Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Ευρύτερος Αθλητισμός
 Υπόλοιπα Αθλήματα
 Σώβρακα και φανέλες
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 7

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 04/09/2014 :  18:04:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δείτε τι γίνεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κι όμως, ο κόσμος εξακολουθεί με αμείωτη ένταση να υποστηρίζει ομάδες, και να προσκυνά σώβρακα και φανέλες.


Καπό: «Μαφία και απειλές στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/426784-Kapo-Mafia-kai-apeiles-sto-elliniko-podosfairo



Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν έχει ο Ολιβιέ Καπό από τον ένα του χρόνο στην Ελλάδα και τον Λεβαδειακό, καθώς σε συνέντευξή του έκανε απίστευτες καταγγελίες για όσα υποστηρίζει ότι συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γάλλος άσος, που αγωνίζεται πλέον στην Πολωνία και την Κορόνα Κιέλτσε, ήταν αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό «So Foot» για την εμπειρία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πρόκειται για έναν παίκτη με θητεία σε ομάδες όπως Γιουβέντους, Μονακό, Γουίγκαν, Σέλτικ, Οσέρ, Μπουλόν και Αλ Αχλί, ενώ ήταν διεθνής με τη Γαλλία. Κάνει λόγο για περίεργα αποτελέσματα και περίεργες... καθυστερήσεις στα ματς προς το τέλος της χρονιάς, ενώ απορεί πως ο Λεβαδειακός τερμάτισε ένατος, αν και πήρε μόλις έναν βαθμό εκτός έδρας όλη τη χρονιά. Παράλληλα, ανέφερε πως ποτέ δεν πήρε όλα του τα λεφτά από τους Βοιωτούς, και μάλιστα δεν προσπάθησε καν να πάρει, λέγοντας πως ο σύλλογος διοικούταν σαν τη μαφία. Μάλιστα συνιστά στους νεαρούς παίκτες να μην πάνε στην Ελλάδα, καθώς τονίζει πως οι μόνες αξιόπιστες ομάδες είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ενώ στις υπόλοιπες, ή έστω τις περισσότερες, οι καθυστερήσεις πληρωμών φτάνουν έως και τους πέντε μήνες.

Αλλά οι καταγγελίες του Καπό για απειλές κατά της ζωής του, είναι συγκλονιστικές. Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπήρξαν απειλές για τη ζωή μου από τον πρόεδρο της ομάδας. Πριν από ένα παιχνίδι, ήρθαν στο σπίτι μου κάποιοι άνθρωποι, γείτονες, που ζήτησαν να πάρω κόκκινη κάρτα. Το είχαν παίξει στο στοίχημα και θα μου έδιναν μερίδιο από τα κέρδη. Και ο πρόεδρος, που τα ήξερε όλα από την αρχή, με πήρε τηλέφωνο μια μέρα πριν τον αγώνα και με ρώτησε αν δεχόμουν την προσφορά. Του είπα πως είμαι νομοταγής και δεν κάνω τέτοια πράγματα κι αν νόμιζε πως είμαι διεφθαρμένος, καλύτερα να έφευγα από την ομάδα. Τότε μου απάντησε: ‘Δεν θα πας πουθενά γιατί θα σκοτώσω εσένα, τη γυναίκα και τα παιδιά σου. Δεν θα ξαναδείς την οικογένειά σου’. Τελικά έπαιξα στο ματς, χάσαμε και γύρισα σπίτι. Νομίζω πως ο πρόεδρος θέλει να τεστάρει τους παίκτες, να τους τρομοκρατεί. Είναι δραματικό. Δείχνει για το τι είναι ικανοί, δεν είναι αυτό ποδόσφαιρο. Ακόμη και η Αφρική είναι σε καλύτερη θέση από την Ελλάδα στο ποδόσφαιρο».




Και πιο αναλυτικά η συνέντευξη:

Απίστευτες καταγγελίες για τη Super League

http://www.volosnet.net/2014/09/super-league_4.html



«Πράματα και θάματα» καταγγέλλει ο Ολιβιέ Καπό σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλική ιστοσελίδα, στην οποία τονίζει ότι στη Super League κάνει κουμάντο η μαφία, ενώ μιλάει και για απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του.

Στη συνέντευξη αυτή, ο Ιβοριανός πρώην παίκτης του Λεβαδειακού μιλάει για «μαύρα» συμβόλαια, αλλά και για παίκτες που έπαιρναν εκατό ευρώ για να περάσουν τα Χριστούγεννα.
Αναλυτικά:

Για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα: «Πήγα στην Ελλάδα, παρασυρόμενος μετά τη θετική εμπειρία που είχε ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό και είπα στον εαυτό μου, γιατί να μη δοκιμάσω και εγώ αυτή την περιπέτεια. Αλλά δεν είχα την ίδια επιτυχία, όπως αυτός. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αρκετά χαμηλό. Υπάρχουν μόνο δύο μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και οι οποίες είναι αληθινά πολύ μακριά από τις υπόλοιπες. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στο ίδιο επίπεδο. Επίσης, η Ελλάδα είναι γνωστή για τους οπαδούς της. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε σε επίπεδο ρατσισμού, ούτε σε κάτι άλλο. Να είμαι ειλικρινής, όταν έπαιζα στην ομάδα μου δεν είχαμε ποτέ φιλάθλους στο γήπεδο. Τα γήπεδα ήταν σχεδόν άδεια».

Για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Τα πάντα είναι διεφθαρμένα. Υπήρχαν τεράστια προβλήματα και στο Λεβαδειακό. Για να σας δώσω μια ιδέα, από τα 18 εκτός έδρας παιχνίδια της περυσινής χρονιάς πήραμε ένα βαθμό, ωστόσο τερματίσαμε στην ένατη θέση. Εγώ, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Σε ποιο άλλο πρωτάθλημα το έχετε δει; Μια ομάδα που έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας, να τερματίζει πάνω από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.
Είναι απίθανο. Παίζονται πολλά σε επίπεδο συναντήσεων. Παιχνίδια αγοράζονται για λόγους στοιχηματικούς. Η UEFA δεν προσέχει τι γίνεται στην Ελλάδα. Τα παιχνίδια δε μεταδίδονται σε άλλη χώρα, άντε στην Τουρκία. Δεν ενδιαφέρεται κανείς. Η UEFA επίσης δεν ενδιαφέρεται, είναι καταστάσεις που δεν πρέπει να υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Δύο συμπαίκτες μου έχουν στείλει επιστολές στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, αλλά δεν έγινε τίποτα.
Τα παιχνίδια συναλλάσσονται, αλλά και τα συμβόλαια επίσης. Πολλά συμβόλαια είναι μαύρα, και όταν πηγαίνεις στους αρμόδιους θεσμούς να πάρεις τα δεδουλευμένα σου λένε δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο. Μετά παίρνεις το 1/3 αυτών και προσπαθούν σε απομονώσουν και να σε εξαντλήσουν το ταχύτερο δυνατό.
Και ο πρόεδρος της ομάδας μου, δε νοιαζόταν γι΄αυτά. Νομίζω τιμωρήθηκε για τρία χρόνια για συναλλαγή παιχνιδιών, δε ξέρω καν αν μπήκε φυλακή καθόλου. Έχει σωματοφύλακες, πιστεύετε είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δηλαδή ο πρόεδρος της Λυών έχει σωματοφύλακες όταν περπατά; Μερικές φορές οπλοφορεί. Κάνει συναντήσεις έναν με έναν με τους ποδοσφαιριστές. Όλοι στα αποδυτήρια τρέμαμε να του μιλήσουμε».

Για τους μισθούς των παικτών: «Όσον αφορά τους μισθούς, αποφασίζει πάντα ένας άνθρωπος, ο πρόεδρος. Ο σύλλογος λειτουργεί σα μαφία. Δε θέλω βεντέτα, απλά να στείλω ένα σημάδι κινδύνου. Στο τέλος κουράστηκα, δεν πήρα όλα τα χρήματα, ήθελα μόνο να φύγω από τη χώρα.
Εγώ επειδή έχω αγωνιστεί στην εθνική Γαλλίας, ήμουν λίγο πιο άνετος. Συμπαίκτες έπαιρναν για τα Χριστούγεννα μόνο 100 ευρώ. 100 ευρώ για τρεις μήνες. Άλλοι αναγκάστηκαν να σπάσουν το συμβόλαιό τους και να μην παίζουν. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι μαφία. Πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, απειλήθηκαν. Και εμένα με απείλησε πολλές φορές προσωπικά. Απειλές θανάτου».

Για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από κάποιο παιχνίδι: «Πριν από ένα παιχνίδι, δέχτηκα κόσμο στο σπίτι μου και γείτονες μου ζητούσαν να πάρω κόκκινη κάρτα επειδή το είχαν ποντάρει στο στοίχημα και μου υποσχέθηκαν να μου έδιναν μέρος από τα κέρδη. Την επόμενη ημέρα με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος να μου πει εάν δέχτηκα την πρόταση.
Του είπα ότι εγώ είμαι άνθρωπος νομοταγής , δεν κάνω τέτοια και εάν ήθελε ένα παιχνίδι να είναι διεφθαρμένο, θα μπορούσε να ρθει να μου ζητήσει να εγκαταλείψω την ομάδα. Μου είπε: «Δε θα πας πουθενά. Θα σε σκοτώσω μαζί τα παιδιά σου και τη γυναίκα σου. Δε θα ξαναδείς την οικογένειά σου». Τελικά, έπαιξα, χάσαμε και γύρισα στο σπίτι μου. Υποθέτω ότι ο πρόεδρος θέλει να κάνει τους παίκτες να φοβούνται. Ακόμη και η Αφρική είναι σε καλύτερη μοίρα από την Ελλάδα. Συνάντησα πολλούς ανθρώπους που ήταν συζητήσεις με ομάδες από την Ελλάδα. Προσπαθώ να τους προειδοποιήσω».

Για το πώς έφυγε από το Λεβαδειακό: «Έλυσα το συμβόλαιό μου χάρη σε ένα καταπληκτικό δικηγόρο. Θέλω να πω σε όλα τα νέα παιδιά να μην παίξουν εκεί».

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2014 :  02:52:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν πάω απόψε στον αγώνα
Δεν πάω απόψε στον αγώνα, με τα πριμ
Γιατί το σκορ εγώ το ξέρω
Γιατί το σκορ εγώ το ξέρω από πριν

Σικέ όλα σικέ, σικέ
Σικέ όλα σικέ και μιλημένα
Σικέ όλα σικέ, σικέ
Ψεύτικα και στημένα

Στίχοι - Μουσική Ορφέας Περίδης - Σικέ (1993)
http://youtu.be/yMnzvOODeLo

Edited by - xipolitos on 05/09/2014 02:58:43
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dimitrissss
Elite Forum-Runner



1524 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2014 :  04:56:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και αυτά γίνονται στη Σούπερ Λιγκ. Το πρωτάθλημα βιτρίνας. Φανταστείτε τι γίνετε στις μικρές κατηγορίες. Και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Την υπόθεση Ντάνυ Βρέηνς την έχετε ξεχάσει στο μπάσκετ;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2014 :  09:25:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πω πω πω, δεν τα ξέραμε, πέσαμε (για πολλοστή φορά) από τα σύννεφα, γίνονται τέτοια πράγματα;;;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2014 :  09:26:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά τον Ολιβιέ Καπό περιμένουμε και σχόλια από τον Ντιντιέ Καρμπυρατέρ του Παγκαρβασαραϊκού!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2014 :  17:07:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γι'αυτό ακριβώς, επειδή τα ξέρουμε και τα παραξέρουμε, προτίμησα να μη βάλω στον τίτλο το γεγονός, αλλά τμήμα από το γενικότερο σχόλιό μου:

"Δείτε τι γίνεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Κι όμως, ο κόσμος εξακολουθεί με αμείωτη ένταση να υποστηρίζει ομάδες, και να προσκυνά σώβρακα και φανέλες."

Κι από ότι γνωρίζω, τυγχάνεις ένθερμος υποστηρικτής ομάδας που έχει ρημάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά ξέχασα, οι άλλες ομάδες κάνουν βρωμιές, η δικιά μας όχι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2014 :  17:27:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΘΡΥΛΕ
ΘΕΕ ΜΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2014 :  18:16:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αν και γαυρος ο συντρεχτης, τον υπερασπιζομαι στο οτι αλλο πραγμα τι γινεται παρασκηνιακα (που δεν το αρνειται) κι αλλο το κολλημα/παθος/φανατιλα, βαλε ο,τι θες για μια ομαδα..την πλακα μας κανουμε, ευκαιρια για μπυροσυναξεις ειναι αυτο το πανηγυρι, καζουρα στον 'αλλοθρησκο' κι ως εκει...

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2014 :  18:44:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λόγοι για πλάκες και μπυροσυνάξεις υπάρχουν άπειροι. Μήπως είναι περιττό να παίρνονται χάρη του ποδοσφαίρου, πολλοί παράγοντες του οποίου δεν είναι για πλάκες, αλλά μόνο για φτύσιμο?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2014 :  19:28:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σιγά μην κόψουμε και τη μπάλα εξαιτίας του όποιου προέδρου τυχαίνει να έχει αναλάβει την ομάδα μας. Ή μήπως να αλλάζουμε ομάδα ανάλογα με το πόσο ηθικός είναι ο πρόεδρος; Ως γνωστόν γυναίκα, θρησκεία, κόμμα, αμάξι κ.λπ. ενδεχομένως αλλάζουμε, ομάδα όμως ποτέ! Ούτε θα παρακολουθούμε μπάντμιντον μέχρι να καθαρίσει ο χώρος του ποδοσφαίρου! Απλώς όλα θέλουν το μέτρο τους και μακριά από φανατισμούς.
Δηλαδή άμα αποδεδειγμένα ο καλύτερος πχ παίκτης της ομάδας είναι τσόγλανος, θα πάψουμε να απολαμβάνουμε τις τριπλες του; Ή άμα ο τάδε ηθοποιός είναι παπάρας θα μποϊκοτάρουμε τις ταινίες του; Και στην τελική δείξε μου ένα χώρο που να είναι καθαρός στην Ελλάδα.
Και εν πάση περιπτώσει να μιλήσουμε και για το Μαρινάκη που υποτίθεται ότι τα έχει αλώσει και τα ελέγχει όλα: πέρσι (με ομάδα που παραλίγο δεν πέρασε στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ) ούτε τελικό δεν πήγε ο Ολυμπιακός στο κύπελλο, ενώ έφαγε και μια τριάδα στο Καραϊσκάκη από τον αιώνιο που αμφιβάλλω αν είχε ξαναπέσει ποτέ (το πρωτάθλημα λόγω της ποιοτικής διαφοράς δε χανόταν ούτως ή άλλως). Τι συζητάμε λοιπόν;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2014 :  21:40:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
για καραφτυσιμο κωστα μαζι σου..το ξαναπα, για χαβαλε ειναι η μπαλα με πληρη συναισθηση του παρασκηνιου

να σ δωσω 1 αλλο παραδειγμα..αυτηη τη στιγμη βλεπω στις βρυξελλες το μιτιγκ στιβου..πολυ πιθανο καποιος-α-οι ναναι ντοπε..βλεπω τα αγωνισματα, επιδοσεις χωρις φανατιλα κι αμα σκασει μυτη κανας μεκισι θα κανω κ χαζι

http://www.ultrarunning.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/09/2014 :  02:23:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρητορική ερώτηση. Και γιατί να έχουμε ομάδα?

Εν πάσει περιπτώσει, για όσους έχουν. Ναι, αν ο πρόεδρός τους είναι μαφιόζος, να διαχωρήσουν τη θέση τους. Με πόνο καρδιάς ας μη τη παρακολουθούν, ή να απαιτήσουν την απομάκρυνσή του. Αλλιώς αποτελούν (κατά τη γνώμη μου), μέρος του στρατού του προέδρου (για να έχει στρατό άλλωστε κάνει αυτά που κάνει, όχι για τη ψυχή της μάνας του ή των οπαδών ή της ομάδας).

Τι το μεμπτό έχει το μπάντμιντον για να αναφέρεται ειρωνικά? Αν δεν κάνω λάθος, είναι απείρως ευγενικότερο σπορ από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και προφανώς οι κορυφαίοι αθλητές του, όπως και κάθε αθλήματος, είναι αξιοθαύμαστοι.

Αν θέλεις να σου δείξω ένα καθαρό χώρο στην Ελλάδα, μη πας μακρυά. Κοίτα στο χώρο μας. Ευτυχώς στο τρέξιμο ποτέ δεν υπήρξε κάτι το μεμπτό. Άντε το πολύ πολύ να εμφανιστεί και κανένας Φουκοσίμας, που μόνο γέλιο προκαλεί και είναι ακίνδυνος. Μακάρι μαφιόζοι και λαθρέμποροι να μην εμφανιστούν ποτέ.

Τώρα για την ήττα της ομάδας που λες σε αδιάφορο παιχνίδι (και τη κλοπή στον προπέρσινο τελικό κυπέλου), τι να πω? Το είπα και πριν. Οι άλλες ομάδες κάνουν βρωμιές, η δικιά μας όχι.


Δημήτρη το ντόπιγκ υπάρχει σε ΟΛΑ τα αθλήματα. Πχ χθες τιμωρήθηκαν χάνοντας και την έφεση, δυο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου από τους 6 που ελέγθηκαν κατόπιν κλήρωσης ελέγχου ντόπιγκ στον αγώνα μπαράζ με τη Ξάνθη.
Στο ποδόσφαιρο πέφτει χρήμα χιλιάδες φορές περισσότερο από τον στίβο, οπότε προφανώς το κίνητρο ντοπαρίσματος είναι πολύ μεγαλύτερο. Πχ ένας αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής στη Γ'Γερμανίας ή Αγγλίας μάλλον εισπράτει περισσότερα από τον 200ο καλύτερο σπρίντερ ή 1500αρη του κόσμου, ή έναν μαραθωνοδρόμο του 2.15. Μην έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι στον στίβο γίνονται όργια ντόπιγκ ενώ άλλα αθλήματα είναι σχεδόν καθαρά. Απλά στον στίβο υπάρχει η τιμιότητα να ψάχνονται πάρα πολύ οι παραβάτες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/09/2014 :  03:05:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εντάξει, δε λες και καθαρό χώρο το τρέξιμο που "ποτέ δεν έχει εμφανιστεί κάτι το μεμπτό", εκτός και εννοείς αποκλειστικά το ερασιτεχνικό τρέξιμο, οπότε δεν το συζητάμε ότι συμφωνώ πως δε συγκρίνεται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Κανείς δεν ειρωνεύτηκε το ίδιο το μπάντμιντον. Αναφέρθηκα σε αυτό γιατί απλώς δεν είναι καθόλου δημοφιλές στην Ελλάδα.
Στο ερώτημα γιατί να έχουμε ομάδα δεν έχω (με βάση τη λογική) απάντηση να σου δώσω! Απλά γιατί προέκυψε και ευχαριστεί να την παρακολουθούμε. Αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε ομάδα, όχι πρόεδρο!!! Στρατός γίνεσαι όταν φανατίζεσαι, όχι επειδή και μόνο υποστηρίζεις την ομάδα σου.
Κα ναι, ο Ολυμπιακός είναι μέρος του ελληνικού ποδοσφαίρου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Αδιάφορο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει! Ούτε ο φετινός ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ ήταν φυσικά αδιάφορος. Ο Αστέρας πράγματι αδικήθηκε στον τελικό που δεν δόθηκε πέναλτι-κόκκινη στο Μανιάτη (έγραψα εγώ ποτέ κάτι διαφορετικό;).

Edited by - Gypaetos on 06/09/2014 03:30:40
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

runner1979
Senior Forum-Runner

Greece


637 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/09/2014 :  12:48:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
η ερμηνεία από ψυχοσυναισθηματικής πλευρά για την υποστήριξη σε ομάδες συνδέεται άμεσα με τα παιδικά μας χρόνια και τις έντονες αναμνήσεις που υπάρχουν μέσα από τις επιτυχίες ή αποτυχίες των ομάδων μας. Από εκεί και πέρα μετά τα εφηβικά χρόνια και όταν κάποιος ενηλιώνεται συνήθως η υποστήριξη γίνεται περισσότερο συνήθεια παρά συνειδητή επιλογή…

βέβαια όπως σε όλα τα πράγματα στην εποχή μας κάποιοι επενδύουν και κερδίζουν με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα από αυτή την συνήθεια
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/09/2014 :  17:57:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αλήθεια τώρα, βλέπετε ακόμα μπάλα ;... Τι διαβολο, δεν σας καταλαβαίνω ? Πραγματικά. :s ?????

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/09/2014 :  09:40:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρε Fidelie, βλέπεις ακόμα στίβο; To πανηγυράκι της ντόπας; wtf, δεν σε καταλαβαίνω, πραγματικά!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 7 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000