Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 O Dean στο Σπάρταθλον 2014
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 15

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/07/2014 :  18:07:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ήταν αγώνας αυτος? Υπάρχουν κάπου επίσημα αποτελέσματα π.χ.

...Γιατί και εγώ είχα την αίσθηση ότι ήταν μή ανταγωνιστικού χαρακτήρα οπότε κάτω απο αυτό το πρίσμα θα το εβρισκα απόλυτα φυσιολογικό το να θέλουν να έχουν μια σχετική "σκηνοθεσία" οι διοργανωτές για τις ανάγκες του event. Και δεν θα έβρισκα καθόλου φυσιολογικό κάποιον να "σκοτώνεται" για να "περάσει" τον επώνυμο δρομέα... Εάν ήταν επίσημος αγώνας βέβαια με αποτελέσματα, χρονομέτρες, μετάλλια κλπ μιλάμε για κάτι άλλο

Όμως είναι γεγονός ότι κάποιοι βλεπουν ανταγωνιστικά τα πάντα... Εδώ στα adidas open run δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ το προτζεκτ είναι να πάμε γκρουπάκια σε κάποιους συγκεκριμένους ρυθμούς κάποιοι σκοτώνονται να βγουν πρώτοι? ...Πρώτοι σε τι? ...αφού δεν έχει κατάταξη, μετάλλια και απονομές ούτε εκεί.. Και άντε πες ότι θες να κάνεις μια δυνατή προπόνηση. Στο adidasopenrun είναι ανάγκη να τη κάνεις???

Just my two cents
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/07/2014 :  18:15:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γενικότερα, έχει κουράσει το θέμα με τον Καρνάζη εδώ στο φόρουμ.
Κι όσο κι αν προσπαθώ, δεν μπορώ να βρω τον παραμικρό λόγο που γίνεται αυτό....

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aytoxeiras
Elite Forum-Runner

1247 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/07/2014 :  21:08:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by echetlos

Γενικότερα, έχει κουράσει το θέμα με τον Καρνάζη εδώ στο φόρουμ.
Κι όσο κι αν προσπαθώ, δεν μπορώ να βρω τον παραμικρό λόγο που γίνεται αυτό....


ναι Νίκο. φαντάσου ότι μέχρι κι εγώ κουράστηκα!!
ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει, να ξέρει όμως τα πραγματικά δεδομένα και (φυσικά) τις επιδόσεις.

ΥΓ: Σταμάτη δεν κατάλαβα τι λες για τα 100ευρώ και εχω την αίσθηση ότι με "φωτογράφισες". Στοίχημα εννοείς;

Edited by - Aytoxeiras on 18/07/2014 21:08:59
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/07/2014 :  21:34:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όχι Μάριε δεν φωτογράφισα εσένα (συγκεκριμένα τουλάχιστον γιατί και εσύ τον έχεις στολίσει τον καρνάζη ουκ ολίγες φορές)

Αλλα για να αστειευτώ και λίγο, άμα θες το βάζουμε όμως με τους σωστούς όρους...΄

Εάν κατέβει τελικά ο Ντην στο Σπάρταθλο θα έχεις ένα ευρώ απο μένα εάν δεν τερματίσει για κάθε 100 ευρώ απο εσένα εάν τερματίσει...

Νομίζω η απόδοση που σου δίνω είναι πολύ καλή ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ακόμα και ένα τζάμπα καφέ να βγάλεις (...όπως π.χ. είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ εγώ -ή τουλάχιστον μπορώ να το ρισκάρω- ότι ο ήλιος θα βγεί απο την ανατολή αύριο το πρωί και θα το έβαζα άνετα ένα τέτοιο στοιχηματάκι, ίσως να παιζα και το σπίτι μου όλο βασικά με τέτοια απόδοση ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ)

Εάν όμως ΔΕΝ είσαι σίγουρος 100000% ότι ο Καρνάζης ΔΕΝ αξίζει (για έγκυρος Σπαρταθλητής τουλάχιστον), φυσικά και δεν έχει νόημα ένα τέτοιο στοίχημα....

Κάπως έτσι το είπα πόσο σίγουροι είναι κάποιοι ότι ο Καρνάζης είναι "απάτη"...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aytoxeiras
Elite Forum-Runner

1247 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/07/2014 :  21:46:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σταμάτη σε συμβουλευω να μην ασχοληθείς με το εμπόριο!!

Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο Καρνάζης δε μπορεί να τερματίσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, πχ 8ωρες μετά από τον πρώτο. Το ότι μπορεί να κάνει 35:50, για μένα δε θα αλλάξει τίποτα από όσα έχω γράψει. Ούτε θα πρόκειται για επίδοση για το συγκεκριμενο να τερματίσει το Σπάρταθλο, όπως τερματίει και το Badwater. Δε μειώνω όσους τερματίζουν, τους θαυμάζω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλοι έχουν αυτογνωσία. Το ότι τερμάτισες ένα Σπάρταθλο στα όρια του 36ωρου, είναι μεν δύσκολο, αλλά δε σου ταιριάζει όταν έχεις αυτοδιαφημιστεί με ψέματα ως ο "καλύτερος". Όπως και το να κάνεις 5 ωρες μαραθώνιο, όπως εγώ, είναι καλύτερο από το να κάνεις καθιστική ζωή, δε σε κάνει όμως πρωταθλητή.

Αν πάντως είσαι σίγουρος ότι θα τερματίσει εντός χρόνου, γιατί δε βάζεις το στοίχημα 1:1. Εγώ δεν είμαι για κανέναν σίγουρος, μονο για τον κώλο μου, πόσο μάλλον για έναν αγώνα, για την αξιοπιστία του οποίου το βράδυ εχουν ακουστεί πολλά, αλλά στοιχηματίζω 3000ευρώ ότι δε θα τα καταφερει.

Edited by - Aytoxeiras on 18/07/2014 21:47:38
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NIKOS T.
Master Forum-Runner

Greece


8812 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/07/2014 :  22:02:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νομίζω ότι σημαντικότερο από τη συμμετοχή η όχι του Κarnazes είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα θα πάρουν εκκίνηση 8 νικητές παλαιοτέρων αγώνων.


"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/07/2014 :  22:16:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Που το διάβασες ακριβώς ότι εγώ έγραψα ότι είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσει???????????????

Εγώ δεν είμαι σίγουρος ότι θα τερματίσει ΟΠΟΙΟΣ και εάν μου πεις (είτε μου πεις τον Jurek, είτε μου πεις τον Κούρο, είτε μου πεις ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ) για να βάλω στοίχημα 1:1 .... Θα έβαζα όμως στοίχημα 100 προς 1 για αρκετούς απο δω μέσα που μπορώ να είμαι σχετικά "σίγουρος" ότι ΔΕΝ...

Τώρα για τον καρνάζη δεν έχω την αίσθηση ότι αυτοδιαφημίζεται ως ο "καλύτερος". Ίσως εσύ να έχεις αυτήν την άποψη. Προσωπικά από όσα διαβάζω/μαθαίνω για αυτόν δεν μου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση. Ο κούρος το κάνει ΝΑΙ! ...και όταν χάνει ακόμα, το πρώτο πράμα που προσπαθεί είναι να μειώσει τους αντιπάλους του.

Βέβαια καταλαβαίνω ότι για τους λιγότερο σχετικούς παρασυρμένοι απο τη δημοσιότητα/φήμη του Καρνάζη να σχηματίζουν μια τέτοια εντύπωση λόγω της ασχετοσύνης τους ... Αλλα για αυτό εάν το καλοσκεφθείς δεν ευθύνεται τόσο ο καρνάζης. Άμα το ψάξουμε παντού και πάντα οι άσχετοι και οι ημιμαθείς θα έχουν εσφαλμένη άποψη για το ποιος είναι ο καλύτερος σε κάτι... Για κάποιον είναι ο ξάδελφος του στο χωριό, για άλλον κάποιος που είδαν κάποτε σε μια εκπομπή, και για κάποιον τρίτο ο εαυτός τους... Και συνήθως θα είναι και απόλυτα σίγουροι όλοι αυτοι για την "γνώση" τους...

...Και για να κλείσω, προσωπικά σέβομαι και όσους κάνουν 24 ώρες και όσους κάνουν 36 στο Σπάρταθλο... Εάν το κάνω ποτέ Ο ΙΔΙΟΣ και το τερματίζω άνετα 99% σίγουρος κάθε φορά (όπως νιώθω ότι είμαι σχετικά σίγουρος για τον μαραθώνιο στις 5 ώρες που είπες) ..τότε ίσως να το δω και αλλιώς για τους πιο αργούς (που δεν το νομίζω και πάλι γιατί και στο παράδειγμα με το μαραθώνιο ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΓΚΥΡΑ αλλά και και αυτούς που ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ αλλά έφτασαν μέχρι τη προσπάθεια τους εκεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα- και όχι για πλάκα δήλωσαν στον αγώνα)

Τώρα εάν θες να στο συνεχίσω όπως το είπα εγώ ...ΝΑΙ το δέχομαι 30 ευρά με 3000 ευρά για έγκυρο τερματισμό . Παραπάνω μη μου ζητήσεις όμως... Τόσα νιώθω ότι αντέχω να τζογάρω παρόλο που νιώθω ότι είναι οι πιθανότητες υπέρ μου γιατί ακριβώς δεν είμαι τακτικός παίκτης και άρα σε μεμονωμένο στοίχημα η (α-)πίθανη χασούρα μου δεν θα αναπληρωθεί βραχυπρόθεσμα και δεν έχω λόγο να τζογάρω περισσότερα (και πίστεψε με, στις πιθανότητες και στις θεωρίες παιγνίων -που δεν είναι εμπόριο- είμαι αρκετά καλός και τις έχω σπουδάσει σε ένα βαθμό ως προγραμματιστής)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elias_Run
Advanced Forum-Runner

Greece
355 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2014 :  15:52:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όταν ο sam πρωτομίλησε για στοίχημα και 100ευρά ήταν ηλίου φαεινότερο ότι φωτογράφιζε εμένα! Φυσικά δεν θα το παραδεχτεί κάτι τέτοιο!

Όσον αφορά το στοίχημα που βλέπω ότι ο sam διακαώς θέλει να βάλει θα αναφέρω μια δύο σκέψεις μου.

Είναι παράνομο να βάζουμε στοίχημα σ’ένα site που δεν έχει άδεια για τέλεση στοιχημάτων. Είμαι σίγουρος ότι αν συνεχιστεί η ιστορία με το στοίχημα ο administrator θα βγάλει, όχι κίτρινη, αλλά μεγάλη κόκκινη κάρτα!

Οπότε προτείνω την ιστορία να την τελείωσουμε εδώ πριν αναγκαστεί να επέμβει σαν ‘κηδεμόνας’ ο administrator.

Μεγάλα παιδιά είμαστε sam!!!!

Επιπλέον η επιμονή σου για τέλεση στοιχήματος με τον αυτόχειρα (τον οποίον δεν γνωρίζω και ούτε θέλω να κάνω τον συνήγορο του) μου φέρνει την εξής εικόνα στο μυαλό. Ο αυτόχειρας είναι πάνω σ’έναν βατήρα τοποθετημένο 10 μέτρα πάνω από μια πισίνα και εσύ είσαι κάτω στην πισίνα και του φωνάζεις: ‘Πέσε ρε! Μην φοβάσαι! Δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα!’

Μόνο που η πίσινα δεν έχει νερό! Είναι τελείως άδεια!

Είπαμε το ψευδώνυμο του είναι αυτόχειρας. Όχι μαλάκας!

Με ενοχλούν πάρα πολλά πράγματα για τον Καρνάζη σε βαθμό αηδίας. Δεν πρόκειται να γράψω ένα σεντόνι εδώ.

Το γεγονός ότι στην πλειοψηφία των μεγάλων του κατορθωμάτων έτρεχε μόνος του εμένα με βάζει σε τρελές σκέψεις.... Ας μην μπάινουμε σε λεπτομέρειες τώρα...

Αλήθεια έχει τρέξει ποτέ σε κανέναν σοβαρό αγώνα υπεραποστάσεων και να βγήκε πρώτος??? Ή έστω και δέκατος βρε αδερφέ?

Ειλικρινά πιστεύω ότι η συμμετοχή του στο Σπάρταθλο θα είναι μολυσματική για τον θεσμό!

Και σ’έναν κόσμο άπειρων πιθανοτήτων αν ο Καρνάζης φέτος έτρεχε και έβγαινε πρώτος, εγώ αυτόματα θα αμφισβητούσα τον θεσμό του Σπαρτάθλου σε τέτοιο βαθμό που αυτόματα θα τον έβγαζα από την καρδιά μου!!! Και αυτό γιατί εγώ (και χωρίς να είχα αποδείξεις) θα πίστευα και θα δήλωνα ότι πήγε στην Σπάρτη υποβοηθούμενος....!!!!!

Και επαναλαμβάνομαι!!!! Δεν φταίει τίποτα ο Καρνάζης για το αυτό που είναι! Ένας Έλληνας δεύτερης γενιάς μεγαλωμένος στην Γιουεσάϊ είναι που τον έκαψε το Αμερικάνικο το όνειρο, το κούφιο το μάρκετινγκ και το ντολάριο!

Κάτω από τέτοιες συνθήκες τί στοιχήματα μας ζητάς να βάλουμε βρε sam???!!!

Εγώ προσωπικά ντρέπομαι!!!!!!!


Ηλίας Α.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sisi
Senior Forum-Runner

Greece


563 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2014 :  17:13:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Elias_Run


Είπαμε το ψευδώνυμο του είναι αυτόχειρας. Όχι μαλάκας!


Ηλίας Α.




Σίση
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2014 :  20:03:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τα "χαζά" "αμερικανάκια" το χουν πει καλύτερα!

Εαν δεν είσαι έτοιμος "to put your money where your mouth is" τότε μην λες πολλά...

Και ένα τελευταίο. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια. Μην λέτε τέτοιες μεγάλες κουταμάρες ότι ο καρνάζης τρέχει μόνος του. Ο καρνάζης -που αυτό που λέει είναι πως είναι απλά ένας απο εμάς και όχι ένα πρωταθλητής- έχει τερματίσει πανω απο δέκα Badwaters (πολλά κάτω απο τις 30 ώρες) και άλλα τόσα Western States 100 (πολλά κάτω απο τις 20 ώρες). Και δεν θα σου πω για δεκάδες άλλα 100 μιλερσ, UTMBs, αλλάσκες κλπ. Μάλλον ούτε ξέρετε ορισμενοι τι είναι αυτα...

...και όχι, ΕΚΕΙ δεν τρέχει μόνος του. Τρέχουν χιλιάδες μαζί του και έχει πλασαριστεί σε ψηλές θέσεις αρκετές φορές σε βάθρο γενικής ή στη κατηγορία του σχεδον σε όλους κατά καιρούς. Υποσχέθηκα σε κάποιον ότι δεν θα κάνω κουβέντα για τις επιδόσεις του Καρνάζη γιατί κάποιοι θα βιαστούν να συγκρίνουν μήλα με πορτοκάλια ... αλλά μη λέτε τόσο απίστευτα πράγματα! Αλοιμονο δηλαδή.

Ο Καρνάζης δεν είναι για να βγει πρώτος στο Σπάρταθλον. Παρόλα αυτά εάν έχει τον χρόνο και τη δυνατότητα να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει επιδόση που οι περισσότεροι εάν όχι σχεδον ολοι -σύγχρονοι τουλάχιστον- έλληνες Σπαρταθλητές την έχουν ως μακρινό όνειρο. Αυτο τουλάχιστον θα πρέπει να το καταλάβετε...

.-
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2014 :  20:18:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
(και αυτά που λέτε για το στοίχημα ...που τα σκεφτήκατε? Σιγά μην μας πιάσει και η αντιτρομοκρατική επειδή είπαμε 2 άτομα σε ένα φορουμ να βάλουμε -στη πλάκα βασικα αλλά και σοβαρά να το λέγαμε- στοίχημα μεταξύ μας!!!! ....Τι σχέση έχει το site??? Ποια άδεια???? ...Σιγά μην είναι και booker o admin ....Μη τρελαθούμε κιόλας. Άσε που ήδη ο Ρίγκο θα έπρεπε να είναι στον κορυδαλλό γιατί έπαιξε και έχασε ένα γαλακτομπουρεκο τις προάλλλες)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elias_Run
Advanced Forum-Runner

Greece
355 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2014 :  20:27:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αδερφέ τρολλάρεις τρελά! Δεν σε κατηγορώ! Φυσικός μηχανισμός άμυνας στην εποχή του Internet!

Εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανένα γαλακτομπούρικο που να κοστίζει 3000 Ευρά....!!








Ηλίας Α.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2014 :  20:38:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Από την τοποθέτηση τελικά του ΣΑΜ
μαθαίνουμε πως ο Ντην δεν είναι ένας τυχαίος Ουλτράς

Καλώς να έρθει λοιπόν και να τερματίσει
όσο πιο ψηλά γίνεται!

Ρισκάρω και βάζω στοίχημα 10 ευρώ
πως θα φθάσει στα πόδια του Λεωνίδα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elias_Run
Advanced Forum-Runner

Greece
355 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2014 :  21:02:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όσον αφορά τις επιδόσεις του Καρνάζη οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουμε ότι έχει κερδίσει τον Υπερμαραθώνιο του Badwater μια φορά και ότι έχει κερδίσει άλλους 2-3 υπερμαραθώνιους αγώνες (τα 100 μίλια στο Vermont το 2006 ένας εξ αυτών).

Ειλικρινά, και δίχως ίχνος ειρωνείας, σημαντικά επιτεύγματα αυτά αλλά από κάποιον 52χρονο ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ή αρέσκεται στο να τον ορίζουν Ultramarathon runner of the year, Athlete of the year, Man of the Century etc θέλω κάτι περισσότερο...!! Κάτι πολύ περισσότερο!

Και αυτή είναι η αλήθεια:

Ο Καρνάζης υστερεί και ποσοτικά και ποιοτικά πολλών Ευρωπαίων και Ασιατών Υπερμαραθωνοδρόμων!!!

Δεν θα μιλήσω για το ΗΘΟΣ.... γιατί θα σπάσουν οθόνες υπολογιστών...!!!

Σου παραθέτω κάποια κριτική που έχει γίνει (ηρέμησε sam όχι από εμένα) και που την αντιγράφω από το Wikipedia.

Critical responses[edit]
Karnazes' achievements have been derided on some running websites (such as LetsRun.com) as tainted with hyperbole. For example, critics have pointed out that his website's claim that he won the running division of the inaugural South Pole marathon does not clarify that he was the only entrant in that division.[2]

Former elite athlete Weldon Johnson said that the criticism is partly due to Karnazes ability to attract sponsors and gain attention for feats that may be less spectacular than they appear. Journalist Helene Elliot quotes Johnson as saying:

"There are a lot of runners who could do what Dean does and in many cases have done it before him, they just have not received the publicity. Yet, Dean allows himself to be marketed as something he is not....Dean's biggest accomplishment is not in running, but in marketing."[2]

Johnson praised Karnazes for his charity work.[2]

Ultra-marathoner John Morelock defended Karnazes, but also said that Karnazes was "very good, not great. He's not a racer, just a very good performer." He believed that the criticism is sparked by unfamiliarity with ultra-running, and underestimates the mental and physical endurance required.[2]

Karnazes said that he has come to ignore the criticism in favor of the hundreds of e-mails of people who say that he has inspired them.[2]

Όσον αφορά το σχόλιο σου sam:

«Παρόλα αυτά εάν έχει τον χρόνο και τη δυνατότητα να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει επιδόση που οι περισσότεροι εάν όχι σχεδον ολοι -σύγχρονοι τουλάχιστον- έλληνες Σπαρταθλητές την έχουν ως μακρινό όνειρο. Αυτο τουλάχιστον θα πρέπει να το καταλάβετε...»

απλά να σου πω ότι όταν το διάβασα, έπεσα από την καρέκλα στο πάτωμα και γέλαγα κρατώντας την κοιλιά μου. Κανένα άλλο σχόλιο από μένα!

Να’ σαι καλά με έκανες και γέλασα παραμονές της γιορτής μου!


Ηλίας Α.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elias_Run
Advanced Forum-Runner

Greece
355 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2014 :  21:07:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by GERMANOS

Από την τοποθέτηση τελικά του ΣΑΜ
μαθαίνουμε πως ο Ντην δεν είναι ένας τυχαίος Ουλτράς

Καλώς να έρθει λοιπόν και να τερματίσει
όσο πιο ψηλά γίνεται!

Ρισκάρω και βάζω στοίχημα 10 ευρώ
πως θα φθάσει στα πόδια του Λεωνίδα!



Φαντάζομαι ότι εννοείς την Ελληνική ταβέρνα: "Στα πόδια του Λεωνίδα" κάπου στο Τέξας των ΗΠΑ.

Να βάλω και'γώ άλλα 10 να τα κάνουμε 20? Και τα κέρδη μισά μισά!





Ηλίας Α.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 15 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000