Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πες μου παπά μου, ΠΟΥ πάμε;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 13

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2014 :  20:18:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by andrem

Ο μητροπολιτης πειραιως ειναι πολυ ατυχος,γεννηθηκε μερικους αιωνες αργοτερα.
Ο μεσαιωνας ειναι η εποχη που του ταιριαζει.Και δυστυχως δεν ειναι ο μονος.

..και τώρα μεσαίωνα έχουμε.. και προς τα ΄κει μας οδηγούν απο εργασιακές σχέσεις (..δηλαδή εαν βρεις δουλειά..!) εως την επιβίωση (αν βρεις κανα συσσίτιο..!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2014 :  21:36:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι διαφορες μας σημερα με τον μεσαιωνα ειναι τεραστιες,ειμαστε σαφως σε καλυτερη κατασταση,θα συμφωνησω ομως μαζι σου οτι καποιοι θελουν να μας πανε προς τα εκει,παρα τα πισωγυρισματα παντως πιστευω οτι στο τελος δε θα τους περασει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2014 :  21:58:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εργασιακός μεσαίωνας με συνθήκες "γαλέρας" πολιτιστικός μεσαίωνας (απόκρυψη-ποραπληροφόρηση) ΜΜΕ, κλείσιμο της ΕΡΤ, κοινωνικός μεσαίωνας
νεο-άστεγοι συσσίτια φτώχεια δυστυχία απόγνωση.., ξεπούλημα εθνικού πλούτου-καταστροφή του περιβάλλοντος (Νερό-ΔΕΗ Σκουριές κ.λ.π..) πολιτικός μεσαίωνας (καταπάτηση συντάγματος αυθαιρεσία καταστολή καταπάτηση θεμελιωδών δικαιωμάτων)και δεν έχει τελειωμό...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2014 :  23:30:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by andrem

Οι διαφορες μας σημερα με τον μεσαιωνα ειναι τεραστιες,ειμαστε σαφως σε καλυτερη κατασταση,θα συμφωνησω ομως μαζι σου οτι καποιοι θελουν να μας πανε προς τα εκει,παρα τα πισωγυρισματα παντως πιστευω οτι στο τελος δε θα τους περασει.



Ετσι θέλουν να ελεγχουν τις χώρες της μεσογείου οι πιο ισχυρές δυνάμεις της εε , δεν θέλουν να τις αφήσουν να αναδείξουν της δυνατοτητές τους.
Τι χρειάζεται για να έχεις προσοδοφόρο έδαφος για επενδύσεις σε μια χώρα σαν την ελλάδα όταν είσαι για παράδειγμα γερμανός; Στασιμότητα και αδιέξοδο. Να δημιουργήσεις δυναότητες ανάπτυξης μόνο απο εξωτερικούς πυρήνες (ξένους επενδυτες) και τους πολίτες να τους ταράξεις στην ταλαιπώρια. Να μην μπορείς να σηκώσεις κεφάλι, να χρωστάς παντού , να μην μπορείς να διμιουργήσεις κάτι δικό σου.

Βράζω μέσα μου που τα σκέφτομαι. Πως θα γίνει να ξυπνήσουμε. ΠΩΣ;

Και εμείς, οι έλληνες πολιτικοί δηλαδή, παίζουμε κάκιστης ποιότητας σκάκι. Την δευτέρα πάμε για ψηφο εμπιστοσύνης. Κίνηση ματ για σαμαρα; ...τι είχες γιαννη ,τι ειχα πάντα.

ps. Τι να σχολιάσει κανείς για τα λόγια ενός μητροπολίτη στο πρόσωπο του Χώκινγκ . Παλιότερα η εκκλησία έστελνε ένα Καζαντζάκη για αφορισμό (σκορδοκαίλα του ), και έτσι κρατουσε στα σκοτάδια τον κόσμο της. Ακόμα πιο παλιά τους πέρναγε και απο ιερά εξέταση.



People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 01/10/2014 23:42:41
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/10/2014 :  23:44:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τώρα που το σκέφτομαι , έπρεπε εμείς εδώ στα βαλκάνια, βουλγαροι, τουρκοι, κτλ να τους είχαμε γράψει στα @@ δια μας . Αυτό.

Αλλά βλέπεις έχουμε μπλέξει τα μπουτια μας μεταξύ μας εδώ στην ανατολή με τις θρησκείες, τις δοξασίες , τον εθνικισμο και λοιπες μαλακ..ς.

ΑΑΑρρργκγκγ... :( :p

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/10/2014 :  16:39:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αρχιμανδρίτης χτύπησε γυναίκα αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο!

Η αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις της και ο ιερωμένος τράπηκε σε φυγή - Αναζητείται από τις αρχές

Όλα έγιναν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε τροχονομικό έλεγχο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, όπου συνεργείο της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας πραγματοποιούσε ελέγχους στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας.

Επικεφαλής του συνεργείου ήταν μια ανθυπαστυνόμος, η οποία είχε την ατυχία να σταματήσει το ιερωμένο, αφού το ραντάρ τον "συνέλαβε" να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr την ώρα που η ανθυπαστυνόμος έκανε έλεγχο στα χαρτιά του αυτοκινήτου, αρχικά υπήρξε φραστική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αρχιμανδρίτης μεταξύ άλλων είπε "γαϊδούρα" την αστυνομικό.

Όμως ο οξύθυμος ιερωμένος δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με την αστυνομικό της επιτέθηκε και προσπάθησε να την χαστουκίσει. Εκείνη αμυνόμενη έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο για να προστατευθεί.

Ωστόσο η άτυχη αστυνομικός από το χτύπημα που δέχτηκε της έπεσε το μπλοκ με τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια, της έφυγαν τα γυαλιά από το πρόσωπο, ενώ πέφτοντας χτύπησε με το κεφάλι δυνατά στις πλαϊνές μπάρες της εθνικής οδού.

Η αστυνομικός για δέκα λεπτά περίπου έχασε τις αισθήσεις της από το χτύπημα, ενώ ο Αρχιμανδρίτης μόλις η κοπέλα έπεσε μπήκε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.

Οι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι εκείνη την ώρα έκαναν έλεγχο σε άλλο αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πέρα έτρεξαν να βοηθήσουν την ανθυπαστυνόμο, όταν την είδαν κάτω, χωρίς όμως να έχουν αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όταν η αστυνομικός συνήλθε τους είπε τι έγινε και ο ιερωμένος αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου άλλα δεν βρέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιμανδρίτης είναι από τη Φθιώτιδα και ζει σε μοναστήρι στην ανατολική Φθιώτιδα, ενώ παράλληλα υπηρετεί και στη Μονή Πετράκη της Αρχιεπισκοπής στην Αθήνα.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα

---

«Με είπε γκέι» απαντά ο ιερωμένος για την τροχονόμο

Εξακολουθεί να υφίσταται η διάσταση των απόψεων μεταξύ της αστυνομικού και του αρχιμανδρίτη, που ήταν πρωταγωνιστές στο τραγελαφικό περιστατικό της Φθιώτιδας, όπου η γυναίκα κατήγγειλε ότι χτυπήθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η αστυνομικός, αφού εκείνη σταμάτησε τον αρχιμανδρίτη για τροχονομικό έλεγχο στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, εκείνος την αποκάλεσε «γαϊδούρα», ενώ το αποκορύφωμα της αντιπαράθεσης που είχαν την ώρα που εκείνος της παρουσίαζε τα στοιχεία του (άδεια κυκλοφορίας, δίπλωμα οδήγησης, ασφάλεια αυτοκινήτου), ήταν η προσπάθεια του αρχιμανδρίτη Ιγνάτιου Σάπιου, να τη χαστουκίσει, αλλά εκείνη, αμυνόμενη, έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπό της για να προστατευτεί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Αμέσως μετά, η αστυνομικός φέρεται να έπεσε στο οδόστρωμα και χτύπησε με το κεφάλι της στις πλαϊνές μπάρες της εθνικής οδού, χάνοντας τις αισθήσεις της για δέκα λεπτά, ενώ ο Αρχιμανδρίτης τράπηκε σε φυγή και ακόμα αναζητείται.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος υποστηρίζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή και μάλιστα, πιστεύει ότι υπήρχε δόλος στο να κατηγορηθεί!

Πιο συγκεκριμένα και όπως γράφει η ιστοσελίδα lamiastar.gr, αποδίδει την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τις σε βάρος του καταγγελίες, στα «συστήματα των παπάδων και τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους»!

Παραδέχεται πως κινούνταν με το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα και η αστυνομικός τον σταμάτησε στο μπλόκο, ωστόσο, υποστηρίζει ότι εκείνη του μίλησε με άκομψο και ασεβή τρόπο.

Στη προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, την ώρα που μάθαινε την παράβαση και τα χιλιόμετρα με τα οποία έτρεχε και καθώς της έδινε τα χαρτιά του οχήματός του, όπως δήλωσε στην τηλεόραση του Star Λαμίας, εκείνη του είπε ειρωνικά: «Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις».

Τότε, έκπληκτος με αυτό που άκουσε, ο αρχιμανδρίτης της ζήτησε το λόγο: «Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;».

«Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι!», φέρεται να του απάντησε εκείνη.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος εκνευρίστηκε, της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει, όπως επιμένει και έφυγε.

Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση.

---

βίντεο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/10/2014 :  00:50:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το ρουσφέτι του Δημάρχου και το…κόλπο του Δεσπότη

http://magnesianews.gr/parapolitika/%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%86%CE%AD%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CF%80%CE%BF.html



Κατανοούμε την άσχημη οικονομική κατάσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος. Έχοντας αναλάβει το βαρύ και δύσκολο έργο να μην μείνει κανείς Βολιώτης χωρίς ένα πιάτο φαγητό φαγητό. Κατανοώ επίσης ότι με την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών από το Δήμο Βόλου, λόγω προστίμου για αυθαιρεσίες της τοπικής εκκλησίας, η κατάσταση επιδεινώθηκε, αλλά δεν θεωρών ότι τα χρήματα μπορούν έτσι απλά να διαγραφούν με τρόπο που συμφώνησαν Δήμαρχος και Μητροπολίτης. Ο Δήμαρχος γαλαντόμος χαρίζει τις 80.000 ευρώ στον Μητροπολίτη, νομίζοντας ότι το ταμείο του Δήμου είναι δικό του. Ο Μητροπολίτης ευφυέστατος βρήκε το κόλπο να απαλλαγεί από το χρέος και να το μηδενίσει ο προθυμότατος Δήμαρχος. Το κόλπο έχει ως εξής: Η Μητρόπολη Δημητριάδος έχει παραχωρήσει δια προφορικής συμφωνίας, δύο σχολικές τάξεις σε σχολείο χωρίς να υπάρχει κανένα συμφωνητικό και φυσικά χωρίς αυτό να υπάρχει κάτι κατατεθειμένο στην εφορία. Πως λοιπόν θα συμφωνηθεί τώρα το ενοίκιο για να συμψηφιστούν περίπου 80.000 ευρώ. Τι νοίκιαζε ο Δεσπότης, κανένα παλάτι στο Δήμο Βόλου; Μπορεί όντως ο Δεσπότης να υποστηρίζει ότι τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν είναι άδικα. Αν είναι όντως έτσι, ας βρει το δίκιο του μέσω της δικαιοσύνης. Ο τρόπος που επέλεξε ο Σεβασμιώτατος με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που του έχουμε, είναι τουλάχιστον ατυχής. Όσον αφορά το Δήμαρχο, μετά το ρουσφέτι (επιεικώς) που κάνει στον Δεσπότη, όποιος συμπολίτης ζητά κάτι ανάλογο έχει να προτείνει κανένα άλλο κόλπο πως θα το κάνει; Αυτή είναι η “Νέα Τάξη πραγμάτων” που επαγγέλλεται ότι θα υπάρξει στην πόλη; Οι δυνατοί και φίλοι του Αχιλλέα Μπέου να μην πληρώνουν και οι άλλοι τα κοροϊδάκια να προσπαθούν;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/10/2014 :  23:25:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στο Ιράν άραγε ο υπουργός θα απολογούταν γιατί κοιμόταν και ξέχασε να πάει στη δοξολογία? Και θα διέταζε ΕΔΕ γιατί δεν τον ενημέρωσαν πως έπρεπε να πάει? !!!!!!!!! Αφού είναι θρήσκος, δεν έπρεπε να το ξέρει? Τουλάχιστον δεν παρακολουθούσε Mega τις άλλες χρονιές ώστε να ξέρει ότι οι προκάτοχοί του πήγαιναν? (και τι πάει να πει 'έπρεπε να πάει'? Τώρα που δεν πήγε, ακυρώθηκε το νόημα της δοξολογίας δηλαδή?)

Ρε μπας και νομίζουν ότι είναι τρολ?..............

(οι δε ιερείς γιατί τον περίμεναν? Για τη TV και τις δημόσιες σχέσεις κάνουν τη δοξολογία? Λένε οι γραφές ότι πρέπει να περιμένουν τον υπουργό? )


ΕΔΕ διέταξε ο Λοβέρδος γιατί «δεν τον ενημέρωσε κανείς» ότι έπρεπε να παραστεί στη δοξολογία!

http://www.koutipandoras.gr/article/125916/ede-dietaxe-o-loverdos-giati-den-ton-enimerose-kaneis-oti-eprepe-na-parastei-sti

Με αισθητή την απουσία του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου τελέστηκε σήμερα το πρωί η δοξολογία στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Μάλιστα, η δοξολογία καθυστέρησε να ξεκινήσει, αφού οι ιερείς περίμεναν μάταια την άφιξη του υπουργού, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στο Σύνταγμα για την μαθητική παρέλαση.

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους της απουσίας του από τη δοξολογία εκείνος απέδωσε την απουσία του σε κακή συνεννόηση με τους συνεργάτες του. Όπως είπε, κανείς… δεν τον ειδοποίησε ότι έπρεπε να παραστεί στη δοξολογία! Μετά το μπάχαλο και την κατακραυγή που δέχτηκε ο υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook, πως διέταξε ΕΔΕ…

«Σχετικά με τη μη παρουσία μου στη σημερινή δοξολογία στον Άγιο Διονύσιο:

Διέταξα ΕΔΕ για τη διαμόρφωση του προγράμματός μου, ως Υπουργού. Την ανέθεσα στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την κα Διονυσοπούλου.
Το πρόγραμμά μου έχει μόνο την κατάθεση στεφάνου και την παρέλαση. Επομένως, την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στη δοξολογία θα εκπροσωπούσε άλλος. Εκεί έγινε η παρεξήγηση και η ΕΔΕ θα εντοπίσει με ποιου την ευθύνη».




Edited by - KostasPVol on 29/10/2014 23:34:41
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  08:26:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

Στο Ιράν άραγε ο υπουργός θα απολογούταν γιατί κοιμόταν και ξέχασε να πάει στη δοξολογία? Και θα διέταζε ΕΔΕ γιατί δεν τον ενημέρωσαν πως έπρεπε να πάει? !!!!!!!!! Αφού είναι θρήσκος, δεν έπρεπε να το ξέρει? Τουλάχιστον δεν παρακολουθούσε Mega τις άλλες χρονιές ώστε να ξέρει ότι οι προκάτοχοί του πήγαιναν? (και τι πάει να πει 'έπρεπε να πάει'? Τώρα που δεν πήγε, ακυρώθηκε το νόημα της δοξολογίας δηλαδή?)

Ρε μπας και νομίζουν ότι είναι τρολ?..............

(οι δε ιερείς γιατί τον περίμεναν? Για τη TV και τις δημόσιες σχέσεις κάνουν τη δοξολογία? Λένε οι γραφές ότι πρέπει να περιμένουν τον υπουργό? )


ΕΔΕ διέταξε ο Λοβέρδος γιατί «δεν τον ενημέρωσε κανείς» ότι έπρεπε να παραστεί στη δοξολογία!

http://www.koutipandoras.gr/article/125916/ede-dietaxe-o-loverdos-giati-den-ton-enimerose-kaneis-oti-eprepe-na-parastei-sti

Με αισθητή την απουσία του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου τελέστηκε σήμερα το πρωί η δοξολογία στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Μάλιστα, η δοξολογία καθυστέρησε να ξεκινήσει, αφού οι ιερείς περίμεναν μάταια την άφιξη του υπουργού, ο οποίος έκανε την εμφάνισή του στο Σύνταγμα για την μαθητική παρέλαση.

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους της απουσίας του από τη δοξολογία εκείνος απέδωσε την απουσία του σε κακή συνεννόηση με τους συνεργάτες του. Όπως είπε, κανείς… δεν τον ειδοποίησε ότι έπρεπε να παραστεί στη δοξολογία! Μετά το μπάχαλο και την κατακραυγή που δέχτηκε ο υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook, πως διέταξε ΕΔΕ…

«Σχετικά με τη μη παρουσία μου στη σημερινή δοξολογία στον Άγιο Διονύσιο:

Διέταξα ΕΔΕ για τη διαμόρφωση του προγράμματός μου, ως Υπουργού. Την ανέθεσα στη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την κα Διονυσοπούλου.
Το πρόγραμμά μου έχει μόνο την κατάθεση στεφάνου και την παρέλαση. Επομένως, την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό στη δοξολογία θα εκπροσωπούσε άλλος. Εκεί έγινε η παρεξήγηση και η ΕΔΕ θα εντοπίσει με ποιου την ευθύνη».








Ο κοσμος χανεται και το μ...ι χτενιζεται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 13 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000