Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Εκλογές 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 86

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2015 :  23:12:42  Εμφάνιση Προφίλ
Τα 12 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ
που ''καταφέραμε'' σαν τελευταία δόση
πρέπει να δικαιολογηθούν ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ προορίζονται...

Τα 200 και πλέον δεν είναι αρκετά
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2015 :  23:19:44  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Deorum

«Η μεγαλύτερη απειλή για την Ελλάδα ήταν ότι το τραπεζικό σύστημά της θα παρέδιδε το πνεύμα την επόμενη Τετάρτη», σχολίασε στην ιρλανδική τηλεόραση ο Νούναν ο οποίος συμπλήρωσε πως αυτός ήταν ο πρώτος γύρος συνομιλιών για να διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα δεν θα καταρρεύσει την επόμενη εβδομάδα.

Ο κύριος που το λέει αυτό, είναι ΥΠ.ΟΙΚ. της Ιρλανδίας. Τώρα ενεργός, όχι κάποτε ήταν, ή κάποτε κάπου διακρίθηκε.




και είμαστε σίγουροι φυσικά όλοι 1000% τι θα σήμαινει ακριβως αυτό για την ευρώπη και το ευρώ...

Τίποτα ...εεε?

Καλό είναι να κοιτάμε όλες τις όψεις του νομίσματος.... Το grexit ήταν απειλη που αιωρούταν στη διαπραγμάτευση απο όλους και αυτό φανηκε και στους τίτλους των εφημερίδων παγκοσμίως. Μία το απειλούσε η Γερμανία και μία η Ελλάδα (καμία όμως δεν είχε τα @@@@ να το θέλει πραγματικά γιατί εκεί είναι αχαρτογράφητα νερά για το καθεναν). Ας μην είμαστε λοιπον τόσο βέβαιοι για το τι απο όσα απειληθηκαν να γίνουν στη διαπραγμάτευση μπορεί πραγματικά να γινόντουσταν. Αυτό άλλωστε είναι η διαπραγμάτευση. Και η μπλόφα ...και η απειλή. Εχω διαβάσει σε δεκάδες άρθρα τις τελευταίες μέρες ότι η περίπτωση μας δεν είναι καθόλου ίδια με την Κύπρο (εκεί άλλωστε μία τράπεζα είχε ουσιαστικό πρόβλημα και το θέμα ήταν να γίνει το κούρεμα των καταθέσεων -αρκετές εκτός ευρωπαϊκής μάλιστα ένωσης καταθετών-). Γνωρίζει κάποιος να μας πει εγγυημένα "πόσο" ελεγχόμενος ήταν ή δεν ήταν ο στραγγαλισμός της Ελλαδας που επιχειρήθηκε τη τελευται βδομάδα. Γιατί αυτό που είδα εγώ είναι πως όταν ο Σόιμπλε πήγε για τη περασμένη Πέμπτη να τον τραβήξει (πως δεν δεχόταν καν ΑΥΤΗ την επιστολή Βαρουφάκη) ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ πως για μια μέρα η Γερμανία κινδύνεψε να απομονωθεί... και την άλλη μέρα έσπευσε το bild νομίζω να "διαρεύσει" ότι ήταν άλλη η επιστολή... (ανοησίες όπως φανηκε στη πορεία)

Δεν είμαι λοιπόν καθόλου σίγουρος για τα ποια είναι λόγια και ποια μπορούσαν η σκόπευαν να κάνουν πράξεις ΟΛΕΣ οι πλευρες...

ΚΑι αυτό πάει και σε αυτό που είπε ο Νικός. Όπου εκεί ομως εκτιμώ ότι και αρκετοί -εάν όχι οι περισσότεροι- ψήφισαν στο ίδιο πνεύμα (γιατί δεν γίνεται και 80% υπερ της ευρωζώνης -το οποίο το είχε εγγυηθεί ο σύριζα- και 80% στο να τα κάνουμε όλα π@@τ@ν@ μόνοι μας)

Edited by - sam on 21/02/2015 23:23:16
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  00:14:14  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο
Βαρουφάκης: Σχεδόν σίγουροι ότι οι θεσμοί θα πουν «ναι» στη λίστα.

Δλδ οκ όλα τα άλλα.

Αλλά νομίζω πρέπει και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ να παραδεχτεί ότι η αντικατάσταση της λέξης ΤΡΟΙΚΑΣ (επειδή το ανακοινώσαμε) με την λέξη "ΘΕΣΜΟΥΣ" (που είναι ακριβώς τα ίδια μέλη όπως πριν) αποτελεί δούλεμα.
Τώρα να συζητήσουμε ότι οι όροι και όπως φέραμε το παιχνίδι ή έστω η προσπάθεια ήταν τίμια και ειλικρινής, αυτά ΜΠΟΡΩ να τα κουβεντιάσω, έστω και αν δεν πεισθώ. Όμως δέχομαι ότι εγώ το βλέπω έτσι ο άλλος αλλιώς.

Σε αυτό όμως... θεωρώ ότι με προσβάλλεις.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  03:19:05  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Gypaetos

quote:
Originally posted by KostasPVol

Κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι ο βόθρος που είχαν δημιουργήσει επί δεκαετίες αυτοί που ψήφιζαν και δικαιολογούσαν, θα καθαρίσει ως διά μαγείας.

Αν δεν σπάσουν αυγά, ομελέτα δεν γίνεται. Όταν προσπαθείς να αλλάξεις και να σωθείς από αυτά που έκαναν οι σωτήρες που ψήφιζαν αμετανόητοι ακόμη και τώρα συμπολίτες μας, θα θυσιάσεις πράγματα, και θα έχεις παράπλευρες απώλειες. Σε πόλεμο βρίσκεσαι, όχι σε πικ νικ. Αν αυτές οι παράπλευρες απώλειες είναι μια αύξηση των αναλήψεων από τις τράπεζες, τότε η "απώλεια" είναι αστεία.

Από τη δολιότητα Σαμαρά το πρόγραμμα έληγε 28 Φεβρουαρίου αντί 4 μήνες μετά. Και όλα αυτά των τελευταίων εβδομάδων έγιναν για να πάρουμε τη 4μηνη παράταση που με μια υπογραφή θα είχε πάρει ο Σαμαράς όταν του την έδιναν, και που αν είχε συμβεί αυτό, η συγκυβέρνηση θα έκανε αυτά που θα σκοπεύει να κάνει στο προσεχές 4μηνο, χωρίς "αδειάσματα τραπεζών". Ο Τσίπρας φταίει βέβαια, λες και υπήρχε άλλος τρόπος πέρα της σκληρής στάσης να έπαιρνε τη παράταση. Δεν φταίει ο Σαμαράς που ήθελε να φέρει σε αδιέξοδο τη νέα κυβέρνηση.

Σε 4 μήνες εδώ θα είμαστε να δούμε τις εξελίξεις και τις νέες διαπραγματεύσεις. Σε τυχόν επιτυχία των κινήσεων της συγκυβέρνησης, αυτή θα μπορεί να ζητήσει πάρα πολλά επειδή φέρνει αποτέλεσμα. Κι ας τολμήσουν να τα αρνηθούν οι Σόιμπλε. Θα φανεί ακόμη περισσότερο ότι υπονομεύουν την αλλαγή.

Να γίνονται πάντως σχόλια από υποστηρικτές των προηγούμενων καταστάσεων (και τι δεν διαβάζαμε τόσα χρόνια), είναι απόλυτα σουρεαλιστικό.



Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, εγώ πάντως υποστηρίζω όποια κόμματα και όποια κυβέρνηση έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Η παρούσα έστω και αργά απέκτησε (όταν ήρθαν τα ζόρικα και πλησιάζαμε την χρεοκοπία). Εσύ που υποστηρίζεις Καζάκη, δραχμή, θεωρίες για επαχθή χρέη κ.λπ., τι σχέση έχεις με αυτά που υπέγραψε χτες η κυβέρνηση και πρεσβεύει; Αντιστρέφω λοιπόν αυτό που έγραψες για να σου πω ότι είναι πολύ σουρεαλιστικό ΕΣΥ να στηρίζεις πχ Βαρουφάκη και Τσίπρα που ορκίζονται στην παραμονή στην ευρωζώνη, στην αναγνώριση και αποπληρωμή του χρέους, αποδέχονται την εποπτεία και ετοιμάζουν τα επόμενα καραμνημονιακά μέτρα, διότι τότε ΕΣΥ γίνεσαι εντελώς ανακόλουθος με τις ιδέες σου...

Η προηγούμενη κυβέρνηση-κυβερνήσεις ήταν ανεπιθύμητες από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Προστατεύονταν απο τα κάγκελα και τους σωματοφύλακες, και δεν εμφανίζονταν στο κοινό τους, παρα μόνο δύο φορές το χρόνο, στις παρελάσεις, και εκεί αναγκαστικά, και με δρακόντια μέτρα για να μην υποστούν την οργή του.

Η τωρινή κυβέρνηση, μέχρι στιγμής βέβαια, έχει τη συντριπτική εκτίμηση του λαού, αριστερών και δεξιών. Ούτε κάγκελα χρειάζεται, και αν δεν αλλάξει κάτι, θα δούμε επιτέλους τον άλλο μήνα παρέλαση ανθρώπινα.

Οι σκέψεις μου δεν αλλάζουν, θεωρώ το ευρώ καρκίνο για την Ελλάδα και την Ευρώπη όσο κάνουν κουμάντο σε αυτό νταβατζήδες. Ωστόσο δεν μπορώ παρά να εκτιμήσω την ως τώρα προσπάθεια της κυβέρνησης παρά τη διαφορά αντιλήψεων που έχω. Αν στο μέλλον η στοιχειώδης αξιοπρέπεια μετατραπεί στην υποτέλεια των προηγούμενων (υποθετικό το σενάριο), τότε η εμπιστοσύνη θα χαθεί όχι μόνο από μένα, αλλά και από τη πλεοψηφία που τη στηρίζει και την εκτιμά ανεξαρτήτως από το αν τη ψήφισε. Θα φύγουν σε αυτή τη περίπτωση, και αυτοί νύχτα.

Στο προσεχές 4μηνο, και μετά βέβαια το 4μηνο, θα δούμε στη πράξη τι υπέγραψε, δεν χρειάζεται να προεξοφλείς για τις εντυπώσεις συνέχιση των προηγούμενων. Προσωπικά το αποκλείω, αλλά λίγη υπομονή χρειάζεται από όλους μας για να δούμε ποιος θα πληρώσει και τι.

Αν πληρώσουν οι εφοπλιστές αυτό που τους αναλογεί μειώνοντας συντριπτικά το ποσό φορολογίας των μη εχόντων, αν διωχθεί η Ζήμενς και άλλες εταιρείες που μας κατέκλεψαν, αν κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για δίκαιη δίκη για πολιτικούς που υπέπεσαν σε έσχατη προδοσία, αν ελεγθεί πως προέκυψε το χρέος, αν, αν, αν, τότε θα είμαστε σε καλό -βάση των συνθηκών- δρόμο.

Αν πάλι υπάρξει αδιαφορία και συνεχίσει η Μαφιοκρατία να θριαμβεύει, τότε χαράς ευαγγέλια για όσους αρέσκονται σε αυτή θεωρόντας τη Δημοκρατία.

-Η επιμονή για ειρωνία ως προς τις διαπραγματεύσεις επειδή υπήρξαν παράπλευρες απώλειες λόγω των αυξημένων αναλήψεων από τις τράπεζες, ισοδυναμεί κατά τη γνώμη μου με το να λέει κάποιος σε θύμα βιασμού πως αν δεν αντιστεκόταν θα είχε λιγότερες συνέπειες. Ή να λέει πως στη κατοχή δεν έπρεπε να υπάρξει αντίσταση. Πόσο δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό πως αν κανείς φοβάται ακόμη και ένα ανθυποbank run, μπροστά σε κάτι εκατομμύρια φορές σημαντικότερο, τη διαπραγμάτευση, θα είναι μια ζωή ο δούλος των τοκογλύφων.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  11:33:58  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by NIKOS T.

Το ερώτημα παραμένει: η όλη προηγούμενη στάση και οι υποσχέσεις υπήρξαν αποτέλεσμα αδυναμίας και ανικανότητας αντίληψης και διάγνωσης της πραγματικότητας ή συνειδητό ψέμα για επίτευξη πολιτικών στόχων; Και επειδή ένα από τα δύο ισχύει, ποιο είναι το χειρότερο; Συνεπώς: Προσγείωση στον ρεαλισμό ή στην πικρή αλήθεια; Γιατί όποιος δεν κατανοεί ή δεν αποδέχεται τους θεσμικούς και προπάντων τους πραγματικούς περιορισμούς του Ευρωσυστήματος, μάλλον κατά λάθος βρίσκεται ή επιθυμεί να βρίσκεται στο ευρώ. Άλλο είναι το πολιτικό ευχολόγιο, και άλλο ο οικονομικός ρεαλισμός. Δυστυχώς, συνεχίζουμε να συνδέουμε τις τύχες μας με το Eurogroup. Καμία εθνική αυτογνωσία και ενδογενής συσπείρωση για ανασυγκρότηση και ανάπτυξη.
"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"


Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ηγεσία γνώριζε πολύ καλά τους περιορισμούς και την έκβαση της "διαπραγμάτευσης", αλλά γνωρίζει ομοίως ότι υπάρχει πολύς (αλλά πραγματικά πολύς) κόσμος που θα καταπιεί αμάσητη την τελική κωλοτούμπα ή μάλλον ευχαρίστως κάνει την κωλοτούμπα στις απόψεις του μαζί με τον Σύριζα. Το πρόβλημα είναι γενικότερο και σωστά το θέτεις: όλα τα κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα ενδιαφέρονται απλώς για να καταλάβουν την εξουσία, όχι για να βοηθήσουν την χώρα, να συμφωνήσουν σε πέντε βασικά πράγματα και να τα εφαρμόσουν. Έτσι κι ο Σαμαράς (και ο Βενιζέλος) κορόιδευε τον κόσμο για διαπράγματευση, πήρε την εξουσία και ακολούθησε την πεπατημένη. Ο Τσίπρας μία από τα ίδια: δεν ψήφισε ούτε ένα νόμο τόσα χρόνια ενώ κατά τ'άλλα συμφωνεί με το 70% του μνημονίου(!), έταζε διαγραφή χρέους και κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο (εδώ πραγματικά το τερμάτισε), ήταν βέβαιος ότι ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα του αρνηθεί η Μέρκελ, και μόλις βγήκε υπέγραψε ότι θα το αποπληρώσει όλο και με εποπτεία και υποβάλει μέτρα στους... "θεσμούς" για να του τα εγκρίνουν... Το ποιος χόρεψε πεντοζάλη και ποιος τελικά έπαιζε τα νταούλια όλοι το καταλάβαμε (όχι ότι είχα και καμία αμφιβολία)! Όπως ωραία ειπώθηκε, πήγαμε να πάρουμε λεφτά χωρίς μνημόνιο, και τελικά γυρίσαμε με μνημόνιο και χωρίς λεφτά! Εδώ ακόμα μας κοροϊδεύει ο Συριζα ότι έσκισε το μνημόνιο... Δυστυχώς αυτούς τους πολιτικούς θέλουμε και αυτούς ψηφίζουμε, αυτοί μας αναλογούν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  13:15:56  Εμφάνιση Προφίλ
Το παραπάνω σχόλιο ήταν από τον από τον καθηγητή Άγγελο Κότιο, όχι ότι αλλάζει κάτι:

http://emprosdrama.blogspot.gr/2015/02/blog-post_578.html

http://www.dramablogs.gr/%CE%95.%CE%9C.%CE%A0%CE%A1%CE%9F.%CE%A3._%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%91%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7/2015/02/21/%C2%AB%CE%97_%CE%B2%CE%AF%CE%B1%CE%B9%CE%B7_%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%BF_%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%C2%BB_-_%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%BF_%CE%B1%CF%80%CF%8C_%CF%84%CE%BF%CE%BD_%CE%9A%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AE_%CE%86%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF_%CE%9A%CF%8C%CF%84%CE%B9%CE%BF
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  14:33:24  Εμφάνιση Προφίλ
"Καταρχήν να τονίσουμε πως είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάποιος την κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είτε θετικά είτε αρνητικά. Πρέπει να δώσουμε χώρο και χρόνο για να δούμε τις προθέσεις τους. Είναι γεγονός όμως πως η κυβέρνηση αυτή δεν φαίνεται να είναι σαν τις άλλες.

Σίγουρα καμμία "αριστερή" κυβέρνηση ακόμα και αν το αριστερή μπαίνει σε εισαγωγικά δεν μπορεί να συγκριθεί με καμμία άλλη απο αυτές που τόσα χρόνια κυβερνούσαν την Ελλάδα!

Και επίσης να υπερτονίσουμε πως ακόμα και αν -ευχόμαστε όχι- μας απογοητεύσει δεν πρόκειται να νοσταλγήσουμε ποτέ το προηγούμενο καθεστώς της λιτότητας και δεν θα κινηθούμε ποτέ ξανα προς τα δεξιά.
Έτσι κι αλλιώς ο στόχος της κριτικής μας δεν είναι η αριστερά αλλα τα εισαγωγικά της".
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  14:54:46  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Τι λετε για τον γλεζο;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  15:46:36  Εμφάνιση Προφίλ
Μια χαρά τα λένε τα λινκς που παρέθεσε ο KostasPVol:

Αντιλαμβάνεστε ότι η υπό το κράτος της διαφαινόμενης καταστροφής η κυβέρνηση έκανε πλήρη στροφη στο ρεαλισμό και αποδέχτηκε το δεσμευτικό πλαίσιο που επέβαλαν οι εταίροι μας – το οποίο περιλαμβάνει και κάποια ευελιξία που θα επιτρέψει αντικατάσταση μέτρων με άλλα ισοδύναμα υπέρ μια στοιχειώδους κοινωνικής πολιτικής.
Στο Eurogroup πάρθηκε μια πολιτική απόφαση που ούτε διασφαλίζει ούτε προδιαγράφει το μέλλον. Εναπόκειται κυρίως στην Ελληνική πλευρά να τηρήσει τις δεσμεύσεις της και να προτείνει αξιόπιστες και κοστολογημένες λύσεις για το Ελληνικό πρόβλημα.
Ωστόσο, η “αλλαγή σελίδας” για την οποία υπερηφανεύτηκε ο κ. Βαρουφάκης προφανώς αφορά μια αλλαγή σελίδας στις θέσεις και τη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ , που τώρα ως κυβέρνηση καλά κάνει και προτάσσει το εθνικό συμφέρον του λαϊκίστικου βερμπαλισμού.
Ο κ. Τσίπρας ωριμάζει γρήγορα και ως υπεύθυνος πρωθυπουργός, μαθαίνει να ελίσσεται και να συμβιβάζεται όταν πρέπει. Καλά κάνει και δεν σκίζει τα μνημόνια, δεν καταργεί τους μνημονιακούς νόμους με μία και μόνη νομοθετική πράξη. Δεν λέει άλλες ανοησίες για μονομερείς πραξεις κλπ. Η Ελλάδα είναι μια χρεοκοπημένη χώρα, έχει ανάγκη τους εταίρους της και οφείλει να σέβεται την υπογραφή της και τους θεσμούς.
Οι επαναστατημένες πλατείες της Ευρώπης μπορούν να περιμένουν καλύτερους πολιτικούς συσχετισμούς. Και οι συνιστώσες του κόμματος οφείλουν να προσγειωθούν στις δύσκολες συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση. Η οποία πάντως θα πρέπει να αντελήφθη πλέον ότι βάζοντας διαρκώς μαξιμαλιστικούς στόχους στο λαό στο τέλος τον απογοητεύεις. Και η προπαγάνδα δεν βοηθά. Γιατί έχει μικρά πόδια…»
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  16:05:48  Εμφάνιση Προφίλ
Η κυβέρνηση δεν άλλαξε στάση
Γι' αυτό που κατέληξε πήγε

Τα υπόλοιπα ήταν για εσωτερική κατανάλωση
''αριστερές''πολιτικές που πνέουν στην Ευρώπη κ.τ.κ.τ.ε.

Κάποιος να ΞΑΝΑμικρύνει τη σελίδα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  16:19:42  Εμφάνιση Προφίλ
Ελα να ευθυμήσουμε λίγο

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/epiko-vinteo-h-xip-xop-kontra-varoyfakh-ntaiselmploym.3319840.html


(ρε γιώργο τρέχεις σε καναν αγώνα? Σε λυπήθηλα πάλι σημερα γιατί ηταν μαματη η μέρα και το χιονισμένο τοπίο πάνω. Αλλα με τις φωτογραφίες πρέπει να χεις φάει γερή ήττα. Θα εισηγηθούμε στη καλη μας αριστερή κυβέρνηση να γίνονται και αγώνες για φωτογράφους... Ολα θα τα κανει ο καλός μας Τσίπρας
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  16:38:35  Εμφάνιση Προφίλ
(στο θέμα μας επίσης θα θελα να πω ότι κρατήστε και μια πισινή να θέλουν να κερδίσουν και χρόνο για να προετοιμάσουν καταστάσεις για να κάνουν διάφορα "όμορφα" που ίσως έχουν υπόψιν τους -και με την εσωκομματική πίεση να υφίσταται πάντα όπως και αυτή των ΑΝΕΛ- ...και αυτό δεν το είχαν με 20 μέρες στη κυβέρνηση και με τις απαιτήσεις για την χρηματοδότηση των τραπεζών να τρέχουν. Εγώ πάντως αυτό θα έκανα στη θέση τους εάν ήθελα πραγματικά να μπω σε πόλεμο. Θα κοίταγα να πάρω καλύτερη θέση αρχικά εάν ήμουν ήδη στα γόνατα και μετά θα έκανα τη κίνηση μου. Πολύ δε περισσότερο εάν αλλάξουν οι συνθηκες σε διάφορα ευρωπαϊκά κράτη στα οποία περιμένουμε εξελίξεις το επόμενο διάστημα. Δεν λέω ότι θα γίνει έτσι αλλά δεν λέω και ότι το αποκλείω και 100% να γίνει)

Edited by - sam on 22/02/2015 16:39:15
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  17:24:19  Εμφάνιση Προφίλ
Εγω στο θεμα των προεκλ.υποσχ.νομιζω οτι ο Συριζα εκτος το οτι πιστευε οτι θα πεισει τους ευρωπαιους για πιο πολλα απο τα ψιχουλα που πηρε τελικα(παροτι σιγουρα θα γνωριζε οτι καποιοι συμπεριφερονται λιγο καλυτερα απο την καμορα)επρεπε να βαλει στο τραπεζι πιο πολλα, γιατι εαν πηγαινε για διαπραγματευση με το 1/5 ας πουμε των οσων εβαλε στο τραπεζι τελικα το mail Χαρδουβελη θα φανταζε επιτυχια.Παντως τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα ακομα,ενα θετικο που βλεπω ειναι οτι για πρωτη φορα φαινεται να ανοιγει μια συζητηση στην Ευρωπη για το κατα ποσο ειναι σωστος ο δρομος της λιτοτητας που κατα τη γνωμη μου οδηγει την Ευρωπη στην καταστροφη.Οι αλλαγες παντως(εαν υπαρξουν) θα ειναι πολυ αργες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  17:26:54  Εμφάνιση Προφίλ
http://www.athensvoice.gr/index.php?r=site/page&view=article&id=88821&cat=voicechoice

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...

Edited by - Koukouvagia on 22/02/2015 17:30:11
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2015 :  17:32:58  Εμφάνιση Προφίλ
Τωρα επειδη καποιοι πιστευουν μαλλον αυτα που λεει η ΝΔ κ το ΠΑΣΟΚ οτι με αυτους θα τελειωνε το μνημονιο σε λιγο καιρο δλδ μαλλον θα επανερχονταν οι μισθοι οι συνταξεις κ ολα οσα χαθηκαν 5 χρονια τωρα, ενω με τον Συριζα παμε για νεα μετρα τυπου mail Χαρδουβελη (νεες μειωσεις μισθων συνταξεων,αυξησης ΦΠΑ στα φαρμακα κ.λ.π.)μηπως καναμε λαθος που δεν ψηφισαμε Σαμαρα;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 86 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000