Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Τεχνικό Λάθος στο Νυχτερινό Αγώνα Λαμίας 3χλμ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

Stefanos
Forum-Runner

Greece


136 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 13/04/2014 :  13:02:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με δεδομένη και όχι ξαφνική, την πληθωρική συμμετοχή τόσο στη διαδρομή των 10 όσο και των 3 χιλιομέτρων, η χάραξη της διαδρομής των 3 χλμ ήταν λανθασμένη για να υποδεχθεί τόσους δρομείς.
1. Οι οδοί Λεωνίδου και Κανάρη που χρησιμοποιήθηκαν τόσο κατά την εκκίνηση όσο και στην επιστροφή των δρομέων των 3χλμ. ήταν ιδιαίτερα στενοί λόγω σταθμευμένων ιχ και κατά την επιστροφή τους οι γρήγοροι δρομείς βρέθηκαν αντιμέτωποι με όλη την "ουρά" των δεκάδων δρομέων που κατέβαινε και φυσικά δεν είχε προλάβει να αδειάσει ο δρόμος.
2. Η εκκίνηση στα 3χλμ δόθηκε πολύ γρήγορα από τη στιγμή που έφυγαν και οι τελευταίοι δρομείς των 10 χλμ με αποτέλεσμα οι γρήγοροι των 3χλμ να έχουν μπροστά τους για παραπάνω από 1 χλμ όλους τους "10ρηδες" και προσπαθούσαν να ελιχθούν δεξιά αριστερά και ανέβα κατέβα στα πεζοδρόμια.
3. Η τριάδα των νικητών στους άνδρες είναι πλασματική. Ο δρομέας με τον αριθμό 378 προπορεύοταν μαζί με έναν μικρό σε ηλικία αθλητή ωστόσο δε συνειδητοποίησαν έγκαιρα τη στροφή στην οδό Ανθήλης και συνέχισαν περίπου 200 μέτρα στο ρεύμα των 10χλμ. Με ρυθμό 3"20 χιλιάρι και ειδικά τη νύχτα σε μια διαδρομή άγνωστη είναι εύκολο να γίνει το λάθος αλλά θα έπρεπε να υπάρχουν πιο ορατές ενδείξεις για το διαχωρισμό της διαδρομής όταν υπάρχει τόσο κόσμος.
Εν τέλει θα έπρεπε να υπάρχει τελείως διαφορετική διαδρομή για να μη γίνεται το μπέρδεμα.
Στα υπόλοιπα, η ατμόσφαιρα στην πόλη ήταν πρωτόγνωρα συγκινητική, όλη η Λαμία αγκάλιασε την εκδήλωση και πρώτα ο Θεος του χρόνου θα ξαναέρθουμε, εννοείται με τρένο.
Ο υπ' αριθμόν 452 δρομέας στα 3χλμ. Σκουρβουλιανάκης Στέφανος
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000