Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Ερωτήματα & Προβληματισμοί
 Με το ποδήλατο στον ποδηλατόδρομο:(extreme sport)
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

kostao
Advanced Forum-Runner

Greece
410 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 26/02/2015 :  16:37:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτή την εποχή, λόγω τραυματισμού, το μόνο που μπορώ να κάνω για αερόβια άσκηση είναι το ποδήλατο. Μένω Θεσσαλονίκη και είπα να εκμεταλλευτώ την παραλία και ξεκίνησα κάπου κοντά στο μέγαρο με ένα από τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα να πάω μέχρι τα Δικαστήρια να κάνω και κάτι δουλειές εκεί κοντά.
Γενικά, με το ποδήλατο στους δρόμους πάντα φοβόμουν, πολύ περισσότερο από ότι στο τρέξιμο. Είπα όμως ότι ακολουθώντας τους ποδηλατόδρομους της πόλης δε θα έχω πρόβλημα.
Ξεκινώντας όμως σταδιακά κατάλαβα ότι θα είναι μια αποστολή δύσκολη. Η παραλία μας είναι αρκετά φαρδιά στο ανατολικό μέρος (η νέα παραλία) εκεί όλα καλά, ίσως μερικοί ξεχασμένοι πεζοί πετάχτηκαν μερικές φορές αλλά τους απέφυγα. Από Λευκό Πύργο και μετά ήταν πλέον ζόρικα, είναι αρκετά στενά και οι πεζοί ήταν αρκετοί, αυτοί που πετάγονταν, έχουμε και πολλούς τουρίστες(!!!!) που δεν έχουν ιδέα. Και αυτό το ξεπέρασα. Μετά το λιμάνι όμως αρχίζει ο κίνδυνος. Ο ποδηλατόδρομος πορεύεται παράλληλα με το δρόμο και εκεί έχεις να αντιμετωπίσεις παρκαρισμένα αυτοκίνητα, πεζούς για άλλη μια φορά, μηχανάκια (ο ένας μάλιστα ερχόταν αντίθετα και δεν έκοψε ούτε στο ελάχιστο ταχύτητα να αποφύγει τη σύγκρουση), πόρτες από σταθμευμένα αυτοκίνητα να ανοίγουν μπροστά σου και διάφορα άλλα επεισόδια. Αν ήθελα να ανεβάσω παλμούς είχα εξωαθλητικές αφορμές πολλές.
Μετά από μια μέρα ως ποδηλάτης συμπέρανα οι (λίγοι) ποδηλατόδρομοι που υπάρχουν μάλλον περισσότερο εμποδίζουν τους υπόλοιπους (νεο)Έλληνες παρά να εξυπηρετούν τους ποδηλάτες.
P.S. Είδα πολύ κόσμο να τρέχει στη διαδρομή και χάρηκα με το θέαμα.

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/02/2015 :  21:36:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε Kostao οι συγκεκριμένη ποδηλατοδρόμοι είναι σαν να μην υπάρχουν!!! όταν κατεβαίνω για βόλτα με το ποδήλατο αποφεύγω να ανέβω στο ποδηλατοδρόμο στην λεωφόρο νίκης μιας και είναι πολύ επικίνδυνα !!! τόσο για μένα όσο και για τους αδιάφορους πεζούς !!!! μεγαλύτερη ασφάλεια νιώθω στον δρόμο μαζί με τα αυτοκίνητα !!!!
Που να δεις και τον ποδηλατοδρόμο στην Δωδεκανήσου!!! ή επί της Αγίου Δημητρίου που μόνιμα βρίσκεις παρκαρισμένα αυτοκίνητα !! και πολλές φορές ορισμένοι ποδηλάτες να πηγαίνουν ανάποδα από ότι δείχνει η φορά του ποδηλατοδρόμου και να έχουν το θράσος να κάνεις εσύ στην άκρη !!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

skiritis
Advanced Forum-Runner

401 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/02/2015 :  09:56:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
10 λόγοι για να ξεκινήσετε στη Θεσσαλονίκη τη μετακίνηση με ποδήλατο!

του Γιάννη Βήκα
Αρχική εικόνα: Θόδωρος Καρανίκας

Και ποιος Θεσσαλονικιός δεν έχει αγανακτήσει οδηγώντας στο κέντρο της πόλης; Πόσοι από εσάς έχετε ξοδέψει αρκετή ώρα για να βρείτε μια θέση παρκινγκ; Πόσοι από όλους μας δεν είμαστε απογοητευμένοι με την ασυδοσία του ΙΧ και την επιμονή πολλών να το χρησιμοποιούν με επιμονή προκαλώντας ασφυξία στο ιστορικό κέντρο εις βάρος όλων μας;

Η Ελλάδα μπορεί να απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί η Δανία του Νότου, αλλά η Θεσσαλονίκη έχει μια ευκαιρία να γίνει μια πόλη σαν την Κοπεγχάγη με τον χαρακτηρισμό της ως Ποδηλατούπολη. Ένα μικρό αλλά σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων που λειτουργεί στην πόλη και ακούει στ’ όνομα «Thessbike»• ταυτή τη στιγμή αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό φορέα διάθεσης κοινόχρηστων και ενοικιαζόμενων ποδηλάτων στην Ελλάδα. Οι 8 σταθμοί και τα 200 ποδήλατα που διαθέτει η εταιρεία τελούν υπό τη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας και διατίθενται στο κοινό ως υπηρεσία με την επωνυμία I-BIKE. Στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της Θεσσαλονίκης και η καθιέρωση του ποδηλάτου ως βασικού μέσου μετακίνησης. Αν χρειάζεστε λόγους για να αγαπήσετε αυτον τον τρόπο μετακίνησης στην πόλη εμείς σας δίνουμε δέκα.



1) Αποτελεί σύγχρονο τρόπο μετακίνησης

Σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης η ενοικίαση ποδηλάτου και δη η παραλαβή και η παράδοσή του σε διαφορετικά σημεία της πόλης, αποτελεί μια συνήθη πρακτική και προτιμάται από πολλές χιλιάδες πολίτες που «αρπάζουν» ένα ποδήλατο από το σταθμό που βρίσκεται δίπλα τους και φτάνουν στην υποχρέωσή τους άμεσα, γρήγορα και οικονομικά. Με το I – bike προχωράτε ένα βήμα μπροστά, καθώς απλά μ’ ένα σκανάρισμα της ειδικής κάρτας σας, ξεκλειδώνετε το ποδήλατο που θέλετε και φύγατε.

2) Βελτιώνει την ποιότητα της ζωής σας

Η καθημερινή χρήση του ποδηλάτου ως μέσο μεταφοράς και η επιλογή του αντί του αυτοκινήτου, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας, καθώς συνεισφέρετε στην ελάττωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης, στην ελάττωση των ρίπων, βοηθάτε τον εαυτό σας, καθώς γυμνάζεστε, δεν αγχώνεστε για το παρκινγκ, αισθάνεστε την ελευθερία που αισθάνεται κανείς όταν ποδηλατεί, ενώ ενισχύετε και την ιδέα που θέλει τις πόλεις στις οποίες χρησιμοποιούνται ποδήλατα για τις καθημερινές μετακινήσεις, να διέπονται από πολιτισμό και ευγένεια. Ε δεν το αξίζει αυτό η Θεσσαλονίκη μας;

3) Κάνετε οικονομία στην τσέπη σας

Με την ετήσια συνδρομή να βρίσκεται μόλις στα 30€ και η εξάμηνη στα 20€ (περιλαμβάνεται και η έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας), το πρώτο ημίωρο να είναι δωρεάν και η χρήση στα επόμενα ημίωρα να κοστίζει μόνο 0,5€, σίγουρα δε θα χρειαστεί να καρδιοχτυπήσετε ξανά για την επόμενη αύξηση που θα σημειώσει η τιμή της βενζίνης. Όσον αφορά τους επισκέπτες που δε χρειάζονται εξάμηνη κι ετήσια συνδρομή, το κόστος χρήσης μετράται ανά ώρα και είναι μόνο 1€, ενώ η έκδοση της ειδικής κάρτας κοστίζει 3€, τα οποία κι επιστρέφονται με την επιστροφή της κάρτας. Η φόρτιση της ηλεκτρονικής κάρτας γίνεται με 5€, 10€, 20€, 30€ και 50€.

4) Βρίσκεται παντού στην πόλη

Οι σταθμοί των ποδηλάτων είναι παντού και είναι οι παρακάτω:

CENTRAL PARKING – ΧΑΝΘ στην Πλατεία ΧΑΝΘ εντός του παρκινγκ,
PARKING ΠΛΑΤΕΙΑ στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 47,
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ στην οδό Προμηθέως 18,
ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ στο Δημαρχείο,
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ στο υπαίθριο παρκινγκ Μεγάρου Μουσικής (Μαρία Κάλλας με προέκταση 25ης Μαρτίου),
ΒΑΣ. ΟΛΓΑΣ 179
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΛΙΜΑΝΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

5) Πανεύκολο στη χρήση

Πιο εύκολο δεν έχει, αρκεί να ξέρεις να κάνεις ποδήλατο. Τα 4 βήματα που χρειάζεται ν’ ακολουθήσεις είναι απλούστατα και το εννοούμε. Κάνεις την έγγραφή σου (την πρώτη φορά), δίνεις την κάρτα σου στον υπάλληλο, παίρνεις το κλειδί, ξεκλειδώνεις και βρίσκεσαι καβάλα στο ποδήλατο. Τόσο απλά.

6) Φτάνεις στον προορισμό σου στο άψε-σβήσε

Ούτε σε πιάνουν φανάρια, ούτε περιμένεις να ξεφορτωθούν οι κούτες από το φορτηγό που έχει κλείσει το δρόμο μπροστά σου, ούτε υπομένεις την κίνηση, επειδή είναι ώρα αιχμής, ούτε τρως δέκα ώρες να στριμώξεις κάπου το αυτοκίνητο, γιατί να το παρκάρεις κανονικά στο κέντρο, ούτε λόγος. Γλιτώνεις άπειρο χρόνο και φτάνεις κύριος ή κυρία στη δουλειά σου. Άσε που έχεις πάρει και το αεράκι σου.

7) Δεν εξαρτάσαι από τον ΟΑΣΘ

Χώρια ότι γλιτώνεις την αναμονή στη στάση, κοιτώντας επίμονα το timetable για το λεωφορείο που σ’ ενδιαφέρει, γλιτώνεις και από το ατελείωτο «στριμωξίδι», τη μουρμούρα των συνεπιβατών σου και την αναστάτωση που επικρατεί σε πολλές από τις ασφυκτικά γεμάτες γραμμές του ΟΑΣΘ. Ανέμελος και ωραίος λοιπόν βρίσκεσαι μακριά από αυτό και απολαμβάνεις τη διαδρομή – βόλτα σου, ενώ προσπερνάς μια μια τις στάσεις, σίγουρα χαμογελώντας ευτυχισμένος που δεν στέκεσαι σε μια από αυτές.

8) Η πιο καλή βόλτα με την παρέα

Φαντάσου να κανονίσεις μια μέρα με την παρέα σου να πάρετε τα ποδήλατα και να εξερευνήσετε κάθε πτυχή της πόλης αυτής• να βρεθείς σε μέρη που δεν έχεις ξαναπάει, γιατί από τη μια σου φαινόταν μακριά με τα πόδια, από την άλλη ήταν δυσπρόσιτα με το αυτοκίνητο. Ε λοιπόν, ίσως έχει έρθει η ώρα. Πάρε τηλέφωνο φίλους και φίλες, οργανωθείτε και οργώστε τη Θεσσαλονίκη. Δε γίνεται να έχετε πάει και παντού, αλλά και παντού να έχετε πάει, έχει άλλη χάρη να είσαι πάνω σ’ ένα ποδήλατο και να απολαμβάνεις την πόλη σου μ’ ένα διαφορετικό τρόπο. Δοκιμάστε το!

9) Ευκαιρία για νέες γνωριμίες και κοινωνικοποίηση

Δεν είναι μόνο ότι θα πιάσεις κουβέντα με άλλους ποδηλάτες. Αυτό, ακόμη και αν σου φαίνεται παράξενο στην αρχή, είναι κάτι που θα συνηθίσεις. Μπορεί όμως να βρεθείς και σ’ ένα μεγάλο γκρουπ ποδηλατών, ανάμεσα σε κόσμο και να γνωρίσεις ανθρώπους πολύ ενδιαφέροντες, που μοιράζονται με σένα την ίδια αγάπη• αυτή για το ποδήλατο. Ετοιμάσου να ανταποδίδεις χαιρετούρες στο δρόμο και σίγουρα η μέρα σου θα πάει καλύτερα!

10) Είσαι άνθρωπος που του αρέσουν τα tours

Το Thessbike έχει μεριμνήσει να ικανοποιήσει κι εκείνους που θα ήταν από τους πρώτους που θα συμμετείχαν σε ξεναγήσεις – δράσεις με ποδήλατο μέσα στην πόλη μας. Η μια ξεκινάει από την πλατεία της ΧΑΝΘ και περιλαμβάνει μια δίωρη περιήγηση στα ιστορικά κτήρια της Θεσσαλονίκης, ενώ η άλλη αρχίζει από την πλατεία Αριστοτέλους και περνάει από τη Νέα Παραλία, ενώ σας κάνει να μάθετε την ιστορία όπως αυτή αποτυπώνεται κατά μήκος της θάλασσας, που είναι στοιχείο άρρηκτα συνδεδεμένο με τον τόπο. Από την άλλη, εάν είστε μεγάλη παρέα, group συνεργατών ή οποιουδήποτε άλλου είδους ομάδα και θέλετε η ξενάγηση να γίνει στις δικές σας ανάγκες, οι άνθρωποι της επιχείρησης είναι έτοιμοι να οργανώσουν tour στα μέτρα σας και θα φροντίσουν, ώστε να σας μείνει αξέχαστο αυτό το «μίνι ταξίδι».


Μετά από το «δεκάλογο του Thessbike» δεν έχετε καμία δικαιολογία για να μη γυμνάζεστε, να επιμένετε πως η κίνηση φταίει που καθυστερήσατε στο ραντεβού που είχατε και να συνεχίζετε να θεωρείτε πως το ποδήλατο είναι μια συνήθεια των υπόλοιπων Ευρωπαίων. Στο χέρι μας είναι να γίνει και δική μας. Καλές διαδρομές!

*Η επίσημη ιστοσελίδα του Thessbike και η σελίδα στο Facebook

- See more at: http://www.parallaximag.gr/parallax-view/10-logoi-gia-na-xekinisete-sti-thessaloniki-ti-metakinisi-me-podilato#sthash.SSfKVSmd.dpuf

Nα γελάσουμε ή να κλάψουμε;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/02/2015 :  10:26:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"6) Φτάνεις στον προορισμό σου στο άψε-σβήσε

Ούτε σε πιάνουν φανάρια,"

Σε ένα ποδηλατικό φόρουμ κάποιοι υπερασπίζονταν με πάθος το "δικαίωμα" των ποδηλατών να περνάνε με κόκκινο. Χρειάζεται κουβέντα για το προφανές;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/02/2015 :  11:25:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Skyrunner

Φίλε Kostao οι συγκεκριμένη ποδηλατοδρόμοι είναι σαν να μην υπάρχουν!!! όταν κατεβαίνω για βόλτα με το ποδήλατο αποφεύγω να ανέβω στο ποδηλατοδρόμο στην λεωφόρο νίκης μιας και είναι πολύ επικίνδυνα !!! τόσο για μένα όσο και για τους αδιάφορους πεζούς !!!! μεγαλύτερη ασφάλεια νιώθω στον δρόμο μαζί με τα αυτοκίνητα !!!!
Που να δεις και τον ποδηλατοδρόμο στην Δωδεκανήσου!!! ή επί της Αγίου Δημητρίου που μόνιμα βρίσκεις παρκαρισμένα αυτοκίνητα !! και πολλές φορές ορισμένοι ποδηλάτες να πηγαίνουν ανάποδα από ότι δείχνει η φορά του ποδηλατοδρόμου και να έχουν το θράσος να κάνεις εσύ στην άκρη !!!




Δέν έχεις και άδικο

Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/02/2015 :  11:27:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

"6) Φτάνεις στον προορισμό σου στο άψε-σβήσε

Ούτε σε πιάνουν φανάρια,"

Σε ένα ποδηλατικό φόρουμ κάποιοι υπερασπίζονταν με πάθος το "δικαίωμα" των ποδηλατών να περνάνε με κόκκινο. Χρειάζεται κουβέντα για το προφανές;






Ε όχι βέβαια.....

Το καλύτερο σου χαμόγελο να το φυλάς για κείνους που δέν το αξίζουν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MEDEON
Senior Forum-Runner

Greece


554 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/02/2015 :  11:50:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Που να δείτε τον ποδηλατόδρομο του Αμαρουσίου. Βρίσκεται επι της οδού Μεσογείων (καμία σχεση με τη λεωφόρο), έχει μήλος 200 μέτρα περίπου, ξεκινάει από το πουθενα και καταλήγει στο πουθενά. Αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετεί κανέναν αλλά υποθέτων ότι ίσως εξυπηρέτησε κάποιους για μίζες και φωτογραφίες.




Καλά Χιλιόμετρα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Charlie_Brown
Forum-Runner

79 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/02/2015 :  13:16:59  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Charlie_Brown Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
@MEDEON:
Πάντως η αλήθεια να λέγεται.. Εγώ τον χρησιμοποιώ επιστρέφοντας (ποτέ πηγαίνοντας) από το κολυμβητήριο του Αμαρουσίου για περίπου 50 μέτρα. Τι να πεις..

"You can't wake a person who is pretending to be asleep"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kostao
Advanced Forum-Runner

Greece
410 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/02/2015 :  13:29:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Θα πρέπει να γίνει ένα γκάλοπ ποια από τις πόλεις είναι η εχθρικότερη για τους ποδηλάτες και τους δρομείς.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  10:15:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"7) Δεν εξαρτάσαι από τον ΟΑΣΘ
Χώρια ότι γλιτώνεις την αναμονή στη στάση, κοιτώντας επίμονα το timetable για το λεωφορείο που σ’ ενδιαφέρει, γλιτώνεις και από το ατελείωτο «στριμωξίδι», τη μουρμούρα των συνεπιβατών σου και την αναστάτωση που επικρατεί σε πολλές από τις ασφυκτικά γεμάτες γραμμές του ΟΑΣΘ. Ανέμελος και ωραίος λοιπόν βρίσκεσαι μακριά από αυτό και απολαμβάνεις τη διαδρομή – βόλτα σου, ενώ προσπερνάς μια μια τις στάσεις, σίγουρα χαμογελώντας ευτυχισμένος που δεν στέκεσαι σε μια από αυτές."

Για να πας σε αυτές τις θέσεις που έχεις αναφέρει εξαρτάσαι πάντα από τα άλλα μέσα μαζική και ατομικής μεταφοράς!!! Ακόμα όταν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το ποδήλατο για να μετακινηθείς ανάμεσα σε δουλείες έχεις το μειονέκτημα του ιδρώτα και των ιδρωμένων ρούχων (ντυμένος μη αθλητικά) με ότι συνεπάγεται, χώρια μπορείς μόνο να το χρησιμοποιήσεις με ασφάλεια όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες !!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  10:19:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
1) Αποτελεί σύγχρονο τρόπο μετακίνησης

Αποτελεί ένα από του παλαιότερους τρόπους μετακίνησης !! μάλλον ξεχάσαμε την ιστορία μας όταν υπήρχε ανέχεια και δυσκολία !!
Ποιος θα ξεχάσει ότι έπρεπε να έχεις δηλώσει το ποδήλατο σου και να έχει πινακίδα κυκλοφορίας !!!! (όχι στα τότε αγωνιστικά και παιδικά ποδήλατα) για να πας στην πόλη ή από χωρίο σε χωρίο !!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  10:22:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μερικοί ποδηλάτες δεν καταλαβαίνουν ότι ισχύει ο Κ.Ο.Κ. και στα ποδήλατα !!! και χώρια το να περνάς τον κόκκινο σηματοδότη είναι κίνδυνος θάνατος !!!!
quote:
Originally posted by Rigelian

"6) Φτάνεις στον προορισμό σου στο άψε-σβήσε

Ούτε σε πιάνουν φανάρια,"

Σε ένα ποδηλατικό φόρουμ κάποιοι υπερασπίζονταν με πάθος το "δικαίωμα" των ποδηλατών να περνάνε με κόκκινο. Χρειάζεται κουβέντα για το προφανές;

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Spartiatis
Elite Forum-Runner

Greece


1605 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  10:29:32  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Spartiatis Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Kάποτε είχα παέι στον ποδηλατόδρομο Κηφισσιάς...τραγικός... εκτός των άλλων που προαναφέρατε κατέληγε σε αδιέξοδα και σε ένα μάλιστα ήταν σε απίστευτη κατηφόρα που για την ανέβεις μετά έπρεπε να είσαι πολύ γυμνασμένος...

" Άδακρυς Μάχη "
1ος χρόνος της 103ης Ολυμπιάδας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/02/2015 :  21:59:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
δεν έχετε άδικο σε όλα αυτά..υπήρξα κι εγώ ποδηλάτης στη θεσσαλονίκη κι έχω περάσει αρκετά από αυτά που αναφέρατε.

Ωστόσο θεωρώ πολύ βολικότερη την ύπαρξη ποδηλατόδρομων από την απουσία τους. "Πρέπει να χάσεις κάτι για να το εκτιμήσεις" λένε και εδώ τουλάχιστον κολλάει αρκετά καλά καθώς πλέον στην Καβάλα όπου μένω δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ούτε για αστείο. Έτσι αναγκάζεσαι είτε να ενοχλείς-ενοχλείσαι από τους περαστικούς στο πεζοδρόμιο είτε να ρισκάρεις να πηγαίνεις παρέα με τα αυτοκίνητα μέσα στο δρόμο. Ευτυχώς είμαι ψηλός και τη γλυτώνω τόσο καιρό :P

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000