Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Εκλογές 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 86

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/01/2015 :  19:43:50  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Μου αρέσει γιατί έχουμε και διάλλειμα με διαφημίσεις που και πού. :P

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/01/2015 :  20:36:33  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
https://twitter.com/o_laos_ksexna/status/555404764562067456/photo/1

αχαχαχα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/01/2015 :  21:20:55  Εμφάνιση Προφίλ
Επειδή κάποιοι κάπου μπερδέυονται, ή τέλος πάντων κάνουν ότι μπερδεύονται επειδή στριμώχνονται σε αδιέξοδο, να υπενθυμίσω ότι πάρα πολλές φορές έχουν γίνει εκλογές διαφόρων ειδών, με μια μόνο υποψηφιότητα.

Πχ ο ΓΑΠ όταν πήρε το πασόκ, ήταν ο μόνος που είχε βάλει υποψηφιότητα, καθώς κανείς άλλος δεν θέλησε να βάλει. Είτε επειδή πίστευε ότι θα συντριβόταν, είτε κατόπιν συμφωνιών, αυτό δεν μας ενδιαφέρει.

Και σε πολλά σωματεία πχ στον τοπικό μας σύλλογο δρομέων έχει συμβεί να μη θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος παρά μόνο ένας, που λόγω φιλίας, αναγνώρισης της εμπειρίας του κλπ, κανένας δεν θέλησε να τον 'κοντράρει', ούτε για το τυπικό. Τώρα με ποιο σκεπτικό προκύπτει ότι αυτές δεν είναι εκλογές, αυτό εκφράζει την αξιοπιστία του γράφοντα.

Ακόμη και σε εκλογές ΠτΔ όπως η πρόσφατη, υπήρξε μόνος ένας υποψήφιος, που είτε εξελέγη είτε όχι, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Και λογικά να το πάρει κανείς, αν δηλαδή σε εθνικές εκλογές, λέμε αν, βάλει υποψηφιότητα μόνο ένα κόμμα, δεν θα γίνουν εκλογές? Θα γίνουν και θα παραγίνουν. Αν πάλι έχει κάποιος αρθρο του Συντάγματος που λέει ότι δεν γίνονται εκλογές αν κατεβαίνει μόνο ένα κόμμα, παρακαλώ να το βάλει για να μην εκτίθεται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  02:08:58  Εμφάνιση Προφίλ
Και λίγο χιούμορ, για να αστειευτούμε με τη φαντασία αυτού που το έφτιαξε.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  08:49:26  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Αν χαζεύει και η Κώστας το "Παρατηρήριο", πάει έχω χάσει πάσα ιδέα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  11:53:00  Εμφάνιση Προφίλ
Για το ντοκυμαντερ:

"Αυθεντικό αίσθημα (εκείνο του αυτόπτη), ήθος για τον συνάνθρωπό που υποφέρει και ορισμένες φορές υποβόσκουσα σάτιρα (προς την εξουσία και την αλαζονεία της) ήταν το κάτι παραπάνω με το οποίο ενέδυσε ο πάντα ευθύβολος Yorgos Avgeropoulos το ντοκιμαντέρ του Agora που προβάλλεται από σήμερα στους κινηματογράφους. Μια οδυνηρή αλλά και λυτρωτική άσκηση μνήμης για τους Έλληνες, η αποκάλυψη ενός κοινωνικού εγκλήματος εθνικών διαστάσεων για τους ξένους, η ταινία του αξίζει να ιδωθεί και από τα δύο κοινά. Πρόκειται άλλωστε για ένα φιλμ, ιστορικό τεκμήριο, όπως δύναται πάντα να είναι το ντοκιμαντέρ αξιώσεων, το είδος δηλαδή που υπηρετεί χρόνια τώρα με σεμνότητα ο Γιώργος. Την συμπαραγωγή υπογράφει μεταξύ άλλων η ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ τηλεόραση, μια ακόμη απόδειξη του πόσο απέχει η βαλκανική μας μπανανία από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς."
Maria Kanellopoulou


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  12:42:32  Εμφάνιση Προφίλ
Ο Γιώργος Αυγερόπουλος είναι δημοσιογράφος που τιμά την δημοσιογραφία. Ενώ άλλοι "συνάδελφοι" του έχουν ξεπουληθεί στο σύστημα και αναπαράγουν τα ψεύδη. Κατά την διάρκεια κινηματογράφησης των κινητοποιήσεων των πολιτών στις πλατείες ενάντια στα μνημόνια, είχε χτυπηθεί απο τα ΜΑΤ ..και μετά βλέπεις τον πρωθυπουργό της χώρας που χτυπάει δημοσιογράφους και φιμώνει την αλήθεια, να παρευρίσκεται στο Παρίσι μαζί με άλλους "ηγέτες" χωρών όπως ο σφαγέας των Παλαιστινίωνν Νετανιάχου που φυλακίζει τους δημοσιογράφους, να διαδηλώνουν υπέρ της "ελευθερίας του τύπου"...!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  12:58:43  Εμφάνιση Προφίλ
Υπάρχει και το φμπ Γιώργο, όπου συχνά δεν μπαίνουν και οι πηγές!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  13:08:03  Εμφάνιση Προφίλ
@sam αυτά που γράφεις περί δημοσίου συμφέροντος δεν είναι σωστά.

Η έννοια "δημόσιο συμφέρον" είναι εντελώς ασαφής. Τι συνιστά δημόσιο συμφέρον; Δεν είναι μια αντικειμενική έννοια, είναι θέμα γνώμης. Βέβαια κάποιες γνώμες είναι καλύτερες από άλλες, όλες όμως είναι απλά γνώμες. Άρα οι 99 δικαιούνται να καταστρέψουν τον 100ο βασισμένοι σε γνώμη, επειδή τους φάνηκε χρήσιμο να τον καταστρέψουν; Με αυτή τη λογική, νομιμοποιούνται να κάνουν οι πολλοί στους λίγους τα χειρότερα εγκλήματα; Τότε οι Εβραίοι κακώς διαμαρτύρονται για τη γενοκτονία τους, αφού οι Εβραίοι ήταν μειοψηφία. Αν λοιπόν οι 99 καταστρέψουν τον 100ο καλά θα κάνουν να εγκαταλείψουν τα προσχήματα και να πουν ανοιχτά πως η μόνη τους νομιμοποίηση είναι η ισχύς τους, αν καταφέρουν να τη βρουν, ώστε να επιβάλλουν τη θέλησή τους. Τέτοιοι άνθρωποι δεν είναι καλύτεροι από τους λίγους που καταφέρνουν να επιβάλλουν τη δική τους θέληση στους πολλούς και τέτοιοι άνθρωποι δεν αξίζουν το δώρο της ελευθερίας (που δε θα τους δοθεί και ποτέ).

Στις εκλογές που έρχονται η Νέα Δημοκρατία κατεβαίνει προτείνοντας νέα δανειακή σύμβαση με περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων, απαγόρευση απεργιών και πλήρη απελευθέρωση απολύσεων με κύριο επιχείρημα πως όλα αυτά θα γίνουν για το καλό των Ελλήνων, δηλαδή είναι θέμα δημόσιου συμφέροντος. Αν κερδίσει, θα πρέπει να το αποδεχτείς ως δίκαιο και να μη μιλήσεις καθόλου ξανά. Πιθανόν όμως τελικά η Χρυσή Αυγή να είναι η πιο διορατική από όλους, γιατί είναι αλήθεια πως ο κόσμος ποτέ δε θα γίνει καλύτερος και τελικά πάντα θα επικρατούν οι ισχυροί, άρα το καλύτερο είναι να γίνουμε στρατιωτική κοινωνία σαν τους Σπαρτιάτες και να κατακτήσουμε τους γείτονές μας προτού μας κατακτήσουν εκείνοι.

Η έννοια "δημόσιο συμφέρον" είναι το πρώτο επιχείρημα που επικαλούνται οι δικτατορίες και οι ολοκληρωτισμοί και δεν είναι τυχαίο. Αν τον ρωτήσεις, ο Κιμ Γιονγκ Ουν κυβερνά για το καλό των Κορεατών. Αν δεχτούμε την υπεροχή του "δημοσίου συμφέροντος", τότε δε μπορούμε να φέρουμε καμία αντίρρηση σε όποιον το επικαλεστεί. Υπάρχει κάτι όμως που ονομάζεται "ανθρώπινα δικαιώματα". Δεν είναι δυνατό να συντρίψουμε τον άνθρωπο προς χάρη ενός "δημοσίου συμφέροντος" που είναι απλά οι ιδέες και φαντασίες κάποιων και από το οποίο ο άνθρωπος δε θα χαρεί τίποτα.

Συνολικά, το όλο θέμα αφορά τη σχέση του ανθρώπου ως ανεξάρτητης οντότητας με το σύνολο και με τον εκφραστή αυτού του συνόλου, το κράτος. Η έννοια του "δημοσίου συμφέροντος" δεν δικαιώνει τίποτα. Αλλιώς, μια γενοκτονία που την αποφάσισε δημοκρατική κυβέρνηση είναι δίκαιη και νόμιμη. Και γιατί δηλαδή να απαιτούνται 99 στους 100; Αν οι 51 κρίνουν πως το δημόσιο συμφέρον είναι να φάνε τους 49 και να ζήσουν με τις περιουσίες τους; Δίκαιο κι αυτό. Μάλιστα, αν το ζητούμενο είναι το δημόσιο συμφέρον, τότε το έγκλημα νομιμοποιείται, γιατί αν σκοτώσεις τους μισούς για να καρπωθούν τις περιουσίες οι άλλοι μισοί, πάντα θα υπάρχει όφελος για όσους έμειναν.

Για αυτό λοιπόν και το κράτος δε δημεύει περιουσίες επειδή απλά έτσι νόμισε πως είναι χρήσιμο, οπότε αυτή η ερμηνεία του συντάγματος που εννοείς δεν είναι εκείνη που εννοεί η ελληνική πολιτεία. Όταν φτιάχνουν νέους δρόμους, το σύνολο ωφελείται πολύ περισσότερο από εκείνους τους κακόμοιρους που έτυχε να περνά ο δρόμος από τα χωράφια τους. Ε λοιπόν δεν τους υφαρπάζουν έτσι απλά τις περιουσίες. Αποζημιώνονται και υπάρχει καλός λόγος για αυτό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  13:32:37  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Bloom

Πιθανόν όμως τελικά η Χρυσή Αυγή να είναι η πιο διορατική από όλους, γιατί είναι αλήθεια πως ο κόσμος ποτέ δε θα γίνει καλύτερος και τελικά πάντα θα επικρατούν οι ισχυροί, άρα το καλύτερο είναι να γίνουμε στρατιωτική κοινωνία σαν τους Σπαρτιάτες και να κατακτήσουμε τους γείτονές μας προτού μας κατακτήσουν εκείνοι.

Το ίδιο και ο Χίτλερ γι΄αυτό έφτειαξε τα κρεματόρια, βασάνιζε δολοφονούσε και έκανε τους ανθρώπους σαπούνια και όλα αυτά απο "διορατικότητα"..! Είναι δυνατόν να υπερασπίζεσαι τους φασίστες- ναζιστές-δολοφόνους της ΧΑ εκτελεστές του διεφθαρμένου καπιταλιστικού συστήματος. Αίσχος!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  13:45:53  Εμφάνιση Προφίλ
@xipolitos δεν υπερασπίζομαι, ειρωνεύομαι. Διάβαζε πιο προσεκτικά.

Edited by - Bloom on 15/01/2015 13:46:56
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  14:24:10  Εμφάνιση Προφίλ
Δεν είναι τρολ, δεν είναι σκηνή από κάποιο επεισόδιο των απαράδεκτων ή του Κωνσταντίνου και Ελένης, ή κάποιου άλλου χιουμοριστικού έργου που είχε παλιότερα τέτοιες σκηνές. Αυτοί τους ξεπέρασαν όλους.

Επίσημο σποτ κόμματος που κατεβαίνει στις εκλογές.

"ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α"

https://www.youtube.com/watch?v=iRyJzX2zz5w

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/el-la-da-exeis-talento-epiko-proeklogiko-spot.3248542.html


Edited by - KostasPVol on 15/01/2015 20:08:54
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  15:57:14  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλε bloom όλα είναι σχετικά γιατί η κουβέντα μας είναι θεωρητική και ακριβώς επειδή το "δημόσιο συμφέρον" δεν είναι μια αντικειμενική έννοια που μας την έγραψε σε ένα μανιουαλ ο "θέος".

Στη πραγματικότητα πολύ λίγες έννοιες που δεχόμαστε ως δεδομένες στη κοινωνία είναι αντικειμενικές και πολλοί κανόνες μας βασίζονται και αυτοί σε παραδοχές και συμβάσεις της κοινωνίας μας. Π.χ το απο ποια ηλικία είναι επιτρεπτό και ΗΘΙΚΟ το να κάνει σεξ ένας ενήλικας με έναν ανήλικο με τη σύμφωνη γνώμη του, ή και μόνοι τους 2 ανήλικοι κτλ κτλ. Η βιολογία! λέει ότι μπορεί απο τα 11-12 ένα κορίτσι να τεκνοποιήσει! Έτσι είμαστε φτιαγμένοι...Φαντάσου λοιπόν ότι εμείς ως κοινωνία εξετάζουμε και δεκάδες άλλες παραμέτρους και έχουμε μια διαφορετική άποψη για τη σεξουαλικότητα των ανήλικων. Η κοινωνία λοιπόν αποφασίζει και πολλες φορές μάλιστα αλλάζει τη γνώμη της μέσα στην ιστορία.

Οταν 99 στους 100 λοιπόν αποφασίσουν κάτι σε μια κοινωνία (που αυτό σημαίνει και οι "ανεηξάρτητοι" δικαστες και οι κυβερνώντες και όλοι) δεν έχει νόημα να συζητάμε τι είναι άδικο ή όχι ή τι ηθικό. Η κοινωνία αποφάσισε. Και η κοινωνία αποφάσιζει εξισου τι είναι το δημόσιο συμφέρον και προσαρμόζει τους νόμους της και τους κανονες της... Και κάποιοι αναλαμβάνουν να διοικήσουν σύμφωνα με αυτούς.

Το θέμα μας ειναι όταν δεν αποφασίζουν οι 99 αλλά οι 30 π.χ. ή ένας Χίτλερ ποιο είναι το καλό μας ...και εκεί κάποιος σου λέει ...ΚΑι ποιος είσαι εσύ? Ποιοι θα αποφασίζουν για αυτά? Τι είναι καλό ...ή τι όχι? Τι είναι δημόσιο συμφέρον και τι δεν είναι.... Μήπως θες να είσαι ΕΣΥ ο καλός "παρερούλης" που θα ξέρεις το δημόσιο συμφέρον μας?

Το πρόβλημα εκεί ανάγεται στό ότι αυτός που στο λέει συνήθως δεν βλέπει και το αντίστροφο πρόβλημα. Στο ποιος είσαι εσύ που λες ότι αυτό ή το άλλο ΔΕΝ είναι θέμα δημοσίου συμφέροντος κτλ κτλ?

Εαν π.χ. δέκα οικογένειες έχουν ρημάξει αυτή τη χώρα και υπάρχει διαπλοκη σε όλα τα επίπεδα (δικαιοσύνη/κυβερνούντες κλπ) ...αλλά κάποιοι άλλοι αποφασίζουν (το 30%? ...το 40%? ...το 60% θέλεις? ...όσο θέλεις βάλε) πως ΌΧΙ δεν πράτουν αντιστυνταγματικά ενάντια στο δημόσιο συμφέρον και στο πνεύμα που έχει γραφτεί το σύνταγμα και αυτή η συγκέντρωση του πλούτου τους είναι για το καλό του τόπου και των υπολοιπων. Αυτοί λοιπόν εάν το καλοσκεφθείς (προσπάθησε να δεις το δάσος σε αυτά που σου λέω πέρα απο ιδεοληψίες) δεν είναι τίποτα άλλο παρά κάποιοι καλοί πατερούληδες απο την ανάποδη (που μπορεί να είναι και η πλειοψηφία όπως σου είπα)

Δεν μπορώ λοιπόν να καταλαβω γιατί εάν αύριο ξημερώσει κάπου (όχι εδω μη φοβάστε) μια κοινωνία που η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ αποφασίσει ότι ΟΧΙ δεν μπορείς να έχεις τα απίστευτα παραπάνω απο αυτά που σου χρειάζονται για να ζεις (να είσαι δισεκατομυριούχος!!! π.χ.), εκμεταλευόμενος μάλιστα στις περισσότερες των περιπτώσεων τον δημόσιο πλούτο (και εάν θες φυσικά να συνεχίσεις να ζεις στη συγκεκριμένη κοινωνία) ....τότε η απόφαση των πολλων, είναι άδικη και ανήθικη...

Θα μου πεις τα οικονομικά συστήματα, η εξέλιξη κτλ κτλ βασίζονται στην ατομικλη ιδιοκτησια μπλα μπλα μπλα ...ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟ! ...Σου λέω ότι εάν η κοινωνία αποφασίσει κάτι άλλο ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ (και εάν γουστάρει να ζει και σε καλυβόσπιτα π.χ. ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ? Πρέπει να είσαι ελεύθερος να πας σε άλλη κοινωνία)

Δεν σου λέω να αποφασίσει η κοινωνία να σε έχει σκλαβο (που και αυτό ΑΚΟΜΑ το έχει αποφασίσει η κοινωνία κατα καιρούς και ήταν στα μυαλά των ανθρώπων ηθικό τότε). Όμως έτσι και αλλιως εγω μίλησα για άλλη κοινωνία ΧΩΡΙΣ σκλαβους, χωρίς εκμεταλλευση, με ισότητα και δικαιοσυνη και ελευθερία ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΩ. Επίσης δικαίωμα μου να θεωρώ ότι το δημόσιο συμφέρον είναι κάτι διαφορετικό απο αυτό που θεωρείς εσύ. Σήμερα είμαι μειοψηφία (λέμε τώρα) ...ΑΥΡΙΟ μπορεί να είμαι και πλειοψηφία. Ποτέ δεν ξέρεις. Ακόμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι κάτι σχετικό. Κάποιες αρχές στις οποίες εμείς έχουμε συμφωνήσει σήμερα. Πάλι δεν τα βρήκαμε σε κάποιο μανιουαλ. Μπορεί π.χ. κάποιοι να συμφωνήσουν αύριο ότι τα ανθρωπινα δικαίωματα που πρέπει να προστατεύονται ειναι αρκετά πιο εκτεταμένα

Π.χ. η πρόσβαση ΙΣΟΤΙΜΑ σε ΟΛΟΥΣ τους φυσικούς πόρους ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ να θεωρειται δεδομένη και ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Όχι μόνο νερό ή ελεύθερο αιγιαλό για όλους (γελάμε βέβαια και με αυτά) αλλα και εσύ αστακό ...όλοι αστακό (ή όσο τους αναλογεί αφου οι αστακοί στη φύση είναι συγκεκριμένοι) ....εσύ διαμάντια αλλα και ο καθένας διαμάντια. Ξέρω μοιάζουν αρκετά κουμουνιστικά αυτά όμως δεν είναι (τουλάχιστον με την έννοια που θεωρούμε τον κουμουνισμο σήμερα)

Ακραιος και φασιστής λοιπόν (και φασιστας και ότι θες) είσαι μάλλον εσύ (όχι εσύ προσωπικά) εάν δεν με αφήνεις να πω την άποψη μου πάνω σε αυτό.

Αυτά και ελπίζω να τα είπα όσο πιο κατανοητά γίνονταν καθώς κάποιες σκέψεις είναι αρκετά δυσνόητες ειδικά εάν είσαι αγγιστρωμένος σε δογματικές αντιλήψεις (για την οικονομία, τη κοινωνία κλπ)


Edited by - sam on 15/01/2015 16:37:49
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  16:17:37  Εμφάνιση Προφίλ
@Bloom αν και προσπαθώ να διαβάζω προσεκτικά, η συγκεκριμένη αναφορά με το τρόπο που είναι γραμμένη δεν παραπέμπει σε ειρωνία. Εφ΄όσον λες ότι είχε ειρωνικό χαρακτήρα εντάξει.

@Κώστα Βολιώτη το βίντεο "δεν παίζεται"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/01/2015 :  16:26:42  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231377694

«Έχουμε έτοιμα οκτώ νομοσχέδια»
Στρατούλης: Οι 9.500 που απολύθηκαν από το Δημόσιο θα επιστρέψουν άμεσα

Αναρωτιέμαι εγώ τώρα, είναι και οι επίορκοι μέσα, όσοι προσελήφθησαν παράνομα (όπως οι πρόσφατα επανα-προσληφθέντες του ΜΕΤΡΟΥ με συμφωνία βεβαίως βεβαίως της καλής ΝΔ), και όσοι απλά έληξαν ως αναμενόμενο ήταν οι συμβάσεις τους ? (και πιθανόν μπήκαν άλλοι στις θέσεις τους?).

Τέλος για όποιον γνωρίζει.
Τι είδους απολύσεις έχουν γίνει (ειλικρινής ερώτηση)
Απολυση = μη ανανεώση σύμβασης που λήγει?
Απόλυση = κίνητρα εθελουσίας εξόδου?
Απόλυση = απόλυση από οργανισμούς που τεχνικά δεν είναι στο δημόσιο τομέα, αλλά με συμβάσεις Αορίστου χρόνου σε διάφορα άλλα νομικά πρόσωπα? (ΠΧ ΝΕΤ?)
Απόλυση = απόλυση δημοσίου υπαλλήλου με μονιμότητα?

Όποιος ξέρει ας απαντήσει, μαζί με τα αντίστοιχα νούμερα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 86 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000