Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Εκλογές 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 86

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/02/2015 :  16:47:15  Εμφάνιση Προφίλ
Μαζί σου!!!!!

Το μόνο θέμα είναι πως ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα απο τη φορολόγηση του 50%, είναι η άνιση φορολογική αντιμετώπιση. Είναι πως δεν υπάρχει μεγάλη εταιρεία απο ένα οικονομοκικό μέγεθος και πάνω που να φορολογείται με αυτό το ποσοστό. Και όσο μεγαλύτερη είναι η εταιρεία τόσο μικρότερο είναι το πραγματικό ποσοστό που τελικα φορολογείται μέ διάφορα φορολογικά φιλελεύθερα τερτίπια αλλα και τη συνέργεια της "φιλελεύθερης" ευρωπαϊκής ένωσης. Οι δέ πολυεθνικές που είναι και οι μεγαλύτεροι παίκτες της ελληνικής αγοράς με τη μέθοδο των ενδοομιλικών συναλλαγών καταφέρνουν πολύ εύκολα να περνάνε σχεδόν όλο το κέρδος τους απο τη χώρα που δραστηριοποιούνται στις χώρες που τους βολεύει...

Ας κοιτάξουμε να τα λύσουμε ΜΑΖΙ λοιπόν αυτά και όχι να ξεχνάμε τα σημαντικότερα... Θες να πάει ο φόρος 10% για όλους? Να πάει.... Γιατί τώρα είναι επί της ουσίας 10% μόνο για κάποιους και αυτοί δεν είναι εκείνοι που κατηγορείτε και εσεις (γενικά μιλάω και εγώ)

Το κακό είναι ότι ΔΕΝ θέλουμε ως ευρωπαϊκή ένωση (και θα εκβιαστούμε σκληρά για αυτό) να πάει ο φόρος στην Ελλάδα στο 10% γιατί αυτοί που μας ενδιαφέρει να φορολογούνται στην Ελλάδα είναι η μαρίδα και με τη καμία δεν μας ενδιαφέρει να φορολογηθούν εδώ οι Γερμανικές εταιρίες ή αυτές που μεταφέρουν τα ελληνικά κέρδη τους μέσω ενδοομιλικών στο Λουξεμβούργο π.χ..

Είναι φίλε Γιώργο που η χαμηλή φορολόγηση στο νεοφιλελευθερισμό είναι ωραία σαν θεωρία αλλα στο γερμανοδιοικούμενο ευρωπαϊκό πλαίσιο και γενικά στη παγκοσμιοποίηση που ζούμε όπου το χρήμα είναι ο Θεός μας και τις αποφάσεις τις παίρνουν εκείνοι που το έχουν περισσότερο πάντα προς όφελος τους, πάσχει πολύ στη πράξη...

Edited by - sam on 05/02/2015 16:58:53
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/02/2015 :  16:56:36  Εμφάνιση Προφίλ
Είναι χαρακτηριστικό ότι με σκάνδαλα όπως το Lux leaks μόνο κάτι "τρελοί" και "γραφικοί" έχουν ασχοληθεί στην Ελλάδα... και οι περισσότεροι πολίτες εάν τους ρωτήσεις (δεν ξέρω καν εαν εσύ έχεις υπόψιν σου το θέμα) δεν γνωρίζουν καν τι παίζεται...

http://www.thepressproject.gr/luxleaks/
http://www.koutipandoras.gr/article/128749/o-zan-klont-gioynker-prepei-na-proothisei-tin-odigia-kata-toy-xeplymatos-mayroy
http://hotdoc.gr/article/3293/stin-piramida-twn-lux-leaks/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

chamav
Advanced Forum-Runner

Greece


366 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/02/2015 :  17:22:18  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by sam

Είναι χαρακτηριστικό ότι με σκάνδαλα όπως το Lux leaks μόνο κάτι "τρελοί" και "γραφικοί" έχουν ασχοληθεί στην Ελλάδα... και οι περισσότεροι πολίτες εάν τους ρωτήσεις (δεν ξέρω καν εαν εσύ έχεις υπόψιν σου το θέμα) δεν γνωρίζουν καν τι παίζεται...

http://www.thepressproject.gr/luxleaks/
http://www.koutipandoras.gr/article/128749/o-zan-klont-gioynker-prepei-na-proothisei-tin-odigia-kata-toy-xeplymatos-mayroy
http://hotdoc.gr/article/3293/stin-piramida-twn-lux-leaks/



http://www.thebureauinvestigates.com/2015/02/04/boost-for-juncker-as-possible-probe-by-meps-into-luxleaks-scandal-now-in-the-balance/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/02/2015 :  14:40:39  Εμφάνιση Προφίλ
Η Γερμανία κήρυξε «πόλεμο» στην Ελλάδα μέσω ΕΚΤ

Λίγες ώρες μετά την κλιμάκωση της αντιπαράθεσης Αθήνας – Βερολίνου η «ανεξάρτητη» ΕΚΤ αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στην Ελλάδα ανακοινώνοντας ότι δεν θα δέχεται πλέον ως ενέχυρα τα Ελληνικά ομόλογα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι Ελληνικές τράπεζες έχουν στη διάθεσή τους μόνο το μηχανισμό του ELA για την άντληση ρευστότητας, ο οποίος ελέγχεται και πάλι από την ΕΚΤ.

Ακολουθώντας την κλασσική ρήση “κάντε την οικονομία να ουρλιάξει” η ΕΚΤ επιχειρεί να στραγγαλίσει την ρευστότητα του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος στέλνοντας ένα μήνυμα στην Αθήνα.

Αυτά περί της “ανεξαρτησίας” της ΕΚΤ και της “ασφάλειας” που προσφέρει η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Για αρκετούς αναλυτές που παρατηρούν την τελευταία ώρα τις εξελίξεις που πυροδότησε η απόφαση στις διεθνείς χρηματαγορές η απόφαση ή τουλάχιστον η απειλή ενός Grexit, από την πλευρά της Ελληνικής κυβέρνησης, φαντάζει πλέον ως η καλύτερη επιλογή.

Όπως εξηγεί και το Bloomberg η απόφαση δεν πρέπει θεωρητικά να έχει σημαντικές επιπτώσεις στις Ελληνικές τράπεζες, οι οποίες δεν εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από Ελληνικά ομόλογα ενώ κάθε περιορισμός ρευστότητας μπορεί να αντισταθμιστεί από τον μηχανισμό του ELA.

Τα πρόβλημα, εκτός από το ενδεχόμενο να χαθεί ολοκληρωτικά η αξιοπιστία του τραπεζικού συστήματος, είναι το τεράστιο πολιτικό κόστος της απόφασης.

http://info-war.gr/2015/02/%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B5-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/02/2015 :  02:12:53  Εμφάνιση Προφίλ
-Κύμα συμπαράστασης Γερμανών πολιτών κατά την διάρκεια της συνάντησης Βαρουφάκη-Σόιμπλε.
https://www.facebook.com/VforVaroufakis/photos/a.675162392600644.1073741828.674624442654439/678568655593351/?type=1&theater

-Συμπαράσταση και απο την Ιταλία. «Κάτω τα χέρια από την Ελλάδα», «Τέλος στη λιτότητα», «Διαγράψτε τα χρέη», φώναζαν έξω από την έδρα της Κεντρικής Τράπεζας της Ιταλίας στο κέντρο της Ρώμης δεκάδες ακτιβιστές και διανοούμενοι της πρωτοβουλίας «Αλλάζει η Ελλάδα – Αλλάζει η Ευρώπη», του «Transform Italia», της «Ταξιαρχίας Καλημέρα» και της «Άλλης Ευρώπης».

Ετοιμάζουν σειρά κινητοποιήσεων υπερ της Ελλάδας. Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν δεκάδες ενημερωτικές εκστρατείες από τις επιτροπές στήριξης της Ελληνικής κυβέρνησης, με στόχο τη στήριξη δύο σημαντικών κινητοποιήσεων.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, την ημέρα της συνεδρίασης του Eurogroup, όπου οι ακτιβιστές θα πολιορκήσουν τις έδρες της Τράπεζας της Ιταλίας ζητώντας την αλλαγή του ρόλου της ΕΚΤ, μια ευρωπαϊκή διάσκεψη για τα χρέη και δημόσιες επενδύσεις για την ανάπτυξη και την απασχόληση στην Ευρώπη.

Η δεύτερη κινητοποίηση στοχεύει σε μια Πανιταλική διαδήλωση υπέρ της Ελληνικής κυβέρνησης και κατά της λιτότητας στις 14 Φεβρουαρίου στη Ρώμη. Το παρόν στη συγκέντρωση έχουν δηλώσει αρκετοί διανοούμενοι και ανέντακτοι, πολιτικοί του δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου, σύλλογοι και κινήματα.
http://left.gr/news/edra-kentrikis-trapezas-italias-kato-ta-heria-apo-tin-ellada-fonazoyn-tora-aktivistes


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/02/2015 :  13:53:21  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Αθήνα
Μείωση κατέγραψε η μισθωτή απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα τον Ιανουάριο σύμφωνα με στοιχεία τους συστήματος Εργάνη που δόθηκαν σήμερα Τρίτη στη δημοσιότητα.

Οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 91.987, ενώ οι αποχωρήσεις σε 101.260, ήτοι προκύπτει αρνητικό ισοζύγιο προσλήψεων - αποχωρήσεων κατά 9.273 θέσεις εργασίας.
Από τις 101.260 συνολικά αποχωρήσεις, οι 46.354 προήλθαν από οικειοθελείς αποχωρήσεις και οι 54.906 από καταγγελίες συμβάσεων αορίστου χρόνου ή λήξεις συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Η μείωση της απασχόλησης έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο του 2014, καθώς το ισοζύγιο προσλήψεων - απολύσεων ήταν αρνητικό τον Σεπτέμβριο κατά 3.960 θέσεις εργασίας, τον Οκτώβριο κατά 66.636, το Νοέμβριο κατά 20.331 και τον Δεκέμβριο κατά 834.

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231384494
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/02/2015 :  14:35:41  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Τρίτη ημέρα που η Ζωή Κωνσταντοπούλου ασκεί τα καθήκοντά της ως πρόεδρος της Βουλής και είχε την πρώτη της κόντρα με βουλευτή.

Πολλοί θα περίμεναν ότι ο πρώτος καβγάς που θα είχε στο Κοινοβούλιο θα ήταν με βουλευτή της αντιπολίτευσης, ωστόσο διαψεύσθηκαν, αφού ο Νίκος Φίλης, βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, της έκανε παρατήρηση.

Η αφορμή δόθηκε όταν η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επέτρεψε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη (πρώην δημοσιογράφο της ΕΤ3) να μιλήσει συνολικά 15 λεπτά, ενώ ο χρόνος που δικαιούνται οι βουλευτές είναι 7 λεπτά.

Στη συνέχεια ο κ. Φίλης της επεσήμανε πως το προεδρείο πρέπει να τηρεί τον προβλεπόμενο χρόνο που μπορούν να μιλούν οι βουλευτές.
Η απάντηση που έλαβε από την κ. Κωνσταντοπούλου -η οποία έδειξε να μένει άφωνη από την παρέμβαση Φίλη- ήταν πως το προεδρείο το γνωρίζει και θα μεριμνήσει. Ωστόσο, η απάντησή της δεν κάλυψε τον κ. Φίλη, ο οποίος της ανταπάντησε πως το προεδρείο το γνωρίζει, αλλά δεν κάνει τίποτα.
Στη δεύτερη απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Κωνσταντοπούλου σάστισε, καθώς δεν περίμενε την παρατήρηση, και το μόνο που είπε είναι πως δεν περίμενε να κάνει παρατήρηση κάποιος βουλευτής που είχε ήδη μιλήσει.

Επίθεση και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στο ίδιος μήκος κύματος ζήτησε και πήρε τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε παρατήρηση στην πρόεδρο της Βουλής γιατί επέτρεψε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκο Τριανταφυλλίδη να μιλήσει επί τόση ώρα, «ίσως εξαιτίας του πρότερου βίου του», όπως είπε.

«Αν συμμορφωνόμουν στις υποδείξεις σας, δεν έπρεπε να σας δώσω τον λόγο. Προκρίνω την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών. Απόφαση του προεδρείου είναι να εκφραστούν χωρίς οχληρές παρεμβάσεις από το προεδρείο. Δεν έχει να κάνει με τον πρότερο βίο του κ. Τριανταφυλλίδη. Το προεδρείο έκρινε ότι το μείζον θέμα για το "μαύρο της ΕΡΤ" έπρεπε να αναπτυχθεί από τον βουλευτή χωρίς να κλείσει τα μικρόφωνα», ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη.



Πηγή: Βουλή: Ο πρώτος καβγάς της Ζωής έγινε με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/190939/voyli-o-protos-kavgas-tis-zois-egine-me-voyleyti-toy-syriza#ixzz3RLSDEkQi
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/02/2015 :  20:48:22  Εμφάνιση Προφίλ
Γιατί έχει άδικο η κυβέρνηση και γιατί πρέπει να τη στηρίξουμε.
http://info-war.gr/2015/02/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/02/2015 :  01:28:14  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Με 162 «ναι» και 137 «όχι»
Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση

Θα γίνω κακός αν πω, ότι είναι ΣΧΕΔΟΝ τα ίδια υπέρ... που είχε και η προηγούμενη και έπεσε?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/02/2015 :  02:04:37  Εμφάνιση Προφίλ
Ναι αλλα η προηγούμενη δεν είχε αυτόν!

https://www.youtube.com/watch?v=aObEBlke21A

"Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει"

(Η ομιλία είναι όλα τα λεφτά αλλα ειλικρινά τη λυπήθηκα τη καημένη τη κοπέλα της νοηματικής )
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/02/2015 :  04:11:08  Εμφάνιση Προφίλ
Η προηγούμενη έπεσε επειδή έπρεπε να βγάλει ΠτΔ με 180 ψήφους. Για αυτό το λόγο έγιναν και εκλογές
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/02/2015 :  14:43:13  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by sam

Ναι αλλα η προηγούμενη δεν είχε αυτόν!

https://www.youtube.com/watch?v=aObEBlke21A

"Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει"

(Η ομιλία είναι όλα τα λεφτά αλλα ειλικρινά τη λυπήθηκα τη καημένη τη κοπέλα της νοηματικής )



http://www.tokoulouri.com/politics/gnofos-dofos-zofos/



________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/02/2015 :  15:40:19  Εμφάνιση Προφίλ
"Κύριε Πρόεδρε, τα σέβη μου.
Κυρίες και κύριοι Βουλευταί, υπάρχει καιρός του λέγειν, υπάρχει καιρός του αντιλέγειν, υπάρχει καιρός του ψέγειν. Σήμερα για μένα θα είναι ο καιρός του υμνείν, αίνων έπαινον του υμνείν την ιλιαδορωμιοσύνην.
Κύριες και κύριοι Βουλευταί, έρχομαι από μακριά. Οι συλλέκτριες των κρόκων της Θήρας έρχονται δίπλα μου και πηγαιμένες δίπλα με τον βόρειον τον άνεμο οι Μυροφόρες με τη χρυσή των αγγέλων αντανάκλαση.
Κύριοι Βουλευταί και κυρίες Βουλευταί ή Βουλευτίνες ή κυρίες και κύριοι σύντροφοι και συντρόφισσες, επειδή σήμερα, αύριο, παραπέρα, αυτές τις μέρες, όπως πάντοτε, αείποτε και συνεχώς, θα βυσσοδομούν πάλι η κουστωδία των δυσσεβών Βρυξελλών και εκείνος ο αρχέκακος όφις ο Αλεμανός, γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να ξαναγυρίσουμε στον καθ’ ημάς τρόπον. Ποιος είναι ο τρόπος μας; Αυτός πάσα γην και θάλασσαν εσβατών τη ημετέρα τόλμην καταναγκάσαντες γενέσθαι μνημεία αΐδια καλών τε και κακών συγκατοικήσαντες και επειδή θα επανέλθουν πάλι οι δυσσεβείς και οι άλλοι Αλεμανοί και ως αρχέκακος όφις, εμείς ξέρουμε ότι θα συμπαραταχθούμε, θα συμπορευθούμε, θα συμπολεμήσουμε τη υπερμάχω στρατηγώ που’ χει στα μάτια της ψηφιδωτό τον καημόν της ρωμιοσύνης.
Βεβαίως, εμείς διδάξαμε στην οικουμένη, εμείς διδάξαμε πάντοτε, εσαεί και αείποτε και ξανά και ξανά ότι σ’ αυτόν εδώ τον χρονικώς υπεράχρονον τόπον, σ’ αυτόν τον τόπον, στην κορυφήν του Ομήρου και στο ακροθίνιον του Ολύμπου, εμείς οι Ολύμπιοι διδάξαμε εδώ ότι η έρις γίνεται έρως. Ναι, η έρις γίνεται έρως, έρως ελευθερίας και φυσικά ξέρουμε πολύ καλά ότι ξεκινούμε όπως πάντα εδώ και τρεις χιλιάδες ηττημένοι, αλλά ως ηττημένοι είμαστε αυτοί οι οποίοι θα ξαναδώσουμε σ’ αυτόν τον πλανήτη των πεπλανημένων πλανητών και των πλανήτων, την καθ’ ημάς καθεστηκυίαν πολιτείαν. Ποια είναι η καθ’ ημάς καθεστηκυία πολιτεία; Μία και μόνη. Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει."


ΥΓ. Ο αθεόφοβος ακόμα και τα σαρδάμ που ίσως κάνει με τη κορυφήν του Ομήρου και το ακροθίνιον του Ολύμπου όπου μάλλον θα ταίριαζαν καλύτερα οι λέξεις αντίστροφα ή που δεν αναφέρει λέξη για τα έτη στις "τρεις χιλιάδες", όταν αυτά τα κάνει ο Ζουράρις μπαίνεις σε σκέψεις για το εάν είσαι τόσο ανόητος γιατί τα κανε και αυτά σκόπιμα και η ομιλία έχει πέντε έξι επίπεδα ανάγνωσης απο κάτω!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/02/2015 :  20:18:46  Εμφάνιση Προφίλ
Επιτέλους ακούμε Ελληνικά σ΄αυτή τη βουλή! Οι προηγούμενοι μιλάγανε τα "κουτσαβάκικα" και αυτά χωρίς αυθεντικότητα και στην πιο ευτελισμένη τους μορφή.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

runner1979
Senior Forum-Runner

Greece


637 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/02/2015 :  22:01:06  Εμφάνιση Προφίλ
αναμενόμενη κατάληξη ήταν αυτό που συνέβει με την διερμηνέα...

πέρα από κωμικοτραγικό είναι πραγματικά ντροπή και τεράστια προσβολή για τα άτομα με προβλήματα ακοής που στο 2015 δεν λειτουργεί το speech to text ούτε καν στο κανάλι της βουλής. Την νοηματική ελάχιστοι την γνωρίζουν (ακόμη και από τους κωφούς) και είναι ελλειπέστατη σαν μορφή επικοινωνίας. Άλλα τί να σχολιάσεις; που να βγάλεις άκρη.. το γνωστό μπάχαλο της Ελλάδας
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 86 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000