Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ποιός θα μας προστατεύσει απο την αστυνομία;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 32

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  08:23:02  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα καταλάβεις ότι θα έχει γίνει δικτατορία όταν δεν γίνονται αυτά που θέλει η πλειοψηφία.
Τώρα καλώς ή κακώς κυβερνάνε αυτοί που στις τελευταίες εκλογές πήραν τα μεγαλύτερα ποσοστά. Ξέρω είναι πρόβατα όλοι οι άλλοι και εσείς οι πεφωτισμένοι.

Η δημοκρατία μας έχει προβλήματα, σοβαρά, το έχω πει και εγώ σε διάφορα σημεία άλλα. (πχ υπόθεση μπαλτάκου, υποθέσεις δικαιοσύνης, αλλά και υποθέσεις ρουσφετιών, δεκο κτλ όπου εκεί εσείς βλέπετε πάλι χούντα αλλά από την ανάποδη, κατάχρησης εξουσίας από αστυνομικούς, από εφοριακούς, από λοιπούς Δ.Υ. διαπλοκές με ΜΜΕ -τα οποία βέβαια υπάρχουν πλέον ξεκάθαρα προς όλους, και ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την γνώμη μου όπου μετακόμισε όλο το ΠΑΣΟΚ με τις ατζέντες του και τα τηλεφωνάρια του, γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα όνομα κόμματος απλώς, είναι μια τεχνογνωσία με "επαφές" από πίσω. Κάθε ένας που φεύγει, παίρνει και 3 τηλέφωνα μαζί τους... Δεν γίνεται κατά τύχη το 3% 25% κτλ). Και ειδικά τώρα που όλοι μυρίζονται τον ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται στην κυβέρνηση, έστω και τελευταία στιγμή αρχίζουν την συμφιλίωση μαζί του, και την ανταλλαγή από χάρες. (βλέπε ΔΟΛ, βλέπε Αγγελοπούλου, κτλ κτλ) Μα είναι δυνατόν να είμαστε στα μαχαίρια με την μελλοντική κυβέρνηση? Και αυτά γίνονται σε όλο τον κόσμο, από το καλύτερο κράτος του πλανήτη (ας πούμε Νορβηγία, Καναδάς, Ισλανδία - και πάλι καλά που γίνεται έτσι) ως το χειρότερο, που μπορεί πχ να είναι η Σομαλία. Απλά στα καλά κράτη γίνεται με καφέ εργασίας, χειραψίες, και υποσχέσεις για μελλοντικές πλάτες & ανοχές, στα κακά κράτη (πχ Σομαλία) γίνεται με ανταλλαγή κιβωτίων με όπλα και σφαίρες και ετοιμοπόλεμους άντρες, έτσι ξεπληρώνονται οι χάρες εκεί.
Αλλά άλλο έχει προβλήματα, άλλο δεν υπάρχει.
Άλλο έχει προβλήματα, σε 5-10-20 σημεία, άλλο είναι διδακτορία. Άλλο κάποιος είναι άρρωστος, άλλο νεκρός, άλλο ζόμπι.
Και αμφισβητείτε εκ βάθρων τον ρόλο που εξυπηρετεί η δημοκρατία μας και την αποστολή της, όχι απλά την αποτελεσματικότητα της, και συνεπώς προτείνετε και παρόμοιας "δυναμικής" λύσεις. (ανυπακοή, επανάσταση, βία στην βία της εξουσίας, ναι στην προπαγάνδα ή και στον ανταρτοπόλεμο γιατί πως αλλιώς να αντιδράσουμε με δεμένα τα χέρια κτλ τα οποία δοκιμάζουν τις αντοχές της).

Αυτά για την ωρα κύριοι, ευχαριστώ αν με διαβάσατε, σας αφήνω για μερικές ώρες έχουμε και προπονήσεις να κάνουμε. Ρ/Β το απόγευμα.

:)

Edited by - Deorum on 22/11/2014 08:26:50
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  09:06:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Fidelio

quote:
Originally posted by Gypaetos

...(...)..το ότι οι αστυνομικοί πρέπει κατά την γνώμη κάποιων (μειοψηφίας ευτυχώς στο φόρουμ και την κοινωνία) να "τρώνε" πέτρες, μολότωφ..(...)..


Ονόμασε ΕΝΑΝ που είπε τετοιο πράγμα σε αυτο το φορουμ...

Εχεις χάσει τελείως την ψυχραιμία σου και συνεχίζεις ακάθεκτος ...

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff



Μια χαρά ψύχραιμος είμαι!
Μπες πχ στο θρεντ που αναρτήθηκε παλαιότερα το λινκ με τον αστυνομικό που είχε πιάσει φωτιά από μολότωφ στην πλατεία Συντάγματος και διάβασε... Και σε άλλα θρεντ, απλώς δεν κρατάω αρχείο, ή μήπως θα έπρεπε;
Καλό είναι να μη βιαζόμαστε να υιοθετούμε αμέσως όποια θεωρία ή καταγγελία βγαίνει στα social media, πριν τουλάχιστον γίνει επώυνυμη και παρουσιαστούν ντοκουμέντα. Ο ξένος φοιτητής σε ποιο ακριβώς πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων βρίσκεται; Έχει γίνει κάποια αναφορά, μήνυση/έγκληση ή έτσι το λες Διαμαντή από μόνος σου; Στο κάτω κάτω άλλοι έχουν φτιάξει προφίλ μέχρι και στον σκύλο τους στο Facebook (ονόματα δε λέμε...)! Στο FB είσαι ό,τι δηλώσεις! Η ύπαρξη, λοιπόν, προφίλ εκεί δεν αποδεικνύει ότι κάποιο πρόσωπο πράγματι υφίσταται, αφού πάρα πολλά προφίλ εκεί μέσα είναι ψεύτικα, όλοι το ξέρουμε. Ας βγει επώνυμα φόρα παρτίδα να τα πει ο ίδιος ζωντανά, σε δημοκρατία ζούμε, κι ας κρίνουμε μετά τα λεγόμενά του. Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχει αστυνομική βία. Ό,τι κακό υπάρχει στην αστυνομία αντικατοπτρίζει αυτό που υπάρχει στην κοινωνία. Η ανοχή και οιονεί νομιμοποίηση της βίας και του τσαμπουκά τόσα χρόνια από την κοινωνία (βλέπε πχ πανεπιστήμια, πορείες και βανδαλισμούς, "άσυλα" και καταλήψεις κλπ) δε μπορεί παρά να επιδρά και μέσα στην ίδια την αστυνομία που ούτως ή άλλως έχει καταρχήν δικαίωμα να ασκεί βία (μέσα στα πλαίσια του νόμου βέβαια).
Συζητάμε βέβαια πάντα τα αυτονόητα για μια δυτικού τύπου δημοκρατία...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  10:38:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Deorum τόση ώρα στα κειμενά σου περιγράφεις μια κατάσταση άθλια για αυτην την χώρα, και ειναι ο λόγος για τον οποίο φαίνεται τελικά οτι την δημοκρατία την έχουμε αφήσει στην μοίρα της. Ασχετα αν για τους τύπους μπορούμε να επικαλεστουμε ονομαστικά το πολιτευμα, οτι έχουμε δηλαδη προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία...

Τόση ώρα περιγράφεις ένα άλλο καθεστώς, που κυριο χαρακτηριστικό του είναι η έννοια της κατάχρησης. Για αυτό έχουμε λίγους που τρώνε και πολλούς που έχουν εξαθλιωθεί ψυχολογικά που παρακαλάνε για περισσότερες δόσεις, για δουλειά,για ευκαιρίες..

Η δημοκρατία για να είναι δημοκρατία θέλει δουλειά, αλλιως είναι κατι άλλο.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  10:50:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
«Κί­νη­ση ε­νά­ντια στην α­στυ­νο­μι­κή αυ­θαι­ρε­σία και τα βα­σα­νι­στή­ρια»

Kα­τά­με­στη ή­ταν η αί­θου­σα στο κτή­ριο της πρώην Ε­ΑΤ Ε­ΣΑ του Πάρ­κου Ελευ­θε­ρίας την πε­ρα­σμέ­νη Τρί­τη (9-4-2013 ), ό­που έ­κα­νε την πρώ­τη δη­μό­σια πα­ρου­σία­σή της η «Κί­νη­ση ε­νά­ντια στην α­στυ­νο­μι­κή αυ­θαι­ρε­σία και τα βα­σα­νι­στή­ρια», μια νέα συλ­λο­γι­κό­τη­τα που στό­χο έ­χει να κα­τα­γρά­φει και να κα­ταγ­γέλ­λει την α­στυ­νο­μι­κή αυ­θαι­ρε­σία και τα βα­σα­νι­στή­ρια που συμ­βαί­νουν στα α­στυ­νο­μι­κά τμή­μα­τα, τα κρα­τη­τή­ρια, τις φυ­λα­κές.
Η Κί­νη­ση εί­χε προ­ε­τοι­μά­σει έ­να βί­ντεο με δη­λώ­σεις βα­σα­νι­σθέ­ντων, για­τρών, καλ­λι­τε­χνών και δη­μο­σιο­γρά­φων, το ο­ποίο έ­δει­ξε ό­τι ό­σα θα α­κού­γο­νταν ε­κεί­νη τη μέ­ρα θα ή­ταν α­φη­γή­σεις που θα θύ­μι­ζαν μια άλ­λη ε­πο­χή, αλ­λά θα μας προσ­γείω­ναν στην πραγ­μα­τι­κό­τη­τα.

«Θα σας γα­μή­σου­με τη μά­να»

Ο δι­κη­γό­ρος Δη­μή­τρης Κα­τσα­ρής πε­ριέ­γρα­ψε ό­σα υ­πέ­στη­σαν 15 α­ντι­φα­σί­στες δια­δη­λω­τές κα­τά τη διάρ­κεια της κρά­τη­σής τους στη ΓΑ­ΔΑ τον πε­ρα­σμέ­νο Οκτώ­βρη. «Η πρώ­τη μας ε­πα­φή με τους συλ­λη­φθέ­ντες ή­ταν σο­κα­ρι­στι­κή. Τα τραύ­μα­τα ή­ταν εμ­φα­νέ­στα­τα. Τα πε­ρισ­σό­τε­ρα δεν έ­γι­ναν κα­τά τη στιγ­μή της σύλ­λη­ψης, ε­κτός α­πό αυ­τά με τέι­ζερ και τα ε­γκαύ­μα­τα α­πό τις α­πευ­θείας ρί­ψεις ε­πά­νω τους χει­ρο­βομ­βί­δων κρό­του λάμ­ψης, αλ­λά στο κτί­ριο της κρα­τι­κής α­σφά­λειας. Ομά­δα α­στυ­νο­μι­κών δή­λω­σαν στους συλ­λη­φθέ­ντες ευ­θέως την πο­λι­τι­κή τους το­πο­θέ­τη­ση: “Χρυ­σή Αυ­γή και θα σας γα­μή­σου­με τη μά­να”. Δεν τους ε­πέ­τρε­παν νε­ρό. Τους χτυ­πού­σαν, τους έ­βρι­ζαν, τους τί­να­ζαν στά­χτες στο κε­φά­λι. Τα χτυ­πή­μα­τα και οι βρι­σιές ή­ταν ε­πα­να­λαμ­βα­νό­με­να και συ­νε­χή, ι­δίως στις γυ­ναί­κες. Υπήρ­χαν δυ­να­τοί προ­βο­λείς που τους ση­μά­δευαν στα μά­τια. Και αυ­τό συ­νε­χί­στη­κε για πολ­λές ώ­ρες, χω­ρίς να τους ε­πι­τρέ­πε­ται ο ύ­πνος». Η υ­πό­θε­ση έ­χει πά­ρει το δι­κα­στι­κό δρό­μο. Αν πο­τέ α­πο­δο­θεί δι­καιο­σύ­νη, ό­μως, θα εί­ναι α­πο­τέ­λε­σμα «της βοή­θειας α­πό τον ξέ­νο Τύ­πο, α­φού εί­ναι ε­πι­λο­γή της κε­ντρι­κής διοί­κη­σης να κα­λύ­πτο­νται τα βα­σα­νι­στή­ρια που α­σκούν οι α­στυ­νο­μι­κοί», κα­τέ­λη­ξε ο Δ. Κα­τσα­ρής.
περισσότερα..
http://www.epohi.gr/portal/themata/12388-ss-ss-ssss-sss-ssss
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

B.A.M.
Forum-Runner

Greece


189 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  11:43:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
´´οταν ζεις και πορεύεσαι με ιστορίες - μαρτυρίες - άπειρα link , τότε απλά έχεις χάσει κάθε κρίση. Έχεις πέσει στη χαβούζα του ιντερνετ και αυτό δεν έχει επιστροφή πραγματικά. Γίνεσαι άκρως επικίνδυνος γιατι πολύ απλά πιστεύεις ότι η πλειοψηφία είναι πρόβατα και εσύ θέλεις να τους βοηθήσεις να ξυπνήσουν. Να βάλεις την κοινωνία σε γύψο μηπως...;;;;;;
Αφήστε το ρε παιδιά το έζησε και αυτό η Ελλάδα και απέτυχε σαν θεραπεία. Ας βρούμε κάτι πιο ήπιο. Ας γίνουμε πιο διαλλακτικοί. Ας αρχίσουμε κάποια στιγμή σαν λαός να να μην ζουμε με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Καταφέραμε και ξεχάσαμε Τούρκους , Ιταλούς , Γερμανούς και δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε απο τους αδερφούς μας, γιατί πολύ απλά κάποιους βολεύει να το συντηρούν αυτό, να μην είμαστε ενωμένοι, να υπάρχουν οι αριστεροί και οι δεξιοί. Κανένας από εμάς δεν έζησε το παραμικρό από εμφύλιους και χούντες και όμως το έχουμε πιπίλα ένθεν και ένθεν σε κάθε μας πολιτική αντιπαράθεση, ίσως γιατί δικαιολογεί πολλές φορές τη μλκια που έχουμε σαν λαός στο κεφάλι μας.

BAM
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

big-blue
Senior Forum-Runner

Greece
821 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  11:50:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Και ποιος το κρίνει αυτό; Εγώ; Εσύ; Είμαστε συνταγματικοί δικαστές; Ή θα υποκαταστήσουμε τη Δικαιοσύνη;

Το Σύνταγμα σε pdf: http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA.pdf


Αυτό το παίρνω ως ανέκδοτο:)
Αν δε μπορείς να κρίνεις αν οι διατάξεις ενός κειμένου τηρούνται ή όχι τότε εξηγούνται πολλά.
Προφανώς δεν έχουμε συνταγματικό δικαστήριο αλλά δε χρειάζεται για να σου πει πως το έχουμε ξεσκίσει...
Πάντως το ότι έχουν μαζευτεί εδώ μέσα τόσα φασισταριά και χουντοβασιλοκούταβα δε μπορούσα να το φανταστώ ποτέ...
Συμπαράσταση στον Καρατζαφέρη παιδιά, τα χρυσαύγουλα μας τελειωσαν, οπότε τι μένει; το Ποτάμι και ο Αντωνάκης... Ε βάλτε πλάτη γιατί αν έρθει ο αριστερός Τσίπρας θα ενεργοποιήσει τα πηγάδια
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  12:31:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Διαμαντή, όλα τα υπόλοιπα τα έκανες κατά το κοινώς λεγόμενο "γαργάρα" και κόλλησες στον ...αριθμό των ημερών, όπου έκανες και λάθος!

Πάμε, απλά μαθήματα αριθμητικής και αγγλικών για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους:

Η επίθεση έγινε 17 Νοεμβρίου.
One day after the attack, 18 Νοεμβρίου.
Two days after the attack, 19 Νοεμβρίου.
Three days after the attack, 20 Νοεμβρίου.
Four days after the attack, 21 Νοεμβρίου.
Five days after the attack, 22 Νοεμβρίου!

Τόμπολα!

Και συνεχίζουμε:

Ξαφνικά προκύπτουν τα Εξάρχεια και ο Ευαγγελισμός. Μάλιστα. Τρως ξύλο από τα ματ στα Εξάρχεια, αλλά ΔΕΝ το λες αυτό στο προφιλ σου στο fb.

Πρώτα πας στον Ευαγγελισμό, όπου δεν σε περιποιούνται, σε αφήνουν να φύγεις με τα αίματα, δεν βγάζεις εκεί φωτό αλλά μετά πας στο σπίτι φίλων και βγάζεις με σταλάκωτα ρούχα φωτό;

Πρώτα πας στο σπίτι φίλων, βγάζεις με σταλάκωτα ρούχα την στερεοτυπικά στυλζαρισμένη φωτό και μετά πας στον Ευαγγελισμό;

Δεν λέω, απόλυτα λογικά και τα δύο!

Α ρε γατάκια, πήγατε να φτιάξετε μια προπαγανδούλα και χαθήκατε στις λεπτομέρειες. Τρίζουν τα κόκαλα του συντρόφου Γκέμπελς...

Ωπ! τι εχουμε εδώ; Γράφει ο xipolitos ανάμεσα στις άλλες φρέσκιες ειδήσεις (την πε­ρα­σμέ­νη Τρί­τη (9-4-2013) ), "των δημοσιογράφων Αντώνη Ντινιακού (του διαδικτυακού περιοδικού vice.com) και Λευτέρη Μπιντέλα (εφημερίδα το Έθνος), καθώς και της φωτορεπόρτερ Αγγελικής Τσαγκάρη,". Ονόματα! Ω, μον ντιε! Ονόματα που έκανα καταγγελία! Αλλά ο Ν. ακόμα άφαντος! Έρευνα για αυτόν δεν έχει; (ε, βέβαια, πώς να κάνεις έρευνα για ανύπαρτκο περιστατικό!)

Big blue, πόσο δίκο έχεις! Τις διατάξεις ενός κειμένου μπορεί να τις κρίνει ο κάθε ένας, τι τα θέλουμε τα δικαστήρια, τη δικαιοσύνη, τους δικαστικούς.

Πόσο εύκολα, όμως, χαρακτηρίζεις ως φασισταριά και χουντοβασιλοκούταβα όσους δεν συμφωνουν με τις απόφεις σου...

Καλήν αντάμωση στον Κουστένη!

ΥΓ: Προσπαθώ ακατάπαυστα να σας βάλω στο τριπάκι μιας στοιχειώδους αμφισβήτησης. Μόνο ο Νεκτάριος το έψαξε πραγματικά. Ρε σεις, μην τρώτε ό,τι σας σερβίρουν! Ψάξτε λίγο παραπάνω, είναι πανεύκολο πλέον!

ΥΓ2: Στα της αναίτιας αστυνομικής βίας και του συντάγματος, με καλύπτου, ο Deorum, ο Gypaetos και ο Β.Α.Μ.

ΥΓ3: Ξέρετε ποιο είναι το αστείο μα και τραγικό μαζί; Υπάρχουν τόσα και τόσα περιστατικά αναίτιας αστυνομικής βίας, πραγματικά, καταγγελθέντα, που δεν χρειάζοταν ο Ni Ls... (ποιοι να το έφτιαξαν άραγε, κάποιες συνιστώσες;;; )

Edited by - Rigelian on 22/11/2014 12:57:40
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  13:21:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εδώ έχουμε επίσης άλλη μια περίπτωση όπου δεν έγινε άμεσα ..καταγγελία (έγινε ποτε; ), απλώς ο αστυνομικος που βιντεοσκοπουσε τους συναδέλφους του έκανε την παπαριά να διασκεδάσει με το αποτέλεσμα μοιράζοντας το, στους φίλους του.

http://youtu.be/2pCadHB13pA

Τα δυό αυτά άτομα που χαστουκίζουν ο ένας τον άλλο με τις παραινέσεις του οργανου, αφου τελείωσαν την διαδικασία θα έπρεπε να πάνε στο ίδιο το όργανο... ή σε άλλο τμήμα για να τον καταγγείλουν. Μόνο έτσι το δεχόμαστε ως πραγματικό γιατί απο το καναπέ μας και την καρέκλα δεν έχουμε άλλου είδους πρόσβαση στα γεγονότα, δεν έχουμε αντίληψη και σε μια δημοκρατία με κυβέρνηση που έχει την δεδηλωμένη (μα πόσο sic αυτό το ποιημα ποια , ποσο; ) δεν έχουμε καμία όρεξη να δούμε πέρα από το δικό μας "δράμα" (σε ποια ταβέρνα θα φάμε σήμερα, που θα πάμε την κυριακή για τρέξιμο, πότε παιζει ο ολυμπιακός...)



People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

joker is job
Senior Forum-Runner

Greece
499 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  14:39:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ε οχι κι ετσι ρε φιντέλιο,
αποκλείεται να είναι αληθινο το βίντεο!
ρώτα και τα παιδιά παραπάνω..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  15:03:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
(άσε, έχει αναβληθεί η αγωνιστική, ζούμε ένα δράμα...)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

B.A.M.
Forum-Runner

Greece


189 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  15:07:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάνω από 10 φορές ο καθένας έχουμε πει ότι υπάρχουν αυθαιρεσίες οι οποίες πρέπει να τιμωρούνται και πιστεύω έτσι γίνεται ,οπότε στο όνομα αυτών των αυθαιρεσιών πρέπει να καταργήσουμε τα πάντα;;; Πραγματικά τι λογική είναι αυτή;;; .
Γι αυτό το βίντεο ξηλώθηκαν 2 άτομα και έχουν και το ποινικό.

BAM
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  15:13:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εδώ γίνεται μια ολοκληρη συζήτηση για να καταλύξουμε οτι τελικά υπάρχει παραβατικότητα παντού.
Γιατί έπρεπε να φτάσουμε τις 20 σελίδες;

Αυτό είναι το ερωτημα , εγώ ξέρω αλλα έχω το δικαίωμα να μην πω.

ps. ναι μην το ξεχάσω, μέχρι ο ΒΑΜ να πει οτι έχει γίνει ΕΔΕ για το τελευταίο βίντεο και οτι έχουν ξηλωθεί τα άτομα που πέρνουν μέρος σε αυτο που είδαμε, το βίντεο ...σωστά μαντέψατε....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ...

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 22/11/2014 15:16:06
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  15:18:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by B.A.M.

Πάνω από 10 φορές ο καθένας έχουμε πει ότι υπάρχουν αυθαιρεσίες οι οποίες πρέπει να τιμωρούνται και πιστεύω έτσι γίνεται ,οπότε στο όνομα αυτών των αυθαιρεσιών πρέπει να καταργήσουμε τα πάντα;;; Πραγματικά τι λογική είναι αυτή;;;.
Γι αυτό το βίντεο ξηλώθηκαν 2 άτομα και έχουν και το ποινικό.

BAM




Έλα ντε...


όοοοοοοοοοοοοοοοοοχι, δεν έγινε καταγγελία!


Ψάχνοντας λίγο ακόμα, θα βρούμε ότι ...σχεδόν παντού έχουν υπάρξει καταγγελίες και ονόματα εκτός από τον Νιλς Χόλγκερσον. Ίσως και τον Πινόκιο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  16:26:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ας δούμε τώρα αυτό το βίντεο.

Βλέπουμε καθαρά ένα τύπο με μαντήλα στο κεφάλι ,το στήθος έξω , να κρατά λοστό, μαδέρι τι είναι δεν ξέρω και να πηγαίνει ανάμεσα σε μέλη των ΜΑΤ και δεν του κάνουν τίποτα...

http://youtu.be/LEIv_DP9qq4

Υποθέσεις δεν θα κάνω, αλλά πείτε μου δεν έχει πλακα το συγκεκριμένο σκηνικό;...

ps. προηγουμένως βλέπουμε έναν παππου να τον προσαγάγουν με ...κλωτσιές.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 22/11/2014 16:28:14
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  16:42:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Fidelio

Εδώ γίνεται μια ολοκληρη συζήτηση για να καταλύξουμε οτι τελικά υπάρχει παραβατικότητα παντού.
Γιατί έπρεπε να φτάσουμε τις 20 σελίδες;

Αυτό είναι το ερωτημα , εγώ ξέρω αλλα έχω το δικαίωμα να μην πω.

ps. ναι μην το ξεχάσω, μέχρι ο ΒΑΜ να πει οτι έχει γίνει ΕΔΕ για το τελευταίο βίντεο και οτι έχουν ξηλωθεί τα άτομα που πέρνουν μέρος σε αυτο που είδαμε, το βίντεο ...σωστά μαντέψατε....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ...


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff


Μπα, εγώ το διαβάζω αλλιώς: μέχρι να πει ο Β.Α.Μ. ότι ξηλώθηκαν τα δύο άτομα, όλοι ήταν βέβαιοι ότι η υπόθεση κουκουλώθηκε!
Το θρεντ άνοιξε για το περιστατικό με το περίπτερο, απλά αν δε μας κάτσει αυτό, πετάμε την ζαρτινιέρα ή ένα άλλο και καθαρίσαμε... Τόσο απλά σύντροφοι!
Και για να μάθουμε πόσα φασισταριά και βασιλοδενξερωγωτί είμαστε στο φόρουμ! Χαίρε βάθος αμέτρητον...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 32 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000