Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Εκλογές 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 86

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  15:33:53  Εμφάνιση Προφίλ
andrem
''Ευτυχως παντως που οι νεοφιλελευθεροι ειναι οι μοναδικοι ανθρωπιστες στον πλανητη μιας κ οι υπολοιποι ειναι μισανθρωποι''

Κάτι τέτοια διαβάζω
και θα με κάνουν να αλλάξω γνώμη
την τελευταία στιγμή

Και οι παλιές οι τύψεις
αντίθετες και συγκρουόμενες με τις καινούριες
θα αλληοεξοντωθούν
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  15:41:24  Εμφάνιση Προφίλ
και θα με απελευθερώσουν
να ακολουθήσω την καρδιά
και όχι την ψυχρή συνειδητή επιλογή
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  15:49:02  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Deorum

Δλδ, αν κάποιος από 1000 ευρώ, ξαφνικά του πούν αύριο, θα παίρνεις 300ευρώ, περνάει ανθρωπιστική κρίση, γιατί η πτώση ήταν τεράστια? Δεν καταλαβαίνω αυτά τα σκεπτικά σας. Απο δω το πάτε, απο εκεί το πάτε, μέσω λαμίας κάνετε κάτι "αποδείξεις" Όπως ότι βγάζατε χούντα τον ΓΑΠ με 44%, γιατί να 700.000 άνθρωποι ψηφισαν άρα 7%, όχι 44% άρα χούντα.
Τώρα ξαφνικά αυτό το ξεχάσαμε.
Μετριέται με το πόσο πέφτεις η ανθρωπιστική κρίση, ή με το πόσο χαμηλά είσαι?
Επειδή λοιπόν όλοι ρέπουμε προς τις συμπάθειές μας και τις αντιπάθειες μας, γιαυτό ορίζουμε αντικειμενικούς τρόπους που μετράνε την ποιότητα ζωής, το επίπεδο κτλ. Χ-Ψ-Ζ, και τέρμα. Που είμαστε πως περνάμε, όχι που ή πως το θέλαμε ή το βλέπαμε, ή δεν ξέρω εγώ τι.

Γιατί η Ελλάδα, από όποια πλευρά και να το δείς, με όποιο στάνταρ και αν το ψάξεις, είναι από 28ή χώρα στον κόσμο σε ποιότητα ζωής έως 35ή αν θελήσεις να το προσεγγίσεις με διαφορετική μεθοδολογία ή να δώσεις βαρύτητα σε άλλους δείκτες. Και μιλάω για δείκτες που μετράνε ποιότητα ζωής, οικονομία, υγεία, εκπαίδευση, περιβάλλον, τα ΠΑΝΤΑ.
Δεν ξέρω τι νούμερα ή τι πηγές είναι αυτές, αλλά είναι εντελώς λάθος και φουσκωμένα. Δεν υπάρχουν τόσα άτομα χωρίς πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (έλεος ρε παιδιά, ακόμα και οι Ρομά, πάνε στο νοσοκομείο και κάνουν την επισκεψή τους αν χρειάζεται) ούτε 600.000 παιδιά υποσιτίζονται http://www.oecd.org/els/health-systems/Obesity-Update-2014.pdf είμασταν το 2014 πολύ πάνω από τον μέσο όρο σε παιδική παχυσαρκία. Στοιχεία για malnutrition σε εμάς στην Unicef/OACD/WHO που κοίταξα, για την χώρα μας γράφει... no data available.
Και άλλα πολλά και για τους ανέργους, και για τα νοικοκυριά χωρίς εισόδημα θα μπορούσα να πω, αλλά δεν έχει σημασία.

Σε ελευθερία οικονομίας είμαστε 120ή χώρα πάντως, οπότε πραγματικά δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω γιατί μας κατέστρεψε ο φιλελευθερισμός (με 25δις έλλειμα, και 300δις δημόσιο/κρατικό χρέος μας φταίει ότι μα κυρίευσε ο ιδιωτικός τομέας και όχι ότι έπασχε το κρατικό/δημόσιο στήσιμο που είχαμε). Όχι πως δεν υπάρχουν διαπλοκές και μίζες και και και, αλλά ας συμφωνήσουμε σε μερικά βασικά και μετά ας δούμε και τα υπόλοιπα. Να έχουμε βρε αδερφέ μια κοινή βάση να μπορούμε να κουβεντιάσουμε, και μετά ας διαφωνήσουμε.
(εικόνες του google για την λέξη humanitarian crisis)
https://www.google.gr/search?q=humanitarian+crisis&rlz=1C1GGGE_elGR530GR530&espv=2&biw=1920&bih=1075&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=P4HDVJLXCoXuUKDYgOgB&ved=0CEoQsAQ

λίγη wikipedia
Examples[edit]
Recent humanitarian crises include the 2004 Indian Ocean earthquake (Asian tsunami), 2005 Kashmir earthquake, Hurricane Katrina in August 2005, Rwanda genocide, Sri Lankan civil war, Israeli-Palestinian conflict, Afghan Civil War, Kivu Conflict, Darfur Conflict, Iraq War, May 2008 Sichuan earthquake, Cyclone Nargis, 2010 Haiti earthquake,[16] 2010 Pakistan floods and 2011 Pakistan floods, 2011 East Africa drought, 2012 Sahel drought, 2013 Madagascar locust infestation, Syrian Civil War, 2013 Zamboanga City crisis and 2014 West Africa Ebola outbreak.

ΚΑι βρήκα ένα άρθρο του Guardian (άντε για να μην λέτε ότι δεν βρήκα τίποτα)
Που αναφέρει αυτό, αν και δεν κυριολεκτεί, απλά εντάξει, όπως είπα για τον Γκοτζίλα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά είναι ένα άρθρο ενός δημοσιογράφου, και όχι κάποιου οργανισμού κάτι τέτοιο. Δεν βρήκα κανένα οργανισμό ή κανέναν ορισμό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που να λέει, ότι η απότομη πτώση του βιοτικού επιπέδο, = ανθρωπιστική κρίση. Δεν θέλω να σας πω τι το θεωρώ εγώ, γιατί δεν θέλω να γίνω κακός. Πάντως μας θεωρώ εξαιρετικά καλομαθημένο λαό. Να το πω κομψά.

Αλήθεια τελικά ποιος καταστροφολογεί, αυτός που φωνάζει περνάμε ανθρωπιστική κρίση πεθαίνει ο κόσμος στους δρόμους, υποσιτιζόμαστε και λιποθυμάμαι από την πείνα ή αυτός που λέει περνάμε σκέτο κρίση?
Πείτε μου την αλήθεια ποιος καταστροφολογεί?

Τελικά με τις αυτοκτονίες, τουλάχιστον συμφωνήσαμε ότι δεν ήταν 5000 λόγω της κρίσης, άντε στην καλύτερη (χειρότερη δλδ) να ήταν 150-200, καθώς έτσι και αλλιώς καθε χρόνο και στα καλά μας και στα κακά μας. (με λίγα λόγια ένα νούμερο που αν δεν υπάρχει κάτι που μας διαφεύγει, ήταν φουσκωμένο περίπου 20φορές (2000% πάνω)

Αν τώρα κάνουμε μια ανάλογη αναγωγή, την γερή οικονομική κρίση που περνάμε, την μεγεθύνουμε 20-30-50 φορές ίσως έτσι ήταν ανθρωπιστική.

Όπως το βλέπει κανείς πάντως.
Ειρήνη ημίν. (ναι με Η δεν καταλαβαίνω γιατί το γράφουν με Υ. Και εγώ μέσα, και εγώ θέλω ειρήνη)




Σε απαθεώνω και σε αποθεώνω!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  15:53:39  Εμφάνιση Προφίλ
Ειρωνικα το ειπα για το σχολιο του rigelian οτι οι αριστεροι ειναι μισανθρωποι,οχι οτι δεν υπαρχουν κ τετοιοι στην Αριστερα αλλα τα παιδια του Φριντμαν εχουν αποδειξει παντου οπου πηγαν οτι ειναι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  15:57:31  Εμφάνιση Προφίλ
Το ''ημίν'' σε όλους μας
και το ''υμίν'' σε σας!!!

Με τα λίγα βασικά που θυμάμαι από την γραμματική της καθαρεύουσας!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  16:40:26  Εμφάνιση Προφίλ
Τωρα εαν καποιος απο 1000€ παρει 300€ κ δεν ειναι στο ενοικιο,με την αυξηση του ρευματος κ των βασικων αγαθων αυτα τα χρονια κ με το χαρατσι μονο, ας πουμε εναμιση μισθο ναι δε θα περναει κ ασχημα σε σχεση με καποιον που δεν εχει καθολου εισοδημα και ειναι ανασφαλιστος.Εαν του κολλανε κ ολα τα ενσημα στα 67+ με μια ισως χρονια ασθενεια και με τη συμμετοχη στα φαρμακα κ τις εξετασεις οπως τωρα ,καλα θα ειναι.Οσοι δεν ειναι τοσο τυχεροι?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  17:28:10  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Φίλε μου διαφωνώ με την λέξη ανθρωπιστική.
Νομίζεις εγώ δεν δουλεύω? Φύτρωσα ή μου τα δίνει ο μπαμπάς μου? (που δεν έχει φράγκο). Ή δεν έχω χάσει εισόδημα ή ευκαιρίες λόγω κρίσης? Να σε πετύχω σε κανάν αγώνα (ΗΜΙ κατά προτίμηση να έχουμε χρόνο να στα πω όλα).

Αν αύριο όλα πάνε στραβά, γιατί ακόμα είμαι τυχερός να στο θέσω έτσι που μπορώ να δουλεύω με καλές η κακές συνθήκες, ξέρεις τι θα κάνω?
Θα πάω στο χωριό με τους γονείς μου, δεν θα σου πω ότι θα σκάβω πατάτες γιατί είμαι καλομαθημένος τουλάχιστον για αγροτικές εργασίες, και πιστεύω μπορώ να "χρησιμοποιηθώ" καλύτερα κάπου αλλού.
Και έστω με μια σύνταξη όμως, ναι αυτές τις κουτσουρεμένες, 3-4 άτομα, θα έχουμε έστω τα όσπρια μας, (από το σουπερ-μάρκετ όχι να σκάβουμε) και την ελευθερία μας, την υγεία μας (ακόμα υπάρχει περίθαλψη), μια τηλεόραση και ίντερνετ.

Αυτό γίνεται με πάρα πολύ κόσμο, ή στο χωριό ή στην πόλη, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, που έχει φτάσει στα 35, δεν τολμάει να κάνει οικογένεια, και μένει ακόμα με την μαμά και τον μπαμπά (βέβαια φταίνε και άλλα, αλλά εδώ ναι πρωτίστως η οικονομική κρίση). Είμαι 33, κάνω 2 δουλειές, μένω σε δικό μου σπίτι, και κατάφερα πριν 1 χρόνο να πάρω... την πρώτη μου μοτοσυκλέτα. Που αμάξι. Μοτοσυκλέτα. Μεταχειρισμένη φυσικά.
Και θα μου πείς, μα είναι ζωή αυτή? Να μην μπορείς να καταφέρεις τίποτα? Να φυτοζωείς και να κυλάνε τα χρόνια? Απλά να τρώς το φαγάκι σου, και να πηγαίνεις για ύπνο.
Και θα σου πω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Είναι αργός θάνατος, είναι κατάθλιψη, είναι απαξίωση είναι 1002. Και είναι ακόμα χειρότερο, να τα κάνεις εσύ όλα αυτά, την στιγμή που ο άλλος δεν τον έχει αγγίξει η κρίση, και (επειδή έχω περάσει απο λογιστήριο) άνθρωπος που κόβει 50€ μισθούς στον καθέ εργαζόμενο, να αρχειοθετείς παραστατικά, και να βλέπεις 600€ για βενζίνες σε ένα μήνα για το προσωπικό του όχημα. (Savvas συμφωνείς). Και διάφορα άλλα, και πολλά ή πολύ χειρότερα, όπως πως κάποιοι εκμεταλεύονται το σύστημα φορολογικά/νομικά κτλ, και στο τέλος όλα αυτά σκάνε στην δική σου καμπούρα, που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα τέτοιο.
Γιατί ο άνθρωπος ολοκληρώνεται μέσα από την εργασία, την δημιουργία κτλ, και αν είναι ανήμπορος να εργαστεί, είναι εγκλωβισμένος, είναι μια ουσιαστική μορφή ανευλευθερίας.

Αλλά από την στιγμή που φαγητό θα υπάρχει, ένα κρεβάτι για ύπνο, δεν κινδυνεύεις να σου ανατινάξει το σπίτι καμιά ρουκέτα ή να σκοτωθείς σε καμιά εμπόλεμη ζώνη, και υπάρχει και περίθαλψη αν χρειαστεί, ξημερώνει η επόμενη μέρα με ασφάλεια, δεν είναι ανθρωπιστική κρίση.
Πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω επί του θέματος. Καταλαβαίνω ότι βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, αλλά κάποια πράγματα δεν βλέπω τον λόγο να μην συμφωνούμε.

ΥΓ. Έκανα λάθος για το ότι είχαμε συμφωνήσει στις αυτοκτονίες στις 150-200 λόγω κρίσης. Ήταν μεγαλύτερο το νούμερο (νομίζω 300-350?), που λίγο είχαμε βρει μια κοινή γραμμή, αλλά σίγουρα όχι 5000, ή 2 κάθε μέρα ή δεν θυμάμαι τι κατά καιρούς έχω ακούσει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  18:19:58  Εμφάνιση Προφίλ
Ειπα πριν ,οτι λεμε(λεω καλυτερα)ανθρωπιστικη κριση για τα δεδομενα δυτικου ευρωπαικου κρατους,σε συγκριση με την Αιτη ναι ειμαστε πολυ καλα ακομα(τουλαχιστον οσο θα υπαρχουν οι συνταξεις γονιων και παππουδων)
Ειναι σαν την 11/9,για τους αμερικανους κ τη δυση γενικοτερα ηταν μια τρομοκρατικη ενεργεια χωρις προηγουμενο,για εναν ιρακινο για αρκετα χρονια ηταν κατι συνηθισμενο,τοσοι σκοτωνονταν καθε εβδομαδα.
Στα υπολοιπα εννοειται συμφωνω,προσωπικα στα 41 ειμαι σε χειροτερη κατασταση παροτι πηρα ενα φιατακι μεταχ. στα27, προσφατα ενας φιλος ανεργος απο το 11μετα απο 12χρονια υπαλληλος σε φαρμακειο(με τα γυμναστηρια του τα εξω κ.λ.π.)περασε πνευμονια νοσηλευτηκε 3 μερες κ του ηρθε στην εφορια 3000€,παροτι φυση απαισιοδοξος ποτε δε φανταζομουν οτι θα φταναμε σε αυτο το σημειο,γιαυτο για μενα ειναι ανθρωπιστικη κριση,παντα πιστευα οτι θα ερθει καποτε η συγκλιση με την β.Ευρωπη αλλα οτι θα το εβλεπα στα γεραματα τωρα βλεπω συγκλιση με τη ν.Βουλγαρια κ πιστευω οτι αυτο ακριβως θελουν οι νεοφιλελευθεροι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  18:45:18  Εμφάνιση Προφίλ
Όταν 1 χώρα δεν είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει επαγγελματικά τις οικονομικές της σχέσεις με άλλα κράτη κανένα πολιτικοοικονομικό σύστημα δεν είναι υπεύθυνο για την κατάντια της. Δηλαδή αν και η αριστερά αποτύχαινε να δώσει 1 λογικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, θα μας έφταιγε η "αριστερή λαίλαπα" ή το ξερό μας το κεφάλι; Όχι Βουλγαρία ούτε την Υεμένη δεν θα μπορούσαμε να συναγωνιστούμε.

Δουλειά δουλειά δουλειά και επιτέλους δικαιοσύνη.



Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  19:33:25  Εμφάνιση Προφίλ
Μια διορθωση γιατι δεν θελω να υπερβαλω,απο χωρες σαν την Αιτη ειμαστε πολυ μα παρα πολυ μακρια,χρειαζονται 100χρονια λιτοτητα κ αν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  20:40:39  Εμφάνιση Προφίλ
Μπορεί να φθάσουμε και την Αϊτή
Προς το παρόν είμαστε λαβωμένοι Αϊτοί
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  21:06:38  Εμφάνιση Προφίλ
Εκτος ισως απο της γερακινας τον υιο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  22:31:13  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by gargadua

Όταν 1 χώρα δεν είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει επαγγελματικά τις οικονομικές της σχέσεις με άλλα κράτη κανένα πολιτικοοικονομικό σύστημα δεν είναι υπεύθυνο για την κατάντια της. Δηλαδή αν και η αριστερά αποτύχαινε να δώσει 1 λογικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, θα μας έφταιγε η "αριστερή λαίλαπα" ή το ξερό μας το κεφάλι; Όχι Βουλγαρία ούτε την Υεμένη δεν θα μπορούσαμε να συναγωνιστούμε.

Δουλειά δουλειά δουλειά και επιτέλους δικαιοσύνη.



Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.


Αυτό που κανένας δεν έχει δώσει απάντηση είναι πως γίνεται εκτός από την (πράγματι απαράδεκτη Ελλάδα και Έλληνες που έχουν για ψωμοτύρι τον δανεισμό), να χρωστάνε ΟΛΑ τα κράτη του πλανήτη.

Ας απλουστεύσουμε και ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν 100 κράτη, και το καθένα ξεκινάει με νόμισμα 100 πέτρες έκαστο. Ίσον 10.000 πέτρες συνολικά. Μπορεί αρκετά κράτη που δεν πηγαίνουν καλά, να πάνε στο μείον. Αλλά τα υπόλοιπα από το +100, θα πάνε στο +150, +200, +1000. Και οι πέτρες θα παραμένουν συνολικά 10.000.

Ε λοιπόν στον πλανήτη Γη, ΟΛΑ τα κράτη, και η (πράγματι κακή, αφήνοντας κατά μέρος και τα όργια κλοπών) Ελλάδα, αλλά και οι πλέον καλές χώρες, χρωστάνε.

Βέβαια υπάρχει η εξήγηση πως γίνεται αυτό. Υπάρχουν οι καλοθελητές, οι τράπεζες, που βγάζουν τσάμπα κέρδος. Χωρίς υποχρεώσεις, ενώ αντιθέτως τα κράτη έχουν εκατομμυρίων ειδών υποχρεώσεις που πρέπει να καλύπτουν, οι τράπεζες πλουτίζουν. Και αν κάτι δεν πάει καλά στις τράπεζες, τη πληρώνουν τα κράτη και οι λαοί. Αν δεν πάει κάτι καλά στα κράτη, τη πληρώνουν πάλι τα κράτη και οι λαοί. Μονά ζυγά, όλα υπέρ των τραπεζών, αυτές δεν πληρώνουν, μόνο εισπράτουν από τον καναπέ.

Το πλέον λογικό θα ήταν τα κράτη να έβρισκαν το τρόπο να συναλάσσονται μεταξύ τους. Χωρίς τρίτους καλοθελητές (ή τοκογλύφους, ή, ή, ή...)

Εκτός από τη δουλειά και εννοείται τη Δικαιοσύνη, κάτι θα πρέπει να αλλάξει παγκοσμίως με τα οικονομικά. Αλλιώς ο κύκλος θα διαιωνίζεται, και θα βλέπουμε και πολύ χειρότερες καταστάσεις από όσες έχει ζήσει η ανθρωπότητα. Και όλα αυτά, για το τίποτα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/01/2015 :  23:57:07  Εμφάνιση Προφίλ
Το ''Πειραματόζωα'' που ανέβασα πριν 2-3 χρόνια

δίνει κάποιες εξηγήσεις του φαινομένου: ''Υπερχρεωμένος Πλανήτης''
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/01/2015 :  00:23:54  Εμφάνιση Προφίλ
sorry αλλα για την καθυστερηση αλλα γραφω απο κινητο.
Η μερα που ξημερωνει απ'οτι φαινεται θα ειναι μια ιστορικη απο καθε αποψη νικη της Αριστερας στην Ελλαδα κ στην Ευρωπη ,ως αριστερος θα πανηγυρισω,αλλα οπως ειπα πριν,φυση απαισιοδοξος,πιστευω οτι η επομενη μερα ενδεχεται να ειναι πιο δυσκολη,με ποδοσφαιρικους ορους ειναι σαν να χανουμε παντα, αλλα τα τελευταια χρονια ειναι σαν να χανουμε με 4-0 στο ημιχριχρονο.ε. ας χαρουμε κ εμεις εμεις μια μερα.καλο βολι σε ολους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 86 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000