Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Mαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 5/4/2015
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 56

gtsig
Senior Forum-Runner



485 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  15:14:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Να 'σαι καλά! Θα σε έχω δει τότε, αλλά δε ξέρω ποιος είσαι! Μίλησε μου την επόμενη φορά!

quote:
Originally posted by PEPE

quote:
Originally posted by gtsig

Ευχαριστώ Νίκο και Αργύρη!
Δυστυχώς οι τελευταίες 3 εβδομάδες, όπως και ο αγώνας, πήγαν χάλια για μένα. Μια βδομάδα ήμουν με ίωση και πυρετό, τα οποία μου έχουν αφήσει μια εξάντληση που ακόμα δεν έχω ξεπεράσει. Οι προπονήσεις αυτό το διάστημα δεν έβγαιναν με τίποτα. Παρ' όλα αυτά αποφάσισα να ρισκάρω ξεκινώντας με βάση το στόχο που είχα πριν την ίωση (2:43 δηλαδή), ο οποίος όμως χάθηκε, αφού ακριβώς μετά τη μέση του αγώνα κατέρρευσα.

Συγχαρητήρια πρώτα από όλα στην despixi για τον άθλο της και σε όσους έκαναν PB! Περιμένουμε νέα από το Μανώλη.. Πάντως το 3ωρο θα το σπάσει σίγουρα στον επόμενο μαραθώνιο!!



Συγχαρητήρια κι από μένα. Δεν έχουμε γνωριστεί αλλά σε βλέπω συχνά να καλπάζεις στο στάδιο του Χολαργού. Μακάρι να καταρρεύσω κι εγώ σε έναν αγώνα σαν και σένα (1:29 το δεύτερο μισό)!!!

«Αν θέλεις να τρέξεις, τρέξε ένα μίλι. Αν θέλεις να ζήσεις μια εμπειρία, τρέξε έναν μαραθώνιο».

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Trexalitsa78
Senior Forum-Runner

Greece


560 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  15:15:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατ´αρχάς συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν!
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια αλλά ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την despixi που συντρέξαμε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δέσποινα σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είσαι θεά ! Κατάφερες το στόχο σου και με μηδενική τροφοδοσία!!!
Ο καιρός κατα γενική ομολογία ήταν σύμμαχος και ιδανικός για ρεκόρ, αλλά για μένα δυστυχώς ήταν ότι χειρότερο. Δε μπορώ καθόλου την βροχή . Η βροχή και το κρύο, και το να παραμένω βρεγμένη τόση ώρα έκανε χειρότερη την ενόχληση στον προσαγωγό με αποτέλεσμα να έχω μαγκώσει απτην αρχή. Το γεγονός ότι έπεσα και σε λακούβα με νερό απτο 2ο χιλιόμετρο δεν ήταν και το πιο ευχάριστο, αλλά ούτε αυτό ήταν που έφταιγε τόσο... Το χειρότερο λάθος μου ήταν ότι δεν έκανα καλή τροφοδοσία. Δεν πήρα ούτε ένα saltstick, δεν ήπια ισοτονικό πουθενά, και έπινα άπειρο νερό. Τζελάκια πήρα 2 μόνο που μάλλον δεν έφτασαν... Είχαν παγώσει τόσο τα χέρια μου που δε μπορούσα να ανοίξω καν το τζελάκι ή να ξετυλίξω το αλουμινόχαρτο με τα saltsticks Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα απτο 32 και μετά να μη μπορώ να δώσω με τίποτα. Αντ αυτού έριξα και ρυθμό για να μη το ρισκάρω... Ο στόχος του 3:45" απτην αρχή λόγω βροχής εγκαταλείφθηκε, αλλά τουλάχιστον ήθελα κάτω απο 3:50" . Νομίζω ο καθαρός μου είναο 3:50:02"...
Δεν πειράζει όμως! Όλα καλά, τερματίσαμε υγιείς και όρθιοι και οι στόχοι θα επιτευχθούν την επόμενη φορά
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  15:17:48  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Σας είδα όλους, σας φώναξα, είδα τον Zoro, τον Trexantiri, τον gtsig, την elda/sisi τέλειες όπως πάντα οι 2 κυρίες μας!, πολύ κόσμο, άλλοι γράφουν στο φόρουμ, άλλοι όχι, αλλά είναι όλοι... σεσημασμένοι δρομείς!

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  15:21:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Σας είδα όλους, σας φώναξα, είδα τον Zoro, τον Trexantiri, τον gtsig, την elda/sisi τέλειες όπως πάντα οι 2 κυρίες μας!, πολύ κόσμο, άλλοι γράφουν στο φόρουμ, άλλοι όχι, αλλά είναι όλοι... σεσημασμένοι δρομείς



Να σαι καλα Γιωργο, εγω δε σε ειδα, αλλα ειδα την Αννα πιο πρν, οταν εβγαλε το κεφαλι της απο το καλυμμα της μηχανης και με χαιρετησε!

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  15:23:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια Ιωάννα, ελαφίνα!

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  15:27:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ιωαννα, αν κρυωνουν πολυ τα χερια θελει γαντια, εδω φορανε οι ελιτ, κατι θα ξερουν! Κριμα παντως να εχεις ολοκληρο περιπετρο με τζελακια και saltistcks παω σου και να μην παρεις τιποτα! Και καλα τα saltsticks, ετσι που κρυωνες αποκλειεται να ειχες καθολου εφιδρωση οποτε δε θα χασες και πολλα ιχνοστοιχεια, αλλα τζελακια 2 σαφως δε θα σου εφτασαν. Παντως μονο 5 λεπτα εκτος στοχου και μαλισα με τετοιο χρονο μονο ως μεγαλη επιτυχια να το βλεπεις! Μικρη εισαι, θα κανεις κι αλλα ρεκορ συντομα!

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trickster
Advanced Forum-Runner



211 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  15:31:53  Εμφάνιση Προφίλ  Visit trickster Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπράβο σε όλους αλλά περισσότερο μπράβο στην τρεχαλίτσα που όπως να το κάνουμε επειδή τρέχουμε περίπου ίδιο καιρό σε νοιώθω συνομήλικη στο τρέξιμο. Άντε και εις κατώτερα (σε χρόνους)!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  15:32:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θεσσαλονίκη (πόλη γεμάτη συγκινήσεις) και…1o DNF!!!

(…ή όπως αλλιώς εύστοχα μου υπενθύμισε ο echetlos “Decision Not to Finish”!)

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που χορτάσανε Θεσσαλονίκη και μας έκαναν και εμάς να χορτάσουμε από τα δρομικά τους κατορθώματα!!! Χάρηκα πολύ που είδα τόσους και τόσες εκεί πάνω. Από το γήπεδό μας είχαμε μαζευτεί ένα σωρό άτομα, οπότε είχε σχηματιστεί μια ισχυρή ομάδα!

Διπλοχάρηκα για τον συντρέχτη μου, τον ΜάριοΜ, που όχι μόνο πέτυχε τον – αρχικό μας στόχο – αλλά με ένα άνετο 2:58 τα διέλυσε τα χρονόμετρα!!!

Α) Η Ψάθα τελικά για το άμαθο σώμα μου ήταν όντως τροχοπέδη για έναν αγωνιστικό Μαραθώνιο, όπου πηγαίνεις στον κόφτη για 42 χιλιόμετρα! Κάποια θέματα που βγαίνανε στο σώμα μου τις επόμενες βδομάδες μετά το 100άρι (πότε «εδώ» και πότε «εκεί»), αποφασίσανε και βγήκανε ταυτόχρονα (!) στη Θεσσαλονίκη + ένα νέο θέμα που αντιμετώπισα!

Β) Υπερεκτίμησα επίσης τη δυνατότητά μου να διατηρήσω ένα ρυθμό που θα με (μας) οδηγούσε στο 3ωρο, με αποτέλεσμα να πηγαίνω «για μαλλί και να βγω κουρεμένος»! Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου! Φυσικά ο συντρέχτης μου το είχε και με το παραπάνω ;-)

Γ) Όταν το σώμα σου λέει κάτι πάνω στον αγώνα οφείλεις να το αφουγκράζεσαι.

Το αγνοούσα όμως επιδεικτικά λόγω και του δρομικού μου εγωισμού να ακολουθώ τον Μάριο, αφού και οι προπονήσεις μας βγαίνανε. Ήδη από το 5Κ καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά όσο αφορά τις αναπνοές μου. Στο 15ο αισθανόμουνα πλέον ότι δούλευα ρυθμό Ημί ή 30αριού, σίγουρα πάντως όχι Μαραθωνίου! Λέω στον συντρέχτη ότι θα κόψω ρυθμό για να το πάω πιο αμυντικά (κάτι που θα έπρεπε να έχω κάνει από το 10ο βασικά) αλλά ο Μάριος προσπάθησε να με εμψυχώσει και να μου δώσει το κίνητρο για να πάμε μαζί ως τον τερματισμό. Αισθανόμουνα όμως ότι από τη μία τον καθυστερούσα ενώ από την άλλη καιγόμουνα και εγώ ο ίδιος! Έτσι λίγα μέτρα πριν το σταθμό στο 20ο τον έβαλα να υποσχεθεί ότι θα συνέχιζε τον αγώνα του με ή χωρίς εμένα και για να τον «αναγκάσω» να μην επιβραδύνει περιμένοντάς μου, έκανα στην άκρη για να πιω το νερό μου περπατώντας φωνάζοντάς του «θα τα πούμε σύντομα στον τερματισμό»!!! Στεναχωρήθηκε πραγματικά συνεχίζοντας να μου φωνάζει να τον ακολουθήσω αλλά ο δικός μου εγωισμός απλά θα του κατέστρεφε τον υπέροχο αγώνα που έκανε! Μετά ξαναμπήκα στον αγώνα διατηρώντας αυτήν τη φορά ένα λίγο πιο αργό ρυθμό (γύρω στο 4’20’’). Έτσι το πέρασμα του Ημι ήταν αξιοπρεπέστατο και σκεφτόμουνα εκείνη τη στιγμή ότι μπορεί προφανώς το 3ωρο να ήταν απατηλό όνειρο αλλά η συντριβή του περυσινού 3’12’’ ήταν ρεαλιστική. Αμ δε!

Η σπατάλη πολύτιμης ενέργειας στο πρώτο μισό, σύντομα με οδήγησε στο να παλεύω με το 4’30’’, όπου πέρυσι μάλιστα ήταν ο βασικός ρυθμός στόχος! Το κίνητρο εξατμιζόταν σιγά-σιγά και το μυαλό άρχισε να αναδεικνύει μόνο τα αρνητικά του αγώνα μου: τα «προβληματικά» πόδια από την Ψάθα, το παγωμένο ψιλόβροχο που μου είχε ξυλιάσει τα δάκτυλα (το να σκίσω το λαχταριστό τζελάκι ήταν ένα πρότζεκτ από μόνο του), η γλιστερή άσφαλτος με άπειρα μικρά «νερο-λακάκια», τα θολωμένα γυαλιά. Τη βροχή – σχεδόν – τη μισώ και κάθε φορά που σε μια ποιοτική προπόνηση με έπιανε βροχή απλά το γύριζα σε ελεύθερο τρέξιμο. Τώρα όμως ήμουν «υποχρεωμένος» να διατηρώ έναν γρήγορο ρυθμό σε αυτές τις συνθήκες και χωρίς πλέον ουσιαστικό κίνητρο…ταλαιπωρία δηλαδή! Και αυτό το παγωμένο και καταραμένο ψιλόβροχο το έτρωγα κατάμουτρα από το πρώτο χιλιόμετρο και θα το είχα μέχρι και τον τερματισμό! Και με αυτές τις σκέψεις η ανηφόρα της «ΣΙΔΕΝΩΡ» με βρήκε να πηγαίνω στο 5’-5’10’’. Μπορούσα να πιέσω ξανά το ρυθμό: ναι, υπήρχαν ακόμα δυνάμεις. Το ήθελα; ΟΧΙ, είχα αδειάσει συναισθηματικά.

Έτσι στο 29 σταμάτησα σε διασώστες και τους λέω με ένα χαμόγελο ότι θέλω να εγκαταλείψω… «είσαι καλά μου λένε;»… «Ναι» τους απαντώ «αλλά απλά βαρέθηκα να τρέχω και είμαι εκτός πλάνου και στόχου»! Αν εκείνη τη στιγμή ήξερα το τι θα επακολουθούσε και το πώς δουλεύει η σκούπα της Θεσσαλονίκης δε θα σκεφτόμουνα καν την εγκατάλειψη! Απλά θα συνέχιζα στο πολύ χαλαρό τρέξιμο για να κάνω ένα ακόμα LR και να πάω στον τερματισμό για να ντυθώ και να…ΖΕΣΤΑΘΩ! Άρχισα να παθαίνω υποθερμία και η αλουμινοκουβέρτα ήταν μια βοήθεια αλλά δεν κάνει και θαύματα. Για να αποφύγουμε τα χειρότερα οι διασώστες είχαν στο μεταξύ ενημερώσει το πλησιέστερο αυτοκίνητο κριτών το οποίο με περιμάζεψε και με το που μπαίνω μέσα κτυπάνε τη θέρμανση στο φουλ (τη βέμπελη βγάλανε οι άνθρωποι εξαιτίας μου!). Είχα όμως ακόμα ένα τρέμουλο και όταν μου είπαν ότι με τη σκούπα σε κανά 2μισάωρο θα ήμουν στον τερματισμό (βασικά πιο πολύ γιατί έτσι την είχε πατήσει και ο xipolitakos πέρυσι), τους παρακάλεσα να με πάνε όσο το δυνατόν παρακάτω και μετά θα ξανάτρεχα για να ζεσταθώ και να πάω στα πράγματά μου. Αυτονόητο ότι το νούμερο το είχα παραδώσει ώρα πριν! Με αφήνουν στο 37.5Κ όπου υπήρχε κεντρική τέντα πρώτων βοηθειών και με το που βγαίνω από το ζεστό αυτοκίνητο άρχισα αμέσως να τρέμω ολόκληρος…με βουτάνε οι διασώστες, με χώνουν στην τέντα και με βάζουν να ξαπλώσω, τυλίγοντάς με κουβέρτα φλις και βάζοντας σε λειτουργία τη θερμάστρα υγραερίου. Παρόλο αυτά άρχισα πλέον να έχω σπασμούς σε όλο το σώμα και στα πόδια ενώ τα δόντια κροτάλιζαν σαν μυδράλιο!!! Ένας διασώστης με τυλίγει με δεύτερη φλις κουβέρτα ακόμα πιο χοντρή φτιάχνοντας ένα κουκούλι γύρω μου! Μόνο τότε άρχισα να συνέρχομαι και σιγά-σιγά το τρέμουλο να φεύγει. Αφού μου πήραν πίεση/θερμοκρασία και τιμή με το οξύμετρο δυο φορές και αισθανόμουνα πλέον καλά μετά από αρκετή ώρα, ήθελα να τρέξω…να ξανατρέξω για να πάω στα πράγματα! Βλέποντάς με σε καλή κατάσταση μου βάζουν θερμαντική στα πόδια και με «αποδεσμεύουν» δένοντας απλά γύρω μου την αλουμινοκουβέρτα. Εν μέσω θερμών παροτρύνσεων από όλους τους εθελοντές στο σταθμό πιάνω αμέσως έναν καλό ρυθμό με την «μπέρτα» να ανεμίζει τριγύρω μου! Από το 38 και μέχρι το τέρμα επιτέλεσα και χρέη «λαγού» σε μια γερμανίδα που πήγαινε γρήγορα αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι πονούσε και ήταν στο απόλυτο όριο της.

Μια ακόμα εμπειρία – τελείως διαφορετική αυτήν τη φορά – και πάμε παρακάτω για να μπούμε και στο πολυαγαπημένο μας ορεινό πεδίο!

Υ.Γ.1 Μεταξύ του ΑΜΑ 2015 και του Μ. Αλέξανδρου 2016, η μέγιστη ενδιάμεση αγωνιστική απόσταση θα είναι τα 21.1Κ
Υ.Γ.2 Στο τελείωμα της μεγάλης κατηφόρας της Χαλκηδόνας, όπου πήγαινα στο 4’08’’ μαζί με κάποιους άλλους δρομείς, μπροστά μας ο συντρέχτης μου ΜάριοςΜ γυρίζει ανάποδα και χωρίς να μειώσει ρυθμό άρχισε να τρέχει ανάποδα δίνοντας show και μετά με χορευτική φιγούρα γυρίζει κανονικά!...ανετιιιιίλα!!!

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  15:40:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by zoro

Συγχαρητήρια πολλά στους πρωτάρηδες Τάσο (Gypaetos) Γιώργο (el cid) Γιώργο (tzatzikis) και σε όσους άλλους έκαναν τον πρώτο τους μαραθώνιο.
Αναφορά του αγώνα τις επόμενες μέρες απο μένα, προς το παρών καλή αποκατάσταση σε όλους και πολλά συγχαρητήρια στην...........................
..................SUZIPA RUNNING TEAM..........



Τάσος κι εγώ Γιώργο, ντροπή με ξέχασες!?

Εντωμεταξύ ο echetlos πως κατάφερε να μην είναι εκεί και να ανεβάσει τις φωτογραφίες που βγήκαμε στην έκθεση με ξεπερνάει!

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και ανταποδίδω!

Σχετικά με την τροφοδοσία, τα 2.5(άνοιξε) saltsticks που πήρα τελικά ήταν υπεραρκετά. Ο καιρός βοήθησε σε αυτό. 5 τζελάκια σύνολο(πριν την εκκίνηση, 10-17.5-25-32.5) με βοήθησαν όσο χρειαζόταν. Επίσης σε κάθε σταθμό έπαιρνα από κάτι. Βέβαια ήμουν τόσο καλά ως το τέλος πνευματικά που έβλεπα στο ρολόι που είμαι, σκεφτόμουν με το πάσο μου τι έχει ο σταθμός και σύμφωνα με το πλάνο που είχα στο μυαλό μου ετοίμαζα μακριά την επιδρομή μου! Γενικά μου βγήκε πολύ καλύτερα απ΄όσο φοβόμουν.

Ετοιμάζεται το χαλί..θα μαρτυρήσετε!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  15:42:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by trexantiris

Αυτονόητο ότι το νούμερο το είχα παραδώσει ώρα πριν!

Free your feet...free your senses!



Αααα, ωστε ετσι εξηγειται το 4:58! Προφανως αυτοι που το ειχαν περασαν κατω απο την αψιδα τερματισμου εκεινη την ωρα. Παντως γιατι να σου παιρνουν ολο το νουμερο, ας εκοβαν μονο το τσιπακι, μπορει καποιος να θελει να το κρατησει ως αναμνηστικο, στην πορεια τετοιοι αγωνες αποτελουν μεγαλα μαθηματα, οσο κι αν θελει κανεις να τους ξεχασει το συντομοτερο εκεινη την ωρα.

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  15:43:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο echetlos έχει υπερφυσικές ικανότητες μικρέ, μην το ψάχνεις...

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  16:04:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by echetlos

Ο echetlos έχει υπερφυσικές ικανότητες μικρέ, μην το ψάχνεις...

"My sport is your sport's punishment"



Ο Εχετλοσ ξεπερνάει και τον Τσακ Νορρις!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fidusa
Newbie Forum Runner

Greece
20 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  16:05:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σας. Συγχαρητηρια σε ολους τους Μαραθωνοδρόμους. Θα 'ηθελα την συμβουλή σας. τερμάτισα με κόπο και βασάνων σε 5¨36 σύμφωνα με το garmin αλλά δεν υπάρχω !!! στα αποτελέματα !!!. Τους έστειλα mail αλλά δεν έχω απάσντηση ακόμη. Τι να κάνω ; Να στείλω το απότύπωμα του gps ; Προσπαθω να βρώ το video για τον τερματισμό αλλά ακόμη δεν έχω βρει κάτι. Πέρασα σίγουρα και απο την αψίδα των 21 και του τερματισμού. Εχει κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία ; Απογοητεύομαι γιατί για μένα ήταν κάτι το πολυ σημαντικό το πόσο προσπάθησα. Θα μου πείτε ότι τον τερματισμό μου τον ξέρω εγώ ο ίδιος η οικογένειά μου και η κόρη μου που τρέξαμε μαζί τα τελευταία μέτρα, αλλά όσο νάναι θέλω να υπάρχει και το επίσημο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  16:09:14  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by fidusa

Γεια σας. Συγχαρητηρια σε ολους τους Μαραθωνοδρόμους. Θα 'ηθελα την συμβουλή σας. τερμάτισα με κόπο και βασάνων σε 5¨36 σύμφωνα με το garmin αλλά δεν υπάρχω !!! στα αποτελέματα !!!. Τους έστειλα mail αλλά δεν έχω απάσντηση ακόμη. Τι να κάνω ; Να στείλω το απότύπωμα του gps ; Προσπαθω να βρώ το video για τον τερματισμό αλλά ακόμη δεν έχω βρει κάτι. Πέρασα σίγουρα και απο την αψίδα των 21 και του τερματισμού. Εχει κάποιος κάποια ανάλογη εμπειρία ; Απογοητεύομαι γιατί για μένα ήταν κάτι το πολυ σημαντικό το πόσο προσπάθησα. Θα μου πείτε ότι τον τερματισμό μου τον ξέρω εγώ ο ίδιος η οικογένειά μου και η κόρη μου που τρέξαμε μαζί τα τελευταία μέτρα, αλλά όσο νάναι θέλω να υπάρχει και το επίσημο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ



Πλην συγκλονιστικού απροόπτου θα σε έχω εγώ στις φωτογραφίες.

!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2015 :  16:09:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εφοσον τους εστειλες ε μεηλ περιμενε λιγο, ειναι κι αλλοι, εξαλλου ακομα ειναι τ ανεπισημα απιτελεσματα.



_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 56 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000