Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  00:46:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Gypaetos

Τα κάγκελα τα βγάζουν γιατί είναι ακόμα ένα μήνα κυβέρνηση και παίζουν τις καθυστερήσεις με τους... θεσμούς για τα μέτρα. Μόλις τα πάρουν, θα αρχίσουν και για αυτούς τα βιολιά!
Κώστα όταν κυβερνάνε οι δικοί μας είναι επειδή τους ήθελε ο (σοφός) λαός, όταν κυβερνάνε άλλοι, είναι που κοροϊδέψαν το (χαζό, δούλο κ.λπ.) λαό!

"Τι δεν καταλαβαίνεις"; "Οεο"; (αυτά προς ενίσχυση της επιχειρηματολογίας, ίσως κι ένα άντε γεια να ακουγόταν ακόμα πιο πειστικό...)

Για τον τρόπο που εκλέγονταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, τα έχουμε χιλιοπεί. Όποιος ήθελε να καταλάβει, κατάλαβε, μην αναμασάμε τα ίδια. Θα μου πεις, κάποιοι έκαναν γαργάρα το πλέον πασιφανές για τον τρόπο που κάποια κόμματα βρίσκονταν στην εξουσία, την απόπειρα δωροδοκίας του Χαϊκάλη. Άντε να κατανοήσουν τις πληροφορίες που δεν τους τις προσφέρουν στο πιάτο, παρότι είναι εξίσου ορατές για όποιον θέλει να τις βλέπει.
Το μόνο που θα ήθελα να πω για τη Μαφιοκρατία που επιτέλους απόλεσε την εξουσία, είναι ότι εύχομαι η νέα κυβέρνηση να τα βάλει μαζί της και ας παίζει με τη φωτιά, επιδιώκοντας να συντρίψει όσο το δυνατό μεγαλύτερο κομμάτι της. Άλλωστε και η ίδια η κυβέρνηση έχει ζημειωθεί σφόδρα, όταν με τεχνάσματα πάνω και κάτω από το τραπέζι χειραγώγησαν το εκλογικό αποτέλεσμα, με αποκορύφωμα το 2012 όπου βγήκε αυτός που δεν έπρεπε να βγει, με μοιραίες συνέπειες εκτός από το κόμμα, για όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Αφήνοντας αυτό, ας επικεντρωθούμε στα υπόλοιπα. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ το σενάριο που αναφέρεις υπάρχει ως στατιστική πιθανότητα. Διακαείς πόθοι είναι βέβαια, αλλά για πράγματα που αφορούν το μέλλον, θεωρητικά υπάρχουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότητες από ουσιαστικά μηδαμηνές, έως πολύ πιθανές.

Η επιθυμία μερικών να επιβεβαιωθεί το σενάριο που αναφέρεις ως δεδομένο (!!!!!!), φανερώνει και κατά βάθος τι επιθυμούν ορισμένοι αμετανόητοι. Αν βάλουμε λίγο το μυαλό μας να δουλέψει, θα δούμε ότι το σενάριο που λες υπάρχει μόνο ως στατιστική πιθανότητα, καθώς πρέπει να είναι πολύ ανόητη η κυβέρνηση να κάνει κάτι τέτοιο. Στη θεωρητική περίπτωση που η κυβέρνηση το κάνει, τότε θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα που λες, οπότε και εγώ θα ταχθώ εναντίον της. Τα δε κάγκελα μια και κολλήσατε σε αυτά, θα επανέλθουν.
1+1=2.

Μια και δεν προσπάθησες να εξετάσεις τι άλλα ενδεχόμενα υπάρχουν, ας το κάνω εγώ.

Ας πω λοιπόν ένα που πολύ θα μου άρεζε (ως προς την ενδεχόμενη αντίδραση της κυβέρνησης μιλάω, όχι ως προς το αδιέξοδο). Στη περίπτωση που όταν λήξει ο "κερδισμένος χρόνος" βρισκόμαστε σε αδιέξοδο όπως τα έχουν δέσει άριστα οι φίλοι μας της ΕΕ με τα μνημόνια που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις που είτε ψηφίζατε είτε υποστηρίζατε-δικαιολογούσατε, σε αυτή την (λυπηρή εννοείται, αλλά ας προσέχατε) περίπτωση, μπορεί η κυβέρνηση να καταφύγει σε εκλογές λέγοντας πως αν εκλεγεί θα κάνει ό,τι κρίνει καλύτερο αναλόγως των περιστάσεων. Δεν χρειάζεται να σου πω ποιος θα ψηφιστεί πανυγυρικά (ο κολαούζος πέθανε), και έτσι κατόπιν των νέων εκλογών η κυβέρνηση θα έχει το ελεύθερο να κινηθεί όπως πραγματικά κρίνει καλύτερα. Σε αυτή τη περίπτωση, είτε οι σωτήρες φίλοι μας θα τη κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια κάνοντας υποχωρήσεις και κουρέματα, είτε θα επιμείνουν, οπότε σε αυτή τη περίπτωση θα είναι πολύ πιθανό το σενάριο της επιστροφής στη δραχμή, το οποίο ανεξαρτήτως των κατοπινών αποτελεσμάτων, θα είναι αυτό που θα μας αξίζει περισσότερο ως Έλληνες.

Ένα άλλο σενάριο είναι σε περίπτωση αδιεξόδου να γίνει δημοψήφισμα. Αυτή θα είναι κατά τη γνώμη λάθος λύση μια και με ένα ναι ή όχι στο ευρώ δεν ξακαθαρίζουν άμεσα τα πράγματα, μια και στο ναι ή το όχι, μπορεί να προκύψουν εκατοντάδες υποπεριπτώσεις. Αν ας πούμε ψηφιστεί το ναι, πάση θυσία ευρώ, τι θα πούμε, ναι στο ευρώ έστω και αν στα νέα μέτρα μας ζητηθεί 100000 Έλληνες να πουλήσουν το νεφρό τους, και 1000000 Έλληνες να βγάλουν τη κόρη τους στο κλαρί?

Ας πάω και σε ένα ακόμη ενδεχόμενο. Όταν λήξει ο χρόνος της "παράτασης", κυβέρνηση και θεσμοτρόκιες τα βρίσκουν κάπου ενδιάμεσα. Δεν λέω ότι θα συμφωνώ, το λέω για να δεις πόσο λάθος είσαι όταν προδικάζεις ένα αποτέλεσμα που αφορά κάτι που κανένας δεν ξέρει μια και αφορά το μέλλον.

Φυσικά μπορεί κάποιος να αρχίζει να γράφει μια σειρά από ατέλειωτα σενάρια, πιθανά ή απίθανα. Εσύ παρουσίασες ένα, και ως δεδομένο, δείχοντας ενδόμυχα τι θέλεις.

Η Ελλάδα ας πάει να πνιγεί, αρκεί να γίνει το δικό μας και να ευχαριστηθόυμε που θα υποχωρήσει αν υποχωρήσει ο Τσίπρας.

Τα ως τώρα γραπτά σας μετά τις εκλογές ότι "ο Τσίπρας υποχώρησε και εμείς θέλαμε υποχώρηση αλλά παρόλα αυτά τον καταγγέλουμε αν και δεν καταγγέλαμε τους προηγούμενους που αυτοί κι αν υποχώρησαν", με άλλα λόγια δεν ξέρετε τι θέλετε, μόνο τον λαϊκό ήρωα Θωμά Μάντσιο μπορούν να μας θυμίσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=YPa88zWlVJM
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  09:17:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Μιας κ θέλουμε να γελάσουμε.>
http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/61038/ehei-o-kairos-gyrismata-i-ti-elege-o-syriza-gia-ton-oosa

Αλήθεια, αυτός ο οργανισμός δεν είναι που συνεργάστηκε με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις στη χώρα μας; Ο ίδιος ο Τσίπρας, πριν ένα χρόνο (σε εκδήλωση της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου), δεν χαρακτήριζε τα μέτρα που πρότεινε ο ΟΟΣΑ σαν «μαύρη βίβλο του νεοφιλελευθερισμού»; Και τώρα τι λέει; Ότι η συνεργασία με τον ΟΟΣΑ δεν θα γίνει στη βάση της συνεργασίας του Οργανισμού με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά στη βάση της λαϊκής εντολής (ΖΟΝΓΚ!!!).

Δηλαδή ο ΟΟΣΑ το 2014 ήταν «μαύρη βίβλος του νεοφιλελευθερισμού» και το 2015, επειδή έτσι τον βολεύει τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι φίλος του λαού;

χαχαχαχαχα



Ε, ναι, προφανώς!

Όπως έλεγε και το ανέκδοτο στην ΕΣΣΔ:
Το μέλλον είναι σίγουρο, το παρελθόν είναι που αλλάζει!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  09:35:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πλέον, δεν υπάρχουν λόγια...

Η ελληνική Αξιοπρέπεια ως Lifestyle πορνό.
To ζεύγος Βαρουφάκη διασκεδάζει στη βεράντα και κοσμεί τις glamorous σελίδες του Paris Match


http://www.lifo.gr/guests/lol/56062

(και σκεφτείτε, τα λέει αυτά το φιλοτσιριζέηκο λάιφο!!!!!!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  09:38:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
"με τεχνάσματα πάνω και κάτω από το τραπέζι χειραγώγησαν το εκλογικό αποτέλεσμα, με αποκορύφωμα το 2012 όπου βγήκε αυτός που δεν έπρεπε να βγει, με μοιραίες συνέπειες εκτός από το κόμμα, για όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες."

Δηλαδή;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  10:11:03  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

"με τεχνάσματα πάνω και κάτω από το τραπέζι χειραγώγησαν το εκλογικό αποτέλεσμα, με αποκορύφωμα το 2012 όπου βγήκε αυτός που δεν έπρεπε να βγει, με μοιραίες συνέπειες εκτός από το κόμμα, για όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες."

Δηλαδή;



Ε έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις, πράγματα που δεν τήρησε κτλ.
Ζάππεια κτλ. (που στο ζάππειο δεν είπε ποτέ, "τους διώξαμε, τέλος" τουλάχιστον έμεινε στο ΘΑ! τώρα πήγαμε ένα βήμα πιο κάτω. Λέμε κιόλας ότι το κάναμε ήδη!)

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231392434
Αθήνα
Υπό κατάληψη τελεί το κτήριο της Νομικής Σχολής από ομάδα αντιεξουσιαστών που ζητούν την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού, την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' (υψίστης ασφαλείας)


Οι αλήτες της Τρόικας, προβοκάτσια σκέτη, στα όπλα!
(μα αν είναι προβοκάτορες της τρόικας γιατί δεν τους συλλαμβάνουν?)
Άρα μήπως είναι ακόμα... ασφαλίτες?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  10:14:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σε ελεύθερες εκλογές, υπάρχουν αυτοί που "πρέπει" και αυτοί που "δεν πρέπει" να βγουν;;;;;;;;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  10:32:18  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
ε ναι, αν χειραγωγουν το συστημα?
πχ αν ολα τα ΜΜΕ ακολουθούν την καθεστωτικη γραμμή, αν ελέγχουν όλα τα νευραλγικά σημεία μιας χώρας? (βλέπε συνδικάτα Δ.Υ. , συνδικάτα δημοσιογράφων κτλ κλτ, που τα ανταλλάζουν με ... αγγελιόσημα για σύνταξη!) Ακριβώς το ανάποδο από αυτό για το οποίο φωνάζαν δλδ. !

Σε θεωρητικό επίπεδο αυτό δεν αποκλείεται.
Γενικά εκεί που πρέπει να ανησυχεί κανείς όμως είναι στο ανάποδο.
Δλδ όταν δεν υπάρχουν κάγκελα, όταν υπάρχουν ποσοστά της τάξης... 80% ή και 99%, κτλ.


Δλδ θεωρώ πως όλα τα Ευρωπαίκα κράτη, όπου η νίκη στις εκλογές κρίνεται στο 4-5-6% είναι πολύ πιο δημοκρατικά από όλα τα άλλα κράτη (βλέπε πχ λατινική αμερική, μην πούμε για Κορέες και μας πουν γραφικούς) όπου ο νικητής βγαίνει με 80%. Για να βγαίνεις με 80%, κάτι πάει σοβαρά στραβά!
ΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΝΙΚΗ 5% διαφορά είναι το πιο πιθανόν ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ από νίκη κόμματος με 75%.


Όπως λοιπόν, κατά αρκετούς, για να έχουμε μια δημοκρατία δεν αρκούν μερικές τυπικές προϋποθέσεις, έτσι και το ανάποδο, πόσο μάλλον κάτι χαζό όπως τα κάγκελα.
Αυτά πάντα σε θεωρητικό επίπεδο.
Στην Ελλάδα, θεωρώ πως πάντα είχαμε δημοκρατία, έστω και αν έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. (και σήμερα και πριν 10 χρόνια κτλ).
Μάλιστα επειδή έχουμε κόμπλεξ, ότι αν βάλουμε όρια, θα περιόρισουμε την δημοκρατία, έχουμε φτάσει σε πολλά σημεία στην ασυδοσία (βλέπε καταλήψεις) και ένας κύριως λόγος που υποφέρει η δημοκρατία μας είναι γιατί δεν προστατεύεται, και την χειραγωγεί ο πιο βίαιος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  12:18:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η πρώτη-φορά-αριστερά θα βγάλει και τα τανξ;

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231392480

Μιλώντας στo Mega, η Στ.Ξουλίδου τόνισε ότι η έκδοση και διανομή αυτών των φυλλαδίων πρέπει να γίνει από επιτελεία του στρατού, καθώς το υπουργείο Παιδείας «επί 35 χρόνια κατακρεουργεί την ιστορία της χώρας».

Φανταστείτε να έλεγε πχ κανένας Δένδιας κάτι τέτοιο...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  12:30:32  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλά αυτό είναι απαράδεκτο.

Ήθελα να γράψω για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και με πρόλαβες.

Όπως όλοι οι άνθρωποι και οργανισμοί δικαιούνται ΚΑΛΛΙΣΤΑ να έχουν αξιώσεις ο ένας από τον άλλο αν κάπου θεωρούν ότι θίχτηκαν.
ΣΩΣΤΑ.
Πως λύνουν τις διαφορές τους οι άνθρωποι?
Οι χιμπατζίδες με ραντεβού στις πλατείες για μαχαιρώματα.
Οι άνθρωποι τις λύνουν στα δικαστήρια.

Αν λοιπόν κάποιος έχει μια αξίωση, βεβαίως να καταφύγει στα δικαστήρια.
Αν ο πρωθυπουργός μας, θεωρεί ότι εκπροσωπεί μια αξιόλογη μερίδα του λαού, βεβαίως να πάει στα δικαστήρια, και αν δικαιωθούμε, δια της Δ.Τ. ή της ΝΕΡΙΤ ή των υπόλοιπων ΜΜΕ να ενημερώσει για τις εξελίξεις.
Αν δεν δικαιωθούμε πάλι να μας ενημερώσει, φυσικά.

Αυτό όμως είναι διαφορετικό, με το να θεωρείς ήδη δεδομένο το δίκιο σου σε κάτι, και να φανατίζεις τον κόσμο προκαταβολικά από πριν με μεθόδους που παραπέμπουν σε σκοτεινές περιόδους της ιστορίας.

Δλδ αν δεν διδάσκει ιστορία το Υπ.Παιδείας, ποιος θα διδάσκει? Ο ΛΟΚατζής?
Με όλο το συμπάθειο, και είμαι και από αυτούς που θεωρώ ήρωες πολλούς ένστολους, και εξαιρετικά δύσκολη την δουλειά τους.
Αλλά αυτός που φανατίζεται (είναι μέρος της δουλειάς) και είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειάστεί (αλλιώς δεν γίνεται...)

Δεν είναι ο κατάλληλος να διδάσκει ιστορία στα παιδάκια μας.

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  12:43:31  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εμείς κάναμε διάβημα για μία λάθος μετάφραση,
Οι άλλοι που τους έχουμε πει θα το κάνουμε κούγκι,
Και θα σας στείλουμε τζιχαντιστές...

Μόνο δεν θα σας βομβαρδίσουμε δεν είπαμε ακόμα.

τι πρέπει να κάνουν ?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  14:01:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

quote:
Originally posted by Rigelian

"με τεχνάσματα πάνω και κάτω από το τραπέζι χειραγώγησαν το εκλογικό αποτέλεσμα, με αποκορύφωμα το 2012 όπου βγήκε αυτός που δεν έπρεπε να βγει, με μοιραίες συνέπειες εκτός από το κόμμα, για όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες."

Δηλαδή;



Ε έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις, πράγματα που δεν τήρησε κτλ.
Ζάππεια κτλ. (που στο ζάππειο δεν είπε ποτέ, "τους διώξαμε, τέλος" τουλάχιστον έμεινε στο ΘΑ! τώρα πήγαμε ένα βήμα πιο κάτω. Λέμε κιόλας ότι το κάναμε ήδη!)

Μην αναμασάμε τα ίδια και ξαναρωτάτε πράγματα που έχουμε γράψει χιλιάδες φορές. Υπήρξαν τα αντίστοιχα θέματα όπου γράψαμε για τους τρόπους που χειραγωγείται το αποτέλεσμα. Ας μη πω πάλι για τη τρομοκράτηση των ψηφοφόρων από τα ΜΜΕ, θα θυμίσω μόνο το ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ του τότε αντιπροέδρου (!!!!!!!! - α ρε κατακαημένη Ελλάδα) της τότε κυβέρνησης. Όταν κάποιος εξασφαλίζει στρατό ψηφοφόρων για να εκλέγεται μέχρι να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? Α Π Ρ Ο Χ Ω Ρ Η Τ Ο), τι εκλογές Με ίσους όρους συζητάμε.

Εδώ το κόμμα του απόλυτου τίποτα (ποτάμι), το έβαλαν στη Βουλή και στην Ευρωβουλή με το πατρονάρισμα στα κανάλια και στις δημοσκοπήσεις από την ημέρα της ίδρυσής του. Πιο στημένο και πιο πασιφανές, πεθαίνεις. Ενώ άλλα κόμματα, αξιόλογα, φτήνουν αίμα για μισό λεπτο δημοσιότητας.

----------
Και κάτι πολύ καλό, για όποια χώρα δεν έχει νοοτροπία ραγιά εννοείται!

Αποσύρθηκε η ισλανδική υποψηφιότητα για ένταξη στην ΕΕ

Η Ισλανδία ανακοίνωσε ότι απέσυρε την υποψηφιότητά της για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δύο χρόνια μετά την ανάδειξη της ευρωσκεπτικιστικής κεντροδεξιάς κυβέρνησης που είχε δεσμευτεί ότι θα έβαζε τέλος στη διαδικασία αυτή, που ξεκίνησε το 2009.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γκούναρ Μπράγκι Σβέινσον, είπε ότι ενημέρωσε για την απόφαση αυτή τη Λετονία, τη χώρα που προεδρεύει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου το τρέχον εξάμηνο.

Η Λετονία με τη σειρά της ενημέρωσε για το θέμα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το 2009, η χώρα φλέρταρε με την ΕΕ. Μέσα στην οικονομική καταιγίδα έμοιαζε να είναι η σωτηρία για την Ισλανδία.

Όμως η κεντροδεξιά κυβέρνηση είχε προαναγγείλει ότι θα «πάγωνε» τη διαδικασία. Το ζήτημα της αλιείας υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα μεγάλα «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις Ρέικιαβικ-Βρυξελλών.

Από το 2011 και μετά η χώρα άρχισε να ανακάμπτει: με εξαγωγές, υποτίμηση του νομίσματος και τουρισμό. Σήμερα η ανεργία δεν ξεπερνά το 3% και η αύξηση του ΑΕΠ εκτιμάται σε 3,3% για το 2015.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  14:10:24  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Όπου θέλει ο καθένας εστιάζει φυσικά.


Και άλλες 3-4 χώρες (λετονία/πορτογαλία/ιρλανδία/κύπρος) αποπληρώνουν, εντός ΕΕ και ΕΖ (οι πιο πολλές) σήμερα ανακάμπτουν τάχιστα, μειώνουν την ανεργία στα προ κρίσης επίπεδα.
Από την άλλη η Αργεντινή πχ, ή η βενεζουέλα με δικά τους νομίσματα χαροπαλεύουν.

Αυτό χωρίς βέβαια να ξανα-κάνουμε την ίδια κουβέντα με το τι έφταιγε στην ισλανδία ή στην ελλάδα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  14:12:22  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως ότι η Πολωνοί ήταν σύμμαχοι των Γερμανών...
ούτε στο υπουργείο προπαγάνδας της Ρωσσίας του 42 δεν τα έλεγαν αυτά.

(μάλλον από εκεί αντλούν κάποιοι τις πηγές τους).

Έχω και σόγια εκ πολωνίας, θα έχουμε αύξηση αυτοκτονιών με αυτά που ακούνε οι άνθρωποι, θα πηδάνε από τα παράθυρα, και δεν θα ξέρουμε τι φταίει, ή κρίση , ο καιρός, η οικονομία...
Και θα είναι κάτι εντελώς απλό, θα έχουν φαλακριάσει οι άνθρωποι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  14:17:48  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Tην κατάργηση των φυλάκων Ύψιστης ασφάλειας στο Δομοκό ανακοίνωσε και επισήμως ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, προωθώντας σχετική νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή.

Στην ίδια νομοθετική ρύθμιση θα καταργείται η φυλάκιση για ανηλίκους από 15 έως 18 χρόνων εκτός αν κατηγορούνται για εγκλήματα που επισύρουν ισόβια κάθειρξη.

Στο ίδιο νομοσχέδιο, θα περιλαμβάνονται οι ρυθμίσεις για την ταχεία αποφυλάκιση μεγάλου αριθμού κρατουμένων

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/277270/paraskeuopoulos-apeleutheronetai-megalos-arithmos-kratoumenon-/#ixzz3UGdtIYjS


Και σχόλιο από κάτω.

"...θα καταργείται η φυλάκιση για ανηλίκους από 15 έως 18 χρόνων εκτός αν κατηγορούνται για εγκλήματα που επισύρουν ισόβια κάθειρξη."

Ζητούνται νεαροί από 15 ως 18 ετών για να διαπράττουν ληστείες σε τράπεζες. Δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας αν δεν σκοτώσετε κανέναν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/03/2015 :  14:22:31  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.kathimerini.gr/807187/article/epikairothta/ellada/katalhyh-sta-grafeia-toy-syriza-sta-xania

Κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά



Γιατί δεν τους συλλαμβάνουν επιτέλους, τι μας κρύβουν?

Μήπως είναι δικοί... τους?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000