Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 O Dean στο Σπάρταθλον 2014
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 15

Aytoxeiras
Elite Forum-Runner

1247 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/07/2014 :  22:39:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by GERMANOS
Ρισκάρω και βάζω στοίχημα 10 ευρώ
πως θα φθάσει στα πόδια του Λεωνίδα!


Γερμανε...μην ξανοιγεσαι!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/07/2014 :  00:08:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είπα κι εγώ μετά από 15 χρόνια να παίξω κάτι
γι' αυτό έβαλα αυτό το υπέρογκο ποσόν!

Άργησα αλλά τουλάχιστον...
μπήκα πολύ δυνατά στο παιχνίδι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/07/2014 :  00:12:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μιας και πέρασε η μέρα και έχουμε 20 του μηνός
χρόνια πολλά σου Εlias!!!

Μη μου πεις ότι υπάρχει όντως ΑΥΤΗ Η ΤΑΒΕΡΝΑ!
Γιατί εγώ τόγραψα τυχαία!
Δεν σκαμπάζω από Εγγλέζικα!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/07/2014 :  00:50:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιατί Ηλία (χρόνια σου πολλά κιόλας) εκτίθεσαι έτσι ...ειλικρινα? Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι γνώσεις σου έχουν κενά. Δεν θέλω να γίνομαι κακός, μέρα που ναι, αλλά με αναγκαζεις να καταφύγω στα cold facts που λέει και ο ρίγκο.

Ο Καρνάζης έκανε (και σου βάζω μόνο απο τις πρόσφατες επιδόσεις του) 27:11 στο BADWATER του 2008 (3ος άντρας) και 29:57 το 2012 (12ος γενικής).

http://www.badwater.com/results/

Οι επιδόσεις του badwater είναι σχετικά αντίστοιχες του Σπάρταθλου (εξαρτάται και απο τις συνθήκες της κάθε χρονιάς φυσικά) με πιο γρήγορο στις περισσότερες των περιπτώσεων το Σπάρταθλο...

Και μπορεί να το δει κανείς αυτό εύκολα. Μάλιστα κοίτα να δείς που ειδικά το 2012 μαζι με τον Καρνάζη (4 λεπτά διαφορά) τερμάτισε και η πρώτη γυναίκα (και νικήτρια του badwater το 2012) ...η πολύ γνωστή μας Sumie Inagaki. Και ξέρεις γιατί είναι γνωστή μας?????

Γιατί είναι 2 φορές νικήτρια του Σπάρταθλου (και μια φορά 2η) και έχει μάλιστα τον 2ο καλύτερο χρόνο (και τον 5ο) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ για τις γυναίκες στο Σπάρταθλον!

Να σου πω τους χρόνους της σε αυτές τις χρονιές στο Σπάρταθλον? 27:39, 28,37 και 29,38 .....Όλοι κάτω απο τον χρόνο της στο badwater το 2012.... Και μάλιστα δεν μπορεί να πει κανείς ότι στο badwater το 2012 πήγε πρώτη φορά και για αυτό ο χρόνος μπορεί να ήταν πιο αργός γιατί δεν ήξερε τον αγώνα ή τον πήγε συντηρητικά.

Και αυτό γιατί Η ΙΔΙΑ είχε πάει ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. Με 28,49 (δηλαδή πάλι πιο πάνω απο τις 2 νίκες της στο Σπάρταθλον)

http://ultrasignup.com/results_participant.aspx?fname=Sumie&lname=Inagaki

Και δεν είναι φυσικά μόνο η Inagaki... Ο ίδιος ο Jurek έχει νομίζω 2+ ώρες πιο αργούς χρόνους στα badwaters του απο τα Σπάρταθλα του...

...Ωραια, τώρα θα σου αφήσω μόνος σου να ψάξεις πόσοι έλληνες απο αυτούς που τερματίζουν σπάνε τελικά τις 30 ώρες (να μην σου πω τις 31) στο Σπάρταθλο τις τελευταίες χρονιές (και πόσο μάλλον τις 27-28 που συζητάμε) και ίσως να μην πονάει η κοιλιά σου απο τα γέλια πλεον για το εάν ο Καρνάζης έχει ή όχι -απο το αγωνιστικό ιστόρικο του πάντα- τις προφανείς δυνατότητες για μια αξιοπρεπεστατη επίδοση στο Σπάρταθλο που ΝΑΙ δεν είναι στις συνήθεις επιδόσεις παρά μόνο πολυ λίγων Ελλήνων Σπαρταθλητων.

Επίσης μπορείς να τσεκάρεις τις επιδόσεις του στο Western States 100 και να τις συγκρίνεις με τις επιδόσεις ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που έχουν πάει εκεί (βασικά μόνο ένας έχει πάει και τερματίσει τον αγώνα αλλα θα σου αφήσω να τον βρεις και αυτόν μόνος σου)

Δε με νοιάζει να κάνω τον συνήγορο κανενος αλλά τέτοια ισοπέδωση παραπάει. Δεν ξέρω τι θα κάνει τελικά ο Καρνάζης (αφου είναι προφανώς και πρώτη του φορά στον αγώνα αλλα ΚΑΙ στη διαδρομή κάτι που πολλές φορές μπορεί να σταθεί μεγάλο ντεζαβανταζ/εμπόδιο). Όμως οποιος λέει ότι ο Καρνάζης δεν είναι ικανός για έναν -αξιοπρεπέστατο μάλιστα- τερματισμό στο Σπάρταθλο συγγνώμη αλλά -γνώμη μου είναι πάντα- είναι λίγο άσχετος με τις υπεραποστάσεις (οχι οτι εγω το παίζω σχετικός αλλα 3-4 αποτελέσματα τουλάχιστον τα ξέρω ή μπορώ να τα βρω εύκολα και να τα αξιολογήσω)

Ας έρθει ο άνθρωπος, ας τον χειροκροτήσουμε και αυτόν όπως ΟΛΟΥΣ τους άλλους, ας τερματίσει καταρχάς με το καλό και άς πάει όσο καλύτερα μπορεί....

Υ.Γ. θα ακούσεις τον Καρνάζη να λεει σχεδόν σε κάθε συνέντευξη του "I am an average man. What I a doing, everybody can do...You just need to have passion about it."). Αυτό δεν θα το έλεγε (και καλά θα έκανε) αυτός που είναι (ή πίστευε ότι ειναι) ο Μέσι ή ο Ρονάλντο.... Το έαν πουλάει καλά τον εαυτό του απο εκει και πέρα και έχει αποκτήσει μεγαλύτερη δημοσιότητα απο άλλους καλύτερους του. Με γεια του, με χαρά του. Απατεώνας δεν είναι όμως και του αρμόζει ο ανάλογος σεβασμός για όσα έχει καταφέρει (που δεν είναι και λίγα για έναν αθλούμενο δρομέα που ξεκίνησε να τρεχει για το χόμπι του). Και ας του αναγνωρίσουμε στη τελική ότι μαλλον είναι εξίσου εάν όχι ακόμα καλύτερος στο μαρκετινγ...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aytoxeiras
Elite Forum-Runner

1247 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/07/2014 :  01:12:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by samΑπατεώνας δεν είναι


Σταμάτη θα μπορούσα να σου γράψω ολόκληρα κατεβατά για να σου αποδείξω το αντίθετο αλλά δε θα το κάνω γιατί:
1ον τα στοιχεία στα οποία θα στηρίξω την επιχειρηματολογία μου είναι στοιχεία που μπορεί να βρει ο οποιοσδήποτε, και τα εχω γράψει και παλιότερα
2ον δεν εχω το χρόνο να ασχοληθώ για να ξαναγράψω τα ίδια και τα ίδια
3ον όπως είπε και ο Νίκος το θεμα εχει κορεστεί και
4ον μου δίνεις την εντύπωση (από όλα τα ποστ που εχω διαβασει), ότι όταν έχεις σχηματίσει δική σου άποψη δεν την αλλάζεις με τίποτα. συνεπως, στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. και δεν διστάζεις μάλιστα όχι σπάνια να υποτιμάς τους άλλους, όταν διαφωνούν μαζί σου. οπότε δε θέλω να σου χαλάσω το παραμύθι.

Παραμένω όμως standby αν θελήσεις να βάλεις το στοίχημα, μεχρι και 48 ωρες πριν τον αγώνα. Γιατί καλή η σπέκουλα, αλλά ενα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elias_Run
Advanced Forum-Runner

Greece
355 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/07/2014 :  04:57:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Sam σ’ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να σου πω ότι είναι κρίμα που δεν ασχολείσαι με την πολιτική αφού απ’ότι βλέπω είσαι εξαιρετικά καλός στο τρολάρισμα και την μπλόφα! Το ότι δεν αλλάζεις εύκολα γνώμη και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου θα ήταν επιπλέον μπόνους για την πολιτική σου σταδιοδρομία!

Επί της ουσίας, τώρα, επιβεβαιώνω σήμερα αυτό που νόμιζα εδώ και καιρό για’σένα: το ότι δηλαδή είσαι ατακτούλης και παιχνιδιάρης! Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ! Ειδικά τώρα που έχω και την γιορτούλα μου!

Ξεκινάω...

Όσοι απ’ εμάς κριτικάρουμε τον Καρνάζη δεν έχουμε πει ποτέ ότι το παλικάρι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του στο τρέξιμο! Αυτό που βροντοφωνάζουμε είναι ότι οι επιδόσεις του είναι δυσανάλογες της αναγνώρισης που έχει τύχει!

Επίσης μας ενοχλεί λίγο η αλαζονεία του! Το προσωπικό του site είναι το εξής:

http://www.ultramarathonman.com/web/ ......!!!!!!!!

Κάποιος κοιτάζοντας την διεύθυνση αυτή θα ορκιζόταν (αν δεν ήξερε) ότι αυτό το site αναφέρεται στους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως ή σε αποτελέσματα αγώνων υπεραποστάσεων ή σε βιογραφίες μεγάλων αθλητών ή σε κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Κι όμως η διευθυνση αυτή είναι του ΕΝΟΣ, του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ, του Καρνάζη.

Φαντάζομαι τον Καρνάζη όταν θα σχεδιάζε παρέα με κάποιον προγραμματιστή την ιστοσελίδα του...

Web designer: Λοιπόν πώς θέλεται να το ονομάσουμε κύριε Καρνάζη?

Karnazes: Mmmm το www.thebestrunnerever.com ακούγεται καλό?

Web designer: Δεν είναι λίγο μεγάλο? Και λίγο cheesy?

Karnazes: OK τότε. Ας το πούμε www.ultramarathonman.com Και αυτή είναι η τελική μου απόφαση dude!

Τρελά γέλια sam!

Και τί παράδοξο να νομίζεις sam ότι ο Ντίν είναι ταπεινός άνθρωπος και αθλητής?!

Sam ας μιλήσουμε τώρα για τις επιδόσεις του μιας και αρέσουν και στους δυό μας τα cold facts.

Απ’ότι μπορώ να βρώ ο Ντιν έχει κερδίσει μόνο 2 αγώνες στην καριέρα του! Αυτόν στο Badwater (135 μίλια) τo 2004 και στο Vermont (100 μίλια) το 2006.

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το παλικάρι ήταν στο peak της καριέρας του πριν 10 χρόνια! Είναι αμφίβολο το τί θα καταφέρει να κάνει ύστερα από 10 χρόνια στο Σπάρταθλον (για να το πω απλά).

Ό,τι άλλο κατόρθωμα έχει καταφέρει το έχει καταφέρει είτε τρέχοντας μόνος του (και ναι εκεί βγήκε πράγματι πρώτος...) είτε ως μέλος ομάδας.

Έχει επίσης κερδίσει το 4 Deserts Race Series το 2008, αλλά εκεί ο νικητής καθορίζεται από άθροιση πόντων στους 4 αγώνες. Αν δηλ. κάποιος αθλητής βγεί πρώτος στους 3 από τους 4 αγώνες αλλά δεν τρέξει στον τέταρτο έχει πλεονέκτημα ο αθλητής που θα τρέξει και στους 4 αγώνες με καλύτερο χρόνο. Άρα θεωρητικά ένας αθλητής με μέτριες επιδόσεις στους 4 αγώνες έχει πλεονέκτημα από κάποιον που έχει τρελούς χρόνους μόνο στους 2.

Sam μου αναφέρεις διακαώς το Western States Endurance Run (100 μίλια)! O Ντιν τον έχει τρέξει τον αγώνα αυτό 10 φορές και μάντεψε πόσες φορές τον έχει κερδίσει...!!!

ΖΕΡΟ!!!!! Καμία!

Οι επιδόσεις του ξεκινάνε από 4η το 2003 και φτάνουν στο 27η το 1996. Μέση επίδοση κατάταξης όλα αυτά τα χρόνια είναι η 14η. Σε εφτά από τους αγώνες αυτούς έτρωγε την σκόνη του πρώτου, και γνωστού μας, Scott Jurek.

Και τί απλό που είναι το όνομα της διεύθυνσης του site του Scott:
http://scottjurek.com/

Αν δεις την πορεία του στον αγώνα αυτό πάλι θα δεις ότι επιβεβαιώνομαι! Την καλύτερη του επίδοση την έκανε το 2003 που βγήκε 4ος. Όλα δείχνουν ότι ο Ντιν ότι ήταν να δώσει ως αθλητής το έδωσε την περίοδο 2002-2006!

Δεν θέλω να φανταστώ τι κατάταξη θα πετύχει στο Σπάρταθλο φέτος αν και ομολογουμένως το παλικάρι προπονείται σκληρά στην Βοϊδοκοιλιά στην Μεσσηνία

https://www.facebook.com/DeanKarnazes?hc_location=timeline

Sam μιλάς για τις επιδόσεις των Ελλήνων στο Western States Endurance Run και αυτό δείχνει απίστευτη κουταμάρα εκ μέρους σου.

Αρκεί να σου πω ότι το 1998 ο Ντιν βγήκε 25ος τρώγοντας την σκόνη της Ελένη Διαμαντίδη που βγήκε 14η!!!!

Μετά τολμάς και μας λες για αξιόλογους Έλληνες που δεν τα έχουν καταφέρει να τερματίσουν τον συγκεκριμένο αγώνα... Αλήθεια ποιούς εννοείς? Ή μήπως θα έπρεπε οι απανταχού Έλληνες υπερμαραθωνοδρόμοι να μας ζητήσουν συγγνώμη που δεν συμμετέχουν σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα παγκόσμιας εμβέλειας που σ’ όλους τους αγώνες το 98% των συμμετέχοντων είναι Αμερικάνοι με τους υπόλοιπους αθλητές να είναι από 2-3 άλλες χώρες.

Πάντως μπήκα στο τρυπάκι και σου αναφέρω τα επίθετα πιθανών Ελλήνων της ομογένειας που έχουν τερματίσει τον συγκεκριμένο αγώνα: Sarakas, Duplessis, Diamantides, Hieronymus, Nictakis, Copelas, Collazos..!!!!! Ψάξε και’συ sam! Μπορείς να βρείς και άλλους!

Προσπαθείς να βγάλεις στοιχεία συγκρίνοντας το Badwater με το Σπάρταθλο αλλά αυτό είναι τελείως άστοχο αφού πρώτον είναι δύο διαφορετικοί αγώνες σε δύο διαφορετικές ηπείρους και δεύτερον την καλύτερη επίδοση του ο Ντιν την έκανε στο Badwater όταν σηκώσαμε την κούπα στην Πορτογαλία (πολύ πρόσφατα δηλαδή...).

Τολμάς και μιλάς για τις επιδόσεις των Ελλήνων στο Σπάρταθλο τα τελευταία χρόνια λες και ζείς σε άλλον πλανήτη ή λες και δεν γνωρίζεις την γενοκτονία που συμβαίνει στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια! Και, ναι παρολαυτά κάποιοι Έλληνες ακόμη τρέχουν και τερματίζουν Σπάρταθλα!!!!! Και κάποιοι απ’αυτούς σε χρόνους κάτω των 30 ωρών!

Και αφού σου αρέσουν τα παιχνίδια sam ας παίξουμε λοιπόν!

Σε προκαλώ να βάλεις ότι στοίχημα γουστάρεις για τον Καρνάζη με τουλάχιστον 3 άτομα εδώ στο forum! To στοίχημα θέλω όμως να έχει Ευρά!!! Όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο! Και θέλω και ντοκουμέντα μετά την λήξη του αγώνα (Σπάρταθλο 2014) ότι πράγματι το στοίχημα έλαβε χώρα και έπεσε το ρευστό! Θέλω Βίντεο που να δηλώνουν και οι δύο πλευρές του στοιχήματος ότι το στοίχημα και οι όροι του ορίσθηκαν μέσα στο forum!

Αν στο μεταξύ ο admin δεν βγάλει κόκκινη κάρτα, εγώ δηλώνω ότι θα σταματήσω να γράφω στο forum για πάντα!!! Γιούπι ..!!!!

Αν όμως ο admin σου βγάλει κόκκινη κάρτα τί θα μου δώσεις?

Λοιπόν, τί λες ???? Θα πέσεις από τον βατήρα?

Ή μήπως δεν θες να "to put your money where your mouth is" ???


Ηλίας Α.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/07/2014 :  10:55:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...αλλα νταλον








































Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Mastrolefteris
Senior Forum-Runner

560 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/07/2014 :  07:45:13  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Mastrolefteris Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα,

Ίσως ο παράγοντας που δεν λαμβάνουμε υπόψιν όσο θά'πρεπε, να είναι πως ο Karnazes είναι κατά βάση βουνίσιος δρομέας και όχι ασφάλτινος.

Συνήθως οι βουνίσιοι δεν τα πάνε καλά στην άσφαλτο-και το αντίστροφο, παρόλες τις εξαιρέσεις όπως ο Jurek.

Υποψαζομαι ότι ενδεχόμενη αποτυχία του, θα οφείλεται σε αυτό το γεγονός.

www.MountainRunning.gr

MountainRunner
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/07/2014 :  09:53:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by sam

Άσε που ήδη ο Ρίγκο θα έπρεπε να είναι στον κορυδαλλό γιατί έπαιξε και έχασε ένα γαλακτομπουρεκο τις προάλλλες)



Έχω καλό δικηγόρο και με έβγαλε έξω με εγγύηση ένα σου!

Υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας, νομίζω σημαντικός:
Ο Karnazes έχει εμπνεύσει πολλούς περισσότερους ανθρώπους να τρέξουν, απ' όσους ο Κούρος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/07/2014 :  09:54:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
(άσε που ήταν προφιτερόλ!!!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/07/2014 :  09:59:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Eίναι γνωστό ότι ο Κούρος υστερούσε/ρει
στο Face control
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/07/2014 :  11:04:27  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρε αφήστε τον ανθρωπάκο να κάνει τον αγώνα του.Τον φάγατε βρεεεεεεεεεεε..
Όσο για το αν θα το καταφέρι,Ιδού η Ρόδος ,ιδού και το Πήδημα!
Σιγά άλλος ένας αγώνας είναι!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2014-ΕΛΑΙΩΝ ΓΗ.ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2/8/2014
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/07/2014 :  14:04:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

(άσε που ήταν προφιτερόλ!!!)


Όχι ήταν, είναι! Έχε χάρη που κάνω διατροφή αυτή την εποχή...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fotinos
Newbie Forum Runner

Greece
5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2014 :  17:27:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αφήστε τον άνθρωπο να τρέξει με την ησυχία του!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kostasC
Forum-Runner

Greece
142 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/07/2014 :  14:31:12  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kostasC Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by anima

Προκειται για ενα ΝΟΥΜΕΡΟ με ολη τη σημασια της λεξης.Περσι στον αγωνα του costa navarino Συλιμνα-ΤΡΙΠΟΛΗ που ειναι και η καταγωγη του ετρεξε και απαιτησε να μην τερματισει κανενας αθλητης πριν απ αυτον.
Οποιος το επιχειρησε δεν τον ακυρωσαν μονον αλλα και εντολοδοχοι κριτες τους εμποδισαν να φθασουν στον τερματισμο,για να παρουν τα media αυτον και την παρεα του.



έλεος !! ήσουν και παρόν ! τι πήγες να κάνεις ? να βγεις πρώτος ? μάλλον δε κατάλαβες τίποτα απ ότι έγινε εκείνο το 3ήμερο.
Να πάρουν τα media αυτόν και την παρέα του... μα καλά, χαπακώνεστε ρε παιδιά και τα γράφετε αυτά ? ο Karnazes στην Αμερική έχει οργανώσει αγώνες-event με 20000 κόσμο και θα περίμενε στη Συλιμνα με τα 40 άτομα που έτρεχαν, να φανεί ? προφανώς οι κάμερες και τα σχετικά ήταν γι αυτόν, δε πιστεύω να είχε κανείς την εντύπωση οτι 4-5 κάμερες συνεργεία κλπ ήταν εκεί για την αφεντομουτσουνάρα μας.

Αν θυμάσαι καλά, είχε πει, όλοι μαζί στον τερματισμό, όλοι νικητές.
Έτσι έκανε ένα μεγάλο γκρουπάκι και τερμάτισαν όλοι μαζί.


You better run...run
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 15 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000