Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Μαφία
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 29

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/10/2014 :  19:34:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εκκληση στους πολίτες να στηριχθεί με μαρτυρίες η μήνυση στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης απευθύνει το ΜΚΙΕ

06 Οκτώβριου 2014
Έκκληση ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν σε οποιαδήποτε δεινή κατάσταση λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, (έχουν έχασαν τις δουλειές τους, μειώθηκε βάναυσα το εισόδημα τους (μισθοί ή συντάξεις), υπερφορολογήθηκαν, έχασαν το σπίτι τους, έζησαν χωρίς ηλεκτρικό ή/και νερό για κάποιο χρονικό διάστημα, έμειναν ανασφάλιστοι και έπαθε ζημιά η υγείας τους λόγω του ότι αποκλείστηκαν από το Εθνικό Σύστημα Υγείας κα) απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα αποσταλούν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ώστε να στηριχθεί η μήνυση που έχει καταθέσει εκεί η Γερμανίδα Sarah Luzia Hassel-Reusing κατά αγνώστων με την υποψία του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, εξαιτίας της συστηματικής και ευρείας κλίμακας βλάβης στην υγεία του Ελληνικού πληθυσμού από πρόθεση. Όσοι θέλουν να καταθέσουν την μαρτυρία τους μπορούν να στείλουν μήνυμα στο mkiellinikou@gmail.com ή να καλέσουν το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού στο 210-9631-950 τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου ώστε να καταγραφούν τα στοιχεία τους.

Ακολουθεί αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

Επανειλημμένα ως Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού έχουμε αποδείξει ότι σε πολλές περιπτώσεις τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών που διαβιούν στην χώρα μας έχουν παραβιαστεί, λόγω των ανάλγητων πολιτικών που εφαρμόζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας τα τελευταία χρόνια.

Έχουμε δηλώσει επίσης πάρα πολλές φορές δημόσια, ότι συλλέγουμε στοιχεία για αυτές τις παραβιάσεις ενώ περισσότερο από ένα χρόνο λειτουργούμε το Παρατηρητήριο θεμάτων Υγείας , όπου συστηματικά καταγράφουμε όλες τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας. Παράλληλα, σχεδόν καθημερινά, παλεύουμε σε πολλά επίπεδα και με το Υπουργείο Υγείας και με τις διοικήσεις δημόσιων νοσοκομείων, ώστε οι ανασφάλιστοι ασθενείς μας να μπορούν να τύχουν της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας χωρίς να πληρώνουν το όποιο κόστος, τη στιγμή που μιλάμε για μακροχρόνια ανέργους και πλήρως εξαθλιωμένους, στις περισσότερες των περιπτώσεων πολίτες.

Πριν από λίγους μήνες ενημερωθήκαμε ότι η Γερμανίδα Sarah Luzia Hassel-Reusing έχει καταθέσει μήνυση στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης κατά αγνώστων με την υποψία του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, εξαιτίας της συστηματικής και ευρείας κλίμακας βλάβης στην υγεία του Ελληνικού πληθυσμού από πρόθεση.

Το καλοκαίρι που πέρασε, ήρθαμε σε επαφή μαζί της και αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνει για όλους μας. Η στήριξη που προσφέρουμε εκτός από συμβολική, σε ηθικό επίπεδο, είναι και ουσιαστική. Έτσι από τον Ιούλιο 2014 έχουμε ξεκινήσει την συστηματική καταγραφή μαρτυριών ασθενών μας οι οποίοι επιθυμούν να καταθέσουν τα όσα δεινά έχουν βιώσει από το 2010 και μετά. Η καταγραφή των μαρτυριών γίνεται από εθελοντές του ιατρείου, μέσω ενός πολυσέλιδου ερωτηματολογίου, όπου στοιχειοθετείται αναλυτικά ο τρόπος με τον οποίο έχουν παραβιαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα τους.

Επειδή όμως είναι προτιμότερη η ενδυνάμωση της προσπάθειας με όσο το δυνατόν περισσότερες καταγραφές περιπτώσεων, κάνουμε έκκληση προς όλους τους πολίτες που έχασαν τις δουλειές τους, μειώθηκε βάναυσα το εισόδημα τους (μισθοί ή συντάξεις), υπερφορολογήθηκαν, έχασαν το σπίτι τους, έζησαν χωρίς ηλεκτρικό ή/και νερό για κάποιο χρονικό διάστημα, έμειναν ανασφάλιστοι και έπαθε ζημιά η υγείας τους λόγω του ότι αποκλείστηκαν από το Εθνικό Σύστημα Υγείας ή βρέθηκαν σε οποιαδήποτε δεινή κατάσταση λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να καταθέσουν την μαρτυρία τους.

Όλα τα στοιχεία που θα συλλέξουμε, θα μεταφραστούν και θα αποσταλούν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, ώστε να στηρίξουμε έμπρακτα την μήνυση που έχει καταθέσει η κυρία Sarah Luzia Hassel-Reusing και με αυτό τον τρόπο να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην απονομή δικαιοσύνης για όλα τα δεινά που έχουν περάσει οι πολίτες αυτά τα χρόνια.

Ήρθε πια η ώρα τα εγκλήματα που έγιναν πάνω στις πλάτες αθώων πολιτών να πληρωθούν από όσους οδήγησαν τους πολίτες σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, λέγοντας ότι λεφτά δεν υπάρχουν για την δημόσια υγεία / παιδεία / κοινωνικές παροχές, αλλά την ίδια στιγμή δίδονταν δισεκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες και διάφορους άλλους «επενδυτές».

Όλοι όσοι πήραν, και συνεχίζουν να παίρνουν, τις πολιτικές αποφάσεις που οδηγούν στη διάλυση το Εθνικό Συστήμα Υγείας και καθημερινά εξαθλιώνουν τους πολίτες θα λογοδοτήσουν. Για να το πετύχουμε όμως χρειαζόμαστε την βοήθεια των πολιτών.

Παρακαλούμε όλους όσους θέλουν να καταθέσουν την μαρτυρία τους να μας στείλουν μήνυμα στο mkiellinikou@gmail.com ή να μας καλέσουν στο 210-9631-950 τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου ώστε οι εθελοντές μας να καταγράψουν τα στοιχεία τους και στην συνέχεια να έρθουμε σε επαφή μαζί τους για τα περαιτέρω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/10/2014 :  02:34:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άφεση αμαρτιών στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τα υποβρύχια



http://www.efsyn.gr/?p=241171

Ο πρωθυπουργός «ξέχασε» τις καταγγελίες της παράταξής του και τον σκανδαλώδη νόμο του 2010 του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος στοίχισε στο ελληνικό Δημόσιο επιπλέον 1,3 δισ. ευρώ, και έβαλε ταφόπλακα στην απόδοση ευθυνών εν όψει ψήφου εμπιστοσύνης.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξουν διαρροές από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά την επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης, ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να «ξεχάσει» το παρελθόν του ίδιου και της παράταξής του και να «ξεπλύνει» τον Ευάγγελο Βενιζέλο από τον σκανδαλώδη νόμο που κατέθεσε το 2010 και με τον οποίο πληρώσαμε επιπλέον 1,3 δισ. ευρώ για τη ναυπήγηση δύο νέων υποβρυχίων ως αντικατάσταση του προγράμματος εκσυγχρονισμού των υποβρυχίων τύπου 209 και χωρίς να συνδέονται οι πληρωμές με την παράδοση έργου.

Νόμος που όταν είχε έρθει στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς τον είχε καταγγείλει ως σκανδαλώδη και ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστα Τασούλας είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του σημερινού αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Ξεχνώντας λοιπόν όλα αυτά ο πρωθυπουργός ανέφερε χθες, κατά τη διάρκεια της τελετής καθέλκυσης του υποβρυχίου «Πιπίνος», ότι «όλα αυτά τα υποβρύχια περιήλθαν στην κυριότητα του ελληνικού Δημοσίου την εποχή που ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κ. Βενιζέλος, ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας και με έναν δικό του νόμο που τότε εισηγήθηκε, ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων».

Ακολούθησε η έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι ο πρωθυπουργός «έδωσε συγχωροχάρτι σε όλες τις κυβερνήσεις και τους υπεύθυνους υπουργούς των 12 τελευταίων χρόνων! Για μας το διαρκές σκάνδαλο των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά παραμένει ανοιχτή υπόθεση».
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/10/2014 :  01:45:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Της ψηφιακής TV το διαπλεκόμενο κάγκελο



http://greektv-com.blogspot.gr/2014/10/tv.html

Η Digea απειλεί και μέσω του ΕΣΡ, η ΕΕΤΤ κάνει τον "δικηγόρο" της, οι καναλάρχες φίλοι Σαμαρά από Πελοπόννησο έχουν το ρόλο του κατήγορου του ΣΥΡΙΖΑ, τα ελεγχόμενα media των καναλαρχών προπαγανδίζουν...Μια ωραία ατμόσφαιρα.
Για να γίνουμε συγκεκριμένοι. Η ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα προχωρά με τους όρους που καθόρισαν οι καναλάρχες (συνασπισμένοι στη Digea) από το 2012. Η κοινή τους εταιρεία πήρε όλες τις συχνότητες τον Φεβρουάριο του 2014 πληρώνοντας για 15 χρόνια 18,3 εκατ. ευρώ για όλα. Ζητά να υπογραφούν συμβάσεις με όλα τα κανάλια, δηλαδή τους μετόχους της-πελάτες της και τα περιφερειακά με ποσά της τάξης από 800.000-1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο για τα πανελλαδικά έως και 42.000- 60.000 ευρώ για τα περιφερειακά. Για όλα τα περιφερειακά πληρώνει στην ΕΕΤΤ (με δόσεις) 19.404 ευρώ το χρόνο.
Τα τηλεοπτικά κανάλια δεν έχουν, ως γνωστόν, άδειες λειτουργίας. Είναι "προσωρινά νόμιμα" και ούτε πρόκειται να πάρουν ποτέ. Τη λειτουργία της αγοράς την ανέλαβε η ΕΕΤΤ και η Digea με τροχονόμο το υπουργείο Μεταφορών. Το ΕΣΡ έχει εκδώσει βεβαιώσεις νόμιμης ψηφιακής λειτουργίας στα κανάλια. Τώρα, τους απειλεί ότι θα τα κλείσει(!) αν δεν πληρώσουν τη Digea.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί, τα περιφερειακά κανάλια, αρχικά της Αθήνας και τώρα της Θεσσαλονίκης, αρνούνται να πληρώσουν τόσο ακριβό ενοίκιο. Το οποίο μάλιστα -γράφει στη σύμβαση- ισχύει μόνο για 15 μήνες γιατί μετά υπάρχει περίπτωση να αναπροσαρμοστεί. Γιατί; Επειδή αν κλείσει ένα κανάλι, τότε το κόστος ενοικίου μεταφέρεται στους υπόλοιπους. Αυτός είναι ο όρος που έβαλε η ΕΕΤΤ, η οποία όχι μόνο έδωσε στη Digea όλες τις συχνότητες στο κατώτατο όριο τιμής της λεγόμενης δημοπρασίας αλλά πρόσθεσε και ένα 15% κέρδος για τη Digea.
Και φθάνουμε στο τώρα.

Η Digea κάνει την ψηφιακή τηλεόραση (ως σήμερα σε Πελοπόννησο, Αττική, Ανατολική Μακεδονία-Θράκη-νησιά Βόρειου Αιγαίου). Διαπιστώνεται από όλους πως δεν καλύπτεται το 95% των περιοχών αλλά του πληθυσμού. Πρακτικά, με απλά ελληνικά, όπου δεν μένουν πολλοί κάτοικοι δεν υπάρχει τηλεόραση. Μαύρη οθόνη. Ολόκληρες περιοχές σε Πελοπόννησο, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη κ.λ.π. απλώς δεν έχουν πρόσβαση σε τηλεοπτικό σήμα. Γιατί ούτε αναλογικά επιτρέπεται να εκπέμπεται το σήμα. Για τη "μαύρη οθόνη" οι πολίτες δυο επιλογές έχουν. Να πληρώσουν συνδρομητικά κανάλια (Nova-OTE) ή να βλέπουν βoυλγάρικα, τούρκικα, κ.λ.π. κανάλια.
Η Digea είναι αθώα. Λέει και σωστά, πως εγώ είμαι υποχρεωμένη να βάλω πομπούς εκεί που λέει ο ψηφιακός χάρτης, δηλαδή μόνο σε 156 σημεία της χώρας. Για τα άλλα; Κανείς δεν έχει την ευθύνη βέβαια. Γιατί το κράτος την έχει εκχωρήσει στη Digea με όρους και τώρα ελέγχει αυτούς τους όρους μόνο.
Έρχεται λοιπόν η ΕΕΤΤ και υποστηρίζει πως μια χαρά είναι το ψηφιακό σήμα στην Πελοπόννησο γιατί η Digea καλύπτει το 92% του πληθυσμού. Για το άλλο 8% του πληθυσμού, φυσικά(!) δεν είναι υπεύθυνη.
Επόμενο βήμα ψηφιακής μετάβασης η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και η Στερεά Ελλάδα. Με ημερομηνία την 31η Οκτωβρίου. Όμως τα κανάλια της Θεσσαλονίκης δεν θέλουν να πληρώνουν 3.500 ευρώ το μήνα και να υπογράψουν σύμβαση με τη Digea. Στη Βουλή γίνεται για αυτό το λόγο ερώτηση από βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ.
Τον οποίο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει να αντιμετωπίζει ο Νίκος Μπελογιάννης, πρόεδρος της ένωσης ιδιοκτητών ενημερωτικών καναλιών με μέλη 8 ως 10 περιφερειακά κανάλια της χώρας που έχουν, θέλουν(;) να έχουν άριστες σχέσεις με το Μαξίμου. Βγάζουν λοιπόν ανακοίνωση για να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για εξυπηρέτηση συμφερόντων άλλων καναλιών! Τα οποία είναι πάνω από 60, αλλά αυτό είναι μικρή λεπτομέρεια για τους φίλους του μεγάρου Μαξίμου.
Εννοοείται ότι οι Έλληνες πολίτες που βλέπουν μαύρη οθόνη θα κληθούν να πληρώσουν μέσω των δήμων για να βάλουν αυτοί ψηφιακούς πομπούς, όπως παλιά έβαζαν αναλογικούς. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να πληρώσουν απευθείας τη Digea η οποία μπορεί να μην έχει υποχρέωση να καλύψει το 100% της γεωγραφίας της χώρας, αλλά της χαρίστηκε η υποχρέωση να ελέγχει αυτή τη λειτουργία των αναμεταδοτών που θα βάζουν άλλοι...(π.χ το κράτος ή οι δήμοι).
Το θέμα της ψηφιακής τηλεόρασης είναι τεράστιο. Το συμπέρασμα όμως είναι λιττό. Με συνοπτικές διαδικασίες οι διαπλεκόμενος κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ πέρασαν από την αναλογική διαπλοκή στην ψηφιακή διαπλοκή. Με τους ίδιους πάντα καναλάρχες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/10/2014 :  13:37:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ονόματα κύριε Χρήστο μου, ονόματα

«Ονόματα κύριε Δραγασάκη μου, ονόματα. Αλλιώς τι νόημα έχει η καταγγελία;». Η φράση είναι τίτλος σε άρθρο του διευθυντή του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, λίγες ώρες πριν αποπεμφθεί από το κανάλι. Ο πρώην διευθυντής (και σύντομα φαντάζομαι νυν σε καμία ΝΕΡΙΤ), κατάφερε να παραμερίσει την προσωπική του αγωνία για το αν θα παραμείνει ή όχι διευθυντής, για να προτάξει την κοινωνική. Του ανθρώπου που ζητάει από τον Δραγασάκη να αποδείξει τις καταγγελίες του πως η κυβέρνηση εξυπηρετεί συμφέροντα επιχειρηματιών και νομοθετεί κατ' εντολήν τους.

Προσωπικά αντιμετωπίζω την πολιτική αγωνία του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, με τη θυμηδία που θα αντιμετώπιζα το άγχος ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής να βρει γιατρό για να της κάνει επέμβαση παρθενοραφής. Αν ο πρώην διευθυντής του Mega δεν γνωρίζει αυτά τα ονόματα και τις παρεμβάσεις τους, τότε είναι κάκιστος δημοσιογράφος. Αυτό σημαίνει πως η μη δημοσίευση για παράδειγμα των ονομάτων όσων δημοσίων προσώπων διαθέτουν δεκάδες εκατομμύρια της λίστας Λαγκάρντ από το κανάλι που διηύθυνε, δεν έγινε γιατί τον πήρε ο Μπόμπολας τηλέφωνο για να κρύψει το όνομά του, αλλά γιατί ο ίδιος θεωρεί πως η δημοσιογραφία είναι αυτολογοκρισία και προσευχή στην διαπλοκή. Η μη δημοσίευση της είδησης πως ο Γιάννης Μιχελάκης κατηγορείται από την Εισαγγελία πως κατέθετε ερωτήσεις στη Βουλή επί πληρωμή, ως πιστόλι επιχειρηματιών, είναι δική του επιλογή που τον κάνει κακό δημοσιογράφο. Η απόκρυψη των νόμων Αθανασίου με τους οποίους απελευθερώνονται έμποροι ναρκωτικών και εγκληματίες του λευκού κολάρου, είναι δική του απόφαση που προκύπτει από την δημοσιογραφική του συγκρότηση και αντίληψη και όχι απαίτηση των αφεντικών.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος πρέπει να αποφασίσει αν όσα έκρυβε και αποσιωπούσε από τα δελτία ειδήσεων (μαζί και η είδηση πως το Mega έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ) είναι αποτέλεσμα παρεμβάσεων των αφεντικών του, άρα έχει ο ίδιος τα ονόματα που δεν είπε ο Δραγασάκης, ή δική του άθλια δημοσιογραφική λειτουργία.

Έχει ενδιαφέρον πάντως, ότι στο άρθρο το οποίο έγραψε στο site του μετά την αποπομπή του εμφανίζει τον εαυτό του ως θύμα γράφοντας «Άθλιοι παπαγάλοι έφτασαν στο σημείο να γράψουν (καθ’ υπαγόρευσιν) ακόμη και ότι συνάντησα τον πρωθυπουργό και του ζήτησα “προστασία”. Τέτοια ξεφτίλα». Κάλλιστα θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος αναγνώστης από τον πρώην διευθυντή του Mega να μιλήσει με ονόματα έστω τη στιγμή που αναφέρεται στην προσωπική του περιπέτεια, αλλά μάλλον η συνήθεια είναι πιο δυνατή απ τον πόνο.

Αυτοί που φταίνε πραγματικά στην περίπτωση Παναγιωτόπουλου για την αποπομπή του είναι πολλοί και η καταγραφή των ονομάτων τους δεν είναι δυνατή πρακτικά. Πρόκειται για εκατομμύρια τηλεθεατές που εγκατέλειψαν τους δέκτες ή άλλαξαν κανάλι, αρνούμενοι να χειραγωγηθούν και να αποδεχθούν ως ενημέρωση την προπαγάνδα. Είναι οι χιλιάδες που ενημερώνονται πλέον από τα sites (προφανώς όχι του Παναγιωτόπουλου), αναζητώντας την αλήθεια και την είδηση. Είναι οι πολίτες που αρνούνται να γίνουν μπαλάκι ανάμεσα στην ανοησία του lifestyle και την ντουντούκα της διαπλεκόμενης διαφθοράς, όσων η αισθητική και η νοημοσύνη προσβάλλεται από την εικόνα του Βενιζέλου και αυτοί που η αξιοπρέπειά τους δεν τους επιτρέπει να σκύψουν για να μαζέψουν τα ψίχουλα από τα πλούσια γεύματα αυτών που δεν έπαιρναν τηλέφωνο τον Παναγιωτόπουλο για να του δώσουν γραμμή.

Είναι τραγικό ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος να αισθάνεται προσβεβλημένος από αυτούς που διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα που τον αφορά προσωπικά, αλλά να μην τον ενοχλεί επί χρόνια η πραγματικότητα που απέκρυπτε ή με τόση επιμέλεια ωραιοποιούσε.

ΥΓ. Αν πάντως επιμένει για τα ονόματα στα οποία αναφέρθηκε ο Δραγασάκης, μπορούμε να του στείλουμε 61 τεύχη του Hot Doc με πάνω από 500 σκάνδαλα, τα οποία του δίνουμε την άδεια να χρησιμοποιήσει σε όποιο μέσο πάει για να ασκήσει δημοσιογραφία ή «δημοσιογραφία». Εκεί υπάρχουν όλα τα ονόματα που δεν είδε στην καριέρα του στο Mega.

Χρήστος Βαξεβάνης

http://www.koutipandoras.gr/article/124772/onomata-kyrie-hristo-moy-onomata
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/10/2014 :  18:35:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ακριβώς 600 λέξεις χωρίς ούτε ένα όνομα, μόνο βερμπαλισμοί!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2014 :  00:49:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"η μη δημοσίευση για παράδειγμα των ονομάτων όσων δημοσίων προσώπων διαθέτουν δεκάδες εκατομμύρια της λίστας Λαγκάρντ"

"δεν έγινε γιατί τον πήρε ο Μπόμπολας τηλέφωνο"

"Η μη δημοσίευση της είδησης πως ο Γιάννης Μιχελάκης κατηγορείται από την Εισαγγελία"

"Η απόκρυψη των νόμων Αθανασίου με τους οποίους απελευθερώνονται έμποροι ναρκωτικών και εγκληματίες του λευκού κολάρου"

"61 τεύχη του Hot Doc με πάνω από 500 σκάνδαλα"



Ο Μπόμπολας δεν είναι όνομα οεο?

Ο Μιχελάκης δεν είναι όνομα οεο?

Ο Αθανασίου δεν είναι όνομα οεο?

Ο 4ψηφιος αριθμός ονομάτων της λίστας Λαγκάρντ δεν είναι ονόματα οεο? Ήθελες να τα γράψει ένα-ένα?

Τα εκατοντάδες ονόματα στα 61 τεύχη του Hot Doc δεν είναι ονόματα οεο? Συνοδευόμενα από ρεπορτάζ που αποδεικνύουν σκάνδαλα. Που ένα να μην έστεκε, θα έμπαινε μέσα ή θα πλήρωνε αποζημείωση τα μαλλιοκέφαλά του.


Σύνελθε Κώστα.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2014 :  10:11:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έλα, Κώστα, σοβαρέψου, αυτές είναι αναφορές χωρίς σημασία!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2014 :  16:31:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έχεις χάσει τελείως τη μπάλα Κώστα.

Χωρίς σημασία οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για εσχατη προδοσία και για κακουργήματα???????

Όταν για να υπερασπίσεις τη θέση σου, εξανίστασαι μέχρι και για φωτογραφίες 15ετίας από χορούς, αλλά αυτά είναι "αναφορές χωρίς σημασία". (γεια σου ρε Κώστα κριτή των πάντων, που δεν βρίσκεις σημασία σε αυτά. Γι'αυτό μια ζωή θα δικαιολογείς Σαμαροβενιζέλους και θα πληρώνεις τα χρέη τους).

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2014 :  16:41:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καμία απόδειξη, όλο φληναφήματα και πομφόλυγες!

ΠΑΛΙ η φωτογραφία; Θα σε στοιχειώνει για πάντα το γεγονός ότι η Δούρου υπήρξε συνεργάτιδα του Άκη; Τι να κάνουμε, ο τσίριζα είναι το νέο πασόκ!

Φυσικά και δεν έχει σημασία μια απεγνωσμένη τσιριζέικη προσπάθεια για ψηφαλάκια.

(Μαζί πληρώνουμε)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2014 :  16:56:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΣΥΝΕΛΘΕ ρε Κώστα. Σύνελθε. Ό,τι λέω για αυτή τη φωτογραφία, το λέω ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Γιατί δείχνει τι είσαι ΕΣΥ και τα επιχειρήματά σου. Αυτός είσαι. Αυτός που υπερασπίζεται φωτογραφίες τύπου hoax, αλλά βλέπει φληναφήματα και πομφόλυγες στις αποδείξεις. Που αν ήταν φληναφήματα και πομφόλυγες, θα τον είχαν βάλει μέσα.
Σύνελθε. Θεούς δεν έχω, αν υπήρξε συνεργάτιδα είναι υπόλογη εφόσον η συνεργασία που ΕΣΥ λες είναι για κακουργήματα. Θα την κατακρίνω όσο κατακρίνω και αυτούς που κατακρίνω τώρα και εσύ υπερασπίζεσαι. Και ο Πάγκαλος αν έλεγες πως ήταν στη φωτό ενώ δεν ήταν, τα ίδια θα έλεγα, ότι χρησιμοποιείς θέματα hoax ή τύπου hoax. Και δεν θα το έλεγα για να υπερασπιστώ τον Πάγκαλο, αλλά για να κατακρίνω ΕΣΕΝΑ. Έλεος πια με την υπεκφυγή σου.

Edited by - KostasPVol on 15/10/2014 16:59:43
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2014 :  17:00:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάμε ξανά, για πολλοστή φορά:
Η φωτογραφία δεν είναι fake.
Η Δούρου ήταν συνεργάτιδα του Άκη, όπως το 80% του σημερινού τσίριζα ήταν πρώην πασόκ και μάλιστα βαθύ πασόκ.

Δεν είναι επιχείρημα το "Που αν ήταν φληναφήματα και πομφόλυγες, θα τον είχαν βάλει μέσα.", είναι όπως λένε κάποιοι "μα ήταν πέναλτυ, δεν διαμαρτυρήθηκαν!!!"!!!

Ε, αυτός είμαι, αν δεν γουστάρεις μην με παντρεύεσαι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2014 :  17:06:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οπότε τόσο το καλύτερο για σένα. Αφού υπερασίζεσαι το καθεστώς, θα πρέπει να πανυγυρίζεις αν ο 'τσίριζα' είναι πασόκ. Θα συνεχιστεί σε αυτή τη περίπτωση η μαφιοκρατία που δικαιολογείς. Που το πρόβλημά σου, αν μετά από νδ και πασόκ, υπάρξει και ένα τρίτο ίδιο κόμμα???

Για να ενοχλείσαι με τον 'τσίριζα', μάλλον θα έχεις αμφιβολίες αν θα συνεχίσει αυτά που υπερασπίζεσαι και κάνει το πασόκ, το βαθύ πασόκ, η νδ και οι συνεργάτες τους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2014 :  17:19:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Α, να κάνω και μια αφελή ερώτηση. Διάβασες τα 61 τεύχη και καταστάλαξες ότι οι αποδείξεις δεν είναι αποδείξεις, αλλά φληναφήματα και πομφόλυγες? Ή το λες έτσι, κατά το ρίξε λάσπη (παραπληροφόρηση), κάτι θα μείνει?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/10/2014 :  20:47:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όχι και μαφιοκρατία η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση που απολαμβάνει την δεδηλωμένη με πρόσφατη ανανέωση.

Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα αν ο τσίριζα ακολουθήσει την πολιτική των προκατόχων του. Θα απολαύσω την κωλοτούμπα!

Ε, όχι, δεν πρόκειται να διαβάζω τα 61 τεύχη του ενός από τα επίσημα προπαγανδιστικά μέσα! Πράβδες και εξορμήσεις, αυριανές και ριζοσπάστες δεν τις θεωρώ πηγές πληροφόρησης.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2014 :  02:31:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαχαχαχαχαχα και από ποιον τη πήρε την ανανέωση ρε Κώστα. Από τον εαυτό της. (θα πεις, έτσι προβλέπεται. Από ποιους? Και πάλι από τον εαυτό τους!) Ε κι εγώ λοιπόν να αυτοψηφιστώ ο καλύτερος μαραθωνοδρόμος του κόσμου. Αν βγω και γράψω κάτι τέτοιο βέβαια, μόνο που θα με πάρουν με τις κλωτσιές.

Κατά τα άλλα, λες ότι θα απολαύσεις μια τραγωδία. Όσο βολεμένος κι αν είσαι στο μυαλό, δεν θα έπρεπε να χαίρεσε εφόσον στη περίπτωση της θεωρίας σου, συνεχιζόταν η μαφιοκρατία στην Ελλάδα. Φαντάσου να έβγαινε κάποιος και να έλεγε, χαίρομαι που η Ελλάδα καταρέει, γιατί εκτέθηκαν αυτοί που μιλούσαν στα Ζάπεια. Πως θα τον χαρακτήριζες αυτόν που χαίρεται?

Συνέχισε να εκτίθεσαι κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο, εξομοιώνοντας την Αυριανή με το hot doc. ΑΥΤΑ είναι τα επιχειρήματά σου, ας τα βλέπουν όσοι κατά καιρούς συμφωνούν μαζί σου.

---

Ας ξαναπεράσουμε στα του θέματος:

http://pitsirikos.net/2014/10/%CE%B7-%CF%8C%CE%BB%CE%B3%CE%B1-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85/

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι η κολόνα του δημοκρατικού πολιτεύματος

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε σήμερα πως οι δηλώσεις περί χρηματισμού βουλευτών είναι αδιανόητες για ένα δημοκρατικό πολίτευμα, και ιδιαίτερα προσβλητικές για το σύνολο των βουλευτών και των πολιτών της χώρας. Υποθέτω πως τα ατσαλάκωτα ψηφοδέλτια υπέρ της κυρίας Κεφαλογιάννη στις εκλογές του 2007 είναι πολύ τιμητικά για το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Όχι, δεν θα γράψω αυτά που λέει όλη η Κρήτη για την εκλογή της κυρία Κεφαλογιάννη το 2007.

Δεν θα γράψω λέξη για το πώς η κυρία Κεφαλογιάννη ξεπέρασε κατά 39 ψήφους τον κ. Κωστή Σχοινά -τον δεύτερο της Νέας Δημοκρατίας-, αν και ο κ. Σχοινάς προηγείτο μέχρι το τέλος.

Ούτε θα γράψω τις δηλώσεις του κ. Σχοινά για το «σκάφος στο λιμάνι».

Ούτε θα αναφερθώ στην υπερπροβολή της κυρίας Κεφαλογιάννη -κόρης του Ιωάννη Κεφαλογιάννη και της Ελένης Βαρδινογιάννη- από το Mega και το Star.

Θα αναδημοσιεύσω, όμως, ένα απόσπασμα από άρθρο του Τάκη Καμπύλη στην Καθημερινή το 2009:

«Οι Κεφαλογιάννηδες είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι στο κέντρο μιας σκοτεινής συνωμοσίας. Έστω κι αν την επομένη των εκλογών, όταν εξελέγη η κόρη του Γιάννη και ανιψιά του Βαρδή Βαρδινογιάννη, η Όλγα, στη μοναδική έδρα μόλις με 39 ψήφους από τον δεύτερο της Ν.Δ. Κωστή Σχοινά, οπαδοί του τελευταίου διαδήλωναν με πανό «Κάτω οι πάτρωνες». Προσπάθησε ο νεαρός πολιτευτής να τους μαζέψει, αλλά το πληρώνει τώρα. Διότι τώρα (δύο χρόνια μετά) θυμήθηκε η επιτροπή δεοντολογίας της Ν.Δ. υπό τον κ. Κράτσα να τον εγκαλέσει με την απειλή ακόμη και διαγραφής, κρατώντας τον σε πολιτική ομηρία ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

«Ατσαλάκωτα» και τα 11

Και τι σύμπτωση: Όταν πληροφορίες περί γκάλοπ φέρνουν την Ολγα Κεφαλογιάννη να υπολείπεται του Σχοινά περισσότερες από 1.000 ψήφους. Κι ακόμη, όταν ένας εξαίρετος -κατά γενική ομολογία στο Ρέθυμνο- δικαστικός, ο Νικήτας Θεολογίτης, ο εισαγγελέας που παρέπεμψε τους Γ. Κεφαλογιάννη και Αρκ. Σπανουδάκη, άνοιξε πριν από λίγες μέρες και τον φάκελο «Επισκοπή». Πρόκειται για κοινότητα του Ρεθύμνου όπου προσμετρήθηκαν ως έγκυρα 11 ψηφοδέλτια (υπέρ της Όλγας Κεφαλογιάννη), όλα «ατσαλάκωτα», σαν να μην είχαν μπει ποτέ σε φάκελο! (O εισαγγελέας πρόσφατα πήρε μετάθεση για τη Ζάκυνθο, ιδία βουλήσει, όπως διέρρευσε.)»

Ναι, αποκλείεται να χρηματίζονται βουλευτές. Ούτε οι ψηφοφόροι χρηματίζονται. Είμαι βέβαιος πως στην Ελλάδα δεν χρηματίζεται κανείς. Επίσης, είμαι βέβαιος πως η Όλγα Κεφαλογιάννη συμφωνεί μαζί μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 29 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000