Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Στάδια
 Ζηρίνειο - Κηφισιά - Αττική
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 3

Ξανθό Άλογο
Advanced Forum-Runner

Greece
250 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/01/2015 :  21:00:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εβγαλα ολη την προετοιμασια του μαραθωνιου της αθηνας οσον αφορα τις διαλλειματικες και τα τεμπο run σε αυτο το σταδιο. Απογευματινες ωρες και δη μετα τις 5 δεν μπορεις να κανεις προπονηση. Ειναι ολες οι ομαδες στιβου, ομαδες μπασκετ και βολει. Εχω πετυχει μεχρι και την ομαδα χαντμπολ της αεκ!!! Δε λειπουν οι γνωστοι περιπατητες αλλα τουλαχιστον πανε στον εξωτερικο διαδρομο.
Τα πρωινα η κατασταση ειναι σουπερ! Απο ομαδες το πολυ πολυ να πετυχεις την ποδοσφαιρικη της κηφισιας αλλα και παλι δεν σε νοιαζει διοτι ειναι στο χορτο.
Η μοναδικη παραφωνια ειναι οτι μπορει να ειμαστε την ιδια ωρα στο σταδιο 8 ατομα εκ των οποιων οι 5 να ειναι περιπατητες,παππουδια και θειτσες(υπαρχει μια η οποια σκαει συνεχεια μυτη με κανονικα ρουχα και τσαντα στον ωμο) οι οποιοι φυσικα μπορει να κανουν ανεμελοι τον περιπατο τους στον εσωτρικο διαδρομο. Εχω αρπαχτει κανα δυο φορες με μερικους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spy
Master Forum-Runner

Greece


2817 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/01/2015 :  08:35:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...ειμαι συναισθηματικα δεμενος με το σταδιο του Ζηρινειου, αλλωστε εκει κανω κι εγω μερος της προετοιμασιας μου, αλλα η κατασταση ειναι επιεικως απαραδεκτη.!Το ταρταν δεν ειναι σε καθολου καλη κατασταση...και δεν υπαρχει κανενας σεβασμος στον αθλουμενο απο περιπατητες, αθλητες αλλων αθληματων, αλλα δυστυχως, κι αυτο ειναι το χειροτερο, κι απο αθλητες των σπριντ και των αλματων, οι οποιοι πολλες φορες καταλαμβανουν δυο διαδρομους για να κανουν διατασεις!!!Διαλειμματικη προπονηση ειναι σχεσον αδυνατη τις απογευματινες και βραδυνες ωρες, παρα μονο πολυ νωρις τα πρωινα (μολις ανοιγει...στις 7 δηλαδη), οπου στη κυρολεξια τρεχεις μονος σου η σχεδον μονος!Στις αργιες...οταν υπαρχει απλετος χρονος για προπονηση...παντα κλειστο!!!Ευτυχως υπαρχει το Δασος Συγγρου λιγο πιο διπλα, ενω τις περισσοτερες και δυσκολοτερες διαλειμματτικες προπονησεις τις πραγματοποιω πλεον και στο ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ...οπου επικρατει ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ...εκει δηλαδη που αποτελει αρχη ο σεβασμος του ενος απεναντι στον αλλον! Εκτος ολων αυτων στο Ζηρινειο πολυ συχνα απαγορευεται να τρεχεις στην ακρη του χλοοπητα (περιμετρικα του γηπεδου ποδοσφαιρου δηλαδη), ασχετως απο το εαν εκεινει τη στιγμη προπονειται η ομαδα ποδοσφαιρου η οχι, με το προσχημα οτι το τρεξιμο...προκαλει φθορες στον αγωνιστικο χωρο (αν ειναι δυνατον???)!ΖΗΡΙΝΕΙΟ : ...αναρχη προβληματικη κατασταση, με αυθαιρετους κανονες, που ο καθενας στο τελος κανει ο,τι θελει...για να επιτυχει το σκοπο του !Κριμα...διοτι, οπως ειπα και στην αρχη...δεν παυει να ειναι το σταδιο της περιοχης μας...και το αγαπαμε, διοτι εχουμε περασει πολλες ωρες σ'αυτο!

...καθε χιλιομετρο κι ενα δακρυ χαρας κι ευτυχιας...στο μοναχικο δρομο των ονειρων!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MEDEON
Senior Forum-Runner

Greece


554 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/01/2015 :  10:23:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όπως είπε και ο spy δυστυχώς στο Ζηρίνειο δεν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των αθλούμενων αλλά το πιο λυπηρό θεωρώ ότι είναι το ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία προπονητές δεν νουθετούν ανάλογα τους αθλητές τους. Έκανα την επισήμανση «μεγαλύτεροι σε ηλικία» γιατί ένα νεαρός προπονητής που γνωρίζω από τον ΓΣ Αμαρουσίου συμβουλεύει συνέχεια τους αθλητές του να προσέχουν όταν περνάνε μέσα από τους διαδρόμους. Ο Ιαβέρης είχε πει κάποια στιγμή ότι στο δρόμο βγάζουμε τον πολιτισμό μας, μήπως συμβαίνει κάτι παρόμοιο και στα στενά όρια των διαδρομών του στίβου?




Καλά Χιλιόμετρα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  23:14:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
πήγα πρώτη φορά σήμερα το μεσημερι στο Ζηρίνειο για προπόνηση και μπορώ να πω ότι τα συναισθήματα είναι ανάμικτα.
Στα θετικά ένα όμορφο γηπεδάκι με καλή πρόσβαση ,τουαλέτες δίπλα στο γήπεδο ,ελάχιστο κόσμο λόγω ώρας και ότι απορία είχα μου την λύσανε άμεσα.
Το μεγάλο μειον είναι ότι το ταρτάν είναι φθαρμένο και είχα την εντύπωση ότι έτρεχα σε σκληρό τσιμέντο.Οι αστράγαλοι μου ακόμα πονάνε
Συμπέρασμα δύσκολα θα πάω ξανά για ζόρικη προπόνηση ,,ο χωμάτινος στίβος στο άλσος Βεΐκου και όταν έχει βρέξει στο Χαλάνδι δύσκολα θα αλλάξει υ.γ μου είπανε ότι είναι 350 μέτρα ο πρώτος διαδρομος ,ισχύει?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spy
Master Forum-Runner

Greece


2817 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  08:02:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...ισχυει... η εσωτερικη ειναι στα 350 μετρα περιπου, ενω η εξωτερικη στα 390 μετρα!

...καθε χιλιομετρο κι ενα δακρυ χαρας κι ευτυχιας...στο μοναχικο δρομο των ονειρων!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 3 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000