Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Μαφία
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 29

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2014 :  15:08:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

To καταδικάζω και καταδικάζω τον Ιάπωνα διαιτητή σε στέρηση σούσι για 3 μέρες!


επιτελους η συζητηση στη σωστη της βαση

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2014 :  18:07:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτά γίνονται και θα γίνονται από όλες τις κυβερνήσεις. Αν περιμένετε ο τσίριζα να αλλάξει τα πράγματα, δείχνετε αφέλεια.
Κι εγώ, δεν μπορώ να πω ότι περιμένω και πολλά πράγματα για πάρα πολύ μεγάλη αλλαγή. Τα πράγματα θα μπορούσε να τα αλλάξει και από μόνος και ο κόσμος, πχ τις τελευταίες ημέρες με την αντιμετώπιση των καθαριστριών (και δικαστικώς), δίνεται μια ακόμη ευκαιρία στον κόσμο να ξεσηκωθεί εναντίον της μαφιοκρατίας. Αλλά, πρόεχουν τα πέτσινα πέναλτυ στη διοργανώτρια, στο Μουντιάλ που ξεσπίτωσαν κόσμο για να φτιάξουν στάδια.

Δεν υπερασπίζομαι τίποτα, θα στο λέω ξανά και ξανά μέχρι να γίνει κατανοητό.
Όταν για τον έναν βγάζεις σπυράκια, και για τον άλλον δεν έχεις ανοίξει ποτέ θέμα για οποιοδήποτε σκάνδαλο, ενώ πρέπει να σου πάρουμε με το τσιγκέλι μισή πρόταση εναντίον του, το αντίθετο συμπέρασμα βγαίνει.
Άλλωστε και η αδιαφορία, πολλές φορές υπεράσπιση είναι.

Αυτό είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμά σου. Εξηγώ ξανά ότι σε μια εποχή όπου υπάρχει σχεδόν άπειρη πληροφόρηση πρέπει να περιορίσουμε με κάποιους τρόπους. Ένας από αυτούς που εγώ επιλέγω είναι να "κόψω" κάποιους ανθρώπους συνολικά. Δεν σου λεω ότι είναι ο σωστός, ούτε τον προτείνω. Άλλος μπορεί να "κόψει" άλλους, είτε συνειδητά είτε εκ των πραγμάτων. Αν μπορούσα θα διάβαζα τα πάντα, αλλά αυτό είναι πρακτικά αδύνατον.
Μόνο που επέλεξες να διαγράψεις αυτούς που μπορεί να σε αφυπνήσουν.
Και όπως είπα, για τις απόψεις πχ του Βαξεβάνη, είναι υποκειμενικό για όλους μας αν θα συμφωνούμε ή αν θα διαφωνόυμε.
Αλλά για συνταρακτικές αποκαλύψεις που κάνει με ντοκουμέντα, είναι το ξαναλέω, στροθυοκαμηλισμός να τις παραβλέπεις.
Αν, λέω αν, ενδιαφέρεσαι να μαθαίνεις για τα σκάνδαλα που γίνονται κάτω από τη μύτη σου, από που θα τα πληροφορηθείς? Ξέρεις πολλά άλλα σάιτ που μαθαίνεις για τα όργια? Αν τα ξέρεις, υπέδειξέ τα και σε εμάς να εμπλουτίσουμε τις πηγές μας.
Αν δεν σε ενδιαφέρουν, πες ότι δεν σε ενδιαφέρουν, μη λες όμως ότι δεν έχεις χρόνο να τα διαβάζεις όπως κάποιοι άλλοι λένε δεν ήξεραν τι γινόταν στη χούντα επειδή διάβαζαν.

Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια περίπτωση πιθανότητας παραγραφής, όλο γενικότητες.
Ένα και ένα κάνουν δύο. Σύμφωνα με το νόμο Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών που ψήφισαν τα συγκεκριμένα άγια κόμματα, κάθε κατηγορία και δίωξη ενατίον υπουργών, παραγράφεται μετά από δύο (αν δεν κάνω λάθος) κλεισίματα της Βουλής.
Το να λες ότι δεν υπάρχει κάποια περίπτωση πιθανότητας παραγραφής, είναι παραπληροφόρηση που ούτε οι Πρετεντέρηδες δεν θα έκαναν.
Αν πάραυτα επιμένεις, απέδειξέ το.

Ε, όποιος θέλει βλέπει και την τσαγιέρα του Ράσελ, τι άλλο να πούμε, διαφωνούμε! (Πρόταση: Μην θεοποιείς τον Βαξεβάνη, γενικά μην θεοποιείς κανέναν)
Φυσικά και κανένα δεν θεοποιώ, από κανέναν δεν περιμένω να είναι η "Μητέρα Τερέζα". Σίγουρα ο καθένας έχει τις αδυναμίες του, μπορεί ο Βαξεβάνης με άριστα το 100 να παίρνει πχ 90, προς το παρόν πάντως δεν έχω κάτι να του προσάψω, ούτε πόντους να του αφαιρέσω.

καταλαβαίνεις εδώ ότι δεν σηκώνει περαιτέρω κουβέντα το πράγμα. Με τη λογική σου θα πω ότι τους αποκαλώ τσιριζέους επειδή έτσι είναι: Τσιρίζουν συνέχεια και για τα πάντα! Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα τους δεις να τσιρίζουν κτλ κτλ! (αντιλαμβάνεσαι το πνεύμα μου, φαντάζομαι!)
Αποκάλεσε όποιον θέλεις, όπως θέλεις, καθόλου δεν με ενοχλεί. Μόνο που τέτοιοι χαρακτηρισμοί μειώνουν τη συζήτηση, και υποβιβάζουν το κύρος του γράφοντα. Εσύ μειώνεις τα λεγόμενά σου, "κέρδος μου" είναι.
Φαντάσου πχ να σου έβγαζα ένα παρατσούκλι, και αντί να γράφω όσα γράφω, να έγραφα, τι κάθεστε και διαβάζετε τον @@@@@@@
Θα μου ήταν το πιο εύκολο, αλλά εγώ θα εκτιθόμουν, όχι εσύ, θα έχανα και το τυχόν δίκιο μου.

Ποιος σου είπε ότι δεν με ενοχλούν οι Μαρίες Σπυράκες, οι Ζαγοράκηδες, οι Γιακουμάτοι και όλοι αυτοί; Τους υπερασπίστηκα ποτέ;
Τα είπα και στη δεύτερη παράγραφο.

Απάντηση στην Πρόσκληση-Πρόκληση:
Δεν έχω καμία απόδειξη, πολύ περισσότερο δεν έχω καμία αγωνία να πείσω κάποιον για ο,τιδήποτε. Αν δεν το δέχεσαι και προτιμάς την διάψευσή της, με γεια σου με χαρά σου, διαφωνούμε, δεν πειράζει, πάμε παρακάτω.

Μη κάνουμε και τους ανήξερους, καλύτερα να πούμε ότι κάναμε πατάτα.
Όταν κατηγορούμε κάποιον για κάτι, ή ενστερνιζόμαστε ανυπόληπτα κείμενα εναντίον του, οφείλουμε να τα αποδεικνύουμε, έστω να τα ενισχύουμε με ισχυρές ενδείξεις, και όχι να περιμένουμε από τον κατηγορούμενο να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Άντε να βάλω κι εγώ μια φωτογραφία πριν 20 χρόνια και να γράψω ότι είσαι εσύ χωρίς να είσαι, ή να βρω ένα ανυπόγραφο δημοσίευμα και να πω ότι εσύ το έχεις γράψει άνευ άλλης απόδειξης, και μετά όσοι δέχονται τέτοιες ιστορίες συνομοσιολογίας, να σε βγάζουνε ένοχο.
Καλό είναι να παραδεχόμαστε τα λάθη μας, εκτός κι αν πεις ότι πλέον γίνεσαι υπέρμαχος των συνομοσιολογιών και ότι δέχεσαι ό,τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (αν είναι υπέρ των θέσεών σου), άνευ έρευνας.

Φυσικά, ούτε ενστερνίστηκα καμία θεωρία συνωμοσίας. Πότε την ενστερνίστηκα ειδικά εδώ;;;
Το προαναφερθέν θέμα, παίρνει κάποιος μια φωτογραφία και λέει ότι είναι ο τάδε, συνομοσιολογία είναι.
Δεύτερον, στο παρόν θέμα δημιούργησες κι εσύ έστω άθελα μια μορφή συνομοσιολογίας, αναφέροντας τρεις αρθρογράφους που δεν διαβάζεις, και βάζοντας λινκ που δεν έχει καμμία σχέση μαζί του, δημιουργόντας εντυπώσεις ότι είναι σχετικό με αυτούς.

Σου λέω μόνο, ως άποψη, ότι ο τσίριζα είναι το βαθύ πασόκ με άλλο όνομα. (θέλεις να το πεις Θασοκ; Μπατσόκ; πες το οπως θέλεις, δεν με ενολεί!) Ο Τσίπρας αντιγράφει στα ΠΑΝΤΑ τον ΑΓΠ, ακόμα και στη χροια της φωνής, μέχρι και ...κοριτσάκι έφερε στην εξέδρα με τον Τσίπρα και την Δούρου στην Περιφέρεια!
Όπως ξαναείπα πριν, ας αφαιρέσουμε πόντους για κάθε αρνητικό, και μη περιμένουμε από κάποιον να είναι η "Μητέρα Τερέζα". Το αν αντιγράφει κάποιος κάποιον είναι δευτερεύον, το πρωτεύον είναι οι πράξεις του.
Αν θα μας πουλήσει, εκεί είναι το σημαντικό, το τραγικό για όλους μας, και όχι αν έτρωγε πατζάρια όπως και ο άλλος. Παιδιά για επικοινωνιακούς λόγους όλοι παίρνουν στην εξέδρα, είχε δείξει 'αφιέρωμα' η Ελληνοφρένεια πριν κανένα μήνα. Και στις διαφημίσεις βάζουν τα κόμματα παιδιά, ο Σαμαράς έστησε επικοινωνιακό 'ρεπορτάζ' με παιδί που του χάρισε το μετάλλιο κλπ. Φυσικά λόγω εμμονής, διαπίστωσες μόνο του Τσίπρα.

(και φυσικά καταδικάζουμε τον ματατζή!)
Χα!
Φυσικά και δεν καταδικάζουμε μόνο τον ματατζή (πολύ βολικό να φταίει πάντα μόνο ο τελευταίος τροχός της αμάξης).
Φταίνε και οι διπλανοί του που δεν αντέδρασαν, φταίνε αυτοί που τους έστειλαν να φυλάνε το κράτος από τις καθαρίστριες (τον ελέφαντα από τα μυρμήγκια), φταίει ο διοικητής τους, φταίει η πολιτική ηγεσία μέχρι τον πρωθυπουργό, φταίνε οι προκάτοχοί τους τις τελευταίες δεκαετίες καθώς γίνεται αλλεπάλληλα. Κάποια στιγμή οι εγκληματίες θα λογοδοτήσοτν.

Αυτό γίνεται καθημερινά επί χίλια, διαβάστε πχ αυτά:

Υπάρχει αιτία για την αστυνομική βία κατά φωτορεπόρτερ... http://voliotaki.blogspot.gr/2014/06/blog-post_8648.html

Υπουργείο Αθώωσης Αδικιών http://lazarouyiannis.blogspot.gr/2014/06/blog-post_13.html

Οι καθαρίστριες και τα σκουπίδια http://www.imerodromos.gr/katharistries/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2014 :  23:01:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Α.
Κώστα παιδί μου(!)
πιστεύεις πραγματικά πως οι κυβερνώντες
υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσουν
σε οποιαδήποτε καθάρση;
Κανένα εξιλαστήριο θύμα με φυλάκιση ισόβια
αλλά να βγει στα 5 χρόνια
μπορεί να βγάλουν

Τίποτα περισσότερο

Β.
Επίσης Κώστα μου(!)
γιατί τα βάζεις με τους αστυνομικούς
και ζητάς και άλλη συμπεριφορά!

Δεν είναι όργανα της τάξης
και ενεργούν με διαταγές;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/06/2014 :  23:58:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η οποιαδήποτε αστυνομία
εκπαιδεύεται νάναι
σκληρότερη από τους σκληρότερους!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2014 :  00:03:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και επειδή λόγω ''κυβικών''
μάλλον Είσαι Του Χεριού Μου(!!!)

όταν θα συναντηθούμε
Θα Σε Πλακώσω Στο Ξύλο(!)

κι εσύ Δεν Θα Μου Ζητήσεις Το Λόγο
αλλά................ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2014 :  00:05:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν ξέρω σε ποιον από τους δύο Κωστάδες αναφέρεσαι Τίμο, μάλλον σε εμένα.

Το να προχωρήσουν οι τωρινοί κυβερνώντες σε κάθαρση είναι εξ ορισμού αδύνατο, καθώς κανένας δεν έχει την ελάχιστη ευθιξία να πάρει το κλειδί της φυλακής και να κλειστεί μόνος του μέσα. Αντιθέτως, ψηφίζουν και αυτοαθωωτικούς νόμους.
Συνεπώς μέσα μπορεί να τους βάλει μόνο κάποια άλλη, ανεξάρτητη κυβέρνηση. Εύχομαι κινήσεις σαν αυτές http://voliotaki.blogspot.gr/2014/06/1000_13.html , να μη ξεχαστούνε μελλοντικά.
Αν ο Άρειος Πάγος στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων, θα είχε κρίνει παράνομους και καταχρηστικούς τους νόμους περί ευθύνης υπουργών και θα είχε καλέσει για εξηγήσεις τους δημιουργούς τους. Θα είχε βάλει μέσα αυτόν που λέγοντας μαζί τα φάγαμε, ομολόγησε ότι αυτός τουλάχιστον, έφαγε. Αντί αυτών, το μπόι τους φτάνει για να αποφασίζουν μόνο εναντίον των καθαριστριών.
Αν ούτε επόμενη κυβέρνηση, ούτε η Δικαιοσύνη κάνει αυτό που πρέπει, μα σε 1 χρόνο, μα σε 10 χρόνια, το ποτήρι κάποια στιγμή θα ξεχυλήσει, και Δικαιοσύνη θα αποδόσει ο λαός (και κατά αυτών που δεν την αποδίδουν), κάτι που θα είναι και επικίνδυνο για τη χώρα, καθώς κάποιοι καλοθελητές για να σώσουν το τομάρι τους μπορεί να μας μετατρέψουν σε Ουκρανία. Γι'αυτό, χίλιες φορές καλύτερα, η Δικαιοσύνη να αποδοθεί όπως πρέπει.

Ο θεσμός της αστυνομίας είναι λειτούργημα, και αν σου ζητάνε να παραβιάσεις τον όρκο σου κατά αδύνατων και υπέρ εγκληματιών και το κάνεις καταπατόντας αυτό που ορκίστηκες, γίνεσαι συνυπεύθυνος. Αν δεν θες να έρθεις σε σύγκρουση με τους ανωτέρους σου, χτύπα αέρα, και μη χτυπάς τη μητέρα σου.
Από όργανα της τάξης που θα έπρεπε να είναι, ο θεσμός της Αστυνομίας που είναι λειτούργημα και άκρως απαραίτητος σε κάθε κοινωνία στην υγιή μορφή του, έχει μετατραπεί σε μεγάλο βαθμό, ιδίως στον τομέα των ΜΑΤ, σε όργανο καταστολής αθώων, και υπεράσπισης εγκληματιών.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2014 :  00:16:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κωνσταντίνε
με το νέο θέμα που ανέβασες και που έχει στο πλάϊ την φωτό του Αλέξη:

Αν πιστεύεις ότι ερχόμενος αυτός στην εξουσία
είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε οτιδήποτε
πλανιέσαι πλάνην οικτράν!

Για την αστυνομία θα επιμείνω ΞΑΝΑ:

Όποιος μιλάει για ''Την Βία Των Μπάτσων''
δεν ξέρει από πολιτική!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2014 :  00:35:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αναλυτικά τις απόψεις μου Τίμο, μπορείς να τις διαβάσεις στις αρκετές τοποθετήσεις μου στο παρόν θέμα.

Συμπληρώνοντας για τον Αλέξη, το μόνο που βλέπω ως τώρα, είναι ότι το Σύστημα τον μάχεται όπως μπορεί, μέχρι και το Ποτάμι κατασκεύασε για οχυρό υπέρ των κομμάτων του συστήματος. Αν ήταν δικός τους ο Αλέξης, δεν θα ειχαν κανένα πρόβλημα να τον άφηναν να πάρει την εξουσία, να νομίζουμε πως ηρεμήσαμε και λίγο, και αυτός (εφόσον ήταν δικός τους) να γινόταν ένας ακόμη Σαμαροβενιζέλος.
Συνεπώς προς το παρόν, δικός τους δεν είναι.
Αν όταν πάρει την εξουσία δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να έχει το νου του μη πληρώσει τα σπασμένα και για τους προηγούμενους.

Δεν γνωρίζω αν ξέρω ή δεν ξέρω από πολιτική, είναι βέβαιο όμως ότι καποιοι 'μπάτσοι' (όπως τους αποκαλείς), πρέπει να μπούνε μέσα.
Άσχετο, αλλά Αστυνομία και πολιτική (και Δικαιοσύνη), υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητοι μεταξύ τους θεσμοί.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2014 :  00:46:42  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
To Ποτάμι περισσότερους πήρε τελικά από το κέντρο και την ΝΔ παρά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΧΑ από την άλλη, που πρακτικά δεν έχασε τίποτα, ποιος την κατασκεύασε με αυτήν την λογική και γιατί?
Ή η ΕΛΙΑ κτλ.

Μην βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=420715
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2014 :  00:50:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κωνσταντίνε!
Με τον Άλεξ άθελά σου Καλλιεργείς Αυταπάτες

Την ''βία των μπάτσων''
όπως και στην προηγούμενη ανάρτηση
την έβαλα σε εισαγωγικά
γιατί άλλοι τους χαρακτηρίζουν έτσι
εδώ και κάτι αιώνες

Άντε και... ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2014 :  01:01:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για το θέμα Γεώργιε
ποιος και τι και από πού των κομμάτων
έχω γράψει την γνώμη μου από πέρσι

ποιητικοστιχουργικά

και βαριέμαι να την ξανα-ανεβάσω

Άλλωστε... ως συνήθως
θα μείνει ασχολίαστη!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2014 :  02:49:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τη ΧΑ τη κατασκεύασαν τα ΜΜΕ πριν λίγα χρόνια, με την αρωγή των εταιριών δημοσκοπήσεων που την έβαλαν στα γκάλοπ. Όταν ένα κόμμα του 0,00κάτι έχει τέτοια προβολή ώστε έντεχνα να φτάσει στο 10, αντίθετα από τη προβολή των άλλλων κομμάτων του 0,00κάτι, δεν είναι φυσιολογικό. Ακριβώς το ίδιο έγινε και με το Ποτάμι, από το απόλυτο μηδέν ως κόμμα, τα ΜΜΕ το πατρονάριζαν, οι εταιρείες το έβαλαν στις δημοσκοπήσεις, ορίστε το 6,6%.
Αν θεωρούσαμε ότι αυτό δεν έγινε εσκεμμένα, τότε αντίστοιχη αντιμετώπιση θα έπρεπε να είχε πχ το επάμ, που επειδή δεν είναι του συστήματος, η ύπαρξή του είναι γνωστή μόνο από το ίντερνετ.
Με τον σύριζα έγινε το ακριβώς αντίθετο στις πρώτες από τις διπλές εκλογές πριν δυο χρόνια, καθώς οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έθαβαν τα ποσοστά του, και όταν έγιναν οι εκλογές, κόντεψε να βγει πρώτο κόμμα.
Κοινό που έχουν Ποτάμι, Ελιά κλπ? Προωθούνται από το σύστημα.
Το σύστημα δεν ενοχλείται αν πάρει έδρες το Ποτάμι, καθώς θα τις ενώσει με τις έδρες των κομμάτων του συστήματος όπως έγινε με λάος, δημάρ. Αν ο σύριζα κάνει το λάθος να συνεργαστεί με έδρες του Ποταμιού για να φτάσει 151, θα βάλει το σύστημα μέσα του.
- Κάθε γκάλοπ ή εξαγωγή συμπερασμάτων από εταιρείες δημοσκοπήσεων, είναι αναξιόπιστο, αυτό δεν σημαίνει ότι αμφισβητώ υποχρεωτικά το λινκ του enet.

Τίμο ο τίτλος του θέματος (Μαφία), μέχρι τώρα δεν περιλαμβάνει και τον σύριζα. Μακάρι να μην τον περιλάβει ποτέ, για το καλό όλων μας, και της Ελλάδας. Από τη τροπή που πήρε η συζήτηση, φαίνεται ότι είμαι φαν του. Στις ευρωεκλογές προτίμησα άλλο κόμμα. Αν είχα 5 ψήφους, η μία θα πήγαινε σε αυτόν (και άλλη μία στους ανελ!). Αν τον ψηφίσω σε εθνικές εκλογές, αυτό θα γίνει μπας και απαλλαγούμε από τη (δεδομένη τώρα) μαφιοκρατία και όχι επειδή τον θεωρώ το καλύτερο των κομμάτων.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2014 :  09:09:40  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα μας πει κάποιος τώρα, ποιος πιάστηκε ντοπέ, γιατί ακόμα δεν διαρεύσει τίποτα?
(το δέχομαι και με προσωπικό μήνυμα αν θέλετε).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2014 :  12:53:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
τρολαρεις δικε μου

πειτε μου κι εμενα!!!!

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2014 :  13:45:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ήτανε λίγο ακριβή χθες η λαϊκή
μου είπε η δικιά μου!!!

Ο... σολωμός πέρσι 9.98 euro
και φέτος πάνω από 12.50!!!

Τώρα ποιες είναι οι αιτίες αυτής της αύξησης............

''Ελεύθερη αγορά'' θα μου πει κάποιος!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βέβαια τον σολωμό
θα το βρεις και 12.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 29 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000