Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Εκλογές 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 86

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  14:49:05  Εμφάνιση Προφίλ
Πήγαινε εάν θες πιο πίσω Γιώργο για το PSI... Βαριέμαι να τα ξαναλέω. Το χαμε αναλυσει σε κουβέντα με τον Ριγκο και ήταν απο τις μοναδικές μάλιστα φορές που συμφώνήσαμε.

Το PSI εγινε απίστευτα λάθος και με το τρόπο που έγινε εκανα περισσότερο κακό παρά καλό... Το γιατί θα το δεις στη συζήτηση μας. Με bullets για να βόηθηθείς...

Αυτό δεν το λέω εγώ. ΤΟ λένε πλέον όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι του κόσμου. Το λέει η ίδια η ευρωπαική ένωση και η κεντρική τράπεζα. Το λέει και ο ρίγκο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  14:50:53  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by runner1979

quote:
Originally posted by gargadua

Αυτό που μ' αρέσει σε αυτήν την κυβέρνηση είναι ότι δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Τέρμα τα γνωστά στανταράκια που από 74 και μετά υπήρχαν σε κάθε κυβέρνηση από γιό μέχρι ανηψιό και ξάδελφο.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.



αυτο και αν είναι υπέρβαση... για την χώρα μας που φημίζεται για την αναξιοκρατία και για "τα δικά μας τα παιδιά" συνιστά πραγματικό άθλο

Το ίδιο έγινε και ως προς τους υποψήφιους για την εκλογή βουλευτών. Δεν μπορώ να έχω άποψη για κάθε Νομό, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά τον δικό μου (Μαγνησία), οι 8 υποψήφιοι ήταν οι "άνθρωποι της διπλανής πόρτας", άγνωστοι στο ευρύ κοινό, με τη καλή έννοια η λέξη άγνωστοι. Που προτιμούν αθόρυβα να παράγουν έργο, αντί να είναι γνωστοί όπως κάποιοι άλλοι που δεν κάνουν τίποτα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας από τους 8 δεν δέχτηκε να βάλει διαφήμιση στον ηλεκτρονικό ή έντυπο τύπο, και το ποιοι θα επικρατούσαν θα εξαρτούταν από τη προτίμηση του κόσμου, και όχι από τη προβολή της διαφήμισης.

Άλλα κόμματα είχαν πολύ γνωστά άτομα (οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι γνωστοί για το...τίποτα που προσφέρουν τόσα χρόνια), και όποιο τοπικό site ή εφημερίδα άνοιγες, τους έβλεπες πρωτοσέλιδα. Ενδεικτικά οι διαφημίσεις που φαίνονται στο http://issuu.com/e-thessalia (μελλοντικά για να τα δει κάποιος, θα πρέπει να πάει από 25 Ιανουαρίου 2015 και πριν). Τελικά όλοι αυτοί, πήραν το δρόμο για το σπίτι τους. Επιτέλους δηλαδή.

Για την ιστορία, τα τερτίπια της κατανομής των εδρών, έδωσαν στο κυβερνών κόμμα τις 5 από τις 6 θέσεις της Μαγνησίας, και ενώ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι κατανομές έδιναν για εδώ, δυο θέσεις στο 1ο κόμμα. Χαρακτηριστικό ότι τη 2η θέση κατέλαβε 29χρονη που πρώτη φορά συμμετείχε σε εκλογές, και έμμεσα τη γνωρίζαμε από τη θάλασσα, μέσω του πατέρα της: http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=4155&whichpage=44
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  14:52:39  Εμφάνιση Προφίλ
Εγω να σε ρωτήσω κάτι άλλο...

Με δεδομένο ότι βάσει επίσημων ερευνών η πλειοψηφία των μετοχών που πάιζονται στο ελληνικό χρηματιστήριο είναι απο ξένους ... και ότι επίσης θεωρητικά πάλι, οι ίδιες οι εταιρίες που έχουν μετοχές σε αυτό απαγορεύεται να κερδοσκοπούν πάνω σε αυτές...

Το γεγονός ότι πέφτει το χρηματιστήριο σήμερα (και μπορέι να πέφτει και για κάποιες μέρες ακόμα) μπορείς να μου εξηγήσεις με bullets και εσύ εάν θες ποιες άμεσες καταστροφικές επίπτώσεις θα έχει στην ελληνική οικονομία?

(οικονομία -και τράπεζες- που να συμπληρώσω θεωρούνται ήδη χρεωκοπημένες απο τους διεθνείς οίκους)

Edited by - sam on 28/01/2015 15:07:45
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  15:07:34  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Αν το θέμα είναι μόνο το χρηματιστήριο καμία ΑΜΕΣΗ επίπτωση.
Είσαι έξυπνος από εκεί και κάτω, ξέρεις τι θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω για πράγματα που θα μπορούσε να προκαλέσει, και δεν θέλω να καταστροφολογήσω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  15:19:30  Εμφάνιση Προφίλ
Τα απο εκεί και κάτω ειναι όμως εικασίες (που απο εικασίες για το τι μας περίμενε και μας περιμένει έτσι όπως είναι η οικονομία μας ...μπορώ να σου κάνω άπειρες)

Οι ελληνικές τράπεζες (αυτές πέφτουν βασικά) ίσως είναι καιρός να αποτιμηθούν σωστά στο χρηματιστήριο βάσει του ενεργητικού-παθητικού τους όπως γίνεται σε όλα τα σοβαρά χρηματιστήρια του κόσμου και να φτάσουν στα επιπεδα που αντικατοπτριζουν την πραγματικη τους αξια. Όπως έγινε και στην Αμερική. Να κλάψω για διευθυντάδες και για τους μετόχους ...σόρυ αλλά προηγούνται άλλοι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  20:21:00  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Είναι αποκαλυπτικό ότι το κόμμα των έγκλειστων στον Κορυδαλλό κέρδισε την τρίτη θέση τελικά από το κόμμα που είχε μια καθαρή μεταρρυθμιστική, ευρωπαϊκή ατζέντα. Για ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας μας, ο αντιδημοκρατικός υπόκοσμος είναι πιο οικείος από την ευρωπαϊκή δημοκρατία.
(του ΓΕΩΡΓΕΛΕ)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  20:41:17  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Κοιτάχτε εδώ, τι κάνει η οργή και το μίσος (κακός σύμβουλος).
Αυτό που ακριβώς φωνάζω δλδ. Ο Οπαδισμός.
Και καλά στα πολύπλοκα δεν θα συμφωνήσουμε, γιατί οι παράμετροι είναι πολλοί και όλο και κάπου θα το δει κάποιος διαφορετικά.
Αλλά κοιτάχτε εδώ τι θα πει... τύφλωση.
ΜΑΖΙΚΗ.




Πρέπει αυτή η πόρωση να γίνει αντικείμενο μελέτης στο μέλλον.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  22:31:19  Εμφάνιση Προφίλ
Η Βούλτεψη έχει κάνει εκατοντάδες αντίστοιχες δηλώσεις ακόμη πιο εξωφρενικές για ασήμαντα θέματα, αλλά σημαντικά για τη φαντασία της. Το μόνο που θα χρειαζόταν, θα ήταν το left και το κάθε left να ερευνούσε πριν σχολιάσει.
Αν θέλει κάποιος να τη πει στη Βούλτεψη, η Βούλτεψη προσφέρει άφθονο πραγματικό υλικό. Δεν χρειάζεται με ένα λάθος, να τη βγάλουν και από πάνω.

Τα δε σχόλια, σωστά ή μη, θα μπορούσανε να μπούνε σε οποιαδήποτε άλλη απίστευτη αλλά πραγματική δήλωση της Βούλτεψη. Διευκρινίζω ότι όπως έχω πει, διαφωνώ με τα επίθετα όπως αυτών των αναγνωστών, θα προτιμούσα τα επιχειρήματα. Θα πει βέβαια κανείς, και τι επιχειρήματα να παραθέτε κανείς σε όσα τραγελαφικά λέει η Βούλτεψη τους τελευταίους μήνες που βγήκε στην επικαιρότητα και ξεπέρασε και τα τρολ.........
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  22:46:46  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Δεν με πειράζει η γκάφα του left, ειλικρινά. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Δεν υπερασπίζομαι την βούλτεψη που θα ήταν όντως ικανή να πει και μεγαλύτερες κοτσάνες.
Όμως δεν διαβάζουν τον τίτλο και ξεκινάνε να βρίζουν!
Οπαδισμός!
Τα μηνύματα είχαν ξεχειλώσει, είναι πολύ περισσότερα από αυτά, 50 περίπου όταν το είχα δει.
(όπως δεν με πείραζε και το ότι έχαψε την γκάφα η nd προχτές)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  23:07:57  Εμφάνιση Προφίλ
Για την ιστορία, το left ζήτησε συγνώμη αν και κατα τη γνώμη μου μπορούσε να απαντούσε με κάτι σαν το παραπάνω. Χωρίς να σβήσει το λινκ, αλλά με edit: http://left.gr/news/aganaktismeni-i-s-voyltepsi-me-look-ton-neon-ypoyrgon-stin-orkomosia
Η νδ, ναι, μόλις έβαλα το σάιτ της , ούτε ανακάλεσε, ούτε ζήτησε συγνώμη, ούτε διόρθωσε το χθεσινό δικό της: http://nd.gr/deltia-tipou

Τα συγνώμη, ακόμη περισσότερο όταν θα μπορούσε κάποιος να τα αποφύγει με δικαιολογίες σαν αυτές που είπα, αλλά προτιμά το συγνώμη, είναι ένα ελάχιστο βήμα κατά του οπαδισμού. Τέτοιου είδους σχολιαστές θα κάνουν δεκαετίες για να λείψουν, ελπίζω τουλάχιστον να μειώνονται. Χρειάζεται ριζική αλλαγή νοοτροπίας σε πολλά πράγματα στη χώρα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  23:11:38  Εμφάνιση Προφίλ
Άκυρον, τποοθετήθηκε η νδ, αλλά η συγνώμη απουσιάζει. Φταίνε μόνο οι άλλοι.

Επίσης κανένα σχόλιο ή διόρθωση για τη γκάφα της, που παραμένει κανονικά (http://nd.gr/deltia-tipou/deltio-typoy-shetika-me-athliotites-poy-kataskeyazontai-kai-ekporeyontai-apo-syriza)



http://nd.gr/deltia-tipou/deltio-typoy-shetika-me-anartiseis-se-istoselides-gia-dithen-fthores-ston-pinaka-i

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες για δήθεν φθορές στον πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» στο γραφείο του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όσες ιστοσελίδες δημοσίευσαν την “πλάκα” ως πραγματικό γεγονός, οφείλουν τουλάχιστον να ζητήσουν συγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια».

Edited by - KostasPVol on 28/01/2015 23:15:00
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/01/2015 :  23:32:52  Εμφάνιση Προφίλ
H γκάφα του left.gr δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτή της ΝΔ. Το ένα είναι ιστοσελίδα και το άλλο πολιτικό κόμμα Δεν το λέω αν απάντηση σε αυτό που έγραψες εσύ Γιώργο. Απλά το αναφέρω.

Να δούμε και τις απαντήσεις αυτών όταν κατάλαβαν ότι έκαναν γκάφα;

1) Επανόρθωση του left.gr: Ζητάμε συγγνώμη από την κα Βούλτεψη και τους αναγνώστες μας
Το σχόλιο της κας Βούλτεψη για το «look των αριστερών της κυβέρνησης», δεν έγινε ποτέ στην πραγματικότητα, ήταν απλά μία κατά το κοινώς λεγόμενο «τρολιά» του jungle report, απ' όπου και η φωτογραφία
Ως εκ τούτου, ζητάμε συγγνώμη τόσο από την κα Βούλτεψη όσο και από τους αναγνώστες του left.gr το οποίο στην τεράστια πίεση των ημερών υπέπεσε στο ατόπημα.

2) Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες για δήθεν φθορές στον πίνακα «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» στο γραφείο του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Όσες ιστοσελίδες δημοσίευσαν την “πλάκα” ως πραγματικό γεγονός, οφείλουν τουλάχιστον να ζητήσουν συγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια».
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/01/2015 :  08:42:00  Εμφάνιση Προφίλ
Επιτέλους μετά απο τα άθλια μαύρα χρόνια των μνημονίων της φτώχειας και της συνταγματικής εκτροπής, κάτι ελπιδοφόρο έρχεται. Δεν θα ξεχάσω τα απογοητευμένα βλέμματα των συνανθρώπων μας έξω απο τα εκλογικά κέντρα και το δίκαιο θυμό τους ενάντια στη δράκα των φασιστών που τους καταπάτησαν και σφετερίστηκαν την εξουσία. Το ίδιο βράδυ τα βασανισμένα αυτά βλέμματα φωτίστηκαν ξανά.
Η ελπίδα γεννιέται..!

Εἶπες ἐδῶ καὶ χρόνια:
Κατὰ βάθος εἶμαι ζήτημα φωτός.
Καὶ τώρα ἀκόμη σὰν ἀκουμπᾷς
στὶς φαρδιὲς ὠμοπλάτες τοῦ ὕπνου
ἀκόμη κι ὅταν σὲ ποντίζουν
στὸ ναρκωμένο στῆθος τοῦ πελάγου
ψάχνεις γωνιὲς ὅπου τὸ μαῦρο
ἔχει τριφτεῖ καὶ δὲν ἀντέχει
ἀναζητᾷς ψηλαφητὰ τὴ λόγχη
τὴν ὁρισμένη νὰ τρυπήσει τὴν καρδιά σου
γιὰ νὰ τὴν ἀνοίξει στὸ φῶς.

Γιώργος Σεφέρης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nick F
Master Forum-Runner

Greece


2942 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/01/2015 :  10:24:49  Εμφάνιση Προφίλ
Φεγγαράκι μου λαμπρό
φέγγε μου να περπατώ
να πηγαίνω στο σχολειό
να μαθαίνω γράμματα,
πράγματα, σπουδάγματα
του Θεού τα πράγματα...

______________________
Βάφλα με παγωτό παρφέ σοκολάτα & κρέμα,με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και σιρόπι σοκολάτας...!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

than
Senior Forum-Runner

Greece
474 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/01/2015 :  12:58:23  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Nick F

Φεγγαράκι μου λαμπρό
φέγγε μου να περπατώ
να πηγαίνω στο σχολειό
να μαθαίνω γράμματα,
πράγματα, σπουδάγματα
του Θεού τα πράγματα...

______________________
Βάφλα με παγωτό παρφέ σοκολάτα & κρέμα,με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και σιρόπι σοκολάτας...!!




Το 3 πουλάκια κάθονταν θα κόλλαγε περισσότερο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 86 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000