχα γιαπωνέζικο αυτοκίνητο. Πάντα ευρωπαϊκά.

Έχω ακόμα ένα ηρωικό Fiat Punto του 1996 (το χρησιμοποιώ όταν μετακινούμαι στο κέντρο/Εξάρχεια), το πιο αξιόπιστο και σκυλί αυτοκίνητο ever. Δεν ζήτησε τίποτα, μόνο βενζίνη, την τακτική του συντήρηση και τις φυσιολογικές φθορές. Δεν έχει βρεί ποτέ κάτω και έχει ταξιδέψει σε απίστευτους χωματόδρομους και νησιά χωρίς να ακουστεί το παραμικρό τρίξιμο. Έχει περάσει παραπόταμο Αχελώου όπου έχουν κωλώσει Samurai. Αλλά μάλλον είναι θέμα οδηγού!!!

Όμορφο το Υ10 αλλά γυναικείο!

Αν και θεωρώ τους Ιταλούς άρχοντες του στυλ, νομίζω ότι οι Βρετανοί έχουν βγάλει μερικά από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στην ιστορία. (αλλά και τα πιο άσχημα επίσης, μετά τους Ιάπωνες/Κορεάτες/Ασιάτες. Ποιος θυμάται το Toyota Paseo?)
AMALIA Posted - 09/10/2009 : 08:11:30
Να υποθεσω οτι συζητηση περασε στουs 4 τροχουs επειδη... οπωs λεει κι ο λαόs... ορισμενα αυτοκινητα ειναι 'σκυλια'??? :-) :-) :-)

ΤΡΕΧΑΛΙΣΙΟΥΣ ΒΟΥΝΑΛΙΣΙΟΥΣ

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000