Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Olympus Marathon 2015
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 10

cranfield
Advanced Forum-Runner

Greece
344 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/06/2015 :  22:49:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Απλά για την ιστορία είχα συζήτηση σε γνωστό δρομικο κατάστημα στην νέα ερυθραια πριν καιρό με κάποιο πολυ γνωστό σε όλους μας δρομέα και άριστο γνωστή του olympus marathon και του επισήμανα ακριβώς αυτό το χρονικό όριο στην πετροστουγκα και η απάντηση που έλαβα ήταν αρχικά ότι δεν είχε γνώση της αλλαγής αλλά γενικότερα πιστεύει ότι θα πρέπει το χρονικό όριο του έγκαιρου τερματισμού θα πρέπει να γίνει 8 ώρες....μην με ρωτήσετε ποιος ειναι.....η δικαιολογία του ότι ο Ολύμπος δεν ειναι όπως άλλοι αγώνες. Φυσικά συμφωνώ αλλά μην γίνουμε και ακραίοι η υπερόπτες δεν ήμαστε όλοι τόσο γρήγοροι - απο την άλλη μεριά η επανεξέταση των κριτηρίων επιλογής και μέγιστου αριθμού αθλητών ειναι ένα θέμα με πολυ ενδιαφέρον...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

2mints
Senior Forum-Runner

Greece
474 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/06/2015 :  23:05:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατά τη γνώμη μου, ήταν αναγκαία και πολύ σωστά προχώρησε η διοργάνωση σ΄αυτή τη μείωση του χρονικού ορίου.
Σαν επικεφαλής του σταθμού της Πετρόστρουγκας για 4η συνεχόμενη χρονιά, έχω να πω πως, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, οι αθλητές που φθάνουν πάνω στο χρονικό όριο αποκλεισμού στον σταθμό, βρίσκονται σε υπερβολικό σημείο εξάντλησης.
Μερικές φορές το σταμάτημα ορισμένων αθλητών, τους γλυτώνει από ενδεχόμενες "περιπέτειες", ειδικά τις χρονιές με άσχημες καιρικές συνθήκες στο οροπέδιο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  00:06:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μάνο πάντως μοιάζει άξιος λόγου ο αριθμός των δρομέων που τερματίζουν κανονικά τα προηγούμενα χρόνια με 3.30-3.45 στη Πετρόστρουγκα (κάποιοι και στις 9 ώρες) ..και κυρίως δεν είναι εξίσου ανάλογη η επίδοση που ζητάς από τους τελευταίους ειδικά σε αυτόν τον σταθμό σε σχέση με την επίδοση του πρώτου αθλητή εκεί...

Άσε που υποψιάζομαι ότι θα "καούν" και θα "εξαντληθούν" περισσότερο έτσι δρομείς (από αυτούς κάποιοι χωρίς λόγο αφού τουλάχιστον έχουμε συγκεκριμένους που θα τερμάτιζαν όπως φαίνεται απο το ιστορικό των αποτελεσμάτων) που θα πιεστούν να σπριντάρουν περισσότερο στην αρχή, αντί να κρατήσουν δυνάμεις όπως θεωρώ και ότι είναι το λογικότερο...

Και άσε που μπορεί να βρεθεί και κάποιος καλοθελητής και να πει ότι έτσι σκοπός δείχνει να είναι να μαζέψουμε περισσότερες εγγραφές χωρίς αυστηρά κριτήρια και απο πιο αρχάριους φέτος αλλά να τους πετσοκόψουμε όσους μπορουμε στις πρώτες 2/3 ώρες από το να τους έχουμε περισσότερο στον αγώνα... (οπότε θα μπορούσε το όριο να πάει και στη Κορομηλιά στο 1.45 και να γίνει ακόμα πιο εύκολη η δουλειά)

Οσό για τη άποψη να γίνει 8 ώρες το όριο ....γιατί να μην γίνει 6? ....η ακόμα καλύτερα 5? (όπου ίσως κριμα που μάλλον δεν θα το περνάει και αυτός που είχε την ιδέα αλλά ...γιατί να μην κάνει η μάνα τελικα?)

Και άλλοι αγώνες είναι ιδιαίτεροι (και το ίδιο το UTMB είναι ιδιαίτερο) αλλά συνηθίζεται σχεδόν παντού ο πρωτος με τον τελευταίο (το όριο) να παίζει στο 2 φορές περίπου πάνω -στις αυστηρές μάλιστα των περιπτώσεων- ....(2.3 φορές στο UTMB)

Τώρα εάν κάποιος πιστεύει ότι του λείπει ένας "ιδιαίτερος" αγώνες που θα τον απολαμβάνουν μόνο οι "γρήγοροι" μπορεί να τον διοργανώσει νομίζω και θα δούμε και την επιτυχία που θα έχει... Κρίμα μόνο που θα λείπουν οι αργοί από πίσω να τους μαζεύουν τα σκουπίδια απο κάτω όπως γίνεται συνήθως σε αρκετούς αγώνες απο αρκετούς αργούς δρομείς. Και δεν το λέω τυχαία αυτό, καθως έχω εντοπίσει ότι αρκετοί "γρήγοροι" (όχι όλοι φυσικά και σχεδόν πάντα όχι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρήγοροι και αξιόλογοι αθλητες) αλλα αρκετοί απο αυτούς που το βλέπουν μόνο ανταγωνιστικά το θέμα δεν πολυνοιάζονται για το βουνό...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Ζήρεια πρόσφατα που παληκάρι εδώ που τερμάτισε ιδιαίτερα ψηλά με 5.12 ομολογούσε πως ήδη από τα πρώτα χιλιόμετρα μέτρησε στο μονοπάτι πάνω από μια ντουζίνα (εάν θυμάμαι καλά) τζελάκια απο τους προηγούμενους. Αυτά τα συγκεκριμένα δεν ήταν από τους πίσω να ξέρετε... άσε που είναι πολλοί που τα μαζεύουμε αυτά τα τζελάκια όπως είπα (όπου φυσικά και ανάμεσα στους πίσω υπάρχουν τα αντίστοιχα γαίδουρια ...αλλα πιο πιθανό είναι να δεις κάποιον να καθαρίζει παρά να βρωμίζει όταν δεν τον τρώει το το σαράκι του "ανταγωνισμού" και του "ελιτισμού" για τις μαμάτες επιδόσεις του)

Edited by - sam on 24/06/2015 00:21:01
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

2mints
Senior Forum-Runner

Greece
474 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  00:32:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σταμάτη, για την επιλογή των χρόνων αποκλεισμού για το συγκεκριμένο σημείο, σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο η προσβασιμότητα και η τελευταία πιθανή διέξοδος διαφυγής για τους αθλητές που βρίσκονται εκτός ορίου.
Πολύ γενικά θα μπορούσα να κατατάξω όσους περνάνε κοντά στο χρονικό όριο, σε αθλητές που εσκεμμένα κινούνται κοντά στο όριο αποκλεισμού κρατώντας δυνάμεις για το τελευταίο κομμάτι του αγώνα και σ'αυτούς που ήδη σχεδόν παραπαίουν. Όσοι βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία ενδεχομένως να μπορούν σχετικά εύκολα να αντεπεξέλθουν και στα καινούρια χρονικά δεδομένα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  01:05:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΤΟ σχετικά εύκολα είναι επίσης σχετικό (Ξέρουμε ότι για να κερδίσεις 15 και 20 λεπτά ειδικά στην αρχή και στα πρώτα χιλιόμετρα μπορεί να περάσεις ένα όριο προσπάθειας που παραπάνω θα χάσεις στη πορεία παρά θα κερδίσεις)

Και για να το πω και αλλιώς για το όριο εκεί για να γίνει κατανοητό...

Εάν ο Θεοδωρακάκος δαπάνησε πέρσι το 0.38 της κούρσας του (τερμάτισε σε 4:48 = 288 λεπτά και στη πετρόστρουγκα πέρασε σε 1.49 = 109 λεπτά ....άρα 109/288 = 0,38) ....γιατί να μην έχει την δυνατότητα εάν το θέλει να δαπανήσει και ο αργός του δεκάωρου τον αντίστοιχο αναλογικά χρόνο (600 x 0,38 = 228 λεπτά... 3:48 λεπτά)?

Ίσως να θες να δαπανήσει πιο λίγα γιατί υπολογίζεις ότι θα επηρεαστεί περισσότερο απο τη κούραση του στη πορεία απο τον πρώτο που θα το πάει πιο σταθερά και άρα χρειάζεται περισσότερη αναλογία χρόνου για μετά? ....Δεκτό.

(εάν ΚΑΙ αυτό ακόμα είναι σχετικό καθώς ο αργός πάει ήδη αργά από την αρχή και έτσι τα περιθώρια της πτώσης του μπορεί και πάλι να είναι ανάλογα του θεοδωρακάκου ακόμα και εάν αφορούν λεπτά για αυτόν στο χιλιόμετρο εκεί που αφορούν δευτερόλεπτα για τον Θ.)

Μήπως όμως από τα 3.48 στο 3.30 αυτά τα σχεδόν 20 λεπτά πιο γρήγορα που απαιτείς για αυτόν είναι μια επιπλέον τρικλοποδιά για τον αργό (και στην αρχή όπως είπα που θα πρέπει να τα κερδίσει σε λίγα χιλιόμετρα) σε σχέση με τον γρήγορο. Δεν λέω ότι είναι σαν να απαιτείς από τον Θ. να φτάσει σε 1.40 (εκεί βγαίνει) γιατί εκείνος ήδη παίζει στα όρια του στο 1.49 ... αλλά εκτιμώ ότι και τα όρια του αργού των 10 ωρών "αναλογικά" και μέσα σε όλο τον αγώνα δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφοροποίηση σε γρήγορους/αργούς.... Υπάρχει συνήθως μια διαφορά σε έναν αγώνα των πρώτων με τους πιο πίσω που χτίζεται αναλογικά μεν αλλά συνήθως σταθερά (και εάν δεν είναι έτσι για όλους τους δρομείς και σε όλους τους αγώνες θεωρώ ότι ισχύει τουλάχιστον στον Όλυμπο όπου για αυτούς που τερματίζουν έγκυρα δεν μπορείς νομιζω να πεις ότι είναι περιπατητές που φύτρωσαν εκεί κατά τύχη. Κάποια δουλειά έχουν κάνει και κάποια υποδομή έχουν)

Τέλοσπάντων μεγάλη κουβέντα είναι αυτή και δεν είναι ίσως η ώρα (και ως και του μαθηματικού μπορεί να κολλήσω καμια φορά αρκετά με τους αριθμούς και γίνομαι και κουραστικός προφανώς)...

Ότι είναι να γίνει θα γίνει . Πιο πολύ την έκανα φιλολογικά και για όλους του δρομείς. Προσωπικά δεν έχω σκοπό να κοπώ στο σταθμό σου (εάν και ποτέ δεν ξέρεις παρόλο που έχω καταλήξει τελικά ότι -για μένα τουλάχιστον- είναι προτιμότερο να πηγαίνω πιο αργά στην αρχή και να τεστάρω τις δυνάμεις μου μετά)

Θα βιαστώ όμως λίγο παραπάνω και θα περιμένω δροσερό νεράκι...

Edited by - sam on 24/06/2015 01:19:44
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  01:53:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατά τα άλλα αν δεν κάνω λάθος είχανε πει ότι θα υπάρξουν δυο σταθμοί αποκλεισμού στην Κορομηλιά και στα Πριόνια. Θα συμφωνήσω με τον SAM ας το κάνουν και 3 ώρες στην Πετρόστρουγκα να περάσουν μόνο καμιά 200 αθλητές
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

cranfield
Advanced Forum-Runner

Greece
344 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  10:50:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
+1
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

DION
Newbie Forum Runner

Greece


34 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  11:38:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...δηλαδή οι αρχάριοι..την στρουμφίσαμε έτσι?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  12:15:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 : 11:38:59 Εμφάνιση Προφίλ Στείλτου Email Απάντηση σε αποστρόφους

...δηλαδή οι αρχάριοι..την στρουμφίσαμε έτσι?

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
-------------------------
Ενώ εμείς οι "έμπειροι" .... θα περάσουμε αέρα στο 1.59 από Κορομηλιά και στο 3.29 από Πετρόστρουγκα. Μην μασάς δεν είναι τραγικό πάντως απλά θα έχεις ένα άγχος παραπάνω με το ρολόι αλλά και πάλι σου λέω και σχετικά "χαλαρά" να πας δεν έχεις πρόβλημα με τους κόφτες
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

DION
Newbie Forum Runner

Greece


34 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  12:19:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε ευχαριστώ "έμπειρε" για το κουράγιο!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  12:23:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εντάξει δεν είναι τόσο τραγικά ...θα χρειαστεί όμως να μην τσιλιμπουρδίσετε πολύ στη αρχή...

Το κακό είναι ίσως ότι αυτός που δεν έχει ξαναπάει, δεν γνωρίζει τη διαδρομή και δεν μπορεί όπως είναι φυσικό να υπολογίσει πόσο πιο γρήγορα και που πρέπει να πάει για να αποκτήσει και κάνα δεκάλεπτο περιθώριο από το όριο...με αποτέλεσμα πιθανότατα να καούν και ορισμένοι νωρίς... Δεν εκτιμώ δηλαδή ότι όσοι κάναν 3.40 τα προηγούμενα χρόνια εκεί και τερμάτιζαν κανονικά το έκαναν όλοι με σχέδιο ...Πολλοί πήγαιναν όπως του βόλευε και τους έβγαινε κάπου περίπου εκεί χρονικά. Μια επιπρόσθετη δυσκολια επίσης φέτος υπολογίζω να είναι η αυξημένη κίνηση στην αρχή αφού θα έχουμε αρκετούς επιπλέον δρομείς και έτσι ίσως να μην είναι το ίδιο εύκολο η κίνηση στα μονοπάτια στο ρυθμό που ταιριάζει στον καθέναν για να φτάσει με την ίδια άνεση στο χρόνο που θέλει

Με λίγα λόγια όπως το βλέπω η διοργάνωση θέλησε φέτος να "ανοίξει" τον αγώνα σε περισσότερους δρομείς χωρίς αυστηρά κριτήρια αλλά φοβάται επίσης πως να τους διαχειριστεί καθώς υπολογίζει (όπως και εγώ) αρκετές περισσότερες εγκαταλείψεις...

Έτσι αποφάσισε απο το να περάσουν δυο δρομείς στην Πετροστρουγκα με 3.40 και ο ένας να κάνει 9.00-10.00 ώρες και ο άλλος να της μείνει στο οροπέδιο και να μην ξέρει τι να τον κάνει ...να κοπούν και οι δυο εκεί που είναι εύκολα για αυτήν και εάν αυτός που πήγαινε για τις 9.00-10.00 μπορεί ας προσπαθήσει να πάει πιο γρήγορα στην αρχή για να μη κοπεί ο ίδιος (με κίνδυνο φυσικά να χαλάσει και αυτός λίγο τον αγώνα του). Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά δηλαδή

Προσωπικά όσες φορές έχω ανέβει στον Όλυμπο σε όλους τους αγώνες...έχω κατέβει κιόλας, δεν έχει τύχει να κοπώ σε κάποια πόρτα (εάν και ήμουν κοντά στα όρια), και δεν τους έχω μείνει κάπου, ενώ και το 2013 (που είναι και η μοναδική μου φορά μου που έχω εγκαταλείψει σε αγώνα) αυτό έγινε από δική μου υπαιτιότητα και πρωτοβουλία και έγινε στα τελευταία χιλιόμετρα και όπου αφού το δήλωσα γύρισα μόνος μου αρκετά πίσω κάπου που θα μπορούσα να βρω μεταφορικό μέσο για να γυρίσω. Ωστόσο ΚΑΙ τις 2 φορές για τους olympus μου συγκεκριμένα έκανα πάνω από 3.30 στη πετρόστρουγκα καθώς είμαι από αυτούς που ξεκινάω πιο αργά. Άρα φέτος θα κοβούμουν από την αρχή. Θα πρέπει λοιπόν να πάω αρκετά πιο γρήγορα τώρα για να έχω και ένα περιθώριο από το όριο εκεί εκεί... Δεκτό. Έτσι και αλλιώς φέτος μάλλον θα πήγαινα πιο γρήγορα εκεί από μονος μου καθώς εκτιμώ ότι είμαι σε καλύτερη κατάσταση και πάω επιτέλους και σε έναν olympus με περισσότερες προπονήσεις.

Υποψιάζομαι όμως ότι ίσως να γίνει λίγο σφαγή (από όσο θυμάμαι μπουλούκι τους δρομείς να έρχονται εκεί γύρω στις 3.30 ώρες πάνω κάτω) εάν φέτος είναι να κοπούν αρκετοί (που φέτος και λογω αύξησης των συμμετοχών και πιθανότατα και λίγο πιο αρχάριου επίπεδου όπως είπαμε να είναι και περισσότεροι κάπου εκεί γύρω). Ο φίλος μου ο Μάνος οπότε φαντάζομαι ότι θα έχει αρκετή δουλειά δηλαδή

Anyway... για αυτούς που είναι στο επίπεδο μου μια συμβουλή εάν θέλετε: Μην τρελαθείτε απο το άγχος σας για τη πόρτα στο τρέξιμο στο όριο σας στα πρώτα 5 ελαφρώς ανηφορικά ΔΡΟΜΙΚΑ χιλιόμετρα (το να κερδίσεις 20 δευτερόλεπτα και μισό λεπτό στο χιλιόμετρο στα 5 τρεξιματικά χιλιόμετρα δεν θα σας δώσει και ιδιαίτερο κέρδος στο σύνολο εάν είναι να φτάσεις σκασμένος στα μονοπάτια που θα χρειάζεσαι ανάσες). Τρέξτε τα εκεί που νιώθετε ότι δεν σας κουράζει (στο 6-7 λεπτά το χιλιόμετρο π.χ.) και κρατήστε την ενέργεια σας για τα μονοπάτια όπου μπορείς να κερδίσεις σημαντικά λεπτά εάν έχεις τις δυνάμεις.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

barbergeorge
Forum-Runner

Greece
199 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  12:44:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδια καλησπερα και απο εμενα και 'γω πρωτη φορα στον Ο.Μ , εχω κανει τον ορειβατικο μονο απο ολυμπο . Απο διον μεχρι κορομηλια 1000 υψομετρικη σε 3.30 ?? ειναι δυσκολο αλλα με την σωστη προετοιμασια και χωρις αγχος θα παμε ολοι καλα .Βεβαια μου ειπε μια γνωστη φιλη οτι στην ουσια μεχρι τον κακαλο εχεις κανει 21χλμ ολο ανηφορα ,οποτε σαν βασικο ειναι η προπονηση ,οι ωρες που εχεις αφιερωσει για αυτον τον αγωνα και φυσικα οι υψομετρικες που εχεις κανει στην προπονηση .Τελος σαν μια πολυ μικρη εμπειρια απο εμενα κρατηστε δυναμεις για τον εννειπεα εκει αρχιζουν τα ζορικα λογο του φορτου των χλμ . Να ειστε ολοι καλα και καλο αγωνα να εχουμε
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

DION
Newbie Forum Runner

Greece


34 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  13:09:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
φίλε SAM μήπως έχεις κάποιον παλιότερο Olympus σε κανένα Garmin να έβλεπα ρυθμό, καρδιές κλπ. Έχεις προφανώς μεγαλύτερο δρομικό παρελθόν, αλλά με βάση Ζήρεια και Παρνασσό τερματίζουμε παρόμοια.
Μέχρι Πετρόστρουγκα είναι +1900 περίπου 15,5χλμ. Μου βγαίνει13,7/χλμ (για 210min) που είναι οκ για ανήφορο αν και δεν ξέρω την κλίση. Αλλά αν αυτό μου κοστίσει 160-165παλμούς( 42χρ. 181max) από νωρίς τότε τη βάψαμε...θα προσπαθήσω να πηγαίνω με 150 για να αντέξω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Ξανθό Άλογο
Advanced Forum-Runner

Greece
250 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  14:18:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδια εγω Ολυμπο πρωτη φορα θα τρεξω. Υπαρχει καποια αντιστοιχια με βαση αλλους μεγαλους αγωνες για να ξερω περιπου σε τι επιπεδα θα κινηθω? Ταυγετο ας πουμε εχω κανει 5 ωρες, Ζαγορι περσι 6 αλλα σε κακη κατασταση και Μετσοβο φετος 5,20. Ρωταω γιατι ο Sam με αγχωσε λιγο.
Επισης ποτε και σε κανεναν αγωνα δεν εχω κουβαλησει τιποτα. Πινω μονο νερο στους σταθμους. Την κυριακη για πρωτη φορα θα κουβαλησω νερο.

Edited by - Ξανθό Άλογο on 24/06/2015 14:20:36
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

DION
Newbie Forum Runner

Greece


34 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/06/2015 :  14:34:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ωραίο σαϊτάκι για τον καιρό μου φάνηκε αυτό, με λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία μολις κλικάρεις πάνω τους

http://www.youweather.com/weather.php?cid=2552
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 10 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000