Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Οι 300 της Σπαρτης
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 10

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2014 :  18:43:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
(εάν και αυτά που θα μπορούσα εγω να πω παραπάνω για το συγκεκριμένο η γενικότερα για κάποιες κινήσεις στο χώρο μας προτιμάω να τα λέω μόνο στις ιδιωτικές μου συνομιλίες με όσους έχει τύχει να τους απασχολήσει ακριβως γιατί αρκετοί εδώ μή γνωρίζοντας ολόκληρη την εικόνα πιθανόν να καταλογίζουν εύκολα ταπεινα κίνητρα σε κάθε κουβέντα. Αυτό που γράφω εδώ πάντως ξεκάθαρα είναι ότι γενικά με χαλάει η υποκρισία ορισμένων. Χαλάει την αισθητική μου βασικά)

Edited by - sam on 16/10/2014 18:44:50
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aytoxeiras
Elite Forum-Runner

1247 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2014 :  20:51:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγω πιστεύω στην αυτοδιαχείριση της αγοράς όπως αυτή εκφράζεται από τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, το ένστικτο του οποίου (θέλω να) πιστεύω ότι θα αποβάλλει οτιδήποτε παρεκτρέπεται από τη θέση ισορροπίας, με καποια σχετικως ευρέα "διαστήματα εμπιστοσύνης".
Είναι δικαίωμα του κάθε διοργανωτή να κάνει έναν αγώνα και να τον κοστολογήσει και 1000 και 15.000ευρώ. Ισχύει όμως η παροιμία "εγώ στραβώνω και πουλώ, εσύ βλέπε κι αγόραζε". Έτσι, θα συμφωνήσω με το Σταμάτη ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του αγοραστικου κοινού να μην αδιαφορεί για την ακρίβεια.
Γενικώς, είναι το 2ο πράγμα που σιχαίνομαι περισσότερο και με έκανε να φύγω από την Ελλάδα: ότι όλοι ψάχνουν τρόπο να πουλήσουν γυαλιά σε τυφλούς και ψυγεία σε Εσκιμώους. Το 1ο είναι ότι τελικά βρίσκουν.
Και πάντα θα βρεθούν κάποιοι να πουν "μαγκιά του αφου βρήκε και του τα δώσανε".
Ε όχι δεν είναι μαγκιά του. Και κανείς δεν πρέπει να πλουτίζει εύκολα. Γιατί αν σας πω τι περιπτώσεις ξέρω από τη δική μου δουλειά, θα καταλάβετε ότι μπορείτε να πιαστείτε και εσείς πολύ εύκολα κορόιδα και να νομίσετε ότι είστε και μάγκες, και πετύχατε και την καλύτερη τιμή.
Όπως όταν πάτε το αυτοκίνητο στο συνεργείο, ποτέ δεν ξέρετε αν εγιναν αυτά τα οποία πληρώσατε.

Στο προκείμενο, εγώ θα έδινα μεχρι 800ευρώ για τον αγώνα αυτό, ποσό με τον οποίο προκύπτει ένα αρκετά καλό περιθώριο κέρδους και για το διοργανωτή, παραπάνω ομως θεωρώ ότι ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ. Γιατί δεν παύει να είναι ένας αγώνας δρόμου ΕΤΑΠ (ακριβώς όπως στην αυτοκινητοβιομηχανία, αν πάρεις ενα twingo και του βάλεις full extra Και κινητήρα 2000κυβικά, δε μπορείς να το πουλήσεις περισσότερο από ένα καινούριο).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  04:27:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by kostasC

Ας κρατάμε και μια πισινή όσοι δεν έχουν ασχοληθεί.
Τα περί ιδεών κλπ κλπ... να έχουμε να ασχολούμαστε...

Το ήθος οι αξίες και οι ιδέες είναι οι αρχές και τα θεμελειώδη στοιχεία του αθλητισμού! Είναι σαν να βγάζεις το γράμμα (θ) απο την λέξη, ετσι ο αθλητισμός που χάνει τις υπέρτατες διαχρονικές του αξίες καταντάει αλητισμός. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο σωματική πρσπάθεια αλλά περισσότερο πνευματική. Αν λοιπόν χαθεί το πνεύμα τότε μιλάμε για αλλοτρίωση που μόνο αθλητισμός δεν είναι. Οι διαχρονικές αξίες-ιδεώδη τπυ αθλητισμού που μας έρχονται απο τα βάθη των αιώνων είναι αυτές που χαραχτηρίζουν τον αθλητή-άνθρωπο και τον οδηγούν στην υπέρβαση και κατα συνέπεια στην ολοκλήρωση του. Χωρίς αυτά τα θεμελιώδη στοιχεία ο αθλητισμός παύει να πορεύεται προς τα ιδανικά του και εκπίπτει του σκοπού και της φιλοσοφίας του.

Edited by - xipolitos on 17/10/2014 04:33:18
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gligoros
Advanced Forum-Runner

Greece


302 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  14:32:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by kostasC

quote:
Originally posted by Deorum

Συμφωνώ πως πολλά μπορεί να γίνονται και αν δεν ξέρεις τις λεπτομέρειες δεν μπορείς να μιλάς.
Απλά λέω, ότι αυτό ήταν ... εντελώς στον αέρα, και μάλλον εντελώς μας απομάκρυνε από την αλήθεια, παρά μας διαφώτισε.
Όχι πως με νοιάζει προσωπικά, και δεν θέλω να ξέρω,δεν είναι δουλειά μου, δεν είναι κάτι που αφορά τα κοινά εξάλλου να μας πέφτει λόγος. Απλά ακριβώς αυτό θέλω να πώ.
Ότι τέτοιες αναλύσεις του ποδιού, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ αξία. Όχι έχουν λίγη αξία. ΚΑΜΙΑ.



Δεν έχω καμία διάθεση να υποστηρίξω καμία διοργάνωση, αν κάτι τέτοιο φαίνεται στην μπακαλίστικη ανάλυση όπως ανέφερες.
Είναι όμως αυτή ακριβώς (και ίσως παραπάνω απ όσο χρειάζεται) όταν οι αναλύσεις τύπου παζαριού_Σχιστού (1300=απατεώνες=αρπαχτες κλπ)αφήνουν εντυπώσεις απλά για να πούνε κάτι.
Όπως σωστά ανέφερε παραπάνω ο oldman "Αν ενοχλεί το να προσφέρει κάποιος το προϊόν του σε υψηλή τιμή είναι γιατί η τρανότερη φιλοδοξία μας είναι να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα!".


You better run...run



E, τότε να μην γκρινιάζουμε και που το γάλα το πουλάει ο εκάστοτε επιχειρηματίας 1,3 με 2,5 ευρώ το λίτρο όταν στην ευρώπη είναι στα μισά λεφτά, να μην μιλάμε όταν ο κάθε μιμίκος και ο κάθε αγγελάκης πουλάνε στήθος κοτόπουλο με 13 ευρώ το κιλό, όταν στη Γερμανία αγοράζεις στήθος κοτόπουλο απο βιολογικά με 8 ευρώ το κιλό, να μην μιλάμε που τα ανταλλακτικά swiffer κάνουν 6 ευρώ το κουτί, όταν το aldi (supermarket) στο Μόναχο τα βγάζει συνέχεια σε προσφορά για 1,99...!!!!! Κατα τ' άλλα οι αρπαχτές σε πείραξαν...!!!!


<<ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ - ΒΙΕΤΝΑΜ>>
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  14:52:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μην πίνετε γάλα και μην τρώτε κοτόπουλο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  15:33:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κι αν δεν έχουν να φάνε ψωμί
ας φάνε παντεσπάνι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  16:20:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είστε καλά ρεεεεε?????

Θέλετε να ψοφήσει η κατσίκα του μιμίκου και της δέλτα?

Μίζερα έλληνακια... Τσ τσ τσ... (όχι όλα, να τα λεμε αυτά. Αρκετοί έχουν ένα "όνομα" και ένα "επίπεδο" στη κοινωνία και δεν παραπονούνται)

Οι υπόλοιποι άντε πίσω στο "παντεσπάνι" σας που μου βγάλατε και γλώσσα και θέλετε να κάνουμε και κουβέντα τώρα. Να μη σώσετε ποτέ να πιείτε φρέσκο ελληνικό γάλα. Αυτοί που κάνουν σωστά τα κουμάντα τους και πίνουν μας δίνουν τα ίδια έσοδα και με λιγότερο κόπο απο τους παράξενους τους Γερμαναράδες που μας σπάνε τα ούμπαλα με ελέγχους και επανελέγχους για να τους πουλήσουμε κάτι και πρέπει να το παίρνουν και στη μισή τιμή. Εσείς λοιπόν να πάρετε καρφούρ και να μας αδειάσετε και τη γωνιά που θέλετε να κάνετε και κριτική....

Μη δείτε κανέναν να προκόβει γρήγορα και να φτιάχνει δέκα πισίνες με οφσορ, λαμογιές και μή κερδοσκοπικές. Ντροπή σας.... Μόνο αυτό.

Ο αντουανέτος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  17:54:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!
Μεγάλες βιομηχανίες γάλακτος και όχι μόνο ταιζουν τα ζωα με μεταλλαγμένες ζωοτροφές! Αυτό εχει ως αποτέλεσμα τα ζώα και τα προιόντα που παράγουν γάλα, τυρί, γιαούρτι να μολύνονται, και εμείς φυσικά που με τη σειρά μας τα καταναλώνουμε! Επίσης οι μεταλλαγμένες ζωοτροφές χρησιμοποιούνται και στα πτηνοτροφεία! Γι΄αυτό προσοχή τι τρώμε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  20:02:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να ρωτήσω κάτι. Οταν λέμε Αυθεντικός Μαραθώνιος, Σπαρταθλον, Ολυμπιακοί Αγώνες,Φειδιππίδειος Άθλος κτλ Αναφερόμαστε σε προιόντα ιδιώτη ή σε πολιτισμικά αγαθά της χώρας μας;


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  20:13:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τι σχέση έχει η τιμή του γάλακτος με την τιμή ενός αγώνα; Καμία μα καμία. Γάλα θα πιεις, στον αγώνα των 1300 ας μην πας. Ή να βάλουμε διατίμηση και στους αγώνες; Καλά τα έγραψε ο oldman αλλά ποιος να τον καταλάβει... Ζούμε στην εποχή του απόλυτου λαϊκισμού... Όποιος σκούξει πιο δυνατά ακούγεται! Και που'σαι ακόμα θα μου πεις...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  20:18:11  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ε δεν μπορώ, όποιος καταναλώσει κάτι από μεταλλαγμένο τρόφιμο, "μολύνεται" ? Και με την σειρά του "μολύνει" και οτιδήποτε άλλο μετέπειτα στην βιολογική αλυσίδα..?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  20:47:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στην ίδια λογική θα μπορούσα να πω τώρα και εγώ: Κοιτάξτε ο αγώνας δεν απευθύνεται σε όλους λόγω προφανών δυνατοτήτων (η αδυναμιών).... Αυτοί που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος λοιπόν ας μιλήσουν αφού είναι οι πελάτες στους οποίυς απευθύνεται το μαγαζι, οπότε αλοίμονο να μην μπορούν να εκφέρουν άποψη για το κόστος .. Οι υπόλοιποι τι πετάγονται αφού δεν τους αφορά...?

Ας μιλήσουν για τα γάλατα που παίρνουν... Για αυτό ίσως και τους φαίνεται νορμαλ να μιλάμε για τα γάλατα αλλά πολύ "παράξενο" και "λαικίστικο" να μιλάμε για το κόστος ενός ultra αγώνα που απευθύνεται σε μερικές εκατοντάδες έλληνες δρομείς που προσκαλούνται απο τον διοργανωτή για να λάβουν μέρος...

Ποιος λαικίζει λοιπόν θέλοντας να εκφέρει γνώμη για τα πάντα ακόμα και για αυτά που δεν πουλιούνται στον ίδιο???

Όμως δεν θα το πω γιατί δεν είναι αυτή η άποψη μου.

Edited by - sam on 17/10/2014 20:56:13
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  21:08:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το γάλα είναι ακριβό, το κοτόπουλο κι αυτό ανέβηκε, έρχονται τώρα κι αυτοί οι πανάκριβοι αγώνες, ε πόσα να αντέξει κανείς;
Πολύ προκλητικές είναι και οι τιμές στο Βαρούλκο και την Χύτρα, ο Καρούζος φαρμακείο, οι Πόρσε δεν πλησιάζονται και γενικά δεν πάει άλλο η κατάσταση. Τουλάχιστον να πούμε τη γνώμη μας όμως για την αβάσταχτη ακρίβεια, γιατί άλλωστε ανήκουμε στα εκατομμύρια ελλήνων οδηγών στους οποίους απευθύνονται οι Πόρσε. Bέβαια δεν διαθέτουμε το απαραίτητο πορτοφόλι, αλλά δε φταίμε εμείς, αυτοί τις πουλάνε ακριβά!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  21:29:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μήπως δεν έχουμε και τα απαραίτηρα χιλιόμετρα ορισμένοι...?

Κοίτα πόσο απλό είναι γυπαετέ. Το λες και εσύ στο παράδειγμα σου με τις πόρσε (άλλο εάν θα το γυρίσεις μετά).

Βγήκε ένα προϊόν που απευθύνεται σε κάποιους. Κάποιοι το βρίσκουν ΠΟΛΥ ακριβό και κάποιοι άλλοι ΟΧΙ... Το γούστο είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων το βρίσκουν πολύ ακρίβό δείχνει να είναι εκείνοι στους οποίους πραγματικά απευθύνεται (στο έτερο βουνίσιο φορουμ που η συντριπτική πλειοψηφία είναι δρομείς κάποιων αποστάσεων) όλα τα σχόλια μέχρι στιγμής κάτω απο τη προκύρυξη είναι για αυτό (και εκεί καθώς υπάρχει και η εφαρμογή για το το "approve" ενός σχολίου, δείχνει ότι και τα approve είναι το ίδιο).

Και εδω υποψιάζομαι ότι οι περισσότεροι που το βρίσκουν "μια χαρά" (και ακόμα χειρότερα κατηγορούν τους άλλους για "μιζεριά") είναι αυτοι που έτσι και αλλιως δεν υπήρχε θέμα να λάβουν μέρος ... (έχει γούστο όμως μάλλον να την λέμε στους άλλους για μιζεριά)

Εγώ το έγραψα και πιο πριν ... Όποιος το βρίσκει μια χαρά ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. Εγώ που ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ δεν το βρίσκω μια χαρά...

Χμμμμ, ...δεν έχει πλάκα όπως είπα????
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2014 :  22:08:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
;;;;;;;;;;;;;;
!!!!!!!!!!!!!!
..............
;;;;;;;;;;;;;;
..............
!!!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 10 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000