Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Κασιδιάρης - Μπαλτάκος
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 15

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2014 :  16:46:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
οσο ένδειξη της πραγματικής οικονομικής μας θεσης ήταν η μαγειρεμένη είσοδος μας στην ΟΝΕ επι Σημίτη ....άλλο τόσο ένδειξη της "ανάκαμψης" μας είναι η επίσης μαγειρεμένη έξοδος μας στις "αγορές" (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ τωρα που το σκέφτομαι καθώς ούτε η έξοδος μας ουτε πραγματική είναι αλλά και το μαγείρεμα ήταν τόσο άσχημο που δεν τρώγεται με τίποτα το ρημάδι)

Τώρα εάν κάποιος δεν τα βλέπει αυτά ....φαντάζομαι είναι ο ίδιος που χειροκρόταγε για το οικονομικό μας "θαύμα" τις προηγούμενες δεκαετίες.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2014 :  16:50:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ε, κοιτάξτε, αποτυχία που βγήκαμε από τις αογρές, αποτυχία που επιστρέφουμε στις αγορές, σε λίγο και την μείωση της ανεργίας, την αύξηση του αεπ και την μείωση του χρεόυς, αποτυχίες θα τις χαρακτηρίσετε!

Δεν παίζεστε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2014 :  16:51:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και δεν είμαι από την Καλαμάτα, ούτε καν παγωτό από τον Αθανασίου πρόλαβα να φάω!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2014 :  16:52:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αφού έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα βρε κωνσταντινε? Έτσι δεν λένε?

Γιατί βγαίνουμε στις αγορές τότε μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί προφανώς ξέρεις καλύτερα οικονομικά απο μένα...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2014 :  16:58:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;

Πρωτογενές πλεόνασμα έχουμε, πλεόνασμα δεν έχουμε. Να παραθέσω ορισμούς;
ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα ΜΠΟΡΟΥΜΕ να βγουμε στις αγορές.

Βγαίνουμε στις αγορές διότι έχουμε ανάγκη να δανειστούμε και, πλέον, έχουμε κάποια αξιοπιστία για να μας δανείζουν. Η τρόικα, όσο φθηνά και αν μας δανείζει, είναι μεταβατική κατάσταση ανάγκης.

Γενικά, ρίξτε μια ματιά εδώ, πχ:
http://www.alpha.gr/files/infoanalyses/weekly03042014.pdf
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2014 :  17:34:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δηλαδή?

...όπως σου είπα δεν καταλαβαίνω :)

Εξήγησε το μου σαν σε κάποιον που δεν έχει καθόλου ιδέα ας πούμε. Δεν βγάζουμε παραπάνω απο όσο χρειαζόμαστε τελικά??????

Και πόσο παραπάνω χρειαζόμαστε απο όσο βγάζουμε???????




...για να δούμε και τι έχουμε καταφέρει δηλαδής.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2014 :  17:53:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όχι, με πρωτογενές πλεόνασμα δεν βγάζουμε!

(επίσης υπάρχει το ισοζύγιο πληρωμών και το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών)

Περισσότερα από βδομάδα! (όσοι είναι Σαλόνικα, θα τους τα ποω εκεί! )
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2014 :  18:04:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αμ ...έτσι κουβέντα δεν κάνουμε. Να σε ρωτάω κάτι και να μην απαντάς συγκεκριμένα.... Γιατί έτσι φαίνεται ότι τελικά δεν τα ξέρεις τόσο καλά τα οικονομικά για να πανηγυρίζεις.

Ή ίσως έχεις διαισθανθεί ποιες θα είναι οι επόμενες ερωτήσεις και θες να τις αποφύγεις.


Που θα πάνε τα δανεικά που θα πάρουμε? Ποιος θα τα πληρώσει σε δέκα χρόνια????? ....Πως θα τα πληρώσει σε δέκα χρόνια?????

...και την τελευταία: Γιατί πρέπει να πανηγυρίζουμε ως πολίτες όταν δανειζόμαστε με 6%+, όταν η κεντρική τράπεζα π.χ νομίζω ότι δανείζει με 0,75% ?

(και να μην αναφέρω καν για τις απορίες μου σχετικά με το ποιον σώζουμε ακριβώς με νέα δάνεια)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2014 :  18:52:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αλήθεια το χρέος, πόσο επί του ΑΕΠ είναι και πρέπει να χαιρόμαστε για την έξοδο στις αγορές που επιτέλους θα ξαναδανειστούμε ως "αξιόπιστοι" (αλλά με έλλειμα δημοκρατίας βεβαίως βεβαίως);

Ρίγκο
τα χαλάς εδώ πέρα!!!!!!! Ελπίζω να μην βλέπεις και ανάπτυξη.....................
Νομίζω ότι κάπου μπερδεύεσαι.


Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Veteran84
Senior Forum-Runner

Greece


426 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  01:24:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για μια ακόμη φορά οι φασίστες με τις γραβάτες συγκρούονται με τους φασίστες του πεζοδρομίου, επειδή οι δεύτεροι φόρεσαν επίσης γραβάτες, κατέλαβαν κοινοβουλευτικά έδρανα και έκαναν παιχνίδι μόνο για πάρτη τους. Και βέβαια, ο Σαμαράς γνώριζε το νταραβέρι του Μπαλτάκου με τους χρυσαυγίτες. Στη Βουλή γινόταν, όπου υπάρχουν χίλια μάτια και χίλια αυτιά, δε γινόταν σε τίποτα γιάφκες. Τα πάντα γνώριζαν και το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ, που συμμετείχαν στην κυβέρνηση. Δεν μένουν κρυφά αυτά τα πράγματα. Ομως, έκαναν τα στραβά μάτια, σεβόμενοι ότι αυτό το νταραβέρι αφορούσε τον μεγαλύτερο κυβερνητικό εταίρο και αυτών δεν τους έπεφτε λόγος. Ακόμα και όταν ο Μπαλτάκος δεν επέτρεπε –με προκλητικό τρόπο, για να στέλνει μηνύματα στην ακροδεξιά― να προωθηθούν κάποια αστοφιλελεύθερα νομοσχέδια, έλεγαν μεν διάφορα, αλλά ουδέποτε τον κατήγγειλαν, ουδέποτε απαίτησαν από τον Σαμαρά να τον διώξει. Τους αρκούσε η συμμετοχή τους στην εξουσία και θυμήθηκαν τον Μπαλτάκο μόνο όταν αυτός «τελείωσε» ως πολιτικό πρόσωπο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Veteran84
Senior Forum-Runner

Greece


426 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  01:28:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κάθε πρωθυπουργός έχει το επιτελείο του, τους συμβούλους του, τους κομματικούς του συνεργάτες, έχει όμως και ένα πρόσωπο που θα το χαρακτηρίζαμε ως το «πιστό σκυλί» του. Εναν άνθρωπο απόλυτα αφοσιωμένο στον ίδιο προσωπικά, ο οποίος κάνει όλη τη βρόμικη δουλειά και τον οποίο τρέμουν ακόμη και οι υπουργοί. Ο Α. Παπανδρέου είχε τον Λιβάνη, ο Σημίτης τον Κοσμίδη, ο Καραμανλής τον Αγγέλου, ο Γιωργάκης την Βάρτζελη, ο Σαμαράς τον Μπαλτάκο.

Αυτοί οι δύο είναι κολλητοί εδώ και δεκαετίες, ο δε Μπαλτάκος ακολουθεί τον Σαμαρά παντού. Από τη ΝΔ στην ΠΟΛΑ, από εκεί στην ευρωβουλή, στην ηγεσία της ΝΔ, στην πρωθυπουργία. Γι’ αυτό και ο Σαμαράς τον τοποθέτησε ως μαντρόσκυλο στη γενική γραμματεία της κυβέρνησης, πόστο από το οποίο μπορεί να ελέγχει όλους τους υπουργούς και το κοινοβουλευτικό έργο. Επειδή, δε, η κυβέρνηση ήταν τρικομματική, φρόντισε να τον οπλίσει με εξουσίες απόλυτου δικτάτορα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Veteran84
Senior Forum-Runner

Greece


426 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  01:31:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οποιος ξέρει στοιχειωδώς από αστική πολιτική δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία πως οι επαφές του Μπαλτάκου με τους νεοναζί ήταν σε απόλυτη γνώση του Σαμαρά.Ομως, ο Μπαλτάκος αποδείχτηκε ολίγιστος γι’ αυτό το πόστο. Ξέρεις τι είναι να σε «γράφει» ένα «κωλόπαιδο» (αμφιβάλλετε ότι έτσι θ’ αποκαλούσαν τον Κασιδιάρη στις ιδιωτικές κουβέντες τους με τον Σαμαρά;) μέσα στο ίδιο το γραφείο σου; Να σου παίρνει συνέντευξη και συ ν’ απαντάς με το ύφος του ανθρώπου που ξέρει τα πάντα; Κι όχι μόνον αυτό, αλλά να σ’ έχει και στο χέρι και να σε εκβιάζει; Και μόνο γι’ αυτό, ότι δηλαδή κατάφερε να τον βάλει στο χέρι ο Κασιδιάρης, ο Μπαλτάκος έδειξε πως ήταν ανίκανος για το πόστο του «ανθρώπου ειδικών αποστολών» που του ανέθεσε ο Σαμαράς.

Ολίγιστος έδειξε και απ’ όταν οι νεοναζί έβγαλαν το πρώτο βίντεο. Στην επιστολή παραίτησης μιλούσε για τυχαίες συναντήσεις με τους νεοναζί, επειδή τα γραφεία τους βρίσκονται στον ίδιο όροφο της Βουλής, και την επομένη βγήκε στον Χατζηνικολάου, σε μια συνέντευξη-συμφορά, για να ομολογήσει ότι είχε κανονικότατες επαφές με τους Χρυσαυγίτες, υπηρετώντας… την πατρίδα. Και βέβαια, δεν ξέρει πλέον πόσες φορές τον έχουν «γράψει» και τι λέει όλες αυτές τις φορές.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aytoxeiras
Elite Forum-Runner

1247 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  03:53:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σχετικά με την οικονομία που αναφέρθηκε.
Η κρίση έδειξε ότι ολοι έχουν γίνει ειδικοί στα οικονομικά. Εγώ δεν ξέρω πολλά, εν πολλοις ομως συμφωνώ με το Σταμάτη ότι όλα είναι χειραγώγηση, π.χ. εγώ ας πούμε ποτέ δεν πίστεψα ότι το χρέος είναι τόσο μεγάλο.
ΟΜΩΣ.
Δε μπορώ να ακούω επιχείρημα εγώ πεινάω και δε με νοιάζει αν θα βγούμε στις αγορές. Αν δε σε νοιάζει, κακώς δε σε νοιάζει, και ίσως γιαυτο πεινας κιολας, γιατι σε ενδιαφέρει μόνο η πάρτη σου, στην παγκοσμιοποιημένη αγορά η εξοδος αυτη είναι το σημαντικότερο. Πεινασμένοι πάντα υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν, απο γενέσεως κοινωνίας έτσι είναι.
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βγει η χώρα από την κρίση αν δε βγει στις αγορές, αν δε γίνουν ξένες επενδύσεις. Οποιοσδήποτε κάνει κάτι προς την κατευθυνση αυτή, καλό κάνει (και δεν αναφέρομαι στο Σαμαρά, τις θυσίες τις κάνει ο λαός).
Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα 3 Γερμανοί ήρθαν και μου είπαν ότι θέλουν να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα. Και οι 3, επηρεάστηκαν από τα πολλά δημοσιεύματα, τα οποία αποθέωσαν τις ελληνικές προσπάθειες, μεχρι και ο διευθυντης μου με ρωτησε αν γινεται να εχει γινει τέτοια ανάκαμψη. Γενικώς, στη Γερμανία υπάρχει ένα πάρα πολύ θετικό κλίμα τον τελευταίο καιρό. Θα ήταν καλύτερο να υπάρχει η δυσπιστία των προηγούμενων ετών; Ειλικρινά το πιστεύετε;
Και μη μου γράψετε λαικισμούς του στυλ "καλύτερο θα ηταν να είχαν όλοι δουλειά". Προφανώς καλό θα ήταν να μην υπάρχουν ούτε παιδιά στον τρίτο κόσμο που πεινάνε, ούτε τυφλοί ουτε κωφάλαλοι. Υπάρχουν ομως. Και ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά δε γίνεται.
Και ναι, το πρωτογενές πλεόνασμα, αν ισχύει, είναι μεγάλο επίτευγμα. Μην τα μηδενιζουμε όλα. Και ξαναλεω, δεν ειναι για να αβανταρουμε το Σαμαρά. Τις θυσίες ο λαός τις έκανε, γιατί δε μπορεί να βγει από την κρίση αλλιώς.

Οσο για το περιστατικό με το Μπαλτάκο, ο Κασιδιάρης πήρε την ταυτότητα της κυβέρνησης πάρα πολύ εύκολα, ίσως ούτε ο ίδιος το φανταζόταν πόσο εύκολο ήταν. Είναι ο μελλοντικός δήμαρχος Αθηναίων, εγώ έχω βάλει και 1000ευρώ στοίχημα υπέρ του, τόσο σίγουρος είμαι (άλλο το αν θέλω και να βγει).

ΥΓ: Επίσης, μη χρησιμοποιείτε λέξεις χωρίς να ξέρετε τι σημαίνουν, μας φτάνει που το κανουν οι αγράμματοι δημοσιογράφοι. Και αναφέρομαι στη λέξη νεοναζί. Φαντάζομαι ότι το κάνετε γιατί, ίσως δεν ξέρετε τη διαφορά ναζισμού και νεοναζισμού. Τα χρυσάβγουλα δεν είναι σε καμία περίπτωση νεοναζιστές. Ναζιστές μάλλον, αν και αυτοπροσδιορίζονται ως εθνικιστές, αλλά νεοναζί όχι. Ετσι για να μάθουμε να ακριβολογούμε σε αυτά που λέμε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  08:44:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

ΥΓ: Πείτε μου και ότι πέσατε από τα σύννεφα!


παρακολουθωντας διαδικτυακα τα οσα εγιναν, κρατω πρωτιστως αυτο το υγ του σε λιγες ωρες triple crown συντρεχτη

απο κει και περα η χα δεκανικι υπηρξε κι ως προς το πρωτογενες, ας περιμενουμε καμια 10ετια, αλα σημιτη, να δουμε, διοτι πολυ αμφιβαλλω..βετερανε 100% συμφωνω..

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  12:23:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η πραγματική αλήθεια για μένα είναι ότι κάθε μικρό κόμμα δουλεύει/ε σαν δεκανίκι κάποιου μεγάλου και ας μην γελιόμαστε για το αντίθετο, είτε είναι αριστερό είτε είναι δεξιό.




Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 15 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000