Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ποιός θα μας προστατεύσει απο την αστυνομία;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 32

UnHaCkAbLe
Forum-Runner

151 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2014 :  13:41:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=351509&catid=3

Νεαρότερος και πιο αφελής, πίστευα ότι η συμπεριφορά τους υπαγορεύονταν από το γεγονός ότι εκτελούν εντολές και ότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά (αν και βέβαια όποιος διαθέτει συνείδηση και μπορεί να βάλει την ηθική πάνω από το αίσθημα αυτοσυντήρησης μπορεί να επιλέξει και τη παραίτηση και την αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης). Σήμερα, μεγαλύτερος πια, έχω συνειδητοποιήσει ότι το συντριπτικό ποσοστό γουστάρει αυτό που κάνει και όπως το κάνει...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2014 :  16:15:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πραγματικά...
ορισμένες φορές...
φέρονται πολύ βάναυσα!

Τη βρίσκουνε πολύ...
Είναι μεγάλα καθίκια!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2014 :  17:40:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Τα ΜΑΤ εμπόδισαν τη διαδήλωση ατόμων με με αναπηρία στο κέντρο της Αθήνας.

Σήμερα 3η του Δεκέμβρη 2014, Παγκόσμια και Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - Δυνάμεις των ΜΑΤ παρεμπόδισαν άτομα με αναπηρία, που επιχείρησαν να προσεγγίσουν το υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους ανήμερα της Παγκόσμια Ημέρας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες - Μάλιστα αστυνομικοί ακινητοποίησαν τα αναπηρικά αμαξίδια, προκειμένου να.. φρενάρουν την κινητοποίηση των διαδηλωτών στο υπουργείο της οδού Νίκης.

περισσότερα..
http://left.gr/news/pagkosmia-imera-atomon-me-anapiria-metopo-antistasis-stis-neofileleytheres-mnimoniakes
http://youtu.be/VwFs10TdTPM

Edited by - xipolitos on 03/12/2014 17:48:04
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

foris
Advanced Forum-Runner



220 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  13:17:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=394876&catID=3
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/08/2015 :  04:38:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αναίτιες προσαγωγές φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφου στο Σύνταγμα

Στις αναίτιες προσαγωγές δύο εργαζομένων του Τύπου, ενός δημοσιογράφου και ενός φωτορεπόρτερ, προχώρησε σήμερα η αστυνομία από διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας.


Στις αναίτιες προσαγωγές δύο εργαζομένων του Τύπου, ενός δημοσιογράφου και ενός φωτορεπόρτερ προχώρησε σήμερα η αστυνομία από διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

Χωρίς κανέναν προφανή λόγο και παρότι και οι δύο εργαζόμενοι φρόντισαν να δώσουν άμεσα τα στοιχεία τους και να ενημερώσουν τα όργανα της τάξης για τις ιδιότητές τους, προσήχθησαν για να αφεθούν ελεύθεροι λίγη ώρα αργότερα.

Πρόκειται για τον φωτορεπόρτερ Γιάννη Κέμο και τον δημοσιογράφο Μάκη Συνοδινό, οι οποίοι αφού τελείωσαν την δουλειά τους έπιναν καφέ στην περιοχή! Ο πρώτος προσήχθη από άνδρες της ΟΠΚΕ και ο δεύτερος από άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ. Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό όπου εργαζόμενοι του Τύπου καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα αστυνομικής αυθαιρεσίας. Σε καταγγελία προέβη η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας ενώ αναμένεται ανακοίνωση και από τις άλλες συνδικαλιστικές ενώσεις.

Η ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

ΘΕΣΜΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΘΕΣΜΩΝ;

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) καταγγέλλει τις αυθαίρετες προσαγωγές φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων που έγιναν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Οι προσαγωγές έγιναν σε διαφορετικά σημεία της πόλης, χωρίς νόμιμη αιτία και παρά την επίδειξη των αντίστοιχων επαγγελματικών ταυτοτήτων.

Η αστυνομία θεωρεί ότι η παρουσία των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα συνεπάγεται κατάλυση των θεσμών της χώρας; Ή απλώς επωφελείται από την επικαιρότητα για να συνεχίσει τις παραδοσιακές της πρακτικές εκφοβισμού των εκπροσώπων του Τύπου;

Η Ε.Φ.Ε. καταδικάζει απερίφραστα κάθε απόπειρα περιορισμού της ελευθερίας του Τύπου και δηλώνει ότι τα μέλη της δεν θα πάψουν να ασκούν το συνταγματικά κατοχυρωμένο τους δικαίωμα να ενημερώνουν το κοινό.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Η Γεν.Γραμματέας

Μάριος Λώλος Χριστίνα Ζαχοπούλου

____________________________________________________________________________________________

Σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει

Σχετικά με σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.), διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Σήμερα το μεσημέρι οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αρχικά ένας άνδρας και μία γυναίκα και στη συνέχεια άλλοι δύο άντρες.
Τα άτομα αυτά κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, πλησίον φυλασσόμενων στόχων κυβερνητικού και οικονομικού ενδιαφέροντος.
Οι δύο πρώτοι αποχώρησαν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.
Οι άλλοι δύο αποχώρησαν άμεσα, αφού δήλωσαν την επαγγελματική τους ιδιότητα (δημοσιογράφος – φωτορεπόρτερ), χωρίς να πραγματοποιηθεί διαδικασία εξακρίβωσης.

Σημειώνεται ότι από τις πρωινές ώρες σήμερα είχαν ληφθεί αυξημένα μέτρα αστυνομικής επιτήρησης στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να αποτραπεί οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια σε βάρος προσώπων και εγκαταστάσεων.

Θεωρούμε δεδομένη την κατανόηση των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε., καθώς οι ενέργειες των αστυνομικών, στις παραπάνω περιπτώσεις, εντάσσονται στο πλαίσιο της αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας και πραγματοποιήθηκαν με σεβασμό στην προσωπικότητα των ατόμων και το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Ακόμα κι αν ορισμένοι κρίνουν άστοχη ή υπερβολική τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, η Ελληνική Αστυνομία διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι σε κάθε περίπτωση θα γίνονται σεβαστά τα δικαιώματά τους, πάντοτε όμως εντός του πλαισίου του κράτους δικαίου και της νομιμότητας.

____________________________________________________________________________________________

Απάντηση της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) σε ανακοίνωση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με σημερινή ανακοίνωση της Ε.Φ.Ε. για αυθαίρετες προσαγωγές φωτορεπόρτερ

Στο βαθμό που το πέταγμα μιας πεταλούδας μπορεί να προκαλέσει χάος, η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.Ε.) κατανοεί πλήρως ότι κάθε ενέργεια εγγεγραμμένη στο χωρόχρονο μπορεί να αιτιολογήσει την προσαγωγή φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων.

Αποδίδοντας μάλιστα ιδιαίτατη σημασία στην αξία των σχετικών παραδόσεων, η Ε.Φ.Ε. θα συστήσει εφεξής στα μέλη της να απαιτούν το παροιμιώδες κέρασμα καφέ στην Ασφάλεια – χωρίς συνοδευτικό κουλουράκι λόγω οικονομικής κρίσης.

Ως έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού της προς την αστυνομία, η Ε.Φ.Ε. προτείνει να διοργανώσει ένα επιμορφωτικό σεμινάριο για να εξηγήσει στους ένστολους ότι, ακόμα και αν δεν σέβονται το δημοσιογραφικό λειτούργημα, θα πρέπει να σέβονται την υπογραφή του εκπροσώπου της φυσικής ηγεσίας τους που κοσμεί τις επαγγελματικές ταυτότητες των φωτορεπόρτερ.

Εξηγώντας τους περαιτέρω την έννοια της χρονικής διαδοχής, θα αποπειραθεί να απαλείψει την τρέχουσα εννοιολογική σύγχυση που διέπει τις αστυνομικές πρακτικές προκειμένου να καταστήσει σαφές ότι ο «σεβασμός στην προσωπικότητα των ατόμων και το δημοσιογραφικό λειτούργημα» δεν εξαντλείται στη μη άσκηση βίας σε βάρος φωτορεπόρτερ. Ο «σεβασμός στην προσωπικότητα των ατόμων και το δημοσιογραφικό λειτούργημα» έχει νόημα όταν εκδηλώνεται κατά την αρχική εξακρίβωση στοιχείων και όχι ως έκβαση αυθαίρετων προσαγωγών.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Μάριος Λώλος

Η Γεν.Γραμματέας Χριστίνα Ζαχοπούλου

http://left.gr/news/prosagoges-fotoreporter-kai-dimosiografoy-horis-logo-sto syntagma

Σημ. Η καταστολή και ο εκφοβισμός είναι συνυφασμένες τεχνικές εν μέσω κρίσης για την επιβολή των επαίσχυντων πολιτικών του 3ου μνημονίου. Στο ίδιο έργο θεατές...
Οσο τα σκληρά μέτρα θα εφαρνόζονται, τόσο η περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων θα αυξάνεται.
Μνημόνια και δημοκρατία δεν συμβαδίζουν!

Edited by - xipolitos on 05/08/2015 04:41:20
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1857 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/08/2015 :  18:58:35  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
"Ποιος θα μας προστατεύσει από τους xipolitous?"
Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ένα θέμα στην ενότητα γενικών συζητήσεων στο φόρουμ ΔΡΟΜΕΩΝ!!
Μάλιστα δρομέων, γιατί πρώτα είμαστε δρομείς εδώ μέσα και κατόπιν αμολάμε και τα πολιτικοοικονομικά μας.
Έχω βαρεθεί να διαβάζω τα προπαγανδιστικά μηνύματα του ξυπόλητου που ως πληρωμένος εντολοδόχος έχει εισχωρήσει στο φόρουμ.

Και ερωτώ: Κύριε ξυπόλητε είστε δρομέας? έχετε τρέξει ποτέ στη ζωή σας, ξέρετε πως δένονται τα κορδόνια στα αθλητικά παπούτσια?
Γιατί δε σε βλέπω να συμμετέχεις σε δρομικές συζητήσεις (κατεξοχήν θέματα του σάιτ) αλλά να μας μεταφέρεις ειδήσεις και απόψεις, οι περισσότερες κόπι πέιστ από αριστερο μέχρι και ακροαριστεριστές.
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!
Τώρα αν πληρώνεσαι γι αυτό που κάνεις, το κατανοώ, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Αν όχι κόψε λιγάκι, χαλάρωσε και απόλαυσε την πρώτη φορά αριστερά.

ΥΓ: Αμαρτία εξομολογουμένην ουκ εστίν αμαρτίαν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/08/2015 :  20:02:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα τα ακούσεις και συ.
Είμαι ελεύθερος να εκφράσω τις σκέψεις και τις ιδέες μου.
Σε προκαλώ να καταδείξεις ποιά είναι η προπαγάνδα και απο ποιόν-ποιούς είμαι πληρωμένος εντολοδόχος.
Είσαι μεγάλος συκοφάντης.

Αν καταδειχθεί λποπόν οτι είμαι αυτά που εσυ ψευδομαρτυρείς, εγω θα βγω και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη καθώς και την διαγραφή μου απο το φόρουμ δια παντός.
Αν οχι να βγεις με θάρρος και να μου ζητήσεις εσυ συγνώμη για την λάσπη και την συκοφαντία!

Τώρα οσον αφορά το τρέξιμο, σε καλώ προσωπικά εσένα και οποιονδήποτε άλλον θέλει στο σπίτι μου να σου δείξω τα μετάλλια και τα αναμνηστικά απο τις συμμετοχές μου σε αγώνες.

Κορδόνια δεν ξέρω να δένω γιατί είμαι ξυπόλιτος..


Edited by - xipolitos on 05/08/2015 20:06:34
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/08/2015 :  20:29:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως Κανίβαλε η υποενότητα «Γενική συζήτηση» υπάγεται στην ενότητα «Διάφορα» και μάλιστα φέρει υποσημείωση «Εδώ συζητάμε για οτιδήποτε άλλο μας απασχολεί εκτός από το κοινό μας χαρακτηριστικό , το τρέξιμο.». Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω τον xipolitos, έχει το δικαίωμα-υποχρέωση να το πράττει μόνος του όποτε το επιθυμεί, αλλά δε μπορώ να μην τρελαθώ όταν υπάρχει ανειλικρίνεια. Πες ξεκάθαρα πως το πρόβλημά σου είναι η άποψη που φέρει ο κάθε xipolitos και όχι ότι αυτή δεν έχει σχέση με το τρέξιμο. Έχω διαβάσει εξίσου πολλές απόψεις που υποστηρίζουν άλλα πράγματα και καταστάσεις, με αυτές δεν έχεις πρόβλημα;

Edited by - P.D.etl on 05/08/2015 20:29:21
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kanivallos
Elite Forum-Runner

Greece


1857 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/08/2015 :  20:30:22  Εμφάνιση Προφίλ  Visit kanivallos Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by xipolitos

Θα τα ακούσεις και συ.
Είμαι ελεύθερος να εκφράσω τις σκέψεις και τις ιδέες μου.
Σε προκαλώ να καταδείξεις ποιά είναι η προπαγάνδα και απο ποιόν-ποιούς είμαι πληρωμένος εντολοδόχος.
Είσαι μεγάλος συκοφάντης.

Αν καταδειχθεί λποπόν οτι είμαι αυτά που εσυ ψευδομαρτυρείς, εγω θα βγω και θα ζητήσω δημόσια συγνώμη καθώς και την διαγραφή μου απο το φόρουμ δια παντός.
Αν οχι να βγεις με θάρρος και να μου ζητήσεις εσυ συγνώμη για την λάσπη και την συκοφαντία!

Τώρα οσον αφορά το τρέξιμο, σε καλώ προσωπικά εσένα και οποιονδήποτε άλλον θέλει στο σπίτι μου να σου δείξω τα μετάλλια και τα αναμνηστικά απο τις συμμετοχές μου σε αγώνες.

Κορδόνια δεν ξέρω να δένω γιατί είμαι ξυπόλιτος..






Συκοφάντης δεν είμαι, εκφράζω την άποψη μου για το άτομο σου όπως την αντιλαμβάνομαι με τα γραφόμενα σου.
Μπορεί να είμαι ο μοναδικός που ενοχλεί ο τρόπος και το ύφος σου, μπορεί και όχι, απλώς να βαριούνται να γράψουν οι υπόλοιποι και να επιχειρηματολογήσουν στη συνέχεια.


ΥΓ: Δε χρειάζεται να έρθω σπίτι σου, αρκεί η επίσκεψη στο σάιτ: http://www.doliho.gr/apotelesmata.html
Γράφεις το όνομα σου (πχ Παπούλιας Χρήστος) και εμφανίζονται οι αγώνες σου.
Τόσους έχεις τρέξει, όλο και κάποιος θα σου διαφεύγει.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/08/2015 :  20:52:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είσαι συκοφάντης γιατί χωρίς αποδείξεις κάνεις επίθεση σε άλλο μέλος του φόρουμ και προσάπτεις κατηγορίες και λάσπη χωρίς να τις αποδεικνύεις.

Ο καθ΄ένας μιλά εκ μέρους του εαυτού του, δεν σε διόρισε κανένας να παραστήσεις την αστυνομία του φόρουμ.

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να βγαίνω στο φόρουμ να επαίρομαι και να επιδεικνύω τα δρομικά μου κατορθώματα, τα θεωρώ πολύ προσωπικά.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/08/2015 :  13:10:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εικόνα ντροπής: Αστυνομικός χαστουκίζει μετανάστη στην Κω (φωτογραφία)

Μία ακόμη εικόνα ντροπής για την ελληνική αστυνομία έρχεται από το νησί της Κω, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει άλλο ένα κρούσμα ρατσιστικής βίας.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter ο ανταποκριτής του Associated Press Dalton Bennett, ένας Έλληνας αστυνομικό χτυπά έναν μετανάστη, την στιγμή που Πακιστανοί και Σύροι πρόσφυγες περιμένουν στη σειρά για να πάρουν τα έγγραφα της προσωρινής τους παραμονής στη χώρα.

Όπως γράφει ο ίδιος:
#Greek cop brandishes knife and slaps terrified #Pakistanis and #Syrians as they wait for papers. Welcome to #Kos
https://twitter.com/DDaltonBennett/status/630680417759313920

«Έλληνας αστυνομικός κραδαίνει μαχαίρι και χαστουκίζει τρομοκρατημένους Πακιστανούς και Σύρους, ενώ περιμένουν για τα χαρτιά τους. καλώς ήρθατε στην Κω».
http://tvxs.gr/news/ellada/astynomikos-xastoykizei-metanasti-stin-ko-fotografia

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Wolf
Advanced Forum-Runner

Greece


309 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/08/2015 :  14:58:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by xipolitos

Εικόνα ντροπής: Αστυνομικός χαστουκίζει μετανάστη στην Κω (φωτογραφία)




Video υπάρχει από το γεγονός?
Αν δεν, μια φωτογραφία από μόνη της με μια λεζάντα από αυτόν που την τράβηξε, δε μου λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα.

Γιατί για τον αστυνομικό που χαστουκίζει έγινε σούσουρο, στήθηκαν τα γνωστά λαϊκά δικαστήρια και η ετυμηγορία βγήκε τσακ μπαμ.

Για αυτό θα πούμε τίποτα?
Δήμαρχος Κω: Μετανάστες έδειραν αστυνομικούς. Έχει καταλυθεί η έννομη τάξη

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/dhmarxos-kw-metanastes-edeiran-astynomikous-exei-katalythei-h-ennomh-taksh.3612348.html

Και ποιός μου λέει ότι ο αστυνομικός που χαστούκισε τον λαθρομετανάστη δεν είχε πριν προπυλακιστεί από αυτόν και τους συν αυτώ?

Edit: Για να μην αναφέρουμε τι θα γινόταν σε μια ευνομούμενη χώρα αν είχαμε αντίστοιχα περιστατικά. (Και δεν μιλάω για Αμερική που απλά θα είχαν πάρει μερικά γραμμάρια σε μολύβι και μόνο στην ιδέα του να πλησιάσουν αστυνομικούς)
__________________________
Run Wolfieee!!!!Ruuuun!!!!

Edited by - Wolf on 11/08/2015 15:10:07
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

P.D.etl
Forum-Runner

Greece
190 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/08/2015 :  15:35:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ντροπή σου!

Οι νόμοι παράγονται από τον πολιτισμό και άρα έπονται αυτού. Ο πολιτισμός που θεωρεί τον πρόσφυγα πολέμου, παράτυπο μετανάστη, αλλά και τον άνθρωπο, παράτυπο (ακούς εκεί «λαθραίος» λες και αναφέρεσαι σε προϊόντα) δε με εκφράζει.

Βίντεο υπάρχει (είναι αναρτημένο και στο δημοσίευμα που παραθέτεις, έλεος) και ήδη ο «αστυνομικός» (απορώ ποιον φυλάει από ποιον) είναι σε διαθεσιμότητα. Αυτά που λέει ο Δήμαρχος δε φαίνονται στο βίντεο, στο βίντεο φαίνεται να ρίχνει ένας πέτρα σε περιπολικό και τίποτα άλλο. Το παρακάτω βίντεο, από την άλλη, συμβαδίζει απόλυτα με τη μαρτυρία για το χαστούκι. Τώρα τα άλλα που γράφεις για μολύβια και στυλό απάντησα ήδη παραπάνω' ντροπή!

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πρόσφυγες πολέμου και ναι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον τόπο που έτυχε να ζούμε και πρέπει να λυθεί. Αυτοί οι άνθρωποι απλά δε θέλουν να γυρίσουν πίσω να σκοτωθούν γιατί υπάρχει πόλεμος και έχουν κάθε δικαίωμα να αναζητήσουν άσυλο σε ευνομούμενες χώρες όπως λες. Δε θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα γι αυτό και δεν κινούν διαδικασίες έκδοσης ασύλου στη χώρα μας, δεν είναι ανεγκέφαλοι, ξέρουν ότι εδώ δεν πρόκειται να βρουν εργασία ώστε να επιβιώσουν κοκ. Να φύγουν θέλουν, θα πιέσουμε λοιπόν την Ευρώπη να πάρει θέση, να ανοίξει τα σύνορα ή ο πολιτισμός σου είναι υπερ του να τους πνίξουμε όπως με τόσους άλλους στη μεσόγειο;

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nick F
Master Forum-Runner

Greece


2942 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/08/2015 :  15:44:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by P.D.etl

Ντροπή σου!

Οι νόμοι παράγονται από τον πολιτισμό και άρα έπονται αυτού. Ο πολιτισμός που θεωρεί τον πρόσφυγα πολέμου, παράτυπο μετανάστη, αλλά και τον άνθρωπο, παράτυπο (ακούς εκεί «λαθραίος» λες και αναφέρεσαι σε προϊόντα) δε με εκφράζει.

Βίντεο υπάρχει (είναι αναρτημένο και στο δημοσίευμα που παραθέτεις, έλεος) και ήδη ο «αστυνομικός» (απορώ ποιον φυλάει από ποιον) είναι σε διαθεσιμότητα. Αυτά που λέει ο Δήμαρχος δε φαίνονται στο βίντεο, στο βίντεο φαίνεται να ρίχνει ένας πέτρα σε περιπολικό και τίποτα άλλο. Το παρακάτω βίντεο, από την άλλη, συμβαδίζει απόλυτα με τη μαρτυρία για το χαστούκι. Τώρα τα άλλα που γράφεις για μολύβια και στυλό απάντησα ήδη παραπάνω' ντροπή!

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πρόσφυγες πολέμου και ναι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον τόπο που έτυχε να ζούμε και πρέπει να λυθεί. Αυτοί οι άνθρωποι απλά δε θέλουν να γυρίσουν πίσω να σκοτωθούν γιατί υπάρχει πόλεμος και έχουν κάθε δικαίωμα να αναζητήσουν άσυλο σε ευνομούμενες χώρες όπως λες. Δε θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα γι αυτό και δεν κινούν διαδικασίες έκδοσης ασύλου στη χώρα μας, δεν είναι ανεγκέφαλοι, ξέρουν ότι εδώ δεν πρόκειται να βρουν εργασία ώστε να επιβιώσουν κοκ. Να φύγουν θέλουν, θα πιέσουμε λοιπόν την Ευρώπη να πάρει θέση, να ανοίξει τα σύνορα ή ο πολιτισμός σου είναι υπερ του να τους πνίξουμε όπως με τόσους άλλους στη μεσόγειο;




https://www.youtube.com/watch?v=aeJIAj8KyNw
άνοιξε λίγο καλύτερα τα μάτια σου.

______________________
Βάφλα με παγωτό παρφέ σοκολάτα & κρέμα,με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και σιρόπι σοκολάτας...!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/08/2015 :  15:46:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο δημοσιογράφος είναι ανταποκριτής ενός απο τα μεγαλύτερα ειδησεοραφικά προκτορεία ειδήσεων στον κόσμο του Associated Press!
Λες να πούλαγε παραμύθια, όπως κάνουν αρκετά ΜΜΕ στην Ελλάδα που δουλεύουνε τον κόσμο με ψεύτικα ρεπορτάζ μοντάζ;
Ιδού...!

Police officer threatens migrants with knife.Αστυνομικός χαστουκίζει μετανάστη στην Κω
https://youtu.be/0k_5pytCy98

Η στιγμή που ο αστυνομικός στην Κω χαστουκίζει μετανάστη
https://youtu.be/SLhcEMGDwtk




Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 32 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000