Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Πολιτισμός
 Περί Πάσχα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 38

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2015 :  18:06:51  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Nick F

quote:
Originally posted by xipolitos

Αντι να παραδεχθείτε οτι προκαλούσατε και μάλιστα εσκεμμένα με σκοπό να δημιουργήσετε ένταση και χάος για να χαλάσετε την εκάστοτε θεματική, θέλετε να βγείτε κι΄απο πάνω...
Σαν τον Petrovolimeno_1 συνεχίζετε το τροπάριο...


σου το είχαν ξαναπει κ άλλα μέλη τού φόρουμ πριν τα διώξετε κ τα κάνατε να μην ξαναγράψουν... Εάν ήθελαν ενημέρωση για το τι σκάτα γίνεται στον κόσμο θα κοίταζαν αλλά sites(λεφτ,ζουγλές κλπ).. εδώ μπαίναμε για να ξεφύγουμε απο την μιζέρια της καθημερινότητας και να ηρεμήσει το κεφάλι μας απο τα ίδια κ τα ίδια... Δεν μπαίνεικ δεν γράφει κανείς πλέον,γτ το καταντήσατε ειδησεογραφικό πρακτορείο. οι τρείς σωματοφύλακες με τα πολιτικά τους κ ο ένας με τα χριστιανικά του...κ αντί να συζητάμε τι προπόνηση κάνει ο καθένας κ πώς θα κάτεβει το 3'30 στον Μαραθώνιο,σκοτωνόμαστε γτ ο ένας θα χορέψει τσάμικο επειδή ο άλλος είπε ευλόγησον' ξέρω κ εγω τι... πολύ μεγάλο κατόρθωμα κάνατε. Μπράβο σας.
Τι μου είχαν ξαναπεί και άλλα μέλη του φόρουμ, και ποιός ποιούς έδιωξε και ποιός ποιούς έκανε να μην ξαναγράψουν;
Αν κοτάξεις προσεκτικά στο φόρουμ θα δεις οτι τπάρχουν πολλές θεματικές ενότητες για τον πολιτισμό, για γενική συζήτηση, για την επικαιρότητα κ.λ.π.
Ο καθένας είναι ελέυθερος να εκφράσει τις απόψεις του σε όποιο θέμα επιλέξει ως άνθρωπος και ως πολίτης μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον που ζει οπου οι καταστάσεις αλληλοεπιδρούν και μεταβάλλονται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2015 :  19:16:12  Εμφάνιση Προφίλ
Από την εποχή που ο πρώιμος άνθρωπος
δεν μπορούσε να κατανοήσει
τα φυσικά φαινόμενα και το θάνατο
και σήκωσε το κεφάλι προς τον ουρανό,
ενεφανίσθει ο πρώτος μάγος,
κι ο πρώτος παπάς...

Έκτοτε έκαψαν οι χριστιανοί
τη βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας,
ένα μόνο από τα τραγικά αποτελέσματα των Ιερατείων.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2015 :  19:25:02  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Diamantis

Από την εποχή που ο πρώιμος άνθρωπος
δεν μπορούσε να κατανοήσει
τα φυσικά φαινόμενα και το θάνατο
και σήκωσε το κεφάλι προς τον ουρανό,
ενεφανίσθει ο πρώτος μάγος,
κι ο πρώτος παπάς...

Έκτοτε έκαψαν οι χριστιανοί
τη βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας,
ένα μόνο από τα τραγικά αποτελέσματα των Ιερατείων.


Ο πρώιμος άνθρωπος.. δηλαδή ο "πιθηκάνθρωπος" έτσι δικαιώνεται ο sam!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2015 :  21:44:04  Εμφάνιση Προφίλ
Όποιος έβλεπε Πάνια, ή έστω τη χθεσινή αρβύλα, θα είχε πάρει εμπεριστατωμένες απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα!!!

https://www.youtube.com/watch?v=cCmVzD5XuF4
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2015 :  08:38:23  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by trexantiris

@Petros_1:

Αφού λοιπόν πιστεύεις ότι η "επιστήμη" δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα πότε δημιουργήθηκε το σύμπαν, τότε θα ήθελα να μας διαφωτίσεις εσύ:

...το ερώτημά μου λοιπόν δε γίνεται να τεθεί πιο απλά...

"εσύ πότε πιστεύεις ότι δημιουργήθηκε το σύμπαν;"

Free your feet...free your senses!



Επειδή στο μεταξύ μεσολάβησαν αρκετά ποσταρίσματα στο ενδιάμεσο και ίσως ο Petros_1 να μην πρόσεξε το δικό μου, το επαναλαμβάνω...

...θα παρακαλούσα για ένα μικρό χρονικό διάστημα να κρατηθεί η περιοχή "από κάτω" καθαρή από άλλα ποσταρισματα έτσι ώστε ο φίλος μας Petros_1 να μπορέσει να μας διαφωτίσει...

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2015 :  10:44:23  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by KostasPVol

quote:
Originally posted by Gypaetos
Ακριβώς επειδή έχουν σβηστεί τα ποστ, υπάρχει αντικειμενική αδυναμία να σου τα παραθέσω... Έγραψα επακριβώς τι έγινε (διαγράφτηκαν ποστ και μετά έγινε παρατήρηση όχι σε αυτόν που έβρισε, αλλά μόνο στον άλλο), δεν θες να το παραδεχτείς, δικαίωμά σου...
Ίσως τελικά αυτό που είχε γράψει κάποτε ο Διαμαντής να έχει λογική, δηλαδή να είναι προτιμότερο να μην διαγράφεται τίποτα και κανένα ποστ (ώστε να ξέρουμε όλοι ποιος είναι ποιος, και αυτοί που δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν τις αναρτήσεις πριν σβηστούν). Από την άλλη όμως δε μπορεί να γράφονται ύβρεις και προσβολές χωρίς καμιά συνέπεια και να μένουν εσαεί στο φόρουμ. Γι'αυτό θεωρώ ότι καλώς διαγράφονται αναρτήσεις, αλλά παρατηρήσεις όλο στον NickF και τον Rigelian βλέπω, άλλοι βρίζουν φόρα παρτίδα και επαίρονται για αυτό...

Σου έβαλα τις δύο περιπτώσεις με τις ονομαστικές παρατηρήσεις. Στη μία, δεν "εμπλεκόταν" καν ο κατηγορούμενός σου ξυπόλυτος. Στην άλλη όπως βλέπεις ΔΕΝ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε υπήρχαν βρισιές, μόνο η εξυπνάδα του Rigelian που πήγε να δημιουργήσει αιτία για κόντρα: http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=11589 Για την ιστορία, αρχικά ούτε παρατήρηση δεν του έγινε όπως βλέπεις, αλλά επέμενε.

Δεν σου ζήτησα να βρεις ποστ που σβήστηκαν. Σου ζήτησα να βρεις το θέμα που όπως λες έγιναν παρατηρήσεις σε κάποιον, σε συνδυασμό με διαγραφή ποστ. Υπέδειξε το θέμα, να δούμε τη παρατήρηση που αναφέρεις. Για να σε βγάλω από το κόπο, τέτοιο θέμα δεν υπήρξε ποτέ. Όσα γράφεις είναι της φαντασίας σου. Πως κάποιοι πιστεύουν ότι το κέντρο του σύμπαντος είναι η Γη και ο ήλιος κινείται γύρω από τη Γη, έτσι κι εσύ πιστεύεις ότι το κέντρο του φόρουμ είναι ο ξυπόλυτος, και κάθε κίνηση των moderator και των admins κινείται γύρω από τα συμφέροντα αυτού.

Επειδή αρκετά ασχολήθηκα με τις συκοφαντίες για πλάτες και τα συμπεράσματα που έβγαλες μάλιστα από σβησίματα ποστ που δεν αφορούν αυτά που λες, από εδώ και πέρα ασχολήσου με το φόρουμ ως μέλος και μη φυτρώνεις στη διαχείριση για τις επιλεκτικές ευαισθησίες σου.



Δεν έχω κρατήσει αρχείο και σκρίνσοτς, εσύ όμως ξέρεις πολύ καλά και το θέμα και τα σβησίματα που έχεις κάνει. Ο NickF θυμάται και αυτός απ' ότι φαίνεται και σου έγραψε και πού ακριβώς έγινε και ότι φυσικά δεν έκανες παρατήρηση στον Ξυπόλητο που πρώτος έβρισε αλλά μόνο σε αυτόν γιατί ειρωνεύτηκε. Τι άλλο θες να σου γράψουμε; Πού είναι οι συκοφαντίες; Ανέβασέ τα άμα τα'χεις να δουν όλοι τι ακριβώς έχει γίνει...

Και μη μιλάς για εκλεκτικές συγγένειες όταν σε αυτό το θρεντ αφήνεις τον άλλο να βρίζει και να προσβάλλει ακατάσχετα, εκτίθεσαι.

Επειδή σέβομαι τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και την επικοινωνία που είχαμε αλλά και τον χρόνο μου, δεν θα δώσω συνέχεια όπως θα έπρεπε ούτε θα απαντήσω ένα ένα τα κωμικοτραγικά που διάβασα (ο ένας έχει κάνει τεστ IQ και είναι πιο έξυπνος, εγώ θέλω να κάψω τα βιβλία και είμαι θρησκόληπτος, ό,τι να'ναι πραγματικά...), αλλά θα το σταματήσω εδώ. Το επίπεδο ενός φόρουμ δυστυχώς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το moderation, στο οποίο πάσχει το κατά τ'άλλα πολύ καλό RN.

Καλή συνέχεια σε όσους καταλαβαίνουν και παρ'όλα αυτά αντέχουν...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2015 :  12:58:52  Εμφάνιση Προφίλ
Μια ερωτηση κ απο μενα για τον petros.Συμφωνα με την "επιστημη", η δημιουργια των στοιχειων της υλης εχει εν συντομεια ως εξης¨υδρογονο κ ηλιο δημιουργηθηκαν κατα τη μεγ.εκρ. τα βαρυτερα στοιχεια ανθρακας κ.λ.π κατα τη διαρκεια των θερμοπυρηνικων αντιδρασεων στα αστρα κ τα βαρυτερα απο τον σιδηρο με τις εκρηξεις υπερκαινοφανων δλδ στο τελος της ζωης καποιων αστρων αναλογα με την μαζα τους,οι "επιστημονες" λενε οτι αυτο συμβαινει(πυρηνοσυνθεση λεγεται)κ αυτη τη στιγμη που μιλαμε , ειναι ετσι? η την υλη την εφταξε ο θεος απαξ την δεν θυμαμαι ποια μερα της δημιουργιας κ αν ειναι ετσι ποτε περιπου εγινε αυτο?πριν απο 5000 χ. χρονια?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2015 :  13:09:54  Εμφάνιση Προφίλ
Ε λοιπόν όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο, πραγματικά δεν θυμάμαι τέτοιες λεπτομέρειες. Αν θέλει, ας σε επιβεβαιώσει κάποιος, όχι ότι δικαιολογείται κανείς να βρίζει οικογένειες όπως λέει, αν προκλήθηκε ή θεωρεί ότι προκλήθηκε.
Αν τρώγεστε σαν τα κοκόρια, είναι δικό σας θέμα, και ο καθένας εκτίθεται στον βαθμό που του αναλογεί.
Και εμένα όπως θα είδες χθες, ο φίλος μας με είπε μίζερο επειδή δεν είχε να απαντήσει επί της ουσίας σε αυτά που του είπα, και θεώρησε αυτή την έκφραση ως επιχειρηματολογία.
Και λοιπόν? Νομίζει κανείς ότι θα ιδρώσει το αυτί μου, ή ότι θα πέσω σε τέτοιο επίπεδο νηπιαγωγίου για απαντήσω ανάλογα? Τα γραπτά του καθενός ας τα κρίνουν οι υπόλοιποι, και οι υποστηρικτές τους, και για να χρησιμοποιήσω εκφράσεις σου, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι κάνετε πλάτες (δεν θα το ενστερνιζόμουν). Συνεχίζεις να μιλάς για τη παρατήρηση, μόνο που αν δεις έγινε για αυτά που είπε στον Zoro. Όχι στον xipolitos.


Α και κάτι άλλο. Πατώντας στη κεντρική σελίδα "φόρουμ", βγαίνουν 18 ενότητες θεμάτων. Η γενική συζήτηση είναι η μία μόλις από αυτές. Αν δεν του αρέσει κάποιου η γενική συζήτηση, μπορεί να μη την ανοίγει και να την αγνοεί. Με το ζόρι δεν γίνεται να πατήσει το κουμπί εκτός και αν πάει εκεί το χέρι του επειδή έχει πάρκισον. Το παρόν θέμα ο Γιώργος επέλεξε να το βάλει στον πολιτισμό, θα μπορούσε να είχε μπει στη γενική συζήτηση μια και ξέφυγε, επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι, και όποιου δεν του αρέσει, δεν το ανόιγει.

Κοιτώντας τη πρώτη σελίδα της γενικής συζήτησης, θέματα έχουν ανοίξει οι
Rigelian
xipolitos
Deorum
KostasPVol
xipolitakos
maravich
papori1968

Αν πάμε στη 2η σελίδα, βλέπουμε να έχουν ανοίξει θέματα και οι
zoro
GERMANOS
skull
Spartiatis
panagiotis1978
nkouk
runmichalis
SKOTEINOS
zzkyk
Aytoxeiras

Για να μη κοιτάξουμε και τις 88 σελίδες. Όλα τα γνωστά μέλη έχουν ανοίξει θέματα, και ακόμη περισσότερο μετέχουν. Οι δε χρήστες που μετέχουν στις συζητήσεις, είναι δεκάδες ανά βδομάδα, τριψήφιος τον μήνα, τετραψήφιος τον χρόνο. Η δε ενότητα κοντεύει να συμπληρώσει δεκαετία, με πρώτο thread στη λίστα τον Σεπτέμβριο του 2005. Αν κάποιου δεν του αρέσουν οι συζητήσεις λες και κανείς πατάει με το ζόρι το κουμπί ή πρέπει να κάνει κουμάντο στους χρήστες που ενδιαφέρονται να συζητούν για θέματα γενικού ενδιαφέροντος μεταξύ τους όπως γίνεται άλλωστε και στη καθημερινή μας ζωή ή και στο τρέξιμο, σχεδόν όλοι συζητούν άλλωστε κόσμια, ας τα βάλει με έναν προς ένα με τους εκατοντάδες χρήστες.

Edited by - KostasPVol on 22/04/2015 13:15:40
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Petros_1
Forum-Runner

50 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2015 :  17:32:15  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by trexantiris

quote:
Originally posted by trexantiris

@Petros_1:

Αφού λοιπόν πιστεύεις ότι η "επιστήμη" δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα πότε δημιουργήθηκε το σύμπαν, τότε θα ήθελα να μας διαφωτίσεις εσύ:

"εσύ πότε πιστεύεις ότι δημιουργήθηκε το σύμπαν;"


Κατ’ αρχήν, το ότι η "επιστήμη" δεν μπορεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα, πότε δημιουργήθηκε το σύμπαν, έχει αποδειχθεί από το γεγονός, ότι πολλές φορές ρώτησα σχετικά, και κανένας δεν τόλμησε να παραθέσει συγκεκριμένο αριθμό χρονολόγησης του σύμπαντος από την "επιστήμη", και φυσικό είναι αυτό, διότι "επιστήμη" και απόδειξη ποτέ δεν πάνε μαζί.

Η απάντηση που θα πάρεις από εμένα, δεν αποτελεί προϊόν πίστης, αλλά αποτελεί προϊόν επιστημονικής απόδειξης. Μη ξεχνάς ότι η επιστήμη απέδειξε ως αληθή την Βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής, μεταφερόμενη από την Ορθόδοξη Εκκλησία κοσμογονική πρόταση. http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=10533&whichpage=9

Επομένως η επιστημονικά αποδεδειγμένη θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, στο θέμα που έθιξες φίλε trexantiris είναι η εξής:

ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ (σελίδα 251)
http://books.google.gr/books?id=xdkGAAAAQAAJ&dq=%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%
[quote]Η ακατάληπτος αύτη και ανερμήνευτος γέννησις του Χριστού εγένετο, κατά την χρονολογίαν της Ανατολικής Εκκλησίας, τω 5508, από κτίσεως κόσμου…


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2015 :  18:48:16  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Gypaetos

Δεν έχω κρατήσει αρχείο και σκρίνσοτς, εσύ όμως ξέρεις πολύ καλά και το θέμα και τα σβησίματα που έχεις κάνει. Ο NickF θυμάται και αυτός απ' ότι φαίνεται και σου έγραψε και πού ακριβώς έγινε και ότι φυσικά δεν έκανες παρατήρηση στον Ξυπόλητο που πρώτος έβρισε αλλά μόνο σε αυτόν γιατί ειρωνεύτηκε. Τι άλλο θες να σου γράψουμε; Πού είναι οι συκοφαντίες; Ανέβασέ τα άμα τα'χεις να δουν όλοι τι ακριβώς έχει γίνει...

Και μη μιλάς για εκλεκτικές συγγένειες όταν σε αυτό το θρεντ αφήνεις τον άλλο να βρίζει και να προσβάλλει ακατάσχετα, εκτίθεσαι.

Επειδή σέβομαι τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και την επικοινωνία που είχαμε αλλά και τον χρόνο μου, δεν θα δώσω συνέχεια όπως θα έπρεπε ούτε θα απαντήσω ένα ένα τα κωμικοτραγικά που διάβασα (ο ένας έχει κάνει τεστ IQ και είναι πιο έξυπνος, εγώ θέλω να κάψω τα βιβλία και είμαι θρησκόληπτος, ό,τι να'ναι πραγματικά...), αλλά θα το σταματήσω εδώ. Το επίπεδο ενός φόρουμ δυστυχώς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το moderation, στο οποίο πάσχει το κατά τ'άλλα πολύ καλό RN.

Καλή συνέχεια σε όσους καταλαβαίνουν και παρ'όλα αυτά αντέχουν...

Εχω την εντύπωση οτι σε διακατέχει η εμπάθεια αλλιώς δεν εξηγείται το μένος σου προς εμένα. Εσυ έμπαινες προκλητικά στις θεματικές που άνοιγαν και απαξίωνες και πολύ αμφιβάλλω αν έμπαινες στην διαδικασία να διαβάσεις προσεκτικά τα γραφόμενα. Δεν είναι απαραίτητο να μπαίνει κάπποιος σε όλα τα θέματα όταν δεν έχει κάτι το επικοδομητικό να παραθέσει μπορεί κάλλιστα να τα "παρακολουθεί" χωρίς πρόκληση. Το επίπεδο ενός φόρουμ δυστυχώς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό οχι από το moderation (όπως αρέσκεσαι να στιγματίζεις και να συκοφαντείς), αλλά απο "κάπποιους" που χωρίς να έχουν θέσεις και επιχειρήματα δημιουργούν εντάσεις σε θεματικές, και αφου πρώτα έχουν προκαλέσει, έρχονται μετά και θέτουν και ζητήματα ήθικής και δεοντολογίας...

Edited by - xipolitos on 22/04/2015 19:17:33
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/04/2015 :  03:20:40  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Η ακατάληπτος αύτη και ανερμήνευτος γέννησις του Χριστού εγένετο, κατά την χρονολογίαν της Ανατολικής Εκκλησίας, τω 5508, από κτίσεως κόσμου…


Μάλιστα...

Άρα το σύμπαν δημιουργήθηκε ("αποδεδειγμένα" βεβαίως βεβαιως) πριν 5508+2015 = 7523 χρόνια...

Λίγο παραξένο βέβαια που κάποια πλάσματα/θάλασσες/ηπειροι/αστέρια στον ουρανό κτλ κτλ είχαν υπάρξει και είχαν εξαφανιστεί πριν ακόμα υπάρξει το σύμπαν αλλα για να το λες εσυ που έχεις άμεση επαφή με το θεό κάτι θα ξέρεις....

Όμως ακόμα πιο παράξενο είναι που εσείς της ορθόδοξης εκκλησίας παρόλο που σας έχει ενημερώσει όλους ο θεός το ίδιο, δεν μπορείτε να συμφωνήσετε να λέτε τα ίδια πράγματα και έτσι ...αλλα λέει ο ένας και άλλα λέει ο άλλος!!!!

Ο μητροπολίτης Αχελώου π.χ. εδώ υπολογίζει τους πρώτους ανθρώπους σύμφωνα με τη Γέννεση μέχρι και 100,000 χρόνια πριν!

http://stratisandriotis.blogspot.gr/2010/12/blog-post_20.html

Και δεν έχω κανέναν λόγο να θεωρήσω ότι ολόκληρος μητροπολίτης ξέρει λιγότερα απο σένα που ντρέπεσαι να μας πεις και ποιος είσαι και μόνο ανώνυμα έχεις το θάρρος της επιστημονικής σου άποψης (...άρα δεν την πολυ εμπιστεύεσαι και πολυ ακόμα και εσύ ο ίδιος σε αντίθεση με τον μητροπολίτη π.χ. που τα λέει επώνυμα)

Βέβαια ίσως να μου πεις εσύ παπαδοπαίδι πετράν ότι είχες καλύτερο κονε με το θεό και τα έμαθες πιο καλά και ίσως είσαι και σε ανώτερη θέση στους παπάδες ...αλλα τότε γιατί δεν τον αφορίζετε αυτόν τον καταραμενο να μην σας χαλάει το πρεστιζ????

Γιατί ως γνωστόν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ!!!

...γιατί όταν λέει άλλα ο ένας και άλλα ο άλλος όπως με έμαθε στο συγκεκριμένο φόρουμ ενας τιτανοτεράστιος διανοούμενος επιστήμονας μιλώντας μας για την απάτη της "επιστήμης" ...τότε αποδυκνείεται ότι λένε και οι δύο λαλακίες!!!!

Οπότε τώρα μόλις αποδείχθηκε ότι δυστυχώς -πατερ μου- μολις πέταξες μια τεράστια πατατιά αφου δεν μπορείτε να συμφωνήσετε ούτε στα βασικά εσείς οι επιστήμονες (σύμφωνα με τη δική σου φυσικά και καθόλα αξιόπιστη το ομολογώ μέθοδος αποδείξεως της απάτης της "επιστήμης")

Κριμα πάντως. Προσωπικά περίμενα μια πιο αξιόπιστη απάντηση απο έναν επιστήμονα του αναστήματος σου... Πάλι μείναμε στο σκοτάδι όμως.


Και μια που μίλησα για αφορισμούς να κάνω και εγώ την ερώτηση μου μιας που πρόλαβα:

πατερ "petro_1", πες μου σε παρακαλώ. Όταν αφήσω αυτόν τον μάταιο κόσμο και εάν δεν μετανοήσω για αυτά που λέω για την ανυπαρξία του καλού θεού που εγώ δεν τον πιστευω καθόλου κτλ κτλ και βλασφημώ το όνομα του .....ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ?

Άπο όσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι άλλο απο κόλαση και παράδεισο και άρα κάπου πρέπει να πάω ...έτσι δεν είναι? Που θα πάω ο αμετανόητος λοιπόν????

Ελπίζω να μην κιοτέψεις και την σκαπουλάρεις την ερώτηση ή να απαντήσεις με υπεκφυγές ως συνήθως.

Edited by - sam on 23/04/2015 03:29:23
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

big-blue
Senior Forum-Runner

Greece
821 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/04/2015 :  10:22:09  Εμφάνιση Προφίλ
Και οι δεινόσαυροι κύριε;

* Γυπαετέ (ο λόγος που μπηκες σ αυτο το πόστ ηταν για την αναμπουμπούλα πάλι ε;), Κώστα κ λοιποί παραπονεμενοι: ανοίξτε άλλο θέμα περι συμπεριφοράς please, μας το σκισατε το θέμα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Petros_1
Forum-Runner

50 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/04/2015 :  17:25:43  Εμφάνιση Προφίλ
Η απάντησή μου για κάθε ενδιαφερόμενο, δεν αποτελεί προϊόν πίστης, αλλά αποτελεί προϊόν επιστημονικής απόδειξης. Μη ξεχνάμε ότι η επιστήμη απέδειξε ως αληθή την Βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής, μεταφερόμενη από την Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία κοσμογονική πρόταση.

http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=10533&whichpage=9

Επομένως η επιστημονικά αποδεδειγμένη θέση της Επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι η εξής: ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ (σελίδα 251)

http://books.google.gr/books?id=xdkGAAAAQAAJ&dq=%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%
quote:
Η ακατάληπτος αύτη και ανερμήνευτος γέννησις του Χριστού εγένετο, κατά την χρονολογίαν της Ανατολικής Εκκλησίας, τω 5508, από κτίσεως κόσμου…

Τώρα, όποιος νομίζει ότι μπορεί να αμφισβητήσει η «επιστήμη», τεκμηριωμένα (τώρα τι λέω! «επιστήμη» και τεκμηρίωση πάνε ποτέ μαζί;;;;;), τον πιο πάνω συγκεκριμένο αριθμό χρονολόγησης, πρέπει αυτός, να παρουσιάσει τον διαφορετικό της «επιστήμης» συγκεκριμένο αριθμό χρονολόγησης.

Ιδού λοιπόν, όποιος έχει το θάρρος ας παρουσιάσει αυτόν τον αριθμό!

Φυσικά αν δεν παρουσιασθεί ο της «επιστήμης» συγκεκριμένος αριθμός χρονολόγησης, σημαίνει ότι η «επιστήμη» δεν έχει τις προϋποθέσεις, ώστε να κλονίσει τη χρονολογική Θέση της Επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Φίλοι μου! Κάτι που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ΔΕΝ αλλάζει!

ΔΕΝ γίνεται ο ήλιος πότε να εμφανίζεται από το σημείο που ονομάστηκε ανατολή, και πότε να εμφανίζεται από το σημείο της δύσης!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Petros_1
Forum-Runner

50 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/04/2015 :  17:26:51  Εμφάνιση Προφίλ
Η απάντησή μου για κάθε ενδιαφερόμενο, δεν αποτελεί προϊόν πίστης, αλλά αποτελεί προϊόν επιστημονικής απόδειξης. Μη ξεχνάμε ότι η επιστήμη απέδειξε ως αληθή την Βάσει των περιγραφών της Αγίας Γραφής, μεταφερόμενη από την Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία κοσμογονική πρόταση.

http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=10533&whichpage=9

Επομένως η επιστημονικά αποδεδειγμένη θέση της Επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι η εξής: ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ ΤΟ ΜΕΓΑ (σελίδα 251)

http://books.google.gr/books?id=xdkGAAAAQAAJ&dq=%CE%98%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%
quote:
Η ακατάληπτος αύτη και ανερμήνευτος γέννησις του Χριστού εγένετο, κατά την χρονολογίαν της Ανατολικής Εκκλησίας, τω 5508, από κτίσεως κόσμου…

Τώρα, όποιος νομίζει ότι μπορεί να αμφισβητήσει η «επιστήμη», τεκμηριωμένα (τώρα τι λέω! «επιστήμη» και τεκμηρίωση πάνε ποτέ μαζί;;;;;), τον πιο πάνω συγκεκριμένο αριθμό χρονολόγησης, πρέπει αυτός, να παρουσιάσει τον διαφορετικό της «επιστήμης» συγκεκριμένο αριθμό χρονολόγησης.

Ιδού λοιπόν, όποιος έχει το θάρρος ας παρουσιάσει αυτόν τον αριθμό!

Φυσικά αν δεν παρουσιασθεί ο της «επιστήμης» συγκεκριμένος αριθμός χρονολόγησης, σημαίνει ότι η «επιστήμη» δεν έχει τις προϋποθέσεις, ώστε να κλονίσει τη χρονολογική Θέση της Επίσημης Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Φίλοι μου! Κάτι που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ΔΕΝ αλλάζει!

ΔΕΝ γίνεται ο ήλιος πότε να εμφανίζεται από το σημείο που ονομάστηκε ανατολή, και πότε να εμφανίζεται από το σημείο της δύσης!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/04/2015 :  17:53:39  Εμφάνιση Προφίλ
@andrem&big-blue: με τα ερωτήματα που θέσατε στον Peter_1, παίζει να του έχετε κάψατε και τα μισά εγκεφαλικά κύτταρα :Ρ
@sam: μιλάμε για ακρίβεια στον υπολογισμό ε; 7523 χρόνια από τη γέννηση του Σύμπαντος ολάκερου! Όχι της Γης ή του ηλιακού μας συστήματος αλλά ΟΛΟΥ του σύμπαντος! Wow (που είναι και της μόδας η έκφραση)! Ούτε μέρα παραπάνω…για δες…

Τι να τα κάνουμε τα σούπερ-ντούπερ οπτικά τηλεσκόπια, τα μεγαλειώδη τεράστια συμπλέγματα ραδιοτηλεσκοπίων, τα πάμπολλα διαστημικά παρατηρητήρια που βρίσκονται σε τροχιά (ακτίνων Χ, ακτίνων Γ, υπέρυθρης/υπεριώδης ακτινοβολίας, μικροκυμματικής ακτινοβολίας). Τι να τους κάνουμε τους πανάκριβους επιταχυντές σωματιδίων, τους υπερυπολογιστές που συνεχώς επεξεργάζονται νέα δεδομένα, την παλαιοντολογία, τη μοριακή βιολογία, την αστρονομία, την κοσμολογία και τις στρατιές των ανθρώπων που τους τελευταίους –λίγους- αιώνες έχουν δώσει όλο τους το είναι για να απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα κοσμολογίας, φυσικής και βιολογίας; Όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στις γραφές και με ευκολία μας προσφέρονται απλόχερα έτσι ώστε εμείς οι αμαρτωλοί άνθρωποι να μη χρειάζεται να ψάξουμε παραπέρα!

Η ερώτηση που έκανα στον Petros_1 δεν ήταν τυχαία και την απάντησή της τη γνώριζα εκ των προτέρων. Έχοντας διαβάσει πάρα πολλά από τα ποσταρίσματά του σε πάμπολλα φόρουμς που είχε μπει για να διακηρύξει τη θεάρεστη γνώση, ήταν ξεκάθαρος για αυτό το νούμερο (το 7523 χρόνια πριν). Απλά ήθελα να σας τον «παρουσιάσω» και εδώ και να τον αφήσω στη «βορά» των υπόλοιπων συνφορουμιτών. Μάλιστα στα περισσότερα από εκείνα τα φόρουμς το γέλιο έπεφτε σύννεφο και η ειρωνεία χαλάζι! Στην αρχή τολμώ να πω ότι τον έκανα και χάζι, κατά πως λέει και ο echetlos, αντιμετωπίζοντάς τον ως ένα ακόμα τρολάκι! Διαβάζοντάς τον όμως περισσότερο στα υπόλοιπα φόρουμς (σε ένα μάλιστα συμμετείχε ταυτόχρονα και με το δικό μας!) άρχισα να σχηματίζω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της προσωπικότητάς του και αποφάσισα να γράψω κατιτίς παραπάνω γιατί τέτοιους τύπους δεν είναι τελικά να τους αφήνουμε χωρίς σχολιασμό (δεν τολμώ καν να φανταστώ τον τύπο να είναι εκπαιδευτικός στο σχολείο των παιδιών μου…και να τον πληρώνω και από πάνω)! Επειδή επίσης πιστεύω ότι κάποιοι ανάμεσα μας σε αυτό το φόρουμ πιθανόν να πιστεύουν ότι όντως το σύμπαν φτιάχτηκε πριν λίγες χιλιάδες χρόνια, ότι το πλανητικό μας σύστημα είναι το μοναδικό ολάκερου του Σύμπαντος, ότι ο Δαρβίνος είναι ένας απατεώνας – και μισός – και ότι το κεφάλαιο «γένεσης» της αγίας γραφής είναι αυταπόδεικτο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, καλό είναι να ειπωθούν κάποια πράγματα παραπάνω.

Ο Petros_1 λοιπόν είναι ένας σύγχρονος ιεροκήρυκας που εκμεταλλεύεται και τη σύγχρονη τεχνολογία (ευλογημένη από το θεό και αυτή)…
…επαναπροσδιορίζει το όριο της απύθμενης βλακείας και της φανατικής, δογματικής αμορφωσιάς. Δεν είναι απλά βαθειά ανημέρωτος (και νυχτωμένος) για την πρόοδο της επιστήμης αλλά απορρίπτει και οτιδήποτε δε συμφωνεί με το δικό του οικοσύστημα των «γραφών», μη θέλοντας να πιστέψει ότι ο καλός θεούλης του δεν είχε και τίποτα σπουδαίο κατά νου όταν έπλαθε και αυτόν (ξέρεται, με την επιστημονική μέθοδο της αγγειοπλαστικής!). Πολύ πιθανόν να πιστεύει ότι με αυτή του την προσπάθεια να μας εμφυσήσει τη θεία γνώση θα μας απαλλάξει από τις αμαρτίες μας και θα εξασφαλίσει για τον εαυτό του ακόμα πιο άνετα μια θέση στον παράδεισο…(ενώ εγώ ο κολασμένος που τα γράφω όλα αυτά δεν έχω καμιά ελπίδα!)…

Κάποια ψυχιατρική υποστήριξη πιθανόν να τη χρειαζόταν αλλά το φόρουμ δυστυχώς δεν προσφέρει και τέτοιες υπηρεσίες! Και δεν είναι μόνος του σε αυτόν τον αγώνα να μας ξεστραβώσει. Άλλωστε και αυτός προϊόν μιας απίστευτης πλύσης εγκεφάλου είναι! Μιας δογματικής θεώρησης των πραγμάτων που η έννοιες «μίσος» και «ρατσισμός» είναι βασικές συνιστώσες της… Οι αναμάρτητοι στον παράδεισο, ενώ οι άλλοι στην κόλαση (απόλυτος εκφοβισμός ε;), η ομοφυλοφιλία αποτελεί ΘΑΝΑΣΙΜΟ αμάρτημα (απόλυτος ρατσισμός, μην ξεχνιόμαστε), ο αυνανισμός αποτελεί υπέρτατη ύβρις (σεξουαλικά κόμπλεξ με το τσουβάλι), η αντισύλληψη απαγορεύεται (ερωτική επαφή μόνο για τεκνοποίηση, γιατί έτσι απαιτεί ο καλός θεούλης), η θέση της γυναίκας είναι στην τεκνοποίηση και ανατροφή των παιδιών (και μόνο), όλο το σύμπαν (και ο πλανήτης φυσικά) είναι για να υπηρετεί τον άνθρωπο (κάποιος να τους πει ότι ο άνθρωπος είναι απλά μια τυχαιότητα στην εξέλιξη των έμβιων όντων, σε έναν από τους άπειρους πλανήτες που υπάρχουν σε ολάκαιρο το σύμπαν!) και η λίστα τελειωμό δεν έχει. Α! ξέχασα, και όπως είχα γράψει και στο παρελθόν, αν ο καλός θεούλης μείνει δυσαρεστημένος από τους ανθρώπους – τα δημιουργήματά του, τότε αμολάει και μια κοσμοπλημμύρα και ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ κάθε έμβιο πλάσμα στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη γιατί έτσι γουστάρει (ο απόλυτος serial killer του σύμπαντος δηλαδή!), αφήνοντας μόνο κανά Νώε και την ομήγυρη του για να σώσει την κατάσταση. Άλλωστε και η τρομολαγνεία της 2ας παρουσίας εκεί δε βασίζεται; μετανοείτε γιατί την έχετε άσχημα (ενώ βέβαια ο Petros_1 θα σωθεί με τους ομοίους του).

Κάποιοι μπορεί να πειραχτούν από τον ειρωνικό λόγο μου. Μα δε γράφω κάτι που δεν αναφέρεται στις γραφές. Κάποιοι άλλοι μπορεί να πουν ότι δε με υποχρεώνει κανείς να πιστεύω τα πιστεύω τους και ότι η πίστη τους είναι προσωπικό τους ζήτημα (εξαιρείται ο Petros_1, ή Evaggelos, ή vaggelis_1, ή…ή…). Το έχουμε ξαναγράψει εδώ μέσα: όσο το μάθημα των θρησκευτικών δεν ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, η προσευχή συνεχίζεται κανονικά σε όλη την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με τη δική μου φορολόγηση πληρώνω τους ιερείς (ε;;;) και έχουν δοθεί αγώνες για να υπάρχει πολιτικός όρκος, πολιτικός γάμος, πολιτική ονοματοδοσία, αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες, ενώ ο κάθε γραφικός ιερωμένος αναστατώνει τα πλήθη για ψήλου πήδημα (καμία σχέση με το πήδημα που έκανε ο Λοτ στις κόρες του), τότε τα θρησκευτικά πιστεύω κάθε άλλο παρά προσωπική υπόθεση είναι! Όσοι θέλουν να πιστεύουν στο χριστιανισμό (ή στο ισλάμ ή στο βουδισμό ή…ή) ας πληρώνουν από την τσέπη τους το όλο πανηγύρι! Έχω ακούσει βέβαια και το επιχείρημα «ότι ο χριστιανισμός είναι η επίσημη θρησκεία του ελληνικού κράτους και αυτό προβλέπεται στο Σύνταγμα». Ενδιαφέρον! Το γνωρίζεται ότι το Σύνταγμα της Σαουδικής Αραβίας προβλέπει τη θανατική ποινή για αυτούς που αλλαξοπιστούν (από το ισλάμ στην αθεΐα ή κάτι άλλο), το λιθοβολισμό/αποκεφαλισμό για «σοβαρά» παραπτώματα και τη θέση της γυναίκας στα…τάρταρα! Μα, «συνταγματικό» δικαίωμα θα σου πουν κάποιοι!!! Το Σύνταγμα δεν είναι στάσιμο…και ΑΥΤΟ πρέπει να εξελίσσεται (σε ΚΑΘΕ χώρα), αλλιώς θα καταντήσει και αυτό δογματικό όπως οι γραφές.

Υ.Γ. Όσο οι εξελίξεις στη κοσμολογία/αστρονομία, συνθετική βιολογία (ο άνθρωπος φτιάχνει πλέον ζωή από το μηδέν), φυσική, πληροφορική/τεχνητή νοημοσύνη, βιολογία/κατανόηση DNA&εγκεφαλικής λειτουργίας, προχωρούν με ασύλληπτους ρυθμούς, τόσο τα ποσοστά αθεΐας θα αυξάνονται επίσης με εκθετικούς ρυθμούς (ακόμα και στην Ελλάδα) ενώ ταυτόχρονα θα αυξάνονται και τα χριστιανοταλιμπανάκια (συγνώμη, τα αστροπελέκια ήθελα να πω) που θα παλεύουν με ακόμα περισσότερο πάθος ενάντια στους άπιστους!
Επίσης επειδή τέθηκε το ζήτημα σε προηγούμενες σελίδες της θεματικής, η «εξέλιξη των ειδών» διδάσκεται κανονικά στα ελληνικά σχολεία εδώ και αρκετά χρόνια, στο μάθημα της βιολογίας (από το Γυμνάσιο) και περιγράφεται μάλιστα σε ξεχωριστό κεφάλαιο. Αργήσαμε αλλά τα καταφέραμε! Και στην Ελλάδα άργησε να γίνει κάτι τέτοιο (σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη) γιατί μάλλον υπάρχουν ακόμα αρκετά ταμπού (οι γραφικοί ιερωμένοι που έλεγα πιο πριν…)
Το τελευταίο μου ποστ στη θεματική για αυτό το Πάσχα…θα επιστρέψω με το καλό κατά το επόμενο Πάσχα όπου πιθανόν θα έχουμε την επίσκεψη κάποιου νέου (ή του ίδιου) χριστιανοταλιμπάν!

«Over-and-out»

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 38 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000