Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
 Όλα τα Forums
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Sifnos Trail Race 2018

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμένος για να δημοσιεύσετε.
Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ. Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Screensize:
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Κατάσταση μορφοποίησης:
Μορφοποίηση: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Μήνυμα:

* HTML is OFF
* Forum Code είναι ενεργοποιημένος
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗnbsp; ΘΕΜΑΤΟΣ
Ξανθό Άλογο Δημοσιευτηκε - 09/04/2018 : 11:10:49
Η πανέμορφη Σίφνος (www.sifnos.gr) , το νησί «των ποιητών, των γραμμάτων και των τεχνών», της γαστρονομίας και της αγγειοπλαστικής, γιορτάζει την Άνοιξη μ’ ένα υψηλού επιπέδου αθλητικό γεγονός:

Tον πρώτο ορεινό αγώνα, με την επωνυμία SIFNOS TRAIL RACE!
Ο Δήμος Σίφνου και οι ιδιαίτερα φιλόξενοι κάτοικοι, σας προσκαλούν να γνωρίσετε ένα εξαιρετικό δίκτυο σηματοδοτημένων μονοπατιών με μήκος που ξεπερνάει τα 100 χλμ. και να αγωνιστείτε σε τμήματα των 19 διαδρομών κι όχι μόνο! (www.sifnostrails.com)

Σημείο εκκίνησης: Παραλία Καμαρών

Στοιχεία διαδρομών: Μία μεγάλη, με μήκος περίπου 30χλμ και πάνω από 1900 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς και μία μικρή με μήκος περίπου 10 χλμ και 500 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Η μεγάλη διαδρομή απευθύνεται σε δρομείς με σχετική εμπειρία αγώνων βουνού ενώ η μικρότερη διαδρομή απευθύνεται σε όλους και ανεξαρτήτως επιπέδου αφού η απόσταση είναι σχετικά μικρή ενώ η τεχνική της δυσκολία είναι μέτρια.

Μέσα από τις διαδρομές των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε κατάλευκα ξωκλήσια, παραδοσιακούς οικισμούς, απίστευτα πλούσιο φυσικό περιβάλλον!

Θα περάσετε μέσα από την προστατευόμενη περιοχή NATURA 2000, από βουνοκορφές με καταπληκτική θέα σ’ όλο το Αιγαίο, χιλιόμετρα ξερολιθιάς, ασβεστωμένες πεζούλες, κατάφυτες περιοχές αλλά και άγρια, πετρώδη εδάφη!

Η εταιρεία Trail Pro και ο Νίκος Κωστόπουλος έχουν αναλάβει την τεχνική διεύθυνση του αγώνα φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, την ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών, ενώ την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Chronosystems, που εγγυάται τη γρήγορη και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000