Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Γενική Απεργία 27 Νοεμβρίου 2014
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 6

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  21:12:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έγιναν εκλογές όμως εεε Γυπαετε? .

...Άρα να συμφωνήσουμε τουλαχιστον ότι οι εκλογές απο μόνες τους δεν λένε και πολλά πράγματα. Πρέπει να συνδιάζονται και απο άπειρες ακόμα παραμέτρους για να χαρακτηρίζουν μια δημοκρατία ....Και δεν αρκεί να λέμε ότι "ααα...μπορείς να κάνεις και εσύ ένα ψηφοδέλτιο αύριο ...άρα είναι ελευθερες".

Θα έχεις την ίδια προβολή στις ιδέες σου ή αυτές θα φιμωθούν εύκολα απο τα ελεγχόμενα μέσα? θα σου δοθούν τα ίδια προνόμια (οικονομικά, κινητοποίησης κρατικών μηχανισμών και χίλια άλλα) που απολαμβάνεί το καθεστώς? ...Θα πάρεις την εκπροσώπηση που σου αναλογεί ή οι ψήφοφόροι σου θα πριμοδοτήσουν τα κόμματα της εξουσίας? Θα? Θα? Θα?

....Αλλα εντάξει μωρε, ποσοτικά εάν το δείς δεν είμαστε και χούντα! Δεν σημαίνει και τίποτα που απαγορεύεται να βγει κάποιος ανεξάρτητος άυριο και με 10000-15000 ψηφοφόρους να βγει βουλευτής αφού θα κοπεί απο το 3% ...Άλλωστε δεν είναι "λειτουργικά" όλα αυτά για την Δημοκρατία μας! Άσε που μπορεί να βγει κανας μουσουλμάνος ή κανένας σκοπιανός...

...Κοίτα να δείς όμως που όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε εκπτώσεις στην "δημοκρατία" μας (για το "καλό" της δημοκρατίας μας) την μετατρέψαμε σε κάτι άλλο ...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  21:22:37  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Βέβαια δεν νομίζω ότι οι μισές εφημερίδες, τα μισά blog, και το μισό "σύνταγμα (την πλατεία)" του βερολίνου πχ, ήταν κάθε μέρα γεμάτο με πανό διαμαρτυρίας από αντικαθεστωτικούς κτλ κτλ.
Οπότε όταν ερχόνταν οι εκλογές, δεν νομίζω πως η αντίθετη φωνή, ή ο αντίθετος υποψήφιος έμπαινε στο παιχνίδι επί ίσοις όροις.

Οπότε ναι, πέρα από την νομιμοφάνεια, ή όχι, πάμε και στην κοινή λογική.

Πιστεύεις ότι εδώ περιορίζεται η αντίθετη φωνή? (εγώ προσωπικά την βλέπω να επικρατεί, βασικά και μάλιστα σε νευραλγικά σημεία, όπως ΔΕΚΟ, υπουργεία κτλ, όχι για τον υπαλληλάκο των 400ευρώ).
Θα πεις, περιορίζεται με το γάντι, γιατί τα διαπλεκόμενα συμφέροντα -εφημερίδες κτλ- κάνουν την δουλειά τους.
Ε πλέον θα σου απαντήσω μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια κουβέντας, οκ θεωρητικά γίνεται, απλά δεν το νομίζω. Γιατί?
Γιατί απλά δεν με πείθουν ούτε για τα επιχειρήματα που λένε (επί της ουσίας) ούτε για τους σκοπούς τους (στο κομμάτι της διαπλοκής ή όχι, καθώς θεωρώ εξίσου εξαρτημένα τα διάφορα μέσα).

ΥΓ. Ο διακόπτης της ΔΕΗ και της κάθε δέκο, έχει πέσει 10δες φορές ως τώρα. Τώρα έχετε όλοι την καραμέλα του μνημονίου (ή του φασισμού της Χ.Α. και οχυρώνεστε από πίσω). Πριν 10 χρόνια δεν έπεφτε? Πριν 20? Όταν ανακοίνωνε αυξήσεις στους μισθούς 10%? Όταν διόριζε από το παράθυρο και ήταν η ανεργία στο 7-8%. Μαντέψτε. Πάλι έκλεινε. Για να φτάσουμε τώρα, να φορολογούμε τον άνεργο με χαράτσι στο σπίτι του, ώστε να τα δώσουμε στον ΔΕΚατζί, που με το δημοτικό και το τηλέφωνο, τώρα κάπου είναι κηφήνας και ρουφάει το μεδούλι (κανά 2χιλιαρο μετά τις μειώσεις).
Ή το άλλο το ωραίο, με έναν νόμο και ένα άρθρο, έκτακτη εισφορά, για τις κατασκηνώσεις όσοι το ξέρουν. ένα 20ευρώ το κεφάλι εργαζομένου, έστω για ένα μεροκάματο μέσα στο μήνα. Έτσι απλά. Τα αρπάζουμε από τον ένα να τα δώσουμε στον άλλο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  21:27:10  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
εγραφα πριν δω το δικο σου Post SAM
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  21:31:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θες να μετρήσουμε πόση "αναγνωσιμότητα/ακροαματικότητα/θεαματικότητα" έχουν οι μισές εφημερίδες που λες (που δεν είναι οι μισές), τα μισά blog και το μισό σύνταγμα...

...και πόση ο Σκάι με το Mega?


και να μην σου βάλω καν τους άλλους όπως τον Αντένα π.χ. που την προηγούμενη των περασμένων εκλογών (ΤΕΛΕΙΩΣ παράνομα φυσικά καθώς μετά το πέρας της προεκλογικής περιόδου απαγορευόταν κάθε αναφορά/προτροπή για τη ψήφο των πολιτών) είχε κάνει ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ για τις καταστροφές που θα βρισκαν τη χώρα εάν ο λαός ΔΕΝ ψήφιζε την κυβέρνηση: https://www.youtube.com/watch?v=3btfASry9Z8

(και δεν είδα κανένα κανάλι φυσικά να του παίρνουν την άδεια μετά για αυτό το ΜΕΓΙΣΤΟ έγκλημα κατά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...για να προλάβω όποιον πεί ότι αυτοβούλως ο αντένα κινήθηκε και ας τιμωρηθεί)


Edited by - sam on 27/11/2014 21:37:31
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  21:36:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και δέκα ε να βάλεις, η απάντηση είναι όχι, δεν έγιναν, εκλογές είναι όταν υπάρχει και δεύτερο ψηφοδέλτιο... Όταν βλέπεις ποσοστά 99%, θα έπρεπε να καταλαβαίνεις ότι κάτι βρωμάει. Τώρα εάν εννοείς να εξισώσεις τις εκλογές των Ναζί, του Χότζα της Αλβανίας, της ΕΣΣΔ και της χούντας με τις εκλογές που γίνονται στην Ελλάδα και τις δυτικές δημοκρατίες, ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Παρεμπιπτόντως φαίνεται ότι και στην Γερμανία χούντα έχουν, γιατί εκεί το ποσοστό για να εκλέξει κάποιο κόμμα βουλευτές είναι 5%.
Ό,τι να'ναι πραγματικά...
Ξυπόλητε εσύ κάτσε με τα σκουπίδια 20 μέρες, εγώ προτιμώ οι απεργίες να σέβονται το κοινωνικό σύνολο, και όταν δεν το κάνουν, να κρίνονται παράνομες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  21:44:10  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δλδ πιστεύεις, (για να μιλήσουμε με όρους στοιχηματικούς) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με "handicap" ?
Δλδ αν βγεί, θα δικαιούταν ότι πήρε, +5% (ή + οποιοδήποτε ποσοστό) αν ήταν σωστά στημένο το παιχνίδι?
Αν βγει, δεν θα βγεί νόμιμα?
Ή θα βγεί νόμιμα, και θα έπρεπε να έχει πάρει και κάμποσο παραπάνω?

Οι απεργίες σε νευραλγικά σημεία, πρέπει να κρίνονται κάθε φορά, αλλιώς ο υπάλληλος που χειρίζεται τον διακόπτη της ΔΕΗ θα μπορεί κάθε φορά να ασκεί ακόμα και πρωθυπουργία (αν το τραβήξουμε). Μιλάω γενικά και θεωρητικά, από εκεί και πέρα, στις λεπτομέρειες δεν μπορώ να μπώ, ούτε εσείς φαντάζομαι, οπότε εγώ προσωπικά πάω με το τι πει η δικαιοσύνη. (η οποία θεωρώ ότι υπολειτουργεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, και ξέρω διάφορα πράγματα πρσωπικά, αλλά η εναλλακτική της μπαχαλοποίησης και του μη-σεβασμού ή του να γίνουμε έρμαια του κάθε ένα, είναι πολύ χειρότερη).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  21:55:06  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μην μου πεις δεν μιλάς για τον σύριζα, αλλά μιλάς για όλα τα άλλα μικρά κόμματα, που δεν φαίνονται στον πολιτικό χάρτη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  21:56:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μα Γιώργο εγω δεν μιλαω για τον Σύριζα... Λάθος ταμπέλα βάζεις στην κουβέντα μου (και πιστεύω ότι ΕΣΥ ειδικά, δεν το κάνεις σκόπιμα, οπότε το προσπερνώ)

Γυπαετέ ποιος σου είπε και σένα ότι εγώ υποστηρίζω την "δημοκρατικότητα" της Γερμανίας? Να μου πείτε βέβαια όμως όλοι εσείς οι Δημοκράτες χωρίς έγνοιες και ανησυχίες (γιατί εγώ έχω και πολλές) μέχρι που αντέχουν οι ευαισθησίες σας: στο 3%"? στο 5%? ...ή μόνο άμα αύριο συμφωνήσουν τα κόμματα εξουσίας ότι εαν στις επόμενες εκλογές δεν βρεθεί νέο κόμμα που να συγκεντρώσει το 99%, δεν μπαίνει ...εε μόνο τότε ίσως θα χουμε πρόβλημα? Αααα και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών μέχρι πια σοβαρότητα του έγκληματος να ισχύει?

Αφού το βλέπετε ποσοτικά ...ξεκαθαρίστε μου και τα ποσοστά να ξέρω δηλαδή πόσο τις εκατό δημοκράτες είμαστε όλοι μας...

Εγώ το είπα. Όταν ξεκινήσεις τις εκπτώσεις στη Δημοκρατία τότε βαδίζεις ήδη σε άσχημο δρόμο που δεν θα σε βγάλει κάπου καλά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  21:57:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν σε πρόλαβα Γιώργο. ΝΑΙ αυτό θα σου πω.

(όχι ότι ο Σύριζα -συμφωνώ, διαφωνώ μαζί του- έπαιζε επί ίσους όρους στις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες. ΤΟ ρεπορτάζ του αντένα που παρέθεσα ήταν ενδεικτικό)

Edited by - sam on 27/11/2014 21:58:14
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  22:06:54  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν μπαίνω στην διαδικασία να δω το ρεπορτάζ του ΑΝΤΕΝΝΑ, γιατί είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν άλλα ρεπορτάζ, από άλλα κανάλια συστρατευμένα με άλλα κόμματα, που θα κάναν παρόμοιες παρασπονδίες, ή τέλοσπαντων γενικά θα έχουν γίνει παρόμοιες παρασπονδίες, (όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων κτλ που δεν ξέρω τελικά ποιος καταστροφολογεί περισσότερο, ο ένας ή ο άλλος που λέει η αργεντινή δεν ήταν τίποτα, εσάς θα σας αφανίσουν και άλλα πολλά όπως ότι είχαμε 5000 αυτοκτονίες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο έχουμε ακούσει)>
Οπότε επειδή δεν έχω καμία ζυγαριά εδώ να τα ζυγίσω να δω ποιος την έχει πιο μεγάλη την παρασπονδία, θεωρώ πως όλα τα κόμματα βάζουν το δαχτυλάκι στο μέλι.
Ειδικά πλέον στις μέρες μας, δεν έχω καν τηλέοραση προσωπικά - δεν κάνω πλάκα από τότε που μπήκε το mpeg4 δεν έχω ασχοληθεί ποτέ να πάρω αποκωδικοποιητή- θεωρώ παρόμοιας βαρύτητας το ίντερνετ, όπου το τι γίνεται και το τι σαβούρα κυκλοφορεί είναι ανεκδιήγητο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  22:16:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΟΧΙ Γιώργο δεν υπήρχε κανένα τέτοιο ρεπορτάζ, ούτε καν απο τον ΣΚΑΙ. Μου κάνει μάλιστα εντύπωση που δεν το γνωρίζεις. Να προτρέπει το δελτίο ειδήσεων του καναλιού (ούτε καν σε κάποια συζήτηση με αντιπροσώπους κομμάτων, που δεν γινόταν βέβαια λόγω απαγόρευσης) τους ψηφοφόρους να μην κάνουν κάνα λάθος και δεν ψηφίσουν τη κυβέρνηση γιατί θα γυρίσουμε πίσω 2 χρόνια!!! και θα "χύσουμε την καρδαρα με το γάλα"

Και καλό θα ήταν να το δείς πριν υποστηρίξεις ότι η εκλογική διαδικασία ήταν "καθαρή".

Δεν μιλάμε για την συνηθισμένη δυστυχώς προπαγάνδα της προεκλογικής περιόδου. Μιλάμε για το πέρας της προεκλογικής περιόδους, το Σάββατο το βράδυ όπου απαγορευόταν κάθε αναφορά/προτροπή στις εκλογικές προτίμησεις και όπου η διαδικασία αυτή προστατεύεται απο το Σύνταγμα και αυτό μέσα απο τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ένός πανελλαδικού κανάλιου που χρησιμοποιεί μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ που είναι περιουσία ΟΛΩΝ ΜΑΣ. (και ειναι περιουσία ΟΛΩΝ μας και λογοδοτεί ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ γιατί ΕΣΕΝΑ, ακόμα και εάν μπορούσες, σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγάλεις ένα νέο πανελλαδικό αντίστοιχο κανάλι αύριο γιατι οι ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ και απαγορεύεται ΚΑΘΕ άλλη πανελλαδική εκπομπή)

Άσε που δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει ότι είσαι βέβαιαος ότι και οι άλλοι τα ίδια θα καναν. Δηλαδή ...αυτό δικαιολογεί οτιδήποτε?

Edited by - sam on 27/11/2014 22:21:10
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  22:23:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Deorum είσαι ένα βήμα εμπρός , ένα πίσω. Είναι κατανοητό βέβαια γιατί αλλά νομίζω οτι ίσως θα ήταν καλύτερα οι βηματισμοί αυτοί στις απόψεις σου να γίνονται σε διαφορετική χρονική στιγμή. Εν προκειμένω ναι στο παιχνίδι των εκλογών θεσπιζονται νόμοι που συμφέρουν περισσότερο ή λιγότερο (όποιος προλάβει δηλαδή να περάσει το δικό του σε βάρος του άλλου και κατεπεκταση των πολιτών που τους στηρίζουν). Αυτό όμως λέμε. Πως το να εκλέγονται κάποιοι δεν είναι αρκετό, προφανώς.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 27/11/2014 22:23:39
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  22:26:13  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Το είδα το ρεπορτάζ, περισσότερο δεν μπαίνω στην διαδικασία να στηρίξω συμπεράσματα βάσει του ρεπορτάζ εννοούσα.
Είναι παράνομο, στυγνό, ό,τι θες πες το, και πρέπει να λογοδοτήσει, μην προσπαθείς να μου εξήγήσεις, γιατί πρέπει να λογοδοτήσει.
Οτιδήποτε προβλέπεται για αυτές τις περιπτώσεις να εφαρμοστεί.
Και όχι όσοι και να το έκαναν ξανά, το ένα δεν δικαιολογεί το άλλο. Έτερον - Εκάτερον. Ούτε αυτοδικία έχουμε, ούτε τίποτα.
Αν και θεωρώ ότι αυτήν την ατάκα την λέμε περισσότερο από την ανάποδη. Εμεις δλδ προς "εσάς" που πολλές φορές επικαλείστε παρανομίες παρελθόντος της αντίπαλης πλευράς για διάφορα παραστρατήματα, στα πλαίσια της οργής, του αδίκου, κτλ κτλ.
Σκέψου να σου έλεγα, τι να κάνει η κακομοίρα η ΝΔ, κάπως πρέπει να αντιδράσει, στην χούντα των Δ.Υ. της, που την κρατάνε από τον λαιμό. (εξοργιστικό ε?)

Όμως αυτό που είπα, ότι επειδή βρέθηκε 1-2-3-1000 παρανομίες-παραβιάσεις σε αυτό το θέμα υπερ της τώρα κυβέρνησης, πιστεύω (και εξακολουθώ να το πιστεύω χωρίς να το έχω ψάξει) ότι παρόμοια έχουν γίνει από όλες τις πλευρές. Οπότε τουλάχιστον, υπάρχει μια σχετική ισότητα. Την χούντα δεν βλέπω, ότι είμαστε μπουρδ#@ το βλέπω μια χαρά.
Να λογοδοτήσει λοιπόν ο ΑΝΤΕΝΝΑ -σιγά μην περίμενες να δυσκολευτώ να καταδικάσω απερίφραστα κάτι τέτοιο-, να λογοδοτήσει όμως και ο κύριος που έλεγε ότι αύριο-μεθαύριο μπαίνουμε στην δραχμή και τα τυπογραφεία τυπώνουν ασταμάτητα και πολλοί πολλοί άλλοι κόμματα και μη που διέσπηραν ψευδής ειδήσεις για να εξοργίσουν ή τραβήξουν ψήφους (ποιος θα το κρίνει τώρα αυτό ότι οι ειδήσεις ήταν ψευδής... άλλο κεφάλαιο. Ας μείνουμε στο θεωρητικό κομμάτι, ΑΝ γινόταν).

Edited by - Deorum on 27/11/2014 22:29:07
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/11/2014 :  23:09:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Gypaetos

Και δέκα ε να βάλεις, η απάντηση είναι όχι, δεν έγιναν, εκλογές είναι όταν υπάρχει και δεύτερο ψηφοδέλτιο... Όταν βλέπεις ποσοστά 99%, θα έπρεπε να καταλαβαίνεις ότι κάτι βρωμάει. Τώρα εάν εννοείς να εξισώσεις τις εκλογές των Ναζί, του Χότζα της Αλβανίας, της ΕΣΣΔ και της χούντας με τις εκλογές που γίνονται στην Ελλάδα και τις δυτικές δημοκρατίες, ευχαριστώ δεν θα πάρω!
Παρεμπιπτόντως φαίνεται ότι και στην Γερμανία χούντα έχουν, γιατί εκεί το ποσοστό για να εκλέξει κάποιο κόμμα βουλευτές είναι 5%.
Ό,τι να'ναι πραγματικά...
Ξυπόλητε εσύ κάτσε με τα σκουπίδια 20 μέρες, εγώ προτιμώ οι απεργίες να σέβονται το κοινωνικό σύνολο, και όταν δεν το κάνουν, να κρίνονται παράνομες.


#τελευταία παράγραφο
Όσες απεργίες έχουν πάει σε δικαστήριο παράνομες και καταχρηστικές είναι.....
εκτός απο μία νομίζω πριν κάποια χρόνια, δεν θυμάμαι για πιό λόγο
βέβαια το δικαστήριο δικάζει μετά απο προσφυγή κάποιου, συνήθως στις 24ωρες δεν...προσφεύγει ο "αντίπαλος"

#σχετικό-άσχετο: ποιός ήταν εκπρόσωπος του πασοκ στο Παρίσι στην διαπραγμάτευση με την τρόικα;;;
χαχα, μα ο επι χρόνια συνδικαλιστής-βουλευτής Πρωτόπαπας
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/11/2014 :  09:19:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα χαμογελαστή από μια χώρα όπου σταμάτησε ο εργασιακός μεσαίωνας και ο κοινωνικός μαρασμός από την πετυχημένη Γενική Απεργία.

Αλήθεια, στοιχεία συμμετοχής στην απεργία έχουμε;

quote:
Originally posted by zoro

Δ.Σ: ΑΔΕΔΥ
Δ.Σ:ΓΣΕΕ
....και τα σκυλιά δεμένα



Είναι έτσι; Δηλαδή όποτε του κα....νει κέφι, το ΔΣ αποφασίζει γενική απεργία;;;;;

Θα έχω κάποια στιγμή κάποια απάντηση:

Πόσοι εργαζόμενοι σε σύνολο πόσων εργαζομένων αποφάσισαν υπέρ της απεργίας;

Έγιναν συνελεύσεις σε πρωτοβάθμια/δευτεροβάθμια συνδικαληστρικά όργανα;

Έχουμε κάποιους αριθμούς; Κάποια στοιχεία;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 6 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000