Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Κασιδιάρης - Μπαλτάκος
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 15

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2014 :  14:16:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σου ρε μητσαρα...

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2014 :  15:33:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

http://www.veriorama.com/krisi_1.php
[/quote]


Πολύ καλό απλό και κατατοπιστικό.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  13:20:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές δεν συνιστά και επιστροφή στην ομαλότητα

Την άποψη ότι η επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές δεν συνιστά και επιστροφή στην ομαλότητα εκφράζει σε σημερινό δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, αναφερόμενη στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να βγει και πάλι στις κεφαλαιαγορές ύστερα από τέσσερα χρόνια απομόνωσης.
«Δεν συνιστά επιστροφή στην ομαλότητα η επιστροφή της Ελλάδας στις κεφαλαιαγορές. Ομαλή είναι μια κατάσταση όταν μια χώρα που θέλει να λάβει δάνεια μπορεί να επιλέξει τον καλύτερο δανειστή. Φερέγγυος οφείλει να είναι ο πιστωτής, να προσφέρει χαμηλό επιτόκιο και τους καλύτερους όρους αποπληρωμής του δανείου. Με γνώμονα αυτά τα κριτήρια, υπάρχει για την πληττόμενη από την κρίση Ελλάδα μόνον ένας πιστωτής: το ταμείο διάσωσης του ευρώ», τονίζει η αναλύτρια Κέρστιν Γκάμελιν στη Süddeutsche Zeitung, υπογραμμίζοντας ότι «όλα αυτά θα τελειώσουν όταν δανεισθεί η Ελλάδα από τις αγορές, όπου η κατανόηση και η αλληλεγγύη θεωρούνται άγνωστα νομίσματα».
Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, η Γερμανίδα αναλύτρια αποδίδει το δανεισμό με επιτόκιο γύρω στο 5% σε «ιδιαίτερες συνθήκες» και όχι σε ομαλότητα.
Όπως υπογραμμίζει αυτές οι συνθήκες είναι ότι «οι δανειστές της Ευρωζώνης προτιμούν να μην χορηγήσουν πλέον άλλα δάνεια στην Ελλάδα με «super» ευνοϊκούς όρους».
«Στόχος τους είναι να αποδειχθεί ότι ήταν ορθή η πολιτική διάσωσης που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να πείσουν για αυτό τους φορολογουμένους στις χώρες τους, κυρίως στη Γερμανία», υποστηρίζει η Γκάμελιν, παραπέμποντας ταυτόχρονα στα συμφέροντα της ελληνικής πλευράς.
«Ο συντηρητικός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θέλει ενόψει των εκλογών να διασώσει τον κυβερνητικό του συνασπισμό, ο οποίος κυβερνά με πλειοψηφία δύο εδρών. Η επιδίωξή του είναι συμβατή με το πνεύμα των δανειστών», επισημαίνει η αναλύτρια, διευκρινίζοντας ότι εάν η συγκυβέρνηση υποστεί ήττα στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές εκλογές, τότε θα είναι σχεδόν αδύνατο να αποτραπούν οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές.
«Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει ο κίνδυνος ακυβερνησίας, η οποία θα βύθιζε την Ελλάδα εκ νέου σε κρίση και θα έθετε σε κίνδυνο την Ευρωζώνη. Στα τέσσερα χρόνια της ελληνικής κρίσης διατυπώθηκαν διάφορα αισιόδοξα σενάρια. Κανένα από αυτά δεν επαληθεύτηκε», τονίζει η Κέρστιν Γκάμελιν.

http://bankingnews.gr/bank-insider/item/139451-s%C3%BCddeutsche-zeitung-%E2%80%93-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CF%89%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%E2%80%93-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%C2%AB%CE%B1%CF%84%CF%8D%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1%C2%BB-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9.html

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.

Edited by - gargadua on 09/04/2014 13:21:03
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  14:05:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ρε τι διαβάζω, σε λίγο η τρόικα θα γίνει το αδέρφι μας, ο καλός ο άΘρωπΑς που μας βοηθάει και στέκεται αλληλέγγυος στο πλευρό μας!

Άντε να δούμε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  14:16:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρίγκο
δεν το έβαλα για να πούμε τι καλή που είναι η τρόικα αλλά για να δείξω ότι και έξω πιστεύουν ότι θα μας πηδήξουν.
Μην θεωρούμε 1 οικονομικό όρο πανάκεια για την χώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιατί το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα είναι απλά 1 οικονομικός όρος χωρίς αντίκρυσμα.


Όσο για το θέμα, θεωρώ ότι εκεί πάνω είναι τόσο πουλημένοι που να μου λέγανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπράτει με την ΧΑ, δεν θα παραξενευόμουνα.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  14:32:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρωτήστε κάποιον που να ξέρει τι εστί banking news...
Υπομονή να βρω λίγο χρόνο να γράψω 2-3 πράγματα για το χρέος, το έλλειμα, τα ισοζύγια.

Επίσης, τόσα χρόνια λέγανε ότι η Γερμανία βγάζει λεφτά από την Ελλάδα, αν είναι λάθος τότε γιατί να μας δανείζουν;
Αν είναι σωστό, τότε γιατί να μην θέλουν να συνεχίζουν να μας δανείζουν και να θέλουν να βγούμε στις αγορές;

Απλά πράγματα...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  16:14:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρίγκο έχεις ένα βασικό θέμα όταν επιχειρηματολογείς να τα βλέπεις όλα ΜΟΝΟ άσπρο ή μαύρο (σου αφιέρωσα και σχετικό τραγούδι σε προηγούμενη σελίδα )

Μάλιστα πολλές φορές προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις την "Εις άτοπον απαγωγή" για να μας πείσεις για κάτι βάζοντας όμως δυστυχώς ΜΟΝΟ μια περίπτωση απο την άλλη πλευρά ...η μή επαλήθευση της οποίας θεωρείς ότι αποδυκνύει κάτι (την άποψη σου συνήθως)

Γιατί οι (λαθρο)μετανάστες ταξιδεύουν προς τη δύση ....άρα ο καπιταλισμός είναι το ιδανικό σύστημα.

Εαν ο Μπαλτάκος δεν λέει βλακείς .....ΟΛΗ η δικαιοσύνη/αποφάσεις ειναι καθοδηγούμενες (άρα λεει βλακείες, εάν δεν το πιστεύεις αυτό για τη δικαιοσύνη)

Γιατί η η Γερμανία θέλει ή δεν θέλει να μας δανείσει.... Αρα έχει ή δεν έχει κέρδος ...

κτλ
κτλ


....Μπορώ να σου αναλύσω δέκα διαφορετικούς λόγους για τους οποίους η Γερμανία μπορεί να θέλει ή να μην θέλει να "κερδίσει" απο εμάς, απο μικροπολιτικά συμφέροντα της Μέρκελ, επιχειρηματικά συμφέροντα της ΖΙΜΕΝΣ, κερδοσκοπικά συμφέροντα μεγαλοεπενδυτών που βρίσκονται πίσω απο κουρτίνα και κινούν τα νήματα, τη λαλακία ή την εμμονή στο κεφάλι κάποιου που δεν θέλει να παραδεκτεί ότι είχε άδικο ή ότι ο άλλος έχει δίκιο .....μέχρι ότι μπορείς ή δεν μπορείς να φανταστείς.

ΌΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ



...ΤΟ σχόλιο μου απλά για τη φύση της κουβέντας μας. Για αυτό προσωπικά όταν σε ρώτησα κάτι ήθελα συγκεκριμένη απάντηση και επιχείρημα (με αριθμούς και ντοκουμέντα που λέμε), εκεί όπου μπορεί να φανεί (εάν υπάρχει φυσικά) το λάθος στις εκτιμησεις σου. Όχι γενική φιλοσοφική κουβέντα για τα βανκινγ νιους και τη θεωρία του καπιταλισμού, του φιλελευθερισμού, του κουμουνισμού ή της ελεύθερης αγοράς.

Edited by - sam on 09/04/2014 16:32:38
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  16:24:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Διάβασε σε παρακαλώ και το λινκ που παρέθεσα απο veriorama και πες μου εάν διαφωνείς σε κάτι εκεί και σε ποιο σημείο συγκεκριμένα φυσικά ...και μετά μπορούμε να μιλήσουμε για το πόσο είναι το ΑΕΠ μας σήμερα, τι είναι το χρέος μας, ποιοι και πως το δημιούργησαν και κατα πόσο φταίνε οι μεν ή οι δέ, ποια θα είναι η μελλοντική του πορεία, ΠΟΟΟΟΟΟΣΟ πρωτογενή πλεόνασμα χρειαζόμαστε για να πούμε ότι το μειώνουμε και όχι το αυξάνουμε κάθε χρόνο ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, για τι απαραίτητους ρυθμούς ανάπτυξης θα πρέπει να μιλάμε πλέον, γιατί όλες οι χώρες έχουν μπει σε αυτή τη φούσκα, ΠΟΙΟΣ κερδίζει απο αυτήν? Γνωρίζει κάποιος να μας εγγυηθεί 100% που θα καταλήξει η οικονομία με αυτή τη προσέγγιση σε δέκα - πενήντα - εκατό χρόνια απο σήμερα σε ΟΛΟ το Κόσμο? ....και άλλα τέτοια "απλα" θέματα.

Edited by - sam on 09/04/2014 16:35:42
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  16:42:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όχι, χρόνο δεν έχω πολύ, επιλέγω να κρίνω από την αρχή αν αξίζει κάτι να διαβάσω ή όχι (δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι ο τέλειος κριτής) και από αυτά που λέει προτείνω και στους άλλους να μην τον διαβάσουν.

Μην μπερδεύεις το προτογενές πλεόνασμα με το κανονικό πλεόνασμα.

Δεν πάω να πείσω κάποιον, παραθέτω στοιχεία της πραγματικότητας.

Λες για μένα κι εσύ γράφεις το απόλυτο άσπρο/μαύρο:
"Εαν ο Μπαλτάκος δεν λέει βλακείς .....ΟΛΗ η δικαιοσύνη/αποφάσεις ειναι καθοδηγούμενες (άρα λεει βλακείες, εάν δεν το πιστεύεις αυτό για τη δικαιοσύνη)"

Επίσης, επειδή συνεχίζεις να διαστρεβλώνεις αγρίως, ποτέ δεν είπα ότι ο καπιταλισμός είναι το ιδανικό σύστημα. Είπα άπειρες φορές ότι είναι συγκριτικά (και το τόνισα, το έγραψα με μεγάλα, bold, κόκκινα γράμματα πολλάκις) το καλύτερο σύστημα. Ε, πόσο ακόμα να το πω για να το καταλάβετε;

Αλλά ο καθε ένας διαβάζει σε αυτά που διαβάζει ό,τι θέλει να διαβάσει.

Μπες στο site της ΤτΕ και θα βρεις όλα τα νούμερα που θέλεις.

πχ

http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Statistics/default.aspx

http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Statistics/externalsector/debit.aspx
κάνε κλικ στο Τριμηνιαία στοιχεία εξωτερικού χρέους

δες και εδώ:

http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Statistics/externalsector/balance/basic.aspx

αυτά είναι τα νούμερα.

(κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει σε 10-50 χρόνια, τι λες τώρα, ούτε ποτέ γνώριζε κανείς)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  16:59:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΡΕ ΡΙΓΚΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE THS TTE ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΝ ΝΤΩΚΙΝΣ Η ΤΟΝ ΧΩΚΙΝΣ....

Τη δική σου γνώση θέλω για τα θέματα με αριθμούς και επιχειρήματα. Ή ότι τουλάχιστον θεωρείς ότι γνωρίζεις ΕΣΥ....και γιατί το Α είναι καλό και το Β είναι κακό. Για αυτό και αυτό το λόγο... Και γιατί νομίζεις ότι "μπερδεύω το προτογενές πλεόνασμα με το κανονικό πλεόνασμα"... Απο που το έβγαλες αυτό, και που ακριβώς "κάνω" το λάθος και ποιο θεωρείς εσύ ότι το σωστό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

ΕΤΣΙ κουβέντα μπορούμε να κάνουμε. Να με στέλνεις όμως να διαβάσω το bankofgreece.... αλοίμονο. Να σε στέλνω και εγώ να ψάχνεις την "αλήθεια" στο google σε ότι μου λες και έτσι να αποδεικνύω ότι έχω δίκιο!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spectactor
Forum-Runner

Greece
92 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  17:13:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
www.in2life.gr%2Feveryday%2Fmodernlife%2Farticle%2F219096%2Fo-planhths-se-arithmoys-poioi-einai-to-1.html&ei=6FRFU6mVAuak4gSd5ICQDg&usg=AFQjCNGujcaJ_30A6gxBOw7PTMQZDp0ClQ&sig2=tVtZUEiptU4Syme6PPZbNg&bvm=bv.64507335,d.bGE" target="_blank">https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CDgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.in2life.gr%2Feveryday%2Fmodernlife%2Farticle%2F219096%2Fo-planhths-se-arithmoys-poioi-einai-to-1.html&ei=6FRFU6mVAuak4gSd5ICQDg&usg=AFQjCNGujcaJ_30A6gxBOw7PTMQZDp0ClQ&sig2=tVtZUEiptU4Syme6PPZbNg&bvm=bv.64507335,d.bGE
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spectactor
Forum-Runner

Greece
92 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  17:15:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το Ινστιτούτο Ερευνών Credit Suisse προσπάθησε σε πρόσφατη έρευνα να αποτυπώσει την κατανομή του πλούτου στον παγκόσμιο πληθυσμό, και κατέληξε στα εξής στοιχεία: Το 0,5% του παγκόσμιου ενήλικου πληθυσμού κατέχει το 38,5% του παγκόσμιου πλούτου και το επόμενο 8,2% κατέχει το 43,6%. Αθροιστικά: το 8,7% του παγκόσμιου πληθυσμού συγκεντρώνει στα χέρια του το 82,1% του πλούτου. Δίκαιο;

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/everyday/modernlife/article/219096/o-planhths-se-arithmoys-poioi-einai-to-1.html
Πηγή: www.in2life.gr
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  18:33:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το κακό με εμάς τους έλληνες είναι παρόλο που είμαστε στα περισσότερα θέματα ημιμαθείς, το παίζουμε μετά αυθεντίες και έτσι και μας κοροιδεύουν πολυ εύκολα. Για να δούμε λοιπόν ποιος μπερδεύει τους οικονομικούς όρους:

Μέσα στο μάρτιο μας ζάλισαν τα ανεξάρτητα ΜΜΕ με τη δήλωση Σαμαρά:

"Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τους προέδρους της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Φαν Ρομπάι και τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων μετά την ολοκλήρωση της Κοινωνικής Συνόδου Κορυφής, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι μετά από πολλές δεκαετίες έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα". Γκουγκλάρετε τη φράση ακριβώς για να δείτε πόσες εκατοντάδες λινκς θα βρείτε

https://www.google.gr/search?sourceid=navclient&hl=el&ie=UTF-8&rlz=1T4GUEA_elGR520GR520&q=%22%CE%BF+%CE%BA.+%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82+%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B5+%CF%8C%CF%84%CE%B9+%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AD%CF%82+%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%B5%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82+%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CF%82+%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%22

Είναι όμως δυνατόν να είπε ο κ. Σαμαράς τέτοιο πράμα?

Μάλλον είναι δυνατόν...

Δείτε τη δήλωση Σαμαρά εδώ (βίντεο στο 6.30)

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22945&subid=2&pubid=63980681

....Τώρα τι σημασία παιζει που ο Σαμαράς είναι απροκάλυπτος ψεύτης και σας δουλεύει κανονικά. Γιατί πρωτογενές πλεόνασμα δεν είχαμε πριν πολλές δεκαετίες αλλά για αρκετά έτη μετά τη μεταπολίτευση με τελευταίες πλεονασματικές χρονιές την οκταετία (ΟΛΗ) 1994 - 2002 (χωρίς βέβαια να μειώνεται σε αυτές το δημόσιο χρέος, το άκρως αντίθετο φυσικά).

http://topa.applied-maths.gr/modules/module_msc_macro/stats.xls

Να έχω λοιπον εμπιστοσύνη σε ένα κράτος που ο Πρωθυπουργός του μου λέει ψέμματα κατάμουτρα (και κάποιοι μου τα βάζουν αυτά τα ψέμματα μπροστά ως λάβαρα της επιτυχίας μας) ....ευχαριστώ, αλλά δεν είμαι πρόβατο. Αυτός που λέει λοιπόν "εμείς" φταιμε και τα πιστεύει αυτά και δέν ρίχνει μια μούτζα στον "σωτήρα" του που τον κοροιδεύει έτσι, μπορεί να πάρει ολη την ευθύνη ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

Edited by - sam on 09/04/2014 18:35:08
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  19:21:55  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως θα μπορούσε να είναι και απλά λάθος του Σαμαρά (αδικαιολόγητο αλλά θα μπορούσε να είναι) και όχι ευθέως ψέμα.
Επίσης το πρόβλημα είναι το εξής. Οκ ο Σαμαράς είναι αφερέγγυος 1 φορά.
Η αμέσως επόμενη εναλλακτική΄(Τσίπρας στην προκειμένη, αφού το κάναμε συγκεκριμένο) αν έχει πει 10 φορές μεγαλύτερες ασυναρτησίες τι κάνεις? (κατά την κρίση μου πάντα, μην μπούμε τώρα σε διαγωνισμό ασυναρτησιών... αν και μπορώ να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου υπερ του Τσίπρα αλλά δεν είναι εδώ το ζητούμενο.)
Εδώ είναι το βασικό ερώτημα.
Όχι από τις 100δες δηλώσεις του Σαμαρά, να πιάσεις 1-2-3-4-5 που αυτά που είπες ήταν λάθος/ψέμα/ανακόλουθα.

Θέλω να πώ, αν περάσεις όλους από κόσκινο, σε όλους θα βρείς ασυναρτησίες ή ψέματα. Ο καθένας θα σταθεί εκεί που έχει... την προδιάθεση.
Το ψέμα πχ του Τσίπρα ότι θα καταθέσει το Χαράτσι της ΔΕΗ σε οργανισμό αποτοξίνωσης, μετά ότι σε ερώτηση δημοσιογράφου τελικά τι έγινε με αυτό το ζήτημα και απάντησε "Δεν έχω σπίτι ζω στο ενοίκιο..." και μετά στο καπάκι ξανά, στα δημοσιευμένα περιουσιακά στοιχεία των πολιτικών φαίνεται ότι έχει τελικά σπίτι, ξεπερνάει κάθε λάθους/αφέλειας/μπερδέματος και ανήκει 100% στο δούλεμα που λες.

Όταν λοιπόν, δεν βρίσκεις κάπου φώς, δεν καταλήγεις στο μη χείρον βέλτιστο?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/04/2014 :  19:42:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by sam

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΒΡΕ ΡΙΓΚΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE THS TTE ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΝ ΝΤΩΚΙΝΣ Η ΤΟΝ ΧΩΚΙΝΣ....

Τη δική σου γνώση θέλω για τα θέματα με αριθμούς και επιχειρήματα. Ή ότι τουλάχιστον θεωρείς ότι γνωρίζεις ΕΣΥ....και γιατί το Α είναι καλό και το Β είναι κακό. Για αυτό και αυτό το λόγο... Και γιατί νομίζεις ότι "μπερδεύω το προτογενές πλεόνασμα με το κανονικό πλεόνασμα"... Απο που το έβγαλες αυτό, και που ακριβώς "κάνω" το λάθος και ποιο θεωρείς εσύ ότι το σωστό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

ΕΤΣΙ κουβέντα μπορούμε να κάνουμε. Να με στέλνεις όμως να διαβάσω το bankofgreece.... αλοίμονο. Να σε στέλνω και εγώ να ψάχνεις την "αλήθεια" στο google σε ότι μου λες και έτσι να αποδεικνύω ότι έχω δίκιο!!!!


Μα κι εσύ το ίδιο κάνεις και πρώτος μάλιστα, μας στέλνεις να διαβάσουμε το δικό σου λινκ και θέλεις να σου πει ο Rigo που διαφωνεί! Γιατί δεν σου αρέσει όταν παραθέτει κι αυτός λινκ;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 15 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000