Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Παρέλαση ή όχι;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 11

TakisV
Forum-Runner

Greece


86 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  10:06:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Fidelio

Η αγωγή γενικότερα δρά και μέσω του ασυνειδήτου ~ πόσα πράγματα περνάνε αφιλτράριστα στον άνθρωπο , και από την οικογένεια και απο τα σχολεία. Τις περισσότερες φορές διαβάζοντας κανείς μια ανάλυση-κριτική της παιδαγωγικής διαδικασίας δεν μπορεί να πιάσει την ουσία, κουράζει και μοιάζει ασύμαντη , τραγικη και γελοία.

Οι προθέσεις του ανθρώπου εκφράζονται και μέσα από μηχανικές επαναλήψεις του χθες, και ειναι ρομποτικές, αυτόματες που κληρονομουντε απο γενιά σε γενιά. Τι θεωρουμε πατρίδα, τι θεωρουμε ελευθερία, ποιους πρέπει να σεβόμαστε, σε τι θεο να πιστεύουμε κτλ , και όλα αυτά χωρίς βαθύτερη κριτική...

Ολοι κατα καιρους έχουμε συμφωνήσει οτι πολλά πράγματα θα έπρεπε να τα είχαμε αφήσει πισω μας, παραδόξως ομως ειναι ακομα εκεί σαν να μας εμποδίζει ένα τοιχος να προχωρήσουμε. Ενας ψυχαναγκασμός είναι αυτό το αγκύλωμα που εκκολάπτεται σε αυτο το ασυνείδητο: "Ωπα , που πας κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα αγγίζουμε.."

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff



Σωστός!!!!!
Ακόμη, μη μας διαφεύγει ο ορισμός της λέξης "αγωγή" (άγω=οδηγώ), που δηλώνει γενικά τη σκόπιμη ενέργεια των ενήλικων προς τα αναπτυσσόμενα άτομα για ν' αναπτύξουν τη σωματική, πνευματική, κοινωνική, ηθική και αισθητική όψη της προσωπικότητάς τους και να τα βοηθήσει να ενταχθούν αρμονικά στο φυσικό και ανθρώπινο περιβάλλον όπου ζουν.

Αυτός που γνωρίζει να μιλά, γνωρίζει και πότε να το κάνει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  12:01:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεώργιε... οκ
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση ...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  12:37:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιωργο δεν λες ομως ολη την αληθεια, οι συγκεκριμενες καθαριστριες δικαιωθηκαν δικαστικα απο το Πρωτομελες Πρωτοδικειο και απο τον Αρειο Παγο(απορριφθηκε η προσφυση του ΥΠΟΚ κατα της πρωτης αποφασης), δηλαδη θεσμικα, αλλα και παλι δεν επαναπροσληφθηκαν.
Αρα αν καταφευγεις στην Δικαιοσυνη και παλι δεν βρισκεις ανταποκριση μετα τι πρεπει να κανεις?
Εδω δεν εξεταζουμε υποκειμενικα αν εχουν αδικο ή δικιο οι καθαριστηριες, γι'αυτο αποφανθη η ιδια Δικαιοσυνη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  12:52:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Savvas

Γιωργο δεν λες ομως ολη την αληθεια, οι συγκεκριμενες καθαριστριες δικαιωθηκαν δικαστικα απο το Πρωτομελες Πρωτοδικειο και απο τον Αρειο Παγο(απορριφθηκε η προσφυση του ΥΠΟΚ κατα της πρωτης αποφασης), δηλαδη θεσμικα, αλλα και παλι δεν επαναπροσληφθηκαν.
Αρα αν καταφευγεις στην Δικαιοσυνη και παλι δεν βρισκεις ανταποκριση μετα τι πρεπει να κανεις?
Εδω δεν εξεταζουμε υποκειμενικα αν εχουν αδικο ή δικιο οι καθαριστηριες, γι'αυτο αποφανθη η ιδια Δικαιοσυνη.


Ας περιμένουν μέχρι τις επόμενες εκλογές, να ψηφίσουν αυτούς που θα τις εκπροσωπίσουν επάξια, αλλά μέχρι τότε να κάτσουν στα αυγά τους και να μας αφήσουν στην ησυχία μας...
Ειδάλλως θα τις ταράξουμε στη ... "νομιμότητα" στα πλαίσια της "δημοκρατίας" των δημοκρατικά εκλεγμένων αντιπροσώπων του λαού.
Όπως Αμέρικα :

Παρωδία δημοκρατίας στις πιο ακριβοπληρωμένες ενδιάμεσες εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ
- «Νομίζω ότι ο σεβασμός παραμένει σημαντικό στοιχείο για την επιλογή ενός πολιτικού».
– «Ξέρεις κανέναν που θα αγόραζε μπύρα, σαμπουάν, χαρτομάντιλα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν λόγω σεβασμού;»
Η στιχομυθία προέρχεται από την ταινία «Μια μορφή μέσα στο πλήθος», που προβλήθηκε την τελευταία εβδομάδα στο πλαίσιο του ειδικού αφιερώματος της ταινιοθήκης της Ελλάδας στον Ηλία Καζάν. Μεταξύ άλλων η ταινία διηγείται και την ιστορία ενός γερουσιαστή, ο οποίος αναθέτει την επικοινωνιακή του στρατηγική σε ένα τηλεοπτικό παρουσιαστή, που υπόσχεται να τον «πουλήσει» στους ψηφοφόρους του όπως ακριβώς θα έκανε και με οποιοδήποτε προϊόν.
Ο Καζάν επιβεβαιώθηκε τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, όταν ο Τζον Φιτζεραλντ Κένεντι κέρδισε τις εκλογές του 1960 ρίχνοντας όλο το βάρος της προεκλογικής του εκστρατείας στην τηλεοπτική του εικόνα. Έκτοτε οι Αμερικανοί και μερικές δεκαετίες αργότερα και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί μετατράπηκαν σε ένα «προϊόν», η επιτυχία του οποίου εξαρτιόταν πάντα από τα χρήματα που ήταν διατεθειμένοι να δαπανήσουν για την προώθησή του στην “αγορά”. Καμία αναμέτρηση όμως δεν θεωρείται ότι θα στηριχθεί τόσο πολύ στον πλούτο που θα δαπανήσουν οι υποψήφιοι όσο οι ενδιάμεσες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 4 Νοεμβρίου για την Παραφράζοντας τον Τσόρτσιλ θα λέγαμε ότι ποτέ άλλοτε τόσο λίγοι άνθρωποι δεν ξόδεψαν τόσα πολλά χρήματα για να εντυπωσιάσουν τόσους πολλούς, αδιάφορους ψηφοφόρους.
Η προεκλογική αναμέτρηση εισέρχεται στην τελική ευθεία καθώς νέα στοιχεία, αποδυκνείουν ότι η χώρα έχει φτάσει τα υψηλότερα ποσοστά οικονομικής ανισότητας που έχουν καταγραφεί στην ιστορία. Πριν από ένα μήνα το περιοδικό Forbes αποκάλυψε ότι οι 400 πλουσιότεροι Αμερικανοί είδαν την περιουσία τους να αυξάνεται κατά 14% σε ένα χρόνο, εν μέσω κρίσης. Πιο πρόσφατα, έκθεση της Credit Suisse ανέφερε ότι η πλειονότητα του λεγόμενου «1%» των δισεκατομμυριούχων, που πλέον ελέγχουν το 50% του παγκόσμιου πλούτου, συγκεντρώνεται στις ΗΠΑ. Πολύ ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και εργασία των οικονομολόγων Εμανουέλ Σαέζ και Γκαμπριέλ Ζούκμαν, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει πλέον να μιλάμε για το 10% ή το 1% των πλουσιότερων Αμερικανών αλλά για το 0,1%. «Όλες οι αυξήσεις, που παρατηρούνται τις τελευταίες δεκαετίες, στον πλούτο του 10% και του 1%» αναφέρεται στην έκθεση «οφείλονται στην συσσώρευση πλούτου που επιτυγχάνει το 0.1% του πληθυσμού».
Η γιγάντωση των κοινωνικών ανισοτήτων όμως αντικατοπτρίζεται άμεσα και στην εκλογική διαδικασία ακυρώνοντας στην πράξη την αρχή «ένα άτομο, μια ψήφος». Από την ανάλυση των αποτελεσμάτων των εκλογών του 2012 προκύπτει ότι το 93% των πολιτικών, που κατέλαβαν μια θέση στη βουλή των αντιπροσώπων, ήταν αυτοί που δαπάνησαν τα περισσότερα χρήματα στην προεκλογική εκστρατεία. Συνολικά δαπανήθηκαν 6.3 δισεκατομμύρια δολάρια τα οποία έκριναν το τελικό αποτέλεσμα και τις ισορροπίες μεταξύ των δυο κομμάτων. Το αποτέλεσμα είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των Ηνωμένων πολιτειών η πλειονότητα των μελών του Κογκρέσου είναι εκατομμυριούχοι, οι οποίοι πλήρωσαν κολοσσιαία ποσά από την προσωπική τους περιουσία για να εξασφαλίσουν την εκλογή τους.
Πέρα όμως από το χορό των δισεκατομμυρίων που παίζεται για την επιλογή και την προώθηση των βασικών υποψηφίων των δυο παρατάξεων, αρκετοί σχολιαστές κάνουν λόγω και για μια προσπάθεια υπόγειας «νόθευσης» του αποτελέσματος σε κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες, όπου ζουν τα φτωχότερα στρώματα του πληθυσμού.
Πριν από μερικές εβδομάδες η πολιτεία του Τέξας ψήφισε αυστηρούς κανόνες σχετικά με τα στοιχεία ταυτότητας που πρέπει να παρουσιάζουν οι ψηφοφόροι στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ δεν γίνονται δεκτές οι ειδικές ταυτότητες που διαθέτουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι φοιτητές, κάποιος μπορεί να ψηφίσει προσκομίζοντας την άδεια κυνηγού (γεγονός που συνήθως σημαίνει ότι είναι και ρεπουμπλικάνος). Αρκετές από τις ταυτότητες ή της άδειες κυκλοφορίας που γίνονται δεκτές έχουν κόστος από 45 έως 650 δολάρια και η έκδοσή τους απαιτεί αρκετές ημέρες αναμονής και πολυέξοδα ταξίδια στην πρωτεύουσα της πολιτείας. Αν και το πρόβλημα που προκύπτει φαντάζει εκ πρώτης όψεως δευτερεύουσσας σημασίας, μόνο στο Τέξας θα αποκλειστούν 600.000 ψηφοφόροι, που στην πλειονότητά τους είναι μαύροι ισπανόφωνοι και γενικότερα ανήκουν στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα
Την ίδια ώρα εκατομμύρια Αμερικανοί πολίτες έχουν χάσει προσωρινά ή δια παντός το εκλογικό τους δικαίωμα γιατί βρίσκονται ή βρέθηκαν στη φυλακή ή υπό αστυνομική εποπτεία. Οι ΗΠΑ έχουν σήμερα 2.3 εκατομμύρια ανθρώπους μέσα σε κάποιο κελί και εκατομμύρια άλλους υπό αστυνομική επιτήρηση – το μεγαλύτερο αριθμό αναλογικά με τον πληθυσμό σε ολόκληρο τον κόσμο. Η «ανθρωπογεωγραφία του σωφρονισμού», μάλιστα, αποδεικνύει ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά κρατουμένων βρίσκονται στις φτωχότερες περιοχές των ΗΠΑ ή σε πολιτείες που υπέστησαν δραστικές περικοπές στο κράτος πρόνοιας ενώ οι μαύροι και ισπανόφωνοι έχουν και πάλι την «τιμητική» τους.
Σύμφωνα με έναν άγραφο κανόνα των αμερικανικών εκλογών, τον οποίο επικαλούνται όλο και συχνότερα οι πολιτικοί αναλυτές στις ΗΠΑ, «όσο πιο σημαντικό είναι ένα ζήτημα, τόσο λιγότερο συζητιέται στην προεκλογική περίοδο». Καθώς λοιπόν οι ΗΠΑ ξεκινούν μια ακόμη πολεμική περιπέτεια στη Μέση Ανατολή, ενώ τουλάχιστον πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και ενώ τα εισοδήματα ψαλιδίζονται μαζί με τα δημοκρατικά δικαιώματα, οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για μια από τις πιο σιωπηλές αλλά και ακριβοπληρωμένες εκλογικές αναμετρήσεις στην ιστορία τους. Και νικητής θα αναδειχθεί και πάλι ο… πλουσιότερος.
Άρης Χατζηστεφάνου

http://info-war.gr/2014/10/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  13:09:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και για να μην μείνω εκτός θέματος
αλλά κι επειδή δεν έχω τον χρόνο να γράφω,
παραθέτω το παρακάτω κείμενο
και το προσυπογράφω :

Του χέστη η μάνα χαίρεται τ' αντριωμένου σκούζει

Σιωπή.......Ούτε γαλανόλευκες στα μπαλκόνια, ούτε ταράμ ταραταντζούμ από τις μπάντες του στρατού, ούτε μεγάλους λόγους περί «Ελλήνων ηρώων», ούτε τίποτε. Μόνο σιωπή. Ας υιοθετήσουμε τη μακροχρόνια σιωπή που μάς διακατέχει εδώ και δεκαετίες μέχρι να λήξει και αυτή η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου. Να το βουλώσουμε όπως το βουλώνουμε χρόνια τώρα. Εκτός κι αν πρέπει να διαδηλώσουμε ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ για ένα καινούργιο επίδομα: Επίδομα Μνήμης.

Όποιος συγκινείται περισσότερο ή όποιος γράφει καλύτερα θεατρινίστικα υπέρ του Έπους να λαμβάνει και μεγαλύτερο επίδομα. Όποιος έχει και έναν ήρωα πρόγονο στην οικογένεια, που να έδωσε την ζωή του υπέρ της Ελευθέριας, αυτός να έχει προνόμια ευκολίας δανείων από τις σωμένες τράπεζες, διορισμού για 5μηνα απασχόλησης με 280 ευρώ και επίδομα θέρμανσης. Τα παιδιά των ηρώων το αξίζουν. Κουβάλησαν 74 χρόνια σιωπής με χάρη και περηφάνια.

Βλέπετε, όταν πρέπει να το βουλώσουν οι Έλληνες δεν το κάνουν, αντίθετα όταν πρέπει να ουρλιάξουν κάθονται στην ουρά δίνοντας αγώνα υπέρ των χρηματικών δικαιωμάτων τους. «Ο παππούς μου πολέμησε στο Αργυρόκαστρο και εμένα θα μού κόψουν το επίδομα;» Σωστή η ερώτηση! Με αυτή την λογική οι απόγονοι των ηρώων εξελίχθηκαν από το 1944 μέχρι σήμερα. Ούρλιαξε ο ήρωας για να σωπαίνει ο χέστης.

Έχουν την εντύπωση τα μορμολύκεια που κατοικοεδρεύουν στην χώρα της Ελευθερίας ότι όλοι εκείνοι που δεν δίστασαν ακόμα και όταν είδαν τρείς μεραρχίες Ιταλών στο ‘Ύψωμα 731 απέναντί τους ,πως ό,τι έκαναν το έκαναν για τις επόμενες γενεές. Έχουν την εντύπωση όλοι αυτοί που στοιβάζονται σε κομματικά γραφεία, σε ουρές στις τράπεζες και στις εφορίες ότι την στιγμή που το χιόνι έφθανε μέχρι τον λαιμό ο στρατιώτης του ’40 σκεφτόταν ότι οι επόμενοι θα αξίζουν την θυσία.

Αυτό μάς βολεύει, αυτό μάς δίδαξαν τα σχολικά βιβλία, αυτό έχουμε ως ασπίδα όταν μάς αποκαλούν «χέστηδες». Ας το πάρουν χαμπάρι οι νεοΈλληνες ότι ούτε ένας από εκείνους δεν έδωσε την ζωή του για τους επόμενους. Έδωσε την ζωή του για την δική του ζωή. Για κανέναν χέστη δεν θα έδινε κανείς τους ούτε μια σταγόνα αίμα. Στα πολεμικά χαρακώματα πηγαίνουν αυτοί που θέλουν να ζήσουν, στα πολιτικά αναχώματα πηγαίνουν αυτοί που θέλουν να την βγάλουν ζάχαρη. Τι χιόνι τι ζάχαρη, άσπρα είναι και τα δύο!

Δεν υπάρχει κληρονομικό δικαίωμα στην υπεράσπιση της ζωής και της ελευθερίας. Η κάθε γενιά πολεμάει για την πάρτη της. Εκείνη η γενιά πολέμησε για την ζωή , οι μετέπειτα γενιές πολέμησαν για την εύπεπτη ζωή. Δεν συναντιέται πουθενά η μία με την άλλη έννοια, αντιθέτως αυτές οι δύο έννοιες συγκρούονται . Γίναμε οι εχθροί των ηρώων που κουβαλάμε ως τσίγκινα παράσημα όταν έρχονται τα δύσκολα. Πηγαίνουμε στα διεθνή παζάρια που κρεμάνε την έννοια της Ανεξαρτησίας και η γραμμή διαπραγμάτευσης που ακολουθούμε είναι: «Δύο φράγκα παραπάνω γιατί εμείς είχαμε ήρωες σε αυτό τον τόπο». Είχαμε όμως και μανάδες που έσκουζαν για εκείνα τα παλληκάρια, ενώ σήμερα οι μανάδες όλων μας χαίρονται.

Τόσο φθηνά πουλάμε την ζωή για μια ζωή που είναι κλεισμένη σε έναν μισθό, σε ένα επίδομα, σε ένα φάκελο λογαριασμού της ΔΕΗ και θέλουμε να αυτοθαυμαζόμαστε ότι εμείς είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους όταν μιλάμε, φωνάζουμε, αντιδρούμε λεκτικά. Αν είχαν τόσες σφαίρες τα λιανοτούφεκα των ηρώων όσες οι λέξεις που ξεστομίζουμε καθημερινά, το Ρούπελ δεν θα έπεφτε ποτέ.

Οι ήρωες δεν περπάτησαν μόνο στα σκοτεινά, έζησαν στα σκοτεινά και πέθαναν στα σκοτεινά χωρίς να πάρουν ένα επίδομα μιας αχτίδας ελπίδας. Ήταν η γενιά τέτοια, ήταν η εποχή τέτοια, ήταν οι ίδιοι τέτοιοι Έλληνες. Ανάλογοι της στιγμής αλλά ανάλογοι και του τόπου που τους γέννησε και μετέπειτα τους σκέπασε με χώμα, με λάσπη ή με χιόνι.

Μην βαυκαλιζόμαστε ότι εκείνοι σκοτώθηκαν ή ακρωτηριάστηκαν για μας. Μην τούς παίρνουμε από το πέτο της ψυχής τους με αναίδεια τον λόγο της αυτοθυσίας τους. Εκείνοι πέθαναν για αυτούς, ο ένας για τον άλλο και όλοι μαζί για μια ζωή που ορίζεται από την ελευθερία, την δημιουργία, την περηφάνια και τον αξιοπρεπή θάνατο.

Ως παράδειγμα έχεις δικαίωμα να τους μιμηθείς. Ως τρόπο αντίδρασης έχεις δικαίωμα να τους αντιγράψεις αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να οικειοποιήσε αισχρά το δικό τους θάνατο για ζωή με την δική σου πουλημένη ζωή που μυρίζει θάνατο.

Σιωπή. Η σκόνη της ύπαρξής τους αυτή την ημέρα ας μην ανταριάζεται στους τάφους τους. Ήταν δική τους αυτή η ημέρα. Ήταν μια όμορφη μέρα για να πεθάνουν.-

http://www.logiosermis.net/2014/10/blog-post_655.html#.VFNsJPmsWDG




Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  13:26:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Savvas

Γιωργο δεν λες ομως ολη την αληθεια, οι συγκεκριμενες καθαριστριες δικαιωθηκαν δικαστικα απο το Πρωτομελες Πρωτοδικειο και απο τον Αρειο Παγο(απορριφθηκε η προσφυση του ΥΠΟΚ κατα της πρωτης αποφασης), δηλαδη θεσμικα, αλλα και παλι δεν επαναπροσληφθηκαν.
Αρα αν καταφευγεις στην Δικαιοσυνη και παλι δεν βρισκεις ανταποκριση μετα τι πρεπει να κανεις?
Εδω δεν εξεταζουμε υποκειμενικα αν εχουν αδικο ή δικιο οι καθαριστηριες, γι'αυτο αποφανθη η ιδια Δικαιοσυνη.



Σάββα και Διαμαντή: εξ όσων γνωρίζω οι καθαρίστριες κέρδισαν στον πρώτο βαθμό με προσωρινώς εκτελεστή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αλλά στον Άρειο Πάγο έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής που άσκησε το Δημόσιο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει υποχρέωση επαναπρόσληψης αυτή την στιγμή. Την ίδια την αίτηση αναίρεσης θα την δικάσει το 2015 ο Άρειος Πάγος κατόπιν αναβολής που ζήτησε η πλευρά των καθαριστριών, όπως είχα διαβάσει. Κατά συνέπεια το φάουλ του Δημοσίου ήταν για το διάστημα μεταξύ της έκδοσης της πρωτόδικης απόφασης και της έκδοσης της απόφασης του Αρείου Πάγου επί της αιτήσεως αναστολής.
Και ένας σχετικός σύνδεσμος:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231327489
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  13:28:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Savvas

Γιωργο δεν λες ομως ολη την αληθεια, οι συγκεκριμενες καθαριστριες δικαιωθηκαν δικαστικα απο το Πρωτομελες Πρωτοδικειο και απο τον Αρειο Παγο(απορριφθηκε η προσφυση του ΥΠΟΚ κατα της πρωτης αποφασης), δηλαδη θεσμικα, αλλα και παλι δεν επαναπροσληφθηκαν.
Αρα αν καταφευγεις στην Δικαιοσυνη και παλι δεν βρισκεις ανταποκριση μετα τι πρεπει να κανεις?
Εδω δεν εξεταζουμε υποκειμενικα αν εχουν αδικο ή δικιο οι καθαριστηριες, γι'αυτο αποφανθη η ιδια Δικαιοσυνη.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  14:08:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
'' Ας το πάρουν χαμπάρι οι νεοΈλληνες ότι ούτε ένας από εκείνους δεν έδωσε την ζωή του για τους επόμενους. Έδωσε την ζωή του για την δική του ζωή. Για κανέναν χέστη δεν θα έδινε κανείς τους ούτε μια σταγόνα αίμα. Στα πολεμικά χαρακώματα πηγαίνουν αυτοί που θέλουν να ζήσουν... ''

Τέτοιο βρίσιμο δεν έχω ξαναδιαβάσει!
0 συγγραφέας πρέπει να είναι ''λίγο'' μπερδεμένος!

Άλλο πώς και γιατί πολέμησαν οι Έλληνες το 1940
άλλο πώς κατέληξαν οι Νεοέλληνες του ατομισμού και της πάρτης!
και άλλο οι... απόγονοι των ηρώων και Θυσιασμένων

Θα μπορούσε να γράψει 3 ξεχωριστά άρθρα
Τι το κάναμε; 3 σε 1 σαν τις προσφορές στα Super markets;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  14:12:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Gypaetos

Κώστα ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τι ζόρι τραβάς με τον Γλέζο και γιατί ό,τι πει είναι ευαγγέλιο. Ο άνθρωπος έχει μείνει 60 χρόνια πριν και μιλάει για κατοχές και συγκρίνει αυτά που δεν συγκρίνονται. Μαζί του έχεις μείνει κι εσύ στην ίδια εποχή και κάνεις ακριβώς το ίδιο μιλώντας για Τσολάκογλου κλπ. Δεν αλλάζω ούτε τελεία από αυτά που έχω γράψει (και δεν τα ξαναεξηγώ γιατί βαριέμαι) και ειλικρινά μου αρκεί που πάρα πολλοί τα καταλαβαίνουν (και μου το λένε με μέιλ και δια ζώσης), ακόμα κι αν εσύ δεν μπορείς ή τα παρερμηνεύεις. Αν νιώθεις πολύ λίγος για να κρίνεις τον Γλέζο, δικαίωμά σου, αλλά speak for yourself. Πού τα βλέπεις τα ρατσιστικά ειλικρινά απορώ! Τρία πράγματα ακόμα:
1. Δεν ξέρεις τι έχω ψηφίσει, οπότε μη μιλάς για μένα. Ούτε μιλάω υπέρ κάποιου κόμματος.
2. Ευτυχώς ακόμα η ψήφος μου μετράει όσο και η δική σου!
3. Σεβασμό στην εκάστοτε πλειοψηφία και στη νομιμότητα πρεσβεύω με τα όσα κατά καιρούς γράφω στο φόρουμ, κάτι που θα έπρεπε να ζητάς κι εσύ (που κάνεις το ακριβώς αντίθετο) και όλοι. Αυτή είναι η διαφορά μας!!!

'Τραβάω ζόρι' υπέρ όσων πολέμησαν για την Ελλάδα. Πως να το κάνουμε, κάποιος που πολέμησε, και κάποιος που ανέχεται την οικονομική Κατοχή νο 2, δεν συγκρίνονται μεταξύ τους ούτε στα κόμιξ (ωραία η έκφραση 'τραβάς ζόρι'. Δεν έβρισκες καμμιά καλύτερη για να αποκαλέσεις τον σεβασμό σε ήρωες?)

1. Η αιτιολόγηση και η ανοχή στη κλοπή της ατομικής περιουσίας μας και στη παράδοση της χώρας μας, είναι θέμα που μας κάνει υπόλογους όλους μας όσο δεν ανατρέπουμε τη κατάσταση. Και το 67-74 οι Έλληνες δεν ψήφισαν-έφεραν τη χούντα. Αυτό τι πάει να πει, απαλάσσονται για την αδράνειά τους, και τη δικαιολόγηση του τότε καθεστώτος?
Να το πω και αλλιώς, καλύτερος κάποιος που ψήφισε αυτούς και τώρα το μετάνοιωσε, παρά κάποιος που δεν τους ψήφισε αλλά τους ανέχεται.

3. Τα ξαναείπα, αλλά ας τα ξαναπώ. Σεβασμό στη νομιμότητα των νόμων περί (μη) ευθύνης υπουργών, και όσων άλλων νόμων βγάζουν για πάρτη τους οι ίδιοι? ΟΧΙ. Σεβασμό αν το 5 ή 15 ή 99% τρελαθεί και ψηφίσει να φέρουμε τους ναζί? ΟΧΙ.

Υγ1. Και σε μένα στέλνονται αναρίθμητα emails από την Ελλάδα και το εξωτερικό που μου λένε πόσο δίκιο έχω. Στο φέισμπουκ παίρνω συνεχώς λάικς. Στη λαϊκή με στμάτησε η συνυφάδα του γαμπρού του γείτονα και με συνεχάρη κι αυτή.
Πέρα από τα αστεία, το να επικαλούμαστε ιδιωτικές συζητήσεις πόσοι μας έστειλαν μέιλ, είναι ένα ακόμη τραγελαφικό. Εδώ κάνουμε ένα κόπο και αφιερώνουμε χρόνο για να γράφουμε. Αν κάποιος θεωρεί ότι έχω ή έχεις δίκιο, ας κάνει το κόπο να μπει να το γράψει δημόσια και με επιχειρήματα, ωστε να λάβει τις ανάλογες απαντήσεις αν θεωρήσουμε ότι έχει άδικο. Καλά κάνει και σου τα λέει και ιδιωτικά, αλλά μην επικαλείσαι πράγματα που όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατο να απαντηθούν σε δημόσια συζήτηση.

Υγ2. Τι είπαμε αποφάσισε ο ο σαμάρειος πάγος?
Αφιερωμένο: http://www.thepressproject.gr/article/68562/Dikastes-kata-tis-kubernisis
(και μη πεις ότι αντικρούονται μεταξύ τους, καθώς οι αποφάσεις που δεν εφαρμόζονται είναι άλλων Δικαστηρίων, δες μάλιστα στο τέλος και το δεν νοείται όταν τα γραφεία του υπουργού κ. Χ. Αθανασίου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη μετατρέπονται σε τροχονόμους υποθέσεων, καθυστερώντας τη διαβίβαση τους στη Βουλή )
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  14:24:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Gypaetos

quote:
Originally posted by Savvas

Γιωργο δεν λες ομως ολη την αληθεια, οι συγκεκριμενες καθαριστριες δικαιωθηκαν δικαστικα απο το Πρωτομελες Πρωτοδικειο και απο τον Αρειο Παγο(απορριφθηκε η προσφυση του ΥΠΟΚ κατα της πρωτης αποφασης), δηλαδη θεσμικα, αλλα και παλι δεν επαναπροσληφθηκαν.
Αρα αν καταφευγεις στην Δικαιοσυνη και παλι δεν βρισκεις ανταποκριση μετα τι πρεπει να κανεις?
Εδω δεν εξεταζουμε υποκειμενικα αν εχουν αδικο ή δικιο οι καθαριστηριες, γι'αυτο αποφανθη η ιδια Δικαιοσυνη.



Σάββα και Διαμαντή: εξ όσων γνωρίζω οι καθαρίστριες κέρδισαν στον πρώτο βαθμό με προσωρινώς εκτελεστή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αλλά στον Άρειο Πάγο έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής που άσκησε το Δημόσιο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει υποχρέωση επαναπρόσληψης αυτή την στιγμή. Την ίδια την αίτηση αναίρεσης θα την δικάσει το 2015 ο Άρειος Πάγος κατόπιν αναβολής που ζήτησε η πλευρά των καθαριστριών, όπως είχα διαβάσει. Κατά συνέπεια το φάουλ του Δημοσίου ήταν για το διάστημα μεταξύ της έκδοσης της πρωτόδικης απόφασης και της έκδοσης της απόφασης του Αρείου Πάγου επί της αιτήσεως αναστολής.
Και ένας σχετικός σύνδεσμος:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231327489






http://www.tanea.gr/news/greece/article/5124004/aporrifthhke-apo-ton-ap-h-prwth-aithsh-toy-ypoik-gia-tis-katharistries/


Αυτο διαβασα Τασο και ειχα την εντυπωση οτι δικαιωθηκαν οριστικα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  14:29:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αλλα τωρα ειδα οτι ειναι παλιο, απο τον Μαη!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  14:30:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
To πρώτο άρθρο πάντως περί 1%...10&
και εκατομμυριούχων βουλευτών είναι αποκαλυπτικό
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  15:14:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by GERMANOS

'' Ας το πάρουν χαμπάρι οι νεοΈλληνες ότι ούτε ένας από εκείνους δεν έδωσε την ζωή του για τους επόμενους. Έδωσε την ζωή του για την δική του ζωή. Για κανέναν χέστη δεν θα έδινε κανείς τους ούτε μια σταγόνα αίμα. Στα πολεμικά χαρακώματα πηγαίνουν αυτοί που θέλουν να ζήσουν... ''

Τέτοιο βρίσιμο δεν έχω ξαναδιαβάσει!
0 συγγραφέας πρέπει να είναι ''λίγο'' μπερδεμένος!

Άλλο πώς και γιατί πολέμησαν οι Έλληνες το 1940
άλλο πώς κατέληξαν οι Νεοέλληνες του ατομισμού και της πάρτης!
και άλλο οι... απόγονοι των ηρώων και Θυσιασμένων

Θα μπορούσε να γράψει 3 ξεχωριστά άρθρα
Τι το κάναμε; 3 σε 1 σαν τις προσφορές στα Super markets;




"Ο άνεμος μπερδεύει τους δρόμους,
τις χρονολογίες, τα πρόσωπα.
Παρασέρνει τη σκόνη απ’ τα πεδία των μαχών.
Αυτή η σκόνη θάβει σιγά σιγά την Ευρώπη"

Εσύ Τίμο, ένας ποιητής,
πρέπει να καταλαβαίνεις
τι θέλει να πει ο γράφοντας,
τα βαθύτερα νοήματα
και τις προεκτάσεις τους.

Άλλωστε, μην ξεχνάς πως καμιά φορά
"σας πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις
να μην τις παίρνει ο άνεμος".
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  16:38:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol

quote:
Originally posted by Gypaetos

Κώστα ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τι ζόρι τραβάς με τον Γλέζο και γιατί ό,τι πει είναι ευαγγέλιο. Ο άνθρωπος έχει μείνει 60 χρόνια πριν και μιλάει για κατοχές και συγκρίνει αυτά που δεν συγκρίνονται. Μαζί του έχεις μείνει κι εσύ στην ίδια εποχή και κάνεις ακριβώς το ίδιο μιλώντας για Τσολάκογλου κλπ. Δεν αλλάζω ούτε τελεία από αυτά που έχω γράψει (και δεν τα ξαναεξηγώ γιατί βαριέμαι) και ειλικρινά μου αρκεί που πάρα πολλοί τα καταλαβαίνουν (και μου το λένε με μέιλ και δια ζώσης), ακόμα κι αν εσύ δεν μπορείς ή τα παρερμηνεύεις. Αν νιώθεις πολύ λίγος για να κρίνεις τον Γλέζο, δικαίωμά σου, αλλά speak for yourself. Πού τα βλέπεις τα ρατσιστικά ειλικρινά απορώ! Τρία πράγματα ακόμα:
1. Δεν ξέρεις τι έχω ψηφίσει, οπότε μη μιλάς για μένα. Ούτε μιλάω υπέρ κάποιου κόμματος.
2. Ευτυχώς ακόμα η ψήφος μου μετράει όσο και η δική σου!
3. Σεβασμό στην εκάστοτε πλειοψηφία και στη νομιμότητα πρεσβεύω με τα όσα κατά καιρούς γράφω στο φόρουμ, κάτι που θα έπρεπε να ζητάς κι εσύ (που κάνεις το ακριβώς αντίθετο) και όλοι. Αυτή είναι η διαφορά μας!!!

'Τραβάω ζόρι' υπέρ όσων πολέμησαν για την Ελλάδα. Πως να το κάνουμε, κάποιος που πολέμησε, και κάποιος που ανέχεται την οικονομική Κατοχή νο 2, δεν συγκρίνονται μεταξύ τους ούτε στα κόμιξ (ωραία η έκφραση 'τραβάς ζόρι'. Δεν έβρισκες καμμιά καλύτερη για να αποκαλέσεις τον σεβασμό σε ήρωες?)

1. Η αιτιολόγηση και η ανοχή στη κλοπή της ατομικής περιουσίας μας και στη παράδοση της χώρας μας, είναι θέμα που μας κάνει υπόλογους όλους μας όσο δεν ανατρέπουμε τη κατάσταση. Και το 67-74 οι Έλληνες δεν ψήφισαν-έφεραν τη χούντα. Αυτό τι πάει να πει, απαλάσσονται για την αδράνειά τους, και τη δικαιολόγηση του τότε καθεστώτος?
Να το πω και αλλιώς, καλύτερος κάποιος που ψήφισε αυτούς και τώρα το μετάνοιωσε, παρά κάποιος που δεν τους ψήφισε αλλά τους ανέχεται.

3. Τα ξαναείπα, αλλά ας τα ξαναπώ. Σεβασμό στη νομιμότητα των νόμων περί (μη) ευθύνης υπουργών, και όσων άλλων νόμων βγάζουν για πάρτη τους οι ίδιοι? ΟΧΙ. Σεβασμό αν το 5 ή 15 ή 99% τρελαθεί και ψηφίσει να φέρουμε τους ναζί? ΟΧΙ.

Υγ1. Και σε μένα στέλνονται αναρίθμητα emails από την Ελλάδα και το εξωτερικό που μου λένε πόσο δίκιο έχω. Στο φέισμπουκ παίρνω συνεχώς λάικς. Στη λαϊκή με στμάτησε η συνυφάδα του γαμπρού του γείτονα και με συνεχάρη κι αυτή.
Πέρα από τα αστεία, το να επικαλούμαστε ιδιωτικές συζητήσεις πόσοι μας έστειλαν μέιλ, είναι ένα ακόμη τραγελαφικό. Εδώ κάνουμε ένα κόπο και αφιερώνουμε χρόνο για να γράφουμε. Αν κάποιος θεωρεί ότι έχω ή έχεις δίκιο, ας κάνει το κόπο να μπει να το γράψει δημόσια και με επιχειρήματα, ωστε να λάβει τις ανάλογες απαντήσεις αν θεωρήσουμε ότι έχει άδικο. Καλά κάνει και σου τα λέει και ιδιωτικά, αλλά μην επικαλείσαι πράγματα που όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατο να απαντηθούν σε δημόσια συζήτηση.

Υγ2. Τι είπαμε αποφάσισε ο ο σαμάρειος πάγος?
Αφιερωμένο: http://www.thepressproject.gr/article/68562/Dikastes-kata-tis-kubernisis
(και μη πεις ότι αντικρούονται μεταξύ τους, καθώς οι αποφάσεις που δεν εφαρμόζονται είναι άλλων Δικαστηρίων, δες μάλιστα στο τέλος και το δεν νοείται όταν τα γραφεία του υπουργού κ. Χ. Αθανασίου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη μετατρέπονται σε τροχονόμους υποθέσεων, καθυστερώντας τη διαβίβαση τους στη Βουλή )



quote:
Originally posted by KostasPVol

quote:
Originally posted by Gypaetos

Κώστα ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τι ζόρι τραβάς με τον Γλέζο και γιατί ό,τι πει είναι ευαγγέλιο. Ο άνθρωπος έχει μείνει 60 χρόνια πριν και μιλάει για κατοχές και συγκρίνει αυτά που δεν συγκρίνονται. Μαζί του έχεις μείνει κι εσύ στην ίδια εποχή και κάνεις ακριβώς το ίδιο μιλώντας για Τσολάκογλου κλπ. Δεν αλλάζω ούτε τελεία από αυτά που έχω γράψει (και δεν τα ξαναεξηγώ γιατί βαριέμαι) και ειλικρινά μου αρκεί που πάρα πολλοί τα καταλαβαίνουν (και μου το λένε με μέιλ και δια ζώσης), ακόμα κι αν εσύ δεν μπορείς ή τα παρερμηνεύεις. Αν νιώθεις πολύ λίγος για να κρίνεις τον Γλέζο, δικαίωμά σου, αλλά speak for yourself. Πού τα βλέπεις τα ρατσιστικά ειλικρινά απορώ! Τρία πράγματα ακόμα:
1. Δεν ξέρεις τι έχω ψηφίσει, οπότε μη μιλάς για μένα. Ούτε μιλάω υπέρ κάποιου κόμματος.
2. Ευτυχώς ακόμα η ψήφος μου μετράει όσο και η δική σου!
3. Σεβασμό στην εκάστοτε πλειοψηφία και στη νομιμότητα πρεσβεύω με τα όσα κατά καιρούς γράφω στο φόρουμ, κάτι που θα έπρεπε να ζητάς κι εσύ (που κάνεις το ακριβώς αντίθετο) και όλοι. Αυτή είναι η διαφορά μας!!!

'Τραβάω ζόρι' υπέρ όσων πολέμησαν για την Ελλάδα. Πως να το κάνουμε, κάποιος που πολέμησε, και κάποιος που ανέχεται την οικονομική Κατοχή νο 2, δεν συγκρίνονται μεταξύ τους ούτε στα κόμιξ (ωραία η έκφραση 'τραβάς ζόρι'. Δεν έβρισκες καμμιά καλύτερη για να αποκαλέσεις τον σεβασμό σε ήρωες?)

1. Η αιτιολόγηση και η ανοχή στη κλοπή της ατομικής περιουσίας μας και στη παράδοση της χώρας μας, είναι θέμα που μας κάνει υπόλογους όλους μας όσο δεν ανατρέπουμε τη κατάσταση. Και το 67-74 οι Έλληνες δεν ψήφισαν-έφεραν τη χούντα. Αυτό τι πάει να πει, απαλάσσονται για την αδράνειά τους, και τη δικαιολόγηση του τότε καθεστώτος?
Να το πω και αλλιώς, καλύτερος κάποιος που ψήφισε αυτούς και τώρα το μετάνοιωσε, παρά κάποιος που δεν τους ψήφισε αλλά τους ανέχεται.

3. Τα ξαναείπα, αλλά ας τα ξαναπώ. Σεβασμό στη νομιμότητα των νόμων περί (μη) ευθύνης υπουργών, και όσων άλλων νόμων βγάζουν για πάρτη τους οι ίδιοι? ΟΧΙ. Σεβασμό αν το 5 ή 15 ή 99% τρελαθεί και ψηφίσει να φέρουμε τους ναζί? ΟΧΙ.

Υγ1. Και σε μένα στέλνονται αναρίθμητα emails από την Ελλάδα και το εξωτερικό που μου λένε πόσο δίκιο έχω. Στο φέισμπουκ παίρνω συνεχώς λάικς. Στη λαϊκή με στμάτησε η συνυφάδα του γαμπρού του γείτονα και με συνεχάρη κι αυτή.
Πέρα από τα αστεία, το να επικαλούμαστε ιδιωτικές συζητήσεις πόσοι μας έστειλαν μέιλ, είναι ένα ακόμη τραγελαφικό. Εδώ κάνουμε ένα κόπο και αφιερώνουμε χρόνο για να γράφουμε. Αν κάποιος θεωρεί ότι έχω ή έχεις δίκιο, ας κάνει το κόπο να μπει να το γράψει δημόσια και με επιχειρήματα, ωστε να λάβει τις ανάλογες απαντήσεις αν θεωρήσουμε ότι έχει άδικο. Καλά κάνει και σου τα λέει και ιδιωτικά, αλλά μην επικαλείσαι πράγματα που όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατο να απαντηθούν σε δημόσια συζήτηση.

Υγ2. Τι είπαμε αποφάσισε ο ο σαμάρειος πάγος?
Αφιερωμένο: http://www.thepressproject.gr/article/68562/Dikastes-kata-tis-kubernisis
(και μη πεις ότι αντικρούονται μεταξύ τους, καθώς οι αποφάσεις που δεν εφαρμόζονται είναι άλλων Δικαστηρίων, δες μάλιστα στο τέλος και το δεν νοείται όταν τα γραφεία του υπουργού κ. Χ. Αθανασίου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη μετατρέπονται σε τροχονόμους υποθέσεων, καθυστερώντας τη διαβίβαση τους στη Βουλή )



Λυπάμαι αλλά έχεις υπερβεί τα όρια όπως τα αντιλαμβάνομαι εγώ, και σίγουρα δεν είμαι υποχρεωμένος να κάνω διάλογο στο προκλητικό ύφος και τόνο που εσύ έχεις επιλέξει. Εξάλλου είσαι τόσο λάθος που δεν έχει νόημα να σου πω το ο,τιδήποτε τώρα, πολλώ δε μάλλον που το μόνο που κάνεις είναι να διαστρέφεις όλα όσα έχω γράψει.

Σάββα για περίπου ένα μήνα δεν εφάρμοσε την απόφαση του Πρωτοδικείου το Δημόσιο, μετά βγήκε η απόφαση του Αρείου Πάγου επί της αιτήσεως αναστολής.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/10/2014 :  17:08:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Διαμαντή μου έδωσες καλή ιδέα..

Αυτοί που βρίσκονται ψηλά λένε
Πόλεμος και ειρήνη
Είναι δυο πράγματα ολότελα διαφορετικά
Όμως η ειρήνη τους και ο πόλεμός τους
Μοιάζουν όπως ο άνεμος κι η θύελλα
Ο πόλεμος γεννιέται απ’ την ειρήνη τους
καθώς ο γιος από την μάνα
έχει τα δικά της απαίσια χαρακτηριστικά
ο πόλεμός τους σκοτώνει
ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους

Όταν αυτοί που είναι ψηλά
Μιλάνε για ειρήνη
Ο απλός λαός ξέρει
Πως έρχεται ο πόλεμος
Όταν αυτοί που είναι ψηλά
Καταριούνται τον πόλεμο
Διαταγές για επιστράτευση
Έχουν υπογραφεί

Στον τοίχο με κιμωλία γραμμένο
Θέλουνε πόλεμο
Αυτός που το΄ χε γράψει
Έπεσε κι όλας

Αυτοί που βρίσκονται ψηλά λένε
Να ο δρόμος για τη δόξα
Αυτοί που είναι χαμηλά
Να ο δρόμος για το μνήμα

Μπέρτολτ Μπρέχτ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 11 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000