Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Εκλογές 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 86

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  14:23:36  Εμφάνιση Προφίλ
Αν παρακολουθούσε κάποιος την πορεία του Τσίπρα από τον Εγκέλαδο μέχρι σήμερα, θα καταλάβαινε ένα πράγμα: Δεν πάει για τη νίκη τώρα, πάει για να κυβερνάει μια 10ετία. Και θα τα καταφέρει, θα ξεπεράσει τη δημοφιλία του ΑΓΠ, θα γίνει ενδεχομένως ο έλληνας Λούλα. Προφανώς και δεν υπάρχει, ούτε υπήρχε ποτέ καμία ανησυχία. Το κάρο θα το πάει κεντραρισμένο.

Απλά, μην σκούζετε όταν θα μειώνει τις συντάξεις χωρίς να ανοίξει μύτη. Θα κάνει και αυτός ό,τι του πουν από την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά θα ταϊζει κουτόχορτο και θα τα βαφτίζει αλλιώς. Και θα λέτε "μα δεν έχουμε μνημόνιο"!!!

Στην νέα κυβέρνηση οφειλούμε όλοι να δώσουμε την τετραετία, όπως το πνεύμα και το γράμμα του συνταγματικού νομοθέτη ορίζουν.

(φυσικά και θα δώσει ο Σαμαράς συγχαρητήρια, τα γνωστά τυπικά με τις γνωστές ατάκες. Μετά θα δώσει στην Ντόρα, για την αρχηγία της νδ, αν και αυτό θα εξαρτηθεί και από τη διαφορά.)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  14:30:31  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by sam

Και έτσι να είναι βασίλη που δεν σου κρύβω ότι και εγώ έχω αυτή την υποψία για ένα μεγάλο βαθμό ζητημάτων (όχι για όλα), υπάρχει και πάντα και η άποψη ότι το πρόσωπο μπορεί να αλλάξει όμως λίγο-πολύ κάποιες λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό αντίκτυπο των όποιων μέτρων. Ποιος θα πληγεί περισσότερο π.χ. και τι θεωρείται ανάπτυξη για το Α' πρόσωπο ή το Β' ...οπότε αυτή τη στιγμή και ελλειψη καλύτερης εναλλακτικής θεωρώ προσωπικά πάντα- καλύτερο χαρτί για τη χώρα εκεί τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη παρα τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο... Και είχαμε ήδη κάποιες ενδείξεις ότι μόνο και με την υποψία της "αριστερής" κυβέρνησης άνοιξαν κάποια θέματα στη συζήτηση και φάνηκε μια απρόσμενη διαλακτικότητα που πριν (ας αναλογιστούμε γιατί) ήταν ταμπού... Κάτι είναι και αυτό ακόμα και εάν είναι απλά στρατηγική για να δείξουμε μέχρι που φτάνουν οι κόκκινες γραμμές μας και να μην μας ζητήσουν παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι η προεκλογική περίοδος έχει λήξει οπότε προσωπικά θα το σεβαστώ ηθικά (σε εμάς δεν υπάρχει φυσικά κάποια νομική απαγόρευση αλλα για το δικό μου "πολιτισμό") και δεν θα κάνω κάποιο άλλο ποστ.

Καλη εκλογική διαδικασία



Μέχρι το επόμενο που θα κάνεις σε λίγο!

Όσο και αν κατανοώ την ελπίδα κάποιων για κάτι "άλλο", θεωρώ μέγιστη αφέλεια να πιστεύεις στα λόγια του Τσίπρα και των Μπαρουφάκηδων. Το όποιο "δώρο" που θα πάρει η όποια επόμενη κυβέρνηση, θα πληρωθεί. Πραγματικά, το θα θεωρεί κάποιος ότι το νεοπασόκ θα είναι διαφορετικό από το πασόκ το θεωρώ αδιανόητη αφέλεια, ειδικά στις μέρες μας.

ΥΓ: Ψάξε και κανένα ποστ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  14:32:55  Εμφάνιση Προφίλ
Ο γέροντ..., σόρρυ, ο Άγιος Παΐσιος το είχε πει: Οι κυβερνήσεις θα αλλάζουνε συνέχεια! Ή κάθε 4 μέρες ή κάθε 4 μήνες ή κάθε 4 χρόνια
Προχθές διάβαζα για μια προφητεία που είχ εκάνει ένας άλλος γέροντας το 2011 και έλεγε ότι όταν ο ΓΑΠ χάσει για πρώτη φορά τις εκλογές, αμέσως μετά θα γίνει πόλεμος με την Τουρκία. Για 1 ή 2 μέρες μόνο, χωρίς νεκρούς μόνο τραυματίες (ίσως και χωρίς τραυματίες, εξαρτάται από τη μετάνοιά μας).
Οπότε οι λύσεις είναι δύο: ή ψηφίζουμε όλοι ΓΑΠ για να μη χάσει τις εκλογές ή πρέπει κάποιος να τον πείσει να αποσυρθεί πριν τις εκλογές
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  14:35:50  Εμφάνιση Προφίλ
Ο,τι νά ναι

Δανείζομαι τον τίτλο από μια ραδιοφωνική εκπομπή που με κάνει να γελάω κάθε πρωί. Την έχω ανάγκη αυτή την εκπομπή: τα τελευταία χρόνια γελάω όλο και σπανιότερα, ενώ όλο και συχνότερα με καταλαμβάνει κλαυσίγελος. Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, μιλάω με φίλους και γνωστούς (ζήτω τα πακέτα των δωρεάν υπεραστικών κλήσεων) – με πολλούς φίλους και πολλούς γνωστούς. Επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια: αχ, βαχ, τι θα ψηφίσουμε, τι θα απογίνουμε. Αν και δεν διαθέτω επιστημονικώς έγκυρο στατιστικό δείγμα, καταγράφω την εντύπωσή μου: νομίζω πως έχουμε τρελαθεί. Ή ήμασταν ανέκαθεν τρελοί και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Γι’ αυτό γελούσα σαν χαζή ενώ τώρα δεν γελάω.

Πρώτο θέμα: πολλοί από τους συνομιλητές μου έχουν επιφυλάξεις για τα όρια της ελευθερίας του λόγου ή δεν ξέρουν τι σημαίνει το κεκτημένο αυτό δικαίωμα. Η υπόθεση Charlie-Hebdo έχει γίνει μια ακόμα ευκαιρία όχι μόνον για να διατυπωθούν οι κουρασμένες και κουραστικές ιδέες περί καθολικής ενοχής της Δύσης, αλλά και οι συνωμοσιολογικές περί σιωνιστικού δακτύλου. Ακούω λοιπόν, από κατά τα άλλα σοβαρούς ανθρώπους, εξωφρενικές θεωρίες για το Χαλιφάτο και το πόσο «νεωτερικό» είναι: πόσο έχει τα δίκια του, πόσο έξυπνα χρησιμοποιεί την τεχνολογία· καλά να πάθουμε εμείς οι κακοί άνθρωποι στη Δύση. Επαναλαμβάνεται η φιλολογία της 11ης Σεπτεμβρίου: ας προσέχαμε! Στο μεταξύ, στη Σαουδική Αραβία αποκεφαλίζουν γυναίκες καταμεσής στο δρόμο – το ζήτημα περνάει στα ψιλά. Για όλα φταίνε οι ΗΠΑ, η ΕΕ και η Μοσάντ.

Δεύτερο θέμα: πρέπει να δώσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ μια ευκαιρία. Τι είδους ευκαιρία; Ευκαιρία να γίνουμε μπανανία; Παρακολουθώ με κρυφή ελπίδα τις δηλώσεις και τις απαντήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για να εντοπίσω τη σωφροσύνη και την εξυπνάδα που απαιτούνται ώστε να δικαιολογηθεί αυτή η ευκαιρία. Προς το παρόν, δεν τα καταφέρνω: ο ΣΥΡΙΖΑ μου φαίνεται ένα σύμφυρμα –μια σαλάτα– από θεοπάλαβες ιδέες που εκφράζονται χονδροειδώς και θορυβωδώς. Επιπλέον, πολλά από τα στελέχη του είναι εμφανώς ασταθή, νευρωτικά, εν εξάλλω καταστάσει.

Και σαν να μη φτάνει αυτό, η προοπτική της εξουσίας τούς έχει προκαλέσει ένα είδος μέθης με αποτέλεσμα συγκεχυμένο λόγο, υπερβολικό κέφι, ψεύτικη σιγουριά, άρση των αναστολών που υπαγορεύουν οι κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς. Λένε ό,τι να ’ναι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διακατέχεται από απωθημένο εξουσίας. Επιδεικνύει τη συμπλεγματική συμπεριφορά του loser που δεν ανέβηκε ποτέ ψηλά στην κοινωνική κλίμακα με αποτέλεσμα να κακολογεί αυτή την κλίμακα και να θέλει να την καταστρέψει. Κι όμως ούτε αυτό είναι δίκαιο: ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το αριστερό κατεστημένο και το αριστερό παρακράτος – αντίθετα από όσα διατείνεται, αποτελεί μέρος της εξουσίας και έχει συμμετάσχει σε όλες τις φρικαλεότητες που έχουν συμβεί στην Ελλάδα. Παρότι πολλοί φίλοι συμφωνούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του δεν ξέρουν τι τους γίνεται, διατελούντες στην προαναφερθείσα κατάσταση μέθης, επιμένουν ότι θα είναι ωραίο να αποκτήσουμε μια αριστερή κυβέρνηση. Αυτό μου θυμίζει μια παλιά πλάνη: όλες οι εμπειρίες είναι χρήσιμες.

Αλλά δεν είναι. Είναι «χρήσιμη» η εμπειρία μιας αρρώστιας που μας αφήνει ανάπηρους; Είναι χρήσιμη η τοξικομανία, ο αλκοολισμός, τα ατυχήματα, το να κάνεις και να λες βλακείες; Όχι δεν είναι. Γιατί να είναι χρήσιμη μια ευκαιρία σε κόμμα που πάσχει από τρέλα του μεγαλείου και που, επιπλέον, μοιάζει με ανάσταση νεκρών; Πολλοί φίλοι είναι ενθουσιασμένοι από αυτή την τρέλα του μεγαλείου, ενώ άλλοι δηλώνουν ότι τους φαίνεται «σοβαρότερο» και «συμπαθητικότερο» το άλλο αριστερό κόμμα, το ΚΚΕ. Ο κ. Κουτσούμπας ποζάρει μπροστά στη Σοβιετική Εγκυκλοπαίδεια (μια φασιστοειδή έκδοση για την οποία είναι υπερήφανος) και στην προτομή του Λένιν: τι σοβαρό και συμπαθητικό υπάρχει; Αντιθέτως, ακούω πρωτόγονες αναλύσεις (μπουρδολογία), κοινωνικές περιγραφές 190υ αιώνα, προσωπολατρία, δογματισμό, απομονωτισμό, μεσιανισμό. Πάντως, ένας αγαπημένος μου εξάδελφος, που είναι πιο φιλελεύθερος ακόμα κι από μένα (αλλά δεν το συνειδητοποιεί), σχεδιάζει να ψηφίσει ΚΚΕ «για χάρη του θείου μας του Νίκου που σκοτώθηκε στον εμφύλιο» – τον οποίον, σπεύδω να προσθέσω, καθάρισε ο Νίκος Ζαχαριάδης. True story.

Αυτά είναι τα πολιτικά μας κριτήρια. Πολλοί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή «δεν θα κάνει όσα εξαγγέλλει», άλλοι διότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, άλλοι διότι θα ανοίξει τον δρόμο για τον σοσιαλισμό σε ολόκληρη την Ευρώπη. (Να τη η τρέλα του μεγαλείου: από τον ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει η διεθνής επανάσταση· θα βοηθήσουν λιγουλάκι και οι Podemos). Μερικοί διστάζουν με παράδοξο τρόπο ανάμεσα στο Ποτάμι και στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι δεν ενημερώνονται για τίποτα και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τα κόμματα, τα πρόσωπα και για τη δεινή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτή η τελευταία κατηγορία πολιτών δηλώνει ότι «παθαίνει κατάθλιψη» ακούγοντας ειδήσεις. Προς θεού, μη στενοχωρηθούν οι καλομαθημένες γενιές... Οι οποίες πιστεύουν στην ιδεολογική συνέπεια – θα ψηφίσουν ό,τι ψήφιζαν το 1980: αυτή η συμπεριφορά αυτόματου πιλότου θεωρείται ηθικώς ορθή. Τέλος, δεν λείπουν οι φίλοι που θεωρούν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει «όραμα» και ότι χρειάζεται τη στήριξή μας. Ισχυρίζονται ότι πρόκειται για αδικημένο, για παρεξηγημένο πρόσωπο – αλλά, δεν ξέρω, δεν απαντώ.

Το τρίτο ζήτημα που συζητάμε είναι τι πάθαμε από το 2009. Οι περισσότεροι φτωχύναμε – ωστόσο, πολλοί παραπονιούνται για πράγματα που δεν σηκώνουν παράπονα: διότι περικόπηκαν συντάξεις που δεν έπρεπε να παίρνουν, διότι μειώθηκαν έσοδα από περιουσίες που υπερβαίνουν τη λογική (γιατί κάποιος να διαθέτει π.χ. δεκαέξι ακίνητα; Γιατί να είναι ραντιέρης και να μην κάνει τίποτα ολημερίς;) ή διότι καταργήθηκαν γελοία επιδόματα. Οι βολεμένοι διαμαρτύρονται περισσότερο από όσους ζουν επισφαλώς. Και συχνά, σε αυτές τις συζητήσεις αποκαλύπτονται τρόποι ζωής, τρόποι σκέψης, τρόποι συμπεριφοράς απαράδεκτοι για σύγχρονες κοινωνίες. Αν κάνουμε, για παράδειγμα, έναν απολογισμό του πώς εμείς οι δημοσιογράφοι διαχειριστήκαμε το ασφαλιστικό μας ταμείο, πώς το εκμεταλλευτήκαμε, πώς το απομυζήσαμε, βγαίνει στην επιφάνεια αυτό το «ό,τι να ’ναι» – ο παραλογισμός και ο εγωκεντρισμός τους οποίους ενθαρρύνουν οι λαϊκιστές.

Από τις συζητήσεις βγάζω τα εξής συμπεράσματα: οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το χρήμα πέφτει, σαν μάννα, από τον ουρανό· ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει· ότι η Ευρώπη μάς έβλαψε και εξακολουθεί να μας υπονομεύει (αλλά αφού η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει θα τους δείξουμε εμείς!)· ότι η δεξιά είναι ηγεμονική δύναμη εν αντιθέσει προς την αριστερά που στενάζει κάτω από τη δυναστευτική της εξουσία· ότι σκοτεινές δυνάμεις εξυφαίνουν περίπλοκες και φονικές μηχανορραφίες εναντίον των λαϊκών τάξεων· ότι η ευρωπαϊκή δημοκρατία είναι, στην πραγματικότητα, δικτατορία· ότι είμαστε θύματα των πολυεθνικών και δεν έχουμε καμία ευθύνη· ότι το σπουδαιότερο πράγμα στον κόσμο είναι η τσέπη μας.

Σώτη Τριανταφύλλου, πηγή: http://www.athensvoice.gr/the-paper/article/510/%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%E2%80%99%CE%BD%CE%B1%CE%B9
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  14:37:49  Εμφάνιση Προφίλ
(κάποια στιγμή θα γράψω γιατί θεωρώ ότι η αριστερά και η θρησκεία ταυτίζονται, τόσο στην μετριοπάθεια όσο και στα άκρα. Το βασικό κοινό τους χαρακτηριστικό και προέλευση είναι ο μισανθρωπισμός.)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  14:46:19  Εμφάνιση Προφίλ
Λεβέντης ο Γιώργος Μητσικώστας!
https://www.youtube.com/watch?v=pxzk3awQM5o

Σύριζα ο Μίτσελ! (το είπαμε;)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  14:47:11  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
H ενοχικότητα για να είσαι πιο ακριβής.
Φταίς κύριε, που ένα παιδάκι 3000 χλμ μακριά πεινάει, ΕΣΥ φταίς, γιατί τώρα εσύ δεν πεινάς, άρα πρέπει να νιώθεις άσχημα.
Φταίς γενικά και για όλα, σαν το προπατορικό αμάρτημα ένα πράγμα, γιατί φυσικά πάντα και παντού κάποιος θα πεινάει/πονάει/υποφέρει.
Έστω και αν είναι ζωντανό και όχι άνθρωπος. Έστω και αν είναι η φύση, όπως αυτή εκφαίνεται σε ένα ποτάμι ή σε ένα δάσος και εσύ την παραβίασες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  14:53:22  Εμφάνιση Προφίλ
Η ενοχικότητα είναι η παιδική ασθένεια του μισανρθωπισμού.

Νεκ, αν κατεβαίνει η διερμηνέας, ψηφίζω σύριζα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  14:59:17  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Rigelian

Η ενοχικότητα είναι η παιδική ασθένεια του μισανρθωπισμού.

Νεκ, αν κατεβαίνει η διερμηνέας, ψηφίζω σύριζα!




Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι την Τετάρτη με τον Τύρναβο είδα στο μπουφάν της μία κονκάρδα Podemos
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  15:03:41  Εμφάνιση Προφίλ
Να πούμε και για κάποια "ανεξάρτητα" ΜΜΕ που έδειξαν τις τελευταίες μέρες τι στηρίζουν.
athensvoice >>> ΠΟΤΑΜΙ
gazzetta >>> ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Αλέφαντος >>> Καρατζαφέρη

Edited by - Nek2000 on 23/01/2015 15:04:28
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  15:07:24  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Nek2000

quote:
Originally posted by Rigelian

Η ενοχικότητα είναι η παιδική ασθένεια του μισανρθωπισμού.

Νεκ, αν κατεβαίνει η διερμηνέας, ψηφίζω σύριζα!




Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι την Τετάρτη με τον Τύρναβο είδα στο μπουφάν της μία κονκάρδα Podemos



Μεταναστεύω στην Ισπανία, παίρνω υπηκοότητα και την ψηφίζω!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  15:25:18  Εμφάνιση Προφίλ
Άσχετο, μου ήρθε στο μυαλό: 0+0=14%, το θυμάται κανένας αυτό; (ο Τσίπρας σίγουρα, θα πει παρόμοια μετά!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  15:42:14  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by sam


Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι η προεκλογική περίοδος έχει λήξει οπότε προσωπικά θα το σεβαστώ ηθικά (σε εμάς δεν υπάρχει φυσικά κάποια νομική απαγόρευση αλλα για το δικό μου "πολιτισμό") και δεν θα κάνω κάποιο άλλο ποστ.

Καλη εκλογική διαδικασία



Σε κάθε περίπτωση είναι Παρασκευή σήμερα και η προεκλογική περίοδος συνεχίζεται...
...αλλά μια στιγμή!
Προεκλογικό αγώνα κάνεις;;;;;;;

Πες μας πού κατεβαίνεις να σε ψηφίσουμε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  15:45:34  Εμφάνιση Προφίλ
βρε κάτι ζόρια που έχουν κάποιοι.....ανεξάρτητοι
ούτε "81 να είναι
απλώς να θυμίσω σε νεότερους ότι τότε έλεγε η δεξιά 1) θα σας πάρει τα σπίτια και τα χωράφια το πασοκ 2) το πολύ σε ένα χρόνο θα έχουν πέσει απο την κυβέρνηση
axaxaxaxa
τώρα: θα χαθούν οι καταθέσεις και θα είναι η "αριστερά μικρή παρένθεση" (το δεύτερο βέβαια το λένε και οι αριστεροαπολιτίκ...)
προσωπική άποψη: εάν αντιμετωπίσει την ανεργία θα τον φάμε/τε στην μάπα 12 χρόνια.......χαλαρά......


η ευρώπη αλλάζει όντως και μείς στην μιζέρια μας......
αλλαγή πολιτικής λόγω Λεπέν ξεκάθαρα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/01/2015 :  16:03:09  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by zoro

βρε κάτι ζόρια που έχουν κάποιοι.....ανεξάρτητοι
ούτε "81 να είναι
απλώς να θυμίσω σε νεότερους ότι τότε έλεγε η δεξιά 1) θα σας πάρει τα σπίτια και τα χωράφια το πασοκ 2) το πολύ σε ένα χρόνο θα έχουν πέσει απο την κυβέρνηση
axaxaxaxa
τώρα: θα χαθούν οι καταθέσεις και θα είναι η "αριστερά μικρή παρένθεση" (το δεύτερο βέβαια το λένε και οι αριστεροαπολιτίκ...)
προσωπική άποψη: εάν αντιμετωπίσει την ανεργία θα τον φάμε/τε στην μάπα 12 χρόνια.......χαλαρά......


η ευρώπη αλλάζει όντως και μείς στην μιζέρια μας......
αλλαγή πολιτικής λόγω Λεπέν ξεκάθαρα




Και τελικά, μπήκε στο χρονοτνούλαπο της ιστορίας και ο ΑΓΠ κυβέρνησε δεξιότατα πολλά πολλά χρόνια!
Όπως ακριβως τώρα θα προσπαθήσει να το κάνει ο Τσίπρας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 86 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000