Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Παρέλαση ή όχι;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 11

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  15:57:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
όχι, είναι οι κότες εκεί!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  15:57:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Gypaetos

quote:
Originally posted by KostasPVol

quote:
Originally posted by Gypaetos

quote:
Originally posted by xipolitos

Εχω μια απορία, εφ΄όσον το σύστημα θέλει να γίνονται οι παρελάσεις, γιατί τις κάνει με κάγκελα, αστυνομοκρατούμενες, και δεν επιτρέπει στους πολίτες να τις παρακολουθήσουν;



Γιατί κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία για να κάνουν επεισόδια μη σεβόμενοι την ημέρα, αλλά θα το ξέρεις φαντάζομαι...

Παλιά δεν γίνονταν επεισόδια κι ας μην υπήρχε ούτε...διαχωριστική κορδέλα. Γιατί?

Και αφού όπως λες "κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία για να κάνουν επεισόδια" (ποιοι κάποιοι?), ποιος τους εμποδίζει να μη τα κάνουν? Μπορούνε αν ήθελαν να τα έκαναν πίσω από τα κιγκλιδώματα.

Μη δικαιολογούμε τέτοιες ντροπιαστικές για τη Δημοκρατία πρακτικές.

Ή τουλάχιστον ας λέμε τουλάχιστον τα πράγματα με το όνομά τους: Δεν είναι τα γενικόλογα που λες, αλλά η οργή του κόσμου. Ο φόβος είναι πως τα εγκλήματα που κάνουν, αργά ή γρήγορα θα τα βρουν μπροστά τους και θα τα υποστούνε και οι ίδιοι.

Σε μια Δημοκρατία που ο πολιτικός υπηρετεί τον πολίτη, κάποια τυπικά μέτρα ασφαλείας είναι υπεραρκετά.

Αυτοί αν σέβονται την ημέρα, ας αφήσουν τον κόσμο να παρακολουθήσει αυτό που θέλει να παρακολουθήσει, και να κάνουν οι ίδιοι αυτό που κάνουν και τις υπόλοιπες 363 ημέρες:
ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

Αντί να μετατρέπουν σε μπάχαλο τη παρέλαση για τους δείξει η TV να κάνουν τις ψεύτικες γυάλινες δηλώσεις τους. "Αν ακολουθήσουμε το παράδειγμα των προγόνων μας θα βγούμε από τη κρίση". Πως ρε σωτήρα, που κάθε σου υπογραφή είναι η κρίση από μόνη της...



Δεν περίμενα να διαβάσω και τίποτα καλύτερο...
Κώστα, Fidelio και λοιποί συγνώμη αλλά έχετε χάσει τη μπάλα: η παρέλαση γίνεται για να τιμηθεί η επέτειος και οι αγώνες της χώρας. Αν δεν υπάρχει σεβασμός για αυτά, τουλάχιστον να υπάρχει σεβασμός προς αυτούς που παρελαύνουν (φαντάροι, μαθητές κ.λπ.), οι οποίοι δεν χρωστάνε τίποτα! Αν εγώ ήμουν υπεύθυνος για την παρέλαση και ήξερα ότι θα γίνει το σώσε, προφανώς και θα έβαζα κιγκλιδώματα και θα προστάτευα τους συμμετέχοντες, ποιο είναι το περίεργο; Στη χώρα βέβαια της ανομίας και του τσαμπουκά, όπου ο καθένας κλείνει με άλλους δέκα την Πανεπιστημίου έτσι για πλάκα και κάποια καλόπαιδα χτίζουν πρυτάνεις στα γραφεία τους, είναι δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι ότι πρώτα απ' όλα απαιτείται σεβασμός προς τον άλλο.

Στο ίδιο έργο θεατές. Τη συζήτηση αυτή την είχαμε 3 χρόνια πριν που πρωτοέγιναν τα επεισόδια.
Για την ιστορία και προχθές παρελαύνοντες μαθητές που όπως λες πρέπει να αποδέχεσαι σεβασμό σε αυτούς, σεβάστηκαν όπως έπρεπε τους επισήμους (και το σύστημα τους τιμώρησε με 3 ημέρες αποβολή): http://magnesianews.gr/thessalia/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%B4%CF%85%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3.html

Αλλά επειδή θα πει κανείς, αυτοί είναι 'άμυαλοι βολεμένοι νεανίες' και σεβασμό πρέπει να έχουμε μόνο σε όσους παρελεύνουν σύμφωνα με τις οδηγίες του συστήματος και όποιος παεκλίνει πρέπει να τιμωρείται, ας αφήσουμε τα πολλά λόγια, και ας περάσουμε στη τοποθέτηση ενός από τους πρωτεργάτες που τιμάμε σε κάθε παρέλαση. Του Μανώλη Γλέζου. Κάθε άλλος λόγος είναι περιττός, εγώ, εσύ και ο καθένας μας είμαστε πολύ λίγοι για να αρχίσουμε τις αντιρρήσεις.

Αντιγράφω λοιπόν τη τοποθέτηση του Μανώλη Γλέζου, όπως την ανέρτησα στη τότε συζήτηση, για τα επεισόδια και τις........"καφρίλες" του 2011. Ό,τι άλλο και να πούμε εμείς είναι περιττό.

http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=5923&whichpage=2

Ο Μανώλης Γλέζος σχετικά με την ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη δήλωσε τα εξής:

Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα, αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της 28ης Οκτωβρίου 1940

Πριν 71 χρόνια, ο ελληνικός λαός, είπε όχι στον εισβολέα. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη και όπως μαθαίνω και στην Πάτρα και στο Ηράκλειο και στο Βόλο και στα Τρίκαλα και σ άλλα μέρη, ο λαός, διατρανώνει το ΟΧΙ του στην υποταγή της χώρας στην τρόικα και τη μετατροπή της σε προτεκτοράτο.
Η κυβέρνηση υποχρέωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αποχωρήσει. Στην ουσία το επίσημο κράτος αποσύρθηκε, αυτοκαταλύθηκε. Οι πολιτικοί φορείς και οι πολιτικές οργανώσεις παρήλασαν μπροστά στο Λαό.

Δεν θα συμφωνήσω με τους χαρακτηρισμούς προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρέπει όμως και ο ίδιος να κατανοήσει ότι είναι ανεπίτρεπτο να καλύπτει με το κύρος του την πολιτική της υποτέλειας που ακολουθεί η κυβέρνηση.





ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  15:59:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στα αντίστοιχα θέματα που είχαν ανοίξει για πολιτικούς που τρέχουν η ΜΕΓΑΛΗ πλειονότητα αυτών που έγραψαν την άποψή τους ήταν κατά της "λαϊκής κατακραυγής" εναντίον τους και υπέρ του σεβασμού τόσο του αγώνα όσο και των υπολοίπων αλλά και των ιδίων των πολιτικών ως αγωνιζόμενων αθλητών εκείνη την στιγμή. Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε... Και στην τελική όποιος δεν γουστάρει τον χ πολιτικό και δεν του αρέσει η φάτσα του ή η πολιτική του, ας πάει έξω από το σπίτι του να φωνάξει και να διαμαρτυρηθεί όσο θέλει, ή ας πάει έξω από το πολιτικό του γραφείο ή έξω από τη βουλή. Η παρέλαση και οι συμμετέχοντες σε αυτήν δεν του φταίνε τίποτα. Ααααααν βέβαια μπορεί να κάνει την διάκριση μεταξύ πολιτικού και υπολοίπων (αφού μιλάμε πάνω κάτω για τα ίδια άτομα που δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να κλείσουν τους δρόμους και ας κόψουν τον λαιμό τους οι υπόλοιποι, ή να κατεβάσουν τον γενικό ή να κλειδώσουν καθηγητές και πρυτάνεις στα γραφεία τους, να καταλάβουν κτίρια, να παρακωλύσουν συγκοινωνίες κ.λπ. κ.λπ.).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  16:04:25  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.lifo.gr/now/greece/54817

Περήφανη για το γιο της δηλώνει μητέρα μαθητή που αποβλήθηκε λόγω σέλφι στην παρέλαση «Έκανε πολιτική αντίσταση στο καθεστώς»

Και ποστάρω μερικά σχόλια...

1) Πολιτική αντίσταση τα selfies; Δηλαδή το duckface είναι η άλωση της Βαστίλης;
2) Σαχλαμάρες. Τα παιδιά έκαναν του κεφαλιού τους και ξαφνικά έγινε πολιτική κίνηση διαμαρτυρίας. Ας δεχτούμε επιτέλους ότι κάθε πράξη έχει και την ανάλογη αντίδραση και να μην κρυβόμαστε πίσω από διακαιολογίες τύπου "πολιτική αντίδραση" και βλακείες. Αν ήταν μάγκες ας μην πηγαίνανε στην παρέλαση.
3) Δηλαδη απο την αντισταση του καναπε , περασαμε στην αντισταση του σελφι;;; Ε..., ειναι μια προοδος....!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Wolf
Advanced Forum-Runner

Greece


309 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  16:05:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by zoro

όχι, είναι οι κότες εκεί!



όχι, εκεί οι "ξύπνιοι" είναι κότες.
Η δύναμη και η ανωνυμία της μάζας είναι μεγάλο ατού για τις κότες.

---------------------------
Run Wolfieee!!!!Ruuuun!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  16:12:08  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Zoro, ευτυχώς σε πρόλαβα για την γενικότερη γνώμη μου για το βίντεο.
Βασικά η ένσταση μου, δεν ήταν τόσο αυτή η προτροπή, όσο για το αν μας ενδιαφέρει τι είναι η καθαρίστριες.
Ας είναι κομμουνίστριες, δικαιωμά τους, δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρουμε σαν απόδειξη ενοχής (όπως και το αντίθετο, με την Χ.Α., το αναφεραν για διαφόρους σαν δεδομένη απόδειξη ενοχής).
Εγώ να μην παρανομούν θέλω.
Να ασκει κάνει μια μειοψηφία βία ενάντια στην πολιτεία, γιατί οι πολιτεία είμαστε όλοι εμείς οι "σιωπηλοί"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  16:12:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ενώ αυτοί που έχουν μπράβους να τους σώζουν, κιγκλιδώματα και αυτοαθωωτικούς νόμους για να τους σώζουν, αλλά τα κατεβάζουν κανονικά και είναι YES MEN στα αφεντικά τους, δεν είναι κότες.

Εν πάσει περιπτώσει, όσα κι αν λέμε εμείς, η τοποθέτηση του Γλέζου είναι αποστομωτική και εκθέτει όσους δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  16:54:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για να μη πω και για τα "όποιος δεν γουστάρει τον χ πολιτικό και δεν του αρέσει η φάτσα του ή η πολιτική του, ας πάει έξω από το σπίτι του να φωνάξει και να διαμαρτυρηθεί όσο θέλει, ή ας πάει έξω από το πολιτικό του γραφείο ή έξω από τη βουλή.".
Λες και δεν ξέρεις πως όποτε γίνονται αντίστοιχα, δεν καταπνίγονται από τα δακρυγόνα και τα ΜΑΤ. Εκτός και αν "διάβαζες, και δεν τα αντιλήφθηκες".

Και να πω να τα έλεγε κανένας άλλος. Αλλά όποτε υπήρξαν αντίστοιχες συζητήσεις για ανάλογες κινητοποιήσεις, πάντα κάτι σαν και τώρα έβρισκες να πεις σαν και τώρα, "ναι μεν, αλλά" .
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  16:58:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προσωπικά σκοτίστηκα για την τοποθέτηση του Γλέζου (ο όποιος παίζει τελικό με τον Παπούλια στα 90φεύγα του), διότι τίποτα δε λέει επί της ουσίας. Η τοποθέτησή μου είναι πολύ συγκεκριμένη και με επιχειρήματα, και ως συνήθως δεν απαντάται κανένα τους... Οι δε γραβάτες ουδεμία σχέση δεν έχουν με το θέμα μας.
Μπράβο στο Γλέζο που κατέβασε την σημαία, αλλά αυτό δεν του εξασφαλίζει κανένα αλάθητο ούτε προσδίδει καμία σοφία στα λεγόμενά του, έτερον εκάτερον. Υπάρχουν πολλοί και πολύ σοφότεροι, εξυπνότεροι και πιο μορφωμένοι (και νεώτεροι) από τον Γλέζο στην χώρα, για να λάβω την γνώμη τους στα σοβαρά. Άμα βέβαια πει κάτι που κι εγώ θεωρώ σωστό, φυσικά και θα το δεχτώ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  17:11:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άλλο τόσο σκοτίστηκε ο Γλέζος για αυτούς που δικαιολογούν αυτούς που ανεβάζουν ξένες σημαίες.
Όσο για τα μακάβρια 'αστεία' για την ηλικία, είναι και αυτά μέρος του επιπέδου της επιχειρηματολογίας.

Επί της ουσίας τι παραπάνω να πει κάποιος? Είναι τραγελαφικό να παρίστανται αρχηγοί στην εκδήλωση για τη Κατοχή νο 1, οι συντελεστές της οικονομικής Κατοχής νο 2. Σαν να έκανε εκδήλωση το 42 ο Τσολάκογλου.
Και να θέλουμε ο κόσμος να κάθεται και σούζα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  17:47:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οταν θα μάθουν οι πολιτικοί να μην ανακατεύουν την πολιτική τους με τις αδυναμίες μερίδας του κόσμου που συγκινείται από τις παρελάσεις (γιατί έτσι τους έμαθαν χωρίς να χρειάζεται να ξέρει απο που προέρχονται )(γιατί για να αναοίξει κανα βιβλίο της περιόδου κατοχής και του εμφυλίου δεν έχει χρόνο...) τότε δεν θα χρειάζεται να βάλουν περιφράξεις.

Ενα μέρος αυτής της συζήτησης είναι να καταλάβουμε γιατι οι παρελάσεις δεν θα έπρπε να έχουν θέση στις επετείους , και το άλλο μέρος είναι να καταλάβουμε πως είναι αρκουντως ξεπεσμός να εκμεταλεύονται οι πολιτικοί θλιβερές μνήμες πολέμου για να καλύψουν την ανικανοτητά τους που εκφράζεται μέσα από το γιουχάρισμα του κοσμου ή την έκφραση δυσαρέσκειας.

Ξέρετε εκτός από τους βάνδαλους , υπάρχουν και οι πιο σιωπηλοί που όπως απεχθάνονται την ασχήμια ενός πολέμου άλλα τόσο απεχθάνονται και την βία γενικότερα..


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  17:53:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Tελικά αι ευγενείς καθαρίστριαι
διαμαρτυρήθησαν την 28ην Οκτωβρίου
και επιτέθησαν εις το σώμα των αστυνομικών
εκτοξεύοντας καρέκλας και άλλα αντικείμενα;

Σύμφωνα με το Video του Deorum;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  17:59:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δευτέρα ερώτησις σημαντική:
Τι είναι το ''σέλφι''
γιατί σαν καλός στιχουργός μπορεί να το χρειαστώ:

Κάνει ρίμα με το ''αδέλφι''
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Wolf
Advanced Forum-Runner

Greece


309 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  18:06:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

Ενώ αυτοί που έχουν μπράβους να τους σώζουν, κιγκλιδώματα και αυτοαθωωτικούς νόμους για να τους σώζουν, αλλά τα κατεβάζουν κανονικά και είναι YES MEN στα αφεντικά τους, δεν είναι κότες.

Εν πάσει περιπτώσει, όσα κι αν λέμε εμείς, η τοποθέτηση του Γλέζου είναι αποστομωτική και εκθέτει όσους δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.



Ποιος είπε ότι δεν είναι κότες? Κι αυτοί σε πρόβατα στηρίζονται όμως...
Είπαμε, η δύναμη και η ανωνυμία της μάζας!

---------------------------
Run Wolfieee!!!!Ruuuun!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stratus
Elite Forum-Runner

Greece
2382 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/10/2014 :  18:21:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by GERMANOS

Δευτέρα ερώτησις σημαντική:
Τι είναι το ''σέλφι''
γιατί σαν καλός στιχουργός μπορεί να το χρειαστώ:

Κάνει ρίμα με το ''αδέλφι''


Βγαζεις φωτογραφια τον εαυτο σου.
ΥΓ Και εγω δεν το ηξερα και το εμαθα απο την κορη μου

---------------------------
XΡΗΣΤΟΣ
O σοφός παίρνει περισσότερα από τον εχθρό του από ότι ο χαζός από το φίλο του.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 11 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000