Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 82

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/11/2015 :  22:38:09  Εμφάνιση Προφίλ
Νίκο καλά κάνεις και δεν τρέχεις μαραθώνιο. Δεν είναι ωραίο αγώνισμα.Να μη τον τρέχεις και να μας περιμένεις πάντα στην Φειδιππίδου
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/11/2015 :  23:00:13  Εμφάνιση Προφίλ
Επιτέλους έτρεξε χωρίς κολάν και με άσπρο κοντομάνικο και έγινε SUZIPA!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

billant
Forum-Runner

Greece
108 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/11/2015 :  23:09:49  Εμφάνιση Προφίλ
Εγω παιδιά δεν έχω τρεξει πάνω από ημι , οπότε θέλοντας και μη έτρεξα στο 10αρι με στοχο το 47κάτι. Σχεδιασμενο απο πριν 4'55 -5'00 τις ανηφόρες, 4'35 τις κατηφορες εκτός από το τελευταίο στο 4.10 βγήκε ο στοχος στο 47'42.


Χαίρομαι όλους οσους τρέχουν μαραθώνιο (μπορεί αν καταφερω να προετοιμαστω , να το επιχειρησω και εγω του χρονου), μαλλιστα ξεκλεψα ενα μισαωρο απο ενα σεμιναριο για να χειροκροτησω οσουν τερματιζαν γυρω στις 14.00 στο στάδιο.

Με βαση τα δικα μου μετρα και χωρις να γνωρίζω ρεκορ, στοχους, κατάσταση, διαβάζοντας τα σχόλια μου ειναι δύσκολο να εξηγησω και να καταλάβω γιατι αποχώρησε ο tazi. Δηλαδή φτανεις στον αυθεντικό ημι σε 1'30 - επιδοσαρα και εγκαταλειπεις χωρις να τραυματιστεις??? οκ χωρις δυναμεις δεν θα κανεις 3h , Θα κανεις 3.10 - 3.20 - 3.40 το πολύ.. Σοβαρα στεναχωρηθηκα διαβαζοντας το, χωρίς να τον ξερω τον ανθρωπο - απλα το αναφερω επειδη μου εκανε εντυπωση.

Χαιρετισματα και στον συναδελφο Νεστορα αν και δεν εχουμε βρεθει ποτε...

Συγχαρητηρια σε όλους και Καλή συνέχεια



Χ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sportbillygr
Forum-Runner

Greece
84 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/11/2015 :  23:55:46  Εμφάνιση Προφίλ
καλησπέρα σας!
ο 6ος μου (4ος συνεχόμενος στην κλασσική) μαραθώνιος μάλλον θα μου μείνει αξέχαστος! Πέτυχα πολλά σήμερα με πρώτο και καλύτερο να σπάσω τις 4h. Το 3h59.09 που έκανα είναι περισσότερο από 20min καλύτερο από το προηγούμενο PB μου και στα μάτια μου φαντάζει κάτι μαγικό καθώς στο μυαλό μου γύριζε οτι τελικά η επίδοση μου θα ήταν μεταξύ 4.02 - 4.08.
Οι διαπιστώσεις που έκανα σήμερα μάλλον δεν είναι και η ανακάλυψη της Αμερικής αλλά σίγουρα θα αποτελέσουν τον οδηγό μου για τους επόμενους στόχους μου.
Ο coach Δούσης λέει πως αν στο πρώτο 10αρι λαχανιάσεις, ξέχνα την επίδοση... Εγώ λαχάνιασα στο 25! Ο φίλος μου που μέχρι εκείνη την ώρα πηγαίναμε μαζί είπε χαρακτηριστικά 'σπευδε βραδεως'. Έτσι φτάνοντας στον Σταυρό είχα την δύναμη αλλά και την πνευματική διάυγεια να ανοίξω ρυθμό ώστε να πετύχω το sub4! Και αν ο καιρός δε μας τα χάλαγε μετά το 35 όλα θα ήταν ευκολότερα...
Η προπόνηση στις ανηφόρες των βασιλικών και του Τατοϊου μόνο καλό προσέφεραν αφού οι ανηφόρες της κλασσικής είναι μεν πολλές αλλά δεν είναι τόσο τρομακτικές αν τις προσεγγίσης σωστά! Επίσης πλέον κάθε χρόνο το τελευταίο μου LongRun θα το κάνω στην κλασσική καθώς σήμερα είχα ξεκάθαρα στο μυαλό μου τι ακριβώς θα συναντήσω μπροστά μου.

Πραγματικά δε ξέρω τι άλλο να γράψω για σήμερα! Όλα πλέον είναι μια γλυκιά ανάμνηση...
Θέλω να ευχαριστήσω τον winarg που με βοήθησε τόσο πολύ σ'αυτήν την προετοιμασία και επιτέλους 'έβγαλα' όλη την απόσταση τρέχοντας αλλά και την adidasrunningteam που μας στηρίζει!
Τέλος χωρίς την υπομονή των οικείων αγαπημένων προσώπων δύσκολα θα κατάφερνα να φτάσω μέχρι την εκίνηση του αγώνα...

1ο μισό 02:01:24
2ο μισό 01:57:45
Τερματισμός 4:04:15 03:59:09

ΥΓ. Είχα συνέχεια το νου μου στα νώτα μου μην μου χτυπήσει κάποιος την πλάτη.... Ξέρεις εσύ....

Συγχαρητήρια σε όλους που στάθηκαν στην αφετηρία είτε πέτυχαν είτε απέτυχαν στους στόχους τους. Ο αγώνας είναι το τέλος μιας μεγάλης προσπάθειας και είναι κρίμα να κρίνεται όλη από αυτόν....
Να είμαστε όλοι γεροί να συζητήσουμε τα επόμενα 'κατορθώματά' μας!


"πείσμα - πείσμα"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2015 :  00:05:07  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by than

quote:
Originally posted by tzatzikis90

πολλά συγχαρητήρια σε όλους, τερματίσαντες ή μη για την προσπάθειά σας!

Σπύρο τι να λέμε, είσαι η αποκάλυψη του φετινού μαραθωνίου! μπράβο και πάλι μπράβο!

επίσης η χαρά μου για τον τεράστιο Γιώργο Μπούτσικα δεν περιγράφεται! μόλις είδα πως τερμάτισε στην πρώτη του απόπειρα στην κλασική και μάλιστα με προσωπικό ρεκόρ μαραθωνίου, που ξέχασα το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί στο site! ήρθαμε τόσο κοντά στην περσινή προετοιμασία για τον μεγαλέκο που πραγματικά νιώθω σαν να τερμάτισα εγώ σήμερα! πολλά συγχαρητήρια Γιωργάρα!

Παναγιώτη (etien) περιμένω πως και πως την περιγραφή σου!

Τάσος

know your limits. then destroy them.



Ο κύριος El Cid.
Τάσο καλές προπονήσεις να έχεις με υγεία κ έχεις πολύ μέλλον μπροστά σου σε ολες τις αποστάσεις.
Βάρα, αλλα με σύνεση!



Έσπασα το κεφάλι μου να το βρω και Τελικά τι θυμήθηκα κάπου στο 5ο χιλιόμετρο της βραδινής μου προπόνησης(Μόλις γύρισα!), σ ευχαριστώ Θανάση! Και για τα καλά σου λόγια επίσης, το παν είναι να το χαιρόμαστε κι όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά σιγά..δες το Σπύρο!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kalogeridis
Elite Forum-Runner

Greece


2099 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2015 :  07:38:08  Εμφάνιση Προφίλ
Σε όλους σας αξίζουν συγχαρητήρια, τερματισαντες ή μη... Οι χθεσινοι που δεν τα καταφέρανε έχουν τα χλμ κάβα και θα τα βρουν μπροστά τους σε κάποιον άλλο αγώνα που θα θριαμβευσουν! Τρανο παράδειγμα ο Σπύρος που για πολύ καιρό, δούλεψε, έκανε λάθη αλλά δε το βάλε ποτέ κάτω και σήμερα βλέπει το ρολόι να γράφει ένα τρελό για τον ίδιο (προ διετίας) χρόνο! Πραγματικά παράδειγμα επιμονή! Πολύ περήφανος για σένα Σπύρο! Επίσης πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του φόρουμ... Σπέσιαλ ο el Cid! Ο άνθρωπος έχει πολλά κοινά με τον Σπύρο! Αξία και η Σκοτεινή δρομέας που επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και πήρε το αίμα της πίσω!

...νομιζα πως ειχες προπονητη τον Καλογερίδη!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

akira
Advanced Forum-Runner

Greece


285 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2015 :  07:49:51  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by big-blue

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στον κλασσικό πιάνω ακριβώς το στόχο μου και μάλιστα με κάκιστες συνθήκες για μαραθώνιο Νοεμβρίου.
3:55 πέρσι, 3:45 φέτος με περάσματα που βγήκαν από το εξελ του σχεδιασμού κ έγραψαν στην άσφαλτο (παρόλο που ως το 35 περιπου πήγαινα με παλμούς).



εχεις καποιο λινκ για το εξελ;

Τα λεμε στο τερματισμο
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2015 :  08:18:43  Εμφάνιση Προφίλ
Tazi γιατί εγκατέλειψες; Δεν θα σου έβγαινε στον χρόνο που ήθελες κ δεν ήθελες να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trickster
Advanced Forum-Runner



211 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2015 :  09:09:05  Εμφάνιση Προφίλ  Visit trickster Προσωπική Σελίδα
Μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν μαραθώνιο! Και του χρόνου παίδες..

Εγώ μετά το κάταγμα κόπωσης και τους γύψους στην κνήμη το Μάρτιο δεν τόλμησα να προσπαθήσω μαραθώνιο αλλά έκανα ένα μηνάκι προετοιμασία και κατέβηκα στο 10αράκι χθες.
Το αποτέλεσμα με δικαίωσε και τελικά καταλαβαίνω οι 2 προηγούμενες αποτυχημένες προετοιμασίες για μαραθώνιο κρατηθήκαν κάβα.

Χρόνος 44.55 και η χαρά ατελείωτηηηηηηηη :)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stratos_al
Elite Forum-Runner

Greece


1776 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2015 :  09:09:44  Εμφάνιση Προφίλ
Θα σας κουράσω με τα χίλια μύρια προβλήματα μου την φετεινή χρονιά, αλλά θα το τολμήσω γιατί αυτόν τον τερματισμό τον χάρηκα περισσότερο μιας και ήταν το τελευταίο πράγμα φέτος που με "κράτησε" στη ζωή.

Τον Μάϊο μετά από αγώνες κωπηλασίας και προετοιμασίας για ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων "έμεινα" από κήλες μεσοσπονδυλίων (3 κήλες), με μετατοπίσεις, ελαφρά κατάγματα και εντελώς μαγκωμένο ισχιακό νεύρο καθότι από την μία κήλη είχα φράξει εντελώς ο σωλήνας διέλευσης των νεύρων. Έμεινα για 2 μήνες χωρίς αριστερό πόδι (καμία συναίσθηση και επαφή μαζί του από ένα διαρκές μούδιασμα) πόνους πολλούς, ενέσεις, φυσιοθεραπείες και μια διάγνωση που μου έκοψε τα πόδια.... ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ...

Μέχρι το χειρουργείο ΤΕΡΜΑ Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ, ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.... ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .... ΤΕΡΜΑ Η ΖΩΗ.

Με το δημοψήφισμα του καλοκαιριού... τέρμα και η εργασία στην οικογένειά μου μιας και εγώ και η σύζυγος βρεθήκαμε άνεργοι. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έκανα και την εγγραφή μου στον Μαραθώνιο. Το κουπί δεν έπαιζε να το ξαναπιάσω στα χέρια μου αν δεν χειρουργηθώ και για να χειρουργηθώ πρέπει να ξαναπιάσω δουλειά....

Ξεκίνησα πολύ επιφυλακτικά προπόνηση τέλος Ιουλίου υπό τις κραυγές οικογένειας και γιατρών. Με το καθισιό από τη μέση είχα πάρει κιλά που έλεγα ότι θα φύγουν με τα Long runs. Αντίθετα μετά από κάθε Long run ήμουν βαρύτερος. Με τον καρδιολόγο που με παρακολουθεί ετησίως για το γενικό μου τσεκ απ αναρρωτηθήκαμε γιατί δεν χάνω βάρος και για το γεγονός ότι χοληστερίνη και τριγλικερίδα βρέθηκαν εκτός και της επιστημονικής φαντασίας. Θυροειδής λοιπόν, ΥΠΟ μάλιστα και έτσι μιας και δεν έχει ρυθμιστεί ακόμα μου φόρτωσε με όλη την προετοιμασία 13 ολόκληρα κιλά....

Χάπια πρωί μεσημέρι βράδυ για θυροειδή και χοληστερίνη και λιποδιαλιτικά που δεν έκαναν τίποτα μέχρι τον αγώνα.

Η προπόνηση βγήκε σε όλο το πρόγραμμά της με όλα τα χιλιόμετρα, τις εντάσεις και τις απαιτήσεις.

Αποτέλεσμα να στηθώ με χαρά στον Μαραθώνα και να πάω καλά και συνετά μέχρι τον Ημί. Δεν είχα στόχο για χρόνο, με τα προβλήματα που αντιμετώπιζα και τα πολλά περιττά κιλά που είχα σε σχέση με πέρσυ (πέρσυ ήμουν 74 και φέτος στήθηκα στην αφετηρία 89 )μου έλεγαν απλά να τερματίσω για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι δεν ήμουν "ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ" είχα ζωή και έπρεπε να παλέψω για αυτήν όπως παλεύεις για τον Μαραθώνιο να φτάσεις στο Στάδιο.

Στο 26 χιλιόμετρο και ενώ σκεφτόμουν " ALEX PACK σε πέρασα, οπότε πέρασαν τα προβλήματα...." ήρθε η ΦΑΠΑ που δεν ήταν του Echetlos...
Η μέση μου "κλέιδωσε" όπως τον Μάιο... πόδια νεκρά από τον αφαλό και κάτω... παραπάταγα και πόναγα.... δεν ένοιωθα τα άκρα μου καθόλου....

ξάπλωσα στο πεζοδρόμιο και τεντώθηκα... κάτι γίνεται σκέφτηκα.... μέχρι το μετρό στο νομισματοκοπείο να πας και τέρμα... φεύγεις για το σπίτι (γνωρίζω ότι η σκούπα σε φτάνει Στάδιο αργά...)

Το έκοψα με το πόδι - περπατώντας όπως μπορούσα. Έφτασα στο ΜΕΤΡΟ αλλά δεν μου πήγαινε να παραδώσω νούμερο και να κατέβω τις σκάλες. Τα πόδια μου αν και ΝΕΚΡΑ με κράταγαν στην ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΗ....

Συνέχισα σχεδόν τρεκλίζοντας να περπατάω όσο μπορούσα να περπατάω σε μια άδεια πλέον ΑΘήνα...

Ο Πήλικας είχα φύγει από τη Φειδιπίδου και πλέον κουτρουβάλιαζα να φτάσω στο Στάδιο...
Λίγο πριν την Ηρώδου με πήρε η γυναίκα μου τηλέφωνο και μου είπε ότι με περίμενε να με δει για να πάει να τρέξει τα απογευματινά 5χλμ...είδα ότι δεν θα προλάβαινε και άρχισα να τρέχω υποτυπωδώς να την προλάβω για να μη χάσει τον αγώνα της και την ευκαιρία να μπει στο Στάδιο τρέχοντας. Είδα μόνο τον Σκοτεινό ο οποίος με εμψύχωσε για το τελευταίο χιλιόμετρο και πήρα την κατηφόρα....

Εκεί στο τέρμα της Η. Αττικού περίμενε η σύζυγος με μια παρέα φίλων που με έκαναν να δακρύσω από τις επεφημίες και πω μέσα μου ... "ΡΕ Μ@Λ@ΚΑ ΖΕΙΣ...."

Μπήκα στο Στάδιο (άδειο πλέον) και τερμάτισα με τους γονείς μου να τρέχουν παράλληλα με εμένα και να κλαίνε. Στον τερματισμό ξέσπασα...

Χρόνος 6.25'.04'' ο χειρότερος ever ... όμως για μένα ήταν ο καλύτερος τερματισμός... το πάλεψα μέχρι εκεί που δεν πήγαινε... το ταξίδι το ολοκλήρωσα και πλέον σήμερα είμαι πιο αισιόδοξος για το μέλλον.

Δεν έχω πάρει σε κανέναν αγώνα μου (είτε κωπηλασίας είτε τρεξίματος) DNS or DNF... Δεν έχω σκοπό να το κάνω για τη ζωή μου.

Τελευταίος ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ για εμένα... το 5 στα 5 πραγματοποιήθηκε και συνεχίζω ακάθεκτος τον μαραθώνιο της ζωής.

Ελπίζω να όταν επισκευαστεί η σπονδυλική στήλη να ξαναμπω στο τρυπάκι ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ... μέχρι τότε θαυμαστής των μαραθονοδρόμων και λάτρης τον ανθρώπων με θέληση και ψυχική δύναμη.


Σπύρο πολλά συγχαρητήρια για το ΡΕΚΟΡ σου και τον ΑΓΩΝΑ που έκανες όλον αυτόν τον καιρό (όχι μόνο χθες).

Συγχαρητήρια πολλά και στην Αιμιλία για τον πρώτο της τερματισμό. Βρεθήκαμε κάπου μετά το πεντάγωνο την ώρα που τρέκλιζα και χάρηκα πολύ που έκανε κι εκείνη το ταξίδι της....


Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας παιδιά. Του χρόνου θα βρω ένα σημείο κλειδί για την παρότρυνσή σας γιατί φαντάζομαι ο Πήλικας έχει μέσο για τη Φειδιπίδου και αν πάω εκεί να στηθώ θα βάλει μπράβους να με σουτάρουν....

Απολαύστε την επόμενη μέρα....

Κωπηλασία...μπες στον ρυθμό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2015 :  09:19:35  Εμφάνιση Προφίλ
@Spy:
Όντως αιφνιδιάστηκα, δεν σε περίμενα τόσο νωρίς είναι η αλήθεια! Κι ήσουν κι άνετος, ρε κερατά!!!
Εν τω μεταξύ, μόλις είχα υπολογίσει τον τερματισμό για έναν άλον φίλο, οπότε αμέσως κατάλαβα ότι σήμερα θα σπάσεις χρονόμετρα και προβλέψεις. Γι αυτό σου φώναζα "είσαι θεός!"
Έκανες σπουδαία κι επίμονη προπόνηση κι επειδή η αλήθεια είναι πως δεν ξέρεις αν την επόμενη φορά το σώμα θα αντέξει και πάλι την επιβάρυνση, τώρα ήταν η μεγάλη σου ευκαιρία. Γι αυτό και σου είπα να το ρισκάρεις κι όπως βγει!
Χίλλια μπράβο, φίλε!

@Alexandra:
Και που έτρεξες μετά από τετοια ταλαιπωρία, άθλος είναι! Μπράβο κορίτσι μου!
Πάντως μια χαρά φαινόσουν, κεφάτη και άνετη!
Όσο για το άλλο που είπες, μην λέω μεγάλες κουβέντες αλλά μάλλον ραντεβού στο 39ο θα δίνουμε πάντα, όχι στον Μαραθώνα...

@Nek2000:
Φίλε τα γάμησες όλα!!!
Και φαινόσουν και καλά...

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mitsubae
Forum-Runner

Greece


61 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2015 :  09:21:59  Εμφάνιση Προφίλ
stratos_al, πολλά συγχαρητήρια για τον ΑΓΩΝΑ που έδωσες και που δινεις καθημερινά μετά τα κακά μαντάτα (χειρουργείο, ανεργία).
Χίλια μπράβο σου αδερφέ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2015 :  09:25:50  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλε Στράτο, έμεινα άφωνος με αυτά που διάβασα!
Είσαι ψυχάρα κι εύχομαι στο εξής να πάνε τα πράγματα καλύτερα....

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mitsubae
Forum-Runner

Greece


61 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2015 :  09:30:39  Εμφάνιση Προφίλ
Νίκο (echetlos) ευχαριστώ για το χειροκρότημα στο γνωστό σημείο.
Είσαι δύναμη, μου είπες, και πήρα κουράγια.
Μπλέ αμάνικο μπλουζακι και λευκό καπελάκι RF (roger federer)
Να σαι καλά και να μας δίνεις πάντα κουράγια!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/11/2015 :  09:31:25  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by big-blue

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στον κλασσικό πιάνω ακριβώς το στόχο μου και μάλιστα με κάκιστες συνθήκες για μαραθώνιο Νοεμβρίου.
3:55 πέρσι, 3:45 φέτος με περάσματα που βγήκαν από το εξελ του σχεδιασμού κ έγραψαν στην άσφαλτο (παρόλο που ως το 35 περιπου πήγαινα με παλμούς).
Αν δεν ηταν ο μέγιστος παππούλης Daniels και ο φίλος echetlos αλλά και αρκετοί από εσάς που μοιράζεστε τις γνώσεις σας, δε θα τα είχα καταφέρει.
Αφιερωμένο στους παραπάνω λοιπόν:)



Μπράβο ρε φίλε, είσαι παιχταράς!!!!
3 κιλά να είχες χάσει και θα μιλάγαμε τώρα για μεγάλα πράγματα...
Δεν σου λέω τι θα γινόταν, αν είχες το βάρος που κανονικά θα έπρεπε!
Γαμώ τις προβατίνες σου...

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 82 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000