Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 82

giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece


4808 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:04:53  Εμφάνιση Προφίλ
Η απάντηση Νικόλα είναι στο βιντεάκι στο 1:35,

https://www.youtube.com/watch?v=cfeIh_0uDlA
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:06:36  Εμφάνιση Προφίλ
Ίσως και γω να ήμουν πιο σκληρός απ' ότι πρέπει, ωστόσο όλοι όσοι κλέβουν:


1)δεν κλέβουν για να εξαφανιστούν μετά, αλλά για να βγουν και να κοκορεύονται για τα επιτεύγματά τους.
2)κάνουν αρκετούς από εμάς να αισθανόμαστε μ@λ@κες για το πόσο έχουμε ιδρώσει για να πετύχουμε ο καθένας ότι έχει κάνει.
3)αν δηλώνουν στον κύκλο τους την αλήθεια, περνάνε το μήνυμα ότι εύκολα μπορείς να κλέψεις και να τη γλιτώσεις μειώνοντας έτσι και το κύρος της διοργάνωσης
4)αν ΔΕ δηλώνουν την αλήθεια, περνάνε το μήνυμα ότι σχετικά εύκολα μπορείς να τερματίσεις το μαραθώνιο και μάλιστα χαμογελαστός.
Βεβαίως, ανάλογη κριτική εκ των υστέρων, αλλά και καθοδήγηση για την επόμενη φορά, θα πρέπει να γίνει και στους φωστήρες της ΕΡΤ ώστε να μη συμβάλλουν στην αύξηση των εμφραγμάτων, λέγοντας ότι ο μαραθώνιος βγαίνει εύκολα.


Από την άλλη πλευρά, θα έπρεπε ο κάθε διοργανωτής τέτοιου βεληνεκούς, να έχει μια πολιτική και μια συγκεκριμένη διαδικασία για να προστατεύει το κύρος του. Να ελέγχει επαρκώς τέτοιες περιπτώσεις και να ζητάει ευγενικά με ένα mail εξηγήσεις από τους αμφισβητούμενους. Κι αν τελικά αποδειχτεί ότι έκλεψαν, τότε να «αντιστρέφεται» η πράξη τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και με όσους πιάνονται ντοπέ. Ο ΣΕΓΑΣ λοιπόν, οφείλει να ακυρώνει τους απατεώνες και να τους διαγράφει από τα αποτελέσματα. Να απαιτεί και να επιβάλλει την επιστροφή των μεταλλίων και να μην τους εκδίδει δίπλωμα συμμετοχής. Και να αναφέρει ότι αν ξανασυμβεί κάτι ανάλογο θα μπλοκαριστούν από οποιαδήποτε μελλοντική συμμετοχή στη διοργάνωση. Ίσως θα μπορούσε να ενημερώνει (χωρίς περεταίρω εξηγήσεις) τον επίσημα συνεργαζόμενο φωτογράφο να κατεβάσει τις φωτό για συγκεκριμένα bib.
Ούτε bullying, ούτε διασυρμός με όλα αυτά.

Ο Κενυάτης πάντως που έκλεψε τις προάλλες, φυλακίστηκε νομίζω.

Συμφωνώ με Rigelian και Sam (ναι και εγώ)


ΥΓ και η 8565 έχει γεμίσει τα media με τις φωτό και τις αναρτήσεις της, αλλά πέρα από τα προφανή…… η κούραση φαίνεται στο πρόσωπό της (και έχει βγάλει κι ένα 130άρι προ ημερών)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Etien
Master Forum-Runner



5171 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:07:07  Εμφάνιση Προφίλ

Στρατο , θυμισε μου που συναντηθηκαμε ??!!!
Εχω την εντυπωση οτι συναντηθηκαμε καπου στην εκθεση , χαιρετηθηκαμε αλλα δεν θυμομουν το ονομα σου ?? Και σχεδον δεν σου μιλησα ??Δεν κανω λαθος ετσι ??


Φωτισε με !!!!

Ευχαριστω .
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:17:20  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by sam

Στη χειρότερη ..."Εξίσου σεξιστής" (...όπου ακόμα και εάν θες να το δεις έτσι ...αυτό σημαίνει ότι εσύ δεν είσαι διαφορετικός απο αυτόν που κατηγορείς)

Βέβαια με τις διακοπές στη Μύκονο η εντύπωση μου είναι ότι μάλλον καταγγέλεις το λαιφσταιλ και τα λάθος πρότυπα (οπότε και στη πραγματικότητα τον ίδιο τον σεξισμό που μας επιβάλλεται απο τα κυρίαρχα μέσα ως ιδάνικο αντί για κάτι άλλο ...και όχι το ίδιο το αντικείμενο του σεξισμού που είναι απλά ένα θύμα)

Δεν ξέρω εάν φάνηκε να είπε κανείς εδώ... Αααα κοιτάξτε κλέψανε και είναι και ξανθιές (όμως ακόμα και να φάνηκε κάτι τέτοιο ...η επικέντρωση -νομίζω- ήταν στο "κλέψανε" και ναι αυτό είναι και παρακλάδι του λαιφσταιλ που επικρατεί)

..Στο αντίστοιχο όμως περίπου το "εεε κλεψανε αλλα είναι ξανθιές και όμορφες τουλάχιστον" που επικεντρώνεται άραγε το επιχείρημα?



Πουθενά δεν επικεντρώνεται το επιχείρημα, Σταμάτη.
Διότι ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε ως τέτοιο!
Και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεις να ασχολείσαι με την συγκεκριμένη διάσταση της συζήτησης, όταν είναι προφανής η χιουμοριστική διάθεση όλων.

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:20:44  Εμφάνιση Προφίλ
σε ανεπίσημα αποτελέσματα γιατί το πρακτορείο με τις φωτό αναγράφει χρόνο;;

.........γιατί πληρώνεις ρε μ@λ@κ@!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:21:49  Εμφάνιση Προφίλ
σε ανεπίσημα αποτελέσματα γιατί το πρακτορείο με τις φωτό αναγράφει χρόνο;;

.........γιατί πληρώνεις ρε μ@λ@κ@!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:22:27  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Aroulio

ΥΓ και η 8565 έχει γεμίσει τα media με τις φωτό και τις αναρτήσεις της, αλλά πέρα από τα προφανή…… η κούραση φαίνεται στο πρόσωπό της (και έχει βγάλει κι ένα 130άρι προ ημερών)




Καλά μην μπερδεύετε την συγκεκριμένη κοπέλα σε αυτά. Μπορεί να γουστάρει εμφανώς το τζερτζελέ και τα λαικς στα μιντια και γούστο της για όσους είναι σε αυτή τη λογική, άλλα αγωνιστικά έχει κάνει σε ένα χρόνο που ασχολείται πολύ περισσότερα από ότι οι πιο πολλοί εδώ και τα έχει ιδρώσει τουλάχιστον τα likes της...

Επίσης για το δούμε όπως πραγματικά είναι, ... σεξισμός είναι και το σημερινό άρθρο στο RN που την εμφανίζει ...άλλο εάν φαντάζομαι η ίδια δεν έχει πρόβλημα και το γουστάρει κιόλας.


@Νικό

...σόρρυ Νικο, μόνη της πήγε η κουβέντα εκεί. Εγώ άλλωστε δεν είχα καν σκοπό να επανέλθω στο θέμα για τις συγκεριμένες, αλλα πιάστηκα για να μιλήσω γενικά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:30:16  Εμφάνιση Προφίλ
Παλμοί-Ρυθμός-Χρονικά Περάσματα-Υπολογισμοί-Αναφορά Κατάστασης…

Ο πιο ξεκούραστος Μαραθώνιος και ταυτόχρονα ο πιο αγχωτικός! Γιατί έπρεπε να οδηγήσω ένα γκρουπάκι στο τέρμα με ασφάλεια και ακρίβεια έτσι ώστε η άριστη προπόνηση που είχαν κάνει τα «μέλη» του να δώσει καρπούς! Φέτος υπήρχε και το πλεονέκτημα ότι η ομάδα θα διέθετε και 2ο λαγό (ΜάριοςΜ – “ontherun”) και έτσι θα υπήρχε μεγαλύτερη ευελιξία αν κάτι στραβό συνέβαινε (όπως και χρειάστηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα).

Τα αρχικά περάσματα που είχα ετοιμάσει για το γκρουπ ήταν για ένα άνετο σπάσιμο του «καταραμένου» 3:30 που παρέμενε και ο κοινός τους εχθρός. Η προπόνηση βέβαια που είχαν κάνει ήταν εξαιρετική και ζήτησαν κάτι πιο δυνατό. Επειδή το έχω ζήσει το παραμύθι με την Κλασική αρκετές φορές, ενημέρωσα για το ρίσκο αλλά πάντως τους ετοίμασα κάτι λοιπόν πιο δραστικό.

Για πρώτη φορά σε αγώνα Μαραθωνίου φόρεσα ζώνη παλμών έτσι ώστε πέρα από την τήρηση των περασμάτων, να διατηρώ στο γκρουπ και την ίδια «αίσθηση» ρυθμού, άσχετα με το αν πηγαίναμε σε ισιάδα ή στην πιο σκληρή ανηφόρα. Στις κατηφόρες πήγαινα αργά για να τους δώσω μια ευκαιρία να χαλαρώσουν. Για ένα σημαντικό κομμάτι του αγώνα τα περάσματα ήταν ακρίβειας λίγων δευτερολέπτων σε σχέση με αυτά που είχα εκτυπώσει και είχα συνεχώς πάνω στο χέρι μου. Ήδη όμως ο καιρός έκανε αισθητή την επίδρασή του πάνω στον Αργύρη και το Σωτήρη και οι παλμοί τους αργά και σταθερά άρχισαν να σκαρφαλώνουν. Ο ρυθμός προσαρμοζόταν κατάλληλα έτσι ώστε οι συνεχόμενες ανηφόρες από το 18 μέχρι και 28 χιλιόμετρο να μην τους αφαιρέσουν πολλές δυνάμεις και κυρίως να μην σπαταληθεί το πολύτιμο γλυκογόνο.

Το οξύμωρο ήταν ότι οι δικοί μου παλμοί είχαν χαλαρώσει πολύ (από τη στιγμή που το σώμα είχε μπει για τα καλά στο ρυθμό του αγώνα) αλλά όσο πλησιάζαμε το Σταυρό τα πράγματα δυσκόλεψαν κι άλλο όσο αφορά τα «πουλέν» μου. Οπότε συνεχίστηκε ακόμα πιο έντονα ένας κύκλος ελέγχου που επαναλάμβανα ξανά και ξανά έτσι ώστε να πηγαίνουμε ταυτόχρονα όσο γρήγορα χρειαζόταν αλλά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος καψίματος: «Παλμοί-Ρυθμός-Χρονικά Περάσματα-Υπολογισμοί-Αναφορά Κατάστασης» και πάμε πάλι από την αρχή. Στραβολαίμιασα να κοιτάω συνέχεια το ρολόι! :Ρ Στο 25 χιλιόμετρο η θετική χρονική απόκλιση ήταν στο 1’+, ενώ στο 30 είχε φτάσει στα 2 λεπτά. Το καλό ήταν ότι στις ευθείες της Μεσογείου και οι δυο τους είχαν αρκετές δυνάμεις στα πόδια τους οπότε απλά ρολάραμε σε ένα λίγο πιο αργό ρυθμό από το αρχικό πλάνο αλλά πάντως σταθερά.

Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι και οι δύο επέδειξαν πολύ δυνατό τσαγανό και παρόλο την ένταση της στιγμής, είχαν σφίξει τα δόντια τους και πήγαιναν σταθερά στα τελευταία χιλιόμετρα! Δυστυχώς λίγο πριν την Μιχαλακοπούλου ο Σωτήρης είχε ένα σημαντικό θέμα με τα «στομαχικά» του οπότε αναγκάστηκα να δώσω εντολή στο ΜάριοΜ να ξεκολλήσει από το γκρουπ και να οδηγήσει τον Αργύρη μέχρι και τον τερματισμό, ενώ εγώ παρέμενα «ώμο-με-ώμο» με το Σωτήρη για να εξασφαλίσω ότι και τα δύο μέλη του γκρουπ θα το σπάζανε το «τιμημένο» ;-) (κανένας δεν πρέπει να αφήνεται μόνος του στο πεδίο της «μάχης» :Ρ)! Η τελευταία αγχωτική στιγμή ήταν όταν λύθηκε το κορδόνι στο αριστερό παπούτσι του Σωτήρη (!) αλλά παρόλο το συμβάν που στοίχισε κάποιες 10άδες δευτερόλεπτα, ο στόχος επιτεύχθηκε και με το παραπάνω!

ΥΓ1: Παίδες σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε για μια ακόμα φορά και θαύμασα πραγματικά την επιμονή σας!
ΥΓ2: Να ευχαριστήσω δημόσια το υπερτούμπανο ΜάριοΜ που είχε την υπομονή να μας ακολουθήσει μέχρι και το τελευταίο μέτρο, παρόλο που ήταν ένα βήμα πριν τον πάρει ο ύπνος! :Ρ :Ρ :Ρ
ΥΓ3: @winarg & sotos-marathon…αφού το αρχικό μου πλάνο ήταν για 3:28, γιατί μου θέλατε πιο σκληρά περάσματα; (αφού είπαμε τι είναι η Κλασική…δεν τα είπαμε;)

Και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα:
Μου την έστειλε ο Etien, δε γνωρίζω όμως ποιος την τράβηξε. Στο Νομισματοκοπείο έχοντας στα δεξιά το ΜάριοΜ και τα «λαγουδάκια» να ακολουθούν. Χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι, το αρχικό 4μελές γκρουπάκι εκείνη τη στιγμή ήταν 9μελές. Τόσο συγκεντρωμένος ήμουν στη ροή του αγώνα που απλά δεν κοιτούσα πίσω! :Ρ

------------------
Από τον Laga στο Χολαργό. Ρολάροντας στη Μεσογείων…



Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:32:40  Εμφάνιση Προφίλ
ΦΑΝΤΑΣΤΚΕΣ ΦΩΤΟ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:34:12  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by sam

@Νίκο

...σόρρυ Νικο, μόνη της πήγε η κουβέντα εκεί. Εγώ άλλωστε δεν είχα καν σκοπό να επανέλθω στο θέμα για τις συγκεριμένες, αλλα πιάστηκα για να μιλήσω γενικά...



Βρε ας πάει όπου θέλει η κουβέντα, αυτό είναι το ωραίο της άλλωστε.
Απλά για να μην μένουν εντυπώσεις, έκανα την παράμβαση στο συγκεκριμένο..
Δεν νομίζω άλλωστε ότι πιστεύεις πως κανείς θα μπορούσε να τους δώσει άφεση, μόνο και μόνο επειδή είναι εμφανίσιμες.

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:34:36  Εμφάνιση Προφίλ
Μπραβο Μανωλη, σε σενα το Μαριο και τα λαγουδακια σας!!! Σουπερ λαγος!

Τη Θεσσαλονικη θα την πας αγωνιστικα ή να σε κλεισω απο τωρα???

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Trexalitsa78
Senior Forum-Runner

Greece


560 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  14:59:46  Εμφάνιση Προφίλ
Τυχεροί ο Σωτήρης και ο Αργύρης!!!! Με λαγό Μανώλη τα περάσματα είναι χειρουργικής ακρίβειας!!
Φανταστική ομάδα, φανταστικές φωτό!!! Μπράβο σας!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  15:02:07  Εμφάνιση Προφίλ
Κι αυτη απο το fb και την σελιδα run addicts



_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

winarg
Elite Forum-Runner



1902 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  15:07:03  Εμφάνιση Προφίλ
1. Σωτο πατάς φτέρνα!!!
2. Σα να μαύρισα με τόσο ήλιο
3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΝΩΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spy
Master Forum-Runner

Greece


2817 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2015 :  15:20:56  Εμφάνιση Προφίλ
...συγχαρητηρια Μανωλη, Αργυρη, Σωτηρη, Μαριε (που δεν εχουμε γνωριστει)!!!
...ειναι προφανες οτι στο γηπεδο Χαλανδριου, οπου προπονουνται οι εν λογω κυριοι (πλην ισως Σωτηρη), γινεται επιστημονικη δουλεια ... και τιποτα δεν αφηνεται στη τυχη!!!Δεν ειναι μονο ο Μανωλης εξαιρετικος λαγος και δρομεας ... ειναι κι ο Αργυρης, με τον οποιο ειχα τη τυχη το καλοκαιρι να κανω ολες τις δυσκολες για μενα διαλειμματικες ενος απαιτητικου προγραμματος! Χρωσταω πολλα στους δυο τους ... και τους ευχαριστω, για αλλη μια φορα, πολυ!

...καθε χιλιομετρο κι ενα δακρυ χαρας κι ευτυχιας...στο μοναχικο δρομο των ονειρων!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 82 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000