Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ποιός θα μας προστατεύσει απο την αστυνομία;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 32

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/11/2014 :  22:08:15  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Nek2000

Γιώργο να τους βάλουν φυλακή και τους 2. Εγώ αυτό θέλω. Και αυτόν που χτυπάει αστυνομικό ή κάνει ζημιές αλλά και τον αστυνομικό που χτυπάει χωρίς λόγο κάποιον ή ρίχνει δακρυγόνα στο πλήθος ή τρέχει με όχημα με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο πλήθος. Δεν είπε κανείς ότι όποιος πετάει μολώτοφ είναι αθώος. Μόνοι σας τα λέτε, απαντάτε σαν να τα έχει πει κάποιος άλλος και βγάζετε και συμπεράσματα. Όπως όμως είναι ένοχος αυτός, έτσι είναι και ο αστυνομικός που ασκεί άσκοπη ή υπερβολική βία και θα έπρεπε να συλληφθεί εκείνη τη στιγμή. Ακούμε κάθε φορά, έγιναν τόσες προσαγωγές, τόσες συλλήψεις. Αστυνομικοί έχεις ακούσει να συλλαμβάνονται;

Το λάθος σου Γιώργο ξέρεις ποιο είναι; Λες λες λες σωστά πράγματα και μετά πετάς ένα "αλλά" και είναι σαν να αναιρεί όλα τα προηγούμενα. Όπως με τον άλλον με το ρόπαλο πυ κρύφτηκε μέσα στην αστυνομία. Την αλήθεια την είπες στις πρώτες τις γραμμές, όπως σου είπε και ο Fidelio, Μετά άρχισες να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα (χωρίς να χρειάζεται). Μέχρι που είπες ότι υπάρχουν 100 με ρόπαλα, ποιον να πρωτοπιάσουν. Η λογική μάλλον λέει "αυτόν που είναι δίπλα τους" και όχι κάποιον που είναι 50 μέτρα πιο πέρα


Το θέμα είναι "ποιος θα μας προστατεύσει από την αστυνομία" όταν χρειαστεί. Μάλλον κανένας



Συμφωνώ έτσι.
Δεν προσπάθησα να δικαιολόγησω, απλά θεώρησα ότι έπρεπε να δώσω έμφαση προς μια πλευρά γιατί είχε γύρει πολύ από την ανάποδη το πράγμα. Οπότε ναι έδωσα έμφαση παραπάνω, όχι προς δικαιολόγηση, αλλά επειδή θεωρώ ότι τα παραβλέπετε μονομερώς.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2014 :  13:26:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η "προστασία του πολίτη"! Δείτε και θαυμάστε την συμπεριφορά αστυνομικού (..να μην χαρακτηρήσω) σε ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας και περίθαλψης όπως αυτός ο δυστυχής άστεγος.

Το βίντεο ξεκινάει με τη λέξη "πάμε".. για να αρχίσει η βιντεοσκόπηση και ο εξευτελισμός της προσωπικότητας του αστέγου (την οποία απο ότι φαίνεται την είχαν προσχεδιάσει!).

Δείτε και καμαρώστε!
http://youtu.be/w8YGNUaTqBI
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2014 :  14:46:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατι τελευταιο κ απο μενα.Πιστευω οτι η εγκληματικοτητα κατα κυριο λογο εχει να κανει με το βιοτικο επιπεδο και τις ανισοτητες γενικα κ την ανιση κατανομη του πλουτου ειδικα.Ας κανουμε μια συγκριση σε ολα κ σε αυτο που συζηταμε,μεταξυ της χωρας μας κ χωρων οπως το Μεξικο απο τη μια κ της Ν.Ζηλανδιας η της Φινλανδιας απο την αλλη για παραδειγμα.Ο θεσμος της αστυνομιας αλλα ιδιως της Δικαιοσυνης, ειναι το Α κ το Ω για την ευρυθμη λειτουργια ενος σοβαρου κρατους κ αυτος ειναι ο λογος που εγω δεν μπορω να εξισωσω την παραβατικη συμπεριφορα του καθε χαπακωμενου η μη χουλιγκανου που πεταει πετρες η μολοτωφ στους αστυνομικους με την παραβατικη συμπεριφορα ανθρωπων που οριστικαν κ ορκιστηκαν να προστατευουν το Συνταγμα κ τους πολιτες κ τους βλεπω(οχι ολους βεβαια)να βαζουν μολοτωφ κ να καταστρεφουν ζωες αθωων ανθρωπων που απλα διαμαρτυρωνται η να στελνουν στο νοσοκομειο ακινητοποιημενους διαδηλωτες.Θα λυνοταν πολυ ευκολα το προβλημα με την τιμωρια τους κατι που πιστευω οτι δεν γινεται επιτηδες για ευνοητους λογους που εχουν ειπωθει απο αρκετους συντρεχτες εδω,δοξα τον Τομσεν η ανεργια στους νεους ειναι 60% κ θα βρεθουν αρκετοι να τιμησουν τον ορκο τους,οι επιορκοι ας προστεθουν στο 26% των ανεργων.Δυστηχως δεν υπαρχει διαθεση για αυτο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2014 :  15:04:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Υ.Γ. Οσο για τις ΕΔΕ κ τις "τιμωριες",γνωριζει καποιος να μας πει σιγουρα για τους Ματατζηδες π.χ. που ειχαν στειλει σε κωματωδη κατασταση στην εντατικη τον Καυκα το 10 χτυπωντας τον μεχρι κ με πυροσβεστηρες τι εγινε;μεχρι κ Παγκαλος το ειχε καταδικασει το γεγονος τοτε.
Το λεω γιατι γνωριζω περιπτωση στην πολη μου με τον ξυλοδαρμο την κλοπη κ την εγκαταλειψη σε ερημικη τοποθεσια μεταναστη απο 3 αστυνομικους που οταν δημοσιοποιηθηκε το θεμα μετα απο ΕΔΕ τεθηκαν σε διαθεσιμοτητα κ μετα απο 6 μηνες που ξεχαστηκε επεστρεψαν στην υπηρεσια.Απο οσο γνωριζω υστερα απο 3 χρονια περιπου, δικη δεν εχει γινει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

petransfhp
Advanced Forum-Runner

296 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2014 :  18:00:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
«Μονταρισμένο» το βίντεο του περιπτέρου, λέει η αστυνομία

«Μονταρισμένο» και με... κολάζ είναι το βίντεο των... νερών, που εμφάνιζε την συμπλοκή ανάμεσα σε μέλη διμοιρίας των ΜΑΤ και τους προσωρινούς διαχειριστές περιπτέρου στα Εξάρχεια.


η

ανάλυση και επεξεργασία του στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ολοκληρώθηκε και η έκθεση στάλθηκε στους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που έχουν αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό.


Η έκθεση φαίνεται να διαπιστώνει πως το συγκεκριμένο υλικό έχει υποστεί επεξεργασία, υπάρχουν μεγάλες «κοπές» καταγραφών, συντμήσεις υλικού, χρονική υστέρηση των σκηνών, και μοντάζ με επιλογή εικόνων σαν «κολάζ», που έχουν μεγάλη χρονική διαφορά μεταξύ της καταγραφής και της εξέλιξή τους σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα τα αρχικά πλάνα μοτοσυκλετιστών της ομάδας ΔΕΛΤΑ, οι αντιπαραθέσεις σε κατάστημα της περιοχής, όπου είχαν βρει καταφύγιο κάποιοι από τους διαδηλωτές έχει χρονική διαφορά 30-40 λεπτών από το περιστατικό του περιπτέρου που παρουσιάζεται αμέσως μετά. Επίσης δεν υπάρχουν τα πλάνα πριν από την ένταση και συμπλοκή στο περίπτερο όπου ένας από τους νεαρούς αναφέρεται σε κλοπή των νερών.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, αρχικά στο περίπτερο πάνε δύο αστυνομικοί της διμοιρίας, όπου υποστηρίζουν ότι με χαρτονόμισμα των 20 ευρώ επιχείρησαν να αγοράσουν νερά για τα υπόλοιπα μέλη της διμοιρίας. Αστυνομικοί και τουλάχιστον δύο ιδιώτες καταθέτουν πως ο νεαρός, προσωρινός διαχειριστής, αρνήθηκε να πουλήσει νερά στους αστυνομικούς, ενώ σε κάποια στιγμή έπιασε από τον λαιμό τον νεαρό αστυφύλακα των ΜΑΤ. Δευτερόλεπτα αργότερα προσεγγίζουν στο περίπτερο και τα υπόλοιπα μέλη της διμοιρίας όπου εξελίσσονται οι σκηνές που παρουσιάζονται στο βίντεο. Το περιστατικό που εξελίσσεται λίγο νωρίτερα, δεν φαίνεται να έχει καταγραφεί ή πολύ πιθανόν να κόπηκε στο μοντάζ του συνόλου του υλικού.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την προανάκριση έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία τριών ατόμων που συμμετέχουν ή παρευρίσκονται στο περιστατικό, ο ένας νεαρός, από τους πρωταγωνιστές που αντιπαρατίθεται με τους αστυνομικούς, ένας ακόμη και μία γυναίκα. Έστειλαν νόμιμες κλητεύσεις προκειμένου να παρουσιαστούν να καταθέσουν τη δική τους εκδοχή. Η αποστολή κλητεύσεων θα γίνει τουλάχιστον τρεις φορές, στην περίπτωση που τα τρία άτομα δεν ανταποκριθούν στο κάλεσμα των αστυνομικών. Από εκεί και έπειτα το υλικό που έχουν συλλέξει οι αρμόδιοι αξιωματικοί, όπως καταθέσεις, στοιχεία, εκθέσεις και πραγματογνωμοσύνες θα σταλούν στον Εισαγγελέα προκειμένου να τα κρίνει και να επιλέξει τις επόμενες δικονομικές ενέργειες.


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2014 :  18:08:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτά παθαίνει
όποιος τολμήσει
να κρεμάσει την κουδούνα
στου γάτου την ουρά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

runner1979
Senior Forum-Runner

Greece


637 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/11/2014 :  19:13:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Diamantis

Αυτά παθαίνει
όποιος τολμήσει
να κρεμάσει την κουδούνα
στου γάτου την ουρά...


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/11/2014 :  01:46:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρίγκο για σένα:
Η φωτογραφία είναι από πραγματική σκηνή από τη νορβηγική ταινία "In Order Of Disappearance - Kraftidioten (2014)"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/11/2014 :  02:56:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"Οι ειδικοί-οι δικοί τους" απεφάνθησαν ότι το βίντεο είναι προιόν μοντάζ...
Αυτά που βλέπουμε δεν υφίσταται έιναι μια ψευδαίσθηση-παραίσθηση, και προέρχεται απο μαζική χρήση παραισθησιογόνων ουσιών LSD.

Oι ευγενικοί και καλωσυνάτοι κύριοι Ματατζήδες άφησαν και φιλοδώρημα τα ρέστα απο τα 20 ευρώ.
Διαμαρτύρονται επισης και όπως μαθαίνουμε θα καταγγείλουν στον ΕΦΕΤ ότι τα νερά που "πήραν" ήταν ληγμένα!

Ακούγεται οτι ίσως νάναι προιόν σκευωρίας των εξωγήινων που κατέβηκαν στη Γη με σκοπό να διαβάλλουν το κύρος των καλλιεργημένων ευαίσθητων και τρυφερών Ματατζήδων και της τίμιας και λαοφιλούς δημοκρατικής κυβέρνησης που τους διατάσσει.

Υπάρχουν μαρτυρίες οτι τα σκάφη των εξωγήινων UFO πετούσαν γι ώρες πάνω απο τον Ελληνικό εναέριο χώρο για να προσγειωθούν τελικά στην πλατεία Εξαρχείων.

Επίσης οι μπάτσοι και λοιποί Ματατζήδες Δίας, Δέλτα, δεν κακοποιούν και δεν δέρνουν τον κόσμο όπως ψευδώς τους προσάπτεται.
Ουδέποτε έχουν χρησιμοποιήσει βια. Αυτό που κάνουν ως ευσεβείς και φιλάνθρωποι σε όποιον παραστρατήσει, είναι να του δώσουν λουλούδια ως ένδειξη αγάπης και τρυφερότητας, να προσευχηθούν για την μετάνοια και να ψάλλουν ύμνους δοξολογίας και άφεσης των αμαρτιών των παρανομούντων.

Τα χημικά που οι κακές φήμες λέμε ότι πετούν στο κόσμο είναι απλά θυμίαμα απο λιβάνι για την συγχώρεση των αμαρτωλών ψυχών.
Κύριε ελέησον!

Ο πλανήτης που κατοικούμε και ζούμε, δεν είναι η Γη όπως μέχρι τώρα νομίζαμε.. αλλά ο Αρης...!


Edited by - xipolitos on 24/11/2014 11:46:33
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

petransfhp
Advanced Forum-Runner

296 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/11/2014 :  19:52:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"EΓΩ ΝΕΡΑ ΣΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ"

...
Η έκθεση φαίνεται να διαπιστώνει πως το συγκεκριμένο υλικό έχει υποστεί επεξεργασία, υπάρχουν μεγάλες «κοπές» καταγραφών, συντμήσεις υλικού, χρονική υστέρηση των σκηνών, και μοντάζ με επιλογή εικόνων σαν «κολάζ», που έχουν μεγάλη χρονική διαφορά μεταξύ της καταγραφής και της εξέλιξή τους σε πραγματικό χρόνο.
...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/11/2014 :  23:26:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Xτυπήσει χέρι...

κόψει χέρι!

Γκουντ-νάϊτ ρε σεις!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/11/2014 :  23:56:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καληνύχτα Γερμανέ.
Ας κοιμηθούμε ήσυχα η αστυνομία σπάει τα πλευρά του πολίτη,
ωχ.. λάθος στο πλευρό του πολίτη ήθελα να πω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/11/2014 :  00:41:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Aaaaaaaaaaaaaaaahhh!!!

Άνθρακες ο θησαυρός!

Α---νθρα--κεεεεεςςς!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/11/2014 :  16:14:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για όποιον έχει όρεξη να το διαβάσει, σχετικό και άσχετο: http://www.o-klooun.com/koinonia/kou-kou-tsa
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

UnHaCkAbLe
Forum-Runner

151 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/11/2014 :  20:34:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μια χαρά σχετικό είναι. Viralζζζ είναι τα πάντα όσα βλέπουμε και ακούμε. Να δώσω και εγώ άλλο ένα παράδειγμα ... εκείνο το βίντεο με το δημοκράτη φύλακα του νόμου που βγάζει τη σιδερογροθιά πίσω από τις ασπίδες και κοπανάει την καθαρίστρια, viral πρέπει να είναι ...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 32 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000